Når du skal have gæster til at sove i dit hjem, vil du selvfølgelig gerne have, at de sover behageligt. Men når sofaen er for lille, og der er ikke plads i din seng, så er der gulvet tilbage. En foldemadras her kan være redningen på behagelige overnatninger for dine gæster i hjemmet.

Det kan være svært at finde den helt rigtige madras, og derfor har vi lavet en guide til dig, så her finder du de bedste. Det er essentielt, at du finder den foldemadras, der passer til dine behov. Derfor får du nedenfor et overblik over de 10 af bedste på markedet fra test, hvor du kan læse mere om deres forskellige egenskaber.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Hauck foldemadras

Blå med fantastiske anmeldelser

Hauck foldemadras

Gennem flere brugeranmeldelser har denne madras kun modtaget 4 eller 5 ud af 5 stjerner på grund af den gode komfort og praktiske foldemåde. Kvaliteten er god, og selve stoffet om madrassen er polyester, som er behageligt på huden.

Med sine mål på 120 cm i længde og 60 cm i bredde er madrassen ideel til barnet, som mangler en soveplads enten hos dig, hos vennerne eller på lejerskolen. Det smarte ved denne er, at der medfølger en taske, hvor den hurtigt, nemt og praktisk kan pakkes i.

Denne blå Hauck foldemadras er derfor perfekt til forskellige scenarier, da den:

 • Kan transporteres rundt grundet sin transporttaske 
 • Kan bruges som et sikkert legested for børn
 • Er blød og kan foldes sammen hurtigt og nemt

Denne er ideel til dig, som mangler en madras til barnet. Især hvis dit barn sover meget hos andre eller tit er på ture med overnatning, kan madrassen anbefales grundet transporttasken.

By KlipKlap KK3 Fold Sofa Mørkeblå XL

som madras eller hyggesofa

By KlipKlap KK3 Fold Sofa Morkebla XL

Er din drøm både at have en dejlig komfortabel madras til gæsternes overnatning og en fin lille ekstra sofa til filmaftener? Så kan denne KK3 fold sofa fra by KlipKlap helt sikkert opfylde alle dine ønsker.

Som sofa er den både behagelig at sidde på, og derudover har den også et ryglæn, som man kan læne sig tilbage på under filmaftenerne. Udover ryglænet følger også to rygpuder, som blot gør det mere komfortabelt.

Udover at bruge den som en hyggelig lille sofa, kan den også bruges som en foldemadras, hvor den opnår en længde på hele 210 cm og bredde på 140 cm. Derfor vil der kunne sove to voksne mennesker på denne.

Denne KK3 fold sofa fra by KlipKlap har så meget at tilbyde, og det er vigtigt at tilføje, at:

 • Den er fremstillet af høj og lækker kvalitet
 • Den kan fås i mørkeblå, grå eller blågrå
 • Den også kan bruges til sikker leg med børn

Alt i alt er dette den perfekte foldemadras og minisofa til dig, som ønsker at bruge den til overnatninger, filmaftner, børneleg og så videre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

By KlipKlap KK 3 Fold Foldemadras Multi Grå

med funktionelt og smart design

By KlipKlap KK 3 Fold Foldemadras Multi Gra

Hvis du søger muligheder i din nye madras, så er dette helt klart et oplagt valg for dig. Med madrassen har du nemlig mulighed for både at lave den til en sofa, en madras til de overnattende gæster, en smuk puf eller noget helt fjerde.

Kvaliteten er i top, og du kan forvente at ligge eller sidde dejligt og blødt på madrassen, lige meget hvad den bruges til. Udfoldet som seng er den 180 cm i længde og 150 cm i bredde, så der er god plads til en behagelig overnatning.

Det vigtigste at fremhæve ved denne foldemadras er:

 • De mange muligheder 
 • Det fede design med orange knapper
 • Den høje kvalitet af materialer

Du vil med denne madras altså både have mulighed for at have overnattende gæster, et ekstra hyggested til filmaftenerne eller hvad du ellers ønsker. Derudover er de orange knapper på madrassen med til at give et smart og anderledes look, som kun vil se godt ud i dit hjem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

By KlipKlap KK 4 Fold Foldemadras Mørkegrå Læder m. Blågrå knap

til de overnattende gæster eller legende småbørn

By KlipKlap KK 4 Fold Foldemadras Morkegra Laeder m. Blagra

Med denne madras får du et look, som ikke er til at stå for. Det flotte kunstlæder giver hjemmet et flot og smukt udseende, og det er derfor ikke en byrde at have denne madras i dit hjem.

Det smarte ved madrassen er, at den både kan bruges til dine overnattende gæster, men også som en smart puf til stuen, legested for børnene eller hvad du har behov for. Med de mange muligheder vil du altid have noget at bruge madrassen til, og den vil ikke bare stå og samle støv.

Kunstlæderet er både smukt og slidstærkt, men også praktisk. Hvis der bliver spildt noget på det, skal du blot tørre det af med en klud. Derudover er det vigtigt at nævne, at:

 • Længden max kan blive 100 cm 
 • Bredden max kan blive 100 cm

Hvis denne foldemadras skal bruges til overnatning, er den derfor bedst til børn eller lave voksne på grund af målene. Men her får du altså en fantastisk madras med funktionalitet og smukt udseende, som kan bruges til så mange forskellige situationer.

Sleepy double foldemadras antracit

til børneleg og overnatning

Sleepy double foldemadras antracit

Hvis komfort og god kvalitet er det, som du leder efter, så er denne madras et ideelt valg for dig. Her får du en dobbeltmadras med en bredde på 120 cm, og der er derfor god plads til overnattende gæster eller leg med børnene. Længen på 180 cm giver god plads til både børn og de fleste voksne.

Selve designet på den mørkegrå madras er pænt og enkelt, og derfor ødelægger den ikke hele hjemmets indretning. Kvaliteten er i top, og du vil opleve, at madrassen både er behagelig at ligge på men også holder sig pæn efter længere tid på grund af det stærke møbelstof af 100 % polyester.

Med Sleepy double foldemadras antracit får du:

 • Muligheden for at vælge mellem flere farver og størrelser
 • Mulighed for at folde den til en bredde på kun 61 cm
 • Medium i fasthed

På grund af alle madrassens lækre egenskaber, er den altså perfekt til dig, som står og mangler en madras, hvor du kan tilbyde en dejlig og behagelig overnatning til dine gæster. På samme tid har du muligheden for at folde den sammen, så den hurtigt kan gemmes væk.

Sleepy double foldemadras lysegrå

giver komfort til gæsterne

Sleepy double foldemadras lysegra

Om du mangler et perfekt sted for børnene at lege sikkert eller et dejligt sted for dine gæster at overnatte, så er Sleepy double foldemadras lysegrå et perfekt valg for dig. Hvis du søger en madras, som ikke er hård at ligge på, men hvor du stadig ikke synker alt for langt ned, så er en medium i fasthed ideelt i en madras som denne.

Både voksne, som ikke er de højeste, og børn kan sove på den, da længen er hele 180 cm. Med en bredde på 120 cm kan man sagtens ligge to mennesker, og højden på 12 cm giver en dejlig komfort. Det smarte er, at når den foldes sammen, så er bredden kun 61 cm, og du har derfor mulighed for at opbevare den nemt, uden at den fylder for meget.

Hvis du køber Sleepy double foldemadras lysegrå, kan du forvente en madras, som:

 • Er utrolig pæn at have fremme
 • Giver god komfort til gæsterne
 • Kun vejer 7,2 kg

Med sit pæne lysegrå design og møbelstof i 100 % polyester er du altså sikret, at dine overnattende gæster får en god nats søvn. Du vil altid have plads til to ekstra overnattende, og ellers vil børnene elske at lege trygt på den dejlige madras.

Sleepy single foldemadras antracit

til den overnattende gæst

Sleepy single foldemadras antracit

Hvis du mangler et sted hvor et barn, din bedste veninde eller en enkelt gæst kan overnatte, så er Sleepy single foldemadras antracit et super godt valg for dig. Uden at du behøver at sætte for meget plads af til madrassen, er du garanteret, at din overnattende gæst sover godt på 12 cm skum og en fasthed i medium.

Med en bredde på 70 cm og længde på 200 cm er der plads til selv at den høje gæst, som ved andre madrasser risikerer at sove med fødderne udover kanten, kan være der. Dog kan madrassen foldes sammen, så den nemt kan gemmes væk de fleste steder, med mål på kun 67 cm i længde og højde på 36 cm.

Det er med denne foldemadras vigtigt at understrege, at den:

 • Kun vejer 4,8 kg
 • Har et pænt og tidsløst design
 • Kan bruges til overnatning, men også til legende børn

Leder du derfor efter en slidstærk, pæn og enkelt madras, som blot skal kunne give en komfortabel overnatning til en person, så bliver du med garanti tilfreds med denne.

Sleepy triple Lux foldemadras antracit

med god plads til de overnattende gæster

Sleepy triple Lux foldemadras antracit

Her får du den perfekte madras til dine overnattende gæster, som nyder at have god plads, når de sover, samt elsker at ligge blødt og behageligt. Med sin længde på 200 cm og bredde på 180 cm er der plads til 2 voksne, som kan fylde rigeligt.

Selve møbelstoffet er i 100 % polyester, som gør, at det er meget slidstærkt, samt lækkert at ligge i. Derfor holder den sit pæne udseende i mange år fremad, og hvis den bliver beskidt, er den nem og overskuelig at gøre rent.

Tykkelsen på madrassen er 12 cm, hvor de 4 cm er memory-skum. Dette giver en helt utrolig god komfort til de overnattende gæster, og de vil nærmest få oplevelsen af en almindelig dobbeltseng.

Med Sleepy triple Lux foldemadras antracit har du mulighed for:

 • At give dine overnattende gæster en behagelig overnatning med god plads
 • At folde den sammen til blot 60 cm bredde, på trods af dens store størrelse
 • At give børn et stort og sikkert legeområde

Vil du give dine overnattende gæster god plads til nattesøvnen, er dette derfor klart et godt valg for dig.

Sleepy single junior i mørkegrå

til barnets overnatning

Sleepy single junior morkegra

Mangler du et sted, hvor et barn kan sove eller lege behageligt og trygt? Denne foldemadras er med sin længde på 150 cm og bredde på 60 cm perfekt til børneleg eller et barns overnatning. Den er både behagelig at lege og sove på, da selve stoffet på madrassen er af ren polyester.

Da den ikke fylder ret meget, når den bliver foldet sammen, kan den også sagtens fragtes nemt og uden problemer. Står du derfor med et barn, som skal overnatte hos andre, så er dette også en perfekt madras til det.

Der er mange gode egenskaber ved denne, og nogle af de bedste er, at den:

 • Har en medium fasthed, og derfor falder i de flestes smag
 • Ikke fylder ret meget – både når den er foldet sammen og udfoldet

Mangler du derfor kun en lille og behagelig madras, som skal være perfekt til et barns overnatning, så er Sleepy single junior i mørkegrå en sikker vinder.

Betsy 2 i 1 foldemadras

til dig, der gerne vil have flere muligheder

Betsy 2 i 1 foldemadras

Med denne Betsy 2 i 1 foldemadras får du en madras med mange muligheder for dine overnattende gæster. Da madrassen både kan laves til en enkelt eller dobbeltmadras, er der altså mulighed for at både en og to voksne mennesker kan ligge dejligt. Med en længde på 195 cm kan selv den høje person ligge på langs uden at krumme sig sammen.

Det smarte ved denne Betsy 2 i 1 er også, at den kan foldes sammen, så den fylder minimalt. Den er derfor nem at gemme væk under sengen eller i skabet. Stoffet er af ren polyester, og derfor er den dejlig at ligge på.

Det fede ved denne foldemadras er helt klart:

 • Muligheden for at folde den ud til både en eller to personer
 • At den kun vejer 5,9 kg 
 • At den har medium fasthed, og derfor er tilpas blød at ligge på

Vil du derfor gerne have muligheden for at have både en eller to gæster overnattende, uden at skulle stå med en kæmpe madras, som fylder, så er denne et helt perfekt match til dig.

Denne side er anmeldt af: Philip F. Nørgaard Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar