Køjesenge er praktiske og pladsbesparende i børneværelset og indbyder til hygge og leg. En køjeseng er et ideelt valg, når søskende skal dele værelse, når der ofte er overnattende venner, eller når der bare skal skabes lidt ekstra hyggestemning på værelset. Alle, der er vokset op med en køjeseng, ved hvor skøn en hule, man kan lave i underkøjen. Der er mange køjesenge på markedet, og derfor har vi hjulpet dig på vej ved at samle en oversigt over dem, som har klaret sig bedst i tests. Her finder du altså de bedste, sikreste og sjoveste køjesenge til dit barn.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Flexa Popsicle Køjeseng – et fund af en køjeseng fra prisvindende Flexa

Flexa Popsicle Køjeseng

Flexa Popsicle Køjeseng i massiv eg er en bundsolid køjeseng i et flot design, som appellerer til både børn og vokse. Ilva beskriver sengen som ”et fund” og fremhæver bl.a. sengens skridsikre trin og integrerede håndtag.

Stilsikker kvalitet

Flexa Popsicle er lavet i massivt egetræ, og i konstruktionen er der lagt vægt på at sengen er top sikker og brugervenlig. Den øverste køje er lukket hele vejen, og du og dine børn kan derfor sove roligt natten igennem. 

Sengen føles både tryg og hyggelig og er desuden lavet i afdæmpede farver, som vil pynte på ethvert børneværelse. Sengen er en langtidsholdbar seng, som passer til to madrasser på 90×200.

Flexa Popsicle vs. markedet

Flexa er et prisvindende dansk design, og deres Popsicle Køjeseng skiller sig da også ud fra andre senge på markedet på det elegante og moderne design. Flexa borger for kvalitet. Der er kælet for detaljen, og med en Flexa Popsicle kan man være sikker på, at kvaliteten af de valgte materialer er i top.

Køjesengens mål:

 • H: 184,7 cm
 • L: 204,2 cm
 • B: 108 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Moderne design
 • FSC certificering garanterer bæredygtigt skovbrug

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Magne Køjeseng – en sikker klassiker til børneværelset

Magne Kojeseng

Magne Køjeseng i hvidpigmenteret fyr er en god og klassisk køjeseng, som passer ind i ethvert børneværelse. Sengen er en solid og stabil seng, som rummer en madras på 90×200, og dermed får børnene masser af plads til at vokse

Ren og pæn seng i en god størrelse 

Magne Køjeseng er bygget i et roligt og stilrent design. Sengen er solid og sikker, og der medfølger både stige og sengehest. Køjesengen har en god størrelse, og der er også god luft mellem køjerne. 

I den nederste køje er der tilmed et par hylder, så man kan indrette sengen med et par bøger eller andre ting, der skaber hygge og tryghed. Sengen kan bygges om, så barnesengen også kan fungere som seng til det store barn eller til teenageren.

Magne Køjeseng vs. markedet

Magne Køjeseng er en modulbygget seng. Det betyder at sengen kan skilles ad, og i stedet for en køjeseng har man nu to separate enkeltmandsenge. Magne Køjeseng udmærker sig dermed fra andre køjesenge ved at være en fremtidssikret og meget langtidsholdbar løsning.

Køjesengens mål:

 • H: 164 cm
 • L: 206 cm
 • B: 114 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Modulbygget seng
 • God pris
 • Enkelt og klassisk design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa White – solid kvalitetsseng i tidsløst design

Flexa White - solid kvalitetsseng

Flexa White Køjeseng er en klassisk køjeseng i et enkelt og tidsløst design. Kvalitet og sikkerhed er i top, og med til sengen følger både sengehest og stige.

Et sikkert valg med fokus på funktionalitet og design

Flexa White er en fleksibel seng, som kan tilpasses barnets behov. Flexa er et brand med fokus på funktionalitet og er specialister i møbler til børn. Denne model er udstyret med sjove kighuller i siden af den øverste køje, som appellerer til børnene og inspirerer til leg.

Flexa White passer til 2 madrasser på 90×200, og der er således god plads til at vokse. Sengen kan desuden bygges om til 2 enkeltsenge, hvilket er både praktisk og langtidsholdbart.

Flexa White vs. markedet

Flexa White er en modulbygget seng, som er en del af en større serie af møbler til børneværelset. Det betyder, at sengen kan kombineres med andre møbler, og dermed kan køjesengen og børneværelset hele tiden bygges om og tilpasses barnets alder. Sammenlignet med andre køjesenge er Flexa White derfor et multianvendeligt og langtidsholdbart valg.

Køjesengens mål:

 • H: 154
 • L: 210
 • B: 109

Fremhævede specifikationer:

 • Tidsløst design
 • Sjove kighuller i siden
 • Multifunktionel modulbygget seng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norlik køjeseng – det helt enkle valg

Norlik kojeseng

Hvis det, du er på udkig efter, er en helt enkel, klassisk køjeseng, så er denne køjeseng fra Norlik et godt bud. Det er en forholdsvist billig variant, hvorfor den er et ideelt køb til f.eks. sommerhuset, hvor den kun vil blive brugt i kortere perioder og derfor ikke skal koste det store. Køjesengen er også praktisk på den måde, at den kan deles i to enkeltsenge. Så har du to børn, der lige nu synes, at det er det sjoveste at dele værelse, men på sigt gerne vil have hver deres, kan en delbar køjeseng være en praktisk og økonomisk god løsning. Herudover er sengen stor, så den vil kunne følge dit barn længe.

Sengen er nem at samle, den er produceret i massivt fyrretræ, der sikrer en stabil kvalitet, og er malet med en dækkende hvid lak. Der medfølger sengehest til øverste køje, lameller samt en stige, som kan monteres i begge sider af sengen. Madras skal købes separat. 

Altså er køjesengen fra Norlik et fleksibelt og langtidsholdbart, simpelt og stabilt valg til en god pris. 

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 104 x 208 cm
 • Højde: 143 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Enkel og billig
 • Kan deles i to enkeltsenge
 • Produceret i massivt fyrretræ

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids basic køjeseng – billig, svanemærket kvalitet

Hoppekids basic kojeseng - billig

Hoppekids er et dansk mærke, der har stor fokus på miljø, bæredygtighed og børns sundhed i deres produktion af møbler til børn. Derfor er alle deres produkter svanemærkede og lavet af FSC-certificeret træ. Hoppekids har strenge krav til brug af kemikalier og gør derfor en ære ud af ikke bare at overholde, men også at overgå lovgivningens regler i forhold til brug af skadelige stoffer. Du kan altså være sikker på, at du med et produkt fra Hoppekids har et produkt, der er godt for både miljøet, for dig og ikke mindst for dit barn. 

Denne køjeseng fra Hoppekids er, ligesom den foregående, enkel og hvid, produceret i fyrretræ og malet med vandbaseret maling fri for skadelige stoffer. Der følger sengehest med til øverste køje og, stigen kan monteres i begge sider. Madrasser medfølger ikke.

Denne køjeseng fra Hoppekids er en køjeseng til de små børn og til en billig pris. Den kan ikke deles, men scorer til gengæld højt på kvalitet, bæredygtighed og miljøomtanke. Du skal altså ikke være nervøs for at lade dine børn sove eller tumle i denne seng.  

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 70 x 160 cm
 • Udvendige mål: 81 x 168 cm
 • Højde: 145 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Svanemærket og FSC-certificeret
 • Gennemtestet for sikkerhedsregler
 • God pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids premium køjeseng – fleksibilitet, svanemærke og sikkerhed

Hoppekids premium kojeseng - fleksibilitet svanemaerke og sikkerhed

Denne køjeseng fra Hoppekids opfylder de samme krav til bæredygtighed, miljø og kemikaliefrie produkter, som den ovenstående seng og alle Hoppekids’ andre møbler. Derudover er denne køjeseng em del af deres premium-serie, hvilket betyder, at der er sat ekstra store krav til sikkerhed, robusthed og levetid. Ved en premium køjeseng får du livstidsgaranti på fabriksfejl og 5 års suppleringsgaranti. 

I denne model medfølger der sengehest til begge køjer samt en stige med skridsikre trin, der kan monteres i begge sider af sengen. Derudover er køjesengen delbar, så du til enhver tid kan skille den ad og få to enkeltsenge, hvis søskendeparret bliver trætte af at sove i samme rum. Køjesengen er opbygget af moduler, så det er nemt både at afmontere og påmontere tilbehørsdele. F.eks. kan du tilkøbe benmoduler så enkeltsengene kan hæves. Alle dele er lavet i FSC-certificeret fyrretræ, og madrasser medfølger ikke.

Du skal vælge en premium køjeseng fra Hoppekids til dine børn, hvis du vil være ekstra sikker på at få en seng, som er robust, holdbar og helt igennem sikker for dit barn både hvad angår skadelige kemikalier og stabilitet. Derudover er den et godt valg, hvis du sætter pris på fleksibiliteten i, at den kan deles til to og suppleres med tilbehørsdele.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 104 x 209 cm
 • Højde: 150 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Svanemærket og FSC-certificeret
 • Ekstra stort fokus på sikkerhed og robust kvalitet
 • Kan deles til to enkeltsenge
 • Mulighed for at købe en lang række tilbehørsdele

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa basic køjeseng med gæsteseng – ekstra meget soveplads

Flexa basic kojeseng med gaesteseng

Rigtig mange børn elsker at overnatte hos hinanden, og hvis det tit er aktuelt hjemme hos dig, og du er træt af at slæbe en madras frem hver gang, så kan denne køjeseng med gæsteseng fra Flexa være den rette løsning til dit barns værelse. Her får du ikke bare to, men hele tre sovepladser i én. Sengen er en klassisk køjeseng, men under nederste køje gemmer der sig en udtræksseng.

Sengen er grundigt testet og overholder gældende regler for sikkerhed og stabilitet. Både seng, stige og lameller er produceret i fyrretræ, og stigen kan let af- og påmonteres i højre side. Sengen er malet med hvid, vandbaseret lak uden skadelige kemikalier. Madrasser medfølger ikke.

Du får altså her en køjeseng i god kvalitet med en ekstra soveplads, som du altid – hurtigt og nemt – kan hive frem, når behovet er til det.  

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål, køjeseng: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål, køjeseng: 106 x 210 cm
 • Højde, køjeseng: 150 cm
 • Indvendige mål, gæsteseng: 90 x 190 cm
 • Udvendige mål, gæsteseng: 96 x 196 cm
 • Højde, gæsteseng: 17 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Medfølger gæsteseng, som er en udtræksseng
 • Produceret i massivt fyrretræ
 • Overholder regler for sikkerhed, stabilitet og sundhed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa basic køjeseng – simpel kvalitet til de store og de små

Flexa basic kojeseng

Også denne køjeseng fra Flexa kan skilles ad to til enkeltsenge, hvis børnene bliver trætte af at sove i lag, sove i samme rum, eller når barnet vokser fra hulelege i underkøjen. Det sikrer at dine børn kan bruge sengen i mange år, og at pengene derfor er godt givet ud, samtidig med at det er et bæredygtigt valg. Den er lavet i hvidlakeret fyrretræ uden skadelige stoffer og har sengehest på øverste køje. Derudover har den en enkel stige med tre trin, der monteres på højre side af sengen. Madrasser skal dog købes separat.  

Køjesengen har fine tremmegavle og et enkelt og let design, der passer ind i et hvilket som helst børneværelse – og også sagtens kan fungere som enkeltseng i den unge teenagers værelse. Sikkerheden er grundigt testet og lever op til de strenge internationale standarder, så du er samtidig garanteret stabilitet og kvalitet, hvis du vælger denne seng. Sengen fra Flexa er altså en helt enkel og tidløs køjeseng af høj kvalitet, som vil kunne holde i mange år.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 106 x 210 cm
 • Højde: 151 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Kan deles til to enkeltsenge
 • Enkelt og flot design
 • Godkendt i forhold til regler om sikkerhed og sundhed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BabyMax familieseng – køjesengen til 3 personer

BabyMax familieseng

Hvis dine børn skal have ekstra god plads at boltre sig på i køjesengen, eller hvis du mangler en pladsbesparende soveløsning til den lille familie i gæsteværelset eller i sommerhuset, så kan du overveje denne udvidede køjeseng. Den nederste køje er nemlig ekstra bred – hele 140 cm i bredden.  

Køjesengen er i god kvalitet, lavet af massivt fyrretræ med stabile ben og stolper. Den har sengehest i øverste køje og en skrå stige, som kan monteres i begge sider af sengen. Sengen er lavet i et helt enkelt design med hvidpigmenteret fyrretræ, der giver sommerhusvibes og indbyder til uformel hygge. Madrasser medfølger ikke. Du kan både bruge to enkeltmadrasser i 70 x 200 cm og én stor madras i 140 x 200 cm til den nederste, brede køje. Sidst, men ikke mindst, står familiesengen til en rigtig god pris, så du får altså rigtig meget seng for pengene og så endda i en stabil kvalitet. 

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål, øverste køje: 90 x 200 cm
 • Indvendige mål, nederste køje: 140 x 200
 • Udvendige mål: 149 x 209 cm
 • Højde: 146 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Ekstra bred underkøje
 • Lavet i massivt fyrretræ med stabile ben og stolper
 • God pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids Basic køjeseng – alt hvad du behøver til en god pris

Hoppekids Basic kojeseng - alt hvad

Denne køjeseng er ikke delbar, som mange af de andre senge er, men til gengæld leveres den inklusivt madrasser. Du kan vælge imellem to madrasser i enten koldskum eller almindeligt skum. Derudover får du to hvide, vaskbare madrasbetræk med, samt et skuffesæt til under sengen. Alle tekstiler er oekotex-100-certificeret ligesom resten af sengen lever op til Hoppekids’ strengen krav om bæredygtighed, sikkerhed, miljørigtighed og sundhed. Sengen er altså svanemærket og sikkerhedsgodkendt, og du kan roligt lade dine børn både tumle, hygge og sove i den uden at tænke på farlige kemikalier eller ustabilitet.  

Køjesengen er lavet af hvidlakeret, massivt fyrretræ, som selvfølgelig er FSC-certificeret, og der medfølger en stige, som kan monteres på begge sider af sengen. Hvis du køber denne køjeseng, får du en seng i topkvalitet uden at skulle tænke på ekstrakøb i form af madrasser, lagener og opbevaringsmoduler til under sengen, og alt dette får du til en rigtig god pris. Det er altså et godt og let køb, hvis du står og har brug for en fin og simpel køjeseng til de små børn, men hvor du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og med miljørigtighed. 

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 70 x 160 cm
 • Udvendige mål: 81 x 168 cm
 • Højde: 145 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Svanemærket og FSC-certificeret
 • Leveres inklusivt to madrasser, to betræk og et skuffsæt
 • God pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Manis-h, Huxie køjeseng – dansk kvalitet og farvede madrasser

Manis-h Huxie kojeseng

Manis-h er et dansk mærke, som har specialiseret sig i møbler til børn siden 1972, og som både designer og producerer deres møbler i Danmark. Alle deres køjesenge er lavet af stabilt og robust bøgetræ i de bærende dele, og resten er lavet af kraftige spånplader af høj kvalitet med en slidstærk overflade af melamin. Der er altså styr på stabiliteten og sikkerheden hos Manis-h, samtidig med at materialerne sikrer en lang holdbarhed. Sengene er altid gennemtestede og godkendt hos Dansk teknologisk institut. 

Denne køjeseng leveres med to skummadrasser, der kan fås med enten lilla, blå eller røde betræk i 100% bomuld, og som er aftagelige og vaskbare. Selve sengen er hvid og enkel i sit design og kan derfor indgå i alle former for børneværelser. Hos Manis-h er malingen altid vandbaseret og miljøvenlig, og du skal derfor ikke være nervøs for skadelige kemikalier.  

Der medfølger sengehest til øverste køje samt en stige, der kan monteres i begge ender af sengen. Selve køjesengen kan nemt deles til to små juniorsenge. Det gælder for Manis-h, at alle deres senge er modulopbyggede, så de tilbyder en række tilkøb af supplerende dele, som f.eks. en ekstra sengehest til underkøjen. Det gør altså, at en køjeseng fra Manis-h nemt kan tilpasses dit og dit barns behov.

Køber du denne køjeseng fra Manis-h, får du dansk design og dansk kvalitet med stor funktionalitet til en skarp pris.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 70 x 160 cm
 • Udvendige mål: 75 x 166 cm
 • Højde: 152 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Leveres med to skummadrasser med betræk i enten lilla, rød eller blå
 • Dansk design og kvalitet
 • Mulighed for en række tilbehørsdele
 • Kan deles til to enkeltsenge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BabyMax køjeseng – når du bare skal bruge en helt almindelig køjeseng

BabyMax kojeseng

… så er dette et godt valg. Denne køjeseng fra BabyMax er lavet i hvidpigmenteret, massivt fyrretræ med sengehest for oven og stige i venstre side af sengen. Madrasser skal købes ved siden af. 

Køjesengen er enkel og simpel i sit udtryk og i sine funktioner. Den er ikke delbar som mange andre, stigen kan ikke monteres i begge sider og dens design er som køjesenge er flest. Det er dog ikke en grund til at tro, at det er et dårligt valg, for den har samme stabilitet og sikkerhed som mange af de andre gode køjesenge på markedet – den lever op til alle de regler og krav, der er til sikkerheden i køjesenge. Det er tilmed en af de billigere modeller, så hvis du står og har brug for en nem og alsidig, men god køjeseng til sommerhuset eller værelset, så er denne fra BabyMax en fin løsning. En køjeseng som denne giver rig mulighed for selv at præge den med tæpper, puder, huler, tegninger og andet kreativt som du eller dit barn kan hygge jer med.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 99 x 209 cm
 • Højde: 146 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Høj stabilitet og sikkerhed
 • Enkel og alsidig
 • God pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vipack, Lara køjeseng – solid og skarp

Vipack Lara kojeseng

Køjesengen fra Lara-serien af Vipack Furniture er en skarp og enkelt udseende seng, som er karakteriseret ved sine tykke sider og stolper, der ikke bare er en del af designet, men som også er med til at gøre den ekstra robust. Sengen er lavet af fyrretræ, som er FSC-certificeret, samt MDF af høj kvalitet. 

Vipack Furniture er et belgisk mærke, der specialiserer sig i børne- og ungdomsmøbler. De tester løbende på deres møbler, så de altid er af højeste kvalitet inden for materialer og sikkerhed, men også inden for funktionalitet og design. Derfor ligger denne køjeseng også i den lidt dyrere prisklasse.

Sengen er testet og overholder de gældende krav for sikkerhed og har 2 års garanti. Den er lavet med lamelbund– madrasser medfølger ikke –, og stigen kan monteres i begge sider. Derudover er der sengehest i øverste køje, hvilket er ekstra nødvendigt her, da det er en af de lidt højere køjesenge. Den kan desuden købes med en udtræksseng, som også kan bruges som opbevaringsskuffe. 

Denne køjeseng er af høj kvalitet, og der er tænk på detaljerne, hvilket prisen også afspejler. Det er derfor et godt bud på en køjeseng til dig, der ikke vil gå på kompromis med netop udtryk, kvalitet og sikkerhed.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 97 x 210 cm
 • Højde: 174 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Fokus på godt design og høj kvalitet
 • Kan købes med udtræksseng 
 • Testet og godkendt i forhold til gældende krav til sikkerhed og sundhed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Manis-h køjeseng – køjesengen som kan tilpasses til dine ønsker

Manis-h kojeseng - kojesengen

Denne model fra den danske møbelproducent Manis-h fås som udgangspunkt i 4 forskellige farvevarianter: helt hvid, helt antrazitgrå, og hhv. hvid og antrazitgrå med ben i natur. Dog kan den også leveres i en række andre farver ved en øget pris og leveringstid. Manis-h kan farve sengene i pink, rosa, rød, lilla, lys petrol, støvet grøn, klar grøn, aqua, mint og gul. Der er altså her rig mulighed for at sætte dit eget præg på køjesengen og få lavet den i lige præcis dén farve, som du og dit barn bedst kan lide. 

Køjesengen er delbar, og som alle andre senge hos Manis-h er de bærende dele inkl. lameller lavet i massivt bøgetræ, og resten er lavet i MDF af høj og kraftig kvalitet. Og – igen ligesom alle andre senge hos Manis-h – er de opbygget af enkeltdele, som nemt kan tilkøbes, sammensættes eller skilles ad på forskellige måder, så sengen kan tilpasses dine og dine børns behov. Sengeheste og gavle medfølger til øverste køje, madrasser medfølger ikke. 

Faktisk kan du, hos Manis-h, også bestille køjesenge i specialmål. Her tillægges der et gebyr og øget leveringstid, men det betyder, at du ikke skal gå på kompromis med indretning, hvis væggen lige er 2 cm for kort, eller hvis du gerne vil have, at sengen lige er lidt længere, så børnene kan vokse i dem så længe som muligt.

Manis-h leverer solide og stabile køjesenge, som er testet og godkendt hos Dansk teknologisk institut. Der er 10 års garanti på produktfejl og 5 års garanti for køb af supplerende dele. Derudover bruges der kun vandbaseret maling uden skadelige stoffer, så du ikke risikerer at få farlig kemi ind i børneværelset. 

Denne køjeseng er i sig selv en fin, solid seng af høj kvalitet, men hvis du ønsker at sætte dit eget præg på sengen ved enten at ændre farven, målene eller tilføje ekstra moduler, så er denne model oplagt.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 160 cm
 • Udvendige mål: 107 x 170 cm
 • Højde: 159 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Dansk design og dansk kvalitet
 • Fås i 4 forskellige farvevarianter
 • Mulighed for en lang række tilpasningsmuligheder og tilkøb
 • Kan deles til to enkeltsenge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Manis-h køjeseng – dansk design og dit design

Manis-h kojeseng - dansk design

Fuldstændig ligesom den ovenstående køjeseng har denne model et hav af muligheder for, hvordan du selv kan være med til at præge den. Du kan vælge en anden farve til sengen eller bestille den i specialmål ved et pristillæg og øget leveringstid. Ligeledes kan den yderste sengehest farves i en anden farve for at skabe en kontrast gør den unik.

Men du kan også få køjesengen i en af standardfarverne; ’Hvid’ og ’Snow White’ uden at betale ekstra. Her kan du endda vælge om sengen skal være helfarvet eller om benene skal være i naturlak. Al maling er vandbaseret og indeholder ingen skadelige kemikalier, så du kan trygt lade dit barn sove i en seng fra Manis-h.

Sengens bærende dele er fremstillet i massivt bøgetræ, og siderne på sengen er i kraftigt MDF. Den er herudover – ligesom alle senge hos Manis-h – opbygget af enkeltdele og moduler, så det er nemt at tilkøbe dele, bygge sengen på forskellige måder og få den lige præcis som du vil have den. Hvis du mangler opbevaringsplads til voksende legetøjssamling, kan du f.eks. tilkøbe sengeskuffer. Køjesengen kan også nemt deles i to enkeltsenge, hvis søskendeparret alligevel ikke kan administrere at sove i samme værelse. 

Garantien på sengen er 10 år i forhold til fejl ved produktet og 5 år i forhold til tilkøb af diverse supplerende dele. Den er altså stort set identisk med den ovenstående køjeseng fra Manis-h – den største forskel er, at denne model er større, og derfor også kan følge dit barn i længere tid.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 104 x 210 cm
 • Højde: 159 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Dansk design og dansk kvalitet
 • Fås i 2 standardfarver med mulighed for ben i naturlak
 • Mulighed for en lang række tilpasningsmuligheder og tilkøb
 • Kan deles til to enkeltsenge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids premium køjeseng – et sikkert valg

Hoppekids premium kojeseng - et sikkert valg

Igen optræder Hoppekids i denne guide til at finde den bedste køjeseng til dine behov, og det er ikke så sært. I test af de mange former for køjeseng er sikkerhed og sundhed det, der kommer i første række, og her brillerer Hoppekids. Også denne model er svanemærket, malet i lak uden skadelige stoffer, TÜV-testet, testet i forhold til EU’s regler for sikkerhed og produceret i FSC-certificeret fyrretræ. 

Ved Hoppekids’ premium-modeller er der tilmed kælet lidt ekstra for detaljerne, kvaliteten og ikke mindst robustheden. Stigen kan monteres i begge sider og madrasser skal tilkøbes, ligesom der kan tilkøbes en lang række ekstradele til sengen såsom udtræksseng, udtræksskuffer, natbord og meget andet. Køjesengen kan derudover skilles ad til to separate senge, hvis søskendeparret får brug for at sove i hver deres værelse, eller hvis de mister interessen for at lege i køjesengen. 

Der medfølger sengehest til begge køjer, så sikkerheden også er helt i top selv for de mere urolige børn. Dette er også med til at skabe ideelle rammer for at omdanne den nederste køje til en lille hyggehule.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 70 x 160 cm
 • Udvendige mål: 84 x 169 cm
 • Højde: 150 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Svanemærket og FSC-certificeret
 • Ekstra stort fokus på sikkerhed og robust kvalitet
 • Kan deles til to enkeltsenge
 • Mulighed for at købe en lang række tilbehørsdele

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Oliver Furniture Wood Mini+ køjeseng – design og funktionalitet i ét

Oliver Furniture Wood Mini+ kojeseng

Hos Oliver Furniture er der kælet for detaljerne, og det ser man straks – denne køjeseng har et anderledes udtryk, og passer perfekt ind i en nordisk indretning. Sengens runde kanter, tremme-sider og ben i hvidolieret eg er det bærende design hos mange af Oliver Furnitures møbler, og det er derfor oplagt at kombinere dem i indretningen. Køjesengen kan da også nemt omdannes til andre typer senge; den kan deles til to separate juniorsenge eller to til daybeds. Det er altså en seng der, både funktionelt og i forhold til design, kan bruges mange stedet i hjemmet og i mange år – også selvom børnene vokser ud af sengen.

Køjesengen har sengehest både for oven og for neden, der medfølger en stige med egetræstrin, som monteres i højre side, og koldskumsmadrasser kan købes separat hos Oliver Furniture i de tilpassede mål; 68 x 162 x 12 cm.

Oliver Furnitures senge er gennemtestet og godkendt i forhold til gældende regler, så du går på ingen måde på kompromis med sikkerheden, ligesom den også er testet for sundhedsskadelige stoffer.

Hvis du går lidt ekstra op i detaljer og indretning, og abonnerer på stilren nordisk design og kvalitet, er denne køjeseng et sikkert valg. Samtidig er denne køjeseng også et bæredygtig valg, i og med den har så mange funktioner og ikke bliver overflødig, bare fordi børnene bliver for store til den. Det er en af de dyrere køjesenge, men hvis designet og funktionerne i den matcher med dine behov, er det værd at overveje, da den netop har så lang en holdbarhed.

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 70 x 160 cm
 • Udvendige mål: 74 x 166 cm
 • Højde: 132 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Kan deles i to enkeltsenge eller i to daysbeds
 • Flot, nordisk design
 • Sikkerhed og sundhed i top

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hoppekids premium køjeseng – garanti for nul skader

Hoppekids premium kojeseng - garanti for nul skader

Denne model fra Hoppekids premium er en smule dyrere end de andre modeller, men det er der en god grund til. Der er nemlig gjort alt for, at dit barn skal have den bedst mulige oplevelse med sengen – både i leg og i søvn. Den skrå stige, som kan monteres i begge sider, har udfræsninger og dybe trin, der skråner let, så det er endnu nemmere og mere sikkert for dit barn at kravle op og ned ad sengen. Så hvis dit barn har lidt ekstra krudt bagi og nogle gange ikke får ordentligt fodfæste, når det skal gå hurtigt, så kan en ekstra sikker stige som denne være en god investering. Derudover er det muligt at tilkøbe håndtag til stigen, ligesom der kan tilkøbes mange andre dele til sengen, som f.eks. opbevaringsskuffer. 

Sengen kommer også med to fleksible lamelbunde med formspændte lameller, der er optimale for dit barns komfort og støtte i søvnen, da lamellerne tilpasser sig den, der ligger på dem. Det betyder at dit barn i denne køjeseng fra Hoppekids får rigtig god støtte til kroppen og især ryggen. 

Derudover er sengen, som alle andre møbler fra Hoppekids, svanemærket, gennemtestet og produceret i FSC-certificeret fyrretræ malet med miljøvenlig, vandbaseret lak uden kemikalier, som kan være skadende for dit barn.  

Denne seng er altså et rigtigt stabilt og sikkert valg, som giver lidt ekstra støtte til dit barn. Herudover kan køjesengen med sit enkle, hvide og lette udtryk passe ind i alle typer børneværelser – både prinsesseværelset, superhelteværelset og deleværelset. 

Køjesengens mål:

 • Indvendige mål: 90 x 200 cm
 • Udvendige mål: 137 x 209 cm
 • Højde: 150 cm

Fremhævede specifikationer:

 • Ekstra sikker stige
 • Formspændte lamelbunde 
 • Svanemærket og FSC-certificeret
 • Mulighed for at købe en lang række tilbehørsdele

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Delbar eller ej?

Der findes mange køjesengemodeller, der kan deles til to enkeltsenge, og dette kan være en stor fordel, hvis køjesengen f.eks. skal bruges til et søskendepar, der ønsker at dele værelse som små, men på sigt vil have brug for hver deres værelse. Her kan en delbar køjeseng være et fornuftigt valg i forhold til økonomi og bæredygtighed, fordi den kan bruges i mange år frem og ikke er begrænset til den måske korte periode, hvor de to små søskende synes, det er sjovt at sove dele værelse.  

Men hvis du ved, at der ikke vil være behov for at dele køjesengen i to, vil de modeller, der ikke kan deles, ofte være en smule billigere. Måske skal du bruge en pladsbesparende soveløsning til sommerhuset eller til gæsteværelset, hvor overkøjen kan bruges til opbevaring, når ingen sover i den. Hvis du køber en ikke-delbar køjeseng og alligevel fortryder, kan du også altid fjerne overkøjen og nøjes med én enkeltseng.

Gør køjesengen til det ultimative hyggemøbel

Der er mange måder, hvorpå du og dine børn kan tilpasse køjesengen til værelset og gøre den indbydende til leg og hygge. Lidt tæpper, puder og pynt kan gøre underværker og danne ramme om barnets helt personlige og trygge hule. Her får du en liste over fire bud på, hvordan du kan være kreativ med din nye køjeseng:

 • Sæt et forhæng op i underkøjen – dette kan gøres nemt med et tæppe eller to eller et lagen, der kan sættes ind under madrassen eller bunden i overkøjen. Det kan også gøres på en lidt mere avanceret måde ved at sy et forhæng og sætte det op ved at montere en skinne, en wire eller en gardinstang.
 • Pynt op med læselamper og lyskæder – når man skal skabe den perfekte hule, skal der også være lidt lys, så man se sit legetøj eller sin bog. Sæt f.eks. små læselamper op eller hæng en lyskæde på siderne og inde i underkøjen for eventyrlig hyggestemning.
 • Hav masser af puder og tæpper – det bliver ikke en rigtig hule, før det er lækkert og blødt, så find nogle fine puder og varme tæpper, der kan skabe en rigtig afslappet stemning og samtidig pynte lidt op. Hvis du har nogle gamle puder, kan du også prøve kræfter med at sy nye pudebetræk selv af noget lækkert, nyt stof.

Sæt dit eget præg på køjesengen med maling eller tegninger – mange børn elsker at udfolde deres kreativitet, og hvilket barn elsker ikke også farver? Langt de fleste køjesenge fås i hvid, og selvom enkelte modeller kan leveres i andre farver, er det også nemt selv at male sengen. Så kan du og dit barn også helt selv bestemme, hvor mange farver den skal have. Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i et malerprojekt, kan du og dit barn også gøre sengen personlig ved at pynte den med tegninger og klistermærker.

Se også denne artikel på vildmedboern.dk: KØJESENG 2020: HER ER DEN BEDSTE KØJESENG TIL BØRN

Læs også: Guide til de 9 bedste halvhøje senge til børneværelset

Læs også vores artikel om: Sådan vælger du den rigtige weekendseng til dit barn

Læs også: Tremmeseng – testoversigt over de bedste på markedet

Se også denne lignende artikel på vores side: Skal du have en ny vugge? Her er de 11 bedste fra tests

Denne side er anmeldt af: Thomas S. Jeppesen Rating 10/10

Author

Redaktionen for Bedzzz har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bedzzz’.

Skriv en kommentar