Om os

Kort om Bedzzz

Bedzzz er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for elektronik og husholdning, særligt senge og møbler.  

Hvem står bag Bedzzz

Bedzzz er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Bedzzz og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Bedste10

Bedste10 er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom bolig, elektronik, hvidevarer, sport & fritid. Vi præsenterer vores læsere for gennemarbejdet indhold, hvor vi tager udgangspunkt i dataindsamling og research. Vi benytter os af eksterne tests og kundeanmeldelser og samler dette for dig – inklusive pris og forhandler – så du ikke behøver at lede mere.  

 

Bedste10 samler tests

De fleste forbrugere foretager en research, inden de investerer i et dyrere forbrugsgode. Det er aldrig særligt spændende at have købt noget, der ikke lever op til dine behov eller dine forventninger. Man kalder det at købe katten i sækken, når man bliver forført af en sælger – uden rigtigt selv at have sat sig ind i tingene. Hos Bedste10 sørger vi for, at du netop ikke køber katten i sækken, men derimod tager en beslutning ud fra oplysning og viden. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af forbrugsgoder, så du kan bruge dine penge og din tid klogest. 

 

Som vores navn også afslører, præsenterer vi forbrugerguides med henblik på at finde ’det bedste’ produkt. Det gælder både i forhold til selve produktet og til prisen. Vi præsenterer fordele og ulemper ved produkterne og udvælger vores favorit. Herudover giver vi dig et overblik over, hvor du kan købe produktet til den bedste pris. Bedste10 er således en online sparringspartner og et online opslagsværk inden for kategorierne boligindretning, hvidevarer og køkkenredskaber, elektronik og sport & fritid. Det betyder, at du kan bruge din tid på noget andet end at lede efter uvildige tests, tips og gode råd til valg af alt fra en affugter til en trampolin. 

 

Vi tester ikke selv produkterne, men vi samler vurderinger fra andre tests og eksperter såsom officielle forbrugerråd, større dagblade og magasiner samt medier inden for produkt nicher etc. Når disse ekspertudsagn sammenholdes med kundernes egne anmeldelser, får vi det mest retvisende billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst over en bred kam. Det synes vi er det mest fordelagtige for vores læsere. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor. 

 

Hvidevarer

Hårde hvidevarer og køkkenmaskiner er komplicerede produkter, hvis det ikke lige er det, man arbejder med til daglig. Derfor er det en rigtig god ide at spørge uvildige eksperter på området, inden du køber et dyrt forbrugsgode, som du er meget afhængig. Du kan naturligvis også bare læse vores guides om hvidevarer. Her i kategorien finder du tests af tørretumbler, køleskabe, affugtere, terrassevarmere og mange andre produkter, som er dels uundværlige og dels med til at gøre hverdagslivet lidt mere behageligt. 

 

Bolig

Vores bolig er der, hvor vi slapper af og lader op. Vi laver mad, sover og hygger med familien. Derfor er det et kæmpe plus, hvis vi føler os hjemme i de møbler og produkter, vi har anskaffet os. I denne kategori kan du finde tests til alt det, man har brug for i sit hjem Det er for eksempel en sofa, en seng eller køkkenudstyr som kapsel-kaffemaskiner, knive, gryder eller andet, der gør madlavningen lidt sjovere. 

 

Elektronik

Elektronik gør hverdage nemmere og sjovere, men det er også noget af en labyrint at finde frem til de produkter, der passer til dit behov. Hos Bedste10 er vi stolte af at kunne tilbyde dig testoversigter over bærbare computere, webcams og diverse tilbehør som mobilcovers og skærmbriller. Vi opstiller en række forskellige produkter inden for elektronikkategorien og giver dig specifikationer, priser og hvad de forskellige tests har bidraget med af viden. På den baggrund kan du nemt sammenligne og vælge lige det Computer, IT og gaming udstyr, som du har brug for. 

 

Sport & Fritid

I denne kategori er der tests og produktoversigter inden for hobby, sport, træning, rejser og oplevelser. Du finder for eksempel den bedste trampolin, basketball kurv, brætspil, massagepistoler og meget andet. Det vil løbende komme nye artikler til, så hold øje med denne spændende kategori.