En god boksmadras er vigtig for dig at investere i, ikke blot fordi en boksmadras af den rette kvalitet vil kunne holde igennem en lang årrække, men særligt også fordi den rette type af madras vil understøtte din søvn. En god nattesøvn er essentiel for, at du kan få det bedste ud af dine vågne timer: Sover du godt om natter, vil det i sidste ende kunne mærkes på bundlinjen i forhold til alt fra bedre fysisk helbred til mere mentalt overskud i hverdagen. For at understøtte din søgen efter den rette madras finder du her en guide og oversigt over test af de bedste boksmadrasser på markedet.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Änglamark Madraspakke – åndbar og miljømærket babymadras

Anglamark Madraspakke

Det er ikke kun dig selv, der har brug for en god madras at ligge på om natten, men i høj grad også barnet eller babyen i dit liv. Til det formål kan en såkaldt madraspakke være god i kraft af sin store alsidighed og vigtige egenskaber. Denne madraspakke kan nemlig bruges til alt fra lift til barnevogn og tremmeseng. Det velkendte mærke Änglamark sikrer dig, at du får allergivenlige madrasser i højeste kvalitet, der på alle måder vil være gode for både dit barn og miljøet. Dette er fordi, at madraspakken heller ikke indeholder nogen miljøskadelige stoffer.

Udover at være lavet af sunde materiale, er madrassættet også sundt opbygget, så din baby kan ligge godt og naturligt. Madrasserne er åndbare og har en god bæreevne, der er medvirkende til at støtte barnets vægt. Målene for de tre madrasser i sættet vil selvfølgelig variere: Her er den mindste af madrasserne lavet til at kunne bruges som liftmadras, mens henholdsvis den mellemste og største madras kan bruges til barnevogn og tremmeseng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Änglamark Kombivognsmadras – en god ”all round” løsning

Anglamark Kombivognsmadras

Mens den foregående madraspakke har et udvalg af forskellige madrasser til de yngste, er dette valg af madras mere fleksibelt – til gengæld får du så også kun én madras med i købet. Denne måler 37 centimeter i bredden og 70 centimeter i længden, og er således lavet til at kunne fungere til en lang række af forskellige formål. Du kan for eksempel med fordel prøve den af i kombibarnevognen, i babyliften eller måske i vuggen i soveværelset.

Ligesom andre produkter fra Änglamark er denne alsidige madras god hvad angår alle de vigtigste områder i et lille barns søvnliv: Nemlig at den støtter og supporterer en maksimal søvnkomfort, og at den ikke har nogen problematiske stoffer i sig. Skummadrassen er således både miljømærket og allergivenlig, og har derudover den kvalitet at være yderst åndbar. Madrassen har også fordelen at være praktisk, og tåler maskinvask ved op til 60 graders varme.

Er du i tvivl om, hvorvidt denne kombivognsmadras passer til dine mål, er det bare med at måle efter eller tjekke op på tallene for den vogn, du ønsker at bruge madrassen til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Änglamark Tremmesengsmadras – god til babyværelset

Anglamark Tremmesengsmadras

Har du en tremmeseng, der bruger en madras i størrelsen 60 gange 120 centimeter, er denne gode babymadras bestemt værd at overveje. Den scorer højt på komfort, og sørger ligesom de andre madrasser fra dette mærke for at støtte din baby fuldstændigt optimalt. Det sker i kraft af det gode og miljøvenlige skum af højeste kvalitet, som madrassen er fremstillet af. Skummet går under navnet Waterlily og er banebrydende med sine supporterende og trykaflastende kvaliteter. Det er med til at sikre en høj grad af bæreevne, og sørger desuden for åndbarhed, hvor madrassens materiale er i kontakt med din baby. På den måde er den på alle områder sund at ligge på, også set i forhold til dens allergivenlige egenskaber.

Ligesom med de andre babymadrasser fra dette mærke, er prisklassen i den lidt højere ende end hvad du ellers kan opleve: Til gengæld betaler du så også for den absolut bedste kvalitet af madras, der vil være god og støttende for dit barn, så det kan få den bedste start på livet. Det er om muligt noget af det, der som forældre fylder meget, men således også noget, du i høj grad kan få opfyldt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Änglamark Barnevognsmadras – praktisk og nem at vaske

Anglamark Barnevognsmadras

Måler den barnevogn, som du har til dit barn, omtrent 36 centimeter i bredden og 96 centimeter i længden? Så er der god grund til at kigge på denne type af barnevognsmadras, der her er på tale fra Änglamark. Madrassen kommer til at passe fuldstændigt perfekt ned i din barnevogn, givet at den har de rette mål.

Udover at passe perfekt til din barnevogn kommer denne madras også til at passe helt perfekt til dit barn: Der er nemlig ikke nogen allergirisici i kraft af barnevognsmadrassens allergivenlige status, der i øvrigt også er god for vores miljø. Heller ikke på den front er der således nogen moralske skrubler. Desuden vil denne type af madras give en enestående form for support til dit barn, så både hoved, krop, ben og fødder understøttes på bedste vis. Det sker takket være det lækre og nyudviklede skum af højeste kvalitet, der med sine miljøvenlige egenskaber er blevet døbt under navnet Waterlily.

Madrassen har et helt klassisk hvidt design, og er dermed ikke prangende på noget måde, man gør til gengæld alt rigtigt i form af praktikalitet og sundhed. Den kan dermed også vaskes, enten i hånd eller i vaskemaskinen ved op til 60 grader.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Box NU 140×200 Centimeter – en god fast madras

Krone Box NU 140x200 Centimeter

Med denne type af boksmadras her finder du de bedste egenskaber, en madras kan have – eller i hvert fald en hel del af dem. Madrassen fås i en række af forskellige fastheder, og det er desuden muligt at vælge imellem en topmadras af latex eller memory foam, alt efter hvad du finder mest komfortabelt. Betrækkene på disse topmadrasser er naturligvis vaskbare. Fasthederne i selve boksmadrasserne går fra medium fast op til fast og ekstra fast. Hvad du har behov for, er for eksempel afhængig af både din kropsvægt, men også dine præferencer for, hvordan du ligger bedst.

Den rette faste madras er vigtig for din søvn, og kan være med til at forebygge gener såsom ondt i ryggen. Dette er nemlig et udbredt problem, som mange oplever forværres, når de sover på en for blød madras. Heldigvis er det noget, der er relativt nemt at rette op på, når du alligevel står og skal til at købe ny boksmadras. Boksmadrassen her har hele fem forskellige komfortzoner, og er således god til at understøtte en god nattesøvn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Box 160×200 Centimeter – flot design med egetræsben

Krone Signatur Box 160x200 Centimeter

Har du øje for detaljen, og kan du lide møbler med gode materialer, er denne boksmadras med ben lavet af egetræ muligvis noget for dig. Benene er fremstillet i en nærmest eksklusiv kvalitet, og det samme gælder for selve boksmadrassen. Denne er simpelt udformet, og har et enkelt stiludtryk udenpå: Alligevel er den komplekst opbygget, og kan støtte dig optimalt under din søvn.

Den komplekse opbygning er lavet via to forskellige lag af affjedring. Her finder du således både et lag af fjedre, de såkaldte Bonell-fjedre, der er med til at sørge for en god stabilitet i selve den samlede boksmadras. Placeret ovenover disse fjedrer finder du et lag af pocketfjedre i høj kvalitet. Disse pocketfjedre sørger for, at du kommer til at ligge naturligt og godt. På den måde en sengen inddelt i fem forskellige områder, der sørger for, at kroppen ikke synker længere ned visse steder end andre, for eksempel ved hoften og ved skuldrene. Præcis hvilken fasthed, du har brug for, har i høj grad noget med din kropsvægt at gøre, hvorfor det altid er en god idé at tjekke de forskellige anbefalinger ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Box Cloud 180×210 Centimeter – individuelle fastheder til kæresteparret

Krone Signatur Box Cloud 180x210 Centimeter

Deler du seng med en anden person, er det naturligvis ideelt at anskaffe sig en dobbeltseng. Med den rette type af dobbeltseng er det ikke blot muligt begge to at have rigeligt plads til at ligge på om natten, men det er også i høj grad muligt at personliggøre de forskellige sider af sengen, så den passer perfekt til jer hver især i forhold til hårdhed og præferencer. Du kan således vælge imellem fasthederne medium, fast og ekstra fast i begge sider af boksmadrassen. På den måde bliver det ikke noget problem, hvis I enten har forskellige præferencer eller forskellig kropsvægt.

Topmadrassen som medfølger til denne type seng er 9 centimeter høj og lavet af latex, hvilket giver en rigtig god komfort. Når det handler om det rent æstetiske udtryk, er der også noget valgmulighed at gøre godt med. Det er nemlig muligt at vælge, hvilken type af ben, som I rent visuelt foretrækker. Her er de forskellige typer, som udbydes, henholdsvis lækre og naturlige egetræsben eller stilede runde sorte ben. Begge kan fås i ekstra høje udgaver, selvom det selvfølgelig vil indebære en lille prisstigning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Luksus Box 80×200 Centimeter – fantastisk nordisk kvalitet

Norland Luksus Box 80x200 Centimeter

Går du op i produktionsforhold og lækkert design, er denne luksusmadras fra Norland bestemt et kig værd. Både design og produktion foregår i Danmark, og denne boksmadras emmer således af nordisk kvalitet i absolut topklasse. Det afspejler sig i alle aspekter, ikke mindst det enkle udseende og materialevalg med sans for kvalitet.

Indholdet i denne topmadras er bestemt også luksuriøst. Fjedrene er såkaldte multipocketfjedre fordelt over fem forskellige zoner. I praksis er disse fordelt perfekt med op til hele 504 enkelte fjedre per kvadratmeter. Det vil selvfølgelig variere, ligesom du ved køb også kan vælge imellem forskellige variationer af fasthed. Selve udseendet er også i top, blandt andet med eksklusivt møbelstof, der fås i enten mørk eller lys grå, samt bamboo 3D betræk til topmadrassen, som er praktisk og vaskbart. Topmadras, som er 10 centimeter høj og i allerbedste kvalitet, fås enten i en udgave med latex eller med en kerne af wonderpur. Begge er super komfortable og luksuriøse.

En anden fordel ved denne boksmadras er, at den er utrolig nem at samle. Den kræver således ingen værktøj, og bene kan let og uden besvær skruen på med håndkræft.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Eksklusiv Box 180×210 Centimeter – variation med sommer- og vinterside

Norland Eksklusiv Box 180x210 Centimeter

I Danmark lever vi i et omskifteligt klima, hvor årstiderne varierer fra hinanden. Derfor giver det naturligvis mening at have en seng, der er bygget til netop disse forskelle, man kan opleve. I praksis har topmadrassen, der medfølger til denne boksmadras, to forskellige sider, således at den bliver vendbar. Den ene side, som er beregnet til brug i sommerhalvåret, er lavet med et kølende lag, der kan gøre det nemmere at falde i søvn, når nætterne er varme og klamme. Omvendt finder du på den anden side af topmadrassen den side, som er beregnet til brug i vinterhalvåret. Denne side indeholder et varmende lag, som er placeret i området imellem stoffet på ydersiden og selve den indre kerne i topmadrassen.

Sengen er en dobbeltseng, hvorfor fastheden i de forskellige sider naturligvis ikke behøver være ens. Det kan for eksempel være praktisk med forskellige fastheder, hvis I har forskellig kropsvægt fra hinanden eller ganske simpelt forskellige præferencer. Udover at vælge hårdheden af boksmadrassen er det også muligt at sætte sit præg på udseendet, for eksempel ved valg af enten mørkt eller lyst stof.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Atlas Wood 90×200 Centimeter – lang levetid på seng og sengeramme

Atlas Wood 90x200 Centimeter

Køber du en god seng med lækker komfort, er det naturligt, at du selvfølgelig også ønsker, at den skal kunne holde igennem en længere årrække. Det er noget, som denne boksmadras kendt under navnet Atlas Wood, har i fokus. Som navnet også dækker over, har denne seng en indvendig ramme af solidt træ. Dette træ er 20 centimeter i højden og er lavet af svenske fyrretræer. Med sin massive og holdbare konstruktion er den med til at bevare din sengs stabilitet og komfortabilitet igennem årevis, uden at du vil opleve forværring.

Udover at være designet med fokus på holdbarhed har denne boksmadras også dig og din sundhed in mente i dens udformning og materialer. Den er således også inddelt i de klassiske fem zoner, der skal hjælpe dig med den bedst mulige stabilitet, så du kan sove i en naturlig og rar stilling i løbet af natten. Udover det er denne boksmadras faktisk også svanemærket, hvilket betyder, at sengen også rent materialemæssigt er sund for dig. Der er således ingen gener i form af allergier eller lignende faktorer.

Senses Pulse 120×200 Centimeter – sammensat af specialister

Senses Pulse 120x200 Centimeter

Med denne fine mellemstørrelses boksmadras får du et professionelt stykke arbejde. Sengen er produceret i Danmark, hvor hver enkel del er lavet af professionelt fagfolk. Udover at være mesterligt samlet er de enkelte dele også i sig selv af høj kvalitet. Det er blandt andet medvirkende til, at denne boksmadras har kvalificeret sig til både det såkaldte OEKO-TEX-certifikat for selve sengedelen, mens det velkendte Svanemærke er blevet givet til den lækre topmadras.

Topmadrassen er ikke blot Svanemærket og god for dig, men er også produceret med stor omhu. Det betyder, at den blandt andet er produceret med en teknologi kendt under navnet Pulse Latex. Det er med til at sikre, at topmadrassen bliver åndbar og let, samtidigt med at den vedbliver stærk og elastisk, også igennem årene efterhånden som de passerer.

Denne boksmadras har derudover den fordel at have endnu flere komfortzoner end de fleste andre boksmadrasser. Den har nemlig hele syv forskellige fjedrede zoner, der er inddelt efter bedst muligt at kunne supportere din krop og din nattesøvn. En ekstra fordel ved disse fjedre er, at de også findes i sammenhæng med hybridskum, der er både ventilerende og åndbart.

Jupiter 80×200 Centimeter – en rigtig fin enkeltmandsseng

Jupiter 80x200 Centimeter

Denne boksmadras er rigtig lækker og god til prisen. Med sine 80 centimeter i bredden er den særligt oplagt til dig, der ikke har så meget plads. Det kan for eksempel være oplagt i et mindre værelse, hvor man måske ønsker at prioritere lidt mere gulvplads.

Selvom sengen er mindre end mange andre boksmadrasser, er den bestemt ikke gået på kompromis med søvnkomfort. Den er således også inddelt i forskellige komfortzoner, der kan være med til at give den helt rette støtte og komfort til din krop. Det er en af grundstenene bag god søvn, hvilket ligeledes er en af grundstenene bag velvære i dine vågne timer.

Atlas 80×200 Centimeter – topmadras i topkvalitet

Atlas 80x200 Centimeter

Dette er også en enkeltmandsseng, som bestemt har øje for detaljen. Det ses blandt andet i kraft af den topmadras, som er udformet til at kunne hjælpe med reguleringen samt vedligeholdelsen af din kropstemperatur. Den er ikke blot effektiv til at øge din komfort, men kan desuden gøre det over en lang årrække. Denne topmadras vil nemlig holde sig frisk igennem lang tid, og er blandt andet både åndbar og Svanemærket.

Selve boksmadrassen udgør en stabil konstruktion, bygget op af massevis af pocketfjedre. Det er medvirkende til at give en helt fantastisk støtte, der kan være medvirkende til at give dig oplevelsen af forbedret søvn. Madrassen her kommer til at kunne følge dig igennem mange år, og er således også bygget op omkring en solid træramme lavet af bæredygtigt svensk fyrretræ. På den måde er den pålidelig og god, også på lang sigt.

Denne side er anmeldt af: Oscar M. Nilsson Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar