Om os

Kort om Bedzzz

Bedzzz er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Senge, Sengetilbehør, Sovesofa, Madrasser, Skummadrasser.

Hvem står bag Bedzzz?

Bedzzz er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667

kontakt@obsidianmedia.dk

 

Vores vision er ambitiøs; vi ønsker at være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om forbrugsgoder.

Vi har en ambition om at publicere kvalitetsindhold, der skaber maksimal værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research og god formidling i de emner, skriver artikler om.

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med at finde det rette produkt, der matcher netop deres behov, til den rette pris.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, fordi vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi beskriver, analyserer og anbefaler i vores guides.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk – herunder Pricerunner, som samarbejder med over 9.000 butikker, og dermed dækker vi næsten samtlige webshops i Skandinavien. Derved begrænses vi i praksis stort set ikke ikke i vores udvælgelse af produkter.

Vores annoncer fungerer typisk via den såkaldte affiliate-marketing-model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende klikker og køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

I andre tilfælde består annonce-modellen af et samarbejde med Pricerunner. Her bruger vi Pricerunners pristabeller i vores artikler, mod en lille andel af Pricerunners annonceindtjening, hvilket er en mindre betaling per klik på deres pristabeller.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er en slags digitale ambassadører for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse.

Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi for vores læsere.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov.

Vi skaber først og fremmest værdi gennem aggregering af information. Vi samler alt information ét sted og sammenholder produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber, så du kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat etc.
  • YouTube’ere der tester og anmeldelser produkter inden for det aktuelle emne.

 

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med kundeanmeldelser. Kunden test i den virkelige verden efter vores vurdering meget om produktets kvalitet. Det er vitalt for vores analyse, hvordan forbrugeren tager imod produktet. Det sker ved at indsamle forbrugernes anmeldelser på tværs af platforme som Amazon, Google, Trustpilot samt større webshops som Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.fl.

En anden vigtig del af vurderingen af udvælgelsen af de bedste produkter til forskellige behov er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af, hvorvidt der er værdi for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer i vores analyse.

I forbindelse vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Det muliggør sammenligning produkternes egenskaber op imod pris, testresultater og anmeldelser.

Vi supplerer ofte ovenstående med research på online portaler og fora, dialog med forhandlere, producenter og fagfolk for at danne bedst mulige forståelse af, hvilke faktorer der har størst betydning i købsbeslutningen for produktet.

I mange tilfælde scorer vi produktet på disse nøglefaktorer, således du som kunde får et overblik over, hvordan produktet scorer på de udvalgte parametre sammenlignet med de øvrige produkter.

Slutteligt, spiller vores egen data også en vigtig rolle i, hvilke produkter vi anbefaler. Vi har brugeradfærdsdata på, hvilke produkter der bliver klikket mest på, samt hvad raten for køb er på de respektive produkter, hvilket siger rigtig meget om produktets popularitet og dermed kundernes præferencer, såfremt anmeldelserne af produktet er positive

Det er svært at sætte to streger under, hvad der vægter højst i vores analyse, da det er meget forskellige fra produktkategori til produktkategori. Der kan være artikler, hvor der ikke er lavet reelle tests. Nogle gange tages alle parametre i spil, andre gange vægter enkelte parametre højst.

For at maksimere værdiskabelse og hjælpe dig som læser med at få mest mulig værdi, laver vi også en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Product Research team, som på nuværende tidspunkter tæller fem ansatte, som fortrinsvist er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, hvilket inkluderer processerne beskrevet ovenfor inklusivt at gennemtrævle internettet for test og anmeldelser, indtaste produktdata i vores database, og analysere produkterne på baggrund af dette med sparring fra specialister i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammerne for research, analyse og udvælgelse samt kvalitetssikring.

Forbehold

Vi Bedzzz og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.


Om Bedste10

Bedste10 er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom bolig, elektronik, hvidevarer, sport & fritid. Vi præsenterer vores læsere for gennemarbejdet indhold, hvor vi tager udgangspunkt i dataindsamling og research. Vi benytter os af eksterne tests og kundeanmeldelser og samler dette for dig – inklusive pris og forhandler – så du ikke behøver at lede mere.  

 

Bedste10 samler tests

De fleste forbrugere foretager en research, inden de investerer i et dyrere forbrugsgode. Det er aldrig særligt spændende at have købt noget, der ikke lever op til dine behov eller dine forventninger. Man kalder det at købe katten i sækken, når man bliver forført af en sælger – uden rigtigt selv at have sat sig ind i tingene. Hos Bedste10 sørger vi for, at du netop ikke køber katten i sækken, men derimod tager en beslutning ud fra oplysning og viden. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af forbrugsgoder, så du kan bruge dine penge og din tid klogest. 

 

Som vores navn også afslører, præsenterer vi forbrugerguides med henblik på at finde ’det bedste’ produkt. Det gælder både i forhold til selve produktet og til prisen. Vi præsenterer fordele og ulemper ved produkterne og udvælger vores favorit. Herudover giver vi dig et overblik over, hvor du kan købe produktet til den bedste pris. Bedste10 er således en online sparringspartner og et online opslagsværk inden for kategorierne boligindretning, hvidevarer og køkkenredskaber, elektronik og sport & fritid. Det betyder, at du kan bruge din tid på noget andet end at lede efter uvildige tests, tips og gode råd til valg af alt fra en affugter til en trampolin. 

 

Vi tester ikke selv produkterne, men vi samler vurderinger fra andre tests og eksperter såsom officielle forbrugerråd, større dagblade og magasiner samt medier inden for produkt nicher etc. Når disse ekspertudsagn sammenholdes med kundernes egne anmeldelser, får vi det mest retvisende billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst over en bred kam. Det synes vi er det mest fordelagtige for vores læsere. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor. 

 

Hvidevarer

Hårde hvidevarer og køkkenmaskiner er komplicerede produkter, hvis det ikke lige er det, man arbejder med til daglig. Derfor er det en rigtig god ide at spørge uvildige eksperter på området, inden du køber et dyrt forbrugsgode, som du er meget afhængig. Du kan naturligvis også bare læse vores guides om hvidevarer. Her i kategorien finder du tests af tørretumbler, køleskabe, affugtere, terrassevarmere og mange andre produkter, som er dels uundværlige og dels med til at gøre hverdagslivet lidt mere behageligt. 

 

Bolig

Vores bolig er der, hvor vi slapper af og lader op. Vi laver mad, sover og hygger med familien. Derfor er det et kæmpe plus, hvis vi føler os hjemme i de møbler og produkter, vi har anskaffet os. I denne kategori kan du finde tests til alt det, man har brug for i sit hjem Det er for eksempel en sofa, en seng eller køkkenudstyr som kapsel-kaffemaskiner, knive, gryder eller andet, der gør madlavningen lidt sjovere. 

 

Elektronik

Elektronik gør hverdage nemmere og sjovere, men det er også noget af en labyrint at finde frem til de produkter, der passer til dit behov. Hos Bedste10 er vi stolte af at kunne tilbyde dig testoversigter over bærbare computere, webcams og diverse tilbehør som mobilcovers og skærmbriller. Vi opstiller en række forskellige produkter inden for elektronikkategorien og giver dig specifikationer, priser og hvad de forskellige tests har bidraget med af viden. På den baggrund kan du nemt sammenligne og vælge lige det Computer, IT og gaming udstyr, som du har brug for. 

 

Sport & Fritid

I denne kategori er der tests og produktoversigter inden for hobby, sport, træning, rejser og oplevelser. Du finder for eksempel den bedste trampolin, basketball kurv, brætspil, massagepistoler og meget andet. Det vil løbende komme nye artikler til, så hold øje med denne spændende kategori.