Om os

Kort om Bedzzz

Bedzzz er et annoncefinansieret online forbrugermagasin, der har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris via inspiration og vejledning i værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Sengetilbehør, Senge, Madrasser, Sovesofa, Skummadrasser

Vi er annoncefinansierede, da vi linker via annoncelinks, når vi henviser til hvor man kan købe de produkter, vi undersøger og skriver om. Det sker enten via affiliate links (reklamelinks hvor vi kompenseres per henvist betalende kunde) eller ved prissammenligningstabeller med vores samarbejde med Prisjakt og Pricerunner (hvor vi får betaling af dem for hvert klik på pristabellen).

Vi ønsker at være transparente om vores forretningsmodel, da den er grundlaget for, at vi fortsat kan levere gratis indhold til vores læsere. Vores annoncepartnerskaber kan give en annoncør mulighed for en sponsorerede artikel om fx et produkt. Partnerskabet kan også have indflydelse på rækkefølgen - altså hvor i en artikel et produkt bliver vist. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke har redaktionel indflydelse på, hvordan vores research-team vurderer eller rangerer produktet.

Hvem står bag Bedzzz?

Bedzzz er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

Vi vil være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om produkter.

Vores mission er at publicere og formidle indhold, der skaber værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research. Vi vil altså hjælpe forbrugeren med at få inspiration til at finde det rette produkt, der matcher netop deres individuelle behov.

Vi har som virksomhed fra starten lavet et aktivt fravalg på bestemte områder som gambling eller kviklån. Vores fokus er på værdiskabende information om forbrugsgoder.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Vi tester sjældent produkterne selv. Vores metode er baseret på dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som læser får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk, men fordi vi samarbejder med bl.a. Pricerunner, som har annonceaftaler med langt de fleste netbutikker i Skandinavien (+9.000 butikker), begrænses vi stort set ikke i vores produktudvælgelse.

Vores Content & Research-team udvælger de produkter, vi anmelder på vores sites. For at finde de produkter, vi mener er blandt de bedste på markedet, gør vores team brug af følgende parametre:

  • Kunders anmeldelser af produktet (fx via data fra Google eller Amazon)
  • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner
  • Sammenligning af produkters specifikationer og features
  • Forhandlerens tilbud, omdømme og service og omdømme (fx Trustpilot anmeldelser)
  • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet (fx klikrater)
  • Pris: Ovenstående vurderes op imod pris og eventuelle tilbud

Vores Content & Research-team, som sidder i Banja Luka i Bosnien, følger nøje planlagte processer og er udlært i at anvende både skandinaviske og internationale test- og anmeldelsesportaler. De bruger avancerede oversættelsesværktøjer, mens processen køres i tæt samarbejde med vores danske team.

Vi forsøger at holde udvælgelsen af produkter objektivt og datadrevet, men ofte vil der være en grad af subjektivitet. Særligt kommer det til udtryk i produktkategorier som mode eller møbler, hvor det æstetiske/emotionelle udtryk spiller en rolle.

Slutteligt skal det nævnes, at vi som udgangspunkt ikke tager produkter ind for webshops med en Trustpilot score under 3. Vi gennemgår løbende vores partneres Trustpilot og fjerner dem, hvis scoren bliver for lav. Forhandlere med lav Truspilot kan dog forekomme inde i pristabeller hentet fra Pricerunner på vores sites.

Kort sagt, vi samler information og sammenligner produkter på forskellige specifikationer og egenskaber, så du som læser kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Hvordan anvender vi tests?

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke, der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle testpaneler såsom Råd & Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat m.m.
  • YouTube’ere der tester og anmelder produkter inden for det aktuelle emne.

Det skal nævnes, at vi skelner mellem vurderinger eksempelvis fra større, uvildige test fra uafhængige institutioner, der for os vægter mere end fx en YouTube-anmelder. Stort set alle vores artikler har beskrivelse af og referencer til de kilder og tests, vi har brugt i vores analyse.

Vi ønsker at gøre opmærksom på, at der kan opstå et selektive bias, fordi vores research-team leder efter testvindende produkter, som ofte medfører, at der i højere grad er fokus på, hvilke tests produktet har vundet og mindre fokus på de tests, hvor produktet har klaret sig mindre godt.

Hvordan anvender vi kundeanmeldelser?

Kundeanmeldelser spiller ligeledes en afgørende rolle i vores udvælgelse af produkter. Kundens test i den virkelige verden siger efter vores vurdering meget om produktets kvalitet, hvilket er essentielt for vores analyse.

Vores research team analyserer kundeanmeldelser på tværs af platforme og webshops.

For at minimere risikoen for falske anmeldelser, vil anmeldelserne primært komme fra e-handelsplatforme (fx Google, Pricerunner og Amazon) samt større etablerede webshops (fx Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.m). Vi skal derfor gøre opmærksom på, at såfremt der laves falske anmeldelser hos de nævnte tredjeparter på et givent produkt, vil vores analyser påvirkes.

Vi fremhæver ikke enkelte anmeldelser, men arbejder typisk med gennemsnitlige ratings på anmeldelser på skala fra 1-5. Vi inkluderer altid alle kundeanmeldelser i vores research, hvad enten de er positive eller negative.

Vi bruger også produktanmeldelser i vores analyse af “fordele” og “ulemper”, hvor vores research-team gennemgår negative anmeldelser for at identificere eventuelle ulemper ved et givent produkt.

Hvordan anvender og sammenligner vi produktdata og specifikationer?

En anden vigtig del i vurderingen af produktudvælgelsen er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af hvor meget vi mener, man som forbruger får for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer.

I forbindelse med vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Vores research-team følger en avanceret proces til at finde og identificere anmelderroste produkter og et avanceret system til at sammenligne produktdata på tværs af produkter i kategorien. Overblikket giver en visuel sammenligning af produkternes egenskaber, specifikationer, resultater på tests og anmeldelser op imod pris.

Slutteligt spiller vores egen data også en vigtig rolle i hvilke produkter, vi anbefaler. Vi har data på hvilke produkter, der bliver klikket mest på samt hvad raten for køb er, hvilket siger noget om produktets popularitet og kundernes præferencer.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Content & Product Research team, der på nuværende tidspunkter tæller syv ansatte, som er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, der indebærer at indtaste produktdata i vores database og på baggrund af det analysere produkterne med sparring fra ledelsen i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammer for research, analyse, udvælgelse samt kvalitetssikring.

Sasa Bojanic
Content & Optimization Lead Sasa Bojanic
Jovana Aleksic
Content & Research Analyst Jovana Aleksic
Isidora Jankovic
Content & Research Analyst Isidora Jankovic
Milana Cvijanovic Kajkut
Content & Research Analyst Milana Cvijanovic Kajkut
Aleksandar Kalaba
Content & Research Analyst Aleksandar Kalaba
Aleksandar Cvijanovic
Content & Research Analyst Aleksandar Cvijanovic
Dragan Miskovic
Content Specialist Dragan Miskovic
Nikolina Vasic
Content & Research Analyst Nikolina Vasic
Djana Salkic
Content & Research Analyst Djana Salkic

Content & Product Research teamet udarbejder selve produktanmeldelserne på baggrund af deres research og sender det videre til vores Content & Translation team i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Forbehold

Vi Bedzzz og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl og forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services, vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Om Bedzzz

Bedzzz er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom bolig, elektronik, hvidevarer, sport & fritid. Vi præsenterer vores læsere for gennemarbejdet indhold, hvor vi tager udgangspunkt i dataindsamling og research. Vi benytter os af eksterne tests og kundeanmeldelser og samler dette for dig – inklusive pris og forhandler – så du ikke behøver at lede mere.

Bedzzz samler tests

De fleste forbrugere foretager en research, inden de investerer i et dyrere forbrugsgode. Det er aldrig særligt spændende at have købt noget, der ikke lever op til dine behov eller dine forventninger. Man kalder det at købe katten i sækken, når man bliver forført af en sælger – uden rigtigt selv at have sat sig ind i tingene. Hos Bedzzz sørger vi for, at du netop ikke køber katten i sækken, men derimod tager en beslutning ud fra oplysning og viden. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af forbrugsgoder, så du kan bruge dine penge og din tid klogest.

Som vores navn også afslører, præsenterer vi forbrugerguides med henblik på at finde ’det bedste’ produkt. Det gælder både i forhold til selve produktet og til prisen. Vi præsenterer fordele og ulemper ved produkterne og udvælger vores favorit. Herudover giver vi dig et overblik over, hvor du kan købe produktet til den bedste pris. Bedzzz er således en online sparringspartner og et online opslagsværk inden for kategorierne boligindretning, hvidevarer og køkkenredskaber, elektronik og sport & fritid. Det betyder, at du kan bruge din tid på noget andet end at lede efter uvildige tests, tips og gode råd til valg af alt fra en affugter til en trampolin.

Vi tester ikke selv produkterne, men vi samler vurderinger fra andre tests og eksperter såsom officielle forbrugerråd, større dagblade og magasiner samt medier inden for produkt nicher etc. Når disse ekspertudsagn sammenholdes med kundernes egne anmeldelser, får vi det mest retvisende billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst over en bred kam. Det synes vi er det mest fordelagtige for vores læsere. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor.

Hvidevarer

Hårde hvidevarer og køkkenmaskiner er komplicerede produkter, hvis det ikke lige er det, man arbejder med til daglig. Derfor er det en rigtig god ide at spørge uvildige eksperter på området, inden du køber et dyrt forbrugsgode, som du er meget afhængig. Du kan naturligvis også bare læse vores guides om hvidevarer. Her i kategorien finder du tests af tørretumbler, køleskabe, affugtere, terrassevarmere og mange andre produkter, som er dels uundværlige og dels med til at gøre hverdagslivet lidt mere behageligt.

Bolig

Vores bolig er der, hvor vi slapper af og lader op. Vi laver mad, sover og hygger med familien. Derfor er det et kæmpe plus, hvis vi føler os hjemme i de møbler og produkter, vi har anskaffet os. I denne kategori kan du finde tests til alt det, man har brug for i sit hjem Det er for eksempel en sofa, en seng eller køkkenudstyr som kapsel-kaffemaskiner, knive, gryder eller andet, der gør madlavningen lidt sjovere.

Elektronik

Elektronik gør hverdage nemmere og sjovere, men det er også noget af en labyrint at finde frem til de produkter, der passer til dit behov. Hos Bedzzz er vi stolte af at kunne tilbyde dig testoversigter over bærbare computere, webcams og diverse tilbehør som mobilcovers og skærmbriller. Vi opstiller en række forskellige produkter inden for elektronikkategorien og giver dig specifikationer, priser og hvad de forskellige tests har bidraget med af viden. På den baggrund kan du nemt sammenligne og vælge lige det Computer, IT og gaming udstyr, som du har brug for.

Sport & Fritid

I denne kategori er der tests og produktoversigter inden for hobby, sport, træning, rejser og oplevelser. Du finder for eksempel den bedste trampolin, basketball kurv, brætspil, massagepistoler og meget andet. Det vil løbende komme nye artikler til, så hold øje med denne spændende kategori.