Er du på udkig efter et nyt sengebord til soveværelset? Så kan det anbefales, at du følger med i denne testoversigt. I guiden her har vi samlet en række af de bedste sengeborde i tests, så du kan træffe det rigtige valg. Her finder du altså de bedste sengeborde på markedet, og der er masser af variationer, når det kommer til materialer, stil og funktionalitet. På denne måde er du sikret, at du kan finde noget i din smag med de funktioner og detaljer, som du leder efter. 

Kaagaard Væghængt Sengebord Med Skuffe – 

  • Minimalistisk design
  • Mange forskellige farver og understel
  • Smart opbevaringsskuffe
sengebord

Dette sengebord er et lille sengebord fra Kaagaard. Sengebordet er flot og enkelt i dansk design. Et sengebord perfekt til dig, der ønsker minimalisme og modernitet. Bordet er blot 50cm x 37cm. Derudover får du med dette sengebord på trods af den mindre størrelse både en lille skuffe og et skab med. Der er altså rig mulighed for opbevaring af de nødvendige sager, som du vil have tæt ved din seng.

Fordelen ved dette sengebord er de mange valgmuligheder, som det kommer med. Du kan tilpasse bordet til din individuelle indretningsstil. Du kan selv vælge farve, og om du for eksempel ønsker understel eller ophæng på væg som også er en mulighed. Farverne du kan vælge i mellem er: hvidolieret eg, lakeret bøg, hvid eller sort. Desuden kan du vælge at få enten hjul, metalben, sokkel eller træben på dit sengebord. Det er selvfølgelig, hvis du ikke vælger at ville have sengebordet ophængt.

Der er altså mange muligheder for at designe dette enkle men funktionelle sengebord fra Kaagaard efter dine præferencer. Hvis du er glad for dansk design og håndværk, så vælg dette lille funktionelle sengebord fra Kaagaard. Det enkle design er designet til at holde i mange år.

Tvilum Delta – Stilrent sengebord i eg til billig pris

  • Billigt sengebord
  • Flot design
  • Skuffe til opbevaring
Tvilum-Delta-50.1cm-Sengebord

Delta er et stilrent sengebord med en skuffe og en praktisk hylde. Kombinationen af egetræ og de hvide overflader passer perfekt ind i et moderne hjem.

Der er mulighed for at gemme ting væk i den fine skuffe, mens du kan bruge det store rum til bøger, blade eller hvad du har brug for at opbevare soveværelset. Det rene design underbygges af skuffefronten uden greb, der giver bordet et rent udtryk, der passer ved siden af enhver seng.

Bordet måler 50,1 cm i bredden, 39,5 i dyden og 49,7 i højden, så du kan bruge det, selvom du har et lidt mindre soveværelser.

Kigger du på prisen, er det også i den lavere ende af skalaen, hvilket er dejligt, hvis du ikke ønsker den store udskrivning til sengeborde.

Sæt bordet i soveværelset, og optimer din planløsning på en stilsikker og praktisk måde.

Normann Copenhagen Kabino – sengebord i ask

Normann-Copenhagen-Kabino-Sengebord

Kabino har en flot, hvid overflade, frontlister i en smuk lys ask, og en praktisk skuffe til det, du ikke ønsker lægger fremme. Skuffen er grebsløs, hvilket underbygger det rolige design.

Sengebordet har en hvid hylde til det lettilgængelige. Bordet afrundes af benene, der løfter møblet op og giver et let udtryk. Det minimalistiske udtryk fuldendes med det indbyggede kabeludtag, der gør, at du kan gemme eventuelle ledninger af vejen i soveværelset.

Kassen er kvadratisk måler 50 x 50 med en dybde på 41 cm. Bordet har flotte runde ben i solid ask, der giver et dejligt let look. Med kombinationen af de hvide glatte overflader og de fine detaljer i ask får du et sengebord, der emmer af kvalitetsmaterialer, og hyggestemning.

Udover at være hyggeligt er det også praktisk tørre af og rengøre – noget vi ser som et stort plus.

Modsat mange andre sengeborde, vil det være samlet ved modtagelsen, og du slipper altså for at bestå den store møbelsamler eksamen for at få mere opbevaring i dit soveværelse.

Det er også vigtigt at understrege, at mens møblet her er i den dyre ende af skalaen, vil det være en investering i et møbel, som kan blive det eneste sengebord, du får brug for at købe nogensinde.

House Nordic Parma – billigt retro sengebord

House-Nordic-Parma-55cm-Sengebord

Parma er det budgetvenlige valg til dig, som ønsker en flot løsning med mulighed for opbevaring.

Sengebordet fra House Nordic er en rektangulær kasse i sort, der omkranser en skuffe med flot front. Perfekt placeret i midten er en cirkel til at trække skuffen ud og tilgå de småting, du ikke har behov for ligger fremme ved sengekanten.

Lange høje ben giver møblet et udtryk af at være et bord fremfor et skuffemøbel, selvom du får den praktiske skuffe med i købet. Det betyder også, at du kan sætte en kurv eller lignende nedenunder og optimere din opbevaring yderligere.

Stilmæssigt er det perfekt i en moderne bolig og passer til de fleste møbler, men med de flotte runde vinklede ben kan det også supplere en mere retro indretning, hvis det er din stil.

Med en bredde på kun 34 cm, er det virkelig et alsidigt bord, som kan være i selv de lidt mindre soveværelser.

Du vil også kunne udnytte det som et sidebord et andet sted i huset, hvor du måske har brug for afsætning, eller lidt let opbevaring, der helst ikke må fylde for meget.

Parma sengebordet er til dig, som ønsker et praktisk møbel med et stilet udseende, der både opfylder dine krav til design og opbevaring.

Ashlan hvidt sengebord fra Ilva

sengebord

Leder du efter et simpelt sengebord, hvor du lige kan få plads til de nødvendige ting, så kan Ashlan sengebordet fra Ilva være noget for dig. Sengebordet er småt men praktisk. Det er nemlig kun 22,5cm højt, med 32cm i længden og 35cm i bredden. Derudover har bordet en vægt på blot 5 kg, så det er et sengebord, der er småt samt let. Sengebordet har ingen hylde men til gengæld en lille praktisk skuffe, hvor du kan gemme dine ting væk. Sengebordet Ashlan fra Ilva er hvidlakeret, og det er ment til at blive hængt op på væggen. Det er selvfølgelig praktisk i og med, at det ikke står på gulvet og skal rykkes rundt med, når der skal gøres rent. Dette sengebord er endnu et sengebord, som du kan indrette og tilpasse præcis dit behov og dine præferencer indenfor indretning, da det blot er simpelt, småt og hvidt. Sengebordet fra Ashlan er meget moderne og minimalistisk med plads til det nødvendige. Er du typen, der leder efter præcis disse egenskaber ved et sengebord, så er det værd at overveje Ashlan sengebordet fra Ilva. Desuden vil sengebordet ikke fylde meget på grund af dets lille størrelse og vægt, og sengebordet er med sin hvide farve klar til, at du indretter det, som du har lyst til.

Pop sengebord fra Ilva

sengebord

Kan du godt lide at dine møbler skiller sig lidt ud og ikke ligner noget alle og enhver ville have? Så er Pop sengebordet fra Ilva lige noget for dig. Sengebordet er i sig selv tre runde afsatser placeret for skudt ovenpå hinanden. Der hvor de runde afsatser stikker ud, er der rum til opbevaring. Derfor får du med dette sengebord en ekstraordinær form og udstråling men godt med opbevaringsplads. Sengebordet Pop fra Ilva er hvidlakeret med to rum til opbevaring. Dette sengebord kan ikke ophænges på en væg men er lavet til at stå fritstående. Diameteren på de tre runde afsatser er 40cm med en højde på 51cm. Vægten på sengebordet er 16 kg, og sengebordet fås i hvidlakering. Pop sengebordet her fra Ilva er altså et super moderne og nytænkende design, der stadig med sin hvide lakering og funktionalitet kan have en plads i de fleste hjem. Derudover er det oplagt at indrette bordet, så det matcher dine præferencer for indretning og bolig. Kan du lide det lidt mere ekstraordinære men dermed ikke gå ned på funktionalitet og design, så kan det anbefales, at du tager et nærmere kig på Pop sengebordet fra Ilva.

May sengebord fra BOBO

sengebord

Dette sengebord er perfekt til dig, der leder efter noget enkelt. May sengebordet her fra BOBO kommer i en grå farve og har en skuffe foroven til opbevaring og hylderum forneden. Sengebordet har en højde på 48,8cm og en bredde eller dybde på 37,9cm. Dermed et sengebord med god plads til opbevaring af det, man finder nødvendigt og med en god størrelse, der hverken gør det for småt eller for stort. Sengebordet May fra BOBO vejer 6,9 kg og er produceret i komposittræ. Sengebordet er ikke ment til ophængning men til at stå frit. Sengebordet er et klassisk møbel, som man ikke kommer galt i byen med. Med et simpelt, moderne men tidløst design venter dette sengebord bare på, at du indretter og tilpasser det dit hjem og dine præferencer. Desuden har møblet en god og praktisk størrelse som gør, at det både kan passe til de lidt større præferencer med behov for mere opbevaring men samtidig er ideelt til det mindre behov med det tidløse design, den ene skuffe til opbevaring og ikke mindst farven og materialet. Så er du glad for tidløst og klassisk design, der kan passe ind i de fleste hjem, og som du kan indrette, som du vil? Så er May sengebordet fra BOBO værd at tjekke ud.

Paris smalt natbord fra BOBO

sengebord

Kan du lide klassisk og tidløst design? Så burde du overveje dette natbord kaldet Paris fra BOBO. Natbordet er i en simpel hvid farve, som man ikke kan tage fejl af. Natbordet leverer også gode muligheder for opbevaring af det, man finder nødvendigt og mere til, med sine to skuffer og sit ene rum til opbevaring. Natbordet Paris er højt og smalt med sine 58,8cm i højden, 40cm i bredden og med en bredde eller dybde på 43,6cm. Materialet, som natbordet er produceret i, er komposittræ med en overmaling af hvid farve. Natbordet her fra BOBO lægger i den tungere ende med sine 17,7 kg, men hvis du er glad for den romantiske stil, så bliver du glad for dette natbord fra BOBO i Paris serien. Grunden til det romantiske udtryk, som dette natbord leverer, er blandt andet grundet en buet liste under natbordets topplade. Dette er blandt andet med til at give natbordets dets romantiske og varme fremstråling. Hvis du er til denne stil, så tjek Paris natbordet ud fra BOBO. Natbordet passer perfekt ind i en varm og romantisk stil samtidig med, at møblet stadig er meget enkelt. Dermed sagt skal du heller ikke være bange for at investere i dette natbord, hvis du synes, at det ikke kan passes ind i dine personlige præferencer for indretning.

this is ere

Comfort natbord fra BOBO

sengebord

Dette natbord fra BOBO er et fritstående natbord på en trompetfod med en hvid skuffe ovenpå. Sengebordets skuffe er produceret i træ med hvid bemaling, hvorimod trompetfoden som bærer sengebordet er produceret i metal. Målene på dette simple men mere særprægede natbord er 45cm i højden, 40cm i bredden med en dybde, der også er 40cm. Vægten for dette sengebord er til den tungere side med 13,5 kg. Da natbordet er båret på en trompetfod som er af metal, så skal du dog ikke bekymre dig, om det slider på dit gulv, for der er nemlig en plastikring som gulvbeskyttelse på trompetfoden. Dette natbord kan siges at være super moderne og minimalistisk med opbevaringsplads til det mindre behov og den mindre præference. Dog er sengebordet her stilet i hvid højglans som stadig kan passe fint i de fleste rum. Dermed skal du ikke holde dig tilbage med at gå i gang med at indrette dette sengebord til dit hjem, og det du godt kan lide, for det kan sagtens gå med dette sengebord uden, at det bliver for meget. Er du til det moderne og minimalistiske, så kunne dette natbord kaldet Comfort fra BOBO være sengebordet for dig.

Sengebord fra Kaagaard model 110

Sengebord fra Kaagaard model 110

Nu til endnu et sengebord fra det danske mærke Kaagaard. Dette sengebord byder igen på et moderne design med enkelte former. Sengebordet her kan siges at være ganske klassisk og simpelt. Natbordet har en skuffe og en lille hylde, så du kan opbevare dine ting og sager. Dog kan dine ting og sager for eksempel lægges i skuffen, så de ikke er til frit syne, hvis det er det, som du foretrækker. Sengebordet fra Kaagaard kan fås i tre farver, og disse farver er lakeret bøg, hvid eller sort. Farvemuligheden emmer også af enkelthed og det klassiske design. Udover at du kan vælge sengebordet i tre farver, så kan du også vælge imellem to bredder. Bordet kan nemlig både fås i en bredde på 25cm og på 50cm. Det giver sengebordet mulighed for at få en plads et sted, hvor man normalt ikke troede, der ville kunne være plads, og det er jo super praktisk. Højden på bordet er 50 cm, så uanset hvilken bredde, du vælger, så får du i sengebordet fra Kaagaard et lille og enkelt men moderne sengebord. Er du derudover også glad for dansk design og dansk produceret håndværk? Så er Kaagaard et mærke for dig.

Sengebordskommode fra Kaagaard model 445037

Sengebordskommode

Vil du gerne have et sengebord, hvor der også er en del plads til opbevaring? Så er sengebordskommoden fra Kaagaard et sengebord for dig. Dette sengebord, som også blot kan kaldes en lille kommode, har fire små skuffer. Dette giver selvfølgelig dig rigelig med plads til opbevaring af alle mulige ting og sager og ikke blot de nødvendige ting, som de fleste har tæt ved deres seng. Sengebordskommoden her fra Kaagaard er i enkelt og moderne design, og på grund af sengebordet funktion som en lille kommode, så kan denne type af sengebord sagtens siges at være yderst funktionel. Sengebordskommoden kan fås i fire farver nemlig hvidolieret eg, lakeret bøg, hvid eller sort. Farvemulighederne emmer også af enkelthed. Desuden kan du med dette sengebord vælge mellem en bredde på enten 50cm eller 80cm. Der er også fire forskellige understel at vælge imellem, hvis du ikke ønsker, at det skal ophænges, som også er en mulighed. Der kan vælges hjul, metalben eller sokkel – alt på 6cm. Den sidste der kan vælges, er træben på 14cm. Med sengebordskommoden fra Kaagaard får du altså et enkelt møbel, som du nemt kan tilpasse dine behov og præferencer. Hvis du ovenikøbet er glad for dansk design, så er Kaagaard mærket for dig.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Maga sengebord fra Ilva

sengebord

Maga sengebordet fra Ilva er et helt enkelt sengebord. Sengebordet er i sig selv en skuffe, hvor der kan placeres ting ovenpå. Dermed er sengebordet ment til ophængning på en væg. Sengebordet er ikke særlig højt, da sengebordet blot er en skuffe. Det vil sige, at dette sengebord fås med en højde på 15cm. Sengebordet er godt nok ikke så højt, men til gengæld er det 41,5cm i længden og 35cm i bredden. Vægten er blot 6,7 kg, så med Maga sengebordet fra Ilva, får du det i et sengebord, som du har allermest brug for i et sengebord. Det er nemlig at kunne opbevare de mest nødvendig ting, som du ønsker tæt ved sengen, eller inden du vil sove. Skuffen er praktisk, så dine ting ikke nødvendigvis behøver at lægge fremme, hvis dette foretrækkes. Sengebordet er produceret i materialet MDF og sortlakeret. Med sengebordet Maga fra Ilva får du et super simpelt men praktisk sengebord til det mindre plads- og opbevaringsbehov. Sengebordet kunne for eksempel passe godt ind i for eksempel et mindre rum, hvor du ikke vil have et møbel dominerer og gør, at pladsen synes mindre. Hvis dette er de egenskaber, du søger efter i et sengebord, så tag et kig på Maga sengebordet fra Ilva.

vidaXL 240079 2-pack – sengebord med praktisk opbevaring

37493471-13210857-11453-org

Har du brug for praktisk opbevaring til de ting, du skal bruge ved sengetid, uden at det skaber for meget støj soveværelset? Så er sættet af to sengeborde muligvis den løsning, du kigger efter.

Her får du en rektangulær trækasse i mørkt træ med skuffer og en skabslåge i hvid MDF-plade.

Der er ingen greb eller krummelurer blot et funktionelt design, der giver dig et dig et moderne opbevaringsmøbel med et flot udseende.

Sengebordet her købes i sæt af to, og det er derfor et meget prisvenligt valg.

Du får et lækkert, lavt og loungeagtigt design. Med en højde på 39 cm, bredde på 40 cm og dybde på 30 cm er møblet fint til opbevaring, uden det optager unødvendig plads i rummet. Udformning gør det også optimalt til aflange rum, fordi bordet fylder mere i bredden end i dybden. Sæt en flot lampe på hver side, og soveværelset er indrettet stilet og praktisk.

Ved andre borde, bliver pladsen under bordet højst sandsynligt ikke udnyttet optimalt, da der vil være ben, men her får du altså fuld udnyttelse, der endda afskærmes af en praktisk låge.

Bordene er til dig, der ønsker et lyst og roligt udtryk, men samtidig har brug for maksimal pladsudnyttelse og funktionalitet. 

KARE DESIGN Authentico sengebord fra BOBO

KARE DESIGN Authentico sengebord

Her er det perfekte sengebord for dig, der elsker det klassiske og er vild med naturlige træfarver. Dette natbord er nemlig i helt originalt natur sheeshamtræ med lakering som overfladebehandling. Natbordet er derudover udstyret med en skuffe, der åbnes med et håndtag i metal. Bordpladen på dette sengebord er super smart og praktisk, da den runder ned i begge ender. Dermed fremkommer siderne lukkede, og de fungerer som bordben, hvis du ønsker muligheden for mere plads på mindre plads. Med dette skrivebord kan du have de ting ved dig, som du finder nødvendige, når du ligger i din seng. Og mere til, hvis du vil udnytte den ekstra plads, bordpladen kan levere. Det fede ved dette møbel er, at det ikke kun egner sig til et soveværelse som sengebord, men også kunne passe godt ind i for eksempel en stue. Vægten på dette natbord er til den tungere side med sine 22 kg. Natbordet er 50cm både i højden, bredden og i dybden. Dette natbord kan også sagtens gå ind for den romantiske og varme kategori, så hvis det er noget for dig, så tag et kig på KARE DESIGN Authentico sengebordet fra BOBO.

Montana sengebord DASH – Lille designersengebord

  • Stilrent design
  • Unikke ben
  • 40 forskellige lakfarver at vælge i mellem
Dash

DASH er et lille, flot sengebord, som er et populært valg hos montanafurniture.com. DASH er et mindre sengebord, som har plads til de mest væsentlige ting. Den lille skuffe giver dig mulighed for at opbevare ting, du gerne vil gemme væk fra besøgende. På overfladen kan du lægge en fjernbetjening, stille en natlampe eller noget helt tredje. Derudover er der et lille åbent rum, som du eksempelvis kan bruge til et par bøger. 

Natbordet har et forholdsvist simpelt design. Det skiller sig ud fra et klassisk natbord med sine særprægede ben. Desuden har sengebordet en smuk kaffe-farve, som giver et flot twist til dit soveværelse. Sengebordet er lavet i lakeret MDF. Du har mulighed for at bruge sengebordet på to forskellige måder. Det kan både stilles på gulvet med sine fødder eller hænges op på væggen – så kan du også sikre dig, at bordet passer præcist i højden på din seng. Dette giver desuden et flot, stilrent look, som helt sikkert vil klæde dit soveværelse rigtig flot. Montana Selection bygger på et design, hvor der er fokus på fleksibilitet i forhold til opbevaringsmuligheder, hvilket netop også gør sig gældende ved dette sengebord. Du har desuden mulighed for at vælge mellem 40 forskellige lakfarver til natbordet.

Svane natbord Metro x Plexi – Sengebord i glas

sengebord

Her finder du det perfekte sengebord til den minimalistiske type. Designet bliver ikke mere let og enkelt. Derudover er sengebordet her rigtig lyst, da det er i plexiglas. Det vil sige, at det er et bord, der kan passe ind i de fleste hjem uden at gøre sig yderligere bemærket. Med det sagt så går dette sengebord fra Svane Metro ikke ned på funktionalitet. Sengebordet er som nævnt tidligere i plexiglas, hvilket giver sengebordet en illusion af gennemsigtighed. Dette er i den grad med til at tilføre lethed til det minimalistiske men super moderne design. Sengebordet er 40,5cm x 55cm bredt og højt. Det er altså et rigtig småt sengebord opdelt i to rum, som for eksempel kunne være perfekt til det mindre værelse. Med natbordet Metro fra Svane får du altså et lille sengebord, der er topmoderne og i nordisk design. Sengebordet tjener det formål, det skal, og er perfekt til opbevaring af det, som du finder nødvendigt tæt ved sengen. Det kunne være en god bog, dine briller, mobiltelefonen og natlampen. Natbordet Metro fra Svane er altså perfekt til dig, der kan lide det moderne og mere minimalistiske design, men ikke vil gå ned på funktionalitet.

Maly sengebord fra Ilva

sengebord

Nu til endnu et lækkert og småt sengebord fra Ilva. Sengebordet Maly fra Ilva er et enkelt og småt sengebord, der dog lever op til de egenskaber, som man ønsker, at et sengebord skal kunne. Bordet er i sig selv et lille skab med en låge, hvor der kan opbevares de mest nødvendige ting og sager, og så kan der selvfølgelig stilles ting ovenpå. Lågen til skabet, som sengebordet består af, er en højrehængt låge. Sengebordet her er som nævnt tidligere rigtig småt. Det er blot 30cm i højden, med 40cm længde og 35cm bredde. Derudover har sengebordet en vægt på blot 5 kg, så det er et yderst håndterligt sengebord. Med det sagt, så er Maly sengebordet fra Ilva ment til at blive hængt op på en væg, hvilket i sig selv er en kæmpe fordel især med rengøring. Dette sengebord bliver produceret i olieret egefinér, som kan siges at være et klassisk materiale og farve. Dermed er dette sengebord fra Ilva klar til, at du pynter og indretter det, så det passer perfekt ind i dit hjem. Leder du efter et småt og praktisk sengebord som kan hænges op på væggen, så kan Maly sengebordet her fra Ilva være en mulighed for dig.

Væglampe/sengebord med lampe og USB fra Lepong

sengebord

Nu til noget af det mest minimalistiske du kan finde indenfor sengeborde. Dette sengebord er nemlig så småt, at du kun lige kan opbevare det mest nødvendige på det. Til gengæld er sengebordet udstyret med en lampe, eller man kan sige det omvendte nemlig, at væglampen er udstyret med et sengebord. Dette sengebord er perfekt til dig, der leder efter noget småt men praktisk. Sengebordet kan placeres næsten alle steder på grund af dets størrelse, så på den front er der ingen problemer. Desuden er sengebordet produceret i hvidlakeret metal, så lampen/sengebordet har en simpel og moderne udstråling. Væglampen/sengebordet med lampe skal hænges op på en væg. Det praktiske ved denne væglampe og sengebord i en er, at lampen har et USB-stik til for eksempel opladning af en mobiltelefon. Målene på sengebordet er en højde på 13cm, en bredde på 40cm og en dybde på 17cm, så denne lampe og sengebord i en er den perfekte minimalistiske løsning, eller hvis man har brug for noget småt. Så lyder denne væglampe og sengebord i en med et USB-stik, som noget for dig? Så er det bare med at tjekke sengebordet nærmere.

Pepe natbord fra BOBO

På-jagt-efter-et-nyt-sengebord-Læs-mere-i-denne-testoversigt-8

Det næste natbord fra BOBO er et sengebord i en klassisk hvid farve med to større skuffer. Sengebordet er dog uden rum udover de to store skuffer. Skufferne åbnes med et vandret metalhåndtag, som giver natbordet et moderne og enkelt design. Sengebordet er produceret i komposittræ overmalet med en hvid farve, hvilket gør dette natbord let at indrette og tilpasse sit eget hjem og behov for opbevaring. De to skuffer i sengebordet er let glidende skuffer, det vil sige, at du ikke skal kæmpe med at åbne og lukke dem, fordi de spænder. Derudover er der metalkugle udtræk på skufferne. Dog er sengebordet ikke til den større side. Målene på sengebordet er nemlig blot 42,30cm i højden med en bredde på 40cm og en dybde på 40,20cm. Med det sagt, så er natbordet i den tungere ende med sine 11,7 kg. Sengebordet kan heller ikke hænges op på en væg.

Leder du efter et sengebord, der vil se godt ud i det fleste rum og ved de fleste rum på grund af dets enkelthed? Så er det værd for dig at tjekke dette natbord ud fra BOBO. Desuden er natbordet let at rengøre med sin flotte overflade i glat folie. 

Sengebord i egetræ og egetræsfinér fra Lepong

Sengebord i egetræ og egetræsfinér fra Lepong

Er du glad for det rustikke udtryk i dit hjem? Så er dette sengebord fra Lepong lige noget for dig. Sengebordet er som nævnt i et rustikt design i sortlakeret egetræ og egetræsfinér. Dette møbel er altså i massivt egetræ, hvilket giver et lækkert udtryk i dit hjem. Målene på dette sengebord er en højde på 60cm, en bredde på 50cm og en dybde på 50cm, så det er fait at konstatere, at dette sengebord er til den større side. Sengebordet har ingen skuffer eller skab med låge til, men dette sengebord har et åbent rum med en plade forneden, hvor der kan opbevares for eksempel bøger. Pladen øverst på sengebordet kan selvfølgelig bruges til opbevaring af hvad end, man har lyst til. Den rustikke stil er begyndt at blive moderne igen med sit enkle men romantiske udseende. Samtidig med den rustikke stil, som dette sengebord fås i, så er det et meget minimalistisk møbel med sit ene åbne rum til opbevaring og hele dets udstråling. Lyder dette som noget for dig, så er det blot med at gå ind og tjekke bordet ud hos Lepong. De har en masse møbler i den rustikke stil, som muligvis også kunne være i din interesse.

Camden Diamond sengebord fra Lepong

sengebord

Er du til det naturlige trælook og det lidt mere old school look? Så kan det her sengebord fra Lepong være noget for dig. Camden Diamond er fra møbelproducenten Woodman fra Estland, der producerer møbler i skandinavisk design ved benyttelse af robuste produkter.

Camden Diamond sengebordet er af massiv eg og egetræsfinér med ben i sortlakeret metal. Sengebordet har to skuffer som har den smarte push open-funktion, hvor der ingen håndtag er, som du skal trække i, for at åbne skuffen. Du skal simpelthen blot skubbe let til skuffen, og den åbner for dig. Målene på dette lækre møbel er en højde på 53cm, en bredde på 40cm og en dybde på 40cm. Vægten er på blot 11 kg, hvilket ikke er noget at sige til, når nu sengebordet er af massiv eg med metalben. Lyder dette møbel som noget for dig, så gå ind og tjek det ud på Lepongs hjemmeside. Man går aldrig galt i byen med at møbel i klassisk og tidløst design i massiv eg, samt med et sengebord som dette, er du sikret god kvalitet og god holdbarhed i mange år fremover.

Bati højt sengebord fra Ilva

Bati sengebord fra Ilva

Her får du et sengebord, der er større og opfylder behovet for mere plads, hvis det er noget, du finder nødvendigt. Sengebordet Maly fra Ilva er 26cm højt med en længde på 50cm og en bredde på 25cm. Med det sagt, så vejer sengebordet altså kun imponerende 2 kg, hvilket gør sengebordet virkelig let og håndterbart. På trods af den lave vægt på sengebordet, så kommer bordet med hele to hylder i venstre side og et lille skab med en låge i højre side. Med disse egenskaber er dette sengebord yderst praktisk, og gør det muligt at opbevare lidt mere, end de mest nødvendige ting og sager. Sengebordets farve er hvid melamin, men lågen til det lille skab i sengebordet kommer i eg. Du får altså lidt stilvariation og et yderst praktisk og funktionelt sengebord, hvis du vælger Maly sengebordet fra Ilva. Desuden så er sengebordet her ment til ophæng på en væg, hvilket i sig selv giver mange fordele i forbindelse med for eksempel støvsugning. Farverne på sengebordet giver let variation, hvilket gør sengebordet lidt mere spændende, men derfor er sengebordet stadig simpelt med masser af plads til personlig indretning i forhold til sit hjem.

Sengebord i træ fra Lepong

Lepong bedside table

Hvis du er vild med møbler i træ, så har Lepong et sengebord i fyrretræ i en overmalet børstet grå farve, som kunne være noget for dig. Dette sengebord er i den grad i et rustikt design, som med sin produktion i fyrretræ med børstet grålakering, emmer af hygge og varme. Sengebordet består alt i alt af et lille skab med en låge, hvor der bagved lågen er to hylder til opbevaring. Dette sengebord kan dermed godt siges at være et af de sengeborde med rigelig opbevaringsplads. Målene på dette sengebord er en højde på 64cm, en bredde på 37cm og en dybde på 35cm. Bordet kan altså siges at være i den større ende, men til gengæld er bordets vægt blot 7 kg, hvilket er helt imponerende for at sengebord i fyrretræ. Elsker du romantiske designs, som skaber varme og emmer af hygge, så er dette sengebord i hvert fald i din interesse. Da sengebordet er i den større ende, skal der nøje overvejes, hvor det skal stå i dit hjem, og om der er plads nok til det. Tjek sengebordet ud på Lepongs hjemmeside og gør en god handel.

FAQ

🧐 Har jeg brug for 2 sengeborde?

Det er en individuel sag, om der er brug for 1 eller 2 sengeborde. Sover du med en kæreste eller ægtefælle, kan det være rart for begge parter at kunne lægge bog eller mobil på et bord ved siden af sengen. Der findes elegante, moderne og pladsoptimerende sengeborde på markedet.

🤓 Kan jeg anvende en kommode som natbord?

Det er dine ønsker for opbevaringsplads og dine krav til ergonomi, der afgør, hvilken typen sengebord der er det rette for dig. Sover du i en høj seng, kan du vælge at bruge en lille kommode med skuffer, så du kan god plads til dine bøger eller magasiner.

🤔 Hvad skal højden på et sengebord være?

Dit sengebord skal matche højden på din seng. Derved får du de mest ergonomiske og smidige forhold, når du skal række ud efter et glas vand om natten. Du kan vælge et vægophængt sengebord, så du kan skabe den perfekte højde på sengetilbehøret.

🙃 Hvorfor er sengeborde så dyre?

Sengebordet hører til de mindste møbler, vi anvender derhjemme. På trods af det kompakte og lille design er sengebordet uundværligt for de fleste af os. Bordene laves i specialmål og er ofte produceret i avancerede designs, så de passer perfekt ind til soveværelset, uden at de tager for meget plads.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar