Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter en ny seng. Måske står du midt i en flytning? Måske er din seng ved at være godt brugt? Eller går du og overvejer, om du langt om længe skal forkæle dig selv og investere i en King Size kontinentalseng? 

Kontinentalsenge har den store fordel, at de er bygget op af tre forskellige lag: en solid boxmadras, en springmadras og en ekstra topmadras, der tilsammen sikrer dig den bedst mulige komfort.

Vi har gjort det nemt for dig og samlet en guide af de bedste kontinentalsenge. Her finder du de bedste 25 senge på markedet:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Norland Eksklusiv Komfort 180×200 – danskproduceret kontinentalseng til den kvalitetsbevidste forbruger

Norland Eksklusiv Komfort 180x200

Norland Eksklusiv Komfort er en anmelderrost seng og en #1 bestseller. Med denne seng får du mest for pengene. Prismæssigt ligger sengen lunt i midten af skalaen, kvalitetsmæssigt ligger den helt i top.

Derfor bør du vælge denne:

 • Danskproduceret
 • Bæredygtig produktion
 • Anmelderrost

Højeste komfort med kølende bambus

Norland Eksklusiv består af en boxmadras og en springmadras. Madrasserne er bygget op med zoneinddelte pocketfjedre, som giver en høj grad af ergonomisk støtte. 

Springmadrassen er polstret med Cooltex skum, som leder varmen væk fra kroppen og sikrer en behagelig temperatur natten igennem. 

Med til sengen hører en topmadras i latex eller wonderpur. Som en ekstra finesse har topmadrassen en varm og en kold side. Den varme side er dækket af uld, den kolde af kølende bambusfibre.

Norland Eksklusiv Komfort vs. markedet

Norland Eksklusiv er en seng, der løbende bliver kvalitetssikret. Sammenlignet med andre senge får man her en luksusseng til en absolut favorabel pris.

Specifikationer

 • 3 komfortlag
 • Springmadras med pocketfjedre
 • Boksmadras med pocketfjedre
 • Valgfri 8 cm topmadras 
 • 62 cm høj
 • mål 180×200 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Kontinental 140×200 – bedste seng til prisen

Krone Signatur Kontinental 140x200

Krone Signatur Kontinental er en dansk produceret kvalitetsseng med tre lag, som sikrer god liggekomfort. Anmeldere skriver, at komforten i denne robuste kontinentalseng er ”formidabel”. Prisen ligger i den billige ende af skalaen, og Krone Signatur Kontinental er derfor den absolut bedste seng til prisen.

Derfor bør du vælge denne:

 • Ekstremt høj komfort
 • 15 års garanti
 • God pris

Pocketfjedre og valgfri topmadras

Krone Signatur Kontinental er bygget op omkring tre unikke madrasser. Både boksmadras og springmadras indeholder pocketfjedre. Madrasserne er vendbare og fås i forskellige hårdheder alt efter kropsvægt. 

Pocketfjedrene i madrasserne er lagt i 5 zoner, så de støtter hofter og skuldre bedst muligt. Med til sengen hører desuden en 7 cm topmadras i latex eller memory foam.

Krone Signatur Kontinental vs. markedet 

Sammenlignet med andre kontinentalsenge på markedet skiller Krone Signatur Kontinental sig markant ud på prisen, som er i den absolut lave ende.

Specifikationer

 • 3 komfortlag
 • Springmadras med pocketfjedre
 • Boksmadras med pocketfjedre
 • Valgfri 7 cm topmadras 
 • 64 cm høj
 • mål 140×200 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Dreamline Kontinental 180×200 – når kun det bedste er godt nok

Dreamline Luksus Komfort 180 x 200 cm

Norland Dreamline Kontinental er sengen til dig, der tager din søvn alvorligt. Sengen er en absolut topmodel med hele 4 komfortlag. Den luksuriøse springmadras er udstyret med et intelligent 3 lags fjedersystem, som sikrer optimal liggekomfort. Sengen får topanmeldelser på Sengetid.dk

Derfor bør du vælge denne:

 • Danskproduceret kontinentalseng. 
 • Luksusmodel. 
 • Med 25 års garanti

Et helt særligt fjedersystem og vendbar topmadras

Norland Dreamline er en robust seng bygget op omkring en boksmadras, en springmadras og en 10 cm høj topmadras. Springmadrassens særlige fjedersystem giver kroppen optimal aflastning. 

Sengen er åndbar, og topmadrassen har en varm og en kold side, så temperaturen kan tilpasses årstiden.

Norland Dreamline Kontinental vs. markedet

Norland Dreamline er en luksuriøs seng, der i kraft af sengens høje kvalitet og enorme liggekomfort udmærker sig i forhold til andre kontinentalsenge på markedet. Med til sengen følger en valgfri kvalitets topmadras i latex eller wonderpur.

Specifikationer

 • 4 komfortlag
 • Springmadras med intelligent fjedersystem
 • Boksmadras med dobbelt lag pocketfjedre
 • Valgfri 10 cm topmadras 
 • 72 cm høj
 • 180×200 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dreamline Luksus Komfort 180×200 cm – sikrer dig absolut topkomfort med et ekstra komfortlag

Dreamline Luksus Komfort 180 x 200 cm

Denne kontinentalseng er kåret til den absolutte topmodel af sengetid.dk, da den kombinerer både en seng og topmadras af bedste kvalitet.

Når du køber en seng som denne, får du ikke bare en almindelig kontinentalseng, da den består af hele 4 komfortlag, der alle er med til at sikre dig en behagelig nattesøvn. De 4 lag består af en boxmadras med dobbelt lag pocketfjedre, to springmadrasser og en valgfri topmadras med vaskbart betræk, der sikrer nem vedligeholdelse i hverdagen.

Der er virkelig kræset for alle detaljerne i denne model. Din springmadras er fx polstret med 4 cm latex, der er et åndbart og blødt materiale, der sikrer en behagelig nattesøvn hele natten igennem. Pocketfjedrene er med til at støtte din krop igennem din søvn, så du opnår optimal støtte og komfort.

Du kan igennem dit valg af både ben og gavl sætte dit eget præg på din seng og vælge et design, der passer til din indretningsstil.

Som en ekstra bonus medfølger der hele 25 års garanti på denne model, hvilket er en klar indikator for, at kvaliteten er helt i top.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Kontinental 160×200 cm – få dansk design i topkvalitet

Krone Signatur Kontinental 160 x 200 cm

Hvis du i forvejen er vild med produkter fra det danske design Krone, vil du med sikkerhed falde for denne lækre kvalitetsudgave af en kontinentalseng.

Her får du en virkelig en god seng til prisen. Sengen består af de tre klassiske lag, mens springmadrassen i denne model er lavet af to adskilte lag med fjedre, hvilket er en stor fordel for dig. Det betyder nemlig, at du kan vende springmadrassen og forlænge din sengs levetid, når den ene side bliver flad og kedelig med årene.

Du kan frit vælge imellem to forskellige slags materialer inden for topmadrasser: latex eller memory skum. Førstnævnte anbefales især til dig, der har det varmt om natten. Latex er nemlig et åndbart og lækkert materiale, der giver din krop lov til at ånde om natten. Memory skum sikrer derimod en bedre støtte til kroppen og anbefales til dig, der fx har rygproblemer.

Som med alle andre produkter fra Krone er du altid sikret et lækkert og stilrent design, og denne seng vil helt sikkert passe ind i ethvert soveværelse.

Som en ekstra bonus får du 15 års garanti på denne seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Dreamline Kontinental 210×210 cm – sikrer din nattesøvn uanset årstid

Norland Dreamline Kontinental 210 x 210 cm

Med denne luksuriøse kontinentalseng fra Norland er du sikret en nattesøvn i særklasse! Du får nemlig både funktionalitet, design og kvalitet for alle pengene.

Denne seng har hele 4 lag og består derfor både af en boxmadras, to springmadrasser og en lækker topmadras. En af springmadrasserne er udstyret med såkaldte smartpocket fjedre, hvor de sidste 5 cm af fjedrene er lavet til at give efter for din krop og dermed give dig ekstra støtte under din søvn. Den anden springmadras er polstret med 4 cm latex, så du får en madras i åndbart materiale, der giver en behagelig temperatur under din nattesøvn.

Især topmadrassen kan være værd at hæfte sig ved. Du får nemlig en Norland Cloud S/V, der er varmeregulerende og kan tilpasses årstiden. På sommersiden er madrassen udstyret med bambusuld, der nemmere frigiver varme. Vintersiden er derimod belagt med lækkert fåruld, der sikrer, at du kan holde dig varm i de kolde vinternætter.

Du kan vælge mellem to forskellige slags ben (træ eller champagne) og finde flere forskellige designs til din gavl.

Ved køb af denne seng får du 25 års garanti, så du er sikret en god søvn de næste mange år.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Superior A 180×200 cm – til dig der ønsker en simpel og stilren seng

Norland Superior A 180 x 200 cm

Denne seng har alt det, du har brug for, når du skal sikres en god nattesøvn uden at gå på kompromis med udseendet.

Du får en seng bestående af tre forskellige lag, hvoraf både boxmadrassen og springmadrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en stabil og god støtte til din krop hele natten igennem. Topmadrassen består af en sommer- og vinterside af henholdsvis bambusuld og almindelig uld.

