En seng kan fylde meget på et værelse, og der kan være meget spildplads. Man kan have en masse genstande, man ønsker at have opbevaret et sted, og måske er det ikke lige altid, at man har plads nok. Man kan for eksempel have en masse julepynt liggende eller for meget tøj, der ikke længere kan være i skabet. Der er altså brug for noget ekstra opbevaring. Da sengen fylder meget i et værelse, ville det være smart at kunne opbevare sine ting under denne for at mindske spildplads generelt. Nedenfor er samlet en guide til de senge med opbevaring, der klarer sig bedst.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner – til dig der ønsker den luksuriøse seng

Olympic luksus handlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner

Designet på denne smarte seng skinner af elegance og eksklusivitet, og den vil være en perfekt seng til dig, der ønsker en luksuriøs nattesøvn og plads til opbevaring af ejendele.

Sengen er håndlavet, hvilket betyder, at du som køber helt selv kan bestemme hvilke mål, sengen skal have. Det er altså muligt at få bygget sengen med opbevaring præcis, som du ønsker det. Dine behov bliver altså tilpasset. Prisen er på cirka 9.374,00 danske kroner, hvilket dog er overkommeligt, da den er specialbygget og luksuriøs.

Det er også muligt selv at bestemme, hvilken fasthed sengen skal have. Man kan altså vælge om man ønsker en meget blød seng, eller en der er lidt hårdere. Det er op til en selv og ens egne præferencer.

Sengen kan produceres og fremstilles i fem forskellige farver, som er:

 • Antracitgrå, som er en særlig nuance af grå
 • Lysegrå
 • Mørkegrå
 • Beige
 • Rød

Selve sengen er opbygget i tre forskellige lag. Det øverste lag består af en visco skum topmadras, som giver en meget behagelig nattesøvn. Andet og midterste lag er selve madrassen, som er lavet med en solid fjederkerne, hvor der ovenpå er et lag skum, som også giver en god komfort. Det nederste lag består af massivt træ og en meget stærk skumramme.

Det er også i det nederste lag, at der befinder sig en skuffe på hver side til opbevaring. Her kan der ligge, hvad end man kunne have brug for at opbevare. Dette kunne eksempelvis være lagener eller lignende. Målene for hver af de to skuffer er 50 cm i dybden, 120 cm i længden og 14 cm i højden.

Sengen har også en sengegavl påsat, som er blevet polstret med et firkantet mønster. Dette skaber et flot og stilfuldt udseende, og samtidig giver den en behagelig komfort for ryggen, hvis man sidder op i sengen.

Målene for sengen er 140 cm i bredden, 113 cm i højden og 200 cm i længden. Det er dermed en dobbeltseng, hvor der vil være rigelig med plads.

Denne smarte seng med opbevaring vil være et godt valg til for eksempel et par, som ønsker en specialbygget seng med en behagelig komfort og god mulighed for opbevaring.

ProSleep Tokyo L700 boxmadras med magasin 180×200 cm – seng med vendbar madras

ProSleep Tokyo L700 box mattress with magazine 180 × 200 cm

Denne danskproduceret seng med opbevaring er perfekt til dig, der ønsker en enkel og stilren seng, som også er meget behagelig og kan rumme en del opbevaring.

For denne seng er det muligt at løfte madrassen op således, at et magasin til opbevaring nedenunder åbner sig. Dette er meget nemt at komme til, da et vippebeslag og en gasløftemekanisme nemt løfter madrassen og åbner for opbevaring med en rolig bevægelse. Det rykker altså ikke på sengen.

I købet af denne seng (boxmadras) med opbevaring medfølger også en komfortabel latex topmadras, som giver modstand til kroppens forskellige støttepunkter. Dette giver en meget bekvem nattesøvn, da blandt andet ryggen støttes godt. Der medfølger også ben til boxmadrassen. Prisen for denne bekvemmelige seng med opbevaring er cirka 27.178,00 danske kroner.

Boxmadrassen er præget af kvalitet, som er opbygget af en kraftig træramme, som gør sengen stabil at ligge i. Bunden er lameller, hvor løftemekanismen også befinder sig. Madrassen er vendbar og har et pocketfjedre system, der giver støtte, og den er polstret med Cooltex skum. Dette skum skulle give en kølende virkning. Øverst på sengen er latextopmadrassen, som har et bambusbetræk.

Man har som kunde også mulighed for selv at vælge fasthed af madrassen for ens nye seng. Man kan vælge, hvor blød eller hård den skal være alt afhængigt af ens individuelle præferencer. Farve og form af ben er også et valg, man som kunde skal tage stilling til. Benene kan fås i Pegasus alu, Pegasus sort, sorte ege ben, Champagne, Ege ben og Pegasus eg.

Det er også muligt at købe en sengegavl, der passer til netop denne seng. Man kan vælge mellem fire forskellige:

 • En væghængt, mørkegrå og simpel sengegavl
 • En trenset og lysegrå sengegavl
 • En asymmetrisk og lysegrå sengegavl
 • En ternet og mørkegrå sengegavl

Sengen med opbevaring har målene 200 cm i længden, 180 cm i bredden og 64 cm i højden. Dette er altså en dobbeltseng med god plads til to personer.

Hvis man leder efter en seng med god rummelig opbevaring, som også er stilren og har en glimrende komfort, vil denne seng være et godt valg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Flexa Basic børneseng med gæsteseng og skuffer nordic hvid – den perfekte børneseng

Flexa Basic borneseng med gaesteseng og skuffer nordic hvid

Denne seng med opbevaring er perfekt til børneværelset både til hverdag, og når en ven eller veninde skal overnatte. Sengen kan følge med barnet i flere år, så man ikke behøver at købe seng ofte, når barnet vokser.

Det er en stabil seng, der ikke vælter, selv hvis forældre skal sidde i den. På siden af sengen er der en sengehest, som gør at dynen i løbet af natten ikke kan glide ned.

Både sengen og skufferne er produceret i fyrretræ, som er hvidlakeret, og har hvide panel-lignende gavle. Bunden af sengen er kvalitetslameller, som sikrer en god nats søvn.

Prisen for denne smarte børneseng med opbevaring er normalt cirka 3.999,00 danske kroner. Madras skal købes ved siden af, hvilket kommer oven i prisen.

Sengen er udstyret med både skuffer til opbevaring og en gæsteseng. Det er dermed muligt hurtigt at gøre klar og rede sengen til en overnattende ven eller veninde. På denne måde kan dit barn og ven nemt have hyggelige stunder sammen.

Udvendigt måler denne seng 210 cm i længden, 65 cm i højden og 99 cm i bredden. Madrassen til gæstesengen skal have målene 190 cm i længden og 90 cm i bredden, og madrassen til børnesengen skal have målene 90 cm i bredden og 200 cm i længden.

Under gæstesengen er der skuffer som kan bruges til opbevaring af for eksempel lagener, sengetøj eller ekstra dyner og hovedpuder til gæster, hvilket er praktisk og funktionelt.

Denne seng med opbevaring vil være perfekt til børneværelset, da der både er mulighed for at opbevare genstande og have gæster på besøg til overnatning.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm – en praktisk seng med opbevaring

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm

Denne smarte seng med opbevaring fra Nordisk Fjer ville være optimal at have som seng på et kollegieværelse. Et kollegieværelse er som regel ikke ret stort, og derfor er der brug for bedst muligt at udnytte den plads, man har at gøre godt med.

Sengen med opbevaring har et boxfjederdesign, hvor der under sengen er et opbevaringsrum. Denne seng består af en sokkel med sengetøjskasse, der er betrukket med stof, og en boxmadras, som har en fjederkernepolstring.

Opbevaringsrummet er designet således, at det er hygiejnisk for de genstande, der skal opbevares dér som eksempelvis tøj eller dyner og hovedpuder. På siderne af opbevaringskassen er der udformet en udskæring. Dette gør, at der kommer ventilation, og at selve opbevaringskassen er nem at åbne.

Sengen er polstret med formstabil skumplast og Bonnel-fjederkerne, og det ydre er betrukket med et dobbelt elastisk strækstof, som er af 100% polyester. Denne seng med opbevaring er altså behagelig at ligge og sove på i løbet af natten. 

Af praktiske informationer har denne seng med opbevaring følgende mål:

 • 140 cm i bredden
 • 200 cm i dybden
 • 45 cm i højden

Dertil skal det også nævnes, at sengen kan kun købes i farven sort og til en pris på cirka 3.999,00 danske kroner

Ved at købe denne seng får du ikke blot et eksklusivt udseende til værelset men også mulighed for at opbevare alle dine ekstra genstande og nips. Du kan dermed opnå en ideel udnyttelse af plads.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 120×200 cm – en oplagt opbevaring af ekstra ejendele

Nordisk Fjer seng med opbevaring 120×200 cm

For en pris på cirka 3.399,00 danske kroner er det muligt at få opbevaret sine personlige ejendele, der ellers ikke normalt ville være plads til på værelset, blot under sin seng. Hvis man som studerende bor i en lille lejlighed, i en lille studiebolig eller i et mindre kollegieværelse, vil en seng med opbevaring være en god løsning til opbevaring af genstande.

Designet på denne seng med opbevaring er eksklusivt og vil kunne klæde ethvert værelse med enhver type indretning.

Ikke nok med at kunne se godt ud på værelset, yder sengen samtidig også en praktisk funktion. Under sengen findes et opbevaringsrum, der er hygiejnisk med udskæringer på hver side af opbevaringskassen, som skaber ventilation. Disse udskæringer gør det også nemmere at kunne åbne opbevaringskassen.

Sengen har en bredde på 120 cm og en dybde på 200 cm. Højden på sengen er 45 cm. Sengen sælges i en antracit grå farve, hvilket er en særlig nuance af grå. 

Man behøver som køber intet værktøj, når sengen skal opsættes, da den sælges færdigmonteret. 

Sengen er en boxmadras med fjederkernepolstring og har en sokkel med en sengetøjskasse betrukket med stof. Denne seng med opbevaring er også meget komfortabel og rar at ligge i, da den er polstret med Bonnel-fjederkerne og har formstabil skumplast. Fladen, hvorpå man skal ligge, er omsluttet af et dobbelt elastisk strækstof. 

Denne smarte seng med opbevaring vil være en genial løsning for den studerende med manglende plads, eller for familien, der har ekstra ejendele, som mangler opbevaring.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90 cm – en smart seng til ethvert værelse

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90 cm

Denne nye smarte seng med opbevaring har en dybde på 200 cm, en bredde på 90 cm og en højde på 45 cm. Denne størrelse på sengen gør det muligt for den at kunne være i selv et lille kollegieværelse uden ret meget plads. For studerende med pladsmangel vil denne seng med opbevaring være en smart løsning.

Prisen for denne smarte seng er cirka 2.799,00 danske kroner, hvilket er en overkommelige pris for en flot og eksklusiv seng med smarte egenskaber.

Under sengen befinder sig en opbevaringskasse, hvor der i siderne er lavet udskæringer for, at der kan dannes ventilation, og dermed skabes en bedre hygiejne. Disse udskæringer gør det også nemmere at åbne opbevaringsboksen.

Denne seng med opbevaring kan købes i farven sort, som ville kunne matche enhver farvepalette, der kunne præge et værelse. Sengen er produceret med en Bonnel-fjederkerne polstring og har formstabil skumplast. Så når der skal soves, læses en bog eller ses Netflix i sengen, vil man have en behagelig oplevelse.

Sengen er en boxmadras, som er et tidløst design, man ikke vil blive træt af. Opsætningen af sengen vil være lige til, da den fremstilles færdigmonteret, således at man ikke selv behøver at anvende værktøj.

Hvis man står og mangler en skøn seng, som ikke bare vil klæde et værelse, men også have en praktisk og funktionel egenskab, vil denne seng med opbevaring være anbefalelsesværdig.

Kaagaard Ramme 421 70×190 Bøg – en seng med et stilrent udtryk

Kaagaard Ramme 421 70×190

Et stilrent udtryk er et klassisk udseende, som er tidløst og kan passe ind i ethvert værelse. Dette udtryk har denne smarte seng med opbevaring. Denne sengeramme er produceret i dansk snedker-kvalitet og er fremstillet med en bred ramme, som står på brede ben, hvor hjørnerne er afrundede. Materialet er robust træ, som er i god kvalitet.

Denne sengeramme er også udstyret med en sengegavl, som kan være rar at læne sig op ad, og som beskytter væggen mod eventuel slitage.

Størrelsen for denne seng kan variere afhængigt af din præference og dit ønske. Man skal blot kontakte sælger. Normalstørrelser, der kan købes med det samme, er:

 • Bredde på enten:
  • 70 cm
  • 80 cm
  • 85 cm
  • 90 cm
 • Længde på enten:
  • 190 cm
  • 200 cm
  • 210 cm

Der er altså flere størrelser at vælge i mellem og mulighed for at fremstille specialmål, hvilket gør, at denne seng kan passe ind i alle typer af rum.

Sengen fremstilles også i fire forskellige farver, som er enten hvid, hvidolieret eg, lakeret bøg eller sort. Der er dermed også flere farver at vælge i mellem, som passer til enhver smag.

Normalprisen for denne sengeramme inklusive sengegavl er cirka 2.408,00 danske kroner. Der skal dog tilkøbes en lamelbund og madras for at få en hel seng.

Denne smarte og flot designet sengeramme har også en praktisk funktion, da der under sengen er en opbevaringskasse. Heri kan man opbevare ting, der ellers ikke ville være plads til på værelset. Man udnytter dermed al pladsen i værelset, således at der er ingen spildplads.

Hvis man er ude efter en seng med opbevaring, som samtidig også er stilren og har et klassisk udseende, man ikke kan blive træt af, vil denne seng være et godt valg.

Kaagaard Sengeramme Model 380 Bøg 80×200 cm – enkel med praktisk funktion

Kaagaard Sengeramme Model 380 Bog 80×200

Denne praktiske sengeramme kommer uden en madras, hvilket skal tilkøbes. Sengerammen kan købes i farven bøg, der leder tankerne hen på naturen. Farven skaber varme i et rum, og kan være med til at give et flot udseende til dit værelse.

Designet er meget enkelt, og der kan vælges enten træben eller ben af metal afhængigt af, hvad man foretrækker.

Prisen for sengerammen er cirka 2.225,00 danske kroner, hvilket er en overkommelig pris. En sengeskuffe og en bund i sengen kommer oven i denne pris også.

Til sengerammen tilhører også en smart sengeskuffe, som man kan vælge i to forskellige størrelser. Enten med en længde på 180 cm eller 145 cm. I denne sengeskuffe er det muligt at opbevare genstande og ting, som man ellers ikke kunne have plads til på værelset. Man får dermed udnyttet al plads i værelset mest optimalt, da senge normalt kan fylde en del.

Som bund i sengen har man to valgmuligheder at vælge i mellem. Man kan enten vælge at have en lamelbund eller en elevationsbund afhængigt af, hvad man foretrækker.

Målene for sengerammen er 200 cm i længden og 80 cm i bredden. Sengerammen er også egnet til flere forskellige typer af madrasser som for eksempel kunne være springmadrasser, skummadrasser eller latexmadrasser. Type af madras, man kunne have derhjemme, forhindrer dermed ikke købet af denne sengeramme.

Ønsker man et enkelt og simpelt udtryk for en seng, hvor den også har en praktisk funktion, vil denne sengeramme være en god mulighed for at opnå disse ønsker.

Sokkelseng Bøg 180×210 cm – en større seng med mere opbevaring

Sokkelseng Bog 180×210 cm

Denne seng med sokkel kan købes for cirka 3.995,00 danske kroner. Der følger dog ikke en madras med i købet. Til gengæld er denne sengesokkel velegnet til flere forskellige typer af madrasser. Disse madrasser kunne for eksempel være:

 • Latexmadrasser
 • Boxmadrasser
 • Skummadrasser
 • Springmadrasser

Målene for denne sokkelseng er 210 cm i længden og 180 cm i bredden, hvilket gør denne seng til en dobbeltseng. Denne ville være velegnet til et par, som ønsker en seng, der både er enkel og flot at se på, men samtidig også har en praktisk funktion.

Det er muligt at løfte madrassen og bunden af sengen således, at man herunder har mulighed for opbevaring af forskellige genstande, som kunne have brug for et opholdssted ude af syne. Man får altså maksimalt udnyttet pladsen i soveværelset ved, at der er opbevaringsrum under sengen.

Det er muligt at købe denne smarte sokkelseng i to forskellige farver, som enten vil være i bøg eller hvid. Begge farver ville give et flot look til værelset, og de er farver, der kan gå til enhver farvepalette.

Der er to forskellige muligheder i valget af bund til sengen. Man kan vælge i mellem en lamelbund/rammebund eller en elevationsbund. Dette er op til dig, og hvad dine præferencer er.

Til denne sokkelseng er det også muligt at tilkøbe en smart og enkel sengegavl, der vil kunne beskytte væggen mod slitage.

Hvis man som par mangler en dobbeltseng med god plads og som samtidig har mulighed for at opbevare ejendele, vil denne smarte seng med opbevaring være et godt valg.

Messina fyr hvid – en seng med minimalistisk udtryk til værelset inklusive opbevaring

Messina fyr hvid

Designet af denne seng med opbevaring er moderne og minimalistisk, som vil give et flot udtryk til ethvert værelse. Sengen har både et naturligt og flot udseende og har også en praktisk funktion.

Under denne seng er fire skuffer, der kan benyttes til opbevaring af for eksempel lagener, dyner, hovedpuder og meget andet, som man kunne have brug for at opbevare. Man får på denne måde udnyttet pladsen i soveværelset bedst muligt, således at der er ingen spildplads.

Det er også muligt at tilkøbe en sengehylde, hvis man ønsker en smule mere plads til at stille ting ved sengen.

Denne seng med opbevaring har målene 206 cm i længden og 186 cm i bredden. Højden på denne seng er i fodenden 45 cm og ved gavlen 66 cm. Sengerammen er produceret i massivt fyrretræ, der er hvidmalet, som er med til at give en varm farve til rummet.

Prisen for denne sengeramme er cirka 4.999,00 danske kroner, hvilket er en god pris for en sengeramme af god kvalitet i massivt træ. Ved siden af sengerammen skal der købes en madras, hvilket kommer oven i prisen. Målene for madrassen skal være 200 cm i længden, 15 cm i dybden og 180 cm i bredden.

Hvis man ønsker en seng med et naturligt og minimalistisk udtryk i kvalitet og med en praktisk funktion i form af opbevaring, vil denne seng være et godt bud.

Messina Kernebøg – en moderne seng med et funktionelt og flot design

Messina Kernebog

Denne smarte seng med opbevaring kan købes i farven kernebøg og er produceret i massivt træ. Farven kernebøg giver et naturligt look til værelset, som medvirker til en varm farve i rummet. Da den er produceret i massivt træ, er holdbarheden for denne seng høj ligesom kvaliteten.

Designet er tidløst, og man vil sætte pris på udseendet i mange år og derved ikke blive træt af looket.

Prisen for denne sengeramme er cirka 7.998,00 danske kroner grundet den høje kvalitet. Oven i prisen kommer der også købet af en madras, som skal have målene 200 cm i længden, 15 cm i dybden og 160 cm i bredden.

Målene for denne flotte sengeramme er 166 cm i bredden, 45 cm i højden ved fodenden og 66 cm i højden ved gavlen. Længden for denne sengeramme er 206 cm.

Denne seng er også meget praktisk, da der under sengen er fire skuffer. Dette gør det muligt at kunne opbevare ting under sengen således, at der er så lidt spildplads i soveværelset som muligt. Målene for skufferne er 55 cm i dybden, 26 cm i højden og 91 cm i bredden.

Bunden af sengen er en rullelamel, som er med til at give en god nattesøvn. Køb af rullelamel kommer oven i prisen.

Hvis man ønsker sig en seng, der har et tidløst og naturligt design, der passer til ethvert værelse i mange år fremadrettet og har mulighed for opbevaring, vil denne seng være anbefalelsesværdig.

Messina Fyr Olie – et naturligt look og et funktionelt design

Messina Fyr Olie

Denne smarte sengeramme kan købes for cirka 4.999,00 danske kroner, hvori der oven i prisen også skal tillægges købet af en madras. Madrassen skal have målene 180 cm i bredden, 15 cm i dybden og 200 cm i længden.

Denne flotte sengeramme fremstilles i fyrretræ, hvor overfladen er behandlet med olie. Dette giver et naturligt udseende til sengerammen og kan skabe en hyggelig atmosfære i et soveværelse.  Den vil kunne give et flot og klassisk udtryk til ethvert værelse.

Ikke nok med at kunne pynte et værelse, så har denne smarte seng også fire skuffer nedenunder. Det er dermed muligt at kunne opbevare ting såsom dyner, lagener og puder eller andet således, at rummets plads bliver udnyttet mest muligt. Man får herved også et bedre overblik over rummet.

Sengerammen har følgende udvendige mål:

 • 186 cm i bredden
 • 206 cm i længden
 • 45 cm i højden ved fodenden
 • 66 cm i højden ved gavlen

For at få ekstra plads ved siden af sengen til at stille ting såsom en kaffekop eller lægge et blad, er det muligt at tilkøbe en sengehylde, der kan påsættes på hver side af sengen.

Bunden af sengen er rullelameller, som også kommer oven prisen for sengerammen. Rullelamellerne er med til at give en dejlig og bekvemmelig nattesøvn.

Hvis man skal købe en ny seng, som har mulighed for opbevaring, vil denne sengeramme være en oplagt mulighed grundet dens minimalistiske udseende og fire rummelige skuffer.

Denne side er anmeldt af: Christoffer A. Juhl Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar