Hovedpuder er ergonomiske som aldrig før. Ny viden inden for den sundeste positur at sove i og anvendelse af nye materialer som skum giver allergivenlige puder med høj fleksibilitet, åndbarhed og optimale højder for de forskellige måder at sove på, hvad end vi taler om at sove på ryg, mave eller side. Puderne er blevet mere økologiske end før, så du kan sove med grøn samvittighed. Her finder du et overblik over de bedste hovedpuder og får indsigt i en verden af komfort.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Tilpasset 66x34x11 cm Hyper Soft pude

Tilpasset 66x34x11 cm Hyper Soft pude

Test af de forskellige puder på markedet viser, at skum er vejen frem, når det gælder at lave ergonomiske puder, der tilpasser sig efter hovedets position og giver maksimal komfort. En pude kan enten være 100 % skum eller bestå delvist af det. For denne Hyper Soft pude lavet i åndbart skum gælder, at du får tilpas massefylde til hoved, nakke og ryg samt høj åndbarhed.

Sådan vælger du den rigtige hovedpude

Så hvad er nu, snakken om massefylde (eller densitet, som det også kaldes) er? Sagen er den, at massefylde får betydning for, hvor meget modstand puden giver. Visuelt kan massefylden konstateres ved, hvor langt hovedet synker ned i puden. Om du har brug for en relativt høj massefylde, for eksempel en massefylde på 50, hvilket gælder for denne pude, eller om du skal bruge mindre, afhænger af dit hoveds behov for støtte under søvn. Pejlemærker tæller:

 • Sover du på maven, har du ikke behov for høj massefylde. Den vil bare gå til spilde, da hverken din nakke, dit hoved eller ryg understøttes. Du klarer dig med lav massefylde.
 • Sover du på ryg eller side, kan høj massefylde hjælpe dig med at bringe dit hoved, nakke og rygsøjle i niveau med hinanden, hvilket er optimalt rent sundhedsmæssigt.

Med denne Hyper Soft pudes høje densitet og dens materiale baseret på vegetabilsk olie og naturlige råstoffer, har du en kraftig pude med ventilation og derfor også afkøling i topklasse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Paradies hovedpude med effektiv afkøling

Paradies hovedpude med effektiv afkoling

Hovedpuden her fra Paradies byder på tekstilmaterialet Softcell Cool, der giver puden en suveræn evne til at afkøle sig selv på varme sommernætter. Modsat andre hovedpuder, der trækker på materialets åndbarhed for at lede mere luft igennem og køle puden af ad den vej, så bruger Paradies puden kemiske processer for at give dig et køligt sted at hvile dit hoved.

PCM-kapsler suger varmen til sig

Selve afkølingen sker i de mange mikrokapsler, der pryder puden. De indeholder PCM, der foldet ud står for ”Phase Change Materials” og er en form for gele, der har lavt smeltepunkt, og afhængigt af temperaturen gør fra fast til flydende. Puden reagerer på små variationer i temperatur fra rum og hoved, og overskydende varme bliver så optaget i kapslerne. Pudens overflade holder sig altså på den måde kølig i længere tid end mange af de andre hovedpuder.

Certificeret miljøvenlighed og kvalitet

Puden lever op til krav til kvalitet og er certificeret efter Oeko-Tex 1000, der stiller krav til valg af materiale, anvendte kemikalier ved fremstilling og andre produktionsforhold, blandt andet:

 • Forbud mod brug af visse miljøskadelige kemikalier.
 • Begrænsning på brug af visse kemikalier og farvestoffer ved fremstilling.
 • Krav om, at et system til kvalitetstjek findes hos producenten.

For at få Oeko-Tex 1000 certificering skal mindst 30 % af en producents produktion leve op til Oeko-Tex 100, hvilket betyder, at for at få 1000-certificering skal en producent gøre meget.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Memory skum 67x23x8 pude med høj åndbarhed

Memory skum 67x23x8 pude

Da vi også her har at gøre med en hovedpude i skum, er det en selvfølge, at puden former sig efter hovedet. Med en beskeden højde på 8 cm synker du ikke langt, når du hviler hovedet på denne pude i memory skum. Efterhånden som du vender og drejer dig i løbet af natten, tilpasser puden sig til, hvordan du ligger. Så længe du sover enten på ryg eller side, giver puden dig den støtte, der skal til for at give dig et ergonomisk hvil uden noget pres på nakken.

Puden kan stoppe snorken

Pudens status af skumpude giver den høj åndbarhed, hvilket vil sige, at luft let trænger igennem den. Det hjælper den med at køle af og modvirker også opsugning af fugt inde i puden. Med memory skum får du en pude med en række gode egenskaber mellem hænderne:

 • Puden skal ikke bankes i form hver morgen, da der ingen dun er at banke på plads.
 • Snorker du, kan det muligvis skyldes forstyrrede luftveje. Med en skumpude bringes dit hoved i niveau med nakke og ryg, hvilket holder luftvejene fri, mens du sover på den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unikka Active komfortabel pude med latexkerne

Unikka Active komfortabel pude med latexkerne

Med sin kerne af naturlatex får denne Unikka hovedpude både den obligatoriske blødhed og en fleksibilitet, der gør den til et reelt alternativ til skumpuder. Puden er til dig, der gerne vil have følelsen af, at hovedet omkranses af tekstilet. Puden har en brillant evne til at holde på sin form, hvilket gør, at du ikke får problemer med, at puden presses i en unaturlig og eventuelt ubehagelig form. Den vil altid ændre sig efter det pres, den udsættes for, til at indtage den optimale form for at yde støtte og være komfortabel lige fra nat til morgenstund.

Allergivenlig hovedpude med ventilation

Puden hverken indeholder allergener eller levner støvmider noget behageligt hjem, så det er en optimal pude for allergikeren, der ønsker at sove uden at blive udsat for ubehagelige overraskelser. Har du tidligere overvejet at give afkald på puder, har du her en bedre løsning.

Ved siden af den sundhedsmæssige beskyttelse byder Active også på de andre kendetegn ved mere avancerede puder, du har set ovenfor. Navnlig er puden prydet med en masse ventilationskanaler, der tillader luften at strømme igennem den, og Active holder sig kølig gennem natten. Ved Unikka Active er der taget hånd om både komfort, ergonomi og sundhed.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unikka 60×63 til side og ryg

Unikka 60x63 til side og ryg

Vi går videre gennem Unikkas katalog af puder, og som den næste pude værd at pege på har du denne 60×63 cm hovedpude til side og ryg. Som nævnt før er ortopædiske puder ikke så venlige for folk, der sover på maven, så denne pude bliver primært en foretrukket investering for dem, der ligger, så hovedet kan få lov at synke ned i puden. Uanset måde at ligge på kan du stadig få en lille smule fornøjelse, for blødheden og evnen til at bevare form gælder stadig.

Pude med god tyngde og fast kerne

Vi har også her at gøre med en pude i tre lag. Overordnet består 60×63 af 45 % moskusdun og så 55 % fjer, så der er en god balance mellem meget blødt og almindeligt blødt fyldstof. Du vil også finde denne pude i forskellige størrelser, hvor det er forskel i højden, der varierer, og afhængigt af størrelse kan puden enten veje 650 g eller 800 g. At puden har en god vægt, er kærkomment for dem, der i søvne smider om sig med deres puder, fordi de vrider sig i sengen.

Som ved andre puder i flere lag er det kernen, der er hårdest, og den bidrager til, at puden holder sin form selv efter lang tids brug. Dette modsat almindelige puder, der kun har dunfyld.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unikka Cool pude med watergel afkøling

Unikka Cool pude med watergel afkoling

Som Paradies hovedpuden bruger Unikka Cool gele til afkøling, så du kan få en mere behagelig hovedpude til de varme nætter, eller når feberen rammer. Pudens densitet gør den hverken for blød eller for hård, men lige tilpas. Den er god at støtte nakken på og sørger for, at hele rygraden lines op. Unikka Cool er puden til dig, der ønsker mere avanceret komfort ved søvn.

Af alle Unikka puder er Cool den absolut køligste, hvilket navnet også antyder. Hvis evnen til at holde hovedet koldt overtrumfer specifikke ønsker til densitetens fordeling, er den bedst.

Watergel og ventilation giver kølig og komfortabel pude

Watergellen findes over den nistrede overflade, der er prydet med det blå materiale, som er blevet til ved at blande polyskum og blåt gummimateriale. Med en fasthed der lidt minder om den fra latex får du bløde segmenter, så afkøling kommer ikke på bekostning af din komfort.

Selvfølgelig finder du også rigeligt med ventilationskanaler i denne hovedpude, der sørger for at forsyne puden med luft, så den ikke bliver fattig på den ilt, der giver formen. Sammen ved valget af blødt skum som materiale bidrager den frie tilgang af luft til, at puden bevarer sin form nat til nat, måned til måned. I Unikka Cool har du en pålidelig pude, der tåler tidens tand.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Temper Original til voksen eller junior

Temper Original til voksen eller junior

Ved denne hovedpude fra Tempur har fokus under designprocessen været på materialets evne til at forme sig efter den sovendes krop for at give maksimal komfort. Atter har vi her en pude til dem, der sover på ryg eller side, og denne gang mest ryggen. Hovedpuden er skabt, så den følger din rygsøjles krumning, hvilket betyder, at trods puden har hårdhed, skubber den ikke hvirvlerne i en retning, der lægger unaturligt pres på dem. Den tager hensyn til dig.

Patenteret skum støtter kroppen

Temper Original kommer med et betræk allerede på sig, hvis dimensioner gør det bedre egnet til hovedpuden end generisk pudebetræk. Ønsker du ikke at bruge betrækket, kan det bare tages af og smides i vaskemaskinen. For pudens funktion er uafhængig af det pålagte betræk.

Materialet, puden består af, har Tempur patent på, så de er meget stolte af det. Materialet er ikke stort anderledes fra andet skum, for i praksis har det samme virkning, nemlig at understøtte dit hoved bedst muligt via optimeret massefylde og en evne til at tilpasse sig til din ryg, nakke og hoved. Det giver dig en mere ergonomisk søvn, end de fleste dunpuder giver.

Har du barn, kan du også finde en Tempur Original, der passer i størrelsen. For Original kommer i fire størrelser: Lav, mellem, høj og junior. Så det er også børn forundt at sove godt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Visco King 70x40x14 cm skandinavisk pude

Visco King 70x40x14 cm skandinavisk pude

Her dukker ordene fra tidligere op igen: Memory skum. Denne behagelige Visco King pude består af 100 % skum, så den er til at blive klog på. Der er ikke noget trekammersystem, ikke nogen kapsler med kølegel at vride hovedet med. Bare en ergonomisk pude til at hvile ud på.

Allergivenlig pude med økologisk betræk

Skummet har skandinavisk ophav, da det blev produceret på Scandinavian Sleep Lab, så ved en Visco King pude handler du lokalt – mere eller mindre. Du kan se frem til en aflastning i topklasse, og hvor det efterhånden må være en selvfølge, at de her puder liner ryggen op, så du ikke sover med unaturlige buer, støtter denne pude også skuldrene, der lidt er negligerede.

Puden kommer ligesom Temper Original med et betræk. Dette betræk har et beroligende Aloe Vera design, og betrækkets overflade både afviser støvmider, er allergivenligt i valget af materialer og har certificeret økologisk ophav. Er du allergiker, nyder du i denne pude dobbelt beskyttelse mod generende faktorer, for Visco King levner allerede ikke nogen plads til mider.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Silvana pudebetræk med skulderstøtte

Silvana pudebetraek med skulderstotte

Vi træder for en kort stund væk fra puderne for at fokusere mere på noget, vi kun har set på flygtigt, nemlig betræk til puder. Silvana er det silkebløde navn på en producent af pudebetræk og andet sengetøj. Hos Silvana kan du finde pudebetræk, der kan bruges til alle deres almindelige hovedpuder, rejsepuder undtaget. Du kan bekvemt skifte det efter behov.

Pudebetrækket består af 100 % bomuld, hvilket giver en uforlignelig blødhed og høj åndbarhed. Det betyder også, at dit hoveds berøring med puden kommer til at ske gennem et tekstil bygget helt og holdent på naturlige fibre, så du kan holde distancen til syntetisk stof.

Aegis-behandlet betræk, der afviser fugt

Silvanas betræk regulerer fugt og har fået den internationalt anerkendte Aegis-behandling, der giver betrækket modstandskraft mod husstøvmider. Så er du allergiker, og har du længe ønsket allergivenligt sengetøj, uden at du har lyst til at støtte hovedet op om skums syntetisk glatte overfalde, kan dette bløde pudebetræk give dig et dejligt og naturligt lag af beskyttelse.

Betrækket er skabt med hovedpuderne fra Silvana Support in mente, og det betyder, at de ligesom hovedpuderne tager højde for, at også skuldrene kan ligge på dem. På den facon får du hvilet hele overkroppen ud med en Silvana Support pude iklædt dette Silvana pudebetræk.

SALO fleksibel latexpude

SALO fleksibel latexpude

SALO er endnu en pudeproducent, der spekulerer i latex. Hvor andre producenter vælger at skabe brede udvalg ved at gå ned i størrelse, byder SALO på puder til dig, der går i large eller ekstra large tøj. Det centrale materiale her er atter latex, der kombinerer det bedste af begge verdener ved at være blødt som silke, stærkt som plast, have en længere levetid end naturlige tekstiler, og være i stand til at vende tilbage til sin form efter lang tids pres over flere nætter.

Denne pude er optimal for dig, der synes, at de fleste puder på markedet virker diminutive, og som gerne vil have lidt mere bredde at have at gøre med. SALO har en størrelse lige til dig.

Latex holder på formen natten over

Puden har samme høje åndbarhed, som du kender for mange naturlige fibre, og det giver høj ventilation. Stoffets høje elasticitet gør det let at arbejde med, for du vil aldrig erfare, at al fyldet presses et bestemt sted hen. SALO-puden holder sin jævne form natten igennem, så over dens betragtelige levetid slipper du for mange omganges banken løs for at tvinge puden i form. Den er let at vaske ved 60 graders varme, om end puden nu ikke behøver det så ofte.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pude i moskusdun med høj bæreevne

Pude i moskusdun med hoj baereevne

Vi slutter af med endnu en pude fra Night & Day. Denne har valgt at lægge alle æggene i den kurv, der hedder moskusdun, når det kommer til at sætte rammer for blødheden. Det er en hovedpude, der som alt andet fra producenten er til at blive klog på, for den ligner de puder, du har kendt siden evig og altid. Puden giver nakken god støtte, trods moskusændernes dun ellers er mindre bløde end de meget fine dun, der ofte bruges som kernen i flere hovedpuder.

Hovedpuden holder på varmen

Husker du bæreevne? Begrebet, der dækker over en pudes evne til at holde på varmen? Nu er du i hvert fald blevet mindet om, at det findes, og denne Night & Day pude har en høj bæreevne, relativt til at det er moskusdun, der får lov at være dominerende. På kolde nætter og kølige dage med nedbør kan du varme dig i sengen med hovedet på den komfortable pude.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Metro Wool 60×63 hovedpude med merinould

Metro Wool 60x63 hovedpude med merinould

Her har du listens første uldpude, og det er ikke en hvilken som helst slags uld, vi taler, men uld fra merinofår. Faktisk 1000 g af det i en pude. Bolsteret består derimod af bomuld, der har 100 % certificeret økologisk ophav. Det er GOTS (Global Organic Textile Standard), der har grønstemplet produktet. De følger produktionen lige fra valget af råvarer, over forarbejdning og til det færdige produkt. Deres ord er din garant for, at du kan sove med grøn samvittighed.

Merinofyld giver ekstremt blød hovedpude

Som sagt er det merinofår, der har måttet ofre ulden for, at Metro Wool puden kunne blive til virkelighed. Merinould har en række unikke egenskaber, der gør det langt mere behageligt til brug som fyld i puder end mere gængse former for uld. Af fordele kan blandt andet nævnes:

 • Fantastisk blødhed, der lader hovedet synke ned i nydelse.
 • Høj åndbarhed, så luft let slipper gennem selv tykke lag uld.
 • En mere blank overflade end almindelige former for uld.

Tekstiler, der laves af merinould, er mere glatte og mere følsomme over for tryk end andre uldsorter. Det bidrager til at give lidt af den fleksibilitet, som er et kærkomment træk ved for eksempel skumpuder. Metro Wool er til dig, der ønsker blødhed i form af en almindelig pude.

Excellence 60×63 cm med cambricbolster

Excellence 60×63 cm med cambricbolster

Er skum ikke din kop te, kan du skele til Excellence hovedpuden, der bruger 100 % naturfyld, som du kender det fra barndommens puder, dengang verden var mere simpel. Med en fyldvægt på 750 g er puden lidt lettere end Metro Wool, hvilket både er en fordel og ulempe.

Fordel fordi mindre vægt er lettere at håndtere. Når søvnparalysen rammer, har du ikke samme kraft til at flytte rundt på puden, så her kan den beskedne vægt måske få betydning. Ulempen er selvfølgelig, hvis du vrider eller vender dig meget i søvne, da puden med sin lille fyldvægt er en anelse mere tilbøjelig til at falde ned på gulvet. Forskellen er dog ikke så stor.

Bomuldsbolster og dunfyld

Bolsteret (red. tekstilet, der udgør pudens ydre) består af bomuldscambric. Cambric er et glatvævet stof, der typisk bruges til dyner og puder. Fyldet består af 85 % andedun og 15 % andefjer, så der er et godt forhold mellem blødt og så det mindre bløde materiale, der til gengæld giver puden lidt fasthed at gøre med. En Excellence pude er altså til at blive klog på.

Night & Day fiberdun hovedpude

Night & Day fiberdun hovedpude

Night & Day er endnu en producent på markedet for sengetøj, og de satser på at gøre det velkendte lækkert. De dunpuder vi alle kender, der har været brugt af mennesket i umindelige tider, giver Night & Day ikke bare sådan op på. I stedet prøver de at gøre puden så fancy som muligt. Denne pude giver dig nakkestøtte i topklasse, trods den ikke indtager den sovendes form i samme grad som en dedikeret ortopædisk pude af memory skum. Du får basal støtte.

Blød og beskyttende pude

Pudens overflade består af et silkeblødt fibermateriale, der giver dig den lækre, autentiske blødhed, du kender fra dunpuder. Selvfølgelig er puden også allergivenlig, så om du har brug for det eller ej, får du i puden beskyttelse mod de mest grundlæggende allergener, der er at finde på soveværelset. Navnlig visse partikler og beskyttelse mod husstøvmiders bosættelser.

Har du svært ved at forlige dig med de moderne skumpuder, men er du samtidig nødt til at finde ny pude til soveværelset, er denne hovedpude værd at tage i betragtning. Puden giver dig god overensstemmelse mellem pris og kvalitet, så den kan være den rette løsning for dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Softy Contour 60×60 med justerbart fyld

Soft Contour

Du kan ændre i indholdet på denne skumpude med bomuldsoverflade alt efter dit behov for støtte. Justering laver du ved først at lyne op i lynlåsen. Den har et traditionelt firkantet look modsat andre skumpuders ofte aflange udseende. Overfladen modstår pletter, så selvom du bør have pudebetræk på, modstår den spildt morgenkaffe, hvis nu uheldet skulle være ude.

Justering af fyld giver ergonomisk søvn

Muligheden for at ændre pudens komposition er nichen ved Softy Contour puden, der gør dig i stand til at kompensere for det triste træk blandt hovedpuder, at de mister form efter få ugers eller måneders brug. Det er et manuelt alternativ til skumpuders automatiske justering af formen, du så til gengæld har fuld kontrol over. Puden sørger dog for selv at tilpasse sin form i løbet af natten, så de to typer justering vil gå sammen om at give dig ergonomisk søvn.

Contour puder, eller ortopædiske puder, som de også kaldes, er slet og ret puder målrettet folk, der sover på ryg eller side og designet til at støtte en bestemt kropsdel eller hele kroppen.

Mayan 60×63 svanemærket dunpude

Mayan 60x63 svanemaerket dunpude

Mayan hovedpuden fra Bedre Nætter er ikke en skumpude, men en dunpude. Helt som almindelige dunpuder er den dog ikke, for den er designet efter det trekamrede princip, der kombinerer bløde kamre på overfladen med et midterkammer, der er pudens støttende del.

Oven i det designmæssige, der giver dig maksimal komfort, er puden også svanemærket, hvilket vi sige, at den er produceret under hensyntagen til miljøet. Svanemærket gives ud fra miljømæssigheden i de valgte råvarer, produktionen, måden produktet bruges på, og så hvordan produktet afskaffes. Mayan præsterer her, så hvor puden er hvid, er den også grøn.

Trekamret design giver støtte og blødhed

Pudens design med tre kamre består i, at et inderkammer med masser af fine småfjer udgør den ”hårde” kerne, der støtter nakken. To yderkamre af 90 % moskusdun og 10 % småfjer er så den bløde overflade, der gør puden behagelig at hvilke på. Som du kan se, er alt naturfyld, og det har den fordel, som fuglene også nød godt af, at puden holder sig varm i kolde og kølig i varme tider. Puden formår altså at regulere temperaturen, så den bliver bedst til situationen.

Balance 60×63 dunpude med høj bæreevne

Balance 60x63 dunpude med hoj baereevne

Balance-dunpuden fra Bedre Nætter følger de samme principper som Mayan ved, at puden har sit trekamrede design med en solid kerne, der støtter hovedet, og så to yderkamre, der giver blødheden, så puden både holder ryggen på lige linje og har høj komfort under søvnen.

Åndbar pude der holder på varmen

Puden har høj åndbarhed, så den er let at lufte ud på balkonen eller en tøjsnor, og den egenskab hjælper dig selvfølgelig også om natten, da den løbende ventilerer. Du kan derfor vælge Balance, hvis du ønsker en pude, der i sit ydre har et velkendt design, men som i sit indre bygger på nogle andre idéer for optimal ergonomisk støtte af hele kroppens bagside.

Med en ydre bæreevne på 9 er du sikker på, at al varmen ikke går tabt. Bæreevnen er et udtryk for fyldets evne til at holde på varmen. Ydre bæreevne på 9 vil ofte være det, som puder med bl.a. moskusdun som fyld er i stand til at kapere, og det holder på en stor del af varmen, uden at vi kommer op over bæreevne 10, hvilket kræver gradvist flere fine gåsedun.

Heaven by BN sundhedscertificeret pude

Heaven by BN sundhedscertificeret pude

Heaven by BN har en endnu højere bæreevne på 10 kan altså derfor holde på endnu mere varme, end Balance er i stand til. Puden er mærket Downafresh Greenline, hvilket betyder, at alle dunene er vasket i overensstemmelse med Europas skrappeste hygiejnekrav til sengetøj.

Resultatet er, at de er fuldt ud rene for bakterier, sæberester, skæl fra fuglene og andre elementer, der potentielt kan være sundhedsskadelige. Udover det er Heaven NOMITE-certificeret, hvilket er din garanti for, at puden er komplet umulig for husstøvmider at leve i.

Hovedpuden findes i tre højder

Puden kommer i tre forskellige højder, nemlig en lav, en mellem og så en høj højde. Det kan typisk ses på din sovestilling, hvilken højde er bedst til dig, men skulderbredden er også vigtig:

 • Sover du på maven, er du lidt på Herrens mark i forhold til at finde en pude, der giver dig ergonomisk søvn og bringer hoved, nakke og ryg i lige plan. For dig er en pude i lav højde det bedste valg, selvom forskellen i komfort ikke er så stor, som den er for andre.
 • Sover du på ryggen, er en lav pude generelt også det bedste, med mindre særlige problemer med nakken eller lejets ulige overflade giver behov for noget, der er højere.
 • Sover du på side, vil en høj pude være bedst, når det gælder at rette alting på lige linje.

Svinedrengen fra Bedre Nætter let at vaske

Svinedrengen fra Bedre Naetter let at vaske

Bag det sjove navn ligger endnu en pude, der i stedet for at benytte sig af skum bygger på designet med tre kamre. Konstellationen af duntyper er dog en lidt anden, for hvor de to yderste kamre fortsat består af 90 % moskusdun fra moskusænder og så 10 % småfjer, består det inderste kammer af 30 % andedun og 70 % småfjer. Det gør hårdheden lidt anderledes.

Tåler maskinvask og tumbling på middel varme

Våret på ydersiden består af 100 % bomuldssatin, så det er blankt og blødt som silke, men med åndbarheden der er kendetegnende for bomuld. Det bidrager til at give Svinedrengen en tillokkende komfort, der står i kontrast til navnets associationer med at sove på en høstak blandt mødding. Du vil erfare, at puden er let at vaske, for du smider den bare i maskinen for sig selv og vasker med 60 grader varme efterfulgt af tørring på middel varme i tørretumbleren.

Denne side er anmeldt af: Isabella A. Mortensen Rating 10/10

Author

Redaktionen for Bedzzz har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bedzzz’.

Skriv en kommentar