Denne model er utroligt nem at samle og kan derfor være en stor fordel for dig, der måske ikke er en haj med en skruetrækker. Du behøver nemlig intet værktøj for at samle den, og du kan derfor nemt og hurtigt nyde din seng fra dag 1.

Designmæssigt er produktet udstyret med en sokkel i stedet for traditionelle ben, hvilket giver et stilrent look. Du kan vælge imellem en almindelig sort sokkel eller en i charmerende egetræ. Det er udelukkende smag og behag, hvilket design du foretrækker.

Med denne seng medfølger 25 års garanti, så du kan trygt investere i din fremtidige nattesøvn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Superior ONE 180×200 cm – en god kvalitetsseng med betræk af Bamboo

Norland Superior ONE 180 x 200 cm

Med denne kontinentalseng får du en enkel og kvalitetsdygtig seng, der kan alt det, en god seng bør kunne – til en fornuftig pris.

Denne udgave er lavet af danske håndværkere og består samlet set af tre lag, som sikrer dig den bedste komfort. Du bør vedhæfte dig ved, at topmadrassen er lavet af vaskbart betræk i Bamboo, hvilket gør den daglige vedligeholdelse nem og ligetil. 

Både boxmadrassen og springmadrassen består af pocketfjedre og har endda 5-zoners multipocketfjedre, hvilket sikrer optimal støtte under din nattesøvn.

Du får et stilrent og klassisk design, hvor du kan vælge imellem forskellige sokler, gavle og ikke mindst farver, så din seng passer ind i lige præcis dit soveværelse. Betrækket består af det eksklusive Norland stof.

Med denne seng får du 25 års garanti, så du fremover kan sove trygt om natten – hver nat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Casablanca Kontinental 140×200 cm – en trekvartsseng i originalt design

Casablanca Kontinental 140 x 200 cm

Denne kontinentalseng består af et unikt design, som sjældent er set inden for det danske sengemarked.

Sengen består af 3 lag, hvor både boxmadrassen og springmadrassen består af pocketfjedre, der sikrer en god støtte hele natten igennem. Springmadrassen er inddelt i 3 komfortzoner, som hver især sikrer individuel støtte til din krop. Som en ekstra bonus er springmadrassen vendbar, hvilket betyder, at du kan forlænge din sengs samlede levetid. Springmadrassen består egentlig af to forskellige madrasser, og hvis I er to til at dele sengen, kan I derfor få hver jeres madras med en individuelt tilpasset fasthed.

Topmadrassen består af latex og er derfor både temperaturregulerende, blød og allergivenlig at sove på. Den samlede latex består af 20% naturlatex.

Rent designmæssigt skiller denne seng sig ud på mange måder. Først og fremmest består den af et lækkert stof i velour, hvilket er ret unikt. Du kan vælge mellem fem forskellige farver – heriblandt mere livlige farver som karrygul og flaskegrøn. På den måde kan du virkelig skille dig ud og indrette et farverigt og friskt soveværelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Magna Diamond Kontinental 140×200 cm – få en seng i verdensklasse

Magna Diamond Kontinental 140 x 200 cm

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og være garanteret en fantastisk nattesøvn de næste mange år, kan du med fordel investere i denne kontinentalseng.

Den er bygget op på traditionel vis og består af 3 dele. Boxmadrassen er udstyret med bonell-fjedre, mens springmadrassen består af pocketfjedre, der sikker god støtte. Topmadrassen er 7 cm. og består af Talalay-latex, der er med til at sikre, at din topmadras er endnu mere åndbar, blød og allergivenlig. Den består af både en sommer- og vinterside, der er lavet af henholdsvis krølfibre af bomuld og uld, så du kan opretholde en behagelig temperatur uanset årstid.

Denne model fra Magna har en stor fordel, da den har dybe lag fjedre, hvilket betyder, at du får den allerbedste støtte og affjedring under din nattesøvn. 

Når du køber denne seng, får du virkelig lov til at eksperimentere rent designmæssigt. Du kan nemlig vælge imellem 6 forskellige farver til både seng og gavl.

Du får 25 års garanti på dette køb, og derfor er du garanteret en god søvn fremover.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MasterBed Lux Air60 Kontinental 140×200 cm. – til dig der søger komfort til en rimelig pris

MasterBed Lux Air60 Kontinental 140 x 200 cm

Med denne trekvartsseng får du en kontinentalseng af eksklusiv kvalitet til fornuftige penge.

Sengen består af 3 forskellige lag. Bunden er fyldt ud med bæreskum en madras med pocketfjedre, ligesom springmadrassen også består af denne fjedertype. 

Springmadrassen er inddelt i 5 komfortzoner, der på hver deres måde aflaster dine led og muskler bedst muligt igennem din nattesøvn. På den måde kan du glæde dig til at vågne veludhvilet op hver eneste morgen.

Som en ekstra detalje er sengen overtrukket med et smudsafvisende Merlin magic møbelstof, der gør det både nemt og hurtigt at vedligeholde sengen i det daglige. Dette kan være en god fordel for dig, der eksempelvis har hund eller kat derhjemme, som med deres beskidte poter kan smudse sengen til.

Du kan vælge imellem flere forskellige design af både ben og gavl, så du kan tilpasse det lige præcis din individuelle stil.

Du får 15 års garanti med i købet, når du vælger denne seng fra MasterBed. Efter et køb som dette vil du uden tvivl sove skønt de næste mange år.

Svane Nobel Kontinental 150×200 cm. – til en kvalitetsseng med gode komfortzoner og fleksibelt flex- og duosystem

Svane Nobel Kontinental 150 x 200 cm

Med denne kontinentalseng får du en kvalitetssikker og fleksibel seng, som du vil have stor glæde i din travle hverdag.

Sengen består af tre lag; de nederste to madraslag og en topmadras. Madrasserne er udstyret med Plura-Sone Plus komfortzoner, der sikrer dig en god ergonomisk støtte hele natten igennem. Topmadrassen er 6 cm. høj og lavet af åndbart og blødt materiale. Betrækket kan nemt tages af vha. et lynlåssystem, og du kan derfor vaske det lige så ofte du vil for at opretholde en perfekt hygiejne i din drømmeseng.

Som noget unikt er der et såkaldt flex- og duosystem i denne seng, hvilket betyder, at du kan skifte imellem madrassens 3 fastheder. Stofbetrækket kan nemt tages af sengen, og du kan derfor vende de nederste madrasser alt efter behov, ønske og slitage med årene.

Rent designmæssigt er både box- og springmadrassen overtrukket med møbelstof, hvilket giver et stilrent og balanceret look. Selvom der i virkeligheden er to madrasser, skjules dette altså på en diskret måde i dette design.

Der medfølger hele 25 års garanti med denne skønne udgave af en seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Urban m. topmadras Kontinental 140×200 cm – til dig der er ved at flytte hjemmefra

Urban m. topmadras Kontinental 140 x 200 cm

Her har du et glimrende bud på en lækker seng, der har alt det, som du skal bruge – og som du har råd til, selvom pengene er små fx pga. SU.

Denne kontinentalseng er ligesom alle andre udstyret med 3 lag. Forskellen ved denne model er dog, at du får et helt ekstra lag fjedre med, så du er garanteret en god støtte og affjedring hele natten igennem.

Bunden består af en boxmadras med bonell-fjedre, der er sat op i en timeglasform, hvilket øger din komfort og støtte. Springmadrassen er derimod udstyret med gode pocketfjedre, som er fjedre, der er indhyllet i poser for at sikre optimal støtte og for at forlænge madrassens samlede levetid. Udover dette er madrassen også polstret med skum, hvilket giver en endnu mere behagelig følelse, når du ligger på sengen.

Med i købet er også en topmadras i polyskum, der hører enhver god seng til. Madrassen er vaskbar og derfor nem at vedligeholde i en travl hverdag.

Sengen har én samlet stor liggeflade, hvilket gør den behagelig at sove på uden irriterende revner pga. madrasser, der skiller. Du får derfor komfort for alle pengene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Oslo +100 kg. (Antracit) 180×210 cm. – til dig der foretrækker en fast madras

Oslo +100 kg. (Antracit) 180 x 210 cm

Denne seng er ideel til dig, der ønsker at have mulighed for at tilvælge en ekstra fast madras og som samtidig sætter pris på en kvalitetsseng med masser af små detaljer, der gør hverdagen nemmere.

Sengen består af 3 lag; en bund bestående af skumbase, der sikrer en ideel grundsten i din seng, en springmadras med dobbelt fjedring og latexpolstring samt en LUX topmadras. Du vælger selv fasthed efter din personlige vægt – medium (under 100 kg.) eller fast (over 100 kg.).

Du kan vælge imellem to forskellige topmadrasser: en af latex eller en af celcius. Latex er både blød og temperaturregulerende, mens celcius giver ekstra støtte til dine led og muskler.

Rent designmæssigt får du en seng med ét samlet møbelbetræk, så du får et mere elegant og ensartet look på din seng. Betrækket kan nemt tages af og på vha. velcroen, som du finder på sengens inderside. Derved bliver vedligeholdelsen nem og overskuelig i hverdagen.

En ekstra fordel ved denne model er det indbyggede antiskrid i ”spejlet”, som sikrer, at du i fremtiden slipper for at din topmadras hele tiden rykker sig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tromsø (Antracit) 160×200 cm – til dig der værdsætter en seng med ekstra støtte

Tromso (Antracit) 160 x 200 cm

Denne seng er produceret med tanke på at skabe en seng med den bedst mulige støtte til en pris, som alle kan være med på.

Sengen består af 3 forskellige dele. I bunden er den udstyret med en solid træramme, træpaneler og skum, der sikrer en bund af høj kvalitet. Springmadrassen består af pocketfjedre, der er indlemmet i små filtposer, som øger madrassens fleksibilitet og altså tilsammen danner rammen for en eksklusiv madras med maksimal støtte og komfort for led og muskler.

Springmadrassen er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, der sikrer individuel støtte på bestemte områder i din krop. Fx er fjedringen forskellig omkring dine skuldre og lænd, så din rygrad kommer til at ligge i en plan position hele natten igennem.

Du kan vælge imellem 3 forskellige fastheder i din madras, og det kommer i høj grad an på din personlige vægt: medium (under 70 kg.), fast (70-95 kg.) og xtra fast (95-100 kg.)

Du får mulighed for at vælge imellem to forskellige LUX topmadrasser; en af latex eller en af celcius alt efter dit behov.

Med denne seng medfølger der 15 års garanti.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trondheim 160×200 cm – en funktionel seng til ethvert behov

Trondheim 160 x 200 cm

Denne kontinentalseng er for dig, der prioriterer funktionalitet og god komfort i valget af din næste seng.

Sengen her består af 3 forskellige lag; boxmadras, springmadras og topmadras. Bunden består af en solid træramme, træpaneler og bæreskum, der sikrer et godt fundament til din seng. Springmadrassen består af pocketfjedre, der holdes adskilt vha. filtposer, hvilket gør, at madrassen er endnu bedre til at tilpasse sig din individuelle krop.

Madrassen er inddelt i 5 komfortzoner, der hver især støtter dine muskler og led på den mest optimale måde. Du kan vælge imellem flere forskellige fastheder, og da madrassen er todelt, betyder det, at I kan vælge to forskellige fastheder til samme seng, hvis I er to om at dele den. På den måde får I en individuelt tilpasset madras. Som en ekstra fordel er springmadrassen vendbar, så I kan få maksimalt udbytte af den over tid.

Når du køber denne seng fra Trondheim, kan du vælge imellem to forskellige topmadrasser: en af latex eller celcius. Latex er mere fast men til gengæld dejligt temperaturregulerende, mens celcius er blødere og i højere grad tilpasser sig og støtter din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stockholm Prima Tencel 180×200 cm. – en eksklusiv drømmeseng til dig med højdevariation i fjedringen

Stockholm Prima Tencel 180 x 200 cm

Med denne kontinentalseng er du garanteret en seng af formidabel kvalitet, da det er en kulmination på bedste topmadras og kontinentalseng i ét og samme produkt.

Sengen her består af tre forskellige lag; en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Bunden er lavet af to boxmadrasser omringet af en træramme, hvor der i bunden er lagt solide træpaneler, der kan holde sammen på hele sengens struktur.

Det du skal have for øje i lige netop denne model er springmadrassen, hvor det er helt tydeligt, at der ikke er sparet på det mindste. Du får nemlig en dobbeltfjedret madras, der har fjedre i forskellige højder. Højdevariationen sikrer dig den ypperste komfort under hele din nattesøvn. Desuden er springmadrassen polstret med latex, som gør den endnu mere åndbar og behagelig at sove på.

Springmadrassen består af 5 forskellige komfortzoner, der alle hver især understøtter dine kropsdele på den bedst mulige måde.

Topmadrassen er en Prima Latex model, der består af eksklusivt perforeret latex, der både ventilerer og afleder kropsvarme i løbet af hele natten. Du er dermed garanteret en behagelig nattesøvn hver nat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Talalay Kontinental 180×200 cm. – en seng med latexmadras og natulige materialer

Talalay Kontinental 180 x 200 cm

Denne kontinentalseng kombinerer både komfort, stilrent design og naturligt materialevalg som tilsammen munder ud i denne udgave af en skøn drømmeseng.

Sengen består af 3 forskellige dele: en boxmadras, en latexmadras og en topmadras af superkvalitet.

Den traditionelle springmadras er udskiftet med en latexmadras, der består af 85% naturlatex og 15% syntetisk latex. Denne sammensætning kaldes for en perforering, hvilket giver et materiale med små huller i, der sikrer en endnu mere ventilation og afledning af kropsvarmen under din nattesøvn.

Latexmadrassen er inddelt i hele 7 forskellige komfortzoner, der hver især understøtter dine individuelle muskler og led.

Topmadrassen er lavet af 100% naturlige materialer og er derfor i særdeleshed både allergivenlig og blød for huden. Den har et antibakterielt og støvmidebehandlet overtræk, der sikrer dig optimal hygiejne og sundhed. Madrassen har både en sommerside (bomuld) og vinterside (uld), så du er sikret en god nattesøvn hele året rundt.

Som en ekstra bonus får du et sengebetræk med antiskrid-funktion i ”spejlet”, der sikrer, at din topmadras bliver liggende lige præcis der, hvor du vil have den. På den måde slipper du for hele tiden at skulle rette din topmadras på plads efter hver nat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Highline Kontinentalseng Høj Cover 160×200 cm – en seng med åndbarhed og god ventilation i højsædet

Highline Kontinentalseng Hoj Cover 160 x 200 cm

Denne seng er ideel til dig, der ønsker en åndbar og temperaturregulerende seng, der sikrer dig en rar og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Helt traditionelt består den af 3 dele; en boxmadras, en springmadras og en topmadras.

Alle madrasser fra denne serie er polstret med en cooltex polstring, der sikrer øget åndbarhed og effektiv afledning af fugt som fx nattesved. Langt det meste fugt når at fordampe i løbet af natten, men det der ikke gør går lige i madrassen og vil med tiden slide på den, så kvaliteten bliver forringet. Dette undgår du med disse skønne kvalitetsmadrasser.

Du kan vælge imellem flere forskellige fastheder, og det anbefales, at du vælger fasthed efter din vægt. Nogle foretrækker dog generelt blødere eller hårdere madrasser, og det er helt op til dine egne præferencer.

Når du køber denne seng har du mulighed for at vælge imellem to forskellige topmadrasser. Begge madrasser har et betræk af bambusfibre, som sikrer en blød og behagelig overflade. Betrækket er vaskbart, og du er derfor sikret en nem vedligeholdelse i en travl hverdag.

Rent designmæssigt er sengen udstyret med et ekstra stort betræk, der samler hele sengen og giver møblet et fuldendt og elegant look – deraf navnet Høj Cover.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Essence Kontinentalseng 180×200 cm – til dig der ønsker komfort med en ekstra tyk topmadras

Essence Kontinentalseng 180 x 200 cm

Hvis du drømmer om en seng i god kvalitet og lang holdbarhed, kan du med fordel investere i denne kvalitetsseng.

Denne seng består af 3 forskellige lag; en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Bunden af sengen er udstyret med højelastisk skum, der sikrer en langtidsholdbar og solid bund.

Springmadrassen består af pocketfjedre og er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, der hver især støtter dine led og muskler på den mest ergonomiske måde.

Alle madrasser i denne serie er som noget ekstra polstret med cooltex, der er et varmeregulerende og fugtafledende materiale. Du får ikke blot en mere behagelig søvn men opnår også en forøgelse i madrassens levetid og kvalitet, da cooltex hjælper med at bibeholde madrassens oprindelige form.

Du kan vælge imellem flere forskellige designs af både ben og gavl, så du kan tilpasse sengen til lige præcis din foretrukne stil.

Du får en valgfri 10 cm. topmadras med i prisen, og du kan vælge imellem to forskellige materialer: latex og celcius. Begge topmadrasser er vaskbare og nemme at vedligeholde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Essence King Size Kontinentalseng Høj Cover 220×220 cm. – til dig der drømmer om en kæmpe seng med ultimativ komfort

Essence King Size Kontinentalseng Hoj Cover 220 x 220 cm

Hvis du er en af dem, der længe har drømt om en lækker King Size seng, hvor du for alvor kan nyde din skønhedssøvn, så er denne seng en oplagt model for dig.

Her får du en seng i toplækker kvalitet, der er bygget op i 3 dele: en solid bund med boxmadras, en dobbeltfjedret springmadras med suveræne pocketfjedre og en valgfri topmadras. Springmadrassen er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, og det lækre cooltex materiale sørger for en varmeregulerende og langtidsholdbar kvalitetsmadras. Du vælger selv graden af fasthed på din kommende madras.

Madrasserne skiller sig ud, fordi de er betrukket med stretch materiale i midten, der sikrer en ekstra behagelig oplevelse. Betrækket er skridsikkert, så hverken top- eller rullemadrasser flytter sig, og du kan derfor spare dig selv for de daglige frustrationer.

Ligesom de andre senge i Høj Cover-serien medfølger der også til denne seng et stort stofbetræk, der dækker både box- og springmadrassen. På den måde får du et ensartet og stilrent design, der passer til ethvert soveværelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Eco Original Kontinentalseng 180×200 cm. – til dig der er villig til at smide penge efter bæredygtighed og økologiske naturmaterialer

Eco Original Kontinentalseng 180 x 200 cm

Med denne eventyrlige seng er du garanteret en holdbarhed og liggekomfort, som du næppe kan forestille dig! Denne seng er af svensk kvalitet og fuldstændig håndlavet, og der er derfor kælet for enhver detalje.

Du får en seng bestående af 3 forskellige lag, hvor både box- og springmadrassen er udstyret med pocketfjedre og polstring af 100% naturlatex, der sikrer åndbarhed og ikke mindst holdbarhed. Udover det får du ekstra stærk hjørnefjedring, der sikrer en god balance og komfort i sengen. Du vælger selv madrassernes grad af fasthed, og du kan vælge to forskellige fastheder i en og samme seng.

Det unikke ved denne seng er, at absolut alt er lavet af naturmaterialer med fokus på økologi og bæredygtighed. Alt lige fra polstringen, der består af 100% naturlatex, hamp og bomuld til alle betræk, der også er lavet af lækkert kvalitetsbomuld. Alle materialer der er blevet anvendt for at lave denne seng er mærket med eco-labels. Du kan derfor nyde din nattesøvn med god samvittighed.

Som noget helt ekstraordinært medfølger der en såkaldt evighedsgaranti på både sengeramme- og fjedre, så du er garanteret en fantastisk nattesøvn resten af dine dage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Topline Kontinentalseng 180×200 cm. – til dig der ønsker komfort og elegant design

Topline Kontinentalseng 180 x 200 cm

Denne kontinentalseng er perfekt til dig, der gerne vil have en kvalitetsseng i lækkert design men samtidig ønsker en fornuftig og rimelig pris.

Udgaven her er inddelt tre forskellige lag. Boxmadrassen ligger som det nederste og bærende lag, hvor et specielt bæreskum sørger for en solid og funktionel bund, der kan holde sammen på hele din seng. Springmadrassen er bygget op omkring et zonesystem med 5 forskellige komfortzoner. Hver zone trykaflaster på en bestemt måde, så du er sikret ultimativ komfort og støtte hele natten igennem.

Madrasserne er lavet af pocketfjedre, der er den mest fornuftige fjedring til moderne kvalitetssenge. Denne type fjedring er indlemmet i stofposer, der øger fleksibiliteten og understøtter dine led og muskler.

Når du køber denne model, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige topmadrasser – både i tykkelse, fasthed og materiale. Alle topmadrasser har et vaskbart overtræk og sikrer en nem og hurtig vedligeholdelse i hverdagen.

Rent designmæssigt har denne model et slidstærkt stofbetræk, der har en let og blank overflade. Du kan vælge mellem forskellige designs inden for både ben og gavl, så du kan tilpasse din nye seng alt efter dine omgivelser og personlige præferencer.

Når du køber denne Topline kontinentalseng, medfølger der 15 års garanti på både ramme og fjedring.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Venus Nova – til dig der foretrækker komfort fremfor alt

Venus Nova

Denne seng er ideel til dig, der virkelig værdsætter en seng med et fjedringssytem, der sikrer, at du altid vågner veludhvilet op.

Udgaven her består af tre lag; en boxmadras, en springmadras og topmadras. Både boxmadrassen og springmadrassen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop helt individuelt og sikrer optimal støtte. I springmadrassen er der ligeledes hybridskum, der gennem sin elasticitet og åndbarhed regulerer temperaturen, så du får en behagelig nattesøvn.

Som noget helt specielt er denne seng udstyret med hele 7 komfortzoner, hvilket betyder, at madrassen er inddelt efter forskellige zoner, som hver især kan aflaste dine kropsdele på den bedst mulige måde.

Du kan vælge imellem tre forskellige grader af fasthed, når du vælger din madras. Her kommer det først og fremmest an på vægtforhold og personlige præferencer. I denne model har du faktisk mulighed for at vælge to forskellige springmadrasser, da disse lægges under ét samlet betræk til sidst. Når I er to personer, kan I derfor tilpasse jeres side af sengen til jeres individuelle behov.

Designmæssigt består denne seng af en sokkel og gavle i forskellige mønstre, som du kan tilvælge.

Venus Mayan – til dig der prioriterer miljø og allergivenlighed

Venus Mayan

En anden udgave inden fra Venus-kollektionen er denne Mayan kontinentalseng, der er lavet med både miljø og allergier for øje.

Her får du er lækker kontinentalseng i 3 lag, der ligesom sin forgænger har en springmadras, der består af de komfortable pocketfjedre, der individuelt tilpasser sig dine individuelle støttepunkter. Også her er der lagt hybridskum i madrassen for at sikre åndbarhed og komfort under hele din nattesøvn.

Som noget eksklusivt er topmadrassen lavet af 100% naturlatex og er FSC-certificeret, hvilket er din personlige garanti for, at det er produceret under bæredygtige forhold.

Boxmadrassen består egentlig af to særskilte madrasser, men fremstår i denne udgave rent visuelt som én samlet madras pga. det stofbetræk, der er lagt over sengen for at give det sidste finish. På den måde får du en seng med et stilrent og elegant look.

Sengen er designet med ben, som du kan vælge i forskellige materialer, ligesom du kan vælge forskellige designs til din gavl. På den måde får du en seng, der passer til dine personlige præferencer og indretningsstil.

Med denne seng medfølger der 100 dages gratis ombytning af fasthed.

Sirius Black – Uimodståelig komfort til fornuftig pris

Sirius Black

Med denne kontinentalseng får du et produkt af premium kvalitet til en fornuftig pris, der kan sikre dig en god nattesøvn i mange år fremover.

Sengen er udstyret med 3 forskellige lag. Her er både boxmadrassen og springmadrassen udstyret med de uovervindelige pocketfjedre, der giver dig den nødvendige støtte hele natten igennem. I springmadrassen er fjedrene omringet af hybridskum, der gør, at du ikke mærker fjedrene – til gengæld giver de dig stadig den nødvendige støtte. Topmadrassen består af den bedste kvalitet og er lavet af latex for at bevare en behagelig temperatur om natten.

Dette produkt har et solidt design med en træramme af fyrretræ rundt om sengen, der sikrer en god kvalitet. Sammen med sengebenene af træ får du en seng med et rigtig eksklusivt helhedslook.

Der medfølger 100 nætters risikofri prøveperiode af denne seng inkl. madrasser, og du kan derfor inden for denne tidsramme bytte den ud kvit og frit. Udover det får du også 15 års garanti med i købet, og du har derfor alle forudsætninger for at være sikret en god nattesøvn det næste lange stykke tid.

Senses Natural – et miljø- og allergivenligt valg

Senses Natural

Denne kontinentalseng er oplagt til dig, der måske kæmper med allergier og generelt er meget sårbar og overfølsom for bestemte materialer.

I dette produkt får du nemlig hele pakken – med lige dét ekstra. Sengen består af tre lag, hvor både innovation og kvalitet er i højsædet. Både boxmadrassen og springmadrassen består af pocketfjedre, hvor dem i springmadrassen er inddelt i 7 forskellige komfortzoner, der hver især giver dig unik støtte hele natten igennem. Samtidig er madrassen polstret med hybridskum, der transporterer fugten væk fra madrassen.

Topmadrassen skiller sig ud i forhold til sine konkurrenter, fordi den fremfor blot at have et organisk fremstillet betræk faktisk i sin helhed består af naturlige materialer. Madrassens polstring består nemlig af organisk latexfyld, og produktet er derfor 100% naturligt – og derfor også svanemærket. Samtidig er madrassen produceret med en unik Sono-Core-metode, der sikrer en endnu blødere og mere allergivenlig topmadras.

Designmæssigt er også denne seng udstyret med en solid træramme af fyrretræ, så boxmadrassen er godt beskyttet og indrammet. Du kan vælge imellem 4 forskellige ben og flere designs inden for din sengegavl.

Der medfølger 100 nætters risikofri prøve af både seng og madrasser.

Venus – til dig der træffer de sikre og velovervejede valg

Venus

Med denne kontinentalseng fra Venus får du en lækker kvalitetsseng, der er en sikker vinder inden for sengemarkedet. En sand bestseller der er en klar favorit blandt forbrugerne.

Sengen består af de klassiske 3 lag; boxmadras, springmadras og topmadras. Springmadrassen er sengens vigtigste madras, og derfor får den hele skruen i denne udgave. Den består af pocketfjedre, som er fjedre indpakket i stofposer, så du er sikret en rigtig god og behagelig søvnoplevelse. Udover det er den polstret med hybridskum, der sikrer åndbarhed og lang levetid på madrassen.

Topmadrassen er nok det, du skal vedhæfte dig ved i denne model. Den er nemlig lavet efter de nyeste teknologier, og kernen består derfor af Pulse Latex. Et kvalitetsfast materiale som dette øger madrassens åndbarhed, elasticitet og gør den samlet set til en stærkere og bedre madras. På den måde er du altid sikret en god nattesøvn i høj kvalitet.

Samlet set får du en seng af toplækker kvalitet. Oven i det får du 100 nætters risikofri prøve med gratis ombytning.

Denne side er anmeldt af: Tristan K. Kjær Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar