Når du skal have gæster til at sove i dit hjem, vil du selvfølgelig gerne have, at de sover behageligt. Men når sofaen er for lille, og der er ikke plads i din seng, så er der gulvet tilbage. En foldemadras her kan være redningen på behagelige overnatninger for dine gæster i hjemmet.

Det kan være svært at finde den helt rigtige madras, og derfor har vi lavet en guide til dig, så her finder du de bedste. Det er essentielt, at du finder den foldemadras, der passer til dine behov. Derfor får du nedenfor et overblik over de 21 af bedste på markedet fra test, hvor du kan læse mere om deres forskellige egenskaber.

Accordion Foldemadras – praktisk og komfortabel, der nemt vedligeholdes

Høj værdi for pengene

Accordion Foldemadras
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Accordion-madrassen – 150×150 er et godt valg for alle, der har brug for en foldemadras, som kan placeres i ethvert rum til enhver tid. Den er nem at folde ud og folde sammen igen, og åndbare materialer gør den meget behagelig at ligge på.

Efter brug kan du også nemt vaske det aftagelige betræk og på den måde kan du vedligeholde Accordion-madrassen uden det store besvær. Selv om madrassen ligger i den dyre ende af prisskalaen, giver den høj kvalitet for pengene.

Fordele

 • Komfortabel
 • Nem at folde ud og folde sammen igen
 • Let at vedligeholde
 • Fås i 6 forskellige farver

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen

Det skal du vide, før du køber Accordion Foldemadras

God størrelse med optimal komfort
Selvom en foldemadras skal være praktisk og nem at folde ud, må den godt være komfortabel at ligge på. En foldemadras som Accordion Madras er skabt af åndbare materialer, og på den måde vil du have nemmere ved at vedligeholde en god temperatur hele natten lang.

Du bør altid vælge en foldemadras, som rammer en god størrelse, der hverken er for stor eller for lille. Accordion Madras er både 152 cm bred og 150 cm lang, og den er derfor oplagt at smide ud på et gulv til overnattende gæster eller til leg blandt de mindste.
Prisen er i den høje ende, men med soveplads på 150 x 150 cm får du også god plads at brede dig på.

Gode og åndbare materialer
Foldemadrasser bliver skabt med mange forskellige materialer, og du bør overveje, om dit behov kalder på for eksempel memory foam, latex eller noget helt tredje. Accordion Madras er lavet med fyld af koldskum og fiberfyld, der giver en komfortabel overflade med en god højde på 75 cm.

Hvis det bliver nødvendigt, er madrassen let at vedligeholde. Du kan fjerne betrækket og maskinvaske det, så madrassen igen er ren og klar til brug.

Specifikationer

 • Materialer: Koldskum og fiberfyld
 • Bredde: 152 cm
 • Højde: 75 cm

VidaXL Foldemadras 

 • Grå med hvide stjerner og utrolig populær blandt køberne
vidaXL Foldemadras
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Skal der være fart over feltet, eller har du bare brug for, at der sker noget andet end bare gråt i gråt? Så er dette foldemadrassen lige efter dine behov. Det er med vidaXL’s stjernemønstrede foldemadras, at du får en utrolig komfortabel foldemadras, der ligger til en enormt god pris.

Denne madras fra Vidaxl.dk er en af de mest populære madrasser på siden, og det er da også klart, da den med sin gode pris og smarte udseende passer ekstra godt ind i hjemmet, når gæsterne kommer på besøg, eller når sommerhusturen skal have lidt spræl. 

vidaXL har lavet en fremragende foldemadras, hvis materiale er lavet af skum. Dette gør, at du har den mest komfortable søvn, da det giver en fin støtte. Derudover er den også 90 cm lang, 70 cm bred og 9 cm høj, hvilket betyder, at en voksen person sagtens kan gøre brug af den. 

Madrassen er også perfekt til de barnlige sjæle, da den er mønstret med hvide stjerner, der både kan give en sjov oplevelse for børnene eller sætte spræl på tilværelsen for de voksne.

Dette er foldemadrassen til dig, der har brug for at have en madras, der ikke fylder så meget, enten i opbevaringen eller bilen, når du skal på tur. Madrassen er også utrolig fleksibel at have med at gøre, da den nemt kan foldes ud og ind, og med sit håndtag også er nem at transportere.

Fordele

 • Nem at folde ind og ud
 • Komfortabel at ligge på
 • Utrolig god pris og meget populær 

Detaljer

 • Mål udfoldet (HxLxB): 9 x 190 x 70 cm 
 • Mål sammenfoldet: (HxLxB): 27 x 63 x 70 cm
 • Betræk: Grå med hvide stjerner
 • Materiale: Bomuld: 50%, Polyester: 50%

By KlipKlap KK3 Fold Sofa Mørkeblå XL

 • Som madras eller hyggesofa
By KlipKlap KK3 Fold Sofa Morkebla XL

Er din drøm både at have en dejlig komfortabel madras til gæsternes overnatning og en fin lille ekstra sofa til filmaftener? Så kan denne KK3 fold sofa fra by KlipKlap helt sikkert opfylde alle dine ønsker.

Som sofa er den både behagelig at sidde på, og derudover har den også et ryglæn, som man kan læne sig tilbage på under filmaftenerne. Udover ryglænet følger også to rygpuder, som blot gør det mere komfortabelt.

Udover at bruge den som en hyggelig lille sofa, kan den også bruges som en foldemadras, hvor den opnår en længde på hele 210 cm og bredde på 140 cm. Derfor vil der kunne sove to voksne mennesker på denne.

Denne KK3 fold sofa fra by KlipKlap har så meget at tilbyde, og det er vigtigt at tilføje, at:

 • Den er fremstillet af høj og lækker kvalitet
 • Den kan fås i mørkeblå, grå eller blågrå
 • Den også kan bruges til sikker leg med børn

Alt i alt er dette den perfekte foldemadras og minisofa til dig, som ønsker at bruge den til overnatninger, filmaftner, børneleg og så videre.

By KlipKlap KK 3 Fold Foldemadras Multi Grå

 • Med funktionelt og smart design
By KlipKlap KK 3 Fold Foldemadras Multi Gra
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du søger muligheder i din nye madras, så er dette helt klart et oplagt valg for dig. Med madrassen har du nemlig mulighed for både at lave den til en sofa, en madras til de overnattende gæster, en smuk puf eller noget helt fjerde.

Kvaliteten er i top, og du kan forvente at ligge eller sidde dejligt og blødt på madrassen, lige meget hvad den bruges til. Udfoldet som seng er den 180 cm i længde og 150 cm i bredde, så der er god plads til en behagelig overnatning.

Det vigtigste at fremhæve ved denne foldemadras er:

 • De mange muligheder 
 • Det fede design med orange knapper
 • Den høje kvalitet af materialer

Du vil med denne madras altså både have mulighed for at have overnattende gæster, et ekstra hyggested til filmaftenerne eller hvad du ellers ønsker. Derudover er de orange knapper på madrassen med til at give et smart og anderledes look, som kun vil se godt ud i dit hjem.

By KlipKlap KK 4 Fold Foldemadras Mørkegrå Læder m. Blågrå knap

 • Til de overnattende gæster eller legende småbørn
By KlipKlap KK 4 Fold Foldemadras Morkegra Laeder m. Blagra

Med denne madras får du et look, som ikke er til at stå for. Det flotte kunstlæder giver hjemmet et flot og smukt udseende, og det er derfor ikke en byrde at have denne madras i dit hjem.

Det smarte ved madrassen er, at den både kan bruges til dine overnattende gæster, men også som en smart puf til stuen, legested for børnene eller hvad du har behov for. Med de mange muligheder vil du altid have noget at bruge madrassen til, og den vil ikke bare stå og samle støv.

Kunstlæderet er både smukt og slidstærkt, men også praktisk. Hvis der bliver spildt noget på det, skal du blot tørre det af med en klud. Derudover er det vigtigt at nævne, at:

 • Længden max kan blive 100 cm 
 • Bredden max kan blive 100 cm

Hvis denne foldemadras skal bruges til overnatning, er den derfor bedst til børn eller lave voksne på grund af målene. Men her får du altså en fantastisk madras med funktionalitet og smukt udseende, som kan bruges til så mange forskellige situationer.

Andre relevante artikler

FAQ

🧐 Hvilke foldemadrasser er de bedste?

Du skal forholde dig til tykkelsen på foldemadrasserne samt deres materialer, når du vil have en god og uspoleret nattesøvn på udstyret. Materialet har indflydelse på, hvor god madrassen er i forhold til at holde kulde væk fra jorden, og tykkelsen af madrassen har betydning for din komfort om natten.

🤔 Er budgetvenlige foldemadrasser gode?

Du kan god en god, komfortabel og uspoleret nattesøvn med en budgetvenlig foldemadras. Det kan svare sig at bruge tid på at undersøge forskellige modeller i den lave ende af prisskalaen, så du sikrer dig, at soveudstyret lever op til dine krav til komfort.

🤓 Hvordan opbevarer jeg en foldemadras?

Den bedste måde at opbevare en foldemadras på, er ved at pakke den sammen, når den ikke er i brug og opbevare den beskyttet. Det vil sige, at du skal have den opbevaret i en transporttaske- eller pose (som vil følge med til din madras, når du vælger en kvalitetsmodel).

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Sleepy single foldemadras antracit

 • Til den overnattende gæst
Sleepy single foldemadras antracit

Hvis du mangler et sted hvor et barn, din bedste veninde eller en enkelt gæst kan overnatte, så er Sleepy single foldemadras antracit et super godt valg for dig. Uden at du behøver at sætte for meget plads af til madrassen, er du garanteret, at din overnattende gæst sover godt på 12 cm skum og en fasthed i medium.

Med en bredde på 70 cm og længde på 200 cm er der plads til selv at den høje gæst, som ved andre madrasser risikerer at sove med fødderne udover kanten, kan være der. Dog kan madrassen foldes sammen, så den nemt kan gemmes væk de fleste steder, med mål på kun 67 cm i længde og højde på 36 cm.

Det er med denne foldemadras vigtigt at understrege, at den:

 • Kun vejer 4,8 kg
 • Har et pænt og tidsløst design
 • Kan bruges til overnatning, men også til legende børn

Leder du derfor efter en slidstærk, pæn og enkelt madras, som blot skal kunne give en komfortabel overnatning til en person, så bliver du med garanti tilfreds med denne.

Nala foldemadras 190 x 63 cm – Billigste foldemadras

 • Foldemadras med mønster
foldemadras 4

Hvis du søger en billig foldemadras, der er nem at flytte rundt på, så er foldemadrassen fra Nala et godt valg til dig. Madrassen måler 190 x 63 cm., og du kan derfor hurtigt flytte den fra ét rum til et andet. Madrassen er lavet med et fyld af skum, så den er behagelig at sove på. Foldemadrassen egner sig derfor godt som en gæsteseng eller som et blødt underlag til børnenes leg. 

Madrassen er overtrukket med et betræk af polyester og bomuld. Betrækket er designet med et motiv, som er med til at skabe liv på værelset. 

Der er mange gode fordele ved foldemadrassen:

 • Prisbillig
 • Madras med motiv
 • Nem at flytte rundt i hjemmet

Nala foldemadras 190 x 63 cm vs. markedet

Foldemadrassen er en af de billigste madrasser på markedet. Det kræver ikke det helt store beløb for at finde en god foldemadras, som har gode basisfunktioner. Du kan hurtigt folde madrassen sammen, når den ikke skal bruges. Madrassen har desuden en tilpas hårdhed, så den er behagelig at overnatte på. 

Detaljer

 • 190 x 63 x 8
 • Fyld af skum
 • Betrukket med bomuld og polyester

Sleepy triple Lux – tyk foldemadras 

 • Med god plads til de overnattende gæster
Sleepy triple Lux foldemadras antracit

Her får du den perfekte madras til dine overnattende gæster, som nyder at have god plads, når de sover, samt elsker at ligge blødt og behageligt. Med sin længde på 200 cm og bredde på 180 cm er der plads til 2 voksne, som kan fylde rigeligt.

Selve møbelstoffet er i 100 % polyester, som gør, at det er meget slidstærkt, samt lækkert at ligge i. Derfor holder den sit pæne udseende i mange år fremad, og hvis den bliver beskidt, er den nem og overskuelig at gøre rent.

Tykkelsen på madrassen er 12 cm, hvor de 4 cm er memory-skum. Dette giver en helt utrolig god komfort til de overnattende gæster, og de vil nærmest få oplevelsen af en almindelig dobbeltseng.

Med Sleepy triple Lux foldemadras antracit har du mulighed for:

 • At give dine overnattende gæster en behagelig overnatning med god plads
 • At folde den sammen til blot 60 cm bredde, på trods af dens store størrelse
 • At give børn et stort og sikkert legeområde

Vil du give dine overnattende gæster god plads til nattesøvnen, er dette derfor klart et godt valg for dig.

Sleepy Sofa 140×240 cm – Stor dobbelt foldemadras

Godt valg med unik fold

foldemadras 2

Foldemadrassen fra Sleepy er designet med forskellige størrelser på foldene, så du kan folde madrassen på forskellige måder. Du kan bruge madrassen som en sofa i stuen, eller børnene kan lave madrassen om til en hule. Der er mange muligheder for at folde madrassen, så den passer ind i dit hjem. 

Foldemadrassen har en medium hårdhed, og den er fyldt med skum, som er behageligt at ligge på. Madrassen måler 140 x 240 cm., når den er foldet ud. Den passer derfor godt som en seng til overnattende gæster. Når madrassen ikke bliver brugt til gæster, fungerer den fint til sjov og leg på børneværelset. 

Der er mange gode fordele ved foldemadrassen:

 • Fold den på mange forskellige måder
 • Brug som soveplads til gæster
 • Brug på børneværelset

Sleepy Sofa 140×240 cm vs. markedet

Sleepy-foldemadrassen er designet med unikke fold. De forskellige fold på madrassen gør det muligt for dig og børnene at bruge madrassen til forskellige behov. Madrassen kan bruges som en sofa, rutsjebane, hule eller en gæsteseng. Den multifunktionelle madras er derfor ideel i det moderne hjem. 

Detaljer

 • 240 x 140 x 10
 • Sammenfoldet: 140 x 50 x 80
 • Medium hårdhed

Dana foldemadras 70×190 cm – Billig foldemadras

Bedste budget valg

 • Let at rengøre
 • Nem at transportere
 • Fås i mange forskellige farver
Dana foldemadras

Foldemadrassen fra Dana er en klassisk enkeltmandsfoldemadras, som passer ind i et hvert hjem. Madrassen er nem at folde ud og ind, så du hurtigt kan finde den frem, hvis der kommer gæster på besøg. 

Madrassen måler 190 x 70 cm., når den er foldet ud. Du kan derfor også nemt have den med i bilen, hvis du skal overnatte hos vennerne eller familien. 

Foldemadrassen er lavet med et fyld af skum med en medium hårdhed. Den er betrukket med 100% polyester. Du kan hurtigt tørre madrassen af med en fugtig klud, hvis der kommer pletter på den. 

Fordelene ved madrassen er at:

 • Den er nem at folde sammen
 • Du kan hurtigt tørre den af med en fugtig klud
 • Den findes i mange forskellige farver

Dana Folding 70×190 cm vs. markedet

Foldemadrassen fra Dana er en af de billigste madrasser på markedet. Du behøver ikke at bruge en formue på en madras, med foldemadrassen fra Dana får du en god madras til en skarp pris. Madrassen er både behagelig at sove og lege på, så den kan bruges til gæsterne eller børnene. 

Detaljer

 • 190 x 70 x 9 cm. 
 • Polyester, skum
 • Medium hårdhed 

Sleepy Lux Triple – foldemadras med memory skum

Godt valg med memoryskum

 • Foldemadras med memory skum som former sig efter kroppen
 • Kan hurtigt foldes sammen
 • Slidstærkt materiale
Sleepy Lux

Triple foldemadras fra Sleepy Lux giver god støtte til de overnattende gæster. Madrassen er lavet af 8 cm. PU-skum og 4 cm. Memory skum. Memory skum former sig efter kroppen, og det giver god støtte til rygsøjlen, når du ligger på madrassen. Madrassen indeholder ingen brommerede flammehæmmere, så du kan roligt lade gæster overnatte på madrassen. 

Madrassen måler 200 x 180 cm., og den passer derfor til to overnattende gæster. Når madrassen ikke er i brug, kan du hurtigt folde den sammen på midten. I sammenfoldet tilstand fylder madrassen 200 x 60 x 36 cm., så den er nem at gemme af vejen. 

Der er mange gode fordele ved madrassen:

 • Passer til to overnattende gæster
 • Memory skum former sig efter kroppen
 • Kan hurtigt foldes sammen

Sleepy Lux Triple foldemadras vs. markedet

Hvis du har børn, kan de bruge foldemadrassen som en del af legen. Madrassen kan formes til en sofa, tunnel eller en bakke. Der er mange muligheder for at lave kreative lege med madrassen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen. 

Detaljer

 • 200 x 180 x 12 
 • Sammenfoldet: 200 x 60 x 36 
 • 8 cm. PU-skum
 • 4 cm. memory skum

VidaXL Foldemadras – Mørkegrå

 • Populær blandt forbrugere og utrolig komfortabel
vidaXL Foldemadras - Mørkegrå

Denne simple og enkelt designede foldemadras er utrolig praktisk til dig, der altid gerne vil have en ekstra madras parat til uventede gæster, eller til dig der ofte har brug for at tage en ekstra madras med på tur. 

Den er også utrolig populær i sin kategori på Vidaxl.dk, og det er også noget, der er helt forståeligt. Det er netop med sin praktiske håndtering, sit lækre materiale og utroligt gode pris, at denne udmærker sig som en fremragende foldemadras. 

Det smarte ved denne type af foldemadras fra vidaXL er, at den kan foldes sammen tre gange, som betyder, at den fylder utrolig lidt i sammenfoldet tilstand. Dette går dog ikke på kompromis med komforten, da dette er en skummadras, og derfor yderst komfortabel at bruge. 

I sin udfoldede tilstand er madrassen 190 cm lang, 70 cm bred samt 9 cm højt. Der er derfor masser plads til en voksen person til at kunne overnatte på denne bløde skummadras. Derudover er madrassen sammenfoldede mål henholdsvis 63 cm lang, 70 cm bred og 27 cm høj, hvilket betyder, at den nemt kan passe i bilen eller på et lille værelse. 

Dette er en utrolig fin og stilren madras, hvor du nemt kan vaske betrækket, da det hurtigt kan lynes af. Du kan derfor bruge madrassen til mange forskellige ting, og den er utrolig nem at transportere og pakke sammen, så det er enormt fleksibelt at tage denne med på camping eller at opbevare i hjemmet. 

Fordele

 • Hurtig og nem at folde sammen
 • Fylder næsten ingenting
 • Meget komfortabel 

Detaljer

 • Mål udfoldet (HxLxB): 9 x 190 x 70 cm 
 • Mål sammenfoldet: (HxLxB): 27 x 63 x 70 cm
 • Betræk: Grå
 • Materiale: Bomuld: 50%, Polyester: 50%

Sleepy Triangle Foldemadras 80×160 cm – kreativ fold ud madras

Redaktionens Anbefaling

 • Kan foldes på mange forskellige måder
 • Medium hårdhed
 • Kan nemt foldes sammen
foldemadras

Er du på udkig efter en multifunktionel foldemadras? Foldemadrassen fra Sleepy Triangle kan bruges til overnattende gæster. Når madrassen ikke bruges til gæsterne, kan den blive en integreret del af børnenes leg på børneværelset. Du kan også folde madrassen sammen, så den fylder 80 x 80 x 32 cm. Når madrassen er sammenfoldet, kan den nemt opbevares i skabet eller hjørnet af værelset, så den ikke fylder i rummet. 

Madrassen er fyldt med skum med en medium hårdhed, så gæsterne ligger behageligt, når de overnatter. Foldemadrassen er desuden fri for brommerede flammehæmmere, så du trygt kan lade børn og gæster opholde sig på madrassen. 

Der er mange gode fordele ved foldemadrassen:

 • Kan foldes på mange forskellige kreative måder
 • Kan hurtigt foldes sammen
 • Brug til gæster eller på børneværelset

Sleepy Triangle 80×160 cm.  vs. markedet

Foldemadrassen fra Sleepy Triangle adskiller sig fra andre madrasser på markedet med det trekantede foldemønster. Trekanterne gør det muligt at folde madrassen på mange forskellige måder, så du kan bruge madrassen efter behov. Madrassen kan laves til en stol med ryglæn, en mur eller en sjov hule. 

Detaljer

 • 160 x 80 x 8 
 • Sammenfoldet: 80 x 80 x 32
 • Medium hårdhed

Sleepy single junior

Til børnene

 • Idéel til barnets overnatning
Sleepy single junior morkegra

Mangler du et sted, hvor et barn kan sove eller lege behageligt og trygt? Denne foldemadras er med sin længde på 150 cm og bredde på 60 cm perfekt til børneleg eller et barns overnatning. Den er både behagelig at lege og sove på, da selve stoffet på madrassen er af ren polyester.

Da den ikke fylder ret meget, når den bliver foldet sammen, kan den også sagtens fragtes nemt og uden problemer. Står du derfor med et barn, som skal overnatte hos andre, så er dette også en perfekt madras til det.

Der er mange gode egenskaber ved denne, og nogle af de bedste er, at den:

 • Har en medium fasthed, og derfor falder i de flestes smag
 • Ikke fylder ret meget – både når den er foldet sammen og udfoldet

Mangler du derfor kun en lille og behagelig madras, som skal være perfekt til et barns overnatning, så er Sleepy single junior i mørkegrå en sikker vinder.

Betsy 2 i 1 foldemadras

 • Til dig, der gerne vil have flere muligheder
Betsy 2 i 1 foldemadras

Med denne Betsy 2 i 1 foldemadras får du en madras med mange muligheder for dine overnattende gæster. Da madrassen både kan laves til en enkelt eller dobbeltmadras, er der altså mulighed for at både en og to voksne mennesker kan ligge dejligt. Med en længde på 195 cm kan selv den høje person ligge på langs uden at krumme sig sammen.

Det smarte ved denne Betsy 2 i 1 er også, at den kan foldes sammen, så den fylder minimalt. Den er derfor nem at gemme væk under sengen eller i skabet. Stoffet er af ren polyester, og derfor er den dejlig at ligge på.

Det fede ved denne foldemadras er helt klart:

 • Muligheden for at folde den ud til både en eller to personer
 • At den kun vejer 5,9 kg 
 • At den har medium fasthed, og derfor er tilpas blød at ligge på

Vil du derfor gerne have muligheden for at have både en eller to gæster overnattende, uden at skulle stå med en kæmpe madras, som fylder, så er denne et helt perfekt match til dig.

Yola foldemadras 63×190 cm – Billig enkeltmandsmadras

 • Dekorativ
 • Fyld af skum
foldemadras 3

Hvis du er på udkig efter en enkeltmandsmadras, som kan bruges til lejrskole, overnattende gæster eller tumlepude, er foldemadrassen fra Yola et godt bud. Madrassen måler 190 x 63 cm., når den er foldet ud. Foldemadrassen er fyldt med skum, så den er behagelig at overnatte på. Gæsterne slipper derfor for flade luftmadrasser, når de overnatter i dit hjem. 

Madrassen er lavet med et flot og enkelt mønster, som passer godt ind i det moderne hjem. Den lysegrå farve passer desuden også ind i den skandinaviske indretning. 

Der er mange gode fordele ved madrassen:

 • Madrassen er dekorativ
 • Nem og praktisk
 • Fungerer som en gæsteseng 

Yola 63×190 cm. vs. markedet

Hvis du ikke vil bruge hele opsparingen på en dyr madras, kan du vælge at gå efter foldemadrassen fra Yola. Madrassen er prisbillig, og den fylder ikke meget, fordi den er beregnet til én person. Du kan derfor nemt opbevare den i skabet, når den ikke er i brug. 

Detaljer

 • 190 x 63 x 8 cm.
 • Betrukket med stof af bomuld og polyester
 • Fyld af skum 

Innovation Living – Ask Foldemadras  

 • Grå og utrolig populær
Innovation Living - Ask Foldemadras

Denne foldemadras ligger som en af de mest populære modeller på Ilva.dk, og det er da også forståeligt, da den har et utroligt lækkert look, der ikke kun er stilrent, men også lavet af et meget behageligt materiale.

Denne foldemadras er lavet med et gråt betræk samt brune knapper og brune håndtag, som giver et utroligt fint udtryk. Derudover er madrassen fyldt med bonded skum, som er et fremragende materiale at ligge på.

Madrassen er 190 cm lang, 9 cm høj og hele 130 cm bred. Dette er derfor en perfekt madras til weekendturen i sommerhuset som gæsteseng, eller hvis du får lyst til at lave et hyggeligt hjørne i hjemmet, hvor du kommer helt ned på gulvet. 

Fordele ved Innovation Living – Ask Foldemadras

 • Stilren og lækkert materiale 
 • Stor foldemadras
 • Mange muligheder i brugen

Dette er foldemadrassen til dig, der går op i, at det ser stilrent ud, og at dine gæster sover ekstra godt. Dette er også til dig, der godt kunne tænke dig et hyggehjørne i hjemmet, hvor denne madras ville være perfekt. 

Det er nemlig en foldemadras, der med sine lange og brede mål sagtens kunne bruges som en flydesofa til tv-hjørnet eller en vinduesmadras til læsehjørnet. Der er utroligt mange muligheder ved denne madras, fordi den netop er så stilren og stor. 

Detaljer

 • Mål (HxLxB): 9 x 190 x 130 cm 
 • Betræk: Twist 565 Granite 
 • Materiale: Bonded skum
 • Vægt: 18 kg

Hauck foldemadras

 • Blå med fantastiske anmeldelser
Hauck foldemadras

Gennem flere brugeranmeldelser har denne madras kun modtaget 4 eller 5 ud af 5 stjerner på grund af den gode komfort og praktiske foldemåde. Kvaliteten er god, og selve stoffet om madrassen er polyester, som er behageligt på huden.

Med sine mål på 120 cm i længde og 60 cm i bredde er madrassen ideel til barnet, som mangler en soveplads enten hos dig, hos vennerne eller på lejerskolen. Det smarte ved denne er, at der medfølger en taske, hvor den hurtigt, nemt og praktisk kan pakkes i.

Denne blå Hauck foldemadras er derfor perfekt til forskellige scenarier, da den:

 • Kan transporteres rundt grundet sin transporttaske 
 • Kan bruges som et sikkert legested for børn
 • Er blød og kan foldes sammen hurtigt og nemt

Denne er ideel til dig, som mangler en madras til barnet. Især hvis dit barn sover meget hos andre eller tit er på ture med overnatning, kan madrassen anbefales grundet transporttasken.

Sleepy double foldemadras lysegrå

 • Giver komfort til gæsterne
Sleepy double foldemadras lysegra

Om du mangler et perfekt sted for børnene at lege sikkert eller et dejligt sted for dine gæster at overnatte, så er Sleepy double foldemadras lysegrå et perfekt valg for dig. Hvis du søger en madras, som ikke er hård at ligge på, men hvor du stadig ikke synker alt for langt ned, så er en medium i fasthed ideelt i en madras som denne.

Både voksne, som ikke er de højeste, og børn kan sove på den, da længen er hele 180 cm. Med en bredde på 120 cm kan man sagtens ligge to mennesker, og højden på 12 cm giver en dejlig komfort. Det smarte er, at når den foldes sammen, så er bredden kun 61 cm, og du har derfor mulighed for at opbevare den nemt, uden at den fylder for meget.

Hvis du køber Sleepy double foldemadras lysegrå, kan du forvente en madras, som:

 • Er utrolig pæn at have fremme
 • Giver god komfort til gæsterne
 • Kun vejer 7,2 kg

Med sit pæne lysegrå design og møbelstof i 100 % polyester er du altså sikret, at dine overnattende gæster får en god nats søvn. Du vil altid have plads til to ekstra overnattende, og ellers vil børnene elske at lege trygt på den dejlige madras.

Borg Design Double Foldemadras – Kan foldes på mange forskellige måder

Borg-Design-Folding-Skum-madras-70x190cm

Foldemadrassen fra Borg Design fungerer både som madras til gæsterne og børneværelset. Madrassen er lavet af kvalitetsskum med en kernekvalitet på 23 kg. m3. Madrassen er derfor fast, så den er behagelig at ligge på. Når madrassen er foldet ud i fuld størrelse, måler den 190 x 126 cm., så der er god plads til de overnattende gæster.  

Madrassen er betrukket med polyester, som er OEKO-TEX certificeret. Certificeringen er din garanti for, at madrassen er fri for farlige stoffer og kemi. Hvis madrassen bliver beskidt, kan du hurtigt tørre pletter og snavs af med en fugtig klud.  

Der er mange gode fordele ved madrassen:

 • OEKO-TEX certificeret
 • Madrassen kan foldes på mange forskellige måder
 • Aftageligt betræk 

Borg Design Double Folding vs. markedet

Foldemadrassen fra Borg Design er innovativt designet, så den kan bruges til forskellige formål. Madrassen kan bruges som en lav sofa i stuen. Den ene side af madrassen kan også foldes op, så det danner en stol med ryglæn, mens den anden side er foldet ud som en madras. Store som små kan derfor folde madrassen på mange kreative måde. 

Detaljer

 • 190 x 126 x 6,5 cm.
 • Sammenfoldet: 62 x 62 cm, højde 38 cm.
 • Kvalitetsskum

Manis-h Foldemadras

Behagelig foldemadras

 • Opbevar madrassen i skuffen
 • Komfortabel foldemadras
 • Mål: 166×70 cm
Manis-h-Extensions-Mattress

Manis-h har lavet en foldemadras, som nemt kan foldes ud, hvis der kommer gæster på besøg. Madrassen er lavet af skum, så gæsterne får den nødvendige nattesøvn, når de overnatter. Når du folder madrassen sammen, er den nem at opbevare i en skuffe. Det passer godt til mindre hjem, hvor der ikke er plads til et gæsteværelse. 

Hvis du har børn, kan madrassen også bruges som en tumleplads. Foldemadrassen er blød at lande på, så børnene kan slå sig løs med kolbøtter og rullefald. 

Madrassen er designet i en grå farve, som passer ind i det moderne hjem. Farven er neutral, så den passer til rum med dæmpede farver. Madrassen kan også fungere som et roligt element i et værelse med fremtrædende farver. 

Fordelene ved madrassen er at:

 • Den er nem at folde sammen
 • Den kan opbevares i en skuffe
 • Den kan bruges som tumleplads eller soveplads

Manis-h Extensions Mattress 166×70 cm vs. markedet

Manis-h er et dansk firma, som producerer møbler til børn og babyer. Madrassen adskiller sig fra de andre foldemadrasser på markedet, fordi den er designet til at passe Manis-h sengeskuffer. Du kan derfor nemt og hurtigt pakke madrassen væk, når den ikke skal bruges. 

Detaljer

 • 166 x 9 x 70
 • Skummateriale
 • Grå

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar