Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter en ny seng. Måske står du midt i en flytning? Måske er din seng ved at være godt brugt? Eller går du og overvejer, om du langt om længe skal forkæle dig selv og investere i en King Size kontinentalseng? 

Kontinentalsenge har den store fordel, at de er bygget op af tre forskellige lag: en solid boxmadras, en springmadras og en ekstra topmadras, der tilsammen sikrer dig den bedst mulige komfort.

Vi har gjort det nemt for dig og samlet en guide af de bedste kontinentalsenge. Her finder du de bedste 4 senge på markedet:

Snefrid Älv – Bedste kontinentalseng

Redaktionens Anbefaling

 • Nordisk design med 7 komfortzoner
 • Tilpasser din krop, så du får optimal støtte i hele kroppen
 • Sengen kan risikofrit afprøves i op til 100 dage

Kom helt ned i gear med den skønne kontinentalseng Snefrid Älv fra Nordic Dream, der er lavet i et smukt, skandinavisk design. Sengens elegante udtryk gemmer på en funktionel indmad, som består af 2 lag danskproducerede pocketfjedre i høj kvalitet. Med hele 7 komfortzoner vil du sove ekstra behageligt i kontinentalsengen.

Derfor bør du vælge denne:

 • Kontinentalseng i gennemført nordisk design
 • Dobbeltlag danskproducerede pocketfjedre i høj kvalitet
 • 7 unikke komfortzoner

Kvalitetsseng fra danske Nordic Dream

Din seng skal støtte din krop korrekt, så du kan slappe af under søvnen og ikke vågne op med ømme led og muskler. Du undgår den klassiske ”hængekøje-effekt”, hvis du sørger for den rigtige fasthed af madrassen og lader komfortzonerne hjælpe dig.

Med Snefrid Älv er der ingen risiko for, at du ikke får den rigtige støtte. Sengen er nemlig fremstillet med gode, danskproducerede pocketfjedre i 2 lag. Pocketfjedrene er fordelt over 7 ergonomiske zoner, der er tilpasset den gennemsnitlige vægtfordeling. På den måde bliver kroppen trykaflastet  korrekt. Der er ekstra kraftige pocketfjedre i de områder, hvor din krop vil have tendens til at synke ned i madrassen.

Nordisk look med rene linjer

Snefrid Älv er designet med det skandinaviske marked i tankerne, med rene linjer og et strømlinet look. Det gør det nemt at indrette med sengen i de fleste danske hjem, hvor den både vil byde på god komfort, men også et lækkert visuelt pust til dit soveværelse.

Sengen er polstret med flot møbelstof, der kan fås i flere farvenuancer. Designet er enkelt og gennemført, og farvevalget er tilpasset den nordiske stil.

Du kan vælge mellem lysegrå, mørkegrå, dybblå eller sandfarvet møbelstof, når du køber din Snefrid Älv hos Nordic Dream.

Udover valg af farvenuancer, har du også mulighed for selv at vælge ben og tilkøbe en matchende gavl til kontinentalsengen.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Snefrid Älv vs. markedet

I forhold til komfortzoner kan Snefrid Älv nemt konkurrere med andre modeller i oversigten. Snefrid Älv fra Nordic Dream har hele 7 ergonomiske komfortzoner, der sikrer, at du får den rigtige trykaflastning i løbet af natten. Der er derfor ekstra fokus på den gode liggekomfort, hvis du vælger kontinentalsengen med 7 komfortzoner.

Sengen er også en flot tilføjelse til soveværelset med sit elegante og strømlinede design. Den er alsidig, når det gælder indretning, fordi de rene linjer passer godt til den nordiske stil, som de fleste danskere er forelsket i. 

Nordic Dream tilbyder en ekstra god service, hvor du risikofrit kan afprøve din nye seng i op til 100 dage. Der er derfor rig mulighed for at teste sengen af, før du beslutter, om det er den rigtige model for dig. Inden de 100 dage er ovre, kan du kvit og frit levere sengen tilbage og få købsbeløbet retur.

Specifikationer

 • 3 komfortlag
 • Boxmadras og springmadras med 2 lag pocketfjedre
 • 7 komfortzoner
 • 68 cm høj

Snefrid Älv kan fås i følgende størrelser:

Tindra Snö – lækker kvalitetsseng produceret i Danmark

Bedste budgetvalg

 • 7 komfortzoner som sikrer optimal støtte til hele kroppen
 • ErgoFlex-skum som tilpasser sig din krop
 • 2 lag pocketfjedre

Når der skal være rene og smukke linjer i soveværelset, så er Tindra Snö fra danske Nordic Dream et oplagt valg. Den danskproducerede kontinentalseng er lavet i et enkelt, nordisk design, der også gemmer på ekstra god komfort.

Sengen er nemlig fyldt med pocketfjedre, der er fordelt i hele madrassen, så du får ergonomisk trykaflastning hele natten igennem.

Derfor bør du vælge denne:

 • Kontinentalseng med danskproducerede pocketfjedre
 • Trykaflastning i høj kvalitet med 7 komfortzoner
 • Både udviklet og produceret i Danmark for Nordic Dream

Udviklet og produceret i Danmark

Tindra Snö fra Nordic Dream er udviklet i samarbejde med dygtige sengeeksperter og bygget af danske sengehåndværkere. Du får derfor en danskproduceret seng, der er i topklassen med henblik på både kvalitet og komfort. 

Sengerammen er fremstillet af svensk fyrretræ, der er kendt for at være ekstra solidt og holdbart. Nederst i sengen finder du den komfortable boxmadras med danskproducerede pocketfjedre, og ovenpå ligger den ergonomiske springmadras.

Boxmadras og springmadras er lavet med 2 lag pocketfjedre, der er fordelt i madrassen, så de yder den bedste trykaflastning, når du lægger dig til at hvile eller sove i sengen. 

Drømmer du om en komfortabel seng, der kan lidt ekstra? Så er en elevationsseng måske den rigtige løsning for dig.

7 komfortzoner for den perfekte trykaflastning

Ligger du i Tindra Snö, så vil du bemærke, hvordan sengen støtter din krop ergonomisk. Sengens pocketfjedre er nemlig fordelt over 7 zoner, hvor de kraftigste fjedre er placeret dér, hvor din krop lægger mest vægt i madrassen. 

Hvis du ikke får den rigtige støtte i løbet af natten, kan du opleve, at din krop vil synke ned, så du runder i ryggen. Den forkerte liggeposition kan give smerter og dårlig søvn. Derfor er sengen Tindra Snö udviklet, så din krop får den rigtige støtte dér, hvor den har mest behov for det.

Madrassen er mest fast i områderne omkring din nakke, lænd og hofter, hvor kroppen er tungest. I skulderområdet er madrassen til gengæld mindre fast. Opbygningen sikrer, at din rygsøjle kommer til at ligge plant, og du kan få den bedste søvn.

Snö topmadras – ErgoFlex skum med aktiv køling

Leder du efter ekstra komfort og en behagelig temperatur i sengen? Så er Snö topmadras fra Nordic Dream noget for dig.

Topmadrassen måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur, som hjælper med at holde madrassen tør og ren. Det ventilerende materiale sørger for, at eventuel fugt fra kroppen bliver afledt i løbet af natten. Snö er en traditionel topmadras fra Nordic Dream, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Tindra Snö vs. markedet

Nordic Dream har skabt en lækker kontinentalseng med Tindra Snö, som har 3 klassiske madraslag. Sengen skiller sig ud fra de andre i oversigten med det enkle og nordiske design, der passer til de fleste soveværelser. 

Det er ikke kun visuelt, sengen fra Nordic Dream brillerer. Sengen er nemlig også i top, når det kommer til ergonomisk liggekomfort. Du får hele 7 ergonomiske komfortzoner, der individuelt støtter og trykaflaster din krop.

Modellen Tindra Snö fra Nordic Dream ligger i den dyre ende blandt oversigtens mange gode kontinentalsenge. Du får dog en kvalitetsseng, der er skabt til at holde mange år ud i fremtiden.

Specifikationer

 • 3 komfortlag
 • Boxmadras og springmadras med 2 lag pocketfjedre
 • 7 komfortzoner
 • 68 cm høj

Tindra Snö kan fås i følgende størrelser:

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Casablanca Kontinental 140×200 cm

Casablanca Kontinental 140 x 200 cm

Denne kontinentalseng består af et unikt design, som sjældent er set inden for det danske sengemarked.

Sengen består af 3 lag, hvor både boxmadrassen og springmadrassen består af pocketfjedre, der sikrer en god støtte hele natten igennem. Springmadrassen er inddelt i 3 komfortzoner, som hver især sikrer individuel støtte til din krop. Som en ekstra bonus er springmadrassen vendbar, hvilket betyder, at du kan forlænge din sengs samlede levetid. Springmadrassen består egentlig af to forskellige madrasser, og hvis I er to til at dele sengen, kan I derfor få hver jeres madras med en individuelt tilpasset fasthed.

Topmadrassen består af latex og er derfor både temperaturregulerende, blød og allergivenlig at sove på. Den samlede latex består af 20% naturlatex.

Rent designmæssigt skiller denne seng sig ud på mange måder. Først og fremmest består den af et lækkert stof i velour, hvilket er ret unikt. Du kan vælge mellem fem forskellige farver – heriblandt mere livlige farver som karrygul og flaskegrøn. På den måde kan du virkelig skille dig ud og indrette et farverigt og friskt soveværelse.

Magna Diamond Kontinental 140×200 cm

Magna Diamond Kontinental 140 x 200 cm

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og være garanteret en fantastisk nattesøvn de næste mange år, kan du med fordel investere i denne kontinentalseng.

Den er bygget op på traditionel vis og består af 3 dele. Boxmadrassen er udstyret med bonell-fjedre, mens springmadrassen består af pocketfjedre, der sikker god støtte. Topmadrassen er 7 cm. og består af Talalay-latex, der er med til at sikre, at din topmadras er endnu mere åndbar, blød og allergivenlig. Den består af både en sommer- og vinterside, der er lavet af henholdsvis krølfibre af bomuld og uld, så du kan opretholde en behagelig temperatur uanset årstid.

Denne model fra Magna har en stor fordel, da den har dybe lag fjedre, hvilket betyder, at du får den allerbedste støtte og affjedring under din nattesøvn. 

Når du køber denne seng, får du virkelig lov til at eksperimentere rent designmæssigt. Du kan nemlig vælge imellem 6 forskellige farver til både seng og gavl.

Du får 25 års garanti på dette køb, og derfor er du garanteret en god søvn fremover.

Svane Nobel Kontinental 150×200 cm

Svane Nobel Kontinental 150 x 200 cm

Med denne kontinentalseng får du en kvalitetssikker og fleksibel seng, som du vil have stor glæde i din travle hverdag.

Sengen består af tre lag; de nederste to madraslag og en topmadras. Madrasserne er udstyret med Plura-Sone Plus komfortzoner, der sikrer dig en god ergonomisk støtte hele natten igennem. Topmadrassen er 6 cm. høj og lavet af åndbart og blødt materiale. Betrækket kan nemt tages af vha. et lynlåssystem, og du kan derfor vaske det lige så ofte du vil for at opretholde en perfekt hygiejne i din drømmeseng.

Som noget unikt er der et såkaldt flex- og duosystem i denne seng, hvilket betyder, at du kan skifte imellem madrassens 3 fastheder. Stofbetrækket kan nemt tages af sengen, og du kan derfor vende de nederste madrasser alt efter behov, ønske og slitage med årene.

Rent designmæssigt er både box- og springmadrassen overtrukket med møbelstof, hvilket giver et stilrent og balanceret look. Selvom der i virkeligheden er to madrasser, skjules dette altså på en diskret måde i dette design.

Der medfølger hele 25 års garanti med denne skønne udgave af en seng.

Urban m. topmadras Kontinental 140×200 cm

Urban m. topmadras Kontinental 140 x 200 cm

Her har du et glimrende bud på en lækker seng, der har alt det, som du skal bruge – og som du har råd til, selvom pengene er små fx pga. SU.

Denne kontinentalseng er ligesom alle andre udstyret med 3 lag. Forskellen ved denne model er dog, at du får et helt ekstra lag fjedre med, så du er garanteret en god støtte og affjedring hele natten igennem.

Bunden består af en boxmadras med bonell-fjedre, der er sat op i en timeglasform, hvilket øger din komfort og støtte. Springmadrassen er derimod udstyret med gode pocketfjedre, som er fjedre, der er indhyllet i poser for at sikre optimal støtte og for at forlænge madrassens samlede levetid. Udover dette er madrassen også polstret med skum, hvilket giver en endnu mere behagelig følelse, når du ligger på sengen.

Med i købet er også en topmadras i polyskum, der hører enhver god seng til. Madrassen er vaskbar og derfor nem at vedligeholde i en travl hverdag.

Sengen har én samlet stor liggeflade, hvilket gør den behagelig at sove på uden irriterende revner pga. madrasser, der skiller. Du får derfor komfort for alle pengene.

Highline Kontinentalseng Høj Cover 160×200 cm

Highline Kontinentalseng Hoj Cover 160 x 200 cm

Denne seng er ideel til dig, der ønsker en åndbar og temperaturregulerende seng, der sikrer dig en rar og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Helt traditionelt består den af 3 dele; en boxmadras, en springmadras og en topmadras.

Alle madrasser fra denne serie er polstret med en cooltex polstring, der sikrer øget åndbarhed og effektiv afledning af fugt som fx nattesved. Langt det meste fugt når at fordampe i løbet af natten, men det der ikke gør går lige i madrassen og vil med tiden slide på den, så kvaliteten bliver forringet. Dette undgår du med disse skønne kvalitetsmadrasser.

Du kan vælge imellem flere forskellige fastheder, og det anbefales, at du vælger fasthed efter din vægt. Nogle foretrækker dog generelt blødere eller hårdere madrasser, og det er helt op til dine egne præferencer.

Når du køber denne seng har du mulighed for at vælge imellem to forskellige topmadrasser. Begge madrasser har et betræk af bambusfibre, som sikrer en blød og behagelig overflade. Betrækket er vaskbart, og du er derfor sikret en nem vedligeholdelse i en travl hverdag.

Rent designmæssigt er sengen udstyret med et ekstra stort betræk, der samler hele sengen og giver møblet et fuldendt og elegant look – deraf navnet Høj Cover.

Essence Kontinentalseng 180×200 cm

Essence Kontinentalseng 180 x 200 cm

Hvis du drømmer om en seng i god kvalitet og lang holdbarhed, kan du med fordel investere i denne kvalitetsseng.

Denne seng består af 3 forskellige lag; en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Bunden af sengen er udstyret med højelastisk skum, der sikrer en langtidsholdbar og solid bund.

Springmadrassen består af pocketfjedre og er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, der hver især støtter dine led og muskler på den mest ergonomiske måde.

Alle madrasser i denne serie er som noget ekstra polstret med cooltex, der er et varmeregulerende og fugtafledende materiale. Du får ikke blot en mere behagelig søvn men opnår også en forøgelse i madrassens levetid og kvalitet, da cooltex hjælper med at bibeholde madrassens oprindelige form.

Du kan vælge imellem flere forskellige designs af både ben og gavl, så du kan tilpasse sengen til lige præcis din foretrukne stil.

Du får en valgfri 10 cm. topmadras med i prisen, og du kan vælge imellem to forskellige materialer: latex og celcius. Begge topmadrasser er vaskbare og nemme at vedligeholde.

Essence King Size Kontinentalseng Høj Cover 220×220 cm. 

Essence King Size Kontinentalseng Hoj Cover 220 x 220 cm

Hvis du er en af dem, der længe har drømt om en lækker King Size seng, hvor du for alvor kan nyde din skønhedssøvn, så er denne seng en oplagt model for dig.

Her får du en seng i toplækker kvalitet, der er bygget op i 3 dele: en solid bund med boxmadras, en dobbeltfjedret springmadras med suveræne pocketfjedre og en valgfri topmadras. Springmadrassen er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, og det lækre cooltex materiale sørger for en varmeregulerende og langtidsholdbar kvalitetsmadras. Du vælger selv graden af fasthed på din kommende madras.

Madrasserne skiller sig ud, fordi de er betrukket med stretch materiale i midten, der sikrer en ekstra behagelig oplevelse. Betrækket er skridsikkert, så hverken top- eller rullemadrasser flytter sig, og du kan derfor spare dig selv for de daglige frustrationer.

Ligesom de andre senge i Høj Cover-serien medfølger der også til denne seng et stort stofbetræk, der dækker både box- og springmadrassen. På den måde får du et ensartet og stilrent design, der passer til ethvert soveværelse.

Eco Original Kontinentalseng 180×200 cm.

Eco Original Kontinentalseng 180 x 200 cm

Med denne eventyrlige seng er du garanteret en holdbarhed og liggekomfort, som du næppe kan forestille dig! Denne seng er af svensk kvalitet og fuldstændig håndlavet, og der er derfor kælet for enhver detalje.

Du får en seng bestående af 3 forskellige lag, hvor både box- og springmadrassen er udstyret med pocketfjedre og polstring af 100% naturlatex, der sikrer åndbarhed og ikke mindst holdbarhed. Udover det får du ekstra stærk hjørnefjedring, der sikrer en god balance og komfort i sengen. Du vælger selv madrassernes grad af fasthed, og du kan vælge to forskellige fastheder i en og samme seng.

Det unikke ved denne seng er, at absolut alt er lavet af naturmaterialer med fokus på økologi og bæredygtighed. Alt lige fra polstringen, der består af 100% naturlatex, hamp og bomuld til alle betræk, der også er lavet af lækkert kvalitetsbomuld. Alle materialer der er blevet anvendt for at lave denne seng er mærket med eco-labels. Du kan derfor nyde din nattesøvn med god samvittighed.

Som noget helt ekstraordinært medfølger der en såkaldt evighedsgaranti på både sengeramme- og fjedre, så du er garanteret en fantastisk nattesøvn resten af dine dage.

Topline Kontinentalseng 180×200 cm

Topline Kontinentalseng 180 x 200 cm

Denne kontinentalseng er perfekt til dig, der gerne vil have en kvalitetsseng i lækkert design men samtidig ønsker en fornuftig og rimelig pris.

Udgaven her er inddelt tre forskellige lag. Boxmadrassen ligger som det nederste og bærende lag, hvor et specielt bæreskum sørger for en solid og funktionel bund, der kan holde sammen på hele din seng. Springmadrassen er bygget op omkring et zonesystem med 5 forskellige komfortzoner. Hver zone trykaflaster på en bestemt måde, så du er sikret ultimativ komfort og støtte hele natten igennem.

Madrasserne er lavet af pocketfjedre, der er den mest fornuftige fjedring til moderne kvalitetssenge. Denne type fjedring er indlemmet i stofposer, der øger fleksibiliteten og understøtter dine led og muskler.

Når du køber denne model, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige topmadrasser – både i tykkelse, fasthed og materiale. Alle topmadrasser har et vaskbart overtræk og sikrer en nem og hurtig vedligeholdelse i hverdagen.

Rent designmæssigt har denne model et slidstærkt stofbetræk, der har en let og blank overflade. Du kan vælge mellem forskellige designs inden for både ben og gavl, så du kan tilpasse din nye seng alt efter dine omgivelser og personlige præferencer.

Når du køber denne Topline kontinentalseng, medfølger der 15 års garanti på både ramme og fjedring.

Oslo +100 kg. (Antracit) 180×210 cm

Oslo +100 kg. (Antracit) 180 x 210 cm

Denne seng er ideel til dig, der ønsker at have mulighed for at tilvælge en ekstra fast madras og som samtidig sætter pris på en kvalitetsseng med masser af små detaljer, der gør hverdagen nemmere.

Sengen består af 3 lag; en bund bestående af skumbase, der sikrer en ideel grundsten i din seng, en springmadras med dobbelt fjedring og latexpolstring samt en LUX topmadras. Du vælger selv fasthed efter din personlige vægt – medium (under 100 kg.) eller fast (over 100 kg.).

Du kan vælge imellem to forskellige topmadrasser: en af latex eller en af celcius. Latex er både blød og temperaturregulerende, mens celcius giver ekstra støtte til dine led og muskler.

Rent designmæssigt får du en seng med ét samlet møbelbetræk, så du får et mere elegant og ensartet look på din seng. Betrækket kan nemt tages af og på vha. velcroen, som du finder på sengens inderside. Derved bliver vedligeholdelsen nem og overskuelig i hverdagen.

En ekstra fordel ved denne model er det indbyggede antiskrid i ”spejlet”, som sikrer, at du i fremtiden slipper for at din topmadras hele tiden rykker sig.

Talalay Kontinental 180×200 cm.

Talalay Kontinental 180 x 200 cm

Denne kontinentalseng kombinerer både komfort, stilrent design og naturligt materialevalg som tilsammen munder ud i denne udgave af en skøn drømmeseng.

Sengen består af 3 forskellige dele: en boxmadras, en latexmadras og en topmadras af superkvalitet.

Den traditionelle springmadras er udskiftet med en latexmadras, der består af 85% naturlatex og 15% syntetisk latex. Denne sammensætning kaldes for en perforering, hvilket giver et materiale med små huller i, der sikrer en endnu mere ventilation og afledning af kropsvarmen under din nattesøvn.

Latexmadrassen er inddelt i hele 7 forskellige komfortzoner, der hver især understøtter dine individuelle muskler og led.

Topmadrassen er lavet af 100% naturlige materialer og er derfor i særdeleshed både allergivenlig og blød for huden. Den har et antibakterielt og støvmidebehandlet overtræk, der sikrer dig optimal hygiejne og sundhed. Madrassen har både en sommerside (bomuld) og vinterside (uld), så du er sikret en god nattesøvn hele året rundt.

Som en ekstra bonus får du et sengebetræk med antiskrid-funktion i ”spejlet”, der sikrer, at din topmadras bliver liggende lige præcis der, hvor du vil have den. På den måde slipper du for hele tiden at skulle rette din topmadras på plads efter hver nat.

MasterBed Lux Air60 Kontinental 140×200 cm.

MasterBed Lux Air60 Kontinental 140 x 200 cm

Med denne trekvartsseng får du en kontinentalseng af eksklusiv kvalitet til fornuftige penge.

Sengen består af 3 forskellige lag. Bunden er fyldt ud med bæreskum en madras med pocketfjedre, ligesom springmadrassen også består af denne fjedertype. 

Springmadrassen er inddelt i 5 komfortzoner, der på hver deres måde aflaster dine led og muskler bedst muligt igennem din nattesøvn. På den måde kan du glæde dig til at vågne veludhvilet op hver eneste morgen.

Som en ekstra detalje er sengen overtrukket med et smudsafvisende Merlin magic møbelstof, der gør det både nemt og hurtigt at vedligeholde sengen i det daglige. Dette kan være en god fordel for dig, der eksempelvis har hund eller kat derhjemme, som med deres beskidte poter kan smudse sengen til.

Du kan vælge imellem flere forskellige design af både ben og gavl, så du kan tilpasse det lige præcis din individuelle stil.

Du får 15 års garanti med i købet, når du vælger denne seng fra MasterBed. Efter et køb som dette vil du uden tvivl sove skønt de næste mange år.

FAQ

🤓 Hvad betyder en kontinentalseng?

Kontinentalsenge er bygget op af tre lag, hvilket er en stor fordel. De består af en solid boksmadras, en springmadras og øverst en topmadras. Denne kombination sikrer den bedst mulige komfort, hvilket er grunden til, at kontinentalsengen er populær. Vil du købe en seng, så er det et godt bud.

🧐 Hvordan vælger jeg en kontinentalseng? 

Der er to fremgangsmåder, du kan bruge, når du skal vælge en kontinentalseng. Og du kan have gavn af at bruge dem begge. Først og fremmest er det en god ide at kigge på tests på internettet, da det giver et overblik. Herefter giver det mening at besøge en forretning.

👍 Er kontinentalsenge gode? 

Kontinentalsengen er opbygget af tre forskellige lag, hvilket sikrer dig god komfort, når du sover. De består af en boksmadras, en springmadras og en topmadras, så du er godt dækket ind med bløde bunde, der sikrer, at du ligger komfortabelt, fra du går i seng, og til du står op.

🤔 Hvilken størrelse er en kontinental seng? 

Kontinentalsengen findes i flere forskellige størrelser. Den mindste størrelse kontinentalseng måler 140 x 200 cm. Størrelsen giver muligheder i det lille hjem, da den ikke fylder så meget som en klassisk dobbeltseng. Du kan dog også finde store dobbeltsenge i kontinentaludgaver, så du kan dele sengen med en eventuel partner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar