En travl hverdag kalder på god og dyb søvn. Hvis ikke du sover godt om natten, kan det i høj grad have en effekt på både humør, fysisk velbefindende og produktivitet.

Derfor er det vigtigt, du finder den helt rigtige seng, så din nattesøvn bliver både god og uforstyrret.

Der findes mange forskellige typer af senge og madrasser på markedet, og det kan være svært at finde rundt i dine valgmuligheder. Derfor har vi samlet alle de bedste senge i én oversigt, som kan give dig en dejlig soveoplevelse.

Sengene har forskellige egenskaber, funktioner og designs, men de er alle fremstillet i god kvalitet, så du bruger dine penge fornuftigt og er sikret komfort.

Hvad skal man overveje, når man køber en seng?

Størrelse
De mest almindelige sengestørrelser er 120×200, 140×200, 160×200 og 180×200 cm. En 120×200-seng er til personer, som sover alene, men ønsker lidt ekstra plads. Hvis du har et mindre soveværelse, er 120×200 cm en god mulighed, fordi den ikke fylder for meget. En anden populær størrelse er 140×200 cm, som er oplagt til par, der ikke har et super stort soveværelse. 160×200 cm er til par, som ønsker lidt ekstra plads. Sidst men ikke mindst kan du vælge en seng på 180×200 eller 200×200 cm, hvis du ønsker virkelig god plads og har et rummeligt soveværelse. Uanset hvilken størrelse seng du vælger, skal du sørge for, at den er komfortabel for dig og din partner, så I kan få en god nattesøvn.

Type af seng
Senge kan inddeles i en række forskellige typer, og de mest populære muligheder på markedet omfatter boks- og springmadrasser, kontinentalsenge og senge med elevation. En boxmadras er en god og billig mulighed, som er brugervenlig og anvender sig godt til både enkelt- og dobbeltsenge. Hvis du ønsker et højt niveau af komfort og tilpasning med et luksuriøst og karakteristisk udseende, som du måske kender det fra den traditionelle store hotelseng, er de mest populære senge kontinentalsenge. Elevationssenge er oplagte til personer, der ønsker at tage komforten til et nyt niveau, da disse modeller kan justeres via en fjernbetjening. Personer med f.eks. rygproblemer vil elsker elevationssenge, da de kan justere sengen ved at hæve og sænke hoved- og fodenden.

Topmadras og madras
Topmadrassens har stor indflydelse på, hvordan sengen føles, så det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på hvilke materialer, den er lavet af. For ryg- og mavesovere er mellemfaste til faste topmadrasser bedst. En springmadras anbefales også til ryg- og mavesovere, da den vil fordele vægten jævnt over hele sengens overflade. En mellemfast madras er et glimrende valg, hvis du bevæger dig rundt om natten og har brug for ekstra støtte. Madrasser lavet af latex er meget miljø- og allergivenlige, da de er fremstillet af naturlige materialer. Har du allergi eller er miljøbevist, så er latex et godt valg, da den er økologisk samt giver støtte i alle sovepositioner. Vi anbefaler, at du leder efter en forhandler, der giver dig en gratis prøveperiode og gratis ombytning, så du undgår at bruge penge på det forkerte.

Pris
Du kan forvente at betale omkring 7.000 – 10.000 kr. for en billigere model eller omkring 50.000 kr. for en seng i topklassen. Husk, at jo flere funktioner og justeringer du ønsker, jo mere skal du betale. Hvis du er på udkig efter en seng med et luksusdesign og mange komfortzoner, kan du naturligvis forvente at bruge flere penge. Men hvis du er villig til at ofre nogle funktioner til fordel for en mere budgetvenlig løsning, kan du uden tvivl finde en seng, der passer til dine behov.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Kunde- og ekspertanmeldelser kan hjælpe dig med at afgøre, om en seng er den rigtige for dig. Hvis du f.eks. leder efter en fast seng, kan kundeanmeldelser fortælle dig, om en bestemt model er fast eller ej. På samme måde kan ekspertanmeldelser fortælle dig, om en bestemt model er behagelig for sidesovere eller ej. De kan også hjælpe dig med at sammenligne priserne på forskellige mærker og modeller. Vores artikel indeholder kunde- og ekspertanmeldelser for at hjælpe dig med at træffe den bedste købsbeslutning i forhold til dine behov.

Snefrid Älv

Bedste seng til prisen

 • Komfortabel kontinentalseng med rene linjer
 • 2 lag pocketfjedre for ergonomisk liggekomfort
 • 7 komfortzoner
Snefrid Älv 180x200
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Skal det være helt klassisk? Så er en god kontinentalseng et godt valg, der kan sikre dig god søvn langt ud i fremtiden. Den flotte model Snefrid Älv kan fås hos Nordic Dream, som har brugt energi på at skabe en seng, der er visuelt indbydende og som gemmer på en unik komfort.

Designet er lavet i rene,  nordiske linjer og indvendig sørger 2 lag danskproducerede pocketfjedre for en ergonomisk korrekt liggekomfort.

Derfor skal du vælge Snefrid Älv

 • Klassisk kontinentalseng med 3 madraslag
 • Fremstillet i Danmark af gode materialer
 • 7 unikke komfortzoner

Om Snefrid Älv

Snefrid Älv består, som den klassiske kontinentalseng, af 3 individuelle madraslag, der hver især tilbyder en vigtig del til den uovertrufne komfortfølelse. Boxmadras, springmadras og topmadras.

Nederst finder du den solide og hårdføre boxmadras, der danner basen for hele sengen. Boxmadrassen er fremstillet med en ramme af solidt fyrretræ og en ekstra forstærket bund med trælameller. I Snefrid Älv har boxmadrassen en anti skrid-funktion, så springmadrassen ovenpå ikke glider om natten.

Springmadrassen aflaster kroppens tyngdepunkter, og her finder du 70 % af komforten. Den lækre springmadras i Snefrid Älv er både allergivenlig og antibakteriel, og indeholder danskproducerede pocketfjedre.

Pocketfjedrene er lagt dobbelt i springmadrassen for at sikre den allerbedste komfort. I madrassen er pocketfjedrene fordelt over 7 unikke komfortzoner, så du får den helt rigtige trykaflastning, når du sover eller slapper af i Snefrid Älv.

Lækre materialer og flotte rene linjer

Snefrid Älv er holdt i en nordisk stil med rene linjer. Der er derfor ikke en masse unødvendig visuel støj, der forstyrrer øjet, når den flotte Snefrid Älv står på dit soveværelse. Sengen er let at indrette med, og du kan få den i flere størrelser.

Ydersiden af selve sengen er beklædt med flot Oeko-Tex certificeret møbelstof, der fås i flere nuancer. Samtidigt kan du regne med danskproducerede pocketfjedre og solidt fyrretræ i bunden af sengen. Materialerne er derfor helt i top, når du går med den flotte seng fra Nordic Dream.

Udover at levere en rigtig god kvalitetsseng, så får du ekstra tid til at prøve din seng af. Nordic Dream tilbyder en prøveperiode på 100 dage, hvor du kan teste sengen af helt risikofrit. Skulle de 7 komfortzoner ikke leve op til dine forventninger, kan du derfor levere sengen tilbage indenfor de 100 dages prøveperiode kvit og frit.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Snefrid Älv vs. markedet

Er du på jagt efter en klassisk kontinentalseng, så er denne model fra Nordic Dream i topklassen. Blandt oversigtens andre modeller er denne seng i den dyre ende, men du får også rigtig meget for dine penge.

Snefrid Älv er lavet med henblik på den bedste liggekomfort, så du kan slappe helt af, når du skal sove. Det er vigtigt at kunne slappe af i kroppen, så den kan restituere – for din egen sundheds skyld. Derfor er sengen udstyret med en springmadras, der har hele 7 komfortzoner. På den måde undgår du en ”træt” seng, hvor der kommer buler i madrassen og den mister sin form. 

Konklusion: Derfor anbefaler vi Snefrid Älv

Der er mange fordele ved at vælge den danskproducerede Snefrid Älv. Du får 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, og så er komforten helt i toppen på grund af samspillet mellem topkvalitets topmadrasser og fjedre af særdeles høj kvalitet.

Nordic Dream tilbyder en 100 dages prøveperiode på sengen, så du kan teste den i vante rammer. Er du ikke tilfreds, afhentes den uden betaling.

Forbrugernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet, så derfor er Nordic Dreams Trustpilot score på 4,9 en bekræftelse på, at de har nogle af markedets bedste produkter. Det er den højeste rating i hele sengebranchen, hvilket trækker op i vores samlede vurdering.

Snefrid Älv kan fås i følgende størrelser

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Ragna Nordlys – elevationsseng med 7 komfortzoner

Bedste elevationsseng

 • Redaktionens anbefalede elevationsseng
 • Nordic Dream scorer 4,9/5 stjerner på Trustpilot
 • Elevationsseng med 7 komfortzoner

Når du leder efter den bedste seng, kan elevation gøre hele forskellen. Med Ragna Fjord er det altid let og ligetil at indstille sengen, så du sidder eller ligger helt perfekt. Sengen er også udstyret med 7 komfortzoner, så du får den helt rigtige trykaflastning i løbet af natten. 

Derfor skal du vælge Ragna Fjord

 • Elevationsseng med 7 ergonomiske komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • Kan fås i rigtig mange størrelser

Om Ragna Fjord

Elevationssengen Ragna Fjord fra Nordic Dream er både udviklet og produceret i Danmark. Sengeeksperter og dygtige sengehåndværkere har skabt sengen med henblik på ekstra god komfort og rene linjer i de bedste materialer.

Sengen består af en solid elevationsbund, hvor elevationsmotoren er integreret i selve konstruktionen. Ovenpå ligger den ergonomiske springmadras, der er udstyret med 2 lag pocketfjedre. Normale madrasser har kun ét enkelt lag fjedre, men Ragna Fjord fra Nordic Dream har et ekstra lag for øget komfort.

Springmadrassen er fremstillet med pocketfjedre, der har forskellige styrker, og som ligger fordelt over hele madrassen. De kraftigste fjedre er placeret i de områder, hvor din krop vil synke mest ned i madrassen. Det gælder derfor særligt din nakke, lænd og hofter.

Integreret elevation for den perfekte liggeposition

Den indbyggede motor i Ragna Fjord er lydløs, og gør det let at både sidde og ligge helt perfekt i den lækre elevationsseng. Du kan justere sengens hoved- og fodende med den medfølgende fjernbetjening. Der er heldigvis ingen ledninger, så du får en trådløs justering af sengen.

Den lydsvage motor genererer ikke andre i soveværelset, så du kan nemt, og uden postyr, opnå den helt rigtige liggeposition, selvom det er midt om natten. 

Skal du op på toilet eller lignende, har Nordic Dream integreret et smart lys nederst i elevationsbunden, som du kan tænde med din fjernbetjening. Det lyser kun op ved gulvet, så du kan finde ud af soveværelset, uden at lyset vækker andre.

Nordlys topmadras - temperaturregulerende og vaskbart betræk
Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte.

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Ragna Fjord kan fås i følgende størrelser

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Freja Nordlys – Kvalitetsboxseng udviklet og produceret i Danmark

Udvalgt af bedzzz

En boxseng er en nem og enkel løsning, hvor du ikke skal døje med ekstra madrasser. I stedet er sengen Freja Nordlys konstrueret omkring selve boxmadrassen – en ergonomiske madras med dynamiske pocketfjedre. Du får en enkel og overskuelig seng med fokus på de bedste materialer og den gode sovekomfort, hvis du vælger Freja Nordlys fra Nordic Dream.

Derfor skal du vælge Freja Nordlys

 • Boxseng med 7 komfortzoner
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud

Om Freja Nordlys

Freja Nordlys er en skøn boxseng med en solid og ergonomisk madras, der garanterer dig den rigtige trykaflastning hele natten igennem. Boxmadrassen er fremstillet i Danmark og er udstyret med et dobbeltlag af dynamiske pocketfjedre.

Pocketfjedrene er fordelt i madrassen, så du får mest støtte de steder, hvor kroppen vejer mest. Det giver i alt 7 unikke komfortzoner, der er lavet, så din rygsøjle ligger plant i madrassen, og du får den bedste og mest afslappede liggeposition.

Madrassen er mest fast omkring hofterne, og du får omkring 4 gange så meget støtte til dit hofteområde, som til din skulderzone. Der er også ekstra fokus på støtte omkring lænden, så du ikke ender med at svaje uhensigtsmæssigt i ryggen.

Du får derfor en ergonomisk korrekt liggekomfort, der er udviklet af dygtige sengehåndværkere, sengeeksperter og fysioterapeuter.

Nordisk design og 100 dages risikofri prøveperiode

Boxsengen er designet i med et enkelt og minimalistisk udtryk, der passer smukt til den skandinaviske indretningsstil. Med rene linjer og møbelstof i høj kvalitet, er sengen en god tilføjelse til dit soveværelse.

Som en særlig feature kommer den flotte Freja Nordlys i flere farvenuancer. Du kan få modellen i både sandfarvet, lysegrå, mørkegrå og dyb blå. Det er derfor muligt at finde en model, der passer perfekt til din indretning i soveværelset.

Du får en 100 dages prøveperiode, hvis du vælger at investere i den lækre boxseng fra Nordic Dream. Nordic Dream tilbyder nemlig, at du kvit og frit kan skifte madrassens fasthed eller levere 

sengen tilbage, hvis du ikke er tilfreds. De 100 dage er helt risikofrie, og du får derfor hele købsbeløbet tilbage, hvis du ikke er tilfreds med din Freja Nordlys.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi inden for området.

Betrækket er aktivt og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt, når du lægger dig til at hvile eller sove på madrassen. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere, så du får det bedst mulige soveklima.

Topmadrassen består af 7 ergonomiske zoner, som Nordic Dream er kendt for, og som giver de bedste forudsætninger for god søvn. Du kan vælge, om du vil have  din topmadras i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten.

Memory-skum former sig efter dig krop og giver dig en blid og behagelig liggekomfort.

Freja Nordlys vs. markedet

Vælger du den lækre boxseng Freja Nordlys, så er der god garanti på sengen. Du får hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud, så din Freja Nordlys kan blive repareret, hvis der skulle opstå problemer.

Kvaliteten og håndværket er i top, når virksomheden kan tilbyde så god garanti på sine produkter. Det adskiller sengene fra Nordic Dream fra andre forhandlere.

Udover, at Nordic Dream tilbyder gode fordele for dig som kunde, så er Freja Nordlys også for den kvalitetsbevidste forbruger. Sengen er fremstillet med Oeko-Tex certificerede tekstiler og bæredygtige materialer. Du får topkvalitet, hvis du går med den solide og komfortable boxseng.

Freja Nordlys kan fås i følgende størrelser

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Dunlopillo kontinentalseng

Udvalgt af bedzzz

Dunlopillo kontinentalseng
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne kontinentalseng fra Dunlopillo har en række fordele, som muligvis kan gøre den til et godt valg af seng for dig. Den har en god stor størrelse, hvor der sagtens kan ligge to personer. Desuden er den lavet af et naturmateriale, som er allergivenligt og fleksibelt. Det er med til at sikre dig en fuldendt og god nattesøvn. 

Materiale som former sig efter din krop 

Der findes syv forskellige komfortzoner i denne madras, som er fordelt med forskellig fasthed alt efter, hvor din krop mangler støtte. Det gør, at den formes helt naturligt efter din krop, hvilket sikrer, at du får en optimal stilling i sengen og derved en god og tryg nattesøvn. 

Desuden er materialet af madrassen lavet af gode og rene naturmaterialer, så du heller ikke skal bekymre dig om allergianfald under nattens forløb. Materialet består af naturlatex, som har en super god åndbarhed og fleksibilitet. 

Egenskaber:

 • 180 x 200 cm
 • Allergivenligt naturmateriale
 • Behagelig topmadras
 • 15 års garanti
 • Fleksibelt og åndbart materiale 

Derfor er naturlatex en fordel

Materialet naturlatex, som madrassen er lavet af, har en række fordele, som er med til at bedre dit natteklima. Det er afvisende over for bakterier og støvmider. Desuden har det en cellestruktur, som gør det let for din krop at ånde og slippe af med sved og fugt.

FAQ

Hvilke senge er de bedste på markedet?
Alle sengene i denne guide er blandt de bedste på markedet. Vi anbefaler f.eks. Snefrid Fjord som den bedste seng til prisen og Ragna Älv som den bedste elevationsseng. Der findes mange gode senge og hvilken, der er den rette til dig, kommer an på dine behov og dit budget.
Hvordan vælger jeg en seng til mig selv?
Når du skal vælge en seng til dig selv, bør du først og fremmest overveje dit budget. Senge findes nemlig i vidt forskellige prisklasser. Derudover er det en god idé at besøge en butik eller et showroom, hvor du kan prøve sengene på egen krop og få kyndig vejledning.
Hvor mange penge bør jeg bruge på en seng?
Senge kan være enormt dyre, men du kan godt finde en god seng, der ikke koster det hvide ud af øjnene. En klassisk boksmadras med ben behøver f.eks. ikke koste mere end et par tusind kroner. Vil du gerne have en elevationsseng, skal du forvente at betale en del mere.
I hvilken måned er det bedst at købe en seng?
En seng er et stort køb, og derfor kan det godt betale sig at vente med at købe den til det rette tidspunkt. Mange butikker har store udsalg i forbindelse med black friday, som er i november, julen i december og januartilbud.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Living&more basis boksmadras

Udvalgt af bedzzz

Living&more basis boksmadras

Denne seng har en god størrelse, og er derfor oplagt, hvis I er to, som skal sove i den. Der er god plads til jer begge, så I sammen kan få en god og komfortabel nattesøvn. Den har en medium hård madras, som passer til de fleste med en vægt under 85 kg. Den er et oplagt valg til for eksempel et gæsteværelse eller sommerhus. 

To lag fjedre

Denne madras består af to lag fjedre, hvilket er med til at øge komforten, når du ligger i den. Der er fem komfortzoner og pocketfjedre, som sørger for at trykket fra din vægt bliver godt fordelt, så du får den helt rette støtte. 

Fjedrene består af 261 pocketfjedre og 150 bonnell fjedre per m2 af sengen. Desuden er der 10 års garanti på både fjedre og ramme i sengen. 

Topmadras til øget komfort

Det er ikke nødvendigt at købe en ekstra topmadras, når du køber denne model, da det følger med. Det samme gælder ben, som sengen skal stå på. 

Topmadrassen er lavet af polyskum med en højde på 30 mm. Den er dækket af quiltet betræk, som kan vaskes i helt op til 60 graders varme. 

Egenskaber: 

 • 140 x 200 cm
 • Topmadras af polyskum
 • Garanti på fjedre og ramme
 • Medium hårdhed 

Living&more De Lux Superior boksmadras

Udvalgt af bedzzz

Living&more Lux Superior boksmadras

Denne living&more Lux Superior seng er et oplagt valg, hvis I er et par, som har brug for en god stor seng med plads til at sprede sig ud på. Den har en medium hårdhed, hvilket er et godt match til folk, som vejer under 85 kg. Vejer du over 85 kg, betyder det blot, at du får en lidt blødere madras, hvilket nogle foretrækker. 

En god madras

Denne model genkendes særligt på, at den har en super behagelig madras. Bunden af boksmadrassen har en træramme af fyr, mens selve madrassen er vendbar og har fem komfortzoner. De forskellige komfortzoner er med til at fordele din vægt ligeligt på sengen, så du får den bedste mulige support. 

Madrassen er polstret med et lag af 25 mm latex, som er særligt elastisk. 

Topmadras og ben

I stedet for at du selv skal ud og købe en ny topmadras, får du her én med i købet. Det samme gælder ben, som løfter sengen op i en god højde. Benene har et stilrent design og er lavet af egetræ. Topmadrassen er lavet af åndbart latex og er 50 mm. Det er et særligt blødt og komfortabelt materiale, som kan være med til at gøre din nattesøvn fuldendt. Desuden er det afvisende over for støvmider.

Egenskaber:

 • 140 x 200 cm 
 • Medium hårdhed
 • Garanti på ramme og fjedre
 • Topmadras i 50 mm

Living&more De Lux Classic elevationsseng

Udvalgt af bedzzz

Living&more De Lux Classic elevationsseng

Denne seng fra Living&more kan eleveres, så du selv kan styre sengens form, så den passer perfekt til dig. Det er en stor fordel, da du derved kan tilpasse den til netop dine behov. Det er en enmandsseng, og du skal derfor bruge to, hvis I er et par, som skal sove ved siden af hinanden. Der følger en topmadras med, som er med til at øge komforten.

Den rette position for dig

En af de helt store fordele ved at have en elevationsseng er, at du kan tilpasse dens position alt efter, hvad du har behov for. Det kan for eksempel være, du gerne vil læse en bog eller se fjernsyn, og her har brug for mere støtte i ryggen, så du kan sidde længere oppe. Det kan også være, at du vil tilrette positionen, når du sover. 

Der er en trådløs betjening, så du let kan tilpasse ryggen og fodenden, når det passer dig. 

Fjedrene i madrassen 

Sengerammen består af massivt træ polstret med stof, hvilket både forhøjer din liggeposition og skaber et flot look. 

Der findes en række pocketfjedre i madrassen, hvor der er fem forskellige komfortzoner. Disse er fordelt, så der skabes en ligelig fordeling af din kropsvægt. På den måde for du den bedst mulige support, når du skal sove eller bare ligger i sengen. 

Egenskaber:

 • 90 x 200 cm
 • Justerbar stilling
 • Garanti på motor
 • Topmadraas
 • Fast hårdhed

Living&more basis boksmadras

Udvalgt af bedzzz

Living&more basis boksmadras

Hvis du kun har brug for en seng med plads til dig selv, er denne model et oplagt valg. Den har en god madras med en medium hårdhed, som skaber en rigtig god komfort. Desuden giver fjedrene en god mængde af støtte, som gør sengen ekstra behagelig at ligge i. Der følger både ben og topmadras med, så du har en helt igennem fuldendt seng til soveværelset. 

God komfort 

Fordi madrassen har en medium hårdhed, passer den til de fleste voksne mennesker, som vejer mindre end 85 kg. Du får derfor en rigtig god søvnoplevelse, hvis din vægt passer til den givne hårdhed af madrassen her. 

Det er dog ikke kun hårdheden, som påvirker komforten af sengen men også fjedrene. Madrassen består af bonnellfjedre, hvilet skaber en mere fast affjedring. Der er en dobbeltfjedret konstruktion, som er endnu en faktor, der øger komforten 

Topmadras følger med

Med denne model følger der en topmadras med, som er skaber den perfekte overflade på madrassen. Det betyder, at du ikke skal bruge penge på at købe en ved siden af, som de fleste gør, hvis der ikke er en topmadras til sengen. 

Topmadrassen er lavet af polyskum, hvilket er et særligt fleksibelt og holdbart materiale.

Egenskaber:

 • Størrelse på 90 x 200 cm 
 • Medium hårdhed
 • Garanti
 • God topmadras

Living&more De Lux Classic boksmadras

Udvalgt af bedzzz

Living&more De Lux Classic boksmadras

Denne De Lux Classic boksmadras fra Living&more er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en madras med en god hårdhed og støtte. Den har en lækker topmadras, som sikrer dig en behagelig position, når du skal sove. Desuden har den en god størrelse, hvor der er plads til 1 såvel som 2 personer. 

Fjedre til god støtte

Denne boksmadras er lavet af to lag af fjedre. Disse sikrer, at den er behagelig at ligge i og tilpasser sig din krops struktur. Den har en vendbar kerne, som er lavet af pocketfjedre med fem komfortzoner. Det er med til at fordele trykket fra din vægt, så du får den bedst mulige support, når du ligger ned. På den måde får du en optimal støtte fra madrassen, som kan være med til at forbedre din nattesøvn. 

Fjedrene består i alt af 261 pocketfjedre og 150 bonnell fjedre, som er fordelt henover hver enkelt m2 på madrassen. Desuden er madrassen polstret med 25 kg purskum, så du ikke følger fjedrene, når du ligger på den. 

Egenskaber:

 • Størrelse på 140 x 200 cm
 • Fast hårdhed
 • Behagelig topmadras i latex
 • Garanti
 • Fjedre til god støtte

Living&more comfort kontinentalseng

Udvalgt af bedzzz

Living&more comfort kontinentalseng

Denne kontinentalseng fra Living&more er danskproduceret og fungerer som den perfekte base for en god nattesøvn. Den tilhører comfort-serien, hvilket stærkt indikerer, at der i designet er fokus på komfort og behag. Den har en god størrelse, som både kan bruges af dig alene eller sammen med en partner. 

Optimer din søvn med den rette hårdhed

Hvis du skal have den optimale madras, som kan sikre dig en god nattesøvn, er hårdheden af madrassen enormt vigtig. Denne model har en medium hårdhed, hvilket passer godt til en, som vejer omtrent 85 kg eller mindre. 

Desuden er der to kontinentalunderdele på sengen, som er med til at øge komforten, hvis I er to, som ligger i den. 

Gode fjedre

Denne kontinentalseng er opbygget i tre forskellige lag; basisrammen, en springmadras og en topmadras. Disse tre dele af sengen er med til at gøre sengen ekstra komfortabel og behagelig at ligge i længe ad gangen. 

Selve madrassen kan vendes og er lavet med pocketfjedre. Disse har fem komfortzoner, som er med til at sikre en ligelig fordeling af trykket fra din kropsvægt, så du får den bedst mulige support fra sengen.

Egenskaber:

 • Størrelse på 180 x 200 cm 
 • Medium hårdhed i madras
 • Garanti
 • Topmadras i 40 mm latex

Svane Nobel kontinental seng

Udvalgt af bedzzz

Svane Nobel - Kontinental

Denne sengemodel er et oplagt valg, hvis I er et par, som gerne vil have god plads at vende jer på i nattens løb. Den har en god stor størrelse, så der er rig mulighed for at ligge to personer i den. 

Derudover, er følger der en behagelig topmadras med på 60 mm, som skaber et rigtig godt liggeunderlag for en god og komfortabel søvn. Madrassen er inkluderet, hvilket betyder, at du ikke selv skal købe en ved siden af. 

Der er 25 års garanti på fjedre og rammebrud, så du kan være sikker på at have en velfungerende seng i mange år ud i fremtiden. 

To madrasslag under ét

Denne seng har to madrasslag under ét med samme betræk, hvilket bringer en masse smarte fordele med sig. Du kan for eksempel tage betrækket af og vende den øverste madras eller skifte den ud med den nederste, så den ligger øverst. Siderne på madrasserne har forskellig fasthed, og derfor er det smart at du kan bytte rundt på dem. På den måde kan du altid finde den perfekte fasthed til dig i øjeblikket. Du kan altså skifte mellem tre fastheder i selv samme seng. 

Egenskaber:

 • 180 x 200 cm 
 • Zoneinddelt 
 • 25 års garanti 
 • Topmadras inkluderet

Magna Boss seng

Udvalgt af bedzzz

Magna Boss seng

Dette er en mellemstor seng, som passer godt til både et par og en enkelt person. Den er opdelt i to elevationssenge, som kan styres separat fra hinanden, så I hver især kan bestemme, hvilken position, der passer jer bedst. Der følger en blød og behagelig topmadras med, som skaber det perfekte underlag for en god nattesøvn. Desuden er der 25 års garanti på ramme og fjedrebrud, mens der er 8 års garanti på motoren. 

Slideback funktion og LED-belysning 

En af de helt store fordele ved denne elevationsseng er, at den har en slideback funktion. Det betyder, at når du hæver ryggen af sengen, rykker madrassen sig tilbage mod væggen. På den måde er du stadig tæt på natlampen og din partner. 

Der er LED-belysning under sengen, som du kan tænde og styre ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, som også bruges til at styre sengens position. Belysning skaber et svagt lys under sengen, som gør det let at finde hen til den om natten, uden at du behøver tænde soveværelseslyset og vække din partner. 

Trådløs fjernbetjening

Der følger en trådløs fjernbetjening med, som bruges til at styre sengens position og LED-lyset. Fjernbetjeningen kommer med nogle særligt smarte funktioner, som adskiller den fra andre. Du har nemlig mulighed for at indstille den til at huske dine favoritpositioner, så du altid kan finde frem til dem igen. Desuden kan du justere både nakke, ben og ryg individuelt. 

Egenskab:

 • 160 x 200 cm 
 • Elevation 
 • Slideback funktion og gulvlys 
 • 5 komfortzoner 
 • Topmadras med vinter- og sommerside
 • 25 års garanti 

Tempur Fusion seng

Udvalgt af bedzzz

Tempur Fusion seng

Dette er en seng af god størrelse, som er oplagt til brug af par. Du kan også bruge den som enkeltmandsseng, hvis du har særligt stort behov for plads, du kan brede dig ud på i løbet af natten. 

Det er en seng, som er miljøvenligt produceret i Danmark, hvilket giver en god indikation af, at den kommer i høj kvalitet. Med en dansk produktion, kan du altid føle dig sikker på, at produktet er lavet under gode forhold af nogle dygtige fagmænd med stor viden inden for deres fag. 

Du får 10 års garanti på madrassen, hvilket skaber en sikkerhed og tryghed, fordi du ved, at du får en seng, som kan holde dig i mange år frem uden, at du skal bruge penge på at købe en ny, hvis der skulle ske noget med den.

En speciel topmadras

De fleste foretrækker en seng med en god topmadras, og i dette tilfælde følger den heldigvis med til sengen, så du ikke skal bruge ekstra penge på at købe en ved siden af. 

Desuden er det en særligt god topmadras, som har nogle specifikke egenskaber og fordele. Den har en non-slip betræk, som sikrer, at den ikke falder ud over sengekanten og ligger skævt på sengen efter en nat med meget tumlen rundt i sengen. Du kan selv vælge, hvilken fasthed du ønsker at få madrassen i. Der er tre forskellige fastheder, du kan vælge i mellem; blød, medium fast eller fast. 

Tempur materialet, som bruges til madrassen, giver en ekstra god komfort og støtte til kroppen.

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • 10 års garanti 
 • Trykaflastende topmadras
 • Dansk og miljøvenlig produktion 

Dunlopillo kontinentalseng

Dunlopillo Balance Kontinentalseng

Denne kontinentalseng fra Dunlopillo er en rigtig god valg, hvis du ønsker en seng, hvor der er god plads til to personer. Den har en rigtig god størrelse og en lækker topmadras, som gør den mere komfortabel at ligge i. Madrassen er lavet af naturmaterialer, som former sig efter din krop og derved giver dig en optimal støtte om natten. 

Lækre naturmaterialer

Det er både madrassen og topmadrassen, som er fremstillet af materialer fra naturen. Der er brugt naturlatex, som er udvundet af gummitræer. Det er med til at skabe en helt fantastisk åndbarhed og fleksibilitet i sengen. Desuden betyder det også, at materialet er allergivenligt og derfor kan bruges af alle. 

Syv forskellige komfortzoner

Denne sengemodel har en madras med hele syv forskellige komfortzoner. Deres fasthed er vurderet og inkorporeret alt efter, hvor kroppen har brug for mere eller mindre støtte. Det betyder, at den former sig efter din krop helt naturligt, så du altid får en god ligge stilling med optimal støtte. 

Egenskaber:

 • Madras med garanti
 • 2 x 90 x 200 cm
 • Topmadras
 • Fleksibel og allergivenlig

Svane Motion 5000 seng

Svane Motion 5000 seng

Dette er en større seng, som er oplagt til et par, der godt kan lide at have en del plads at folde sig ud på. Det er to separate elevationssenge sat sammen, så I hver har mulighed for at indstille jeres side, så den passer til jeres behov. 

Elevationssengen kan styres ved brug af en trådløs fjernbetjening eller en app. Desuden er der 25 års garanti på fjedre og ramme, så du kan være sikker på at have en velfungerende seng i mange år frem. Der følger også en topmadras i 60 cm med, hvilket er det perfekte underlag til en god og gennemført nattesøvn. 

Mange smarte funktioner

Dette er en seng, som besidder en lang række af smarte funktioner, der kan gøre din oplevelse i den bedre. Disse omfatter blandt andet den app-styrede elevation, integreret natlys, trykaflastende og ventilerende IntelliGel og PluraSone komfortzoner. 

Alle disse funktioner er med til at elevere sengen og skabe den bedst mulige soveoplevelse. 

IntelliGel og komfortzoner

En af de mange funktioner, som skaber en særligt stor fordel i forhold til denne seng, er opbygningen med IntelliGel og komfortzoner. 

Sengen har et 3 cm lag af IntelliGel, som ligger oven på en bund af moderne pocketfjedre med forskellige komfortzoner. IntelliGel besidder nogle særligt godt kvaliteter i form af ventilation og aflastning. I kombination med fjedrene får du derfor en solid madras, som giver god støtte uden at være for fast eller blød. Den tilpasser sig til din krop, så du får netop den støtte, du har brug for. 

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • App styret elevation 
 • 25 års garanti
 • Topmadras i 60 mm
 • Integreret natlys

Krone kontinental PLUS seng

Krone kontinental PLUS seng

Denne kontinentalseng fra Krone kan uden tvivl være en god løsning, hvis du er på jagt efter den optimale nattesøvn. Den er produceret på en dansk fabrik, hvilket taler til, hvor høj kvalitet du kan forvente af en seng som denne. Den har en god og stor størrelse, som både kan bruges til par eller dig, som gerne vil have lidt ekstra plads at vende dig på. Desuden følger der en behagelig topmadras med, som er med til at øge komforten, når du ligger i sengen. 

Tre lag til den perfekte nattesøvn 

Når du vælger en kontinentalseng, er en af de største fordele, at den er bygget i tre dele. I dette tilfælde er der for eksempel en tyk vendbar springmadras og en boksmadras med pocketfjedre. Disse skaber fem forskellige komfortzoner, som er med til at fordele din vægt ligelig på sengen og give dig ekstra støtte omkring skuldre og hofte. 

Det tredje lag er en lækker topmadras, som skaber det perfekte underlag for en god nattesøvn. Du kan selv vælge, om din topmadras skal have en medium eller fast hårdhed. Her bør du overveje din vægt og dine præferencer, da det har stor betydning for, hvilken hårdhed, der passer bedst til dig. 

Egenskaber: 

 • 180 x 200 cm 
 • To komfortlag 
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras og sengeben 
 • 15 års garanti på ramme og fjedre
Norlund Luksus EL Box 2D seng

Denne sengemodel fra Norlund er oplagt til et par, da den har en rigtig stor størrelse. Den kan dog også sagtens bruges af en enkelt person, som godt kan lide at have god plads at vende sig på i løbet af natten. Sengen er både designet og produceret i Danmark, hvilket er en klar indikator for høj kvalitet og et stilet look. Det er en elevationsseng, som kan styres vha. en app på din telefon eller tablet. 

Motor af topkvalitet 

Da dette er en elevationsseng, er der naturligvis en indbygget motor, som gør det muligt at løfte ryggen og fodenden af sengen. Til denne model bruges der en Linus motor, som er kendt for sin gode kvalitet. Desuden kommer motoren med slideback funktion, som øger komforten og gulvlys. 

Dansk design 

Da sengen er designet og produceret i Danmark, kan du være sikker på, at den kommer i den bedst mulige kvalitet. Den er lavet under gode vilkår af nogle dygtige håndværkere, som har styr på deres fag. Desuden er dansk design kendt for et stilrent og moderne udtryk, som uden tvivl vil pynte i dit soveværelse. 

Egenskaber: 

 • 180 x 210 cm 
 • Dansk produktion og design 
 • Topmadras med vaskbart betræk 
 • Dobbelt lag fjedre 
 • Styring vha. app 
 • Motor med gulvlys og slideback

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar