En halvanden mands seng er lige præcis det, det lyder som – det er en seng i en mellemstor størrelse, som passer til dig, der ikke har plads til en dobbeltseng, men som på samme tid gerne vil have nok plads i sengen til at sprælle hele natten. Følg med i vores guide nedenfor og find ud af, hvilke halvanden mands seng, der er bedst ifølge os, og find den, som passer bedst til dine behov.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Krone kontinentalseng med 3 madrasser

Krone kontinentalseng med 3 madrasser

Denne halvanden mands seng fra Krone er en seng i rigtig fin kvalitet, som passer til dig, der virkelig går op i komfort. Som kontinentalseng kommer den med hele 3 madrasser, der vil sikre dig den optimale komfort natten igennem. 

Du får en vendbar springmadras samt en boksmadras med behagelige pocketfjedre i fem zoner, der giver dig lige præcis den støtte, din krop har brug for. Sidst men ikke mindst får du naturligvis også en topmadras, hvor du kan vælge imellem latex eller memory foam skum. Hvilken type topmadras der er bedst for dig, afhænger udelukkende af dine behov. 

En latex topmadras har den fordel, at du ikke synker så meget ned i madrassen, hvilke giver støtte til hele kroppen og giver den en mere naturlig position. Med en memory foam topmadras synker du derimod længere ned i sengen, hvilket er med til at holde din krop varm. 

Sengen er produceret i Danmark, og materialerne er af bedste kvalitet fra top til bund. Designet er simpelt men lækkert og moderne, og hvis du ønsker det, kan du tilkøbe en flot sengegavl, der vil fuldende looket. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone seng med Cloud topmadras og to lag fjedre

Krone seng med Cloud topmadras og to lag fjedre

Her får du en halvanden mands seng i god kvalitet, der kan tage dig på komfortable drømmerejser mange år ind i fremtiden. Sengen er nemlig produceret til at være ekstra solid, så du kan regne med at få et produkt, der holder. Det er en seng, der passer til dig, der både er på udkig efter et kvalitetsprodukt, samt et produkt hvis pris ikke vil give dig grå hår. Med denne seng får du rigtig meget til en rigtig god pris. 

Designet er simpelt og det eneste du skal gøre for at komme i gang med at sove, er at montere de medfølgende ben. Madrassen er en Krone Signatur Box Cloud, som er en boxmadras, der både er simpel og kompleks. Madrassen kommer nemlig med to lag fjedre, hvor det nederste lag giver dig stabilitet, mens det øverste lag er udstyret med pocketfjedre med 5 zoner, som gør, at din krop støttes på bedst muligvis under søvnen. 

Sengen fås i to forskellige hårdheder – en medium og en fast – og hvad du skal vælge, kommer mest an på din vægt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland kontinentalseng med 10 cm luksus topmadras

Norland kontinentalseng med 10 cm luksus topmadras

I den lidt dyrere ende finder vi denne Norland kontinentalseng i rigtigt god kvalitet. Som den forrige kontinentalseng på listen, har denne seng fra Norland også hele tre komfortlag. Det er altså en seng for dig, der er villig til at betale lidt ekstra for at få en seng i absolut topkvalitet. 

Du får en springmadras og en boxmadras med pocketfjedre i 5 zoner, hvor der kan være helt op til 500 fjedre pr. kvadratmeter. Som noget helt specielt ved denne kontinentalseng seng får du en luksus topmadras på hele 10 centimeter, hvor du kan vælge mellem en madras med enten latex- eller wonderpur kerne. 

Derudover kommer madrassen i ventileret bamboo, som sikrer god ventilation, når du sover, og så er betrækket i 3D og aftageligt, så du altid kan have en ren og pæn topmadras. 

Denne halvanden mands seng er bygget i Danmark af danske håndværkere, og designet er klassisk, stilrent og enkelt. Du kan vælge mellem en mørk grå og en lys grå farve til din seng, der begge er lavet af Norlands eksklusive møbelstof.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MasterBed trekvart seng med elevation

MasterBed trekvart seng med elevation

Er du typen, der har brug for en seng, hvor du nemt kan tilpasse sovestillingen efter dine behov, så er denne MasterBed seng helt perfekt for dig. Nem tilpasning er kernen i alle elevationssenge, og her får du en model, hvor du kan løfte og sænke benene, hvis det bliver nødvendigt, og hvor du naturligvis også kan hæve sengens ryg, så du kan få en behagelig lænestol på få sekunder. 

Denne funktion er ideel til dig, der elsker at spise morgenmad i sengen, eller dig til, der elsker at læse en god bog eller se en spændene film inden sengetid. Med traditionelle senge kan det være svært at finde en god sidestilling, der er behagelig over længere tid, men med denne elevationsseng er problemet løst. Med den medfølgende fjernbetjening kan du hurtigt og nemt justere sengeryggens højde, så du hurtigt kan gå fra at være liggende til at sidde i en yderst komfortabel position. 

Sengen kommer med en 4 centimeter latex topmadras, der er temperaturregulerende og allergivenlig, samt en springmadras med fjedre i forskellig tykkelse, der designet til at sikre den bedste komfort for hele din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MasterBed halvanden mands seng med dobbelt fjedresystem

MasterBed halvanden mands seng med dobbelt fjedresystem

Denne halvanden mands seng kommer i et simpelt dansk design til en god pris. Sengens topmadras er lavet af allergivenligt latex, der giver en fantastisk komfort, og en følelse af at hele kroppen bliver støttet. Latex er et naturligt materiale, der er en super god trykaflaster, samtidigt med at den temperaturregulerende funktion sikrer behagelige nætter, der ikke bliver for varme. 

Boksmadrassen kommer med pocketfjedre med 5 komfortzoner, hvilket betyder at din vægt fordeles lige over hele madrassen. Derved er du sikret en god sovestilling, der ikke skader din ryg og nakke under søvnen – selv hvis du sover meget på siden. Der er 250 pocketfjedre pr. kvadratmeter, som er placeret forskelligt, således at visse områder i sengen er blødere end andre. Denne funktion øger komforten markant, da disse bløde områder vil lade dine skuldre og hofter synke længere ned end resten af kroppen, så du er sikret optimal støtte hele vejen rundt. 

Under pocketfjedrene finder du en Bonnel underkerne med 150 fjedre pr. kvadratmeter for endnu mere komfort. Sengen er desuden både designet og produceret i Danmark, og den kommer i et flot og simpelt design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Casablanca kontinentalseng med to forskellige madraskerner

Casablanca kontinentalseng med to forskellige madraskerner

Hvis du og dine sovepartner ofte har diskuteret, hvilken seng i skal købe, men ikke kan blive enige, så er denne halvanden mands seng måske løsningen på jeres problemer. Du kender det måske: din kæreste eller ægtefælle har andre sovepræferencer end dig selv, måske foretrækker han eller hun at sove i en hård seng, mens du selv sover bedre i en blød seng. 

Hvad gør I så, når I skal investere i en ny seng, og ikke ønske at købe to forskellige, men gerne vil holde jer til en enkelt halvanden mands seng? Svaret kan været at købe denne kontinentalseng, der kommer med to forskellige madraskerner, der kan vælges individuelt til at passe til jeres forskellige behov. 

Forskellige mennesker har behov for forskellige fastheder i sengen, og her får du altså en mulighed for at få en seng med to forskellige fastheder i en og samme madras. Det betyder, at I kan undgå at købe to forskellige senge, så I kan spare på pladsen i soveværelset og rede pengepungen fra unødvendige udgifter. En anden fordel ved denne seng er de tre lag af fjedre og de tre komfortzoner, som er garanteret at give jer begge en behagelig søvn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Svane Zonic trekvartseng med IntelliGel for unik komfort

Svane Zonic trekvartseng med IntelliGel for unik komfort

Boksmadrassen i denne seng kommer med et lag af 3 centimeter IntelliGel. IntelliGel er et materiale, der har rigtigt mange egenskaber. 

Tænk på alle de gange, du er blevet vækket i løbet af natten, fordi din partner sover uroligt og vender og drejer sig natten igennem. Det kan ryste hele madrassen og give dig selv en urolig søvn, så du vågner op træt og irriteret. 

Med en IntelliGel madras behøver du dog ikke længere bekymre dig om urolige sovepartnere, for IntelliGel laget er designet således, at din del af sengen forbliver rolig, selvom andre omkring dig vender sig. Både dig og din partner er altså garanteret en roligere søvn med en IntelliGel madras. IntelliGel er desuden rigtig god til at ånde, og i kombination med denne sengs fjedre, får du en behagelig liggeoplevelse, der hverken er for blød eller for hård. 

Med sengen følger også en hovedgavl, som giver dig mulighed for at placere sengen frit i rummet, hvis det passer bedre til dine præferencer. Sengen er i den dyrere ende, men dine penge bliver bestemt ikke spildte, for her får du virkeligt meget seng og mange funktioner for pengene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Osvald 140×200 – halvanden mands seng med Hybrid topmadras fra Sengesegmentet

Bedre Nætter Senses Pulse halvanden mands seng med Svanemærket topmadras

Denne halvanden mands seng er en rigtigt bestseller, og det er ikke uden grund. Først og fremmest er sengen relativt billigt, men det betyder ikke, at sengen går ned på funktioner. 

De madrasser som følger med Osvald sengen, er inddelt i hele 5 komfortzoner, med henblik på en nattesøvn fyldt med kvalitet. Derudover er fjedrene i madrassen lavet af pocketfjedre, som sikre sengen en lang og solid levetid.

Topmadrassen som følger med Osvald sengen er en hybrid topmadras, som består af en kerne der både indeholder skum og latex. Med en hybrid topmadras af denne kaliber, sikrer du dig en køligere og mere behagelig nattesøvn.

 

Køb den her.

Njald 140×200 halvanden mands seng – til en rigtig skarp pris fra Sengesegmentet

Bedre Nætter Jupiter halvanden mands seng - til en rigtig skarp pris

Med den næste seng bevæger vi os endnu længere ned ad prisstigen, hvilket betyder at denne halvanden mands seng er det perfekte køb for dig, der gør en dyd ud at gøre gode køb. Den relativt lave pris betyder dog ikke, at du får en seng i dårligt kvalitet. 

Njald kontinentalseng er perfekt til dig, hvis du ønsker en seng uden varme nætter.

Madrassen i sengen Njald er vendbar, og indeholder en hård og en medium side. Begge sider består af popcketfjedre, hvilket sikrer sengen en lang og solid levetid. Selve madrassen er inddelt i 7 komfortzoner, hvilket forbedre holdbarheden og hygiejnen. 

Derudover har vi en topmadras, hvor materialet er lavet af klima-latex. Med et materiale som klima-latex, er du garanteret en tør og behagelig nattesøvn.

 

Køb den her.

Thor 140×200 – fantastisk halvanden mands seng fra Sengesegmentet

Bedre Nætter Senses Natural halvanden mands seng i naturlige materialer

Kontinentalsengen Thor er til dig, som nægter at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

 

Opkaldt efter tordenguden Thor, får du en særlig holdbar seng med optimal støtte og aflastning til hele kroppen.

 

Madrassen har et klassisk design, som fås i mange forskellige hårdheder, hvor alle grader af hårdhed dog stadaig har en blød og hård side.

 

Topmadrassen er produceret af klima-latex, som er temperaturregulerende og sikrer dig en behagelig og tør nattesøvn.

 

Køb den her.

Læs også vores artikel om: På jagt efter et nyt sengebord? Læs mere i denne testoversigt

Denne side er anmeldt af: Nicolai M. Østergaard Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar