Screenshot 2022-11-16 171212

En god madras kan være vejen til en god nattesøvn. En for blød eller for fast madras kan forårsage rygsmerter og andre helbredsproblemer. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige madras til dine behov. Vi har i denne oversigt udvalgt de bedste madrasser på markedet.

Senses Madras 90×200 – Bedste madras fra Bedre Nætter

Vores anbefaling

Screenshot 2022-11-16 170257
  • 100 dages prøveperiode
  • Allergivenligt betræk
  • 7 komfortzoner

Anmeldelse og analyse af Senses Madras 90×200

Produceret i Danmark
Senses er en af de bedste springmadrasser, der findes. Produktionen af madrassen er foregået i Danmark, hvilket er grunden til, at alle detaljer er blevet nøje studeret for at forbedre din søvnkvalitet. Lommefjedrene er svejset ind i små stofposer for at sikre det bedste udgangspunkt for dig. Madrassen giver fremragende støtte i hele kroppen for at hjælpe dig med at få en god nats søvn.

Flere lag af komfort
Bedre Nætter har tilføjet lag af komfort til springmadrassen, hvilket giver mulighed for mere afslappende søvn. Madrassens fjedre er inddelt i syv zoner, så hver person får den helt rigtige støtte alt efter vægt og sovestilling. Madrassens allergivenlige betræk gør det lettere at slappe af uden at bekymre sig om allergi.

Mulighed for at afdrage over en længere periode
Du har hos Bedre Nætter mulighed for at betale over en længere periode, uden det koster dig ekstra penge. Vælg Santander som din betalingsmulighed ved kassen, og udfyld derefter en digital ansøgning. Santander vil behandle din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder for køb under 20.000 kr. eller afdrage over 20 måneder for køb over 20.000 kr. Såfremt du ønsker at betale det resterende beløb under afdragelsen, er det altid en mulighed.

Redaktionens vurdering

En god madras er vigtig for en god nattesøvn. Senses-madrassen fra Bedre Nætter er designet til at give dig den bedst mulige støtte og komfort. Madrassen er lavet med flere lag af komfort og har et allergivenligt betræk. Du har også mulighed for at betale madrassen af over en længere periode, uden at det koster dig ekstra

Emma Original Madras 90×200 – Madrassen til dig der går op i luksus

Bedste premiumvalg

Screenshot 2022-11-16 170533
  • Ergonomisk støtte til ryggen
  • Testvinder hos Testfakta i 2020 og 2021
  • Airgocell-skum

Anmeldelse og analyse af Emma Original Madras 90×200

Flere lag
Emma-madrassen er skabt til at fordele trykket og vægten jævnt for at sikre den bedst mulige søvn. Det midterste lag er lavet af viskoelastisk hukommelsesskum, der tilpasser sig din krop, og HRX-skum på begge sider giver støtte, så du altid vågner udhvilet, uanset hvilken stilling du har sovet i. Det bedste er, at du ikke behøver at købe en separat topmadras.

Supplere din kropsform
Madrassen er bygget til at supplere din kropsform, vægt og soveadfærd for at give dig den bedste støtte og komfort. Når du lægger dig på madrassen, vil du mærke en række forskellige former for støtte og komfort. Det skyldes, at Emma indeholder et lag memoryskum, der gør det muligt for madrassen at tilpasse sig. Madrassens unikke betræk regulerer fugt, smidighed og absorberer alle bevægelser i sengen, hvilket gør den maskinvaskbar.

Unik skum
Airgocell-skummet giver komfort ved at komprimere uden at påvirke andre dele af madrassen. Det har også porer, der gør madrassen åndbar, så du kan holde dig kølig hele natten.

Redaktionens vurdering

Emma-madrassen er designet til at aflaste trykket og fordele vægten jævnt, hvilket gør den perfekt til dem, der ønsker en god nats søvn. Derudover hjælper Airgocell-skummet med at holde dig kølig, mens betrækket regulerer fugten og absorberer bevægelser.

Mayan Latex Madras 90×200 – Den bæredygtige madras

Bedst til prisen

Screenshot 2022-11-16 170807
  • Miljøvenlig
  • 100% naturlatex
  • Allergivenlig

Anmeldelse og analyse af Mayan Latex Madras 90×200

Bæredygtig
Madrassen er fremstillet af naturlatex fra Hevea Brasiliensis-træet. Det gør den miljøvenlig og FSC-certificeret, hvilket betyder, at latexen er udvundet af træer, der er høstet på en ansvarlig måde med hensyn til lokalsamfund, dyreliv og miljø. Poakea-betrækket supplerer madrassens udseende ved at være fremstillet af græsfibre fra Poaceae-familien – som er kendt for at give optimale soveforhold på grund af deres absorberende egenskaber.

Få bedre sovevaner
Vulkaniseringsmetoden, som Bedre Nætters Mayan Latex-madrasser er fremstillet efter, giver madrassen en cellestruktur, der er mere fleksibel end gennemsnittet. Madrasserne har også fugttransporterende egenskaber i topklasse og gør madrassen langtidsholdbar. Du vil ikke kun nyde Mayan latex for dens komfortværdi, men også fordi den er naturligt antibakteriel. Ændr dine sovevaner til bedre nætter fra nu af ved at investere i madrassen fra Bedre Nætter.

Redaktionens vurdering

Mayan Latex madrassen giver ikke kun komfort, men den er også miljøvenlig og har mange andre gode egenskaber. Madrassen er lavet af naturlatex, har fugttransporterende egenskaber i topklasse og er naturligt antibakteriel. Med alle disse egenskaber er Bedre Nætters Mayan Latex-madras sikker på at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar