Er du på udkig efter en ny dobbeltseng? Måske er du ved at være at være træt af din gamle, nedslidte seng, eller også drømmer du om at forkæle dig selv med en ny og lækker udgave – måske en King Size model?

Da du bruger omtrent en tredjedel af dit samlede liv på at sove, er det en vigtig økonomisk og tidsmæssig investering at finde det helt rigtige match. Du kan derfor med fordel undersøge markedet og sætte dig ind i det store udvalg af dobbeltsenge, som du finder i dag.

Overordnet set skelnes der imellem to slags dobbeltsenge:

 • Kontinentalsenge – disse er bygget op omkring tre forskellige lag, der består af en boxmadras, en springmadras og en topmadras allerøverst. De er ofte meget stilrene og elegante.
 • Elevationssenge – disse har en elevationsbund med motor, så du kan justere din madras på en måde, hvor den giver dig optimal støtte – hvad enten du læser, ser tv eller har brug for at hvile med benene oppe.

Helt grundlæggende skal du være opmærksom på følgende, når du vælger din kommende seng:

 • Madrassens fasthed – det er forskelligt fra mærke til mærke, hvilke fastheder, de udbyder. Det anbefales altid, at du vælger fasthed ud fra din vægtklasse for at opnå den rigtige støtte.
 • Materialer – du finder i dag både madrasser og betræk i mange forskellige materialer, og hver enkelt har sine specielle fordele og egenskaber. Uanset om du vælger latex, bambusfibre, memory skum eller noget helt tredje, er det en god idé at sætte sig ind i det på forhånd.
 • Polstring – oftest kan du vælge imellem skum eller fjedre, som hver giver en forskellig form for støtte.

Den perfekte dobbeltseng er en seng, der kan tilføje din krop den bedste komfort og støtte, der gør, at du hver morgen vågner veludhvilet og klar til en ny dag. Vi har alle sammen forskellige behov, og du må derfor tage udgangspunkt i dig selv og dine egne præferencer.Markedet er stort og mulighederne mange, når du skal træffe valget om din kommende dobbeltseng.Her finder du de bedste dobbeltsenge samlet i én overskuelig guide, hvor du nemt kan danne dig et overblik:

Solveig – dobbeltseng i naturmaterialer

Solveig Fjäll i naturmaterialer
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Solveig Fjäll er designet og udviklet af danske eksperter, så den yder ergonomisk komfort på det højeste niveau. Sengen består af 3 madrasser, som hver især giver en unik egenskab til Solveig Fjäll.

3 madraslag for ekstra god komfort

Når du kigger på Solveig Fjäll udefra, er det kun muligt at se topmadrassen – men indvendig gemmer sengen på en boxmadras og en springmadras.Boxmadrassen er lavet med en solid træramme på 12 cm i svensk fyrretræ og 2 lag pocketfjedre sørger for en stabil og komfortabel sengebund. Springmadrassens pocketfjedre tilpasser sig din krop, og du får derfor den mest optimale støtte  ved hjælp af hele 7 individuelle zoner. Kroppen bliver trykaflastet lige dér, hvor der er mest brug for det, og hvor kroppen er mest tung. Ofte lægger hofterne den største vægt i madrassen, så her er sengen designet med en ekstra fast zone.

Trykaflastende og bæredygtig topmadras

Nordic Dream har nøje udvalgt materialerne til topmadrassen, så den giver dig optimal støtte hver nat. Fjäll topmadrassen har en kerne af trykaflastende naturlatex, som både er en god løsning for miljøet og din krop. Latex tappes fra gummitræet Havea Brasiliensis, som kan tappes hvert år. Derfor er det en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade.

Kernen er betrukket med bambus betræk, der fremmer ventilationen i sengen og er temperaturregulerende. Det kan optage 50 % mere fugt end bomuld uden at føles vådt, så det gør det til et oplagt valg til dig, der ofte sveder om natten. Det er også et allergivenligt materiale, fordi det har antibakterielle komponenter. Ved bambus produktionen bruges der ikke sprøjtemidler og kunstgødning og så kræver det ikke lige så meget vand som bomuld. Derfor har det også fået Oeko-Tex certificering.

100 dages prøveperiode

Det er ofte ikke nok at prøve din nye seng én enkelt gang. Derfor tilbyder Nordic Dream en 100 dages prøveperiode.Skulle du være utilfreds, kan du kvit og frit returnere sengen og få dine penge tilbage inden de 100 dage er gået. Du kan i stedet overveje, om du skulle have valgt en model med elevation.Lever Solveig Fjäll derimod op til forventningerne, får du hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Fordele ved Solveig Fjäll

 • Solid kontinentalseng i naturmaterialer
 • Danskproduceret med 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud

Solveig Fjäll vs. markedet

Er du på jagt efter en dobbelt-kontinentalseng, så er Solveig Fjäll måske noget for dig. Den luksuriøse seng er fremstillet af de bedste, naturlige materialer med fokus på komfort. Du kan derfor glæde dig til at hoppe under dynen, og se frem til støtte fra de 7 komfortzoner, der  trykaflaster din krop hele natten igennem. Solveig Fjäll er ikke oversigtens billigste model, men du får, hvad du betaler for. Sengen er gennemført og har et lækkert design, der sørger for gode nætter mange år ud i fremtiden.

Solveig Fjäll kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Vælg den perfekte topmadras til din dobbeltseng: Glem ikke den rigtige pasform

Når det handler om at forbedre komforten og kvaliteten af din søvn i en dobbeltseng, er det afgørende at vælge den rigtige topmadras. En topmadras kan have stor indflydelse på den generelle følelse og støtte i din seng, så det er vigtigt at vælge den rigtige. Uanset om du har en standard dobbeltseng eller en større seng som 210×210, er her nogle vigtige tips til at vælge den perfekte topmadras:

1. Størrelsen er vigtig:

Sørg for, at den topmadras, du vælger, passer til størrelsen på din seng. Uanset om det er en standard dobbeltseng eller en king-size som en 210×210, skal topmadrassen passe godt for at give ensartet komfort. Så hvis du har en 210×210 seng skal du anskaffe dig en 210×210 topmadras.

2. Valg af materiale:

Overvej hvilke materialer, der bruges i topmadrassen. Memoryskum, latex, gelskum samt fjer og dun er alle populære valgmuligheder. Hvert materiale tilbyder et forskelligt niveau af støtte og blødhed, så vælg det, der passer til dine komfortpræferencer.

3. Tykkelse og tæthed:

Topmadrassens tykkelse og tæthed kan påvirke niveauet af støtte og blødhed, den giver. Tykkere topmadrasser har tendens til at give mere støtte, mens tættere topmadrasser kan føles fastere.

4. Allergivenlige egenskaber:

Hvis du har allergier eller overfølsomhed, skal du kigge efter en topmadras med allergivenlige egenskaber. De er designet til at modstå almindelige allergener, hvilket giver et sundere sovemiljø.

5. Køleteknologi:

For dem, der har tendens til at sove varmt, bør man overveje en topmadras med køleteknologi. Memoryskum med gel eller ventileret design kan hjælpe med at regulere din kropstemperatur, så du får en køligere nattesøvn.

6. Holdbarhed og garanti:

Vurder topmadrassens holdbarhed, og tjek producentens garantier. En længere garantiperiode indikerer ofte, at producenten har tillid til produktets kvalitet.

7. Pris og rabatter:

Sammenlign priser fra forskellige forhandlere og onlinebutikker for at finde det bedste tilbud. Hold øje med rabatter, kampagner og særlige tilbud for at spare penge på dit køb.

8. Kundeanmeldelser:

Læs kundeanmeldelser for at få indsigt i komforten og holdbarheden af en bestemt topmadrasmodel. Vær opmærksom på feedback fra personer med lignende søvnpræferencer.

9. Returneringspolitik:

Sørg for, at forhandleren eller mærket tilbyder en rimelig returpolitik. På den måde har du mulighed for at returnere eller bytte topmadrassen, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Hvis du husker disse overvejelser, når du køber en topmadras, kan du træffe et informeret valg og sikre dig en afslappende nattesøvn i din dobbeltseng, uanset størrelsen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Sigmund boxseng– stilrent design

Sigmund boxseng– stilrent design

Sigmund er en komfortabel og stilren boxseng, som har ergonomien i højsædet. Den er med til give den ultimative støtte og aflastning af kroppen, uanset hvilken stilling man sover i. Sengen er udstyret med Bonell-fjedre og er polstret med polyetherskum foroven. Dette er med til at sikre en optimal liggekomfort og en god nattesøvn. Det er desuden muligt at vælge mellem 2 forskellige hårdheder i topmadrassen, som former sig perfekt efter kroppen og giver en endnu bedre søvn.

Sigmund er designet til at kunne holde i mange år fremadrettet, og den har derfor ikke samme opbygning som mange andre boxsenge. Sigmund er nemlig lavet med en dobbelt og solid fyrretræsramme som kan holde i mange år frem. 

Udvalgte fordele ved Sigmund dobbelt seng

 • Har en optimal liggekomfort 
 • Mulighed for at vælge mellem 2 topmadrasser
 • God holdbarhed 

Sigmund vs. markedet

Sigmunds solide design og komfort adskiller den fra andre senge. Den tilbyder en god og komfortabel seng, som man kan have i mange år frem. Den har komforten i fokus, og tilbyder derfor heller ikke andre unødvendige funktioner eller egenskaber. Den tilbyder en god og komfortabel seng til en fornuftig pris.

Emma Seng – komplet dobbelt seng i Oeko-Tex-materialer og 4 lag

God værdi til prisen

Emma Seng

Drømmer du om en seng, der er lavet i god kvalitet og samtidig er til at betale, så er Emma Seng måske noget for dig.

Forbrugerne på Emma-madras.dk er generelt enige om, at sengen er af høj kvalitet, selvom prisen ikke er uoverskueligt høj. De giver den en bedømmelse på 4,77 stjerner ud af 5, og de roser komforten, der giver uforstyrret søvn.

Om Emma Seng

Den smukke ramme kommer sammen med den populære Emma Original madras, som ikke kun har vundet priser i Danmark, men også i udlandet.Madrassen er lavet med avanceret zoneinddeling. Med 7 zoner vil du, uanset hvordan du vender og drejer dig om natten, få en optimal trykaflastning. Du kan få sengen i flere størrelser, på billedet er det en Emma dobbeltseng 160 x 200. Sengen er lavet med stor åndbarhed ved hjælp af en AirFlow sengebund, så sengen forbliver hygiejnisk.

Emma Seng vs. markedet

I forhold til andre senge, er Emma Seng super nem at sætte op, og den kommer med detaljerede instruktioner.Mange andre senge kan begynde at vakle gennem årene, men det er ikke et problem med den solide seng.Et plus ved Emma Seng sammenlignet med andre er, at du får høj kvalitet og et luksuriøst design til en favorabel pris.

Fordele:

 • Sengeramme, hovedgærde og madras er inkluderet i prisen
 • Kommer i to forskellige størrelser
 • Har en 4-lags struktur
 • Test-vindende kvalitet og øko-label fra OEKO-Tex

Ulemper: 

 • Kun tilgængelig i grå

Eala Kontinentalseng med BJX Luxury topmadras fra Hästens – blød og støttende dobbeltseng

Eala Kontinentalseng med BJX Luxury topmadras fra Hästens

Eala Kontinentalseng er en god og blød seng, som er skabt til at støtte og aflaste overkroppen og hofterne. Den giver følelsen af at synke tilpas ned i overfalden, og samtidig give en stabilitet, som gør den ekstra komfortabel at sove på. Den har altså en afbalanceret blødhed, som Hästens fjedersystem er med til at sikre. 

Madrassen er fyldt med lag af bomuld, uld, mohair og krølhår, som sammen med topmadrassen sikrer en perfekt temperatur hele natten. Man er derfor sikret en formidabel søvnkomfort, da madrassen hverken er for blød, hård, varm eller kold. 

Udvalgte fordele ved Eala Kontinentalseng

 • Afbalanceret blødhed med dyb stabilitet 
 • Støtter og aflaster kroppen
 • Sikrer en perfekt temperatur hele natten 

Eala Kontinentalseng vs. markedet

Eala Kontinentalseng fra Hästens adskiller sig fra markedet med blandet dens materiale kombination, men også dens søvnkomfort. Den tilbyder en smidig og afbalanceret blødhed, som både giver en blød personlighed, men også støtte og aflaster kroppen om natten. Eala tilbyder derfor en høj søvnkomfort og sætter rammerne for en optimal søvn på flere parametre, og dette adskiller den fra andre senge på markedet.

Wonderland Forte – aflastende kontinentalseng

Wonderland Forte – aflastende kontinentalseng

Eala Kontinentalseng er en god og blød seng, som er skabt til at støtte og aflaste overkroppen og hofterne. Den giver følelsen af at synke tilpas ned i overfalden, og samtidig give en stabilitet, som gør den ekstra komfortabel at sove på. Den har altså en afbalanceret blødhed, som Hästens fjedersystem er med til at sikre. 

Madrassen er fyldt med lag af bomuld, uld, mohair og krølhår, som sammen med topmadrassen sikrer en perfekt temperatur hele natten. Man er derfor sikret en formidabel søvnkomfort, da madrassen hverken er for blød, hård, varm eller kold. 

Udvalgte fordele ved Eala Kontinentalseng

 • Afbalanceret blødhed med dyb stabilitet 
 • Støtter og aflaster kroppen
 • Sikrer en perfekt temperatur hele natten 

Eala Kontinentalseng vs. markedet

Eala Kontinentalseng fra Hästens adskiller sig fra markedet med blandet dens materiale kombination, men også dens søvnkomfort. Den tilbyder en smidig og afbalanceret blødhed, som både giver en blød personlighed, men også støtte og aflaster kroppen om natten. Eala tilbyder derfor en høj søvnkomfort og sætter rammerne for en optimal søvn på flere parametre, og dette adskiller den fra andre senge på markedet.

Unikka m. Watergel madras Elevation 180×200 cm. – lækker komfort med skummadras

Unikka m. Watergel madras Elevation 180x200 cm

Med denne elevationsseng fra Unikka får du en lækker skummadras med flere lag, der sikrer dig en god komfort og ventilation hele natten igennem.

Bunden af sengen består af 28 lameller og en Linak motor, der sikrer en god og støjsvag elevationsbund. Du har mulighed for trådløs betjening af din seng via en fjernebetjening.

Madrassen er i virkeligheden det, der skiller sig allermest ud ved denne seng. Den består nemlig udelukkende af skum. I det nederste lag, er der et fast lag koldskum, hvorpå der ligger et blødere lag polyskum, der lader dig synke godt ned i madrassen og få optimal støtte. Det øverste lag er udstyret med Waterlilly skum, der er et åndbart, allergivenligt og bæredygtigt fremstillet materiale. Skummet er trykaflastende og sikrer dig derfor en behagelig støtte hver nat.

Madrassen har et aftageligt og vaskbart betræk, så du nemt kan vedligeholde det og have hygiejnen i orden. Resten af sengen er betrukket med et skumlamineret betræk, der sikrer lang holdbarhed.

Sengen er fremstillet i et minimalistisk og stilrent design. Både ben og gavl skal tilkøbes, og du kan selv vælge imellem flere forskellige slags designs inden for sengeben.

Tromsø Elevation +100 kg. 140×200 cm.

Tromso Elevation +100 kg. 140x200 cm

Denne elevationsseng anbefales til personer, der vejer over 100 kg., da du har mulighed for at tilvælge en madras af ekstra fasthed.

Sengen her er opbygget i tre forskellige lag, hvor det nederste lag – elevationsbunden – består af en ekstra høj elevationsramme på 19 cm., der sikrer øget stabilitet og holdbarhed til din seng. Motoren er fra mærket Linak, og der medfølger 5 års garanti på denne. Justeringsgraden er på 45 grader for fodenden og 65 grader for hovedenden, så du kan tilpasse din liggeposition til dine individuelle behov.

Springmadrassen består af en dobbeltfjedring med pocketfjedre, der sikrer, at madrassen kan holde til mange flere kg. end en normal model. Samtidig er den polstret med skum i begge sider for at øge både fleksibiliteten og holdbarheden. Madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens levetid mest muligt. Sidst men ikke mindst har madrassen indbygget antiskrid, så den forbliver der, hvor den skal være.

Du får en valgfri LUX topmadras med i prisen, og du kan vælge imellem enten latex eller memory skum som materiale.

Der medfølger hele 25 års garanti, når du vælger at købe denne seng.

Nexus Brilliant m. gavl Kontinental 120×210 cm. – en 3 kvart seng med ekstra længde

Nexus Brilliant m. gavl Kontinental 120x210 cm

Denne kontinentalseng fra Nexus har som noget helt unikt fået tilført noget ekstra længde, så du er sikret endnu bedre komfort, når du vil strække benene og nyde din søvn. Modellen her kan derfor med fordel anbefales til dig, der er over 185 cm. høj.

Sengen har hele 3 lag af fjedre, så du altid er garanteret den bedste komfort. Madrassen er også vendbar, så du kan forlænge dens levetid maksimalt.

Du får en topmadras med i købet, der udover at bestå af et lækkert latexmateriale er lavet efter den nyeste Cool-Plus teknologi. Det betyder, at madrassen er ekstra god til at affugte og aflede din kropsvarme. Latex er desuden et energivenligt og skånsomt materiale og anbefales især til allergikere, da hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i dette miljø.

Rent designmæssigt får du en stilren gavl med i købet. Ønsker du andre mere komplekse designs til din gavl, er det muligt for dig at tilkøbe det.

Du får 25 års garanti med i købet, når du vælger denne 3/4 seng.

Tempur Move m. Elite Elevation 180×200 cm. – en kvalitetsseng med lækre detaljer

Tempur Move m. Elite Elevation 180x200 cm

Du kender måske allerede til mærket Tempur, der er kendt for deres kvalitetssikre produktion af sengetilbehør? Denne dobbeltseng er ingen undtagelse, og du er sikret en god komfort pakket ind i et flot design.

I denne elevationsseng får du et slideback-system, som betyder, at din madras automatisk altid rykker helt op til hovedgærdet – fx når du justerer din nakkestøtte op. På den måde undgår du at glide væk fra din partner eller dit natbord, når du skifter position.

Madrassen er fremstillet af det patenterede Tempur-materiale, der anbefales af over 30.000 rygeksperter. Materialet giver en støtte og komfort, som du sjældent finder i andre madrasser.

Da madrassen i sig selv både er ekstra høj og varmeregulerende, frarådes det, at du tilkøber en topmadras til denne seng. Først og fremmest er topmadrassen slet ikke nødvendig, og den vil faktisk hæmme din oplevelse af den fantastiske Tempur madras.

Det er bl.a. den nyeste Cool-Tech teknologi, der gør, at madrassen er ekstra god til at absorbere varme og temperaturregulere din krop igennem hele natten. Madrassen kommer i et aftageligt og vaskbart betræk, så du kan sikre en god hygiejne og vedligeholdelse af din seng.

Magna Boss Elevation 180×210 cm. – en kvalitets dobbeltseng med ekstra længde

Magna Boss Elevation 180x210 cm

Med denne elevationsseng får du en seng af høj kvalitet, der kan sikre dig alle forudsætninger for at få en god nattesøvn. Samtidig er den med ekstra længde, så den passer perfekt til dig, der er over 185 cm. høj.

Det kan være svært at finde en elevationsseng, der kan måle sig med denne model. Den er nemlig udstyret med en slideback-elevation og ekstra nakkejusteringer, der gør det nemt og komfortabelt for dig at læse bøger eller streame tv-serier.

Som en ekstra feature medfølger der dæmpet LED-lys mod gulvet, der kan justeres via en fjernbetjening. Fremover slipper du derfor for at skulle vække din partner, når du skal på det lille hus om natten.

Sengen er udstyret med et dobbelt fjederlag og 5 forskellige komfortzoner, der hver især støtter dine led og muskler på den mest optimale og ergonomiske måde.

Du får en tyk topmadras af Talalay-naturlatex, der giver dig en blød og allergivenlig madras. Madrassen består af både en sommer- og vinterside, så du kan have en god temperaturregulering hele året rundt.

Du får 25 års garanti med i købet, når du vælger denne seng – og 8 år på motoren.

Svane Nobel Kontinental 180×200 cm. – god komfort i kombination med et flex- og duosystem

Svane Nobel Kontinental 180x200 cm

Denne kontinentalseng fra Svane giver dig både ultimativ komfort og fleksibilitet i hverdagen.

Som noget helt unikt er denne udgave nemlig udstyret med et fleksibelt flex- og duosystem, der gør det muligt for dig at skifte imellem tre forskellige fastheder i din madras. Udover det kan stofbetrækket tages af, så du kan vende og bytte dine madrasser lige så tosset du vil.

Madrasserne består af PluraSone Plus komfortzoner, der er inddelt efter at støtte de mest udsatte led og muskler igennem hele din nattesøvn. Du vil derfor vågne veludhvilet og frisk hver morgen.

Der medfølger en 6 cm. tyk Svane topmadras med i prisen. Madrassen har et lynlåssystem, så betrækket nemt kan tages af og vaskes. På den måde er du altid sikret renlighed og god hygiejne i din drømmeseng.

Rent designmæssigt får du her en seng, hvor alle madrasser er betrukket under én samlet overflade. Det bidrager til en høj grad af elegance og giver en flot finish til din seng. Det minimalistiske og stilrene design vil uden tvivl passe ind i ethvert soveværelse.

Du får 25 års garanti med i købet, når du vælger denne dobbelt seng.

Urban m. topmadras Kontinental 180×200 cm. Ekspreslevering – en lækker seng med kombineret fjedringssystem

Urban m. topmadras Kontinental 180x200 cm. Ekspreslevering

Denne kontinentalseng fra Urban er et dansk design, og du er derfor garanteret en komfortabel seng i god kvalitet.

Bunden består af en madras med timeglasformede bonell-fjedre, der giver dig ekstra god støtte og tilpasning under din nattesøvn. Springmadrassen er udstyret med pocketfjedre og polstret med skum, så du får en mere ensartet fornemmelse, når du ligger i sengen. Med i købet får du en topmadras af polyskum.

Sengen er udstyret med ekstra affjedring for optimal komfort, og madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens levetid.

Madrasserne er overtrukket med et sort stof, der består af 65% bomuld og 35% polyester.

Som en ekstra fordel følger der en vaskbar rullemadras med i købet, der består 100% OEKO-TEX bomuld. Det er altid rart at have en vaskbar madras, så du nemt kan vedligeholde den og sikre dig den bedste hygiejne.

Du får 15 års garanti med på dette køb.

MasterBed Standard Air40 Kontinental 140×200 cm. – en dobbeltgod seng til med skumlamineret betræk

MasterBed Standard Air40 Kontinental 140x200 cm

Denne kontinentalseng rummer alt det, som en god seng skal kunne, når den skal assistere dig i at opnå den bedst mulige nattesøvn.

Bunden af sengen består af bæreskum og en 18 cm. madras, der er udstyret med pocketfjedre, som sikrer dig en god støtte. Du har mulighed for selv at vælge lige præcis den fasthed, som du finder mest komfortabel.

Springmadrassen består af pocketfjedre og er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, så du får den individuelt bedste støtte til alle dine muskler og led.

Med i købet får du en topmadras, der er lavet af latex. Latex er både allergivenligt og meget åndbart, så du er sikret en skånsom madras i lækker kvalitet.

Sengen her er betrukket med skumlamineret stof, der sikrer en ekstra god holdbarhed. Du kan tilkøbe en gavl, hvis du ønsker en flot ramme omkring din seng, der giver en elegant rød tråd i dit soveværelse.

Du får 15 års garanti med i købet med denne model.

Lama First – Klassisk kontinentalseng

Lama First – Klassisk kontinentalseng

Lama First er en klassisk og god kontinentalseng, som tilbyder en høj komfort. Det er muligt at vælge mellem 3 forskellige hårdheder af madrassen. Man kan vælge mellem medium, fast og x-fast, som bestemmes ud fra, hvad ens krop finder mest komfortabel og som støtter den bedst. Det er dertil også muligt at vælge mellem 2 forskellige topmadrasser, som er latex eller visco skum. 

Det er en klassisk kontinentalseng, hvilket også betyder, at komforten er i højsædet og ikke designet. Det er et enkelt design, som passer ind i de fleste soveværelser. Man betaler altså her en god og lav pris for en god og komfortabel seng. 

Udvalgte fordele ved Lama First dobbeltseng

 • Klassisk kontinentalseng med komfort i højsædet 
 • Mulighed for at vælge madrassens hårdhed
 • Denne lama senge anmeldelse vurderer, at det er en god og komfortabel seng til en god pris

Lama First vs. markedet

Lama First adskiller sig fra andre senge i forhold til designet og prisen. Man betaler for en god og komfortabel seng, og ikke designet af sengen. Det er dog stadig en flot og klassisk kontinentalseng, som vil passe ind i de fleste hjem. Den har dog i højere grad fokus på det, som i virkeligheden tæller for de fleste, nemlig komforten.

Dunlopillos Pure – En bæredygtig og allergivenlig kontinentalseng

Dunlopillos Pure – En bæredygtig og allergivenlig kontinentalseng

Dunlopillos Pure er en kontinentalseng som er ideel, hvis man ønsker en astma- og allergivenlig seng, og et sundt sovemiljø. Den er lavet i naturlatex, hvilket også er med til at gøre den særlig bæredygtige. Madrassen er udstryet med 7 komfortzoner, som er med til at tilpasse madrassen til kroppens former, uanset om hvordan man sover. 

Det er desuden muligt at vælge mellem 6 forskellige hårdheder af madrassen og dertil vælge mellem 5 forskellige topmadrasser. Det er altså muligt at tilpasse sengen i et bredt omfang, da den tilbyder så mange muligheder og kombinationer. Det er desuden også muligt at vaske topmadrassernes betræk, hvilket særligt er en fordel, hvis man ønsker en astma- og allergivenlig seng i soveværelset. 

Udvalgte fordele ved Dunlopillos Pure dobbelt seng

 • Bæredygtig og astma- og allergivenlig 
 • 7 komfortzoner 
 • Mulighed for at vælge hårdhed og topmadras efter behov 

Dunlopillos Pure vs. markedet

Dunlopillos Pure er en bæredygtig og astma-og allergivenlig seng, og dette adskiller den fra andre. Den tilbyder ikke blot komfort på højplan, men tilbyder også de perfekte rammer for et godt sovemiljø. Den tilbyder alt dette til en god pris, i modsætning til mange andre kontinentalsenge.

Fusion Continental fra TEMPUR – komfortabel og elegant dobbelt seng

Fusion Continental fra TEMPUR

Fusion Continental er en god og komfortabel seng, som er med til at give en bedre søvn. Den har indbygget pocketfjedre i bunden, som er med til at trygaflaste kroppen sammen med Tempur madrassen. Sengen er altså med til at sikre en mere komfortabel søvn, hvor kroppen støttes, så man ikke belaster den, mens man sover. 

Det er muligt at vælge mellem 2 forskellige topmadrasser, som opgraderer komforten i sengen ved at tilpasse den til den enkeltes krop. Man kan vælge mellem Topper Sensation og Topper Original, som henholdsvist er en medium fast og en fast topmadras. Dette giver mulighed for at tilpasse hele sengen efter mulige skavanker eller blot kroppens behov. 

Udvalgte fordele ved Fusion Continental

 • Komfortabel og elegant 
 • Mulighed for at vælge mellem 2 topmadrasser 
 • Fås i forskellige størrelse 

Fusion Continental vs. markedet

Fusion Continental er en komfortabel og elegant seng, som er med til at sikre en bedre søvn. Den adskiller sig fra andre senge, da den ikke tilbyder en masse unødvendige gadgets, som man ikke har brug for. Den tilbyder derimod det, som man ønsker ved en seng, en god søvn, hvor kroppen bliver støttet og aflastet.

Edda Fjord – ergonomisk dobbeltseng i gennemført design

Bedst til prisen

 • ErgoFlex skum som giver optimal luftstrømning
 • 5 forskellige komfortzoner efter dine kropsdele
 • 15 års garanti
Edda Fjord

Edda Fjord er produceret af danske Nordic Dream, som fremstiller kvalitetssenge, hvor komforten er helt i top. Du kan derfor forvente at sove ekstra behageligt, hvis du vælger Edda Fjord.

Denne model består af 3 forskellige lag. Den stabile bund er en boxmadras, der hviler på en solid sengeramme i svensk fyrretræ. Boxmadrassen giver stabilitet til springmadrassen, der ligger ovenpå. 

Dobbeltlag pocketfjedre og 5 komfortzoner

Både boxmadrassen og springmadrassen har 2 lag ergonomiske og danskproducerede pocketfjedre, der aflaster kroppens trykpunkter i løbet af natten. Fjedrene tilpasser sig din kropsbygning, så hele kroppen får den helt rigtige støtte. Pocketfjedrene er fordelt på 5 forskellige komfortzoner, som alle senge fra Nordic Dream har. Disse er særligt udviklet til at støtte nakke, skuldre, lænd og hofter, så din krop får den mest ergonomisk korrekte liggeposition.

ErgoFlex topmadras

Fjord topmadrassen har en 6,5 cm kerne af ErgoFlex skum. Den er udviklet med tanke for ergonomi og fleksibilitet. Skummet har en åben cellestruktur, der reagerer på din kropstemperatur, tryk og fugtighed, så der er optimal luftstrømning i madrassen. På den måde kan den justere sig efter temperaturen, så kroppen aflastes korrekt. Topmadrassen er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart – og det er også et miljøvenligt materiale.

Den har forskellige fastheder på hver side, så du kan vende topmadrassen, hvis du vil justere den hårdhed, du ligger på. Den ene side har små forhøjninger på overfladen, hvilket giver kroppen rigtig god støtte og fremmer komforten. Den er oplagt at bruge, hvis du har problemer med lænden og skal bruge lidt ekstra støtte.

Den modsatte side er mere fast, så den er mere stabil, når du lægger dig på den. De to fastheder gør den meget alsidig og til en topmadras, du kan have i mange år, fordi du kan tilpasse den, som dine behov skifter.

Praktiske sengestørrelser til parret

Edda Fjord er inspireret af den skandinaviske designarv. De rene linjer og det strømlinede udtryk går ikke bare sådan lige af mode – det holder sig klassisk i mange år.Edda Fjord kommer i 3 forskellige størrelser. Det passer godt til parret, der skal dele en seng – eller dig, der gerne vil have ekstra meget plads om natten. Med en længde på 200 cm og frit valg mellem en bredde på 140 cm, 160 cm eller 180 cm, kan du finde den helt rigtige størrelse til dit soveværelse.

Fordele ved Edda Fjord

 • Kontinentalseng med 5 komfortzoner
 • Tidløst skandinavisk design
 • 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud

Edda Fjord vs. markedet

Når det kommer til din seng, så er det dumdristigt at spare. Du bruger nemlig en tredjedel af livet i sengen, og derfor skylder du din krop den helt rigtige støtte og trykaflastning, som giver den mest optimale restitution. Med Edda Fjord fra Nordic Dream er der fuldt fokus på den ergonomiske komfort. Designet er gennemført, og du kan få modellen i flere størrelser alt efter dit behov.Med tanke på de gode materialer og det lækre design, er Edda Fjord én af oversigtens mest sikre valg, hvis du skal bruge en ny kontinentalseng til soveværelset.

Edda Fjord kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm

Tindra Snö dobbeltseng – bedste dobbeltseng

Redaktionens Anbefaling

 • Dansk produceret
 • 3 madraslag som giver høj komfort
 • 7 komfortzoner som giver optimal støtte afhængig af kropsdel
Tindra Snö

Er du villig til at investere en god sum penge i din nye kontinentalseng, så er Tindra Snö en kvalitetsseng med mange lækre detaljer – og bestemt prisen værdig. 

Tindra Snö dobbelt seng er fra den danske sengeproducent Nordic Dream. De producerer deres senge i Danmark, hvor dygtige håndværkere sørger for, at sengene lever op til de højeste standarder.

Tindra Snö er en elegant og strømlinet kontinentalseng i nordisk design. Nordic Dream har fokus på at skabe ekstra god komfort, der holder mange år ud i fremtiden. Du får også hele 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud.

3 madraslag giver unik komfort

Tindra Snö er en kontinentalseng med 3 separate madraslag. Hvert lag har en unik egenskab, der øger komforten. Nederst ligger den solide boxmadras, der er udstyret med et dobbeltlag af  pocketfjedre. Ovenpå ligger den ergonomiske springmadras, der tilpasser sig din kropsbygning, så du får den bedste trykaflastning i løbet af natten.Både boxmadras og springmadras er lavet med meget tilpasningsdygtige og dynamiske fjedre. Madrasserne er inddelt i 7 komfortzoner, der sikrer, at din rygsøjle er stabiliseret. Ved at give ekstra støtte til bestemte områder, såsom nakke, lænd og hofter, får du den mest ergonomisk korrekte liggeposition.

Snö topmadras – ErgoFlex skum med aktiv køling

Leder du efter ekstra komfort og en behagelig temperatur i en dobbeltseng? Så er Snö topmadras fra Nordic Dream noget for dig.

Topmadrassen måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur, som hjælper med at holde madrassen tør og ren. Det ventilerende materiale sørger for, at eventuel fugt fra kroppen bliver afledt i løbet af natten. Snö er en traditionel topmadras fra Nordic Dream, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Fordele ved Tindra Snö

 • Kontinentalseng med pocketfjedre i 7 komfortzoner
 • Udviklet og produceret af danske Nordic Dream
 • Oeko-Tex certificerede tekstiler

Tindra Snö vs. markedet

Når det kommer til kontinentalsenge i høj kvalitet, så leverer danske Nordic Dream denne lækre udgave. Sammenlignet med lignende modeller i oversigten, så udmærker Tindra Snö sig med sit elegante og skandinaviske design.Tindra Snö er, udover en smuk tilføjelse til soveværelset, også en kvalitetsseng med fokus på komfort. De 3 madraslag, med hver deres særlige funktion, giver dig ekstra ergonomisk støtte og sørger for, at hele din krop slapper af, når du sover. Modellen Tindra Snö er, ligesom mærkets andre flotte kontinentalsenge, et kvalitetsvalg, der ligger i den høje ende af prisskalaen. Sengen er en investering i mange års god søvn, der giver sundhed og velvære på den lange bane.

Tindra Snö kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Aura Kontinentalseng (180×200 cm.) inkl. sengegavl – en stilfuld dobbelt seng med topkomfort

Aura Kontinentalseng

Denne kontinentalseng er ideel for dig, der er på udkig efter en stilfuld seng, hvor både liggekomfort og materialevalg er nøje gennemtænkt hele vejen igennem.

Udgaven her er bygget i 3 forskellige lag. Bunden af sengen er udstyret med en boxmadras af pocketfjedre, der er indrammet i en solid træramme, der tilsammen udgør et solidt fundament for hele sengen.

De 2 springmadrasser er samlet under ét fælles betræk, så udtrykket både er mere ensartet og æstetisk. Madrassen er en klassisk madras bestående af høje pocketfjedre, der sammen med Stylex-skummet danner en fleksibel og meget støttende madras. Den er udstyret med hele 7 forskellige komfortzoner, så du til hver en tid får den allerbedste støtte.

Du får en topmadras med i købet, der er lavet af kraftigt latexmateriale i god kvalitet. Latex er et naturmateriale, der sikrer god ventilation, temperaturregulering og affugtning af din madras, så den holder sin gode form i mange år.

Rent designmæssigt skiller sengen sig ud med den flotte gavl, som du får med i prisen. Du kan sågar vælge en gavl med knapper, hvis du er til den mere retro stil.

Prisen er inklusiv både levering og montering, og det bliver derfor ikke ret meget nemmere for dig, når du beslutter dig for at investere i denne seng.

Highline Lux Boxmadras 160×200 cm. – dobbeltfjedret seng med ekstra tyk topmadras

Highline Lux Boxmadras 160x200 cm

Denne kontinentalseng er lavet til dig, der ønsker de allerbedste materialer, der tilsammen kan sikre dig den nødvendige støtte og komfort hele natten igennem.

Sengen her består af en boxmadras med pocketfjedre, der sikrer et godt fundament for resten af sengen.

Springmadrassen er lavet af et specielt SMARTpocketsystem, der pga. sin specielle opbygning giver dig endnu mere støtte og fleksibilitet under din nattesøvn. Udover det medfølger der ekstra cooltex polstring omkring fjedrene, der sikrer en god ventilation og affugtning af madrassen, som forøger holdbarheden. Madrassen er udstyret med lynlås og kan nemt vendes, så du kan forøge dens levetid.

Med i købet får du en kraftig topmadras på hele 11 cm., der er lavet af Talalay-latex, der er et 100% naturmateriale. Madrassen er udstyret med en sommer- og vinterside med henholdsvis bomuld og uld, så du kan opretholde en behagelig temperatur hele året rundt. Denne topmadras giver dig god åndbarhed og støtte, mens du kan genoplade dine batterier.

Som noget ekstra kan du tilkøbe sammenkoblingsbeslag til din seng.

Du får 25 års garanti, når du køber denne seng.

Highline Kontinentalseng 180×210 cm. – solid seng med cooltex polstring og bambusfibre

Highline Kontinentalseng 180x210 cm

Denne kontinentalseng egner sig til dig, der ønsker en seng med kølende og temperaturregulerende elementer, som er at finde både i spring- og topmadrassen.

Sengen er bygget op i 3 forskellige dele. Bunden består af en kraftig skumpolstring, der er indrammet i en solid og høj træramme, der tilsammen udgør et stærkt og kraftfuldt fundament for hele sengen.

Springmadrassen er i én stor samlet overflade, og du får derfor et ensartet udseende og øget komfort uden en irriterende opdeling. Selve madrassen består af pocketfjedre, og du har mulighed for at vælge imellem 3 forskellige fastheder, hvoraf den sidste er tilkøb. I en ekstra fast madras får du nemlig dobbelt affjedring for at sikre den bedste støtte. I madrassen er der ligeledes en speciel cooltex polstring, der giver en god åndbarhed i madrassen.

Du får en valgfri topmadras med i prisen med et betræk lavet af kølende bambusfibre, der sikrer dig en god og temperaturregulerende madras. Du kan vælge imellem både latex eller celcius som materiale. Betrækket er vaskbart, og du kan derfor nemt vedligeholde det og sikre en frisk og ren madras.

Prisen er med stort set alting inkluderet. Du får nemlig en dobbeltseng inkl. ben, topmadras, levering, indbæring og montering. Det bliver derfor ikke meget nemmere for dig, og du kan gøre et rigtig godt køb.

Shine Elevationsseng 180×200 cm. – en solid seng med flot, skinnende betræk

Shine Elevationsseng

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng, som ser en smule mere tiltalende og flot ud uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er denne seng et rigtig godt bud til dig.

Sengen her er bygget op omkring en solid elevationsbund bestående af 28 elevationslameller, der er indrammet i en høj og solid træramme på 20 cm. Det er også her, du finder den danskproducerede Linak motor, der både er støjsvag og effektiv, og som du kan betjene igennem en fjernebetjening, der følger med dit køb. Der følger 5 års garanti med på selve motoren.

Springmadrassen består af pocketfjedre i god kvalitet, der sammen med en cooltex polstring sikrer dig den bedste komfort. Cooltex er et kølende og ventilerende materiale, der affugter din madras og forøger dens holdbarhed og kvalitet. Du kan vælge imellem flere forskellige fastheder til din madras alt efter behov og præferencer.

Du får en behagelig topmadras med, der er lavet af latex, som er et blødt og temperaturregulerende materiale. Det er især et godt materiale for dig, der har en tendens til at have det for varmt om natten.

Rent designmæssigt vil du hurtigt lægge mærke til det kvalitetssikre møbelstof, der har en glat og skinnende overflade – deraf navnet. Det giver lige en sidste finish til en i forvejen flot og stilren seng.

Når du køber denne seng, får du 25 års garanti med i købet.

Kongsberg Elevation +100 kg. 180×200 cm. 

Kongsberg Elevation +100 kg. 180x200 cm

Denne dobbelte elevationsseng i dansk design med to adskilte madrasser er med sin dobbelte fjedring og faste madras specialgearet til at kunne give optimal støtte og komfort til dig, der vejer over 100 kg.

Sengen består af et solidt fundament med en høj elevationsramme, der sikrer ekstra stabilitet og holdbarhed i din seng. Med en støjsvag motor fra Linak er du garanteret en god fleksibel elevation, som du nemt kan betjene via din telefon (kan tilkobles bluetooth). I betrækket får du både polstrede fodstoppere og sidebremser med en integreret opbevaringslomme, så du altid har din fjernbetjening tæt på dig.

Med det diskrete LED-lys under bunden som en ekstra feature slipper du for at vække din partner eller fumle over ting, når du skal ud på det lille hus midt om natten. Lyset kan justeres via samme fjernebetjening, og det dæmpede lys giver lige akkurat den perfekte belysning, så du ikke bliver slået helt ud af din søvn.

Springmadrassen indeholder et fordoblet antal pocketfjedre og 5 komfortzoner, der hver især er med til at give dig den mest optimale støtte igennem hele natten. Madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens holdbarhed ved skiftevis at bruge de to forskellige sider.

Du får en valgfri topmadras med i prisen. Du kan vælge imellem enten latex eller memory skum alt efter dine præferencer og behov.

Der medfølger 15 års garanti, når du køber denne udgave.

Trondheim Boxkontinental 180×200 cm. 

Trondheim Boxkontinental 180x200 cm

Denne kontinentalseng er en opgradering af den almindelige Trondheim kontinental, da den med et unikt stort box-cover samler begge madrasser under et enkelt beslag for at fremme det æstetiske udtryk.

Sengen er bygget helt enkelt op med en bund bestående af fast skum, der er omringet af en træramme af fyrretræ. Denne kombination danner tilsammen et godt og solidt fundament for resten af sengen.

Springmadrassen består af pocketfjedre og 5 forskellige komfortzoner, så du er sikret maksimal støtte hele natten igennem. Desuden indeholder madrassen også skumpolstring omkring fjedrene for at øge komforten yderligere. Madrassen er vendbar, hvilket betyder, at du kan forlænge dens levetid ved skiftevis at bruge begge sidder af den.

Du får en valgfri topmadras med i købet i enten latex eller memory skum, der begge giver forskellige typer for trykaflastning. Hvis du er en af dem, der har det varmt om natten, kan latex dog være at foretrække, da det er kølende og varmeregulerende. Der medfølger et aftageligt og vaskbart betræk, der gør vedligeholdelsen så nem som mulig.

Udgaven her skiller sig ud, fordi prisen afspejler en komplet løsning, hvor stort set alt er inkluderet: egetræsben, gavl, topmadras, stort box-cover og levering, og samtidig får du det hele til en rigtig god pris.

Trondheim 140×200 cm. 

Trondheim 140x200 cm

Denne trekvartsseng har en simpel opbygning og rummer alt det nødvendige, der skal til, for at du kan vågne veludhvilet op hver eneste dag.

Sengen her er bygget op i 3 forskellige lag. Det nederste lag består af skum, der er rammet ind i en solid træramme. Tilsammen dannes der altså et godt fundament for resten af sengen, da skum oftest er mere holdbart og solidt end fjedre.

Springmadrassen indeholder pocketfjedre og har 5 forskellige komfortzoner, der hver især sikrer, at hvert enkelt led og hver muskel får den optimale støtte i løbet af din søvn. Du kan vælge imellem to forskellige fastheder, når du vælger madras, og her skal du tage udgangspunkt i både din vægt samt personlige præferencer.

Der medfølger en valgfri topmadras med i købet, og du kan vælge imellem latex eller memory skum som materiale.

Rent designmæssigt får du en plan gavl med i prisen, men du har mulighed for at købe en trenset gavl, hvis du søger et mere rustikt look.

Du får 15 års garanti med i købet, når du køber denne seng.

Lyngdal 140×200 cm.

Lyngdal 140x200 cm

Denne kontinentalseng har alt det, der skal, for at sikre dig den bedst mulige nattesøvn. Alt sammen pakket ind i et flot og enkelt design, der passer ind i ethvert soveværelse.

Bunden af sengen består af 11 stærke bundlameller med en fast base af skum, der sikrer det helt perfekte og mest holdbare fundament for din seng.

Dertil følger en springmadras med pocketfjedre, der med de i alt 5 forskellige komfortzoner sikrer dig den bedste komfort hele natten igennem. Madrassen er vendbar, hvilket vil sige, at du kan forlænge dens samlede levetid ved skiftevis at bruge de to sider.

Med i prisen medfølger der en valgfri topmadras i enten latex eller memory skum. Latex har en mere fast overflade, der sørger for, at din rygsøjle holdes i en fast position. Memory skum er derimod blødere og giver efter for led og muskler samtidig med, at det giver støtte.

Som noget helt unikt er både ben, gavl og levering inkluderet i sengens samlede pris, og du har derfor en unik mulighed for at gøre dig et rigtig godt køb.

Der medfølger 15 års garanti, når du køber denne seng.

Nature Kontinental 180×200 cm.

Nature Kontinental

Med denne kontinentalseng får du et produkt af topkvalitet, der kombinerer komfort og velvære med naturlige og allergivenlige materialer.

Udgaven her er opbygget meget traditionelt med flere forskellige lag, men den store forskel bunder i springmadrassen. Normalt består denne nemlig af et fjedringssystem, men i denne her model er det en eksklusiv latexkerne, der er grundstenen i madrassen. Madrassen består af en såkaldt perforeret latex, der er et højt kvalitetsmateriale, som sikrer endnu større åndbarhed og ventilation. Denne er udstyret med 7 komfortzoner, der hver især aflaster dine led og muskler på den mest hensigtsmæssige måde. Madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens samlede levetid.

I bunden af sengen finder du dog stadig pocketfjedre, som giver et godt og støttende fundament under din latexmadras.

Med i købet får du en LUX topmadras med perforeret latex. Betrækket er aftageligt og vaskbart, så du nemt kan vedligeholde det i din travle hverdag.

Rent designmæssigt kan du vælge imellem 3 forskellige møbeltekstiler, der alle er i ekstra slidstærkt materiale. Du kan derfor vælge lige præcis det design, der vil passe bedst til dit unikke soveværelse.

Høder – komfort i et moderne design

Høder

Høder tilbyder en god seng med komforten i top, men uden at gå på kompromis på designet. Den er lavet i et simpelt og moderne design, som vil passe flot ind i de fleste hjem. Høder har 7 komfortzoner, som er med til at give en ultimative komfort, uanset krop og behov. Den støtter og aflaster kroppen hele natten, så man ikke vågner op næste morgen med smerter eller ømhed. Madrassens øverste del er produceret i åndbart naturskum som er certificeret med ECO-TEX. 

Det er muligt at tilpasse sengen yderligere efter ens krop ved at vælge mellem 2 hårdheder af madrassen, så den bedre kan støtte kroppen. 

Udvalgte fordele ved Høder

 • ECO-TEX certificeret naturskum 
 • 7 komfortzoner til optimal støtte af hele kroppen 
 • Mulighed for at vælge mellem 2 hårdheder af madrassen

Høder vs. markedet

Høder tilbyder en god og komfortabel seng til en god pris. Den adskiller sig fra andre senge, da den tilbyder en god søvnkomfort, som mange andre senge ikke kan til den pris. Den har i høj grad fokus på komforten, og ikke andre gadgets som er unødvendige. Det gør især, at den adskiller sig fra andre senge.

Kåre – komfortabel kontinentalseng i skandinavisk fyrretræ

Kåre

Kontinentalsengen, Kåre, består af 3 lag af madras, som er med til at give en optimal søvn og støtte af kroppen. Den består både af en boksbund, en madras og en topmadras, som alle er med til at give en ergonomisk støttende madras. Det er muligt at vælge hårdheden af madrassen, hvor man kan vælge mellem 3 forskellige hårdheder. Dette giver muligheden for at justere hårdheden i forhold til kroppen og de forskellige dele af kroppen, som muligvis har behov for mere støtte end andre. 

Det er dertil muligt at vælge topmadrassen, så man får hele sengen særligt tilpasset. Der er 3 muligheder, som man kan vælge mellem. Alt dette gør, at sengen sætter de optimale rammer for en komfortabel og god søvn.

Udvalgte fordele ved Kåre

 • Ergonomisk designet 
 • Mulighed for at justere både madras og topmadras 
 • God kvalitet og egenskaber for prisen 

Kåre vs. markedet

Kontinentalsengen, Kåre, adskiller sig særligt fra andre senge på markedet. Den tilbyder gode og ergonomiske egenskaber, som kan støtte kroppen bedre og give en god søvn. Mange andre tilbyder også dette, men ikke til denne pris, og det giver Kåre en god værdi for pengene.

Helga – en ergonomisk elevationsseng

Helga

Denne elevationsseng, Helga, er udstyret med en del forskellige funktioner, som kan være med til at gøre nattesøvnen bedre. Elevationsbunden gør det muligt at justere sengen til den perfekte sovestilling. Den har også mulighed for tilkoble IOS og android via Bluetooth. 

Den har en ergonomisk madras, som er bygget på pocket-fjedre i høj kvalitet. Man har desuden mulighed for at vælge madrassens hårdhed efter 3 muligheder, så den passer til ens krop og vægt. Det er dertil muligt at vælge topmadrassen efter behov, så søvnkomforten bliver endnu bedre. Her kan man vælge mellem 3 forskellige muligheder, så kroppen får den bedste støtte hele natten. Det er muligt at tilpasse hele sengen efter behov og ønske.

Udvalgte fordele ved Helga

 • Elevationsbund
 • Mulighed for at udvælge og tilpasse både madras og topmadras
 • Ergonomisk designet efter kroppens behov

Helga vs. markedet

Elevationssengen, Helga, adskiller sig fra andre senge på markedet, da den tilbyder mange funktioner, som kan være med til at tilpasse sengen til den enkeltes behov og krop. Det er muligt at tilpasse sengen, så man ikke belaster kroppen og har fuld mulighed for at hvile den korrekt.


Vælg din seng med omhu

Uanset hvilken seng, du beslutter dig for at købe, er det en vigtig investering for fremtiden. Derfor kan du med fordel give dig selv lov til at gå rundt blandt mange forskellige forhandlere og finde inspiration til dit næste køb.

Men det kan være svært at træffe den endelige beslutning, og der er mange valg, der skal træffes – alt lige fra materialevalg til madrassens fasthed, sengeben osv. Du er måske ikke engang selv sikker på, hvilken madras, du sover bedst på. Heldigvis har mange forhandlere en god forståelse for dette, og du har derfor mulighed for at spørge dem til råds – og mange kører endda med et koncept, hvor du kan bytte din madras, hvis den viser sig ikke at være det rigtige valg.

Vi håber, at du har fået et overordnet overblik over det store udvalg af kvalitetssenge. Nu er det op til dig at vælge den rigtige, så du kan sove som en drøm de næste mange år.

Highline Kontinentalseng High Cover – en eksklusiv seng med flot og ensartet betræk

Highline Kontinentalseng High Cover

Denne seng består ligesom alle andre senge fra Highline-serien af materialer af kun den bedste kvalitet, men hvis du ønsker en dobbeltseng med et stilrent og ensartet udtryk, er det her modellen, du bør gå efter.

Sengen består af en bund af pocketfjedre, der er indrammet i en solid fyrretræsramme, der tilsammen danner en god grobund for resten af sengen.

Springmadrassen består af pocketfjedre og har 5 forskellige komfortzoner, der hver især sikrer dine ømme led og muskler den bedst mulige støtte hele natten igennem. Du har mulighed for at tilkøbe forskellige fastheder – herunder en x-fast madras, hvis du vejer over 100 kg. I madrassens indre indgår der en cooltex polstring, der sikrer en god affugtning af madrassen, så dens levetid forlænges.

Der medfølger en valgfri topmadras med i købet, og du kan vælge imellem forskellige materialer og tykkelser alt efter dine individuelle behov og præferencer. Betrækket er vaskbart, og du kan derfor nemt vedligeholde det.

Rent designmæssigt får du her en skøn og stilfuld seng, der med sit High Cover betræk og flotte syninger giver et stilrent og ensartet udtryk. Du kan tilkøbe forskellige sengegavle alt efter hvilken stil, du vælger at indrette efter.

Highline Lux Kontinentalseng 220×220 cm. – en drømmeseng i King Size

Highline Lux Kontinentalseng 220x220 cm

Hvis du altid har drømt om en ægte drømmeseng, er det måske på tide at investere i denne skønne King Size kontinentalseng fra Highline-serien?

Her får du en seng i verdensklasse. Den er bygget op omkring en solid base i form af kraftigt, højelastisk skum, der sikrer den helt rette støtte og bærende effekt for resten af sengen.

Springmadrassen er udstyret med det komplekse SMARTpocket fjedringssystem, hvor hver anden fjeder er udstyret med en ekstra fjeder, så du faktisk ender op med en form for dobbelt affjedring. Dette giver dig naturligvis en eksklusiv komfort.

Som noget helt unikt er der i madrassens betræk indvævet et særligt antiskrid, så madrassen forbliver der, hvor den skal være. På den måde undgår du utallige frustrationer, når madrassen gentagende gange skal rettes på plads.

Du får en lækker og høj topmadras med, der er lavet af det fine og kvalitetssikre Talalay-latex, der er et blødt, allergivenligt og naturligt materiale, der sikrer en god ventilation og åndbarhed hele natten igennem.

Når du køber denne seng, får du 25 års garanti med i købet.

Highline Lux Kontinentalseng 180×200 cm. – en lækker kvalitetsseng

Highline Lux Kontinentalseng 180x200 cm

Denne skønne dobbeltseng egner sig helt perfekt til dig, der aldrig går på kompromis med komforten, når du skal vælge din kommende seng.

Sengen her består af 3 forskellige lag. Nederst finder du en højelastisk skumpolstring, der sammen med en solid træramme danner det helt perfekte fundament til resten af din seng. Skummet har den gode kvalitet, at den støtter og forlænger holdbarheden på de andre madrasser.

Springmadrassen består af en udvidet SMARTpocket fjedring, hvor der ved hver anden fjeder sidder en ekstra pocketfjeder, der er med til at løfte komforten op på helt nye niveauer. Du er dermed sikret en blød og støttende madras, der aflaster dine trætte led og muskler. Som en ekstra bonus er den også udstyret med en cooltex polstring, der har en kølende og affugtende effekt, så din madras forbliver velbevaret i længere tid.

Du får en 11 cm. tyk Talalay-latex topmadras med i købet, der er et blødt, allergivenligt og temperaturregulerende materiale. Madrassen består af en sommer- og vinterside med henholdsvis bomuld og uld, så du kan opretholde en behagelig temperatur året rundt.

Som noget ekstra har du mulighed for at tilkøbe sammenkoblingsbeslag til denne seng.

Auping Criade – Elevationsengen til designelskeren

Auping Criade - Elevationsengen til designelskeren

Auping Criade er en flot og enkel elevationsseng, som bryder med den typiske elevationsseng. Denne Auping Criade er mindre end de traditionelle boxmadrasser, og har derfor et lettere udtryk. Den er perfekt, hvis man ønsker en komfortabel elevationsseng, men ikke ønsker at have en seng som fylder meget, både i rummet og for øjnene. 

Man behøver ikke at gå op kompromis med komforten, hvis man ønsker en flot seng. Man har mulighed for at vælge mellem 5 forskellige madrasser, som har indbygget topmadras. Dette er også med til at give sengen et mere rent og enkelt look. Den fås dertil også i 6 flotte farver, så man kan udvælge præcis den seng, som passer ind i ens hjem og soveværelse. 

Udvalgte fordele ved Auping Criade

 • Flot og elegant design 
 • Mulighed for at vælge mellem 5 forskellige madrasser
 • Indbygget topmadras i madrassen

Auping Criade vs. markedet

Auping Criade adskiller sig fra andre elevationssenge på markedet, da den bryder med det almindelig design. En almindelig elevationseng kan hurtigt komme til at se stor ud og fylde meget i et rum. Dette gør Auping Criade nemlig ikke. Den har et flot og elegant design, som ikke går på kompromis med komforten.

Krone Signatur Kontinental Plus

Krone Signatur Kontinental Plus – bedst til prisen

Leder du efter en kvalitetsseng med den stærkeste bygning, men ønsker du samtidig ikke at betale meget høje summer, så kan du med fordel se nærmere på Krone Signatur Kontinental Plus.

Denne type er en kontinental-variant, og det betyder i praksis, at der findes tre forskellige madrasser – en boksmadras, en springmadras og en topmadras.

Springmadrassen betegnes ofte som hovedmadrassen, selv om alle tre spiller sammen om at give den bedste komfort, og denne består af de såkaldte pocketfjedre. Pocketfjedre er mindre fjedre, der er mere fleksible og regulerbare end de klassiske, og derfor kan de bedre følge kroppens bevægelser og trykpunkter, hvilket giver en bedre støtte til kroppen.

Springmadrassen er yderligere inddelt i komfortzoner. Komfortzoner er områder, hvor kroppen har brug for ekstra støtte (som nakke, skuldre, ryg og lænd), og på Krone Signatur Kontinental Plus findes der 5 af disse.

Læg mærke til at du vedrørende dette produkt selv kan vælge både farve, fasthed, type af topmadras, gavl og ben.

Modellen måler 140 x 200 centimeter, og er dermed ikke den bredeste dobbeltseng på markedet. Kan også anvendes som en bred enkeltseng.

Udvalgte fordele ved Krone Signatur Kontinental Plus

 • God pris
 • Tre madrasser bidrager til den bedste komfort
 • Springmadras med pocketfjedre og komfortzoner

Krone Signatur Kontinental Plus 160×200 cm

Krone Signatur Kontinental Plus 160x200 cm

Denne kontinentalseng giver dig optimal komfort og støtte og fås samtidig til en fornuftig pris, som alle kan være med på.

Som enhver anden kontinentalseng er denne helt klassisk opbygget af tre forskellige lag. Bunden består af en boxmadras indrammet i svensk kvalitetsfyrretræ. Dernæst kommer en todelt springmadras med multipocketfjedre, der er inddelt i 5 forskellige komfortzoner. Hver komfortzone er tilpasset til at øge optimal støtte på din krop under din nattesøvn. I det øverste lag er springmadrassen polstret med polyether skum. Du kan vælge imellem to forskellige fastheder i din springmadras. 

Du får ligeledes en valgfri topmadras med i prisen ved køb af denne kontinentalseng, og du kan derfor vælge imellem en madras af henholdsvis latex eller memory skum.

Det unikke ved denne model er, at den fås i flere forskellige størrelser. Du kan endda indgå en individuel aftale med forhandleren om at få din seng lavet efter specialmål, så den bliver lige præcis, som du vil have den.

Rent designmæssigt fås sengen her i neutrale farver, der sikrer et stilrent og elegant design, der passer ind i ethvert soveværelse. Du kan vælge imellem forskellige typer ben og design af din gavl, der fås i forskellige mønstre.

Der medfølger 15 års garanti ved køb af denne model.

Krone Elevation Plus 180×200 cm. 

Krone Elevation Plus 180x200 cm

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng, der kan sikre dig endnu større komfort, når du ser tv, sidder på mobilen eller læser en god bog i din seng, så er denne Krone elevationsseng et godt bud til dig.

Elevationssengen er bygget op omkring den danskproducerede Linak motor, hvor der medfølger 5 års garanti. Motoren er støjsvag, og du skåner derfor dig selv for irriterende lyde, der normalt vil opstå, når du bruger en seng som denne. Der medfølger en trådløs fjernbetjening, ligesom du har mulighed for at styre den igennem en app på mobilen. Så bliver det ikke meget nemmere for dig!

Selve sengen er udstyret med 5 forskellige komfortzoner, der hver især aflaster dine led og muskler på en individuelt tilpasset måde.

Med i prisen får du en valgfri 10 cm. topmadras i enten Latex eller Wonderpur. Latex nedkøler og temperaturregulerer dig i løbet af natten, mens Wonderpur giver ekstra støtte og holder dig varm, hvis du har let ved at fryse, mens du sover.

Der medfølger 15 års garanti på denne seng.

Norland Cloud EL S/V 160×200 cm.

Norland Cloud EL SV 160x200 cm

Med denne skønne elevationsseng i dansk design og produktion, får du en luksuriøs seng, der har alt det, der skal til for at opnå den gode nattesøvn.

Først og fremmest er sengen udstyret med en Linak motor, der er en danskproduceret kvalitetsmotor, hvor du får 5 års garanti med i prisen. Der medfølger trinløs indstilling, så du kan vælge lige præcis den ligge- eller siddeposition, du foretrækker. For at gøre nemt for dig, kan du betjene sengen via din app på mobil eller tablet.

Med i købet får du en topmadras af god kvalitet, der er udstyret med både en sommer- og vinterside, så forskellige materialer kan temperaturregulere din krop i løbet af natten for at optimere din søvn. Selve madrassen er lavet af latex, der er et blødt og åndbart materiale. 

Sengens betræk består af Norlands eget eksklusive møbelstof, der er slidstærkt og i god kvalitet.

Du kan vælge imellem flere farver til din seng, og du vælger selv hvilke ben, du kunne tænke dig – og ikke mindst deres højde.

Som en ekstra bonus kan denne seng samles helt uden værktøj, og det er derfor gjort så nemt for dig som muligt – især hvis du ikke ligefrem har håndværkergenet gemt inde i dig.

Der medfølger 25 års garanti på dette køb.

Norland Dreamline Kontinental 160×200 cm

Norland Dreamline Kontinental 160x200 cm

Med denne skønne kontinentalseng fra Norland er du sikret en god søvn de næste mange år fremover.

Selve sengen består af hele 4 lag og har altså et ekstra komfortlag sammenlignet med sine andre konkurrenter inden for kontinentalsenge.

Boxmadrassen er udstyret med et dobbelt lag pocketfjedre, der sikrer en solid og støttende bund på din seng.

De to springmadrasser består af et intelligent fjedringssystem, hvoraf den øverste madras yderligere er polstret med latex. Den ekstra polstring med latex sikrer, at du får en god åndbarhed og endnu bedre komfort i din springmadras. De intelligente SMARTpocket fjedre er inddelt i forskellige zoner, der hver især aflaster din krop på den mest optimale måde.

Der medfølger en varmeregulerende Norland Cloud S/V Latex topmadras med i prisen, så er garanteret en dejlig og behagelig nattesøvn hele året rundt.

Sengen er nem at samle og kræver ingen værktøj, og det er derfor en ideel løsning til dig, der gerne vil bruge din seng med det samme.

Der medfølger 25 års garanti på dette køb.

Dreamline Luksus Komfort 160×200 cm

Dreamline Luksus Komfort

Denne danskproducerede model en af de bedste topmodeller inden for kontinentalsenge.

Sengen er som noget helt eksklusivt udstyret med et ekstra komfortlag i form af en ekstra springmadras, så din komfort når helt nye højder.

Nederst finder du en boxmadras med dobbelt lag pocketfjedre, der sikrer en god bund og støtte igennem hele din seng. De to springmadrasser består af et intelligent fjedringssystem med zoneinddeling, der er designet til at støtte og aflaste dine led og muskler forskelligt, så de hver især opnår den bedst mulige støtte i løbet af natten. Den øverste springmadras er desuden polstret med 4 cm. latex på begge sider, der sikrer ekstra høj åndbarhed.

Med i købet får du en valgfri Luxus Latex eller Wonderpur topmadras, der begge er gode bud på en kommende madras. Latex er mere kølende og åndbar, mens Wonderpur er en blødere madras, der give endnu større støtte. Begge topmadrasser er vaskbare, og du er derfor sikret en nem vedligeholdelse i det daglige.

Der medfølger 25 års garanti på dette produkt.

FAQ

🤩 Hvilken dobbeltseng er den bedste at købe?

Alle mennesker er forskellige, og derfor skal deres senge selvfølgelig også være forskellige. En af de mest populære senge er elevationssengen. Elevationssengen yder støtte til din krop og sikrer, at du får en behagelig og god nattesøvn, hver gang du lægger hovedet på puden i sengen.

🧐 Hvordan vælger du en dobbeltseng?

Når du skal vælge en dobbeltseng, er det vigtigt, at du får prøvet en masse forskellige senge. Dobbeltsengen skal være komfortabel og rar at ligge i, og det er vigtigt, at du får en god nattesøvn. Reglen siger, sengen skal være 10-15 cm længere end personen, der ligger i den

👍 Er en dobbeltseng nok til to?

Alt efter hvilken størrelse du og din samsover er, vil en dobbeltseng være mere end rigeligt til to mennesker – måske vil du endda opleve, at der er plads tilovers, så du kan ligge og fylde alt det, du har lyst til.

🤓 Er en dobbeltseng det samme som en fuld?

En dobbeltseng og en fuld seng er fuldstændigt den samme. De har samme størrelse, ofte 180×200 centimer og består begge af to senge, der er sat sammen med en topmadras ovenpå – dog kan du også finde dobbeltsenge og fulde senge, der kun består af én seng.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Emma-madras.dk

Emma-madras.dk er en side, hvor kunder kan købe senge og samtidig give en anmeldelse af deres køb.

Emma Seng, som den simpelt hedder, er blevet anmeldt af over 47 mennesker.

Du kan se anmeldelserne her

Udover Emma Seng har kunderne også været inde og bedømme Emma Kontinentalseng. Den er anmeldt af 22 forbrugere på webshoppen.

Du kan se anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar