Når dit barn skal sove, er det vigtigt at det sover godt, men det er ikke kun seng og madras, der er vigtige for den gode nattesøvn, men i høj grad også dynen. Og her har du uden tvivl, og med god grund, en lang række krav til kvalitet, materialer og brug af kemikalier. Vi har her samlet en oversigt over de juniordyner, som har klaret sig bedst i tests, så du hurtigt og nemt kan finde lige præcis den juniordyne, der passer perfekt til dit barn og til dig. Sådan vælger du den rigtige juniordyne til dit barn!

Butterfly Silk juniordyne – allergikerens bedste ven

Butterfly Silk juniordyne

Denne juniordyne er produceret i 100% Mulberry silke, hvilket gør, at den er optimal til barnet med astma eller allergi, da silke er antibakterielt og holder fugt, støvmider og skimmelsvamp af vejen. Derudover er den også velegnet til det varme barn, da dynen er åndbar og temperaturregulerende, og derfor tilpasser sig efter den omgivende temperatur og sikrer en behagelig temperatur under dynen om sommeren som om vinteren. Det er altså en dyne, som dit barn kan bruge hele året.

Dynens vår består af 100% bomuld og er Oeko-tex-certificeret, så du er sikret en dyne, der er produceret med tanke på miljøet og på dit barns sundhed. 

Juniordynen er ekstra lækker og blød på grund af silken – og den bliver kun blødere af at blive brugt. Det lyder utopisk, men jo mere dit barn sover med den, jo lækrere bliver den. Den tåler ikke vaskemaskine, men skal forbi et renseri og have en ekstra skånsom vask. Det er dog ikke nødvendigt at få gjort tit, da den netop er antibakteriel, og regelmæssig luftet kan gøre underværker – gerne i frostgrader, men ikke i direkte sol. 

Fremhævede specifikationer:

 • Produceret i 100% Mulberrysilke
 • Temperaturregulerende og åndbar
 • Holder støvmider og skimmelsvamp på afstand

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Quilts of Denmark juniordyne – varm og let

Quilts of Denmark juniordyne

Juniordynen fra danske Quilts of Denmark er en moskusdundyne – den består altså af andedun. Dette betyder, at det er en dyne, som er rigtig god til at holde på varmen, og den egner sig altså bedst til barnet, der har tendens til at fryse om natten. Det er en helårsdyne, men den kan godt være til den varme side i sommermånederne. 

Det er en let dyne, som kun vejer 250 g. Andedunene er fordelt i 3 x 4 kassetter, så dunene er jævnt og godt fordelt i dynen hele tiden, ligesom der er meget luft i dynen, hvilket gør den behagelig at sove med. Våret består af 100% økologisk bomuldscambric, og juniordynen kan nemt vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader og klare en tur i tørretumbleren efterfølgende, hvis uheldet er ude.

Dynen har både Oeko-tex 100-, Nomite-, Downafresh- og Downpass-certificering, så du er sikret, at dit barn sover med en dyne, der er miljøvenlig, allergivenlig og er produceret i forhold til strenge regler for dyrevelfærd. Det er altså en dyne, som du kan købe med god samvittighed.

Fremhævede specifikationer:

 • Består af europæiske moskusdun
 • Oeko-tex 100-, Nomite-, Downafresh- og Downpass-certificeret
 • Holder godt på varmen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Happy Bear By EuroDun juniordyne – fokus på en ren og allergifri oplevelse

Happy Bear By EuroDun juniordyne

EuroDun har her fremstillet en juniordyne i alpegåsedun med et vår af bomuld. Dynen er Oeko-Tex 100 Klasse 1-certificeret, ligesom den har certificering inden for Nomite og Din Certo. Det er altså en dyne, der er grundigt testet for allergifremkaldende stoffer, ligesom den er produceret under gode forhold for fuglene.

Alle dunene gennemgår en grundig rensning og sortering, inden de bliver fyldt på dynerne. Først bliver dunene afstøvede, dernæst bliver de grundigt renset, og til sidst bliver de sorteret i hånden, så det kun er de bedste og reneste dun, der bliver brugt i dynerne. Der er altså lagt meget energi i, at denne juniordyne skal være god for allergikere og være helt fri for skadelige kemikalier. 

Dunene er jævnt fordelt i 3 x 4 kassetter, og dynen kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader, så længe du er opmærksom på kun at bruge et vaskemiddel, der egner sig til dun – du kan også bruge vaskemiddel til uld. Juniordynen kan også klare en tur i tørretumbleren. 

Dette er altså en god og varm helårsdyne, som er produceret med stor omtanke for dit barns sundhed og velvære.

Fremhævede specifikationer:

 • Bestående af alpegåsedun, der er grundigt rensede og sorterede
 • Allergitestet
 • Vaskbar

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

EuroDun junior – sommerdyne af høj kvalitet

EuroDun junior - sommerdyne

Står du og mangler en lækker sommerdyne til dit varme barn, er denne juniordyne fra EuroDun et godt bud. En dynes bæreevne er en rigtig god guide til at finde dyner af god kvalitet, da det beskriver dunenes kvalitet, og denne dyne har en bæreevne på over 12, som er særdeles godt. 

Juniordynen består af moskusdun og et vår i 100% økologisk bomuldsbatist, som er Oeko-Tex-certificeret. Derudover har dynen et Super Soft Finish, som gør den lidt ekstra luksus. Den er selvfølgelig også grundigt allergitestet, så også barnet med allergi kan bruge den.

Dunene er jævnt og behageligt fordelt i 6 x 8 kamre, som sikrer, at de ikke klumper sig sammen eller forskubber sig under søvnen. Dynen kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader og tåler også en tur i tørretumbleren.

Vælger du denne juniordyne, får du altså en lækker moskusdyne i høj kvalitet, som dit barn vil elske under de hede sommernætter. Dynen kan også bruges som helårsdyne, hvis dit barn er meget varmt og har problemer med at svede under søvnen hele året rundt. 

Fremhævede specifikationer:

 • Består af moskusdun
 • Egner sig bedst til sommermånederne
 • Høj bæreevne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læsø Garnspinderi – en naturlig helårsdyne

Lrso Garnspinderi

Læsø Garnspinderi har produceret en helårsdyne i uld med et vår i behageligt bomuld. Juniordynen, som hedder Classic Junior Duo, er en af de lidt tungere dyner på grund af sit materiale – den vejer 650 g. -, men denne tyngde kan være tryg og rar for det urolige barn.  

I test af de bedste juniordyner scorer denne højt, da uld er et ideelt materiale til temperaturregulering og isolering, så dit barn har de optimale forhold under søvnen. Uld leder samtidig fugt væk, så barnet ikke er plaget af udsving i temperaturer, hvis de alligevel sveder under søvnen.  

Samtidig er uld et naturligt materiale, så du er sikret, at dit barn sover i en allergivenlig dyne uden skadelige kemikalier. Juniordynen er desuden Oeko-Tex 100-certificeret. Dynen kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren, men det er vigtigt ikke at vaske dynen i mere end 30 grader, og at du bruger både vaskeprogram og vaskemiddel, der er tiltænkt uldprodukter. 

Denne juniordyne er et godt valg, hvis du prioriterer naturligheden i materialerne, og hvis dit barn har problemer med enten at holde varmen eller at svede under nattesøvnen. 

Fremhævede specifikationer:

 • Består af uld – 100% naturmateriale
 • Temperaturregulerende og isolerende
 • Leder fugt væk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Änglamark juniordyne – let sommerdyne med sundhed og miljø i fokus

Anglamark juniordyne - let sommerdyne

Änglamark brander sig på at have et stort fokus på sundhed, miljø og på ikke at bruge unødige og skadelige kemikalier i deres produkter, og dette lever denne juniordyne i moskusdun også op til. Dynen er svanemærket, astma- og allergimærket, Oeko-Tex 100-mærket og er tilmed også certificeret indenfor Nomite, Downafresh og Downpass. Änglamark er et mærke under Coop, som har høje og strenge krav til deres produkter. Du er altså helt sikker på, at du her får en dyne, der på ingen måde er sundhedsskadelig for dit barn, som er produceret i forhold til gældende krav til dyrevelfærd, og som er produceret med på den bedst mulige måde i forhold til miljøet. 

Juniordynen har en bæreevne på 11, så du får her dun i meget høj kvalitet. Dunene er jævnt fordelt i 3 x 4 kassetter. Dynens vår består af 100% økologisk bomuld, og juniordynen er vaskbar ved 60 grader i vaskemaskinen og kan tørres i tørretumbleren ved lav varme. 

Dette er altså en dyne for dig, der ikke vil gå på kompromis med sundhed og miljø i dit barns omgivelser.

Fremhævede specifikationer:

 • Fremstillet af moskusdun og 100% økologisk bomuld
 • Bæreevne på 11
 • Mærket med alle relevante certificeringer indenfor kvalitet, miljø og sundhed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nsleep juniordyne – et bæredygtigt, rent og behageligt valg

Nsleep juniordyne

Denne helårs juniordyne er produceret i Kapok naturfibre. Dette er ikke et materiale, der er klassisk for dyner, så du kender måske ikke til det, men så er det på tide, at du stifter bekendtskab med det nu. Kapok vokser i kapsler på træer i Sydamerika, Østafrika og Asien. Træerne kan blive helt op til 70 meter, have op til 3000 kapsler på sig og nå en alder af 200 år, før de dør. Det er altså en imponerende plante, som også har nogle ret unikke egenskaber. Derudover er Kapok et særdeles bæredygtigt materiale, da kapslerne høstes, uden at man fælder træet.

Kapok er først og fremmet et temperaturregulerende materiale, så dit barn altid har det behageligt, og ikke kommer til at svede. Samtidig er naturfibrene ikke modtagelige overfor fugt, og afleder det derfor, hvis dit barn alligevel skulle komme til at svede. Dette gør også, at dynen har en lang holdbarhed, ligesom dynen derfor heller ikke er modtagelig overfor bakterier, svamp og støvmider. Sidst, men ikke mindst, er juniordynen helt fri for kemikalier og skadelige stoffer, ligesom våret består af økologisk GOTS-certificeret bomuld.

Dynen kan vaskes på 60 grader, men det er sjældent nødvendigt, da dynen kan holdes ren ved regelmæssigt at få en tur i tørretumbleren og en god luftning i solen. 

Fremhævede specifikationer:

 • Fremstillet af Kapok naturfibre
 • Antibakteriel og derfor velegnet til allergikere 
 • Temperaturregulerende og fugtafledende

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Høie, Hygea juniordyne – polyesterfibre for en god nats søvn

Hoie, Hygea juniordyne

Det norske firma Høie har et stort fokus på kvalitet, miljø og etik i deres produktion af dyner og puder til hele familien. Det er ingen undtagelse for denne juniordyne, der er produceret i polyesterfibre med vår i 100% bomuldscambric.

Juniordynen kan bruges hele året rundt, da den isolerer dit barns krop godt imod den omgivende temperatur. Derudover har polyesterfibrene den egenskab, at de ikke optager fugt, hvilket holder husstøvmider og skimmelsvamp for døren. Ligeledes optager fibrene heller ikke lugt, så dit barn vil altid sove i en frisk dyne. Skulle den alligevel få brug for en vask ind imellem, så kan den nemt vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader, og den kan tåle tørretumbler. 

En anden væsentlig egenskab ved dynen er, at den ikke støver, hvilket gør den særdeles velegnet til støvallergikeren. Dynen er grundigt testet og godkendt i forhold til strenge krav til kvalitet og skadelige stoffer. Den er bl.a. mærket med Oeko-Tex 100 Klasse 1 og er Asthma Allergy Nordic-certificeret. 

Fremhævede specifikationer:

 • Produceret af polyesterfibre
 • Godkendt i forhold til Oeko-Tex 100 Klasse 1 og Asthma Allergy Nordic
 • Vaskbar ved op til 60 grader

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Änglamark juniordyne – varm og helt igennem sund

Anglamark juniordyne - varm og helt igennem sund

Endnu en dyne fra Änglamark har nået i top i tests af de bedste juniordyner, og en stor grund til dette er mærkets gennemførte fokus på at udvikle produkter helt uden kemikalier og astma- og allergifremkaldende stoffer, og med høje krav til kvalitet og etisk korrekte produktionsforhold. Alle Änglamarks dyner er svanemærkede, astma- og allergimærkede, Oeko-Tex-mærkede samt mærket med Nomite, Downafresh og Downpass. 

Denne dyne er en helårsdyne bestående af 300 g. moskusdun, som er jævnt og let fordelt i 3 x 4 kassetter. Selvom det er en helårsdyne, nævner Änglamark dog selv, at den egner sig bedre til de kolde måneder end til sommervarmen. Dynen er betrukket med 100% økologisk og Oeko-Tex-mærket bomuld, og den holder nemt til en vask i vaskemaskinen i op til 60 grader og efterfølgende til en tur i tørretumbleren ved lav varme.

Juniordynen har en høj bæreevne på 11, så du får her en dyne med dun af høj kvalitet, der med sikkerhed kan holde dit barn varmt og sundt, selv når frosten huserer udenfor.

Fremhævede specifikationer:

 • Fremstillet af moskusdun og 100% økologisk bomuld
 • Varm helårsdyne
 • Mærket med alle relevante certificeringer indenfor kvalitet, miljø og sundhed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Babynor, Arnhild juniordyne – alpegåsedun af højeste kvalitet

Babynor, Arnhild juniordyne

Med denne Arnhild juniordyne fra Babynor er du garanteret et produkt, hvor fuglene, som har lagt dun til, har haft ideelle vilkår. Dynen er DIN CERTO-mærket, hvilket er en mærkning for dyrevelfærd i topklasse. Fyldet består af økologiske alpegåsedun fra gæs, som lever i de østrigske bjerge. Her går de rundt under naturlige forhold og har et langt og godt liv, hvilket også kan ses på dunene, da de er ekstra store netop som tegn på fuglenes sundhed og trivsel. Dunene bliver grundigt støvet af, vasket og sorteret, inden de bliver puttet i dynerne og bliver fordelt i kamre, så dynen forbliver let og jævn. 

Juniordynens vår består af 100% bomuld i en lækker, blød kvalitet, som selvfølgelig er Oeko-Tex 100-certificeret. Et plus ved våret er derudover, at det er uigennemtrængeligt for støvmider, hvilket gør dynen særdeles allergivenlig. Juniordynen er derudover produceret helt uden nogle former for skadelige stoffer og er Nomite-mærket, så du kan trygt lade dit barn sove med den, også selvom det har allergi. 

Dynen kan sagtens klare en tur i både vaskemaskinen ved 60 grader og i tørretumbleren. 

Fremhævede specifikationer:

 • Består af afstøvede og rensede alpegåsedun
 • DIN CERTO-certificering 
 • Tåler vaskemaskine og tørretumbler

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Änglamark juniordyne og -pude – til det sensitive barn

Anglamark juniordyne og -pude

Hvis dit barn er en af dem, der godt kan lide at putte i en varm dyne, og måske også let kommer til at fryse, så er dette sæt med juniordyne og -pude fra Änglamark et oplagt valg. Begge dele er fyldt med moskusdun og har en bæreevne på 11, hvilket betyder, at du her får dun af høj kvalitet, som varmer godt om den lille krop. Dynen kan bruges hele året, men er især egnet til at holde dit barn varmt i de kølige måneder.

Har dit barn allergi er dette dyne- og pudesæt også optimal, for den er, ligesom alle Änglamarks andre produkter, allergivenlig. Du kan være sikker på, at dit barns sundhed har været en central faktor i produktionen, og derfor er det en dyne og pude, der lever op til meget strenge krav til miljømæssige hensyn og brug af kemikalier samt kvalitet og etiske forholdsregler. Sættet kan prale med at have en lang række mærker såsom Svanemærket, mærket fra Astma- og Allergiforeningen, Oeko-Tex 100-mærket og flere andre. Dette dyne og pude-sæt fra Änglamark er en garanteret sund, naturlig og ren fornøjelse.

Dunene er fordelt i 3 x 4 kassetter, som sikrer en jævn og behagelig fordeling, og sættet er betrukket med 100% økologisk bomuld. Både dyne og pude kan tåle vaskemaskine og tørretumbler. 

Fremhævede specifikationer:

 • Består af moskusdun
 • Sæt med pude
 • Mærket med alle relevante certificeringer indenfor kvalitet, miljø og sundhed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Filibabba juniordyne – fri dit barn for sved og støvmider

Filibabba juniordyne

Endnu en dyne med Kapok har udmærket sig i tests af juniordyner. Kapok er naturfibre, der vokser i kapsler på 70 meter høje Kapok-træer i Sydamerika, Østafrika og Asien, og som har fantastiske egenskaber, der gør det til et ideelt materiale til netop dyner. Først og fremmest fordi Kapok er et temperaturregulerende materiale, så hvis dit barn døjer med enten at svede eller fryse om natten, så kan en dyne i Kapok være med til at afhjælpe dette og give dit barn en roligere nattesøvn. En anden væsentlig egenskab ved Kapok er, at det indeholder et såkaldt bitterstof, hvilket gør, at bakterier og støvmider helt simpelt ikke kan leve i dynen. Det betyder, at en dyne med Kapok er særdeles allergivenlig. 

Dynen består derudover af 100% økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. Dette betyder, at dynen er produceret under miljøvenlige forhold, og dermed også er økologisk, og at den er produceret under ordentlige arbejdsforhold. 

En juniordyne med Kapok naturfibre er altså et godt valg, hvis dit barn har allergi eller tendens til allergi, og hvis dit barn har problemer med at opnå den rigtige temperatur under søvnen. 

Fremhævede specifikationer:

 • Fremstillet med Kapok naturfibre
 • Temperaturregulerende
 • Hverken bakterier eller støvmider kan leve i Kapok

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BeKids Junior Komfortdyne – når det bare skal være ekstra rart

BeKids Junior Komfortdyne

Denne juniordyne er fyldt med 500 g. bløde HCS-fibre, som er et polyester-materiale, der virker isolerende for dit barn under søvnen. Derudover består dynen af et betræk i 50% ren bomuld og 50% bambus, der både er med til at gøre dynen ekstra lækker og blød og gøre den til et bæredygtigt valg. Det er altså en optimal dyne at putte og hygge i, og så bidrager bambussen endda til at øge dynens holdbarhed, så det er en dyne, som du og dine børn kan have glæde af i mange år. 

Juniordynen er Oeko-Tex 100-certificeret, så du er garanteret en dyne, der er fri for unødvendige og skadelige stoffer, der kan påvirke dit barns sundhed negativt og være allergifremkaldende. Dynen kan ikke tåle en tur i tørretumbleren, men må gerne vaskes i vaskemaskinen i op til 60 grader.

Det er altså ikke for ingenting, at denne dyne har ’komfort’ som mellemnavn. Den har en ideel blanding af lækre materialer, som gør, at den er behagelig og lun at sove med. Og hvis du samtidig er opmærksom på bæredygtigheden i dine indkøb, er denne langtidsholdbare dyne med bambusfibre en løsning, der gør, at du kan handle med god samvittighed.

Fremhævede specifikationer:

 • Fremstillet af HCS fiberfyld, bomuld og bambus-fibre
 • Lækker blød dyne
 • Et bæredygtigt og langtidsholdbart valg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BeKids Ulddyne Junior – 100 % merinould for en god nattesøvn

BeKids Ulddyne Junior

BeKids har her produceret en dyne, som består udelukkende af lækker merinould. Dynen vejer 550 g. og er ren luksus, hvis dit barn har det lidt for varmt om natten. Mange tror at uld kun er et varmende materiale, men faktisk har uld en isolerende og regulerende effekt, som gør, at dit barn altid vil have den optimale sovetemperatur under dynen. Herudover har uld den evne, at den leder fugten væk, så hvis dit barn alligevel skulle komme til at svede under søvnen, så skal du ikke være nervøs for, at det vil komme til at fryse af fugten.  

Endnu en fantastisk egenskab ved uld er, at det indeholder lanolin, som medvirker at bakterier og støvmider ikke sætter sig i dynen. En ulddyne er altså et godt valg, hvis dit barn har allergi.

Uld er et selvrensende materiale og bliver frisket op af en luftning i frostgrader. Dynen kan dog godt klare en tur i vaskemaskinen på maksimalt 30 grader, men vær opmærksom på altid at bruge et vaskeprogram og et vaskemiddel, der er egnet til uldmaterialer.  

Fremhævede specifikationer

 • Fremstillet i 100% merinould
 • Temperaturregulerende
 • Højt indhold af lanolin, som holder bakterier og støvmider ude

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Quilts of Denmark, Dozy Juniordyne – let kvalitet

Quilts of Denmark, Dozy Juniordyne - let kvalitet

Quilts of Denmark har her produceret en luksuriøs sommerdyne med fyld af fine, hvide moskusdun. Juniordynen vejer kun 150 g., så det er en ultralet dyne, som passer helt perfekt til de varme sommernætter og sikrer, at dit barn har en behagelig temperatur. Juniordynens vår består af 100% økologisk bomuld, som er Oeko-Tex 100-certificeret, ligesom dynen er Downfresh-certificeret. Der er altså her garanti for en allergivenlig dyne helt fri for kemikalier, der kan virke skadelige for dit barn.

Juniordynen har en bæreevne på 11, hvilket indikerer, at der er tale om dun af høj kvalitet, og som giver den bedste søvnoplevelse for dit barn i sommerheden. Dynen kan nemt klare en tur i vaskemaskinen på skåneprogram på maksimalt 60 grader og tåler også en tur i tørretumbleren. Du kan dog udsætte behovet for vask ved regelmæssigt at ryste og lufte juniordynen i den friske luft.

Denne juniordyne er et sikker valg til sommervarmen, hvor det kan være særdeles ubehageligt og forstyrrende for søvnen at sove med en helårsdyne, men hvor det samtidig er for koldt til at sove helt uden dyne. 

Fremhævede specifikationer:

 • Består af moskusdun og 100 % økologisk bomuld
 • Ultralet sommerdyne
 • Bæreevne på 11

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Quilts of Denmark, Dozy Juniordyne – ekstra blød og ekstra allergivenlig

Quilts of Denmark, Dozy Juniordyne - ekstra blod

Det danske mærke Quilts of Denmark har endnu en juniordyne med i denne oversigt, og her er det en lun helårsdyne, som dit barn kan have stor glæde af i de kølige måneder. Dens fyld består af 90% europæiske moskusdun af høj kvalitet og 10% småfjer. Fyldet er betrukket med 100% økologisk bomuldcambric, der er Oeko-Tex-certificeret, og som giver dit barn en superblød og lækker dyne. Juniordynen vejer kun 280 g., og er derfor en meget let helårsdyne, men det betyder ikke, at den varmer mindre. Den har nemlig en høj bæreevne på 11, som betyder, at den er fyldt med gode og varme dun.

Dynen er i høj grad allergivenlig og er produceret under gode forhold i Danmark. Den har en lang række certifikater udover Oeko-Tex; Svanemærket, Astma- og Allergi Danmark, Nomite, Downpass og Daunafresh. 

Du får altså her en dyne, hvor der er brugt materialer af høj kvalitet, samtidig med at dynen er helt igennem allergivenlig og fri for alverdens kemikalier, som kan være skadelige for dit barn.  

Fremhævede specifikationer

 • Består af moskusdun og 100% økologisk bomuldcambric
 • Bløde stoffer af bedste kvalitet
 • Godkendt til en lang række relevante certifikater

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også Dundyne guide – find de bedste dundyner udgivet af forbrugsguiden.dk.

Læs også vores artikel om: Guiden til at udvælge det bedste kuvertlagen

Læs også: 17 flotte sengetæpper til soveværelset

Denne side er anmeldt af: Emily M. Andersen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Skriv en kommentar