Er du på udkig efter en ny dobbeltseng? Måske er du ved at være at være træt af din gamle, nedslidte seng, eller også drømmer du om at forkæle dig selv med en ny og lækker udgave – måske en King Size model?

Da du bruger omtrent en tredjedel af dit samlede liv på at sove, er det en vigtig økonomisk og tidsmæssig investering at finde det helt rigtige match. Du kan derfor med fordel undersøge markedet og sætte dig ind i det store udvalg af dobbeltsenge, som du finder i dag.

Overordnet set skelnes der imellem to slags dobbeltsenge:

  • Kontinentalsenge – disse er bygget op omkring tre forskellige lag, der består af en boxmadras, en springmadras og en topmadras allerøverst. De er ofte meget stilrene og elegante.
  • Elevationssenge – disse har en elevationsbund med motor, så du kan justere din madras på en måde, hvor den giver dig optimal støtte – hvad enten du læser, ser tv eller har brug for at hvile med benene oppe.

Helt grundlæggende skal du være opmærksom på følgende, når du vælger din kommende seng:

  • Madrassens fasthed – det er forskelligt fra mærke til mærke, hvilke fastheder, de udbyder. Det anbefales altid, at du vælger fasthed ud fra din vægtklasse for at opnå den rigtige støtte.
  • Materialer – du finder i dag både madrasser og betræk i mange forskellige materialer, og hver enkelt har sine specielle fordele og egenskaber. Uanset om du vælger latex, bambusfibre, memory skum eller noget helt tredje, er det en god idé at sætte sig ind i det på forhånd.
  • Polstring – oftest kan du vælge imellem skum eller fjedre, som hver giver en forskellig form for støtte.

Den perfekte dobbeltseng er en seng, der kan tilføje din krop den bedste komfort og støtte, der gør, at du hver morgen vågner veludhvilet og klar til en ny dag. Vi har alle sammen forskellige behov, og du må derfor tage udgangspunkt i dig selv og dine egne præferencer.

Markedet er stort og mulighederne mange, når du skal træffe valget om din kommende dobbeltseng.

Her finder du de bedste dobbeltsenge samlet i én overskuelig guide, hvor du nemt kan danne dig et overblik:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Krone Signatur Kontinental Plus 160×200 cm – komfort akkompagneret med stilrent design

Krone Signatur Kontinental Plus 160x200 cm

Denne kontinentalseng giver dig optimal komfort og støtte og fås samtidig til en fornuftig pris, som alle kan være med på.

Som enhver anden kontinentalseng er denne helt klassisk opbygget af tre forskellige lag. Bunden består af en boxmadras indrammet i svensk kvalitetsfyrretræ. Dernæst kommer en todelt springmadras med multipocketfjedre, der er inddelt i 5 forskellige komfortzoner. Hver komfortzone er tilpasset til at øge optimal støtte på din krop under din nattesøvn. I det øverste lag er springmadrassen polstret med polyether skum. Du kan vælge imellem to forskellige fastheder i din springmadras. 

Du får ligeledes en valgfri topmadras med i prisen ved køb af denne kontinentalseng, og du kan derfor vælge imellem en madras af henholdsvis latex eller memory skum.

Det unikke ved denne model er, at den fås i flere forskellige størrelser. Du kan endda indgå en individuel aftale med forhandleren om at få din seng lavet efter specialmål, så den bliver lige præcis, som du vil have den.

Rent designmæssigt fås sengen her i neutrale farver, der sikrer et stilrent og elegant design, der passer ind i ethvert soveværelse. Du kan vælge imellem forskellige typer ben og design af din gavl, der fås i forskellige mønstre.

Der medfølger 15 års garanti ved køb af denne model.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Elevation Plus 180×200 cm. – en lækker elevationsseng med god komfort

Krone Elevation Plus 180x200 cm

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng, der kan sikre dig endnu større komfort, når du ser tv, sidder på mobilen eller læser en god bog i din seng, så er denne Krone elevationsseng et godt bud til dig.

Elevationssengen er bygget op omkring den danskproducerede Linak motor, hvor der medfølger 5 års garanti. Motoren er støjsvag, og du skåner derfor dig selv for irriterende lyde, der normalt vil opstå, når du bruger en seng som denne. Der medfølger en trådløs fjernbetjening, ligesom du har mulighed for at styre den igennem en app på mobilen. Så bliver det ikke meget nemmere for dig!

Selve sengen er udstyret med 5 forskellige komfortzoner, der hver især aflaster dine led og muskler på en individuelt tilpasset måde.

Med i prisen får du en valgfri 10 cm. topmadras i enten Latex eller Wonderpur. Latex nedkøler og temperaturregulerer dig i løbet af natten, mens Wonderpur giver ekstra støtte og holder dig varm, hvis du har let ved at fryse, mens du sover.

Der medfølger 15 års garanti på denne seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Cloud EL 180×200 cm – en elevationsseng med mulighed for ekstra justeringer

Norland Cloud EL 180x200 cm

Denne elevationsseng er af dansk design og produktion, og du får derfor en seng af god kvalitet og med fine detaljer, der gør den ekstra komfortabel og nem at bruge i hverdagen.

Modellen her er udstyret med en solid kvalitetsmotor fra Linak, hvor der både medfølger gulvlys og 5 års garanti på selve motoren. Du er altid sikret en nem og hurtig betjening af din elevationsseng, der kan styres via en app gennem både telefon og tablet.

Du får en god kvalitetsseng med trinløs indstilling, der åbner op for endnu mere præcis og detaljeret justering, så du kan ligge eller sidde i de mest komfortable positioner. Udover det får du to automatiske nakkevip med.

Med i købet får du en lækker topmadras af latex, der er et ventilerende og åndbart materiale. Betrækket er lavet af naturligt bambus. Som en ekstra feature er denne seng lavet med et antiskrid, så din topmadras altid holder sig der, hvor den hører til. Du slipper dermed for hele tiden at rette den til, når den rykker sig.

Der medfølger 25 års garanti på denne seng, hvoraf du får 101 nats gratis ombytning af fasthed i din madras.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Luksus Komfort 180×200 cm. – en minimalistisk kontinentalseng med god komfort

Norland Luksus Komfort 180x200 cm

Denne danskproducerede kontinentalseng sikrer dig god komfort og støtte, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er opbygget af tre forskellige lag; en solid boxmadras, en springmadras og en valgfri topmadras. Springmadrassen består af pocketfjedre og har 5 indbyggede komfortzoner, så fx både skuldre og hofter får den individuelt bedste støtte hele natten igennem. Som en ekstra fordel er madrassen polstret med cooltex, som er åndbar og behagelig. Madrassen er vendbar, hvilket vil sige, at du kan forlænge dens samlede levetid og have glæde af den i mange år.

Du får en lækker 10 cm. topmadras med i prisen. Denne er vaskbar, så du er sikret en nem vedligeholdelse i en travl hverdag, hvor alting går stærkt. Du kan vælge imellem både Latex eller Celcius, som er to materialer med forskellige egenskaber. Latex er en fastere madras med kølende effekt, mens Celcius er blødere og giver din krop endnu større støtte, imens du sover.

Rent designmæssigt kan du vælge imellem forskellige ben og en unik gavl, der tilsammen kan danne rammen om din kommende drømmeseng.

Med denne udgave medfølger der 25 års garanti.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Cloud EL S/V 160×200 cm. – en elevationsseng med årstidsbestemt topmadras

Norland Cloud EL SV 160x200 cm

Med denne skønne elevationsseng i dansk design og produktion, får du en luksuriøs seng, der har alt det, der skal til for at opnå den gode nattesøvn.

Først og fremmest er sengen udstyret med en Linak motor, der er en danskproduceret kvalitetsmotor, hvor du får 5 års garanti med i prisen. Der medfølger trinløs indstilling, så du kan vælge lige præcis den ligge- eller siddeposition, du foretrækker. For at gøre nemt for dig, kan du betjene sengen via din app på mobil eller tablet.

Med i købet får du en topmadras af god kvalitet, der er udstyret med både en sommer- og vinterside, så forskellige materialer kan temperaturregulere din krop i løbet af natten for at optimere din søvn. Selve madrassen er lavet af latex, der er et blødt og åndbart materiale. 

Sengens betræk består af Norlands eget eksklusive møbelstof, der er slidstærkt og i god kvalitet.

Du kan vælge imellem flere farver til din seng, og du vælger selv hvilke ben, du kunne tænke dig – og ikke mindst deres højde.

Som en ekstra bonus kan denne seng samles helt uden værktøj, og det er derfor gjort så nemt for dig som muligt – især hvis du ikke ligefrem har håndværkergenet gemt inde i dig.

Der medfølger 25 års garanti på dette køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland GreenElite EL 160×200 cm. – en seng af de bedste naturmaterialer

Norland GreenElite EL 160x200 cm

Hvis du ønsker dig en god og behagelig seng med skånsomme og allergivenlige materialer, så er denne seng fra Norland et godt bud til dig.

Denne elevationsseng har nemlig en topmadras bestående af 100% naturlatex, der sikrer en blød, åndbar og skånsom madras – især til dig, der normalt kæmper med allergier. Madrassen består både af en vinter- og sommerside, så du er sikret en behagelig nattesøvn med den helt rigtige temperatur uanset årstid. Samtidig kan madrassens betræk tages af og vaskes, så du hele tiden fremmer en god hygiejne.

Sengens overflade består af et såkaldt antiskrid, så topmadrassen altid forbliver der, hvor den skal være.

Motoren i denne seng er en dansk Linak-model, og der medfølger en trådløs fjernbetjening, der gør betjeningen af sengen så nem som muligt for dig. Du har også mulighed for at betjene via app på enten mobil eller tablet. Med i købet får du 5 års garanti på motoren.

Rent designmæssigt kan du vælge imellem to forskellige ben – de klassiske og charmerende træben eller elegante champagneben i metal.

Der medfølger 25 års garanti på dette køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Dreamline Kontinental 160×200 cm. – god seng med ekstra komfortlag

Norland Dreamline Kontinental 160x200 cm

Med denne skønne kontinentalseng fra Norland er du sikret en god søvn de næste mange år fremover.

Selve sengen består af hele 4 lag og har altså et ekstra komfortlag sammenlignet med sine andre konkurrenter inden for kontinentalsenge.

Boxmadrassen er udstyret med et dobbelt lag pocketfjedre, der sikrer en solid og støttende bund på din seng.

De to springmadrasser består af et intelligent fjedringssystem, hvoraf den øverste madras yderligere er polstret med latex. Den ekstra polstring med latex sikrer, at du får en god åndbarhed og endnu bedre komfort i din springmadras. De intelligente SMARTpocket fjedre er inddelt i forskellige zoner, der hver især aflaster din krop på den mest optimale måde.

Der medfølger en varmeregulerende Norland Cloud S/V Latex topmadras med i prisen, så er garanteret en dejlig og behagelig nattesøvn hele året rundt.

Sengen er nem at samle og kræver ingen værktøj, og det er derfor en ideel løsning til dig, der gerne vil bruge din seng med det samme.

Der medfølger 25 års garanti på dette køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dreamline Luksus Komfort 160×200 cm. – en seng med et ekstra komfortlag

Dreamline Luksus Komfort 160x200 cm

Denne danskproducerede model en af de bedste topmodeller inden for kontinentalsenge.

Sengen er som noget helt eksklusivt udstyret med et ekstra komfortlag i form af en ekstra springmadras, så din komfort når helt nye højder.

Nederst finder du en boxmadras med dobbelt lag pocketfjedre, der sikrer en god bund og støtte igennem hele din seng. De to springmadrasser består af et intelligent fjedringssystem med zoneinddeling, der er designet til at støtte og aflaste dine led og muskler forskelligt, så de hver især opnår den bedst mulige støtte i løbet af natten. Den øverste springmadras er desuden polstret med 4 cm. latex på begge sider, der sikrer ekstra høj åndbarhed.

Med i købet får du en valgfri Luxus Latex eller Wonderpur topmadras, der begge er gode bud på en kommende madras. Latex er mere kølende og åndbar, mens Wonderpur er en blødere madras, der give endnu større støtte. Begge topmadrasser er vaskbare, og du er derfor sikret en nem vedligeholdelse i det daglige.

Der medfølger 25 års garanti på dette produkt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

MasterBed Standard Air40 Kontinental 140×200 cm. – en god seng til med skumlamineret betræk

MasterBed Standard Air40 Kontinental 140x200 cm

Denne kontinentalseng rummer alt det, som en god seng skal kunne, når den skal assistere dig i at opnå den bedst mulige nattesøvn.

Bunden af sengen består af bæreskum og en 18 cm. madras, der er udstyret med pocketfjedre, som sikrer dig en god støtte. Du har mulighed for selv at vælge lige præcis den fasthed, som du finder mest komfortabel.

Springmadrassen består af pocketfjedre og er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, så du får den individuelt bedste støtte til alle dine muskler og led.

Med i købet får du en topmadras, der er lavet af latex. Latex er både allergivenligt og meget åndbart, så du er sikret en skånsom madras i lækker kvalitet.

Sengen her er betrukket med skumlamineret stof, der sikrer en ekstra god holdbarhed. Du kan tilkøbe en gavl, hvis du ønsker en flot ramme omkring din seng, der giver en elegant rød tråd i dit soveværelse.

Du får 15 års garanti med i købet med denne model.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Urban m. topmadras Kontinental 180×200 cm. Ekspreslevering – en lækker seng med kombineret fjedringssystem

Urban m. topmadras Kontinental 180x200 cm. Ekspreslevering

Denne kontinentalseng fra Urban er et dansk design, og du er derfor garanteret en komfortabel seng i god kvalitet.

Bunden består af en madras med timeglasformede bonell-fjedre, der giver dig ekstra god støtte og tilpasning under din nattesøvn. Springmadrassen er udstyret med pocketfjedre og polstret med skum, så du får en mere ensartet fornemmelse, når du ligger i sengen. Med i købet får du en topmadras af polyskum.

Sengen er udstyret med ekstra affjedring for optimal komfort, og madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens levetid.

Madrasserne er overtrukket med et sort stof, der består af 65% bomuld og 35% polyester.

Som en ekstra fordel følger der en vaskbar rullemadras med i købet, der består 100% OEKO-TEX bomuld. Det er altid rart at have en vaskbar madras, så du nemt kan vedligeholde den og sikre dig den bedste hygiejne.

Du får 15 års garanti med på dette køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Svane Nobel Kontinental 180×200 cm. – god komfort i kombination med et flex- og duosystem

Svane Nobel Kontinental 180x200 cm

Denne kontinentalseng fra Svane giver dig både ultimativ komfort og fleksibilitet i hverdagen.

Som noget helt unikt er denne udgave nemlig udstyret med et fleksibelt flex- og duosystem, der gør det muligt for dig at skifte imellem tre forskellige fastheder i din madras. Udover det kan stofbetrækket tages af, så du kan vende og bytte dine madrasser lige så tosset du vil.

Madrasserne består af PluraSone Plus komfortzoner, der er inddelt efter at støtte de mest udsatte led og muskler igennem hele din nattesøvn. Du vil derfor vågne veludhvilet og frisk hver morgen.

Der medfølger en 6 cm. tyk Svane topmadras med i prisen. Madrassen har et lynlåssystem, så betrækket nemt kan tages af og vaskes. På den måde er du altid sikret renlighed og god hygiejne i din drømmeseng.

Rent designmæssigt får du her en seng, hvor alle madrasser er betrukket under én samlet overflade. Det bidrager til en høj grad af elegance og giver en flot finish til din seng. Det minimalistiske og stilrene design vil uden tvivl passe ind i ethvert soveværelse.

Du får 25 års garanti med i købet, når du vælger denne seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Magna Boss Elevation 180×210 cm. – en kvalitetsseng med ekstra længde

Magna Boss Elevation 180x210 cm

Med denne elevationsseng får du en seng af høj kvalitet, der kan sikre dig alle forudsætninger for at få en god nattesøvn. Samtidig er den med ekstra længde, så den passer perfekt til dig, der er over 185 cm. høj.

Det kan være svært at finde en elevationsseng, der kan måle sig med denne model. Den er nemlig udstyret med en slideback-elevation og ekstra nakkejusteringer, der gør det nemt og komfortabelt for dig at læse bøger eller streame tv-serier.

Som en ekstra feature medfølger der dæmpet LED-lys mod gulvet, der kan justeres via en fjernbetjening. Fremover slipper du derfor for at skulle vække din partner, når du skal på det lille hus om natten.

Sengen er udstyret med et dobbelt fjederlag og 5 forskellige komfortzoner, der hver især støtter dine led og muskler på den mest optimale og ergonomiske måde.

Du får en tyk topmadras af Talalay-naturlatex, der giver dig en blød og allergivenlig madras. Madrassen består af både en sommer- og vinterside, så du kan have en god temperaturregulering hele året rundt.

Du får 25 års garanti med i købet, når du vælger denne seng – og 8 år på motoren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tempur Move m. Elite Elevation 180×200 cm. – en kvalitetsseng med lækre detaljer

Tempur Move m. Elite Elevation 180x200 cm

Du kender måske allerede til mærket Tempur, der er kendt for deres kvalitetssikre produktion af sengetilbehør? Denne seng er ingen undtagelse, og du er sikret en god komfort pakket ind i et flot design.

I denne elevationsseng får du et slideback-system, som betyder, at din madras automatisk altid rykker helt op til hovedgærdet – fx når du justerer din nakkestøtte op. På den måde undgår du at glide væk fra din partner eller dit natbord, når du skifter position.

Madrassen er fremstillet af det patenterede Tempur-materiale, der anbefales af over 30.000 rygeksperter. Materialet giver en støtte og komfort, som du sjældent finder i andre madrasser.

Da madrassen i sig selv både er ekstra høj og varmeregulerende, frarådes det, at du tilkøber en topmadras til denne seng. Først og fremmest er topmadrassen slet ikke nødvendig, og den vil faktisk hæmme din oplevelse af den fantastiske Tempur madras.

Det er bl.a. den nyeste Cool-Tech teknologi, der gør, at madrassen er ekstra god til at absorbere varme og temperaturregulere din krop igennem hele natten. Madrassen kommer i et aftageligt og vaskbart betræk, så du kan sikre en god hygiejne og vedligeholdelse af din seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unikka m. Watergel madras Elevation 180×200 cm. – lækker komfort med skummadras

Unikka m. Watergel madras Elevation 180x200 cm

Med denne elevationsseng fra Unikka får du en lækker skummadras med flere lag, der sikrer dig en god komfort og ventilation hele natten igennem.

Bunden af sengen består af 28 lameller og en Linak motor, der sikrer en god og støjsvag elevationsbund. Du har mulighed for trådløs betjening af din seng via en fjernebetjening.

Madrassen er i virkeligheden det, der skiller sig allermest ud ved denne seng. Den består nemlig udelukkende af skum. I det nederste lag, er der et fast lag koldskum, hvorpå der ligger et blødere lag polyskum, der lader dig synke godt ned i madrassen og få optimal støtte. Det øverste lag er udstyret med Waterlilly skum, der er et åndbart, allergivenligt og bæredygtigt fremstillet materiale. Skummet er trykaflastende og sikrer dig derfor en behagelig støtte hver nat.

Madrassen har et aftageligt og vaskbart betræk, så du nemt kan vedligeholde det og have hygiejnen i orden. Resten af sengen er betrukket med et skumlamineret betræk, der sikrer lang holdbarhed.

Sengen er fremstillet i et minimalistisk og stilrent design. Både ben og gavl skal tilkøbes, og du kan selv vælge imellem flere forskellige slags designs inden for sengeben.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nature Kontinental 180×200 cm. – en kvalitetsseng med latexmadras af perforeret latex

Nature Kontinental 180x200 cm

Med denne kontinentalseng får du et produkt af topkvalitet, der kombinerer komfort og velvære med naturlige og allergivenlige materialer.

Udgaven her er opbygget meget traditionelt med flere forskellige lag, men den store forskel bunder i springmadrassen. Normalt består denne nemlig af et fjedringssystem, men i denne her model er det en eksklusiv latexkerne, der er grundstenen i madrassen. Madrassen består af en såkaldt perforeret latex, der er et højt kvalitetsmateriale, som sikrer endnu større åndbarhed og ventilation. Denne er udstyret med 7 komfortzoner, der hver især aflaster dine led og muskler på den mest hensigtsmæssige måde. Madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens samlede levetid.

I bunden af sengen finder du dog stadig pocketfjedre, som giver et godt og støttende fundament under din latexmadras.

Med i købet får du en LUX topmadras med perforeret latex. Betrækket er aftageligt og vaskbart, så du nemt kan vedligeholde det i din travle hverdag.

Rent designmæssigt kan du vælge imellem 3 forskellige møbeltekstiler, der alle er i ekstra slidstærkt materiale. Du kan derfor vælge lige præcis det design, der vil passe bedst til dit unikke soveværelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lyngdal 140×200 cm. – en trekvartsseng i simpelt og stilrent design

Lyngdal 140x200 cm

Denne kontinentalseng har alt det, der skal, for at sikre dig den bedst mulige nattesøvn. Alt sammen pakket ind i et flot og enkelt design, der passer ind i ethvert soveværelse.

Bunden af sengen består af 11 stærke bundlameller med en fast base af skum, der sikrer det helt perfekte og mest holdbare fundament for din seng.

Dertil følger en springmadras med pocketfjedre, der med de i alt 5 forskellige komfortzoner sikrer dig den bedste komfort hele natten igennem. Madrassen er vendbar, hvilket vil sige, at du kan forlænge dens samlede levetid ved skiftevis at bruge de to sider.

Med i prisen medfølger der en valgfri topmadras i enten latex eller memory skum. Latex har en mere fast overflade, der sørger for, at din rygsøjle holdes i en fast position. Memory skum er derimod blødere og giver efter for led og muskler samtidig med, at det giver støtte.

Som noget helt unikt er både ben, gavl og levering inkluderet i sengens samlede pris, og du har derfor en unik mulighed for at gøre dig et rigtig godt køb.

Der medfølger 15 års garanti, når du køber denne seng.

Trondheim 140×200 cm. – en trekvartsseng med alt det nødvendige

Trondheim 140x200 cm

Denne trekvartsseng har en simpel opbygning og rummer alt det nødvendige, der skal til, for at du kan vågne veludhvilet op hver eneste dag.

Sengen her er bygget op i 3 forskellige lag. Det nederste lag består af skum, der er rammet ind i en solid træramme. Tilsammen dannes der altså et godt fundament for resten af sengen, da skum oftest er mere holdbart og solidt end fjedre.

Springmadrassen indeholder pocketfjedre og har 5 forskellige komfortzoner, der hver især sikrer, at hvert enkelt led og hver muskel får den optimale støtte i løbet af din søvn. Du kan vælge imellem to forskellige fastheder, når du vælger madras, og her skal du tage udgangspunkt i både din vægt samt personlige præferencer.

Der medfølger en valgfri topmadras med i købet, og du kan vælge imellem latex eller memory skum som materiale.

Rent designmæssigt får du en plan gavl med i prisen, men du har mulighed for at købe en trenset gavl, hvis du søger et mere rustikt look.

Du får 15 års garanti med i købet, når du køber denne seng.

Trondheim Boxkontinental 180×200 cm. – en æstetisk seng med holdbare materialer

Trondheim Boxkontinental 180x200 cm

Denne kontinentalseng er en opgradering af den almindelige Trondheim kontinental, da den med et unikt stort box-cover samler begge madrasser under et enkelt beslag for at fremme det æstetiske udtryk.

Sengen er bygget helt enkelt op med en bund bestående af fast skum, der er omringet af en træramme af fyrretræ. Denne kombination danner tilsammen et godt og solidt fundament for resten af sengen.

Springmadrassen består af pocketfjedre og 5 forskellige komfortzoner, så du er sikret maksimal støtte hele natten igennem. Desuden indeholder madrassen også skumpolstring omkring fjedrene for at øge komforten yderligere. Madrassen er vendbar, hvilket betyder, at du kan forlænge dens levetid ved skiftevis at bruge begge sidder af den.

Du får en valgfri topmadras med i købet i enten latex eller memory skum, der begge giver forskellige typer for trykaflastning. Hvis du er en af dem, der har det varmt om natten, kan latex dog være at foretrække, da det er kølende og varmeregulerende. Der medfølger et aftageligt og vaskbart betræk, der gør vedligeholdelsen så nem som mulig.

Udgaven her skiller sig ud, fordi prisen afspejler en komplet løsning, hvor stort set alt er inkluderet: egetræsben, gavl, topmadras, stort box-cover og levering, og samtidig får du det hele til en rigtig god pris.

Nordkap Elevation 120×200 cm. – en komfortabel elevationsseng til en fornuftig pris

Nordkap Elevation 120x200 cm

Denne elevationsseng er både lille og smart til dig, der ønsker god komfort til en god pris.

Sengen her består af tre forskellige lag, hvoraf bunden består af en solid elevationsbund i tre med 28 elevationslameller. Dertil hører en støjsvag motor med fra Linak, som gør det nemt og bekvemt for dig at justere din seng. Du har mulighed for fjernstyring igennem mobile enheder, når disse tilkobles via bluetooth.

Springmadrassen består af pocketfjedre, der både øverst og i bunden er polstret med 25 mm. skum for at øge komforten og holdbarheden yderligere. Faktisk betyder det, at du kan vende madrassen om og udvide dens samlede levetid, når du skiftevis bruger begge sider. I madrassen finder du 5 forskellige komfortzoner, der giver individuel støtte til led og muskler.

Du kan vælge imellem 2 forskellige fastheder i din madras. Hvis I er 2 personer, der skal bruge sengen, anbefales det, at du investerer i en fast madras, der kan holde til lidt mere. Jo fastere en madras du køber, des større affjedring har den.

Du får en valgfri topmadras med i købet, og du har mulighed for at vælge imellem latex og memory skum som materiale.

Der medfølger 15 års garanti ved køb af denne seng.

Nordkap Elevation +100 kg. 140×200 cm. – en elevationsseng med ekstra fast madras

Nordkap Elevation +100 kg. 140x200 cm

Denne elevationsseng giver dig mulighed for at tilvælge en madras med ekstra fasthed, der anbefales til personer med en vægt på over 100 kg. Madrassen er ekstra holdbar og kan give den nødvendige støtte og modstand for at sikre en optimal søvn.

Sengen er bygget op omkring en elevationsbund bestående af 28 elevationslameller samt en støjsvag og hurtig motor fra Linak, der sikrer en nem betjening. Bunden er indrammet af en træramme i solidt fyrretræ, og tilsammen har du altså et rigtig godt fundament til resten af din seng.

Springmadrassen består af pocketfjedre og har 5 forskellige komfortzoner, der hver især aflaster dine individuelle støttepunkter. Som tidligere nævnt er madrasserne fra Nordkap ekstra faste, da de har dobbelt så mange fjedre som i en normal madras. De er derfor fuldt ud gearet til at give dig den optimale støtte og komfort hele natten igennem.

Du får en valgfri topmadras med i prisen, hvor du kan vælge imellem det åndbare latex eller det bløde, støttende memory skum.

Der medfølger 15 års garanti, når du køber denne seng.

Tromsø Elevation +100 kg. 140×200 cm. – god seng med ekstra fast og holdbar madras

Tromso Elevation +100 kg. 140x200 cm

Denne elevationsseng anbefales til personer, der vejer over 100 kg., da du har mulighed for at tilvælge en madras af ekstra fasthed.

Sengen her er opbygget i tre forskellige lag, hvor det nederste lag – elevationsbunden – består af en ekstra høj elevationsramme på 19 cm., der sikrer øget stabilitet og holdbarhed til din seng. Motoren er fra mærket Linak, og der medfølger 5 års garanti på denne. Justeringsgraden er på 45 grader for fodenden og 65 grader for hovedenden, så du kan tilpasse din liggeposition til dine individuelle behov.

Springmadrassen består af en dobbeltfjedring med pocketfjedre, der sikrer, at madrassen kan holde til mange flere kg. end en normal model. Samtidig er den polstret med skum i begge sider for at øge både fleksibiliteten og holdbarheden. Madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens levetid mest muligt. Sidst men ikke mindst har madrassen indbygget antiskrid, så den forbliver der, hvor den skal være.

Du får en valgfri LUX topmadras med i prisen, og du kan vælge imellem enten latex eller memory skum som materiale.

Der medfølger hele 25 års garanti, når du vælger at købe denne seng.

Kongsberg Elevation +100 kg. 180×200 cm. – en holdbar og robust seng med LED-lys i bunden

Kongsberg Elevation +100 kg. 180x200 cm

Denne dobbelte elevationsseng i dansk design med to adskilte madrasser er med sin dobbelte fjedring og faste madras specialgearet til at kunne give optimal støtte og komfort til dig, der vejer over 100 kg.

Sengen består af et solidt fundament med en høj elevationsramme, der sikrer ekstra stabilitet og holdbarhed i din seng. Med en støjsvag motor fra Linak er du garanteret en god fleksibel elevation, som du nemt kan betjene via din telefon (kan tilkobles bluetooth). I betrækket får du både polstrede fodstoppere og sidebremser med en integreret opbevaringslomme, så du altid har din fjernbetjening tæt på dig.

Med det diskrete LED-lys under bunden som en ekstra feature slipper du for at vække din partner eller fumle over ting, når du skal ud på det lille hus midt om natten. Lyset kan justeres via samme fjernebetjening, og det dæmpede lys giver lige akkurat den perfekte belysning, så du ikke bliver slået helt ud af din søvn.

Springmadrassen indeholder et fordoblet antal pocketfjedre og 5 komfortzoner, der hver især er med til at give dig den mest optimale støtte igennem hele natten. Madrassen er vendbar, så du kan forlænge dens holdbarhed ved skiftevis at bruge de to forskellige sider.

Du får en valgfri topmadras med i prisen. Du kan vælge imellem enten latex eller memory skum alt efter dine præferencer og behov.

Der medfølger 15 års garanti, når du køber denne udgave.

Highline Kontinentalseng 180×210 cm. – solid seng med cooltex polstring og bambusfibre

Highline Kontinentalseng 180x210 cm

Denne kontinentalseng egner sig til dig, der ønsker en seng med kølende og temperaturregulerende elementer, som er at finde både i spring- og topmadrassen.

Sengen er bygget op i 3 forskellige dele. Bunden består af en kraftig skumpolstring, der er indrammet i en solid og høj træramme, der tilsammen udgør et stærkt og kraftfuldt fundament for hele sengen.

Springmadrassen er i én stor samlet overflade, og du får derfor et ensartet udseende og øget komfort uden en irriterende opdeling. Selve madrassen består af pocketfjedre, og du har mulighed for at vælge imellem 3 forskellige fastheder, hvoraf den sidste er tilkøb. I en ekstra fast madras får du nemlig dobbelt affjedring for at sikre den bedste støtte. I madrassen er der ligeledes en speciel cooltex polstring, der giver en god åndbarhed i madrassen.

Du får en valgfri topmadras med i prisen med et betræk lavet af kølende bambusfibre, der sikrer dig en god og temperaturregulerende madras. Du kan vælge imellem både latex eller celcius som materiale. Betrækket er vaskbart, og du kan derfor nemt vedligeholde det og sikre en frisk og ren madras.

Prisen er med stort set alting inkluderet. Du får nemlig seng inkl. ben, topmadras, levering, indbæring og montering. Det bliver derfor ikke meget nemmere for dig, og du kan gøre et rigtig godt køb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Highline Lux Boxmadras 160×200 cm. – dobbeltfjedret seng med ekstra tyk topmadras

Highline Lux Boxmadras 160x200 cm

Denne kontinentalseng er lavet til dig, der ønsker de allerbedste materialer, der tilsammen kan sikre dig den nødvendige støtte og komfort hele natten igennem.

Sengen her består af en boxmadras med pocketfjedre, der sikrer et godt fundament for resten af sengen.

Springmadrassen er lavet af et specielt SMARTpocketsystem, der pga. sin specielle opbygning giver dig endnu mere støtte og fleksibilitet under din nattesøvn. Udover det medfølger der ekstra cooltex polstring omkring fjedrene, der sikrer en god ventilation og affugtning af madrassen, som forøger holdbarheden. Madrassen er udstyret med lynlås og kan nemt vendes, så du kan forøge dens levetid.

Med i købet får du en kraftig topmadras på hele 11 cm., der er lavet af Talalay-latex, der er et 100% naturmateriale. Madrassen er udstyret med en sommer- og vinterside med henholdsvis bomuld og uld, så du kan opretholde en behagelig temperatur hele året rundt. Denne topmadras giver dig god åndbarhed og støtte, mens du kan genoplade dine batterier.

Som noget ekstra kan du tilkøbe sammenkoblingsbeslag til din seng.

Du får 25 års garanti, når du køber denne seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Aura Kontinentalseng (180×200 cm.) inkl. sengegavl – en stilfuld seng med topkomfort

Aura Kontinentalseng 180x200 cm inkl. sengegavl

Denne kontinentalseng er ideel for dig, der er på udkig efter en stilfuld seng, hvor både liggekomfort og materialevalg er nøje gennemtænkt hele vejen igennem.

Udgaven her er bygget i 3 forskellige lag. Bunden af sengen er udstyret med en boxmadras af pocketfjedre, der er indrammet i en solid træramme, der tilsammen udgør et solidt fundament for hele sengen.

De 2 springmadrasser er samlet under ét fælles betræk, så udtrykket både er mere ensartet og æstetisk. Madrassen er en klassisk madras bestående af høje pocketfjedre, der sammen med Stylex-skummet danner en fleksibel og meget støttende madras. Den er udstyret med hele 7 forskellige komfortzoner, så du til hver en tid får den allerbedste støtte.

Du får en topmadras med i købet, der er lavet af kraftigt latexmateriale i god kvalitet. Latex er et naturmateriale, der sikrer god ventilation, temperaturregulering og affugtning af din madras, så den holder sin gode form i mange år.

Rent designmæssigt skiller sengen sig ud med den flotte gavl, som du får med i prisen. Du kan sågar vælge en gavl med knapper, hvis du er til den mere retro stil.

Prisen er inklusiv både levering og montering, og det bliver derfor ikke ret meget nemmere for dig, når du beslutter dig for at investere i denne seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Shine Elevationsseng 180×200 cm. – en solid seng med flot, skinnende betræk

Shine Elevationsseng 180x200 cm

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng, som ser en smule mere tiltalende og flot ud uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er denne seng et rigtig godt bud til dig.

Sengen her er bygget op omkring en solid elevationsbund bestående af 28 elevationslameller, der er indrammet i en høj og solid træramme på 20 cm. Det er også her, du finder den danskproducerede Linak motor, der både er støjsvag og effektiv, og som du kan betjene igennem en fjernebetjening, der følger med dit køb. Der følger 5 års garanti med på selve motoren.

Springmadrassen består af pocketfjedre i god kvalitet, der sammen med en cooltex polstring sikrer dig den bedste komfort. Cooltex er et kølende og ventilerende materiale, der affugter din madras og forøger dens holdbarhed og kvalitet. Du kan vælge imellem flere forskellige fastheder til din madras alt efter behov og præferencer.

Du får en behagelig topmadras med, der er lavet af latex, som er et blødt og temperaturregulerende materiale. Det er især et godt materiale for dig, der har en tendens til at have det for varmt om natten.

Rent designmæssigt vil du hurtigt lægge mærke til det kvalitetssikre møbelstof, der har en glat og skinnende overflade – deraf navnet. Det giver lige en sidste finish til en i forvejen flot og stilren seng.

Når du køber denne seng, får du 25 års garanti med i købet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Highline Lux Kontinentalseng 180×200 cm. – en lækker kvalitetsseng

Highline Lux Kontinentalseng 180x200 cm

Denne skønne dobbeltseng egner sig helt perfekt til dig, der aldrig går på kompromis med komforten, når du skal vælge din kommende seng.

Sengen her består af 3 forskellige lag. Nederst finder du en højelastisk skumpolstring, der sammen med en solid træramme danner det helt perfekte fundament til resten af din seng. Skummet har den gode kvalitet, at den støtter og forlænger holdbarheden på de andre madrasser.

Springmadrassen består af en udvidet SMARTpocket fjedring, hvor der ved hver anden fjeder sidder en ekstra pocketfjeder, der er med til at løfte komforten op på helt nye niveauer. Du er dermed sikret en blød og støttende madras, der aflaster dine trætte led og muskler. Som en ekstra bonus er den også udstyret med en cooltex polstring, der har en kølende og affugtende effekt, så din madras forbliver velbevaret i længere tid.

Du får en 11 cm. tyk Talalay-latex topmadras med i købet, der er et blødt, allergivenligt og temperaturregulerende materiale. Madrassen består af en sommer- og vinterside med henholdsvis bomuld og uld, så du kan opretholde en behagelig temperatur året rundt.

Som noget ekstra har du mulighed for at tilkøbe sammenkoblingsbeslag til denne seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Highline Lux Kontinentalseng 220×220 cm. – en drømmeseng i King Size

Highline Lux Kontinentalseng 220x220 cm

Hvis du altid har drømt om en ægte drømmeseng, er det måske på tide at investere i denne skønne King Size kontinentalseng fra Highline-serien?

Her får du en seng i verdensklasse. Den er bygget op omkring en solid base i form af kraftigt, højelastisk skum, der sikrer den helt rette støtte og bærende effekt for resten af sengen.

Springmadrassen er udstyret med det komplekse SMARTpocket fjedringssystem, hvor hver anden fjeder er udstyret med en ekstra fjeder, så du faktisk ender op med en form for dobbelt affjedring. Dette giver dig naturligvis en eksklusiv komfort.

Som noget helt unikt er der i madrassens betræk indvævet et særligt antiskrid, så madrassen forbliver der, hvor den skal være. På den måde undgår du utallige frustrationer, når madrassen gentagende gange skal rettes på plads.

Du får en lækker og høj topmadras med, der er lavet af det fine og kvalitetssikre Talalay-latex, der er et blødt, allergivenligt og naturligt materiale, der sikrer en god ventilation og åndbarhed hele natten igennem.

Når du køber denne seng, får du 25 års garanti med i købet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Highline Kontinentalseng High Cover – en eksklusiv seng med flot og ensartet betræk

Highline Kontinentalseng High Cover

Denne seng består ligesom alle andre senge fra Highline-serien af materialer af kun den bedste kvalitet, men hvis du ønsker en dobbeltseng med et stilrent og ensartet udtryk, er det her modellen, du bør gå efter.

Sengen består af en bund af pocketfjedre, der er indrammet i en solid fyrretræsramme, der tilsammen danner en god grobund for resten af sengen.

Springmadrassen består af pocketfjedre og har 5 forskellige komfortzoner, der hver især sikrer dine ømme led og muskler den bedst mulige støtte hele natten igennem. Du har mulighed for at tilkøbe forskellige fastheder – herunder en x-fast madras, hvis du vejer over 100 kg. I madrassens indre indgår der en cooltex polstring, der sikrer en god affugtning af madrassen, så dens levetid forlænges.

Der medfølger en valgfri topmadras med i købet, og du kan vælge imellem forskellige materialer og tykkelser alt efter dine individuelle behov og præferencer. Betrækket er vaskbart, og du kan derfor nemt vedligeholde det.

Rent designmæssigt får du her en skøn og stilfuld seng, der med sit High Cover betræk og flotte syninger giver et stilrent og ensartet udtryk. Du kan tilkøbe forskellige sengegavle alt efter hvilken stil, du vælger at indrette efter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nexus Brilliant m. gavl Kontinental 120×210 cm. – en trekvartsseng med ekstra længde

Nexus Brilliant m. gavl Kontinental 120x210 cm

Denne kontinentalseng fra Nexus har som noget helt unikt fået tilført noget ekstra længde, så du er sikret endnu bedre komfort, når du vil strække benene og nyde din søvn. Modellen her kan derfor med fordel anbefales til dig, der er over 185 cm. høj.

Sengen har hele 3 lag af fjedre, så du altid er garanteret den bedste komfort. Madrassen er også vendbar, så du kan forlænge dens levetid maksimalt.

Du får en topmadras med i købet, der udover at bestå af et lækkert latexmateriale er lavet efter den nyeste Cool-Plus teknologi. Det betyder, at madrassen er ekstra god til at affugte og aflede din kropsvarme. Latex er desuden et energivenligt og skånsomt materiale og anbefales især til allergikere, da hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i dette miljø.

Rent designmæssigt får du en stilren gavl med i købet. Ønsker du andre mere komplekse designs til din gavl, er det muligt for dig at tilkøbe det.

Du får 25 års garanti med i købet, når du vælger denne udgave.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Venus 140×200 cm. – en bestseller og forbrugerfavorit

Venus 140x200 cm

Denne kontinentalseng er meget populær blandt forbrugerne, hvilket først og fremmest skyldes den unikke komfort og det fine, minimalistiske design.

Sengens bund består af en solid træramme med boxmadras, der danner grobund for en god kvalitetsseng. Springmadrassen indeholder pocketfjedre og er inddelt i 7 forskellige komfortzoner, der hver især giver optimal støtte til dine trætte led og muskler efter en lang og aktiv dag.

Der medfølger en valgfri topmadras med. Alle topmadrasser fra mærket Venus er svanemærket, og du er derfor garanteret en allergivenlig og skånsom topmadras uanset hvilken type, du vælger.

Sengen har indbygget antiskrid, så din topmadras forbliver der, hvor den skal være.

Du kan vælge imellem flere forskellige slags ben til din seng. Det unikke ved dem alle er, at de alle er høje og tynde, hvilket giver sengen et let og svævende udseende. Rent praktisk betyder det, at både ind- og udstigningen af sengen er nem for dig, og samtidig har du en oplagt mulighed for ekstra opbevaring under sengen – fx igennem store bedrollers.

Der medfølger i alt 25 års garanti ved køb af denne seng, hvoraf der følger 100 nætters risikofri prøveperiode med.

Senses Pulse 180×200 cm. – god komfort pakket takket være Pulse Latex teknologi

Senses Pulse 180x200 cm

Her har du et bud på en elevationsseng af god kvalitet, der samtidig er udstyret i et simpelt og flot design, der passer til ethvert soveværelse. Faktisk er Senses Pulse en af forbrugernes favoritter, da den helt simpelt har så meget godt at byde på.

Selve grundlaget i sengen består af en danskproduceret Linak-motor, der både er støjsvag og kvalitetssikker. Der medfølger 5 års garanti på motoren. Som det næste lag får du en springmadras med pocketfjedre, der er designet med 7 forskellige komfortzoner, der hver især aflaster din krop optimalt uanset, hvordan du ligger om natten.

Med i købet får du en svanemærket topmadras fra Senses Pulse, der er lavet inden for den nyeste Pulse Latex teknologi. Det betyder, at materialerne er ekstra elastiske, åndbare og slidstærke.

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige materialer og højder til dine ben. Målene går på enten 19 cm. eller 23 cm., og det kan være en fordel for nogen at have en højere seng, der sikrer nemmere opstigning.

Hele sengen er OEKO-TEX certificeret, og du er derfor garanteret de bedste materialer.

Du får en 100 nætters risikofri prøveperiode med i købet.

Vasa Natural 180×200 cm. – en seng i luksusklasse lavet af naturlige materialer

Vasa Natural 180x200 cm

Denne kontinentalseng er ideel for dig, der vægter god komfort og lækker kvalitet uden at gå på kompromis med dit materialevalg.

Sengen her består af tre forskellige lag. Nederst finder du en boxmadras, der udover at bestå af almindeligt bæreskum også er udstyret med pocketfjedre, så du allerede her fra bunden af er sikret en god og støttende komfort. Boxmadrassen er indrammet i en solid træramme, der sikrer et fast skelet for hele sengens opbygning.

Springmadrassen er udstyret med pocketfjedre, der er inddelt i 7 forskellige komfortzoner, så hver enkelt led og muskel kan vågne veludhvilet hver nat. Fjedrene er omringet af det åndbare og støttende materiale latex, der sikrer endnu bedre arbejdsvilkår for din madras.

Med i købet får du en topmadras af den allerbedste kvalitet, der er lavet af 100% naturlatex. Madrassen er udviklet under den nyeste Sono-Core metode, der medvirker til at give en endnu mere ensartet og blød overflade.

Når du køber denne drømmeversion af en seng, får du en 100 nætters risikofri prøveperiode med i købet.

Venus Diamant 180×200 cm. – en varmeafledende seng med diamantbehandlet overflade

Venus Diamant 180x200 cm

Denne kontinentalseng er designet og produceret med dig og dine behov i centrum. Derfor er den som noget helt unikt lavet på en måde, hvorpå den forlænger dit søvnstadie i den dybe søvn takket været en ny innovativ opbygning.

Nøglen til succes er placeret i sengens allerøverste lag – nemlig topmadrassen. Kernen af madrassen består af latex produceret efter den nyeste Sono-Core metode, der øger kvaliteten endnu mere. Udover det får du en topmadras, der er overfladebehandlet med diamant (grafit), som afleder din varme 4 gange hurtigere end en topmadras af almindelig latex. På den måde opnår du hurtigere den helt rigtige kropstemperatur, der kan sende dig direkte i drømmeland.

I kombination med ovenstående topmadras får du også en box- og springmadras, der begge er udstyrede med de bedste fjedringssystemer, der sikrer dig optimal støtte hele natten igennem. På den måde får du det bedste samspil af materialer samlet i én og samme seng.

Denne seng anbefales især til dig, der har svært ved at falde i søvn, som sjældent vågner veludhvilet og som måske vågner flere gange om natten pga. varme.

Når du køber denne model, får du 100 nætters risikofri prøveperiode med i købet.

Atlas Wood 140×200 cm. – en funktionel seng til en fornuftig pris

Atlas Wood 140x200 cm

Denne kontinentalseng er både udviklet og produceret i Danmark og rummer alle de nødvendige forudsætninger for, at du trygt kan komme til drømmeland.

Nederst finder du en solid bund af skum, der er indrammet i en træramme af svensk fyrretræ. Et godt fundament som dette giver resten af din seng de bedste vilkår. Springmadrassen er lavet af pocketfjedre, der er inddelt i 5 forskellige komfortzoner. Hver enkelt zone er speciallavet til at støtte dine muskler og led uanset hvilken position, du sover i.

Med i købet medfølger der en svanemærket topmadras, der er lavet af latex. Latex er et åndbart og blødt materiale, der sikrer en god og behagelig overflade i din seng.

Rent designmæssigt medfølger der 4 flotte træben til sengen, der giver et varmt og charmerende look. Du vælger selv, om du vil tilkøbe en gavl – måske er det en god løsning for dig, der gerne vil have bugt med de hvide vægge i soveværelset? Her får du en flot ramme om din seng, der skaber en elegant rød tråd.

Du får 100 nætters risikofri prøveperiode med i købet ved denne seng.

Sirius Velour 180×200 cm. – en seng i topkvalitet med et unikt velourdesign

Sirius Velour 180x200 cm

Hvis du er en af dem, der er vild med velour og glædeligt er sprunget med på velourbølgen i indretningen af dit hjem, så vil du helt sikkert synes godt om denne skønne seng i velour.

I denne kontinentalseng får du komfort og kvalitet for alle pengene. Bunden er bygget op omkring både skum og pocketfjedre, som begge er indrammet i en solid træramme. På den måde er du garanteret et godt fundament for resten af din seng.

Springmadrassen består af pocketfjedre, der er zoneinddelt, så hver zone støtter dine led og muskler optimalt i løbet af din søvn. Pocketfjedrene er indlemmet i et åndbart lag af hybridskum, der ikke blot sikrer endnu større komfort men også forlænger madrassens levetid.

Du får en svanemærket topmadras med i prisen, der er prikken over i’et for denne seng. Den er lavet af latex, som sikrer en god åndbarhed og temperaturregulering hele natten igennem.

Rent designmæssigt er det i dag en sjældenhed at finde seng, der er lavet af velour. Men ikke desto mindre er det altså det, du kan få ved denne Sirius Velour kontinentalseng. Materialet har en flot og elegant overflade, der kan bringe en retro og vintage stil ind i dit soveværelse.

Venus Nova – 180×200 cm – en seng med komfort i højsædet

Venus Nova – 180x200 cm

Hvis du er en af dem, der vægter komfort fremfor alt, så er denne kontinentalseng lige en sag for dig.

I bunden af sengen finder du skum og pocketfjedre, der tilsammen danner en god grobund for resten af sengen. Normalt består bunden kun af skum, men pocketfjedrene er altså med til at give dig et helt ekstra komfortlag i din seng, som du helt sikkert vil kunne mærke.

Springmadrassen består af endnu et lag pocketfjedre, der er inddelt efter forskellige komfortzoner, så din krop kan få maksimalt støtte hele natten igennem uafhængigt af din soveposition. I madrassen finder du også hybridskum, der øger holdbarheden på din madras, og som giver ekstra åndbarhed, mens du sover.

Du kan vælge imellem to forskellige topmadrasser; en af latex eller en af memoryskum. Latex anbefales til dig, der har en tendens til at have det for varmt om natten, mens memoryskum er ideelt for dig, der har brug for ekstra støtte.

Når du køber denne model, får du 100 dages gratis ombytning af madrassens fasthed med i prisen.

Vælg din seng med omhu

Uanset hvilken seng, du beslutter dig for at købe, er det en vigtig investering for fremtiden. Derfor kan du med fordel give dig selv lov til at gå rundt blandt mange forskellige forhandlere og finde inspiration til dit næste køb.

Men det kan være svært at træffe den endelige beslutning, og der er mange valg, der skal træffes – alt lige fra materialevalg til madrassens fasthed, sengeben osv. Du er måske ikke engang selv sikker på, hvilken madras, du sover bedst på. Heldigvis har mange forhandlere en god forståelse for dette, og du har derfor mulighed for at spørge dem til råds – og mange kører endda med et koncept, hvor du kan bytte din madras, hvis den viser sig ikke at være det rigtige valg.

Vi håber, at du har fået et overordnet overblik over det store udvalg af kvalitetssenge. Nu er det op til dig at vælge den rigtige, så du kan sove som en drøm de næste mange år.

Denne side er anmeldt af: Adam H. Svendsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar