Søvn er vigtigt. Især for børn og unge er en tryg nattesøvn nødvendig for at få energi til den kommende dags oplevelser.

En komfortabel seng sikrer en rolig og stabil nattesøvn, men der er mange modeller på markedet, og det kan være svært at finde den rigtige juniorseng til dine egne eller dine børns behov. Her finder du de bedste senge til børn og unge på markedet – med gode brugeranmelders og i mange forskellige prisklasser.

Der findes ingen enkelt formel, der lyder, ’sådan vælger du den rigtige juniorseng?’ Det handler alt sammen om dine behov og dit økonomiske råderum, som du får tips til anvende bedst muligt i denne guide. Sengene er udvalgt på baggrund af test af de bedste juniorsenge og kvaliteten af deres brugeranmeldelser.

Hvad du bør overveje, før du køber en juniorseng:

Design: Du bør som det første overveje hvordan juniorsengen er designet. Dit barns sikkerhed kommer i første række, så et sikkert design bør være første prioritet. Du skal undersøge om du mener barnet kan begå sig sengen uden at få fingre i klemme, samt uden at slå sig på skarpe hjørner og skruer.

Du skal overveje hvilken farve og stil du ønsker juniorsengen i afhængigt af hvilken stemning du ønsker i dit barns rum. Nogen kan godt lide de mere minimalistiske designs, hvor andre er mere til juniorsenge med rutsjebaner.

Holdbarhed og materialer: Børn kan være meget hårde ved tingene på deres værelser. Det er derfor oplagt at købe din juniorseng i gode materialer i høj kvalitet for maksimal holdbarhed. Efter et år er det tydelig at se forskel på om man har købt sin juniorseng for billigt eller for dyrt, afhængigt af tilstanden på sengen.

Du bør overveje ekstra egenskaber som f.eks. det at være nem at gøre ren. Du kan få juniorsenge med et plast lag på toppen, som gør det nemt at rengøre sengen.

Pris: Du skal overveje hvad dit budget er for din juniorseng, samt hvor længe den skal bruges. Hvis du ønsker at bruge den i mange år i fremtiden, så bør du overveje at investere lidt ekstra penge i juniorsengen. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og det er især tydeligt på juniorsenge som hurtigt kan blive ridsede, hvis de er i for dårlig kvalitet.

Sebra sengen er en populær vare på Pricerunner, og du får her en børneseng med en smart udtræksfunktion. Sengen kan anvendes lige fra, at barnet er nyfødt, til det har en højde på 155 cm. Det giver mulighed for at give barnet en tryg ramme ikke blot i de første måneder, men også i flere år frem. Det er en miljøvenlig, men også prisvenlig løsning for dig som forælder. 

Sengen har målene 115 cm x 75,8 cm x 88 cm, men kan trækkes ud til en længde på 155 cm. Den har en max. vægt på 15 kg (øverste sengebundsindstilling) /80 kg (nederste sengebundsindstilling). 

Derfor anbefaler vi sengen

 • Klassisk og praktisk design fra 1940’erne
 • Justerbar størrelse – kan udvides til 155 cm
 • Sikkert produkt for barnet

Klassiker, der har fået nyt liv

Sengen blev designet af Viggo Einfeldt tilbage i 1940’erne og gik da under navnet Juno. Grundfilosofien var at give brugerne en seng med masser af kombinationsmuligheder. I 2016 overtog Sebra imidlertid rettighederne og kunne dermed relancere sengen under det nye navn ”Sebra sengen”. Designet ligner meget det oprindelige, men har dog gennemgået flere væsentlige forbedringer. Sengens bund kan f.eks. nu hæves, så man står i en ergonomisk korrekt position, når barnet skal løftes op og lægges ned i sengen. Barnet vil også kunne støttes bedre. Sebra sengen er forsynet med aftagelige tremmesider og gavlender, der optimerer sikkerheden for barnet i de første år. Den har tilmed en lille hældning, så barnet ikke får fodfæste og herefter klatrer ud af sengen. Sengen overholder alle de aktuelle sikkerhedsstandarder. Denne klassiker har for alvor fået nyt liv og er klar til de næste mange generationer. 

Fås i mange farvevalg

Der er anvendt birketræ som det primære materiale, og sengen kan fås i flere forskellige farvevalg, så den kan integreres naturligt i børneværelset. Farveskalaen tæller bl.a. hvid, sort, træ, grå, grøn og blå. Sengen er behandlet med en giftfri maling, der både er antibakteriel og miljøvenlig. Ionerne i malingen hjælper med at mindske spredningen af bakterier og bidrager til et renere indeklima, hvilket naturligvis er for barnets bedste.

Sebra sengen vs. markedetMed mere end 75 år på bagen får du her et klassisk design, der for alvor har klaret tidens tand. Eftersom sengens sikkerhed er optimeret på alle punkter efter moderne standarder, får du en helstøbt oplevelse mellem et klassisk og sikkert design. Én ting, som også er blevet noteret af den kendte influencer og TV-vært, Christiane Schaumburg-Müller: ”Funktionen med, at man nu kan løfte bunden så den er spædbarns-venlig er bare perfekt. Jeg elsker den seng og det gør min søn også!” Desuden er det et ekstra plus, at sengen kan vokse sammen med barnet, så man slipper for at skulle udskifte den efter kort tid. Husk, der ikke medfølger en madras, og at denne derfor skal tilkøbes.

Hoppekids juniorseng med trappe – Basic – Hvid en Svanemærket juniorseng

For dig, der går op i miljø, klima og ordentlige arbejdsvilkår og ønsker at give de værdier videre til dit barn, er her en oplagt juniorseng. Der er tale om en lille og praktisk træseng, der lever op til strenge krav i forhold til produktion og materialer. Sengen har endvidere et simpelt og tidløst design, og har med sit liggemål på 160 cm den helt rette størrelse, så barnet har god plads i sengen, samtidig med at der også er plads til andre møbler på børneværelset.

Svanemærket og FSC certificeret

Du kan med god samvittighed putte dine børn i denne seng. Den er nemlig svanemærket, hvilket betyder, at den lever op til de officielle nordiske miljøkrav. For at få et svanemærke skal et produkt både leve op til stramme miljøkrav, have et begrænset klimaaftryk, og så skal det være produceret under ordentlige arbejdsvilkår. Krav som sengen her altså lever op til. Endvidere er det anvendte fyrretræ FSC-certificeret, hvilket er din garanti for, at træet er fældet under ordnede forhold i en skov, der kan reproducere sig selv.

God kvalitet til pengene

Udover at være et bæredygtigt produkt, er der også tale om en juniorseng i god kvalitet og med følgende specifikationer:

 • Monterbar sengehest
 • Lille indbygget trappe
 • 78 x 168 cm sengeplads og 56 cm i højden

Änglamark halvhøj juniorseng – Hvid Svanemærket og miljørigtig seng

juniorseng
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Det er altid betryggende at vide, ens produkter er klimavenlige og producerede under ordentlige forhold. Denne halvhøje juniorseng er Svanemærket og produceret af kvalitetstræ fra bæredygtige skove.

 • Passer til 70 x 160 cm madrasser
 • FSC certificeret hvidlakeret fyrretræ
 • Kommer med stige, sengehest og 72 cm plads under sengen

Miljørigtig og allergivenlig seng

Alle svenskere kender sangen Änglamark af den folkekære troubadour Evert Taube. Det er en sang om en uspoleret lund, hvor naturen vokser frit. Sangen har siden lagt navn til Coops serie af Änglamark produkter, der alle er miljø og allergivenlige. Så her er altså tale om en seng, der lever op til alle miljøkrav, og hvor dit barn kan sove trygt uden at blive udsat for skadelige kemikalier. Sengen er endvidere Svanemærket, hvilket er den officielle miljøcertificering i Norden.

Til det lille børneværelse

Pladsen kan være træng på børneværelset. Denne seng fylder ikke alverden, og den ekstra plads under sengen kan bruges til opbevaring.

Hoppekids halvhøj seng med rutsjebane – Premium – Fairytale Knight en eventyrlig seng for legelystne børn

Med denne seng bliver det helt sikkert nemmere at lokke de små til at passe deres sengetid. Sengen inkluderer nemlig en rutsjebane og er i sit fantasifulde design lavet til at ligne en vaskeægte ridderborg. Godnatlæsningen bliver derfor ikke de eneste eventyr i denne seng. Dine børn og deres venner kan om dagen selv skabe folde sig ud i de eventyrlige rammer.

Premium seng med udvidet garanti

Sengen er en del af Hoppekids Premium serien og kommer derfor med en udvidet garanti fra producenten. På fabriksfejl er der livstidsgaranti, mens moduler og tilbehør understøttes i fem år. Den høje kvalitet kan ses i alle sengens elementer:

 • Inkluderer 12 cm tyk madras
 • Den medfølgende stige har skridsikre trin
 • Sikkerhedstestet og Svanemærket

Dansk produceret seng med børnene i fokus

Hoppekids er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, og alle deres produkter har børnene i fokus. Derfor har sengen bestået grundige miljø- og sikkerhedstest, ligesom du kan være sikker på, at sengen hverken indeholder farlige kemikalier, skarpe hjørner eller synlige knaster.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Baby Dan halvhøj juniorseng 70×140 – køjesengsoplevelse for enebarnet

juniorseng

Der er noget magisk ved at ligge øverst i en køjeseng. Man føler nærmest at man svæver ind i drømmene, og er loftet dekoreret med selvlysende stjerner eller andet pynt, føles det ekstra særligt. Som enebarn er denne oplevelse dog sjældent forundt, for det giver selvfølgelig ikke meget mening at sove i en køjeseng uden at have nogen at dele den med. Denne halvhøje juniorseng med inkluderet stige giver enebarnet mulighed for at sove under loftet, og pladsen mellem gulv og seng kan f.eks. anvendes til huleleg eller opbevaring.

Praktisk forhøjermodul

Er dit barn endnu meget lille, kan sengen anvendes som briks, så der ikke er noget besvær med at komme hverken op i eller ud af sengen. Når dit barn bliver lidt større og får mod på at sove oppe under loftet, kan det solide forhøjermodul nemt monteres og stigen sættes på. Sengen har monterbare fronter, så dit barn kan sove trygt uden frygt for at vælte ud over kanten.

Solidt konstrueret kvalitetsseng

Sengens producent BabyDan har siden 1967 produceret sikkerhedsgitre til børn i Danmark, så det siger næste sig selv, at deres fokus på sikkerhed og kvalitet også afspejler sig her.

 • Fremstillet af lakerede MDF-plader med bund af massivt træ.
 • Tremmekonstruktion i bunden for optimal ventilation
 • Monterbare fronter

Juniorseng m. Skuffe og Madras – Lyserød stabil og velkonstrueret juniorseng

juniorseng

Til dig der ikke vil gå ned på kvaliteten, er her en yderst stabil juniorseng med todelt skuffe, sengehest og inkluderet madras. Du får hele pakken med denne seng, der ydermere er ekstremt velkonstrueret, og kan bære op til 150 kg. Du behøver derfor ikke frygte, at sengen braser sammen, hvis dit barn og han eller hendes venner beslutter at anvende den som hoppeborg. Samtidig sikrer de runde kanter, at barnet kan lege vildt uden at komme til skade. Det er dermed en glimrende seng for aktive børn.

 • 80 x 160 cm madras
 • Stabile MDF-plader
 • Runde, børnevenlige kanter

BabyTrold House 2 – Behagelig og sød

BabyTrold juniorseng med tag - House 2

Elsker dit barn at lege far, mor og børn? Så er denne seng perfekt til at lave de helt rette rammer til dit barns legende fantasi. Denne flotte juniorseng kommer med et stel som er formet som et hus. Denne seng er den perfekte blanding af funktionalitet og komfort, hvilket blandt andet er, hvorfor den er populær hos Coop.dk. 

Derfor anbefaler vi denne

 • Fint og interessant design 
 • Bygget af kvalitetsmaterialer
 • Skab tryghed for dit barn 

Lavet med fokus på sikkerhed 

Sengen af lavet af hvidlakeret fyrretræ som gør den både flot og stabil. Den er nem at gøre ren med en fugtig klud, hvis den skulle blive støvet med tiden. Du skal være opmærksom på, at sengen kommer usamlet, så du skal selv i gang, når du får sengen hjem. Dog kommer sengen med en samlevejledning som er nem at følge. Denne seng er ikke kun lavet til at være flot. Næsten hele vejen rundt om sengen er der monteret lave tremmer. Disse giver en super fin detalje, da de ligner et havestakit, men de hjælper også med at øge sikkerheden i sengen. Det kan være svært for nogle børn at komme fra en tremmeseng til en juniorseng. Disse lave tremmer gør, at overgangen kan virke mere flydende, og de hjælper med at forhindre dit barn med at fald ned af sengen, hvis de sover uroligt. Sengen er godkendt efter EU’s standarder, så den lever op til de rette krav. Sengen er bygget, så der er et hulrum under madrassen. Dette er perfekt til at have bedrollers under sengen til ekstra opbevaring. Den ekstra opbevaring er både god til legetøj, men også ekstra sengetøj. 

Nem at pynte til dit barns personlighed

Denne juniorseng kommer med et flot og legende design. Selve sengen har et simpelt udtryk, så den passer ind på langt de fleste børneværelser. Derudover er sengen det perfekte blanke lærred til at pynte, så det passer til dit barns personlighed. Du kan dække rammen med stof, så der blive lavet en tryg hule, hvor dit barn kan sove. Det kan også bruges til at lukke af fra omgivelserne, når dit barn skal sove. Det er også godt til hvis dit barn gerne vil koncentrere sig om sin læsning. Du kan også pynte indersiden af sengen. Du kan blandt andet lave en flot nattehimmel med lyskæder, hvis dit barn ikke kan lide at sove i mørke. Du kan også bruge stellet til at hænge en uro op, hvis dit barn godt kan lide at kigge på noget, når de skal falde i søvn. 

BabyTrold House 2 vs. Markedet

Denne senge adskiller sig fra andre børnesenge med dets unikke design. Udover at være sjovt for dit barn at inddrage i deres lege, så er sengens design flot og minimalistisk, så den passer ind i det moderne nordiske hjem. Derudover er er tiltænkt ekstra sikkerhed i sengen, da den har lave tremme sengeheste langs det meste af sengen.

Manis-h halvhøj børneseng – Huxie – Hvid praktisk seng med opbevaringsplads

juniorseng

Aktive børn elsker at klatre op og ned ad træer og stiger dagen lang. Med denne halvhøje seng kan dit barn brænde det sidste krudt, af inden det lægger sig til rette i den bløde seng. Pladsen under sengen kan anvendes til leg eller opbevaring. Sengen har:

 • Knap 80 cm under sengen perfekt til at bygge en hule
 • Solid konstruktion i massivt egetræ og MDF-plader
 • Medfølgende monterbar stige og sengehest

Nem at rengøre

Ligesom de øvrige møbler på børneværelset er det vigtigt at rengøre sengen jævnligt, så støv og snavs ikke skaber dårligt indeklima. Det er de færreste børn, der bryder sig om at gøre rent. Men med sengens simple konstruktion og gode overfladebehandling, er det ingen sag at holde den pæn og ren. Der skal blot anvendes mildt sæbevand og en oprevet klud, og med nogle få snuptag er sengen skinnede ren igen.

Saml sengen med dit barn

Denne juniorseng er nem at samle og kræver intet specielt værktøj. Har du et barn i den tidlige skolealder med lidt teknisk interesse, er det oplagt at samle sengen sammen og få en god fælles oplevelse ud af det.

Manis-h Huxie halvhøj juniorseng – hvid giver ekstra plads i rummet

juniorseng

En seng fylder godt op i børneværelset. Nogle gange så meget, at der ikke er meget plads tilbage til legetøj eller øvrige møbler som skrivebord og klædeskab. Denne halvhøje juniorseng har omkring 80 cm fra gulv til madras, hvilket giver masser af plads til f.eks. opbevaring af legetøj, sko, eller hvad der ellers har det med bare at flyde på gulvet. På den måde er der mere plads til at folde sig ud på børneværelset.

Lav sengen til en hule

Takket være børns livlige fantasi kræver det ikke meget at lave en Manis-h halvhøj juniorseng om til en rigtig legehule. Du behøver blot at hænge et tæppe ned fra overkøjen, og rummet under sengen forvandles til et beduintelt, en mystisk grotte, eller hvad I nu ellers kan finde på. En lidt for livlig fantasi kan dog også have sine skyggesider. Nogle børn kan en gang imellem have svært ved at sove, hvis du ikke lige har tjekket for, om der befinder sig en bøhmand under sengen. Ved at lege under sengen i dagtimerne, lærer barnet, at her er der intet er at frygte.

Perfekt til det mindre børneværelse

For mange nybagte forældre kan det være en dyr fornøjelse at få sit første barn, og barneværelset kan nogle gange blive lidt trængt, hvis I bor i en mindre lejlighed. Denne seng er i høj kvalitet prisen taget i betragtning og giver samtidig lidt ekstra plads på værelset.

IDA-MARIE – en populær overgangsseng

 • Klassisk og tidsløst design
 • FSC-certificeret træ
 • Fås i forskellige farver
IDA-MARIE

IDA-MARIA er en juniorseng fra danske Hoppekids, og den forhandles bl.a. på Mammashop.dk, hvor den figurerer som den mest populære seng. Den sigter mod barnet, der mangler en overgangsseng – i overgangen fra tremmeseng til voksenseng. Den er forarbejdet i FSC-certificeret fyrretræ og har liggemålene 70 x 160 cm. De komplette mål på sengen er L166 x H65 x D76 cm. Den har en max. belastning på 100 kg. Sengens design er ret klassisk med en lamelbund og langsgående brædder på siderne. 

Derfor anbefaler vi sengen

 • Populært produkt på Mammashop.dk 
 • God overgangsseng
 • Klassisk og tidløst design 

Mulighed for ekstra tilbehør

Sengen købes uden sengehest, men denne kan købes separat, hvis du ønsker en ekstra sikkerhed for barnet. Det samme gælder madras og skuffer. Har du brug for lidt ekstra opbevaring på børneværelset, er det perfekt at udnytte pladsen under sengen ved at købe et skuffemodul. Her kan du med fordel opbevare alt fra sengetøj til legetøj. Sengen kan fås i forskellige farver, så den passer perfekt til det udtryk, du og barnet søger på børneværelset. Du kan med fordel lade barnet have indflydelse, hvis han eller hun allerede har en favoritfarve.

Børnesengen som en tro følgesvend

Børnesengen IDA-MARIA giver barnet et perfekt helle i hverdagen, men også en tryg base, når det er tid til at bevæge sig ind i drømmeland. Producenten Hoppekids har nemlig en klar designfilosofi: ”Børnemøbler skal både kunne være rumskibe, eventyrlige huler, arbejdsplads og hyggelig læsekrog. De skal kunne bruges til leg – både alene og med venner – læring og søvn.” Sengen er derfor udviklet til at være den tro følgesvend gennem barndommen, hvorefter den er klar til at gå i arv til de mindre søskende eller fætre og kusiner. Dette går dog hånd i hånd med en bæredygtig produktion baseret på FSC-certificeret træ samt et øje for barnets sikkerhed.IDA-MARIA er produceret på Hoppekids’ egen fabrik, og det danske team følger produktionen fra A til Z, så de kan stå inde for produktets kvalitet.  

IDA-MARIA vs markedet

IDA-MARIA er et godt eksempel på en både klassisk og tidløs seng, og den vil kunne passe ind på stort set ethvert børneværelse. Den har desuden opnået flere certificeringer, der gør dette til et sikkert valg for barnet. Sengen er f.eks. behandlet med en vandbaseret lak uden skadelige kemikalier, og den er også både Svanemærket og TÜV-certificeret. Når du sammenligner prisen med andre lignende produkter, så husk at overveje, at der eventuelt skal tilkøbes tilbehør som sengehest, madras og skuffer. Men alt i alt får du her en både god og sikker overgangsseng til barnet, der er klar til at flytte ud af tremmesengen – men endnu ikke ønsker at tage det fulde skridt over til en voksenseng.

Huxie Manis-h – Klassisk og stilren juniorseng med opbevaring

 • Høj kvalitet og populær juniorseng
 • Afrundede kanter som øger sikkerheden
 • Simpelt design som passer ind i de fleste hjem
Huxie Manis-h – Klassisk og stilren

Denne flotte juniorseng fra Huxie er lavet i et klassisk design med børnevenlige detaljer. Sengen har afrundede kanter og en sengehest for at give mest mulig sikkerhed til sengen. Når du skal vælge en junior seng, er det vigtigt, at du vælger en som kan passe til et voksende barn. Denne måler 166 cm i længden, hvilket giver plads til at kunne vokse. Sengen kan holde til hele 100kg, så der er også mulighed for at dit barns yndlingsbamser kan være i sengen også. 

Derfor anbefaler vi denne

 • Simpelt og praktisk design
 • Høj kvalitet
 • Populær seng

Kvalitetsmaterialer skaber stabilitet

Denne seng er lavet af kvalitetsmaterialer, så du får en stabil seng. Sengen er lavet i massivt træ, der hvor der er mest belastning, og MDF der, hvor der er mindst belastning. Sengen kommer med lamelbund, sengeskuffer og sengehest, så du kun mangler dyner og madras. Sengehesten kan nemt monteres og afmonteres. Den er rar at have i starten, så du mindsker risikoen for, at dit barn falder ned af sengen om natten. Når dit barn er mere vant til at sove i en åben seng, så kan sengehesten nemt afmonteres. Sengen er lavet med afrundede kanter, så sengen er mere børnesikker. Man kan ikke undgå, at ens barn ikke kommer til skade, men afrundede kanter kan gøre en skade mindre voldsom, hvis dit barn skulle støde ind i sengekanten.  

Praktisk og simpelt design

Der er som regel mange ting på et børneværelse. Alt deres legetøjs skal helst kunne blive opbevaret et sted. Denne juniorseng kommer med 2 store og rummelige sengeskuffer, som giver ekstra meget opbevaring. Sengeskufferne er også gode til at opbevare ekstra puder, dyner eller sengetøj. Sengeskufferne kan også sagtens bruges til at opbevare alt dit barns legetøj, så det er nemt og hurtigt at rydde op inde på værelset. Sengen har et simpelt design som gør, at den passer ind på langt de fleste børneværelser. Derudover fylder den kun lige, hvad den skal, så der er masser af plads til leg på gulvet. Det smarte og opbevaringsfulde design gør, at denne senge er populær hos Coop.dk

Huxie Manis-h vs. Markedet

Vi har undersøgt, hvordan denne juniorseng adskiller sig fra mange andre populære senge på markedet. Én af de ting, vi fandt ud af, er, at det er muligt at tilkøbe et tilbygningsmodul til sengen, hvis dit barn elsker at sove i højderne.
Med forhøjermodulet kan sengen bygges om til en halvhøj seng, hvilket nogle børn bedre kan lide. Hvis du bygger sengen højere, så er det en god ide at montere sengehesten igen, hvis dit barn nu skulle falde ned. 

Sebra sengen – vokser sammen med barnet

 • Klassisk og praktisk design fra 40’erne
 • Sikkert og gennemtestet design
 • Aftagelige tremmesider og gavlender

Flexa Basic halvhøj børneseng – Nordic – Hvid simpel seng der nemt kan tilføjes elementer

juniorseng

Denne halvhøje juniorseng fra Flexa ideel for børn, der gerne vil sove et stykke over jorden og som om dagen vil bruge rummet under sengen til leg og hulebygning. Det er en simpel seng uden unødige dikkedarer, hvor fokus er på en god materialekvalitet og høje sikkerhedsstandarder.

 • Stabilt funderet på kraftige, hvidlakerede fyrretræsben
 • Medfølgende stige, der kan monteres både i fod- og hovedende
 • Kan nemt omdannes til almindelig børneseng

Matchende elementer kan nemt monteres

Får du eller dit barn lyst til at opgradere sengen, er det muligt at købe matchende elementer fra producenten som f.eks. et udtræksskrivebord, der gnidningsløst falder i med det eksisterende design. En anden nem måde at tilpasse sengen er være at male den om, så farven matcher tapetet i børneværelset, eller at dekorere den med klistermærker eller glimmer.

Nem at samle

Sengen skal du selv samle, men brugeranmeldelser peger på, at det ikke er noget problem. Også selvom du måske ikke er så ferm til det praktiske.

Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord – Nordic – Hvid/grå rummelig seng med ekstra funktioner

juniorseng

Det kan være en dyr fornøjelse at møblere et børneværelse, især hvis møblerne skal have det samme design. Denne halvhøje juniorseng kombinerer mange funktioner i et enkelt yderst praktisk møbel, der utvivlsomt vil vække glæde på børneværelset.

 • Overholder alle gældende sikkerhedstandarder
 • Hvidlakeret fyrretræ og kvalitetslameller
 • Inkluderer stige og skrivebord, der kan skubbes ud

Smart udtræksskrivebord og kommode

Her får du mere end bare en seng får pengene. Under sengen er et fint lille skrivebord med hjul, der nemt kan trækkes ud, når dit barn skal lave lektier, tegne eller klippe-klistre. Bordet kommer også med en indbygget kommode, hvor der kan opbevares bøger, pyntegenstande eller andre småting.

Kan laves til normal seng

Der er i det hele taget tale om et meget fleksibelt møbel. Vil dit barn på et tidspunkt hellere sove nær gulvet, kan stige, sengehest og de lange ben afmonteres, og du står tilbage med en ganske normal juniorseng. Med sine 90 x 200 cm er sengen også velegnet til at blive brugt som gæsteseng for voksne såvel som børn.

Norlik halvhøj børneseng – Hvid kvalitetsseng til fantasifulde børn

juniorseng

En hævet juniorseng med stige og sengehest til børn i alle aldre og størrelser. Med sine 90 x 200 cm er her tale om en seng i en god størrelse. Når dit barn endnu ikke fylder alverden, kan den ekstra plads bruges på bamser og puder, og der er rigeligt med plads til, at du kan ligge og læse godnathistorier. Senere hen bliver de ekstra centimeter dog dyrebare, når teenageårene banker på, og dit barn skyder i vejret.

Giver ekstra plads på værelset

Pladsen under sengen behøver ikke gå til spilde. Dit barn kan med et simpelt tæppe forvandle sengen til en hule, og når han eller hun er færdig med at lege, kan pladsen bruges til at gemme det legetøj af vejen, der normalt bare ligger og flyder.

Brugeranmeldelser fremhæver kvalitet for pengene

Sengens brugeranmelder fremhæver ofte, at her er tale om en juniorseng af høj kvalitet den lave pris taget i betragtning. Det er en seng der:

 • Kan holde hele barndommen
 • Giver ekstra opbevaringsplads
 • Er konstrueret af massivt fyrretræ

Norlik børneseng med opbevaring – Masser af opbevaringsplads og lækkert design

juniorseng

Når du køber en seng, kan du lige så godt få det maksimale for pengene. Her er en alsidig juniorseng, der med sit klassiske design og smarte funktioner kan bruges i mange situationer. Sengen passer til madrasser på 2 meters længde, så selv en velvoksen teenager kan uden problemer strække sig helt ud, hvilket også gør det til en god teenage seng. Det gør også sengen yderst velegnet til et gæsteværelse, når børnene en dag forlader reden.

Opbevaringsskuffer med hjul

Et børneværelse bliver hurtigt en rodet affære, hvis der ikke er opbevaringsplads nok. Denne seng kommer to smarte skuffer på hjul, så du nemt kan få adgang til, hvad der opbevares under sengen. Både skufferne og selve sengen er lavet af massivt fyrretræ i en lækker hvidlakeret farve, der giver sengen et let og blødt udtryk.

Kan bruges af både børn og voksne

Sengen er med sine 67 cm i bredden og 206 cm i længden en forholdsvis stor juniorseng. Det gør, at den kan anvendes i mange år, så du slipper for at skulle købe en ny seng, når dit barn kommer i teenageralderen. Sengens længde muliggør også, at du kan ligge i sengen og læse godnathistorier for dit barn, uden at blive helt krøllet sammen. Bare pas på, du ikke selv falder i søvn i den komfortable seng!

Norlik køjeseng – En køjeseng der kan deles i to

juniorseng

For mindre børn er der ikke noget mere hyggeligt end at dele en køjeseng med sin bror eller søster. Denne køjeseng vil med sin legevenlige størrelse og sikre design utvivlsomt danne rammen om mange gode stunder på børneværelset. Og når børnene bliver lidt ældre og naturligvis gerne have vil et værelse for sig selv, kan sengen nemt skilles ad og fungere som to enkeltsenge – endda til én sengs pris.

Flytbar og sikker stige

En udfordring ved en køjeseng er, at den øverste køje kan være svær at komme op i, når man endnu ikke er så høj eller adræt. Til denne juniorseng medfølger en kraftig stige, der både kan placeres i hoved- eller fodenden, så der er rigeligt med plads til at klatre op på, uanset hvordan sengen står i værelset. Stigen består ligesom resten af sengen af hvidlakeret fyrretræ og er både holdbar og nem at montere.

Vælg dine egne madrasser

Madrasser medfølger ikke, og du skal selv samle sengen. Men derfor får du også rigtigt meget seng for pengene. Det giver også den fordel, at du kan købe separate madrasser til over- og underkøje, hvis dine børn har forskellige præferencer i forhold til madrassens hårdhed og affjedring.

Manis-h Huxie billig juniorseng – En solid og simpel seng til de små

juniorseng

Leder du efter en prisvenlig børneseng med god liggeplads, er en Manis-h børneseng et oplagt valg. Det er en seng med god længde, kraftigt design og et minimalistisk design, der snildt kan stå på børneværelset fra den første spæde tid til de udfordrende teenageår. Der medfølger ikke madras, men til gengæld får du:

 • En velkonstrueret seng i massivt træ
 • Monterbar sengehest
 • Mulighed for at tilkøbe moduler

Miljøvenlig og kemikaliefri maling

Sengen er konstrueret i massivt bøgetræ og med MDF-plader. Sidstnævnte er sammenpressede træfibre opblandet med lim, hvilket gør dem både fleksible og slidstærke. Træet er malet i en fin hvid farve, der går godt på de fleste børneværelser, og der er anvendt en vandbaseret maling fri for skadelige kemikalier.

Forandr sengen med ekstra moduler

Forandring fryder. Især blandt børn, hvor hver dag byder på nye udfordringer og oplevelser, og hvor vaner og rutiner endnu er ukendte begreber. En Manis-h børneseng kan nemt udbygges med ekstra moduler, så du f.eks. kan gøre sengen halvhøj ved et tilkøbe et forhøjermodul og en monterbar stige. På den måde kan du på billig og klimavenlig vis opgradere sengen, uden at skulle investere i en ny model.

Flexa Basic halvhøj seng med rutsjebane – Hit – Hvidpigmenteret gør det til en leg at komme op om morgenen

juniorseng

Barndommen er en magisk tid. Ethvert møbel eller objekt kan blive genstand for barnets fantasi, og det gælder ikke mindst sengen, der står centralt i de fleste børneværelser. Juniorsengen er ikke blot stedet, hvor dit barn lader op til den næste dag fyldt med leg og læring. Den er også et legeredskab i sig selv, hvor man kan boltre sig i puder og madrasser eller gemme sig under dynen og læse tegneserier eller spille Nintendo. Denne børneseng er med sin højde og medfølgende rutsjebane oplagt til det legelystne barn.

En seng der kan vokse med dit barn

Selvom det er en børneseng, har sengen et liggemål på hele 90 x 200 cm. Så der er rigeligt med plads, ligegyldigt hvor hurtigt dit barn pludseligt skyder i vejret. Den gode plads er også ideel til at fylde sengen op med bamser, puder og legetøj, til når man rigtig skal boltre sig.

Dansk design og solidt håndværk

En Flexa seng er udført i rent og simpelt design med tanke på barnets oplevelse. Samtidig er sikkerheden tænkt ind i alle produktets facetter, og der er tale om en solidt konstrueret juniorseng. For dine penge får du:

 • Seng af massivt fyretræ med klar lak
 • Monterbar rustjebane
 • Indbygget stige, så barnet nemt kan komme op i sengen

Manis-h juniorseng – Huxie – Hvid er en solid seng til børneværelset

manis-h-juniorseng-huxie-hvid (1) (1)

Du sover med garanti selv bedre, når du ved dine børn er lagt til ro i en robust og komfortabel seng. En Manis-h juniorseng – Huxie – Hvid skaber optimale rammer for børnenes nattesøvn med sin solide og kompakte konstruktion. Sengen har afrundede kanter, og der medfølger en sengehest, der sikrer at dit barn kan sove trygt uden frygt for at vælte ud over sengekanten.

Solide materialer der er nemme at rengøre

En Manis-h juniorseng – Huxie – Hvid er en prisvenlig børneseng konstrueret af solide materialer. Du skal selv samle sengen, men det er en simpel proces, så du behøver ikke langtfra at være uddannet snedker for at få delene til at passe sammen. Sengen har:

 • Massive ben i træ
 • Hvidmalede MDF-plader, som er et stærkt og fleksibelt materiale
 • Monterbar sengehest, der let kan fjernes, når barnet sover trygt uden

Sengen er desuden nem at rengøre med en fugtig klud. Den kræver ingen speciel vedligeholdelse, men skruer og bolte bør dog efterspændes med jævne mellemrum.

Gode brugeranmelderser og prisvenligt valg

Prisen taget i betragtning, får du en yderst solid seng af kvalitetsmaterialer, der utvivlsomt vil holde, indtil dit barn en dag får brug for en større seng. Kvaliteten afspejler sig også i brugeranmeldelserne, der er yderst positive.

Flexa Basic køjeseng – Nordic – Hvid tryg og sikker juniorseng

juniorseng

Ikke meget bringer søskende tættere sammen end at dele en køjeseng i de unge år. Det ældste barn kan sige godnat til sin lillebror eller lillesøster og kravle op ad den sikre stige, for derefter at sove trygt og godt i overkøjen, der selvfølgelig er sikret med en solid sengehest. Denne seng har følgende specifikationer:

 • Passer til 90 x 200 cm madrasser
 • Leveres med stige og sengehest
 • Konstrueret i holdbart, hvidmalet fyrretræ

Kan deles i to enkeltsenge

Denne køjeseng er velkonstrueret og vil utvivlsomt holde, indtil de små har vokset sig store nok til at bo på hvert sit værelse. På det tidspunkt er køjesengen nem at dele i to, så I står tilbage med to enkelte juniorsenge. Da køjerne har plads til to meter lange madrasser, kan selv de mest udvoksede teenagere sove komfortabelt.

Vælg den rette madras

Sengen leveres uden madrasser, så du slipper for at betale ekstra for madrasser, der måske ikke passer til dine børns behov. Der er stor forskel på, hvilken madras passer bedst til dine børns størrelse og kropsvægt, så det kan være en god ide at investere i forskellige madrasser til over- og underkøje.

Manis-h juniorseng med hus og himmel – Hvid en fint dekoreret seng

juniorseng

Nogle børn kan godt lide, at der bliver gjort lidt ekstra ud af deres seng, så de kan sove godt og trygt i velkendte omgivelser. Denne seng leveres med en monterbar bøgetrækonstruktion udformet som gavlen på et hus, der kan dekoreres med pynt eller lyskæder. Samtidig medfølger et tekstil med indsyede vinduer, så sengen kan forvandles til et lille hjem i hjemmet.

 • Bøgestellet kan nemt monteres af og på
 • Sengestel i solidt fyrretræ
 • Miljørigtig hvidlakering fri for kemikalier

Mere end bare pynt

På et tidspunkt vokser dit barn fra husdekorationen og ønsker en mere simpel juniorseng. Bøgestellet kan heldigvis nemt afmonteres, og selve sengen, der bliver tilbage, er der ikke gået på kompromis med. Den består af robuste, langtidsholdbare materialer og står sikkert på kraftige ben i massivt fyrretræ. Med en madrasstørrelse på 90 x 160 cm fylder sengen ikke alverden, så der er rigeligt med plads til legetøj og øvrige møbler på børneværelset. Du skal selv samle sengen, men delene er nemme at montere og kræver ingen særlig teknisk snilde.

BabyTrold House 3 – Fin og legende 

BabyTrold juniorseng

Med en Krone Box NU 80×200 er du garanteret en komfortabel nattesøvn. Det er en seng helt uden dikkedarer med et robust og simpelt design. Al fokus har været på at sikre en optimal søvn. Med to lag slidstærke fjedre vil du altid ligge optimalt, uanset hvor meget du vender og drejer dig i sengen. Sengen er produceret i Danmark, og du får hele 15 års garanti, så du kan sove roligt, uden at skulle bekymre dig om unødvendige ekstra udgifter.

Kompakt og praktisk design

En seng er normalt et stort og uhåndterbart møbel. Med en Krone Box NU 80×200 er alt overflødigt skåret bort. Du får solide ben, en veldesignet boksmadras og kan frit vælge en topmadras, der passer til dine behov. Da sengen ikke indeholder unødige ornamenter, fylder den heller ikke alverden og er nem at transportere. Det er derfor en oplagt seng til teenageværelset, hvor pladsen til tider kan være lidt træng. Og skal sengen senere følge med på kollegieværelse eller egen lejlighed, er den nem at transportere og passer med sit minimalistiske design ind i alle typer af indretning.

Kan tilpasses dine behov

Ingen sover på samme vis, og køber du en Krone Box NU 80×200, har du mulighed for at sammensætte lige præcis den seng, der passer til dig. Du kan selv vælge sengens hårdhed og topmadras, ligesom du også vælge sengens ben, så de passer til din foretrukne stil.

Husk tilbehøret! Hoppekids Forhæng, Mellemhøj, 70×160 og Hoppekids Forhæng, Halvhøj, 90×200 forvandler juniorsengen til et legeland

Vælger du at købe en halvhøj juniorseng, kan du på simpel vis forvandle sengen til en fantasifuld legehule med disse forhæng fra den danske producent Hoppekids. Forhængene kan fås til både mellem- og halvhøje senge og findes i varianter med forskellige motiver.Et fint lyserødt blomstermotiv vil begejstre selv de mindste prinsesser, og pynte på ethvert børneværelse. Du kan også forvandle din dreng eller piges seng til en ridderborg, med et flot kongeblåt forhæng med ridderemblemet og et vagttårn af stof, der kan monteres på sengens stige. Forhængene består af:

 • 100 % bomuld
 • Er helt eller delvist håndsyede
 • Wire og krogsæt for nem montering medfølger

Læs også: Guide til de 9 bedste halvhøje senge til børneværelset

Se vores artikel om: Testoversigt: sådan vælger du den rigtige køjeseng

Læs også:  Velg en middels hard madrass når barnet flytter ut av sprinkelsengen

Se vores artikel om: Babynest – testoversigt over dine bedste muligheder

Læs også vores artikel om: Sådan vælger du den rigtige weekendseng til dit barn

FAQ

🤩 Hvilken aldersgruppe er juniorsenge beregnet til?

En juniorseng er generelt beregnet til børn, som er mellem 1 og 4 år gamle. Selvom juniorsengen er beregnet til denne aldersgruppe, så er der ingen faste regler for, hvor gammelt dit barn præcist bør være. Det er i stedet vigtigere, at dit barn er klar til en juniorseng.

👍 Er det pengene værd at købe en juniorseng?

Om en juniorseng er pengene værd, kommer an på, om dit barn har brug for sengen. Det kan være en god ide at investere i en juniorseng, da den kan være et skridt på vejen til, at dit barn kan lære at sove alene, i takt med at det vokser.

🤓 Hvilke junoirsenge er de bedste at købe?

Der findes mange forskellige juniorsenge, hvor der er produceret en lang række gode modeller. Dog er den bedste juniorseng lige netop den model, som formår at leve bedst op til de personlige behov og præferencer, som du og dit barn har. Lad gerne barnet prøve sengen, før du køber.

🤔 Hvilken type seng bør en 3-årig sove i?

Det er naturligvis forskelligt fra barn til barn, hvad de foretrækker at sove i, men et rigtig godt bud på en type seng, som generelt passer godt til 3-årige børn, er juniorsenge. Disse senge kan nemlig tilpasses, så de passer perfekt til dine og dit barns behov og præferencer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar