Det kan være hårdt for kroppen at være gravid, især i den sidste del af graviditeten når maven begynder at vokse, og energien begynder at svinde. For gravide er komfort derfor et absolut must i hverdagen, men desværre oplever mange gravide søvnproblemer og ømme muskler, fordi traditionelle senge og puder ikke er designet til at understøtte den gravides specielle behov. 

Derfor vælger mange at købe en graviditetspude for at sikre den ultimative komfort, så du som gravids kan vågne op frisk og veludhvilet gennem hele graviditeten – uden at være øm i eksempelvis lænd og ryg. 

Graviditetspuder kommer i mange forskellige former og designs, men fællesnævneren er, at de er designet så de på bedst mulig vis understøtter hele den gravides krop under søvn og hvile. De mange forskellige designs og former kan imidlertid være svære at navigere rundt i, især hvis du er gravid for første gang og ikke er helt sikker på, hvad dine behov er. 

Hvis du vil have hjælp til at vælge den graviditetspude, der er rigtig for dig, får du her en oversigt over de graviditetspuder, der klarer sig bedste i test. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

CHICCO graviditetspude – udviklet i samarbejde med fysioterapeuter

graviditetspude

Denne graviditetspude fra CHICCO er for dig, der ønsker flere forskellige muligheder i en og samme graviditetspude. Dette er ikke bare en pude i et simpelt, aflangt eller firkantet design, men et avanceret produkt skabt til at give dig så mange muligheder for komfort som muligt i din graviditet. 

Helt konkret er denne graviditetspude bygget med et tredelt design, der er meget fleksibelt, så du kan bruge puden lige præcis på den måde, der passer bedst til dig. De mange muligheder gør, at du som gravid er sikret den bedste komfort i alle situationer, da du kan kombinere det tredelte design til at passe på en måde, som fungerer for dig. 

Dette design er på ingen måde tilfældigt, for denne graviditetspude er nemlig udviklet i samarbejde med fysioterapeuter. Designet er altså skabt af professionelle, der om nogen kender til betydningen af komfort samt vigtigheden heraf. 

Her får du altså et produkt med et design, der giver flere muligheder end andre mere simple produkter og derfor sikrer den gravide komfort gennem den lange og til tider hårde graviditet. Fordelen ved denne pude er, at den er udviklet af fagfolk, der ved, hvad der er vigtigt, og du kommer derfor ikke til at gå galt i byen med dette produkt.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BBHUGME justerbar graviditets- og ammepude – udviklet af kiropraktorer

graviditetspude

I den lidt dyrere ende af skalaen finder vi et produkt fra BBHUGME, der giver dig både graviditets- og ammepude i et og samme design. Det unikke ved denne pude er, at både længden og tykkelsen kan justeres, så du som gravid altid kan tilpasse pudens form til dine forskellige behov. Dette justerbare design har den fordel, at det giver puden mange anvendelsesmuligheder under og efter gravidteten. 

Den kan både bruges for ekstra komfort i de tidlige stadier af graviditeten, når maven er lille men udmattelsen stor, og den kan bruges i de sidste måneder af graviditeten, når den gravide har behov for ekstra støtte til den store mave. 

Alle der har prøvet at være gravid, og alle der kender en, der har været gravid, ved hvor vigtigt komfort er gennem hele graviditeten. For gravide er søvn og generel afslapning yderst vigtigt, og med en graviditetspude som denne får du altså et produkt, der er designet til at give netop dette og så kan den endda anvendes som ammepude, når den lille ny er kommet til verden. 

Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at også denne pude er blevet bragt til verden i samarbejde med professionelle fagfolk. Denne gang er det en gruppe af kvindelige kiropraktorer, der har været på spil og hjulpet med at udvikle dette unikke design for optimal komfort i alle graviditetens faser. Det er derfor svært at vælge forkert, når du ved, at produktet er udviklet i samarbejde med folk, der ved hvad de laver og har gjort karriere ud af at give folk komfort. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Markland graviditetspude – bedst til prisen

graviditetspude

Her giver BabyTrold dig et produkt i et lidt simplere design, men til en pris de færreste andre kan matche. Et simpelt design betyder dog ikke, at denne graviditetspude ikke giver den gravide komfort, men at mulighederne for fleksibilitet og justering er mere begrænsede end ved de to forrige produkter. 

Men er du netop på udkig efter en graviditetspude i et simpelt design og til en rigtigt god pris, så er dette produkt lige noget for dig. Det aflange design gør puden perfekt til dig, der godt kan lide at kramme din pude med hele kroppen. Du kan lade dit hoved hvile på den ene af pudens ender, mens din voksende mave vil være trygt placeret og beskyttet af pudens midterste del. Derudover kan du placere dine ben omkring pudens bund, så du på en og samme tid kan assistere hele kroppen i dens hvil, så du som gravid kan få den nattesøvn, du fortjener og behøver. 

Har du problemer med nattesøvnen og lider du af ømme muskler og led, er denne graviditetspude altså måske en løsning for dig. Til sidst må det også nævnes, at du med denne pude ikke bare får et produkt, der kan anvendes under graviditeten, men en pude der efter fødslen også kan bruges som ammepude og sågar som siddestøtte for den lille. Den store fordel ved denne graviditetspude er helt klart prisen, så er du på udkig efter et billigt men godt produkt, skal du slå til her. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stor u-formet graviditetspude fra Zenkuru

Stor u-formet graviditetspude fra Zenkuru

Vi bliver i den lidt billigere ende af skalaen med denne graviditetspude fra Zenkuru, der byder på et helt specielt design. Denne pude har en unik u-form, der gør det meget nemmere for dig som gravid at finde en behagelig stilling at sove i, så du undgår at vågne op med ømme muskler i hele kroppen. Den store u-form tilpasser sig efter din krops buer og kanter, så du er sikret optimal støtte til både mave, ryg, nakke og ben. 

Den optimale støtte til din gravide krop er alfa omega, især når du sover, og med denne u-formede graviditetspude slipper du for at ligge og vende dig hele natten for at finde en behagelig soveposition. 

Denne pude kan desuden også sagtens benyttes for behagelig søvn efter graviditeten er ovre, og ønsker du bare at sidde og slappe af i sengen, gør den sig også ganske udmærket som behagelige siddepude, der giver dig støtte til hele kroppen. Alt det får du til en meget favorabel pris. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lækker u-formet graviditetspude med topkarakterer fra Fossflakes

Lækker u-formet graviditetspude

En anden pude der kommer i et lækkert u-formet design, er denne graviditetspude fra Fossflakes. Med dette produkt springes der et par trin op ad prisskalaen, men så får du til gengæld også en graviditetspude, der scorer absolut topkarakter i test. 

Her får du en graviditetspude, der giver dig al den komfort du som gravid behøver – både om natten når du sover, samt om dagen når du sidder – og har du problemer med bækken eller lænd, er dette produkt et rigtigt godt valg. 

Denne graviditetspude er desuden Oeko-Tex Standard 100 certificeret, og så er den også astma- og allergivenlig. Førstnævnte er din garanti for, at denne graviditetspude ikke er fremstillet af materialer med hormonforstyrrende stoffer eller farlige kemikalier. At puden er astma- og allergivenlig, behøver ingen dybere forklaring. Er du allergiker, er dette produkt altså perfekt for dig. Alt du skal gøre er at vaske den engang imellem i vaskemaskinen ved 60 grader, så er du sikret at din graviditetspude forbliver fri for pollen og støvmider. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ekstra blødt BBHUGME cover til graviditets- og ammepude

Ekstra blødt BBHUGME cover til graviditets- og ammepude

Dette produkt er for dig, der ønsker at opgradere din BBHUGME graviditetspude med et lækkert betræk. Dette overtræk er meget blødt og kan købes af dig, der ejer en BBHUGME graviditetspude, som du ikke ved, hvad du skal bruge til nu, hvor din graviditet er overstået. Med dette overtræk kan du forvandle din komfortable graviditetspude til den mest fantastiske lille babypude. 

Hvis du sidder med din lille, smukke nyfødte og mangler et behageligt sted, hvor han eller hun kan ligge, når du ønsker at bruge tid på at hygge eller lege, er dette altså løsningen for dig. Du kan også lade dit barn hvile på puden, hvis du har brug en pause, og du kan her være sikker på, at dit barns hoved og ryg er godt beskyttet af det komfortable design. 

Overtrækket er lavet af Oeko-Tex Standard 100 certificeret bomuld, som er din forsikring for, at der ikke findes nogen farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer i det produkt, du er i gang med at købe. Dette er yderst vigtigt, for dit barns udvikling og sundhed kan påvirkes af for mange farlige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer og give problemer senere i livet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Graviditetspude fra Flossflakes for dig, der elsker at sove på siden

graviditetspude

Her får du en alsidig pude, der kan bruges til mere end bare graviditetspude under graviditeten. Comfort-I hedder den, og den kommer i et lækkert aflangt design og med et blødt, hvidt betræk. Denne graviditetspude er hele 158 cm. lang, og den kan derfor bruges af både høj og lav. Den gode længde sikrer, at du som gravid får den perfekte støtte til hele kroppen – både hoved, lænd, hofte og ben. 

Denne graviditetspude er det perfekte valg for dig, der elsker at sove på siden, da du nemt kan finde en behagelig soveposition ved at placere dine ben rundt om puden, samtidigt med at du kan hvile dit hoved på pudens øverste del. 

Brugen af en pude som denne behøver dog ikke nødvendigvis at begrænse sig til støtte den gravide under graviditeten. Forestil dig hvordan dine børn vil elske at lege med en stor og behagelig pude som denne, og forestil dig hvordan du også efter graviditeten selv kan benytte den for mere behagelige nætter, eller til at øge komforten i din sofa. 

Denne pude er desuden også allergivenlig, og den kan maskinvaskes ved 60 grader, så du altid nemt kan holde den ren. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ammepude med mange anvendelsesmuligheder fra Helsam

graviditetspude

En anden mulighed for dig som nybagt mor, er at købe en behagelig ammepude. Det kunne eksempelvis være denne lækre pude fra Helsam, der er designet med en mindre u-form, så den passer perfekt til dit nye familiemedlem. En ammepude giver ekstra støtte til dig og din baby, når du skal amme. 

Det kan nogle gange være svært at finde en behagelig position under amning, og hvis du er en af dem, der lider af ømme muskler efter amning, er denne graviditetspude lige noget for dig. Pudens praktiske u-form gør det nemt for dig at ligge din baby i dit skød, så både du og den lille er komfortable. 

Du kan også ligge din baby på denne pude i sofaen, eller du kan vælge at bruge den til at støtte under din ryg eller din arm, når det er blevet spisetid for den lille. Sidst men ikke mindst er denne pude også fantastisk, hvis du bare mangler et sikkert og behageligt sted, hvor du kan placere din baby, når du vil lege med ham eller hende og fremvise det stykke legetøj, du netop har købt. 

Puden kan desuden både vaskes i maskinen og tørres i tørretumbleren, så du altid er sikret et rent og behageligt produkt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Graviditetspude i 15 forskellige farver fra Terapy

Graviditetspude i 15 forskellige farver fra Terapy

Denne graviditetspude fra Terapy er for dig, der ønsker selv at kunne bestemme farven på din pude. Her kan du vælge imellem 15 forskellige farver – alt lige fra aubergine til turkis og videre til pink. Der er med andre ord farver for en hver smag. 

Derudover er dette produkt et billigt valg, der som mange af de andre graviditetspuder også har anvendelsesmuligheder uden for graviditeten. Puden kommer i en stor og aflang form og er derfor også perfekt til at aflaste hele kroppen. Læg eksempelvis puden under din gravide mave, mens du omfavner pudens bund med dine ben. Derved undgår du at vågne op fra din nattesøvn med smerter i dine ben og resten af kroppen, og du kan nemt finde en behagelig position på siden. 

Efter graviditeten kan du bruge denne pude som helt almindelig sækkestol, da det store, firkantede design gør den oplagt til dette formål. Terapy, der har designet denne pude, er nemlig kendt for at lave lækre sækkestol med et behageligt fyld, der former sig efter kroppen på den, der sidder i sækkestolen. Den oprindelig form vender tilbage igen, når den siddende har rejst sig, og din sækkestol eller ammepude mister således ikke sin form som mange andre puder gør det. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Blød graviditetspude fra Clair de Lune til en rigtig god pris

graviditetspude

Her får du en billig graviditetspude fra Clair de Lune i et klassisk aflangt design. Puden kommer i en flot lyserød, creme eller lyseblå farve, der alle virkelig indbyder til hygge og afslapning. Fordelen ved denne graviditetspude er, at den er virkelig blød og behagelig at sove med, så du altid er sikret en god oplevelse. 

Pudens materiale er bomuldsjersey, som virkelig er et materiale, der kan presse krammetrangen frem. Som andre aflange graviditetspuder er den rigtig god at sove med, især hvis du kan lide at sove på siden, hvor den igennem natten vil være med til at aflaste hele din krop, så du kan vågne op næste dag frisk og veludhvilet og uden smerter i ryg, lænd eller ben. 

Puden er lidt korte end andre aflange graviditetspuder, og den passer derfor godt til dig, der gerne vil have aflastning til kroppen, men samtidigt gerne vil sove med separat hovedpude. 

Clair de Lune er et klassisk engelsk designfirma, hvis rødder går helt tilbage til 1943. Firmaet er familieejet og er kendt for produkter i allerhøjeste kvalitet, og du kommer derfor ikke til at blive skuffet, hvis du vælger dette produkt, der ovenikøbet er billigt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

YouCare graviditetspude i rigtig god kvalitet

graviditetspude

YouCare har designet en meget behagelig og lækker graviditetspude, der har to lange ben og en god bredde, der giver rigtig mange anvendelsesmuligheder. Denne graviditetspude er en smule anderledes i designet end andre puder på listen. 

Den store form kan bedst bekrives som en bred u-form, der måler hele 95 centimeter fra det ene ben til det andet. Hver af pudens ben er 117 centimeter lange, så du får her et produkt, der kan bruges af de fleste. Puden er optimal som støtte til gravide, der ønsker ekstra komfort under hvile eller søvn, og puden er designet sådan, at den former sig perfekt om kroppen, så den gravide er sikret maksimal støtte hele vejen rundt. 

Denne pude kan blandt andet bruges ved afslapning i sofaen, men du kan også tage den med på bilens bagsæde, hvis du ønsker ekstra komfort på de lange ture. Der findes mange andre anvendelsesmuligheder med dette produkt, så det er bare med at være kreativ. 

Efter graviditeten gør puden sig også godt som ammepude, og den kan generelt benyttes af folk, der ønsker ekstra komfort, hvis en omstændighed tvinger dem til sengen i en længere periode. 

Læs også vores artikel om: Guide til at vælge den rigtige juniorseng

Se også denne artikel gratis-babypakke.dk: Best pregnancy pillow in TEST – 2019

Denne side er anmeldt af: Valentino Sjögren Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar