En seng kan fylde meget på et værelse, og der kan være meget spildplads. Man kan have en masse genstande, man ønsker at have opbevaret et sted, og måske er det ikke lige altid, at man har plads nok. Man kan for eksempel have en masse julepynt liggende eller for meget tøj, der ikke længere kan være i skabet. Der er altså brug for noget ekstra opbevaring. Da sengen fylder meget i et værelse, ville det være smart at kunne opbevare sine ting under denne for at mindske spildplads generelt. Nedenfor er samlet en guide til de senge med opbevaring, der klarer sig bedst.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anderkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens faglige, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi hos bedzzz.dk vurderer sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Alt dette målt op imod pris og kvalitet. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogen af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Astrid Fjäll – nordisk seng med opbevaring

 • Smart opbevaring under sengen
 • 7 forskellige komfortzoner med fjedre efter kropsdel
 • 100 dages tryghedsgaranti

Astrid er en boxseng fra Nordic Dream, der kan løftes i begge sider. På den måde får du plads til opbevaring under madrasserne, så du kan gemme sengetøj væk eller opbevare dét, der ikke kan være i dit klædeskab. 

Sengen har et klassisk, nordisk udseende med rene linjer og neutrale farver. Den fås i to grå farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst ind i dit soveværelse. Farverne er meget klassiske og tidløse, så de passer ind i de fleste hjem.

Syv komfortzoner
Sengen er produceret af danske håndværkere af naturlige materialer. Alle tekstiler bærer oeko-tex-mærket, der vidner om en sund og bæredygtig produktion. Madrassens fjedre er opbygget med syv komfortzoner, der giver forskellige støtte, så kroppen får den korrekte. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du mindsker muskel- og ledsmerter. 

Specielt lænd og hofte skal have en fastere støtte, da dette område er tungere end resten af kroppen og skal kunne synke længere ned i underlaget. Omvendt skal skuldre og nakke have mere aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes. Derfor er det en praktisk indretning med de forskellige komfortzoner, da kroppen ikke har samme behov alle steder.

Boxsengen er opbygget i tre lag, hvor der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst. 

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel. 

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort. 

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn. 

Fordele

 • Opbevaring under begge senge
 • Nordisk design
 • 7 komfortzoner
 • Danskproduceret

Ulemper

 • Høj prisklasse

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid Fjäll
Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, hvilket er højest af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadrasser og fjedre i særdeles høj kvalitet.

Som en ekstra bonus får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i vante rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet.

Nordic Dream Astrid Fjäll fås i følgende størrelser:

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90 cm – en smart seng til ethvert værelse

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90 cm

Denne nye smarte seng med opbevaring har en dybde på 200 cm, en bredde på 90 cm og en højde på 45 cm. Denne størrelse på sengen gør det muligt for den at kunne være i selv et lille kollegieværelse uden ret meget plads. For studerende med pladsmangel vil denne seng med opbevaring være en smart løsning.

Prisen for denne smarte seng er cirka 2.799,00 danske kroner, hvilket er en overkommelige pris for en flot og eksklusiv seng med smarte egenskaber.

Under sengen befinder sig en opbevaringskasse, hvor der i siderne er lavet udskæringer for, at der kan dannes ventilation, og dermed skabes en bedre hygiejne. Disse udskæringer gør det også nemmere at åbne opbevaringsboksen.

Denne seng med opbevaring kan købes i farven sort, som ville kunne matche enhver farvepalette, der kunne præge et værelse. Sengen er produceret med en Bonnel-fjederkerne polstring og har formstabil skumplast. Så når der skal soves, læses en bog eller ses Netflix i sengen, vil man have en behagelig oplevelse.

Sengen er en boxmadras, som er et tidløst design, man ikke vil blive træt af. Opsætningen af sengen vil være lige til, da den fremstilles færdigmonteret, således at man ikke selv behøver at anvende værktøj.

Hvis man står og mangler en skøn seng, som ikke bare vil klæde et værelse, men også have en praktisk og funktionel egenskab, vil denne seng med opbevaring være anbefalelsesværdig.

Flexa Basic børneseng med gæsteseng og skuffer nordic hvid – den perfekte børneseng

Flexa Basic borneseng med gaesteseng og skuffer nordic hvid

Denne seng med opbevaring er perfekt til børneværelset både til hverdag, og når en ven eller veninde skal overnatte. Sengen kan følge med barnet i flere år, så man ikke behøver at købe seng ofte, når barnet vokser.

Det er en stabil seng, der ikke vælter, selv hvis forældre skal sidde i den. På siden af sengen er der en sengehest, som gør at dynen i løbet af natten ikke kan glide ned.

Både sengen og skufferne er produceret i fyrretræ, som er hvidlakeret, og har hvide panel-lignende gavle. Bunden af sengen er kvalitetslameller, som sikrer en god nats søvn.

Prisen for denne smarte børneseng med opbevaring er normalt cirka 3.999,00 danske kroner. Madras skal købes ved siden af, hvilket kommer oven i prisen.

Sengen er udstyret med både skuffer til opbevaring og en gæsteseng. Det er dermed muligt hurtigt at gøre klar og rede sengen til en overnattende ven eller veninde. På denne måde kan dit barn og ven nemt have hyggelige stunder sammen.

Udvendigt måler denne seng 210 cm i længden, 65 cm i højden og 99 cm i bredden. Madrassen til gæstesengen skal have målene 190 cm i længden og 90 cm i bredden, og madrassen til børnesengen skal have målene 90 cm i bredden og 200 cm i længden.

Under gæstesengen er der skuffer som kan bruges til opbevaring af for eksempel lagener, sengetøj eller ekstra dyner og hovedpuder til gæster, hvilket er praktisk og funktionelt.

Denne seng med opbevaring vil være perfekt til børneværelset, da der både er mulighed for at opbevare genstande og have gæster på besøg til overnatning.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 120×200 cm – smart seng med opbevaring

 • Lavet i komfortabel og formstabil skumplast
 • Ankommer færdigsamlet
 • Slidstærke materialer
Nordisk Fjer seng med opbevaring 120×200 cm

For en pris på cirka 3.399,00 danske kroner er det muligt at få opbevaret sine personlige ejendele, der ellers ikke normalt ville være plads til på værelset, blot under sin seng. Hvis man som studerende bor i en lille lejlighed, i en lille studiebolig eller i et mindre kollegieværelse, vil en seng med opbevaring være en god løsning til opbevaring af genstande.

Designet på denne seng med opbevaring er eksklusivt og vil kunne klæde ethvert værelse med enhver type indretning.

Ikke nok med at kunne se godt ud på værelset, yder sengen samtidig også en praktisk funktion. Under sengen findes et opbevaringsrum, der er hygiejnisk med udskæringer på hver side af opbevaringskassen, som skaber ventilation. Disse udskæringer gør det også nemmere at kunne åbne opbevaringskassen.

Sengen har en bredde på 120 cm og en dybde på 200 cm. Højden på sengen er 45 cm. Sengen sælges i en antracit grå farve, hvilket er en særlig nuance af grå. 

Man behøver som køber intet værktøj, når sengen skal opsættes, da den sælges færdigmonteret. 

Sengen er en boxmadras med fjederkernepolstring og har en sokkel med en sengetøjskasse betrukket med stof. Denne seng med opbevaring er også meget komfortabel og rar at ligge i, da den er polstret med Bonnel-fjederkerne og har formstabil skumplast. Fladen, hvorpå man skal ligge, er omsluttet af et dobbelt elastisk strækstof. 

Denne smarte seng med opbevaring vil være en genial løsning for den studerende med manglende plads, eller for familien, der har ekstra ejendele, som mangler opbevaring.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm – Bedste valg i størrelse 140×200

 • Smart opbevaringskasse med ventilationshuller
 • Slidstærkt polyester
 • Lavet i formstabil skumplast
Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm

Denne smarte seng med opbevaring fra Nordisk Fjer ville være optimal at have som seng på et kollegieværelse. Et kollegieværelse er som regel ikke ret stort, og derfor er der brug for bedst muligt at udnytte den plads, man har at gøre godt med.

Sengen med opbevaring har et boxfjederdesign, hvor der under sengen er et opbevaringsrum. Denne seng består af en sokkel med sengetøjskasse, der er betrukket med stof, og en boxmadras, som har en fjederkernepolstring.

Opbevaringsrummet er designet således, at det er hygiejnisk for de genstande, der skal opbevares dér som eksempelvis tøj eller dyner og hovedpuder. På siderne af opbevaringskassen er der udformet en udskæring. Dette gør, at der kommer ventilation, og at selve opbevaringskassen er nem at åbne.

Sengen er polstret med formstabil skumplast og Bonnel-fjederkerne, og det ydre er betrukket med et dobbelt elastisk strækstof, som er af 100% polyester. Denne seng med opbevaring er altså behagelig at ligge og sove på i løbet af natten. 

Af praktiske informationer har denne seng med opbevaring følgende mål:

 • 140 cm i bredden
 • 200 cm i dybden
 • 45 cm i højden

Dertil skal det også nævnes, at sengen kan kun købes i farven sort og til en pris på cirka 3.999,00 danske kronerVed at købe denne seng får du ikke blot et eksklusivt udseende til værelset men også mulighed for at opbevare alle dine ekstra genstande og nips. Du kan dermed opnå en ideel udnyttelse af plads.

Beliani MONTPELLIER STORAGE – Elegant high-end seng

Beliani MONTPELLIER STORAGE

Denne seng er et perfekt eksempel på foreningen mellem design og praktik. Det er en yderst elegant seng med et eksklusivt look. Den er både feminin i udformningen af sengegavlen og samtidig rustik på grund af de mange nitter, der pryder kanten.
De praktiske opbevaringsskuffer under sengen gør det muligt at gemme ekstra dyner og hovedpuder, sengetøj eller andre ting væk. Skufferne falder også flot og naturligt ind i sengens øvrige design.

Den mørkegrå MONTPELLIER STORAGE seng vil passe flot ind i ethvert hjem uanset indretningen. F.eks. vil den vintage inspirerede udformning stå godt til et hjem med genbrugsfund eller arvestykker. Samtidig vil sengen, med sin fine grå farve og industrielle nitter, også passe godt til et mere moderne eller nordisk inspireret hjem.
Sengen har et meget glamourøst look, der kan få dit soveværelse til at ligne et værelse på et 5-stjernet luksushotel.

Et af de vigtigste elementer ved en seng er selvfølgelig komforten. Her skuffer denne seng bestemt ikke. Den er nemlig utrolig behagelig at ligge i. Sengerammen er udstyret med 29 lameller, som giver en god støtte til din krop, når du sover eller hviler dig.

Derudover har der være fokus på præcision i udførelsen af sengen, og rammen er meget robust. Det er altså en seng, du kan bruge i flere år, uden at du skal bekymre dig om, at den går i stykker.

Sengen er af mærket Beliani, hvilket er en schweizisk online virksomhed, som specialiserer sig i high-end møbler til en fair pris. De holder prisen nede ved at afsende møblerne direkte fra lageret og udelukkende sælge via deres online shop.
Du får altså høj kvalitet til en lavere pris, end hvis du havde handlet i en almindelig fysisk butik.

Du vil med garanti blive glad for denne seng, der både er smuk og elegant, men samtidig komfortabel og funktionel.

Læs flere oplysninger om den mørkegrå MONTPELLIER STORAGE seng i 160×200 cm her:

 • Materiale: tekstil
 • Ekstra materiale: gummitræ
 • Vægtkapacitet: 350 kg
 • Højde: 110 cm
 • Bredde: 167 cm
 • Dybde: 213 cm

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner – til dig der ønsker den luksuriøse seng

Olympic luksus handlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner

Designet på denne smarte seng skinner af elegance og eksklusivitet, og den vil være en perfekt seng til dig, der ønsker en luksuriøs nattesøvn og plads til opbevaring af ejendele.

Sengen er håndlavet, hvilket betyder, at du som køber helt selv kan bestemme hvilke mål, sengen skal have. Det er altså muligt at få bygget sengen med opbevaring præcis, som du ønsker det. Dine behov bliver altså tilpasset. Prisen er på cirka 9.374,00 danske kroner, hvilket dog er overkommeligt, da den er specialbygget og luksuriøs.

Det er også muligt selv at bestemme, hvilken fasthed sengen skal have. Man kan altså vælge om man ønsker en meget blød seng, eller en der er lidt hårdere. Det er op til en selv og ens egne præferencer.

Sengen kan produceres og fremstilles i fem forskellige farver, som er:

 • Antracitgrå, som er en særlig nuance af grå
 • Lysegrå
 • Mørkegrå
 • Beige
 • Rød

Selve sengen er opbygget i tre forskellige lag. Det øverste lag består af en visco skum topmadras, som giver en meget behagelig nattesøvn. Andet og midterste lag er selve madrassen, som er lavet med en solid fjederkerne, hvor der ovenpå er et lag skum, som også giver en god komfort. Det nederste lag består af massivt træ og en meget stærk skumramme.Det er også i det nederste lag, at der befinder sig en skuffe på hver side til opbevaring. Her kan der ligge, hvad end man kunne have brug for at opbevare. Dette kunne eksempelvis være lagener eller lignende. Målene for hver af de to skuffer er 50 cm i dybden, 120 cm i længden og 14 cm i højden.Sengen har også en sengegavl påsat, som er blevet polstret med et firkantet mønster. Dette skaber et flot og stilfuldt udseende, og samtidig giver den en behagelig komfort for ryggen, hvis man sidder op i sengen.Målene for sengen er 140 cm i bredden, 113 cm i højden og 200 cm i længden. Det er dermed en dobbeltseng, hvor der vil være rigelig med plads.Denne smarte seng med opbevaring vil være et godt valg til for eksempel et par, som ønsker en specialbygget seng med en behagelig komfort og god mulighed for opbevaring.

vidaXL hydraulisk opbevaringsseng – Moderne stil

vidaXL hydraulisk opbevaringsseng

Ved denne seng er pladsen under madrassen udnyttet til det yderste. I modsætning til mange andre senge, er der nemlig ikke bare indbygget par skuffer. Der er derimod indbygget en hydraulisk gasløftemekanisme, der gør, at hele madrassen kan løftes op, så al pladsen under sengen kan bruges til opbevaring.
Lamelbunden forbliver oprejst, så du har dine hænder fri til både at lægge ting i opbevaringsrummet og tage ting op derfra.

Det er oplagt at opbevare sådan noget som sengetøj eller ekstra dyner og hovedpuder i rummet under sengen. Det kan dog også bruges til mange andre ting. Det er altid godt med ekstra opbevaringsplads især, hvis man bor småt.
Det er ikke kun praktikken, der er tænkt over ved denne seng. Den har også et utrolig flot og moderne look.
Sengestellet er lavet i skindende kunstlæder, hvilket giver sengen et meget stilrent og indbydende udtryk. Samtidig er det meget nemt at vedligeholde. 

Sengen er udstyret med en flot sengegavl, som er med til at gøre sengen til et statement piece i dit soveværelse fremfor et møbel, der blot har en praktisk funktion.

Sengen har en tidsløs stil, der vil tage sig godt ud i ethvert hjem. I sig selv fremstår den ret rustik og stilet, men den kan sagtens gøres mere feminin og let ved f.eks. at vælge et blomstret dynebetræk. Dette ville også skabe en fin kontrast i udtrykket.
Du kan tilføje lige de sengeborde, du har lyst til. Det sorte kunstlæder passer til alle farver og stilarter. Vælg f.eks. et bord i naturtræ for at bringe lidt af naturen ind i dit soveværelse, eller vælg et bord i en pangfarve, for at skabe dit helt eget unikke soveværelse.

Denne seng er yderst robust og holdbar. Den består af et pulverlakeret stålstel og lameller af krydsfinér. Det er en seng, du kan bruge i flere år, uden at bekymre dig, om den pludselig går i stykker.

Læs specifikationerne her:

 • Materiale: betræk i kunstlæder, lameller i krydsfinér, stel i stål og MDF
 • Længde: 211 cm
 • Højde: 73 cm
 • Bredde: 168 cm
 • Egnet madrasstørrelse: 160×200 cm

ProSleep Tokyo L700 boxmadras med magasin 180×200 cm – Vores anbefaling

 • Seng med vendbar madras
ProSleep Tokyo L700 box mattress with magazine 180 × 200 cm

Denne danskproduceret seng med opbevaring er perfekt til dig, der ønsker en enkel og stilren seng, som også er meget behagelig og kan rumme en del opbevaring.

For denne seng er det muligt at løfte madrassen op således, at et magasin til opbevaring nedenunder åbner sig. Dette er meget nemt at komme til, da et vippebeslag og en gasløftemekanisme nemt løfter madrassen og åbner for opbevaring med en rolig bevægelse. Det rykker altså ikke på sengen.

I købet af denne seng (boxmadras) med opbevaring medfølger også en komfortabel latex topmadras, som giver modstand til kroppens forskellige støttepunkter. Dette giver en meget bekvem nattesøvn, da blandt andet ryggen støttes godt. Der medfølger også ben til boxmadrassen. Prisen for denne bekvemmelige seng med opbevaring er cirka 27.178,00 danske kroner.

Boxmadrassen er præget af kvalitet, som er opbygget af en kraftig træramme, som gør sengen stabil at ligge i. Bunden er lameller, hvor løftemekanismen også befinder sig. Madrassen er vendbar og har et pocketfjedre system, der giver støtte, og den er polstret med Cooltex skum. Dette skum skulle give en kølende virkning. Øverst på sengen er latextopmadrassen, som har et bambusbetræk.

Man har som kunde også mulighed for selv at vælge fasthed af madrassen for ens nye seng. Man kan vælge, hvor blød eller hård den skal være alt afhængigt af ens individuelle præferencer. Farve og form af ben er også et valg, man som kunde skal tage stilling til. Benene kan fås i Pegasus alu, Pegasus sort, sorte ege ben, Champagne, Ege ben og Pegasus eg.

Det er også muligt at købe en sengegavl, der passer til netop denne seng. Man kan vælge mellem fire forskellige:

 • En væghængt, mørkegrå og simpel sengegavl
 • En trenset og lysegrå sengegavl
 • En asymmetrisk og lysegrå sengegavl
 • En ternet og mørkegrå sengegavl

Sengen med opbevaring har målene 200 cm i længden, 180 cm i bredden og 64 cm i højden. Dette er altså en dobbeltseng med god plads til to personer.Hvis man leder efter en seng med god rummelig opbevaring, som også er stilren og har en glimrende komfort, vil denne seng være et godt valg.

Se også denne artikel på sleepzone.dk: Seng med skuffer

Læs også vores artikel om: Guide: Sådan vælger du den rigtige dyne

Læs også: Testoversigt: sådan vælger du den rigtige køjeseng

Se vores artikel om: Find den helt rigtige kugledyne til dit behov blandt de 3 bedste fra test

Se vores artikel om: Guide til at vælge den bedste vandseng

FAQ

🤔 Hvordan vælger jeg en seng med opbevaring?

Senge med opbevaring er super praktiske – særligt til mindre boliger – og de fås i mange forskellige modeller. En seng med skuffer er smart, da du nemt har adgang til de ting, som du opbevarer: En seng, hvor madrassen kan løftes op, giver mere, men mere svært tilgængelig opbevaringsplads

🤓 Er senge med opbevaring komfortable?

Senge med opbevaring er lige så komfortable som almindelige senge. De er udviklet til, at du kan opbevare ting i dem, men der er altid tanke på komfort. Der kan være undtagelser, men hvis du køber fra respekterede mærker, bør det ikke være et problem.

🧐 Er senge med opbevaring robuste?

Du kan ikke mærke forskel på en seng med opbevaring og en seng uden opbevaring, når du ligger i den. Den er lige så robust som en almindelig model, men tilbyder blot ekstra plads til forskellige ting og sager, som du ikke bruger så tit eller ikke har skabsplads til.

💰 Er senge med opbevaring pengene værd?

Hvorvidt en seng med opbevaring er pengene værd, handler om, hvad du går efter, og hvad du er villig til at betale for en seng. Nogle senge med opbevaring er dyre. Det er en tung og stor seng, men hvis du mangler plads, så giver det god mening at investere.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar