Med en travl og stresset hverdag er det essentielt, at du får en god og ordentlig nattesøvn. Hvis ikke du sover godt om natten, kan det i høj grad have en effekt på, hvor produktiv og positiv du er i løbet af den kommende dag. Derfor er det også meget vigtigt, at du finder den helt rigtige seng at sove i. Din seng og madras har nemlig stor betydning for, hvordan du sover om natten. 

Der findes et hav af forskellige sengetyper og madrasser, og det kan være svært at vide, hvilken der er bedst. Derfor har vi lavet en test af de bedste 36 senge, som findes på markedet. De har alle hver især nogle forskellige egenskaber, som medvirker til, at du kan få en perfekt og fuldendt nattesøvn.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Living&more comfort kontinentalseng

Living&more comfort kontinentalseng

Egenskaber:

 • Størrelse på 180 x 200 cm 
 • Medium hårdhed i madras
 • Garanti
 • Topmadras i 40 mm latex

Denne kontinentalseng fra Living&more er danskproduceret og fungerer som den perfekte base for en god nattesøvn. Den tilhører comfort-serien, hvilket stærkt indikerer, at der i designet er fokus på komfort og behag. Den har en god størrelse, som både kan bruges af dig alene eller sammen med en partner. 

Optimer din søvn med den rette hårdhed

Hvis du skal have den optimale madras, som kan sikre dig en god nattesøvn, er hårdheden af madrassen enormt vigtig. Denne model har en medium hårdhed, hvilket passer godt til en, som vejer omtrent 85 kg eller mindre. 

Desuden er der to kontinentalunderdele på sengen, som er med til at øge komforten, hvis I er to, som ligger i den. 

Gode fjedre

Denne kontinentalseng er opbygget i tre forskellige lag; basisrammen, en springmadras og en topmadras. Disse tre dele af sengen er med til at gøre sengen ekstra komfortabel og behagelig at ligge i længe ad gangen. 

Selve madrassen kan vendes og er lavet med pocketfjedre. Disse har fem komfortzoner, som er med til at sikre en ligelig fordeling af trykket fra din kropsvægt, så du får den bedst mulige support fra sengen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more De Lux Classic boksmadras

Living&more De Lux Classic boksmadras

Egenskaber:

 • Størrelse på 140 x 200 cm
 • Fast hårdhed
 • Behagelig topmadras i latex
 • Garanti
 • Fjedre til god støtte

Denne De Lux Classic boksmadras fra Living&more er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en madras med en god hårdhed og støtte. Den har en lækker topmadras, som sikrer dig en behagelig position, når du skal sove. Desuden har den en god størrelse, hvor der er plads til 1 såvel som 2 personer. 

Fjedre til god støtte

Denne boksmadras er lavet af to lag af fjedre. Disse sikrer, at den er behagelig at ligge i og tilpasser sig din krops struktur. Den har en vendbar kerne, som er lavet af pocketfjedre med fem komfortzoner. Det er med til at fordele trykket fra din vægt, så du får den bedst mulige support, når du ligger ned. På den måde får du en optimal støtte fra madrassen, som kan være med til at forbedre din nattesøvn. 

Fjedrene består i alt af 261 pocketfjedre og 150 bonnell fjedre, som er fordelt henover hver enkelt m2 på madrassen. Desuden er madrassen polstret med 25 kg purskum, så du ikke følger fjedrene, når du ligger på den. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more basis boksmadras

Living&more basis boksmadras

Egenskaber:

 • Størrelse på 90 x 200 cm 
 • Medium hårdhed
 • Garanti
 • God topmadras

Hvis du kun har brug for en seng med plads til dig selv, er denne model et oplagt valg. Den har en god madras med en medium hårdhed, som skaber en rigtig god komfort. Desuden giver fjedrene en god mængde af støtte, som gør sengen ekstra behagelig at ligge i. Der følger både ben og topmadras med, så du har en helt igennem fuldendt seng til soveværelset. 

God komfort 

Fordi madrassen har en medium hårdhed, passer den til de fleste voksne mennesker, som vejer mindre end 85 kg. Du får derfor en rigtig god søvnoplevelse, hvis din vægt passer til den givne hårdhed af madrassen her. 

Det er dog ikke kun hårdheden, som påvirker komforten af sengen men også fjedrene. Madrassen består af bonnellfjedre, hvilet skaber en mere fast affjedring. Der er en dobbeltfjedret konstruktion, som er endnu en faktor, der øger komforten 

Topmadras følger med

Med denne model følger der en topmadras med, som er skaber den perfekte overflade på madrassen. Det betyder, at du ikke skal bruge penge på at købe en ved siden af, som de fleste gør, hvis der ikke er en topmadras til sengen. 

Topmadrassen er lavet af polyskum, hvilket er et særligt fleksibelt og holdbart materiale.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dunlopillo kontinentalseng

Dunlopillo Balance Kontinentalseng

Egenskaber:

 • Madras med garanti
 • 2 x 90 x 200 cm
 • Topmadras
 • Fleksibel og allergivenlig

Denne kontinentalseng fra Dunlopillo er en rigtig god valg, hvis du ønsker en seng, hvor der er god plads til to personer. Den har en rigtig god størrelse og en lækker topmadras, som gør den mere komfortabel at ligge i. Madrassen er lavet af naturmaterialer, som former sig efter din krop og derved giver dig en optimal støtte om natten. 

Lækre naturmaterialer

Det er både madrassen og topmadrassen, som er fremstillet af materialer fra naturen. Der er brugt naturlatex, som er udvundet af gummitræer. Det er med til at skabe en helt fantastisk åndbarhed og fleksibilitet i sengen. Desuden betyder det også, at materialet er allergivenligt og derfor kan bruges af alle. 

Syv forskellige komfortzoner

Denne sengemodel har en madras med hele syv forskellige komfortzoner. Deres fasthed er vurderet og inkorporeret alt efter, hvor kroppen har brug for mere eller mindre støtte. Det betyder, at den former sig efter din krop helt naturligt, så du altid får en god ligge stilling med optimal støtte. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more basis boksmadras

Living&more basis boksmadras

Egenskaber: 

 • 140 x 200 cm
 • Topmadras af polyskum
 • Garanti på fjedre og ramme
 • Medium hårdhed 

Denne seng har en god størrelse, og er derfor oplagt, hvis I er to, som skal sove i den. Der er god plads til jer begge, så I sammen kan få en god og komfortabel nattesøvn. Den har en medium hård madras, som passer til de fleste med en vægt under 85 kg. Den er et oplagt valg til for eksempel et gæsteværelse eller sommerhus. 

To lag fjedre

Denne madras består af to lag fjedre, hvilket er med til at øge komforten, når du ligger i den. Der er fem komfortzoner og pocketfjedre, som sørger for at trykket fra din vægt bliver godt fordelt, så du får den helt rette støtte. 

Fjedrene består af 261 pocketfjedre og 150 bonnell fjedre per m2 af sengen. Desuden er der 10 års garanti på både fjedre og ramme i sengen. 

Topmadras til øget komfort

Det er ikke nødvendigt at købe en ekstra topmadras, når du køber denne model, da det følger med. Det samme gælder ben, som sengen skal stå på. 

Topmadrassen er lavet af polyskum med en højde på 30 mm. Den er dækket af quiltet betræk, som kan vaskes i helt op til 60 graders varme. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dunlopillo kontinentalseng

Dunlopillo kontinentalseng

Egenskaber:

 • 180 x 200 cm
 • Allergivenligt naturmateriale
 • Behagelig topmadras
 • 15 års garanti
 • Fleksibelt og åndbart materiale 

Denne kontinentalseng fra Dunlopillo har en række fordele, som muligvis kan gøre den til et godt valg af seng for dig. Den har en god stor størrelse, hvor der sagtens kan ligge to personer. Desuden er den lavet af et naturmateriale, som er allergivenligt og fleksibelt. Det er med til at sikre dig en fuldendt og god nattesøvn. 

Materiale som former sig efter din krop 

Der findes syv forskellige komfortzoner i denne madras, som er fordelt med forskellig fasthed alt efter, hvor din krop mangler støtte. Det gør, at den formes helt naturligt efter din krop, hvilket sikrer, at du får en optimal stilling i sengen og derved en god og tryg nattesøvn. 

Desuden er materialet af madrassen lavet af gode og rene naturmaterialer, så du heller ikke skal bekymre dig om allergianfald under nattens forløb. Materialet består af naturlatex, som har en super god åndbarhed og fleksibilitet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor er naturlatex en fordel

Materialet naturlatex, som madrassen er lavet af, har en række fordele, som er med til at bedre dit natteklima. Det er afvisende over for bakterier og støvmider. Desuden har det en cellestruktur, som gør det let for din krop at ånde og slippe af med sved og fugt.

Living&more De Lux Classic elevationsseng

Living&more De Lux Classic elevationsseng

Egenskaber:

 • 90 x 200 cm
 • Justerbar stilling
 • Garanti på motor
 • Topmadraas
 • Fast hårdhed

Denne seng fra Living&more kan eleveres, så du selv kan styre sengens form, så den passer perfekt til dig. Det er en stor fordel, da du derved kan tilpasse den til netop dine behov. Det er en enmandsseng, og du skal derfor bruge to, hvis I er et par, som skal sove ved siden af hinanden. Der følger en topmadras med, som er med til at øge komforten. 

Den rette position for dig

En af de helt store fordele ved at have en elevationsseng er, at du kan tilpasse dens position alt efter, hvad du har behov for. Det kan for eksempel være, du gerne vil læse en bog eller se fjernsyn, og her har brug for mere støtte i ryggen, så du kan sidde længere oppe. Det kan også være, at du vil tilrette positionen, når du sover. 

Der er en trådløs betjening, så du let kan tilpasse ryggen og fodenden, når det passer dig. 

Fjedrene i madrassen 

Sengerammen består af massivt træ polstret med stof, hvilket både forhøjer din liggeposition og skaber et flot look. 

Der findes en række pocketfjedre i madrassen, hvor der er fem forskellige komfortzoner. Disse er fordelt, så der skabes en ligelig fordeling af din kropsvægt. På den måde for du den bedst mulige support, når du skal sove eller bare ligger i sengen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more De Lux Classic boksmadras

Living&more De Lux Classic boksmadras

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm
 • Medium hårdhed
 • Garanti på ramme og fjedre
 • Topmadras i 40 mm latex

Denne seng fra Living&more har en opbygning med to madrasser frem for en stor. Det betyder, at de er et oplagt valg til et par, fordi der ikke bliver skabt ulighed i fordelingen af vægt. Der følger en topmadras med, som skærmer for delingen i midten af sengene og skaber et blødt og behageligt underlag. 

En god hårdhed

Når du skal vælge en seng, er det vigtigt, at du overvejer om hårdheden af madrassen passer til dig. Der kan være stor forskel, og det har en stor betydning for din søvn. 

Denne model har en medium hårdhed, hvilket passer godt til de fleste, som vejer mindre end 85 kg. Vejer du over 85 kg, kan denne madras også være en mulighed, hvis du foretrækker at ligge lidt blødere end som så. 

Modellen består af to sammensatte madrasser, hvilket er med til at give den bedst mulige vægtfordeling, hvis I er et par, som skal sove i den. 

Få ben og topmadras med

Med denne seng slipper du for selv at skulle købe en topmadras, da den følger med, som en del af sengen. Det kan være en stor fordel, hvis du gerne vil have det bløde underlag, men ikke vil bruge for mange penge på det. 

Desuden følger der også ben i egetræ med, som løfter sengen i en højere stilling. Det er både en fordel, fordi det er lettere at komme op og i sengen, samtidig med at det skaber et stilet look.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more Lux Superior boksmadras

Living&more Lux Superior boksmadras

Egenskaber:

 • 140 x 200 cm 
 • Medium hårdhed
 • Garanti på ramme og fjedre
 • Topmadras i 50 mm

Denne living&more Lux Superior seng er et oplagt valg, hvis I er et par, som har brug for en god stor seng med plads til at sprede sig ud på. Den har en medium hårdhed, hvilket er et godt match til folk, som vejer under 85 kg. Vejer du over 85 kg, betyder det blot, at du får en lidt blødere madras, hvilket nogle foretrækker. 

En god madras

Denne model genkendes særligt på, at den har en super behagelig madras. Bunden af boksmadrassen har en træramme af fyr, mens selve madrassen er vendbar og har fem komfortzoner. De forskellige komfortzoner er med til at fordele din vægt ligeligt på sengen, så du får den bedste mulige support. 

Madrassen er polstret med et lag af 25 mm latex, som er særligt elastisk. 

Topmadras og ben

I stedet for at du selv skal ud og købe en ny topmadras, får du her én med i købet. Det samme gælder ben, som løfter sengen op i en god højde. Benene har et stilrent design og er lavet af egetræ. Topmadrassen er lavet af åndbart latex og er 50 mm. Det er et særligt blødt og komfortabelt materiale, som kan være med til at gøre din nattesøvn fuldendt. Desuden er det afvisende over for støvmider.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Luksus EL Boks 2D

Norland Luksus EL Boks 2D

Egenskaber: 

 • 180 x 210 cm
 • Design og produktion i Danmark 
 • Motor m. gulvlys og garanti 
 • Kan styres vha. app 
 • Dobbelt lag fjedre
 • Topmadras
 • 25 års garanti

Denne model fra Norland har en god stor størrelse, hvor der sagtens kan ligge to personer og sove. Det er en elevationsseng, så du selv har mulighed for tilpasse ryggen og fodenden alt efter, hvad du har behov for på tidspunktet. Du kan styre sengens position ved hjælp af en app på din telefon eller tablet. 

Dobbeltfjedret madras

En af de helt store fordele ved denne seng er, at den har en dobbelt boksmadras. Den er opbygget med to lag pocketfjedre og fem forskellige komfortzoner. Disse sikrer, at du får stabilitet i kroppen, og ikke synker ned i områder på sengen. Særligt hofte, skuldre og nakke skal bruge ekstra støtte i sengen. 

Madrassen er polstret med Cooltex, som er overdækket med en tekstil, der skaber en lækker og behagelig berøring med madrassen. 

En god motor

Da det er en elevationsseng, er der naturliugvis også en motor indbygget, som der skal tages højde for. Denne model har en Linak motor. Disse er anerkendt som værende nogle af de bedste på markedet. Det er en meget støjsvag motor, som også har lys under bunden og en slideback-funktion, som sikrer ekstra komfort. Du skal ikke bekymre dig om vedligeholdelse af motoren, og skulle der ske noget, har du en 5-års garanti, du kan udnytte dig af.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Luksus kontinentalseng

Norland Luksus kontinentalseng

Egenskaber:

 • 200 x 200 cm 
 • 25 års garanti 
 • Dansk produceret
 • Topmadras
 • Tre komfortlag

Denne model fra Norland er særligt oplagt til par, som gerne vil have god plads at sove på. Det er en King-size seng, hvilket betyder, at den har en god stor størrelse. Der er altså rig mulighed for at folde sig helt ud på sengen uden pladsmangel. Desuden er den produceret i Danmark, så du kan være sikker på topkvalitet. 

Tre komfortlag 

Denne model er bygget op i hele tre lag; en vendbar springmadras, en boksmadras og en topmadras. Selve springmadrassen har indbyggede pocketfjedre, som er med til at øge stabiliteten. Desuden er der fem komfortzoner, som giver ekstra støtte til områderne omkring skuldre og hofter. Du kan både få sengen i fast hårdhed eller medium hårdhed alt efter dine præferencer. 

Der følger også en topmadras med, som har en 25 mm Cooltex polstring, som er vendbar og kan vaskes. Desuden er der en 8 cm træramme og ben, som holder sengen oppe. Både fjedre og træramme kommer med 25 års garanti. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone kontinental PLUS seng

Krone kontinental PLUS seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • To komfortlag 
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras og sengeben 
 • 15 års garanti på ramme og fjedre

Denne kontinentalseng fra Krone kan uden tvivl være en god løsning, hvis du er på jagt efter den optimale nattesøvn. Den er produceret på en dansk fabrik, hvilket taler til, hvor høj kvalitet du kan forvente af en seng som denne. Den har en god og stor størrelse, som både kan bruges til par eller dig, som gerne vil have lidt ekstra plads at vende dig på. Desuden følger der en behagelig topmadras med, som er med til at øge komforten, når du ligger i sengen. 

Tre lag til den perfekte nattesøvn 

Når du vælger en kontinentalseng, er en af de største fordele, at den er bygget i tre dele. I dette tilfælde er der for eksempel en tyk vendbar springmadras og en boksmadras med pocketfjedre. Disse skaber fem forskellige komfortzoner, som er med til at fordele din vægt ligelig på sengen og give dig ekstra støtte omkring skuldre og hofte. 

Det tredje lag er en lækker topmadras, som skaber det perfekte underlag for en god nattesøvn. Du kan selv vælge, om din topmadras skal have en medium eller fast hårdhed. Her bør du overveje din vægt og dine præferencer, da det har stor betydning for, hvilken hårdhed, der passer bedst til dig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Superior A seng

Norland Superior A seng

Egenskaber:

 • 180 x 200 cm 
 • Dansk produktion 
 • Tre komfortlag 
 • Topmadras
 • 25 års garanti

Denne model fra Norland har en god størrelse, som både kan brugs af par eller dig, som gerne vil have lidt ekstra plads at sove på. De er en dansk produceret seng, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top. Desuden følger der en lækker topmadras med, som kan bruges til at øge komforten i sengen. 

Topmadras af topkvalitet

En af de helt store fordele ved denne sengemodel er, at du får en topmadras med i købet. Mange skal bruge ekstra penge på at købe en topmadras separat fra sengen, men det skal du ikke bekymre dig om her. 

Det er en vendbar topmadras med vinter- og sommerside. Det betyder, at du kan bruge den hele året rundt og tilpasse den, så du får den optimale løsning til årstiden. Madrassen er lavet af eksklusivt latex materiale, som er super fleksibelt og skaber et perfekt underlag for en god og fuldendt nattesøvn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Superior ONE seng

Norland Superior ONE seng

Egenskaber: 

 • 160 x 200 cm 
 • Enkelt og stilrent design 
 • Produceret i Danmark 
 • Tre komfortlag
 • Topmadras 
 • 25 års garanti 

Dette er en seng, som har en god middel størrelse. Den kan sagtens bruges af et par såvel, som en person alene. Den har et lækkert og stilrent design, som passer godt ind i de fleste moderne hjem. Der er hele tre komfortlag i sengen, som er med til at sikre optimal komfort, når du ligger i sengen. Heraf er et af lagene en topmadras, som følger med, når du køber sengen og skaber et behageligt underlag at ligge på. 

Danskproduceret 

En af de helt store fordele ved denne kontinentalseng fra Norland er, at den er produceret herhjemme i Danmark. Det er en god indikator på, at kvaliteten er i top. Det kan give dig en sikkerhed for, at den er produceret under gode vilkår af dygtige håndværkere, som ved hvad de laver. 

En vaskbar topmadras

I stedet for at du selv skal investere i en ekstra topmadras, får du her en med, når du køber sengen. Madrassen er med til at sikre dig den perfekte nattesøvn, fordi den skaber et behageligt underlag. 

Topmadrassen kan både vælges i latex eller wonderpur alt efter dine præferencer. Desuden er den vaskbar, så du altid har mulighed for at holde den vedlige. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland GreenElite EL seng

Norland GreenElite EL seng

Egenskaber: 

 • 140 x 200 cm 
 • Vaskbar topmadras
 • Motor med gulvlys og garanti 
 • Styring ved hjælp af app eller trådløs fjernbetjening
 • Automatisk nakkevip 

Denne sengemodel fra Norland har en mindre størrelse, som er oplagt til brug af en enkelt person. Det er dog muligt at købe to af disse enkelte modeller og sætte dem sammen, så det udgør en stor dobbeltseng, som kan bruges af par. Det er en elevationsseng, hvilket betyder, at du selv kan styre positionen og løfte og sænke ryggen og fodenden alt efter behov. Desuden følger der en behagelig topmadras med, som øger komforten i sengen. 

Styr elevationen med app eller fjernbetjening

Da dette er en elevationseng, skal du naturligvis have en måde at styre positionen på. Til denne model følger der en smart app funktion med, som du kan bruge via din telefon eller tablet. Det er en super let måde at styre sengen på, fordi du altid har din telefon i nærheden og ikke er bundet til en ledning. Du kan også styre sengen ved hjælp af en trådløs fjernbetjening, som følger med. Her er der heller ikke nogen ledning, som kommer i vejen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norlund Luksus EL Box 2D seng

Norlund Luksus EL Box 2D seng

Egenskaber: 

 • 180 x 210 cm 
 • Dansk produktion og design 
 • Topmadras med vaskbart betræk 
 • Dobbelt lag fjedre 
 • Styring vha. app 
 • Motor med gulvlys og slideback

Denne sengemodel fra Norlund er oplagt til et par, da den har en rigtig stor størrelse. Den kan dog også sagtens bruges af en enkelt person, som godt kan lide at have god plads at vende sig på i løbet af natten. Sengen er både designet og produceret i Danmark, hvilket er en klar indikator for høj kvalitet og et stilet look. Det er en elevationsseng, som kan styres vha. en app på din telefon eller tablet. 

Motor af topkvalitet 

Da dette er en elevationsseng, er der naturligvis en indbygget motor, som gør det muligt at løfte ryggen og fodenden af sengen. Til denne model bruges der en Linus motor, som er kendt for sin gode kvalitet. Desuden kommer motoren med slideback funktion, som øger komforten og gulvlys. 

Dansk design 

Da sengen er designet og produceret i Danmark, kan du være sikker på, at den kommer i den bedst mulige kvalitet. Den er lavet under gode vilkår af nogle dygtige håndværkere, som har styr på deres fag. Desuden er dansk design kendt for et stilrent og moderne udtryk, som uden tvivl vil pynte i dit soveværelse. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Magna Boss seng

Magna Boss seng

Egenskab:

 • 160 x 200 cm 
 • Elevation 
 • Slideback funktion og gulvlys 
 • 5 komfortzoner 
 • Topmadras med vinter- og sommerside
 • 25 års garanti 

Dette er en mellemstor seng, som passer godt til både et par og en enkelt person. Den er opdelt i to elevationssenge, som kan styres separat fra hinanden, så I hver især kan bestemme, hvilken position, der passer jer bedst. Der følger en blød og behagelig topmadras med, som skaber det perfekte underlag for en god nattesøvn. Desuden er der 25 års garanti på ramme og fjedrebrud, mens der er 8 års garanti på motoren. 

Slideback funktion og LED-belysning 

En af de helt store fordele ved denne elevationsseng er, at den har en slideback funktion. Det betyder, at når du hæver ryggen af sengen, rykker madrassen sig tilbage mod væggen. På den måde er du stadig tæt på natlampen og din partner. 

Der er LED-belysning under sengen, som du kan tænde og styre ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, som også bruges til at styre sengens position. Belysning skaber et svagt lys under sengen, som gør det let at finde hen til den om natten, uden at du behøver tænde soveværelseslyset og vække din partner. 

Trådløs fjernbetjening

Der følger en trådløs fjernbetjening med, som bruges til at styre sengens position og LED-lyset. Fjernbetjeningen kommer med nogle særligt smarte funktioner, som adskiller den fra andre. Du har nemlig mulighed for at indstille den til at huske dine favoritpositioner, så du altid kan finde frem til dem igen. Desuden kan du justere både nakke, ben og ryg individuelt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Svane Motion 5000 seng

Svane Motion 5000 seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • App styret elevation 
 • 25 års garanti
 • Topmadras i 60 mm
 • Integreret natlys

Dette er en større seng, som er oplagt til et par, der godt kan lide at have en del plads at folde sig ud på. Det er to separate elevationssenge sat sammen, så I hver har mulighed for at indstille jeres side, så den passer til jeres behov. 

Elevationssengen kan styres ved brug af en trådløs fjernbetjening eller en app. Desuden er der 25 års garanti på fjedre og ramme, så du kan være sikker på at have en velfungerende seng i mange år frem. Der følger også en topmadras i 60 cm med, hvilket er det perfekte underlag til en god og gennemført nattesøvn. 

Mange smarte funktioner

Dette er en seng, som besidder en lang række af smarte funktioner, der kan gøre din oplevelse i den bedre. Disse omfatter blandt andet den app-styrede elevation, integreret natlys, trykaflastende og ventilerende IntelliGel og PluraSone komfortzoner. 

Alle disse funktioner er med til at elevere sengen og skabe den bedst mulige soveoplevelse. 

IntelliGel og komfortzoner

En af de mange funktioner, som skaber en særligt stor fordel i forhold til denne seng, er opbygningen med IntelliGel og komfortzoner. 

Sengen har et 3 cm lag af IntelliGel, som ligger oven på en bund af moderne pocketfjedre med forskellige komfortzoner. IntelliGel besidder nogle særligt godt kvaliteter i form af ventilation og aflastning. I kombination med fjedrene får du derfor en solid madras, som giver god støtte uden at være for fast eller blød. Den tilpasser sig til din krop, så du får netop den støtte, du har brug for. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tempur Fusion seng

Tempur Fusion seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • 10 års garanti 
 • Trykaflastende topmadras
 • Dansk og miljøvenlig produktion 

Dette er en seng af god størrelse, som er oplagt til brug af par. Du kan også bruge den som enkeltmandsseng, hvis du har særligt stort behov for plads, du kan brede dig ud på i løbet af natten. 

Det er en seng, som er miljøvenligt produceret i Danmark, hvilket giver en god indikation af, at den kommer i høj kvalitet. Med en dansk produktion, kan du altid føle dig sikker på, at produktet er lavet under gode forhold af nogle dygtige fagmænd med stor viden inden for deres fag. 

Du får 10 års garanti på madrassen, hvilket skaber en sikkerhed og tryghed, fordi du ved, at du får en seng, som kan holde dig i mange år frem uden, at du skal bruge penge på at købe en ny, hvis der skulle ske noget med den.

En speciel topmadras

De fleste foretrækker en seng med en god topmadras, og i dette tilfælde følger den heldigvis med til sengen, så du ikke skal bruge ekstra penge på at købe en ved siden af. 

Desuden er det en særligt god topmadras, som har nogle specifikke egenskaber og fordele. Den har en non-slip betræk, som sikrer, at den ikke falder ud over sengekanten og ligger skævt på sengen efter en nat med meget tumlen rundt i sengen. Du kan selv vælge, hvilken fasthed du ønsker at få madrassen i. Der er tre forskellige fastheder, du kan vælge i mellem; blød, medium fast eller fast. 

Tempur materialet, som bruges til madrassen, giver en ekstra god komfort og støtte til kroppen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Svane Nobel kontinental seng

Svane Nobel - Kontinental

Egenskaber:

 • 180 x 200 cm 
 • Zoneinddelt 
 • 25 års garanti 
 • Topmadras inkluderet

Denne sengemodel er et oplagt valg, hvis I er et par, som gerne vil have god plads at vende jer på i nattens løb. Den har en god stor størrelse, så der er rig mulighed for at ligge to personer i den. 

Derudover, er følger der en behagelig topmadras med på 60 mm, som skaber et rigtig godt liggeunderlag for en god og komfortabel søvn. Madrassen er inkluderet, hvilket betyder, at du ikke selv skal købe en ved siden af. 

Der er 25 års garanti på fjedre og rammebrud, så du kan være sikker på at have en velfungerende seng i mange år ud i fremtiden. 

To madrasslag under ét

Denne seng har to madrasslag under ét med samme betræk, hvilket bringer en masse smarte fordele med sig. Du kan for eksempel tage betrækket af og vende den øverste madras eller skifte den ud med den nederste, så den ligger øverst. Siderne på madrasserne har forskellig fasthed, og derfor er det smart at du kan bytte rundt på dem. På den måde kan du altid finde den perfekte fasthed til dig i øjeblikket. Du kan altså skifte mellem tre fastheder i selv samme seng. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stockhold Boxelevation seng

Stockhold Boxelevation seng

Egenskaber:

 • 180 x 200 cm 
 • Dansk LINAK motor
 • Styring ved app eller trådløs fjernbetjening
 • Dobbeltfjedret
 • Topmadras i latex eller memory skum 
 • 25 års garanti 

Dette er en seng, som har en god stor størrelse, der er oplagt til brug af par. Den er sammensat af to elevationssenge, så du og din partner hver især kan styre positionen af jeres egen side uden at skulle følge hinanden. 

Der følger en topmadras med, som kan vælges i enten latex eller memory skum. Du har derfor selv mulighed for at vælge, hvilken type der passer bedst til dig. 

Styring ved app eller trådløs fjernbetjening

En af de super smarte features ved denne elevationsseng er, at den kan styres ved hjælp af en app eller trådløs fjernbetjening. Det betyder, at du aldrig er bundet til en ledning i siden af sengen, men kan have telefonen eller fjernbetjeningen inden for rækkevidde hele tiden. 

Elevationen fungerer ved hjælp af en dansk LINAK motor, som er kendt for at være en af de bedste på markedet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordkap kontinental seng

Nordkap kontinental seng

Egenskaber: 

 • 210 x 210 cm 
 • Dansk produktion 
 • Vendbar springmadras
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras 
 • 15 års garanti på fjedre- og rammebrud

Dette er en meget stor seng i en størrelse, som kendes som king-size. Det er derfor et oplagt valg, hvis du søger en seng, hvor der er rigtig god plads at sprede sig ud på. Det er oplagt at bruge sengen som et par, da der er så god plads. 

Der følger en topmadras med til sengen, som har en højde på 40 cm. Det betyder, at du ikke selv skal købe en separat, og derfor kan spare lidt penge den vej igennem. En topmadras gør rigtig meget for komforten i sengen, og derfor foretrækker de fleste at bruge en. 

Dansk produktion 

Denne seng er produceret i Danmark af danske håndværkere. Det betyder, at du kan være tryg ved, at produktionen har foregået under gode forhold af nogle dygtige fagmænd, som har godt styr på deres arbejde. 

Dansk produktion er kendt for sin høje kvalitet, og det samme gør sig gældende ved denne sengemodel. Du får derfor en seng af højeste kvalitet, som kan forbedre din nattesøvn i høj grad. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trondheim kontinental seng

Trondheim kontinental seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • Moderne og stilet design 
 • 5 komfortzoner 
 • Topmadras inkluderet
 • Valgfri fasthed 
 • 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud

Dette er en seng af god størrelse, som sagtens kan bruges af par såvel som en enkelt person. Der er god plads at brede sig ud på, hvilket er en stor fordel, hvis du vender og drejer meget i din søvn. 

Med sengen får du en topmadras med i købet, så du ikke skal købe en selv ved siden af. Det kan spare dig en del penge, da en god topmadras sjældent er helt billig. De fleste foretrækker at sove med en topmadras for at få en optimal søvn, derfor er det en stor fordel, at den er med i købet. 

Der er 15 års garanti på ramme og fjedre, hvilket betyder, at du kan beholde sengen i mange år uden bekymring for om, noget skulle gå i stykker. 

Valgfri fasthed 

Fastheden af madrassen på en seng har stor betydning for, hvor behageligt du ligger, og hvor god en søvn du får. Derfor er det en stor fordel, at du selv har mulighed for at vælge fasthed af madras ved denne sengemodel. Du kan på den måde tilpasse den perfekt til netop dine behov og præferencer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tromsø kontinental seng

Tromsø kontinental seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • 5 komfortzoner 
 • Latexpolstring omkring fjedre 
 • Topmadras inkluderet
 • 25 års garanti på ramme og fjedre

Dette er en sengemodel, som har en god størrelse, der både passer til et par eller en enkelt person, som har brug for lidt ekstra plads at brede sig ud på. 

Der er 25 års garanti på fjedre og ramme, hvilket betyder, at hvis noget skulle gå i stykker, har du garanti på det. Du kan derfor have sengen med sikkerhed i de næste 25 år uden bekymring for at skulle bruge penge på skader eller en ny seng. 

Der følger en topmadras med i købet af sengen, så du ikke selv skal bruge penge på en ved separat køb. Det er en stor fordel, da topmadrassen øger komforten i sengen og skaber en optimal og fuldendt nattesøvn. 

5 komfortzoner 

I sengen findes der 5 komfortzoner, som er med til at give dig støtte og fordele din vægt ligeligt henover sengen. Det skaber en komfortable liggeunderflade, hvor du ikke synker i bestemte områder på sengen. Det er en særligt god støtte for udsatte områder såsom nakke, skuldre og lænd. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Altas Wood seng

Altas Wood seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • Tre komfort lag 
 • Topmadras 
 • Svanemærket
 • Stilrent design 

Denne sengemodel er klart en god mulighed for både par samt enkelte personer, der søger efter en stor seng med behageligt underlag. Sengen er opdelt i tre komfort lag, som er med til at sikre den bedst mulige støtte. Den har et stilrent design, som passer godt ind i de fleste moderne hjem med et skandinavisk udtryk. 

Tre lag 

Denne seng er opbygget af tre forskellige komfort lag; en springmadras, en boksmadras og en topmadras. Springmadrassen har indbyggede pocketfjedre, som er særligt slidstærke og effektive. Disse er inddelt i fem forskellige komfortzoner, som tilpasser sig dine former og skaber den bedst mulige støtte og liggeposition for dig. 

Topmadrassen er 4 cm høj og skaber det perfekte underlag for en god nattesøvn. Den er lavet af et latex materiale, som er både åndbart og ventilerende. 

Svanemærket

En af de helt store fordele ved denne seng er, at alle madrasserne er Svanemærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg og sikker på, at de skaber det bedst mulige underlag for en sund søvn. 

Senses seng

Senses seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • Topmadras
 • Tre komfort lag 
 • Svanemærket 
 • Stilet og moderne design 

Denne Senses sengemodel har et særligt stilrent og moderne design, som kan være med til at sætte et unikt og flot præg på soveværelset. Sengen har en god størrelse, som sagtens kan anvendes af par såvel som enkelte personer. Den har en trelagsopdeling, som er med til at skabe den bedst mulige komfort og støtte for dig, når du sover. Desuden er madrasserne Svanemærket, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få en god og sund søvn. 

En bestseller 

Denne Senses sengemodel er en bestseller hos Bedre Nætter, som står for designet og produktionen af flere forskellige senge. Det er altså klart en favorit blandt forbrugere, hvilket både skyldes komforten samt det lækre design. 

En god boksmadras

Sengemodellen har en trelagsopdeling, hvoraf en af lagene består af en boksmadras. Denne boksmadras har en særligt god styrke, som kan være med til at gøre din nattesøvn bedre. Madrassen består af pockefjedre og en stærk træramme i svensk fyr. Den skaber derfor en stabil og komfortabel ramme, som kan sikre dig en god søvn hver eneste nat.

Sirius Velour seng

Sirius Velour seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • Tre lags opbygning 
 • Topmadras 
 • Stilet velourbetræk 
 • Tilpasning af hårdhed

Denne sengemodel er et godt bud til både et par eller en, som sover alene. Den har en god størrelse og er bygget op i tre lag, hvilket skaber god støtte og komfort. Desuden har den et unikt og stilet design, hvor sengerammen er polstret i blå velour. Det skaber et klassisk men samtidig moderne udtryk. Du har mulighed for at købe en smuk sengegavl med, som også er polstret med velour i den samme blå farve som rammen. 

Tre lag til god støtte

Opbygningen af sengen er lavet i tre lag med en springmadras, en boksmadras og en topmadras. Topmadrassen følger heldigvis med i købet, hvilket betyder, at du ikke selv skal ud og købe en separat. 

Springmadrassen er bygget på pocketfjedre, som skaber forskellige komfortzoner. Disse zoner er med til at fordele din vægt ligeligt på sengen, så du får den rette støtte og ikke synker ned i madrassen. 

Boksmadrassen er sengens fundament og skaber et stabilt leje for din nattesøvn. Den er også bygget med støttende pocketfjedre, som arbejder sammen med springmadrassen for at skabe den bedst mulige soveplads. 

Jupiter Wood seng

Jupiter Wood seng

Egenskaber:

 • 140 x 200 cm 
 • Topmadras i latex
 • Svanemærket
 • Stilrent design 

Jupiter Wood sengemodel har en lidt mindre størrelse, og egner sig derfor bedst som en enkeltmandsseng. Det kan dog sagtens lade sig gøre at sove to i den, men der er ikke meget ekstra plads til at vende sig rundt på. Den har et stilrent og moderne design med nogle simpel farver, som passer ind i de fleste indretninger. Desuden følger der en dejlig topmadras med, som sikrer et godt underlag. 

En god topmadras

Topmadrassen er den del af sengen, som du er i direkte kontakt med. Det er derfor vigtigt, at det er en god og sund topmadras, du bruger. Topmadrassen, som følger med denne seng, er lavet af latex med en højde på 6 cm. Latex er et materiale, som er særdeles åndbart og ventilerende, hvilket er en stor fordel, når du sover om natten. Du kan derfor være sikker på at få en rigtig god og omfattende støtte fra en frisk seng, som holder dig i mange år fremadrettet.

Atlas seng

Atlas seng

Egenskaber:

 • 140 x 200
 • Svanemærket
 • 3 lags opdeling 
 • Topmadras
 • Moderne og stilrent design 

Denne seng har en lidt mindre størrelse, som derfor er oplagt til brug af en enkelt person. Den kan dog også sagtens bruges til par, som ikke har noget imod at ligge lidt tæt om natten. Der følger en blød og behagelig topmadras med, så du ikke selv skal bruge penge på at købe en ved siden af. Desuden er sengen Svanemærket, hvilket giver en vis sikkerhed og tryghed. 

Robust og god boksmadras

Denne seng er opbygget i tre lag, hvor boksmadrassen er den nederste. Den fungerer som en god støtte af din kropsvægt og de andre madrasser. Denne boksmadras består af en kerne af skum, som sørger for at skabe et stabilt leje, der giver god støtte. Der er en træramme rundt om madrassen, som er lavet af svensk fyrretræ, hvilket er med til at fuldende det solide design af sengen.  

Svanemærke til tryghed

Da denne seng er Svanemærket, kan du føle dig tryg og sikker på, at du har en sund seng, som kan holde dig i mange år fremover.

Bergen Natural seng

Bergen Natural seng

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • Svanemærket
 • 25 års garanti på ramme 
 • 7 komfortzoner
 • 3 lags opdeling 

Bergen Natural seng har en god mellemstor størrelse, som både kan bruges, hvis I er et par eller, hvis du sover alene. Den har 7 forskellige komfortzoner, som sikrer, at din vægt i sengen bliver ligeligt fordelt, så du får den rette mængde støtte. Dette gælder især udsatte områder såsom nakke, skuldre og lænd. 

Tre madrasser

Sengen her er opdelt i tre lag, hvilket vil sige, at der er tre forskellige madrasser; en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Boksmadrassen skaber en god støtte, som det nederste lag, mens springmadrassen forøger dette med en god mængde af fjedre. Topmadrassen er det øverste lag, som er en blød og behagelig base, der kommer i direkte kontakt med huden. Derfor er det også en stor fordel, at sengen er Svanemærket, da det indikerer en sund og holdbar madras. 

Garanti på ramme og fjedre

En af de store fordele ved denne model er, at du får hele 25 års garanti på ramme og fjedre. Det betyder, at du kan være sikker på at have din seng i mange år fremadrettet uden at skulle betale ekstra, hvis der sker noget med den. 

Sirius Black seng

Sirius Black seng

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Physio Diamant

Physio Diamant

Egenskaber:

 • 160 x 200 cm 
 • Svanemærket topmadras
 • 3 lags opdeling 
 • 7 komfortzoner 
 • Specialudviklet springmadras

Denne sengemodel har en mellemstor størrelse som både kan bruges af en enkelt person eller et par. Der følger en topmadras med til sengen, som skaber et blødt og behageligt sengeleje. Topmadrassen er den eneste del af sengen, som du er i fysisk kontakt med. Derfor er det en stor fordel, at topmadrassen til denne seng er Svanemærket og derfor sund og god at ligge på. 

Specialudviklet springmadras

Denne seng er bygget op i tre lag, hvoraf springmadrassen er det ene. Springmadrassen brugt til Physio Diamant sengen er specialudviklet af ortopædiske eksperter og fysioterapeuter. Den er altså bygget med specialudviklede fjedre, som ligger i et helt specielt mønster. Alle forskellige dele af madrassen er opstillet til at omfavne dig på den helt rigtige måde, når du ligger i sengen. Sengen er et oplagt valg, hvis du har haft problemer med smerter i ryggen eller lænden, når du vågner op om morgenen, fordi den er særligt udviklet til at komplimentere din krop på den helt rigtige måde. Du kan derfor være sikker på at få en rigtig god nattesøvn.

Venus Luna seng

Venus Luna seng

Egenskaber:

 • 140 x 200 cm 
 • 5 komfortzoner 
 • Produceret i Danmark 
 • 3 lags opbygning 
 • Topmadras inkluderet
 • Dobbelt fjedrelag 

Dette er en lidt mindre seng, som er mest oplagt til en enkelt person. Det kan dog også sagtens lade sig gøre at sove 2 personer i den, hvis I ikke har noget imod at ligge lidt tæt. Der følger en topmadras med i købet af sengen, hvilket betyder, at du ikke selv skal investere i en ved siden af. Den har en 3 lags opdeling, så du får den bedst mulige komfort, når du sover i sengen. 

Produceret i Danmark 

Det er en seng, som er produceret herhjemme i Danmark, hvilket mange vil se som en fordel. Du kan derfor være sikker på at sengen er lavet under gode forhold af håndværkere, som har godt styr på deres fag. Danmark er kendt for at skabe produkter af høj kvalitet, og det samme gælder for denne seng. 

5 komfortzoner 

Der er 5 komfortzoner i sengens opbygning, hvilket betyder, at du kommer til at få den mest optimale nattesøvn. De forskellige komfortzoner er fordelt således, at de støtter op omkring din vægt og fordeler den ligeligt på sengen. På den måde kommer der ikke til at være områder i sengen, hvor du synker. Dette er særligt positivt i forbindelse med ømme områder såsom skuldre, nakke og lænd. 

Senses Luna seng

Senses Luna seng

Egenskaber: 

 • 140 x 200 cm 
 • Topmadras inkluderet
 • 5 komfortzoner
 • Dansk produceret
 • 3 lags opdeling 
 • Stilet design 

Dette er en lidt mindre seng, som umiddelbart egner sig bedst som en enkeltmandsseng. Den kan også bruges af par, hvis I ikke er typerne, som har brug for overskudsplads til at vende sig rundt på. Sengen har 5 komfortzoner, som sørger for, at din vægt bliver ligeligt fordelt, så du får den rette støtte, når du ligger i sengen. Desuden er den produceret i Danmark, hvilket er en klar indikator for, at den er af høj kvalitet. 

Topmadras inkluderet

I stedet for at du selv skal ud og købe en topmadras separat, får du den med i købet af denne seng. Det er en stor fordel, da topmadrassen er med til at skabe et behageligt og blødt underlag, som du er i direkte kontakt med. 

Denne topmadras har en god høj størrelse på 60 mm, som giver en rigtig god støtte og liggeplads. Desuden har den et bambusbetræk, hvilket skaber det perfekte underlag for en god og fuldendt nattesøvn.

Venus Mayan seng

Venus Mayan seng

Egenskaber: 

 • 140 x 200 cm 
 • Topmadras af naturlatex
 • Dansk produceret
 • 7 komfortzoner 
 • Hybridpolstring
 • 3 lags opdeling 

Denne sengemodel har en mindre størrelse, som er perfekt til en enkelt person, men også kan bruges af par, der ikke har noget imod at ligge tæt om natten. Den er produceret herhjemme i Danmark, hvilket siger rigtig meget om, hvor god kvalitet den har. Det betyder, at du kan være sikker på, at den er produceret under gode forhold af nogle dygtige arbejdsmænd, som er uddannede i deres fag. Den har 7 komfortzoner og hybridpolstring, hvilket er med til at øge komforten og skabe det bedst mulige grundlag for en god og fuldendt nattesøvn. 

Allergivenlig seng 

Dette er en allergivenlig seng, hvilket for mange kan være en stor fordel. Topmadrassen er den del af sengen, som du kommer i direkte kontakt med. Derfor er det en stor fordel, at topmadrassen er lavet af naturlatex, hvilket er et allergivenligt stof. Det er derfor en seng, som alle kan bruge og føle sig tryg ved at sove i. 

Opbygning i 3 lag 

Sengen her har en opbygning med 3 lag; boksmadrassen, springmadrassen og topmadrassen. Disse er med til at skabe det perfekte underlag for en god nattesøvn. 

Særligt springmadrassen har nogle fordele, som kan være med til at øge komforten, når du ligger i sengen. Den indeholder moderne pocketfjedre, som er omgivet af hybridskum, der er både smidigt og elastisk i madrassen. Det er en meget holdbar skumtype, som er produceret i Danmark.

Venus Nova seng

Venus Nova seng

Egenskaber:

 • 160 x 200 cm 
 • Dansk produceret 
 • 7 komfortzoner 
 • Topmadras af 60 mm
 • 3 lags opdeling 

Denne sengemodel er dansk produceret og kommer derfor i meget høj kvalitet. Den danske produktion foregår altid under gode forhold, og bliver håndteret af uddannede og dygtige fagfolk. Du kan derfor være sikker på at få en seng af bedste kvalitet. 

Den har en mellemstor størrelse, hvilket betyder, at den sagtens kan bruges af par såvel som en enkelt person. Der følger en topmadras i 60 mm med, som skaber et godt underlag for en god nattesøvn. De fleste er nødt til at købe en topmadras separat, men det er ikke nødvendigt i dette tilfælde. 

3 lag med pocketfjedre

Sengen her er opbygget i 3 forskellige lag, hvoraf boksmadrassen er nederst, springmadrassen er midterst, og topmadrassen er øverst. 

Både boks- og springmadrassen er opbygget med pocketfjedre indvendigt, hvilket skaber to fjedrelag. Dette samarbejde er med til at støtte din vægt og sørge for, at du får en behagelig liggeposition, når du sover om natten. Der er 7 komfortzoner og et komfortlag lavet af hybridskum, som ligger omkring fjedrene. På den måde er du sikret en personaliseret og omfattende støtte, fordi komfortzonerne og pocketfjedrene tilpasser sig netop din krop og fordeler din vægt ligeligt. 

Denne side er anmeldt af: Nicoline N. Winther Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.63 stjerner baseret på 8 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar