Hvordan vælger man den rette dobbeltdyne, som kan give den bedste komfort under søvn? Dette spørgsmål findes der et meget nuanceret svar på, og du kan ved at læse denne guide få nogle gode tips og tricks til, hvordan du vælger den rigtige dobbeltdyne. For valg af dobbeltdyne skal flere forskellige parametre tages i betragtning:

 1. Type af dun
 2. Dynens størrelse
 3. Andre materialer dynen består af
 4. Allergivenlighed
 5. Bæredygtighed

Ved at vælge ud fra ovenstående parametre, er det muligt at finde frem til den rette dobbeltdyne. Du bliver her guidet igennem flere forskellige dobbeltdyner i høj kvalitet.

Ringsted Dun – Hyrdinden – Eksklusiv og varm

 • 100% dansk produceret
 • BodyShape-konstruktion som følger kroppen og holder dig varm hele natten
 • Tåler vaskemaskine og tørretumbling

Denne dyne er utrolig lækker og eksklusiv, og den garanterer en rigtig god nattesøvn hele året, om vinteren og til dig, der generelt oplever at være mere kuldskær. Det er derfor også fuldt forståeligt, at denne dyne er utrolig populær på Soveland.dk

Dette er en helårsdyne, der foruden at være meget populær, så er den også perfekt hele året rundt, lige meget om du er i vinterperioden eller i sommerperioden. 

Dens sammensætning af dun kan nemlig sørge for de mest optimale forhold under søvnen, så du både føler dig godt omsluttet og tryg, samtidig med at den kan give en god varme på de kolde nætter og en let og luftig følelse på de varme nætter. 

 • Varm helårsdyne
 • Moskusdun og Edderdun 
 • Eksklusiv og lækker

Dette er en helårs dobbeltdyne fra Ringsted Dun, som udelukkende fokuserer på danskproducerede værdier. Dette betyder, at dynerne er 100 % dansk producerede med europæiske dun. Moskusdunene er nemlig europæiske, mens edderdunene er islandske. Moskusdunene er gode til at transportere sved og fugt væk fra kroppen, mens edderdunene er helt unikke og specielle.Edderdun bliver nemlig produceret ud fra principper om, at fugle og mennesker skal leve med hinanden, så man tager netop kun dunene fra reden, når de er faldet af hunnens brystparti. Dette gør dunene utrolig sjældne. Disse dun tilsammen skaber de bedste forhold i en dyne, da du både kan få en omslutning af kroppen med denne dyne, samtidig med at du nemt kan ånde og blive varmet godt igennem. Denne helårsdyne er produceret ud fra miljøvenlige, dyreetiske og allergivenlige principper, idet de har optjent mærkerne Oeko-Tex, Nomite, og Downafresh. Dette er en dyne til dig, der har en tendens til at være meget kuldskær, da det er en af de mere varme helårsdyner. Den ligger tættere op ad en vinterdyne end en sommerdyne, så den kan virkelig holde dig varm hele året rundt.

Kapok Daily helhårsdyne, som er allergivenlig

 • Allergivenlig, da mider ikke kan leve i kapok
 • 8 gange lettere end almindelig bomuld
 • 100% økologisk

 

Hvis du er allergiker eller ønsker at undgå ophobning af støvpartikler i din dyne, så er denne model måske noget for dig. Den er nemlig opbygget af kapok, som er et såkaldt bitterstof, som er umuligt for støvmider at ophobe sig i. Kapok i denne er et naturligt og økologisk materiale, hvormed din dyne altså er af et sundt materiale, selvom det kan holde støvpartikler væk.

Kapokfibre består faktisk af 80 % luft og er hele otte gange lettere end almindelig bomuld, men det har stadig de kvaliteter, som gør, at det kan lade sig gøre at bruge den som helårsdyne. I kapokfibrene absorberes luft, som har en isolerende og varmeregulerende effekt, som er netop det, der er behov for ved en model som denne. Derfor bibeholdes en god temperatur under dynen, uden at støv ophober sig.

Merino Wool 500 g. med økologisk uld

 • 100% økologisk merinould
 • Bæredygtig og allergivenlig
 • Optager og absorberer ikke fugt

Her får du en letvægtsdyne med økologisk uld. Den vejer blot 500 gram og er opbygget af 100 % økologisk merinould. Derudover lever modellen op til høje krav inden for nedenstående punkter:

 • 100 % naturlige produkter
 • Bæredygtig
 • Allergivenlig

Dette samlet med økologien er vigtig for miljøet og sørger tilmed for at give dig en sund dyne. Merinould har den force, at det er i stand til at tilpasse sig omgivelserne. Dette er forårsaget af, at den ikke optager og absorbere fugt, og at den har en åndbar opbygning. Således får du en let og luftig dyne om sommeren og varm dyne til de koldere måneder. Dynen er ligeledes opbygget på en sådan måde, at sved transporteres væk frem for at ophobe sig under dynen, hvormed din søvn vil blive mere komfortabel.

Night & Day Helårsdyne med moskusdun 200×220 cm – let og behagelig

Når du vælger en helårsdyne som denne, kan du måske frygte, at den enten er for varm om sommeren eller for kold om vinteren. Det behøver du dog ikke at bekymre dig om med denne dyne. Den er nemlig let og behagelig, og dens opbygninger sørger nemlig for, at den er tilpas let og behagelig til de varme sommermåneder, men stadig kan leve op til krav om at holde på varmen til de kolde vintermåneder. 

Dynen er 220 cm lang og 200 cm bred, så den har altså ekstra længde. Det er en fordel, hvis du måske er lidt højere end gennemsnittet eller ønsker at have meget dyne omkring sig om natten. 

Samtidigt er dynen opbygget af 7×8 kassetter, som dynes dun af høj kvalitet er fordelt over. Det medfører, at dunene ikke samles i den ene eller anden ende, når du sover. Det sikrer den bedst mulige varmefordeling natten over.

Dobbeltdyne – Ringsted dun og luksus moskus 200×220 cm går ikke på kompromis med komfort

Dobbeltdyne - Ringsted dun og luksus moskus 200x220 cm

Denne Ringsted Dun – Luksus moskusdyne er til dig, der gerne vil have høj kvalitet på budget. Modellen her giver dig nemlig rigtig meget kvalitet for pengene. De fine moskusdyn og syningerne af betræk af bomuld giver først og fremmest en let dyne, som er god til at holde på varmen. Samtidigt er der tale om en let dyne, som derfor er komfortabel at have på sig under søvn.

Letheden og den lige fordeling af moskusdunene er sikret af, at dynen er opdelt i 6×6 kassetter. Det sikrer samtidigt, at dynen former sig bedre efter din krop og derigennem øger komforten. Den har dog stadig en høj bæreevne, som sørger for, at kroppen kan ånde i løbet af natten, hvilket giver den langt mest komfortable søvn.

Moskusdyne Classic Lux med Ringsted dun og moskusdun 220×200 cm

Denne moskusdyne fra Ringsted Dun vejer blot 860 gram på trods af dens ekstra længde. Den er 220 cm lang og 200 cm bred, som giver lidt ekstra længde. De 860 gram er fordelt på følgende måde:

 • 90 % moskusdun
 • 10 % småfjer

Moskusdunene er europæiske, og du er her sikret en høj kvalitet. Yderligere er indholdet fordelt ligeligt i syede kassetter. Det medfører, at dynen bedre tilpasser sig til kroppen, mens det også gør, at kroppen bedre er i stand til at ånde. Det gør samtidigt, at dynen kan passe til alle i familien, hvorfor der altså er tale om en meget fleksibel variant. Samlet set for modellen giver den god varme, og dunenes høje evne til at bære bidrager til, at kroppen kan ånde, så du får den mest komfortable søvn.

Gåsedyne ProSleep Gås 200×220 cm bibeholder optimal kropstemperatur

En blanding af gåsedun og småfjer fordelt over 940 gram er netop, hvad denne ProSleep gådedyne består af. Betrækket er fint og let bomuldscambric, som giver en overflade, der føles behagelig og blød. Betrækket bidrager ligeledes til dynes lethed. Derudover er betrækket allergivenligt, hvilket sørger for, at der ikke ophober sig støvmider i dynen.

Dynen består af gåsedun og småfjer, som sikrer, at kroppen kan ånde under dynen. Samtidigt med dette isolerer dynen også, som medfører, at det er muligt at holde varmen under den om natten. Derfor er der her tale om en fleksibel dyne af god kvalitet, som du kan få fingrene i til en rigtig god pris. Denne dyne giver dig altså meget for pengene.

Dobbeltdyne – Hyrdinden moskus-/edderdun 200×220 cm er let og holder dig varm

Denne dobbeltdyne fra Hyrdinden og Skorstensfejeren forener europæiske moskusdun med eksklusive edderdun fra Island. Indholdet af dynen vejer bare 630 gram, men de eksklusive dun af høj kvalitet sikrer dig, at du kan holde varmen om natten, mens der ikke vil ophobe sig fugt under dynen. 

Blandingen af netop disse typer af dun og dynens syninger medfører en såkaldt Bodyshape-funktion. Det medfører, at dynen lægger sig i forhold til kroppens former og kurver, således du holder dig varm hele natten igennem. Dernæst er der faktisk også tænkt over placeringen af disse forskellige typer af dun. I midten af dynen er der placeret edderdun og moskusdun i en blanding for at sikre god isolation, hvor varmebehovet er størst. I yderkanterne af dynen er der kun moskusdun, da varmebehovet ikke er nær så stort i yderkanterne.

CoCoon dobbeltdyne med økologisk kapok

Med denne dobbeltdyne er der i høj grad tænkt på det meste, hvilket blandt andet kan ses af nedenstående opremsning:

 • Den er allergivenlig
 • Består af økologiske kapok naturfibre
 • Består yderligere af komfortabelt og blødt bomuldsbetræk
 • GOTS certificeret, hvorfor den lever op til økologisk tekstilstandard

De fire punkter taler for sig selv. Men det er ikke kun på de punkter, at modellen her skiller sig ud. De mange kapoknaturfibre i dynen sikrer, at den er meget blød og kan regulere på varmen i forhold til behovet for netop denne varme. Denne varmeregulerende effekt giver den fordel, at du kan bruge dynen hele året rundt. Det bliver hverken for varmt om sommeren eller for koldt om vinteren, hvorfor der er tale om en helårsdyne, så du kun behøver at have en dyne. Samtidigt med det er det 100 % naturlige og økologiske fibre, som er bæredygtige, og du kan også med ro i sindet lægge dig til at sove under en så bæredygtigt produceret dyne.

Feng Shui – Harmony – Komfortabel, allergivenlig og temperaturregulerende

Denne Moskusdunsdyne fra den østrigske producent Feng Shui er en meget populær vinter dobbeltdyne på Coop.dk, hvilket er meget forståeligt, da denne dyne er perfekt på mange måder. 

Først og fremmest får du med denne en temperaturregulerende vinterdyne, der sørger for at regulere din kropstemperatur, når du sover. 

Det er de særlige moskusdun, der skaber kamre i dynen, som netop er med til at gøre temperaturen mere behagelig for dig, der ofte har det varmt.

Feng Shui, som er producenten, der er beliggende i Østrig, laver dyner efter den 4000 år gamle filosofi, som også hedder Feng Shui. Filosofien fra Østen handler om harmonien i omgivelser af naturen, hvilket også overføres til produktionen af dynerne. 

 • Moskusdun
 • Allergivenlig
 • Temperaturregulerende 

Dette er derfor den perfekte vinter dobbeltdyne til dig, der ofte har det for varmt og vil sikre dig en god nats søvn uden overophedninger eller hedeture. Dynen er ikke kun perfekt til den varmblodede person, men matcher også til allergikeren, der ofte vælger dun fra pga. større støvopsamlinger. Her bliver dunene afstøvet inden vask, hvilket betyder, at der vil være større chance for en renere dyne.I forhold til dunene kommer disse også fra fugle, der har oplevet de bedste vilkår. Fuglene går under naturlige og beskyttede forhold, som skaber gode muligheder for dem, og de lever endvidere længere, som gør, at dunene også er de største, man kan finde. Til sidst har Feng Shui dynerne også Oeko-Tex Standard 100-mærket, som betyder, at alle dun og alt bomuld bliver behandlet under ordentlige forhold, som er, at der ikke bruges skadelige kemikalier under rensningen. Feng Shuis vinter dobbeltdyne er et fremragende bud på en god og let vinterdyne, der skaber både en perfekt temperatur under søvnen og en behagelig oplevelse generelt i forhold til allergikere.

Nordic Sleep Fossflakes – Let og allergivenlig

Denne dobbeltdyne er en af de fineste gaver, du kan give dig selv til sommer, da den både er designet præcis lige efter dine specielle behov, og så er den samtidig utrolig populær på Coop.dk

Det er ganske forståeligt, at denne dyne ligger på en populær plads, for der er virkelig tænkt over hver eneste og mindste detalje. 

Producenten, Nordic Sleep, har nemlig lavet en let sommerdyne, som er produceret ud fra værdier, der matcher med allergikeren og samtidig til dig, der gerne vil have en ordentlig nattesøvn – selv når det er sommer. 

 • Allergivenlig
 • Let sommerdyne med Fossflakes
 • Tilpasser sig kroppens form 

Denne lækre og komfortable sommerdyne er lavet med de lette Fossflakes, som giver en helt perfekt følelse af lethed. Dynen vejer nemlig kun 900 gram, og de helt unikke Fossflakes sørger også for at svøbe sig om kroppen.Dette gør, at imens du har en let og luftig dyne over dig, så forbliver den også om kroppen, som giver en helt fantastisk tryghed i nattesøvnen. Dynen kan endvidere holde sin form i mange år, da vaskning og brug ikke rører dynens kvalitet eller form. Dette betyder netop, at du kan vaske den flere gange uden, at du skal bekymre dig om, at den falder sammen.Muligheden for at vaske dynen så ofte, som du har brug for, skaber også bedre forhold hos allergikeren, der enten er allergisk overfor støv, pollen, eller har høfeber. Til sidst bærer denne dyne også Oeko-Tex certifikatet, som betyder, at dunene ikke er renset med skadelige kemikalier. Dette sørger for den mest sundeste behandling af det, som du skal bruge hver dag. Dette er derfor dynen til dig, der gerne vil være sikker på, at du har dynen på hele natten samt ikke bliver for varm under de hede sommernætter. Derudover er dette også valget til dig, der vil have en allergivenlig sommerdyne.

Quilts of Denmark – DanaDream – Lun, miljøvenlig og allergivenlig

Nordic Sleep Fossflakes - Let og allergivenlig
this is ere

Quilts of Denmark har lavet en dyne, der virkelig skaber en god nattesøvn, og de har produceret denne ud fra principper lige efter dine behov, som du har hele året rundt. Og derfor ligger denne da også som meget populær på Coop.dk.

Dynen er en helårsdyne, hvilket betyder, at du ikke skal tænke på at skifte dyne til hver sæson. 

Så du kan roligt lægge dig til ro hver nat uden at bekymre dig om, at du nu har den rigtige dyne til dine behov. Her får du stillet dem i én og samme dyne hele året rundt. 

 • Let helårsdyne
 • Fine andedun

Dette er et rigtig godt valg til dig, der ikke gider at tage forbehold for om, det nu er vinter, eller om det er sommer. Du vil bare have en dyne, der fungerer hele året rundt, hvor du ikke skal bekymre dig om at skifte.Denne dyne fra Quilts of Denmark er god til hele året rundt, dog vil den ikke kunne regulere din temperatur, hvis det bliver en overraskende kold vinter eller meget varm sommer, da de fine andedun kun reguleres ud fra almindelige forhold. Foruden at være perfekt til dig, der bare gerne vil have én slags dyne at vælge imellem, så er de lette andedun også fordelt utrolig godt, så du får det mest optimale ud af denne dyne. Dunene er fordelt på 36 felter i den 200 gange 200 cm store dyne, som gør, at der altid vil være andedun fordelt godt ud i dynen. Til sidst er denne dobbeltdyne også produceret ud fra helt rene værdier, da den har udmærket sig til en helt masse certificeringer, der sikrer sig, at produktionen er allergivenlig, miljøvenlig og dyreetisk. Den har nemlig både Oeko-Tex-, Nomite-, Downpass- og Downafresh-mærket. Dette er derfor en perfekt lun, ren og garantisikret helårsdyne. 

Quilts of Denmark – Tunø – Temperaturregulerende og kvalitetsstemplet

Dette er et ekstremt godt kvalitetsprodukt, hvor du trygt kan stole på, at hele produktionen er foregået i Danmark. Dette er nemlig en 100 % dansk produktion lige fra idé til færdigt produkt. 

Det er derfor ingen overraskelse, at denne helårsdyne fra Quilts of Denmark er en af de mest populære dyner på Coop.dk, for du får et fremragende produkt, der giver dig alt du har behov for i en dobbeltdyne. 

Denne dobbeltdyne er opkaldt efter Tunø. som er en smuk, naturlig og lille ø mellem Jylland og Samsø. Quilts of Denmark har dedikeret dynen efter øen for at hylde det smukke, der findes i Danmark. 

 • Bakteriehæmmende
 • Temperaturregulerende
 • Høj bæreevne 

Quilts of Denmark er en dansk producent, der fuldt ud tager dig som forbruger alvorligt, og de producerer derfor kun dansk hele vejen igennem, som du trygt kan stole på både kvalitetsmæssigt og komfortmæssigt. Denne helårsdyne er nemlig lavet med lækre gåsedun, som skaber den bedste bæreevne, du kan anskaffe dig på markedet af dyner lige nu. Det er netop de hvide gåsedun, som denne dyne er produceret med, der giver den høje bæreevne. Derudover er dobbeltdynen mere specifikt lavet med 50 % bomuld og 50 % lyocell/tencel, som er et naturmateriale. Dette naturmateriale er foruden at være bæredygtigt også temperaturregulerende og bakteriehæmmende.Dette betyder, at denne dyne sørger for at regulere sig efter din kropstemperatur, så du har den mest behagelige søvn, samtidig med at den også hæmmer mest muligt for bakterier, som skaber tryghed for dig på renlighedsfronten. Til sidst kan du også være helt sikker på en god behandling af miljøet, dyrene og din velvære med denne dyne, da Quilts of Denmarks dyner nemlig har udmærket sig til Oeko-Tex-, Nomite-, Downafresh- og Downpass-mærket. Dette er derfor dynen til dig, der godt kan lide at have den samme dyne hele året, men du vil samtidig være sikker på, at din dyne er tilpas om sommeren og god varm om vinteren. 

Quilts of Denmark – Fejø – Lækre detaljer og fugt- og svedafvisende

Dette er en utrolig populær dyne på Coop.dk, hvilket også er noget, der er fuld forståelighed overfor, idet du ikke bare får en helt almindelig dyne med denne helårs dobbeltdyne. Du får et solidt kvalitetsstempel og en stolt historie bag. 

Dette er nemlig en dyne i Quilts of Denmarks helt unikke og fine øserie, som de har produceret med tanken om, at hylde Danmarks små øer. Det er en vidunderlig idé og en god tanke til de øer, der måske ofte bliver glemt. 

Denne helårs dobbeltdyne er opkaldt efter øen Fejø, som er en helt fantastisk ø, der ligger i Smålandsfarvandet. Det er helt præcist nord for Lolland, og øen er beriget med lækre frugter, der giver gode smage på cider. 

 • Sved og fugt regulerende
 • Moskusdun 
 • Syet med panelkanter 

Foruden at have en helt igennem god dansk historie bag sig, så er der også blevet brugt nogle fremragende teknikker under denne dynes design og fremstilling. Den er først og fremmest produceret med moskusdun. Moskusdun er af den fineste kvalitet i forhold til dun, som du overhovedet kan få fat i. Derudover er moskusdun også utroligt lækkert at have i sin dyne, fordi det netop transporterer sved og fugt fra din krop, så du hele tiden kan holde dig tør og varm. Fejø dynen er derfor en dyne, som skaber gode forhold under søvnen, hvilket den også gør i forhold til den måde, som den er syet på. Dynen er nemlig syet med panelkanter, som simpelthen gør det muligt for fyldet at komme helt ud til kanterne. Denne helårsdyne sørger ikke kun for din komfort og velvære om natten, den er også produceret efter miljøvenlige, dyreetiske og kvalitetsstemplet værdier. Quilts of Denmark har nemlig udmærket sig efter mærker fra Oeko-Tex, Nomite, Downafresh og Downpass, som netop garanterer en god behandling hele vejen igennem. 

Feng Shui – Summer Flirt – Let og luftig i dine hede sommernætter

Dette er den ultimative sommer dobbeltdyne til de varme sommernætter, hvor man trænger til en luftig og let dyne, der ikke skaber varme. 

Det kan du få med denne lækre og fine sommerdyne fra Feng Shui, som er en meget populær dyne på Coop.dk

Feng Shui er producenten, som er beliggende i Østrig, og som arbejder ud fra værdier om harmoni og ligevægt med naturen og sine omgivelser.  

Dette bliver også tydeliggjort i den måde, som gårdene i Østrig bliver ledet og ført på, da de tager dyrevelfærden utrolig seriøst. Fuglene lever ekstra længe på disse gårde både for deres skyld og for dunenes skyld, som netop bliver ekstra store og lange. 

 • Allergivenlig
 • Temperaturregulerende
 • Let og luftig 

Denne sommerdyne er designet præcis lige efter de behov, som du har om sommeren, når temperaturerne begynder at stige. Dette er nemlig en dyne, der er lavet af moskusdun, som transporterer sved og fugt væk fra kroppen. Det er en ideel løsning om sommeren med moskusdun, fordi du netop har en tendens til at svede og afgive fugt mere. Du kan derfor opleve en frisk og let følelse i sommerheden, så du får den helt optimale nattesøvn hver dag. Derudover bliver disse dun også produceret på den bedste vis i forhold til allergikere, da dunene bliver afstøvet inden, at de vaskes af, hvilket derfor sikrer, at der er mindre støv i dynen, når den kommer ud til dig. Til sidst kan du være helt tryg med denne sommer dobbeltdyne, idet den både har optjent Oeko-Tex Standard 100-mærket samt Nomite.Dette betyder, at den først og fremmest er sikret mod skadelige kemikalier under rensningen af dunene, og for det andet er dynen også garanteret at være et godt produkt for allergikere.

Økologisk dobbelt dundyne fra OMTANKE med Ringsted Dun

Her er der tale om en dobbeltdyne af større karakter, da den måler hele 240×220 cm. Derfor er det en god løsning, såfremt du ønsker at have mere dyne omkring dig, eller hvis du og din partner har behov for mere dyne, når I deler dobbeltdynen. Noget af det, der er vigtigt at bemærke ved modellen her er:

 • Den består af 90 % andedun og 10 % andefjer
 • Indholdet er fra økologisk dansk
 • Dynen er som den første dundyne blevet anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Gøres vægten på bare 1130 gram op over dens store størrelse, er der tale om en letvægtsdyne. Den har en bæreevne i den høje ende af skalaen, hvorfor den føles let at have på, mens den samtidigt kan holde din krop varm. Derudover sikrer dette, at kroppen kan ånde om natten.

Helårsdyne Eurodun Golden Dream med moskus dun/vingedun

Her er der tale om en fleksibel helårsdyne, der dog er en smule mindre i størrelsen sammenlignet med andre dyner. Den måler nemlig 135×220 cm, hvormed du kan bruge den, hvis du ønsker mere dyne end en almindelig enmandsdyne. 

Dynens indhold og konstruktion giver de bedste forudsætninger for, at du kan få en god nats søvn hver nat med denne dyne. Den består af hvide moskusdun/småfjer, som samlet set sørger for, at dynen kan holde varmen inde, men alligevel føles let og dermed tillader kroppen at ånde og få luft. Konstruktionen består af 5×8 kassetter, som fordeler indholdet ligeligt og sikrer dermed god isoleringsevne. Alt dette understøttes videre af, at den har en bæreevne over 10, som bidrager til at sikre, at dynen føles let at have på.

Eurodun Lyseblå Babydyne 70×100 cm giver dit barn den bedste komfort

Du må som forælder vide, at det kan være rart med en fleksibel dyne, der kan benyttes indendørs såvel som udendørs. Det er gældende med denne babydyne fra Eurodun. Den består af rene og hvide moskusdun, som sikrer, at dynen kan holde dit barn varmt, mens dit barns krop stadig får luft og kan ånde under dynen. Det er netop denne todelte funktion, som moskusdune er så gode til at opfylde. Samtidigt kan de regulere sig i forhold til kroppens temperatur, således dit barn får den bedste komfort under søvn.

Dunene er fra europæiske gårde, hvor der leves op til dyreetiske reglementer, samtidigt med at der udføres omhyggelige og fine sorteringer, så du får det bedste produkt. Derigennem sikres du altså ligeledes optimal komfort, mens du investerer i et bæredygtigt produkt til dit barn.

Helårsdyne & -pude Eurodun Golden Dream er allergivenlig og komfortabel

Denne helårsdyne fra Eurodun Golden Dream har flere forskellige fordele, og du får nogle oplistet nedenfor:

 • Indhold fordelt over 40 kassetter, der sikrer ligelig fordeling
 • Fine moskusdun garanterer god isolation og mulighed for, at kroppen kan ånde
 • Dynen har 10 i bæreevne, således den føles let at have på

Den ligelige fordeling sikrer ligeledes, at dynen former sig efter kroppen, således den føles komfortabel og rar at have på. De fine moskusdun sikrer samtidigt, at du kan benytte dynen hele året, da disse dun tilpasser sig i forhold til din temperatur. Samtidigt lever dynen op til en række af krav til miljø og bæredygtighed, hvormed ud får en dyne, der er sund for dig og miljøet.

Vinterdyne fra Änglamark med solide moskusdun

Det er ingen hemmelighed, at den danske vinter er lang, og det giver også nogle kolde nætter. Hvis du gerne vil holde dig varm i de kolde nætter, kan du med fordel vælge denne vinterdyne fra Änglamark. Det er en solid moskusdyne, som har en bæreevne på 11. Det sikrer, at din krop kan ånde under dynen, selvom der holdes en god varme under den. 

Det sikres blandt andet af, at den er fordelt i 4×6 kassetter, som fordeler dunene. Når du så tager dynen på, vil den lægge sig omkring din krop. Derved kan du let holde varmen i de kolde vintermåneder, uden at der kommer til at ophobe sig fugt under dynen.

SS Outlast dyne – høj kvalitet til god pris

SS Outlast dynen er udviklet og produceret af Sengesegmentet, hvormed du med denne dyne er sikret dansk og solid kvalitet. Modellen her bryster sig i høj grad på, at den har høj kvalitet til lave priser. Det er gældende for modellen, da du får rigtig meget for pengene. Vigtigt at bemærke ved dynen her er, at den er:

 • Håndlavet
 • Allergivenlig
 • Outlast materiale (Til dig som fryser eller sveder lidt for meget)

Hvilket er tre af de vigtigste krav for en dyne. En åndbar dyne sørger for at holde overskydende fugt væk, allergivenligheden sørger for, at der ikke ophobes støv, og at den føles blød er med til at øge komforten. Dynens luksuriøse kvalitet findes også i fyldet, som består af 100% gåsedun.

Kan købes her.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Dunpakken med naturfyld (dundyne + dunpude)

Dunpakken med naturfyld (dundyne + dunpude)

Her kan det også siges, at der er tale om en model, hvor du får noget for pengene. Opbygningen lever op til forskellige kvalitetskrav, der sikrer dig den bedste komfort. Den er opbygget af 80 % andedun, mens de resterende 20 % er andefjer, hvilket begge er af særdeles god kvalitet. Dette fyld er så yderligere inddelt i mindre kassetter, som optimerer luftcirkulation såvel som ventilationen. Det sikrer, at der ikke bliver for fugtigt under dynen, men at luften vil være mere frisk, og du vil få en sund søvn.

Der er tale om en dunpakke, da der til dynen medfølger en pude af lige så høj kvalitet. Den er opbygget af 85 % andedun og 15 % andefjer, som giver dig den bedste komfort.

Lun dobbeltdyne i gåsedun sikrer komfortabel søvn!

Lun dobbeltdyne

Denne dobbeltdyne er en af de mere eksklusive på markedet. Dens fyldkraft er ikke til at tage fejl af, og denne kommer af de ekstra store gåsedun, der er benyttet som fyld i modellen. Dobbeltdynen her er delt op i kvadrater, som sikrer god isolation og får samtidigt dynen til at føles let. Det er med sikkerhed en dyne, der vil sørge for, at du kan holde varmen i løbet af natten.

Vigtigt også at have øje for med en dobbeltdyne som denne er, at den er lavet af en producent, som har egne farme med fugle under ordnede og gode forhold. Det er gåsedun fra disse fugle, der benyttes i dynerne. Dermed garanteres det, at der ikke anvendes dun fra håndplukkede gæs til dynens fyld.

Hvilke dobbeltdyner kan jeg få?

Når det kommer til dobbeltdyner, er der også flere forskellige slags at vælge imellem. Nogle af de mest almindelige typer af dobbeltdyner inkluderer:

 • Dobbeltdyner med dun og fjer – fyldt med ægte dun og fjer, som giver en let og blød fornemmelse.
 • Syntetiske dobbeltdyner – lavet af materialer som polyester eller microfiber og kan tilbyde forskellige fyldninger og varmeniveauer.
 • Ulddyner til to personer – fyldt med naturlige uldfibre, som kan hjælpe med at regulere kroppens temperatur og absorbere fugt.
 • Tyngdedyner til to personer – en tung dyne fyldt med små glasperler eller plastikgranulater, som kan hjælpe med at reducere stress og angst og forbedre søvnen for to personer.
 • Dobbelt- eller kingsized silkedynge – fyldt med silkefibre og er kendt for deres blødhed og glathed.

Det er vigtigt at vælge en dobbeltdyne, der passer til ens personlige præferencer og behov, for at opnå den bedst mulige søvnoplevelse.

Se vores artikel om: Testoversigt: her finder du de bedste juniordyner

Læs også: 17 flotte sengetæpper til soveværelset

SS Basic dyne for dig, der er bevidst om kvalitet

Denne dyne fra Sengesegmentet bryster sig på flere forskellige fordele såsom:

 • Håndlavet
 • Produceret med opmærksomhed ned til mindste detalje
 • 100% bomuld
 • 70% naturlig gåsedun

Med højkvalitets bomuldsindløbsstof og et fyld af 70% gåsedun, er det en sikker vinder, hvis du prioriterer kvalitet over alt andet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar