Nogle mennesker kan måske inderst inde tænke: “Hvad er meningen med en sengegavl?”. En sengegavl kan for eksempel se smart ud og pifte værelsets udseende op. Den kan bidrage med lidt farve eller en anden type materiale, der kan give et flot og nyt indspark i værelset. Med en behagelig pude i ryggen og et blødt tæppe hen over benene, er en sengegavl med til at give den perfekte oplevelse for enten at se TV eller Netflix eller at læse i en god bog i sengen. Nedenfor teksten her finder du en guide til de bedste sengegavle, der klarer sig bedst i test.

Asymmetrisk gavl – et nyt pift til sengen og værelset

Asymmetrisk gavl

Denne asymmetriske sengegavl har et flot og moderne udseende, der kan give lidt ekstra til værelset. Den kan fås i to farver – både i mørkegrå og lysegrå, hvilket giver dig en mulighed for, at denne sengegavl kan passe ind i netop dit værelse.

Den asymmetriske sengegavl kan normalt fås i to bredder:

 • 160 cm
 • 180 cm

Der er også mulighed for specialmål, hvis man ønsker det. Dette skal dog fremstilles særligt. Man kan kontakte sælgeren og høre nærmere om specialmål. Højden på sengegavlen er 130 cm, og tykkelsen på denne er 8 cm.

Denne sengegavl er fremstillet i komfortabelt stof og materiale, hvilket gør den behagelig at sidde og læne sig op ad, når man befinder sig i sengen. Samtidig med at den er bekvemmelig at læne ryggen op ad, så forhindrer sengegavlen også, at der ikke kommer mærker og anden slitage på væggen.

Sengegavlen med det asymmetriske udseende skal stå på gulvet og dermed ikke påsættes direkte på sengen. Den er derfor nem og smertefri at sætte op, og den skader samtidig heller ikke sengen, da sengegavlen ikke skal skrues på denne.

Prisen for denne asymmetriske sengegavl er på cirka 4.995,00 danske kroner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Chesterfield gavl – sengegavlen med en vintage inspiration

Chesterfield gavl

Denne Chesterfield sengegavl kan fås for cirka 3.995,00 dansker kroner.

Sengegavlen har en højde på 108 cm og en tykkelse på 8 cm. Selve bredden af sengegavlen kan fås i to forskellige størrelser. Enten 160 cm eller 180 cm. Hvis man har andre ønsker for bredden af sengegavlen, kan der fremstilles specialmål. Her kan man kontakte sælger for at forhøre sig.

Denne sengegavl kan fås i farven grå. Selve udseendet på denne Chesterfield sengegavl har taget lidt inspiration fra den retro og vintage Chesterfield sofa. Dette kan ses i sengegavlens ternede eller firkantede tryk i stoffet, som også ses i de kendte sofaer. Denne sengegavl kan altså give en retro fornemmelse til værelset, hvilket lige i øjeblikket er på mode.

I forhold til opsætningen af denne sengegavl, kan den opsættes på to forskellige måder. Man kan vælge enten at sætte den på gulvet, hvilket er uproblematisk, eller man kan vælge at hænge den op på væggen. Dette kræver lidt mere end at sætte den på gulvet, men er dog stadig meget nemt.

Chesterfield sengegavlen er fremstillet i gråt og blødt stof. Den er dermed mere komfortabel at læne sig op ad end væggen. Samtidigt med dette beskytter sengegavlen også væggen fra afsmitninger, mærker og ridser, som der kunne være risiko for at komme.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Plan gavl – en sengegavl med et enkelt udseende

Plan gavl

Denne sengegavl kan fås i tre forskellige bredder, hvilket gør, at den nemt kan passe til din seng og dit værelse. Den kan fås i bredderne:

 • 120 cm
 • 140 cm
 • 160 cm
 • 180 cm

Dertil er målene på sengegavlen 108 cm høj og 8 cm i tykkelsen. Hvis sengegavlen dog stadig ikke skulle passe til din seng, kan man kontakte sælgeren for mere specifikke og specielle mål.

Denne plane sengegavl kan også fås i tre forskellige farver, som er lysegrå, mørkegrå og sort. Med dens meget enkle udseende uden store mønstre eller pangfarver, vil denne sengegavl kunne passe ind i hvilket som helst værelse med en hvilken som helst stil.

Sengegavlen har også tre forskellige muligheder for at blive opsat, så man selv kan vælge, hvilken måde man foretrækker. Man kan vælge mellem disse tre muligheder

 • Hænge den på væggen
 • Sætte og lade den stå på gulvet
 • Sætte den fast på sengen med L-beslag, hvor beslagene købes separat

Ved at købe denne sengegavl har man en mere behagelig flade at sidde op ad end væggen. Sengegavlen er betrukket med stof, som er med til at beskytte væggen fra mulige mærker og ridser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ternet gavl – en sengegavl med et tidløst udseende

Ternet gavl

Denne ternede sengegavl kan stilles op og blive stående på gulvet. Opsætningen er dermed ikke specielt krævende og er lige til. Udover at være nem at sætte op, så har denne sengegavl også et tidløst udseende med de diskrete tern, der ville kunne passe til enhver indretning i hjemmet.

Sengegavlen fås i to farver nemlig mørkegrå og lysegrå, som er farver, der matcher alle andre farver og dermed dit værelse.

I forhold til størrelsen af denne sengegavl, så er højden på 130 cm, og tykkelsen er 8 cm. Bredden af sengegavlen kan fås i to størrelser nemlig 160 cm og 180 cm. Hvis man har et ønske om andre mål, der er mere unikke, kan man kontakte sælger, for at høre om fremstillingen af sengegavlen med specialmål til netop din seng og dit værelse.

Ikke nok med at pynte på værelset og sengen, så yder denne sengegavl også en praktisk funktion. Den hæmmer dannelsen af mærker og ridser på væggen, der kan forekomme, når man ellers ville læne sig op ad væggen i sengen. Dertil er sengegavlen også mere komfortabel at støtte ryggen på end væggen.

Prisen for denne ternede sengegavl er cirka 4.995,00 danske kroner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Atlas Gavl Trenset Antracit – en sengegavl med et eviggyldigt design

Atlas Gavl Trenset Antracit

Denne sengegavl kan kun fås i antracit, som er en grå farve. Selv om den kun fremstilles i denne farve, er det dog en universel farve, som kan gå til alle andre typer af farver, der ville være på dit værelse. Så det vil ikke være en ulempe, at den kun kan fås i grå.

Prisen for denne sengegavl er cirka 4.999,00 danske kroner.

Designet af denne sengegavl er også eviggyldigt, som man ikke kan blive træt af i løbet af tiden. Den vil altid kunne være med på moden og passe godt ind på netop dit værelse. Den ville give et flot look og et ekstra spark af farve, der ville kunne friske dit rum op.

Målene for denne sengegavl er 108 cm i højden og 8 cm i tykkelsen. Bredden af denne sengegavl er 160 cm. 

Denne sengegavl er også fremstillet i stof, som vil være bekvemmelig at sidde op ad, når man sidder i sengen. Normalt når man ville læne ryggen op ad væggen, ville der være risiko for, at man efter tid vil lave mærker eller ridser i væggen. Hvis man derimod har anskaffet sig en sengegavl, vil væggen ikke udsættes for dette.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BN Gavl – det enkle udseende til en god pris

BN Gavl

Prisen for denne sengegavl er cirka 2.999,00 danske kroner.

Denne sengegavl har et meget enkelt design, som vil klæde ethvert værelse. Dens meget simple udseende vil give et pift af farve uden at overtage og dominere hele rummet. Det enkle look gør også, at prisen ikke er specielt høj og derfor overkommelig for en sengegavl. 

Sengegavlen er produceret i fyrretræ i Danmark, som derefter er beklædt med stof. Da den er fremstillet i fyrretræ, har denne sengegavl også en vægt på 24 kg. 

Denne BN Gavl findes i fire forskellige farver:

 • Sort
 • Grå
 • Antracit
 • Sandfarvet

Der er altså flere forskellige farver, som kan passe til enhver smag og til ethvert værelse.

Sengegavlen er væghængt, og det står dermed ikke på gulvet og er heller ikke påsat sengen.

Målene for denne sengegavl er 108 cm i højden og 8 cm i tykkelsen eller dybden. Bredden for sengegavlen er 160 cm.

Da sengegavlen er beklædt med stof, vil den også være mere behagelig at læne sig op ad end væggen. Den vil samtidig også være med til at beskytte væggen fra eksempelvis mærker, der kunne komme ved, at man lænede sig med ryggen direkte op ad væggen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Elegance Headboard Pinot 118 – enkelt udseende med strejf af elegance

Elegance Headboard Pinot 118

Denne sengegavl har et simpelt design, der dog har et strejf af lidt spil med de få striber. Dette gør, at sengegavlen ikke er helt banal, men til gengæld har lidt elegance over sig og er dertil ikke så kedelig. Denne sengegavl vil kunne være en pæn del af indretningen på dit værelse.

Sengegavlen kan kun fås i farven sort og fremstilles kun med en bredde på 180 cm. Prisen for sengegavlen er på cirka 4.999,00 danske kroner.

Da sengegavlen er betrukket med stof, udgør den også en mere behagelig støtte til ryggen end væggen ellers ville gøre. Den forhindrer også væggen i at blive beskidt eller få mærker, som der kunne komme ved at læne ryggen op ad den. Man behøver dermed ikke at gøre væggen rent.

Det elegante udseende vil kunne give et ekstra pift til værelset. Den sorte farve vil også kunne gå til alt andet, der vil befinde sig på værelset, da sort kan matche til alle farver. Denne sengegavl vil være et sikkert valg som sengegavl, da udseendet samtidigt også er tidløst.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Jupiter Væghængt Gavl – en sengegavl til fin pris

Jupiter Vaeghaengt Gavl

Denne sengegavl er produceret i Danmark og kan købes for en pris på cirka 2.999,00 danske kroner. Materialet, som sengegavlen består af, er fyrretræ, og den er beklædt med stof. Dette gør sengegavlen behagelig at læne ryggen op ad, når man i sengen eksempelvis sidder og læser en bog eller ser Netflix. Væggen forhindres også i at få mærker, hvilket der kunne forekomme, hvis man lænede ryggen direkte op ad væggen.

Sengegavlen kan købes i to forskellige farver, som enten er grå eller sort. Disse to farver vil klæde alle andre farver, der kan befinde sig i værelset. Målene for denne sengegavl er 8 cm i tykkelsen, 108 cm i højden og 140 cm i bredden. Grundet materialet, som sengegavlen består af, har denne sengegavl en vægt på 20 kg.

Designet på sengegavlen er meget enkelt og ikke særlig frembrusende i udseende og farve, og på denne måde vil den kunne passe ind i ethvert værelse. Hvis man ønsker en sengegavl med funktionalitet og enkelthed, vil denne sengegavl være en god kandidat, da prisen også er overkommelig.

I forhold til opsætningen af denne sengegavl, skal den hænges på væggen. Man behøver dermed ikke at påsætte den direkte på sengen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mondrian Deluxe Headboard 210 HS49 – den lidt mere eksklusive sengegavl

Mondrian Deluxe Headboard 210 HS49

Med denne sengegavl kan du få en dejlig oplevelse i sengen med en god bog eller en god serie på Netflix. Den kan give en behagelig støtte for ryggen og med en dyne over benene og en pude i ryggen, vil der ikke være et bedre sted at sidde end i sengen for at læse eller se film. Denne sengegavl er mere deluxe, hvilket fremgår af navnet. Dette betyder også, at prisen selvfølgelig stiger en lille smule. Prisen for denne sengegavl er cirka 5.999,00 danske kroner.

Designet på sengegavlen er enkelt med et tryk af firkanter, der alligevel giver den lidt spil, så den ikke er helt bar. Sengegavlen kan fås i en lysegrå farve, der vil kunne klæde ethvert værelse og give det et lidt mere eksklusivt udseende.

Sengegavlen har også endnu en funktion end bare at klæde et værelse og være behagelig for ryggen. Den yder også en praktisk funktion. Denne sengegavl er med til at forhindre slitage og snavs på væggen, der kunne opstå, hvis man tit lænede sig direkte op ad væggen med ryggen. Man behøver altså ikke at gære væggene rent, når man har en sengegavl.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Senses Gavl Asymmetrisk – et skandinavisk udtryk til værelset

Senses Gavl Asymmetrisk

Denne sengegavl har målene:

 • 130 cm i højden
 • 8 cm i dybden eller tykkelsen
 • 210 cm i bredden

Sengegavlen kan også fås i flere farver nemlig både i sort og i grå. Uanset valg af farve vil der være mulighed for, at sengegavlen ville passe ind i netop dit værelse ligegyldig hvilken stilart og farvepalette, der kunne præge det.

Designet på sengegavlen har et skandinavisk præg og pust, der ville give et nyt og flot pift til værelset. Den har et asymmetrisk udseende med to rektangler og firkanter. Sengegavlen opsættes på gulvet og skal ikke monteres på sengen.

Sengegavlen består af fyrretræ, som er beklædt med stof. Den er produceret i Danmark og vil være komfortabel for ryggen, når man sidder i sengen. Grundet fyrretræet, som er materialet sengegavlen består af, vejer denne sengegavl 24 kg.

Prisen for denne sengegavl er på cirka 5.999,00 danske kroner.

I forbindelse med opsætningen af denne sengegavl, kan den stå på gulvet. Man slipper dermed for at montere sengegavlen direkte på sengen. Ikke nok med at pynte værelset, så kan denne sengegavl også være med til at beskytte væggen fra eventuel slitage, der kunne forekomme ved, at man sad med ryggen direkte op ad væggen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Senses Gavl Chesterfield – den mere massive sengegavl med præg af eksklusivitet

Senses Gavl Chesterfield

Denne eksklusive sengegavl kan være med til at fuldende både din sengs og dit værelses udseende. Med sit design inspireret af vintage-stilen, som også har taget udgangspunkt i de kendte Chesterfield sofaer, kan du bringe et retro pust til værelset.

Prisen for denne Chesterfield sengegavl er på cirka 4.999,00 danske kroner. Prisen hænger sammen med dens deluxe design. Sengegavlen er produceret i Danmark af fyrretræ, og er en smule tykkere end andre sengegavle.

Målene for sengegavlen er 160 cm i bredden, 120 cm i højden og 10 cm i tykkelsen. Denne sengegavl er altså lidt mere massiv end andre sengegavle, men har samtidig en eksklusiv fornemmelse. Sengegavlen har en vægt på 30 kg.

Denne sengegavl kan købes i to forskellige farver nemlig grå eller sort, som vil kunne være en flot ekstra tilføjelse til værelset.

Denne Chesterfield sengegavl kan ikke monteres direkte på sengen uanset, hvilken type seng man ejer. Dog vil sengegavlen være en dejlig og bekvemmelig støtte til ryggen i stedet for væggen, som man ellers ville læne sig op ad. Dertil skånes væggen også for slitage, mærker og snavs, der ellers ville have mulighed for at kunne forekomme.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Velour Gavl Trenset – en sengegavl med en eksklusiv følelse ved berøring

Velour Gavl Trenset

Denne sengegavl kan fås for 4.999,00 danske kroner og kan vælges i tre forskellige farver, som er:

 • Blå
 • Grøn
 • Rosa

Sengegavlen har et retro design, der skinner igennem ved udseendet, der har taget udgangspunkt i de såkaldte Chesterfield sofaer. Denne sengegavl har samtidig fået et moderne drej i form af at være betrukket med stoffet velour, som i disse tider er populært.

Stoffet af velour giver en elegance og et stilrent udtryk til sengegavlen, og man får en følelse af, at sengegavlen er luksuriøs. De tre forskellige farver, som sengegavlen kan vælges i, kan give et friskt pust til dit værelse og et spark af farve, der kan give lidt spil i rummet.

Da sengegavlen er betrukket med velour, vil denne også være rar og komfortabel at læne sig op ad med ryggen, når man sidder i sengen. Med et tæppe over benene og en kop te i hånden, får man en pragtfuld og afslappende oplevelse, når der skal læses eller ses fjernsyn.

Udover at give et smukt udseende til dit værelse, vil denne sengegavl også være praktisk i form af at beskytte væggen fra for eksempel ridser og mærker og anden form for slitage, der kunne forekomme.

Målene for denne sengegavl er 180 cm i bredden, 120 cm i højden og 12 cm i tykkelsen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sengegavl ternet – en flot sengegavl med nem opsætning

Sengegavl ternet

Hvis man ønsker en sengegavl, der er enkel, men samtidig har en smule mønster, der kan skabe lidt liv, vil denne ternede sengegavl være et godt valg som den næste sengegavl. Den kan vælges både i farverne mørk antracit grå og i lys grå, hvor begge farver vil passe ind i ethvert værelse uanset farvekombinationer og stilarter.

Målene for lige netop denne sengegavl er 8 cm i dybden eller tykkelsen. Højden er 130 cm og bredden af sengegavlen er 180 cm.

Opsætningen af sengegavlen er meget simpel og kvik at udføre, da sengegavlen blot skal stilles på gulvet bag sengen. Denne sengegavl skal altså ikke monteres og påsættes din seng direkte, og den skal heller ikke monteres fast på væggen. Dette slipper man for.

Prisen for denne ternede sengegavl ligger på cirka 5.999,00 danske kroner.

Da sengegavlen yderst er betrukket med stof, vil den være komfortabel at læne sig op ad, når man sidder i sengen. Hvis man også har en pude i ryggen, vil oplevelsen af at læse eller se fjernsyn være komplet. Samtidig skærmer denne ternede sengegavl også væggen for at blive snavset eller ridset eller på anden måde blive slidt, hvilket er en fordel.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sengegavl trenset – et moderne men retro udseende

Sengegavl trenset

For en pris på 4.999,00 danske kroner er det muligt at få fingrene i en flot sengegavl, der har taget inspiration i fortidens design. Designet har taget udgangspunkt i at være vintage med dens trensninger som mønster, som leder tankerne hen på de kendte retro Chesterfield sofaer.

Denne sengegavl kan købes i to forskellige farver, som enten er mørk antracit grå eller lys grå. Disse farver kan matche en hvilken som helst farvepalette, og de er dermed i stand til at passe ind i hvilket som helst værelse.

Målene for denne sengegavl med trensninger er 120 cm i højden. Tykkelsen eller dybden af sengegavlen er 12 cm, og bredden er på 180 cm.

Det er en flot forarbejdet sengegavl, som meget nemt og hurtigt kan sættes op. Sengegavlen skal blot stilles bag sengen på gulvet. Man slipper dermed som køber for at montere sengegavlen på væggen eller at skrue og montere sengegavlen fast direkte på selve sengen.

Da sengegavlen står op ad væggen bag sengen, skærmer denne væggen for at få mærker eller at få en anden form for slitage, som muligvis kunne forekomme, hvis man lænede sig med ryggen direkte op ad væggen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sengegavl Væghængt – en sengegavl med et enkelt udtryk

Sengegavl Vaeghaengt

Denne sengegavl er flot forarbejdet, og den har et enkelt design. Den glatte overflade uden et mønster gør det muligt for sengegavlen at passe ind i et hvilket som helst rum.

Det er kun muligt at købe denne sengegavl i farven sort. Farven sort passer og matcher dog til alle andre farver, og man behøver derfor ikke at bekymre sig.

Prisen for denne enkle sengegavl er 2.999,00 danske kroner, hvilket er en overkommelig pris for en sengegavl.

Sengegavlen, som er betrukket med et glat betræk, vil være mere behagelig at have i ryggen frem for væggen. At sidde i sengen med sin computer eller en bog vil være en bedre oplevelse ved købet af en sengegavl.

Monteringen af denne simple sengegavl kan udføres på to forskellige måder, der begge er lige til. Man kan vælge at stille sengegavlen bag sengen uden at skrue den fast til sengen. Man kan også i stedet vælge at montere sengegavlen fast til væggen med beslag, der sikrer, at den sidder fast.

Ophængs beslag vil følge med, når sengegavlen købes. Man skal dermed ikke selv ud og købe beslag, der passer til.

Uanset hvilken måde man vælger at opstille sin sengegavl på, vil det være nemt og hurtigt.

Målene for sengegavlen er 180 cm i bredden, 108 cm i højden og 8 cm i dybden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sengegavl asymmetrisk – en sengegavl med flot mønster

Sengegavl asymmetrisk

Denne sengegavl kan købes for cirka 5.999,00 danske kroner. Den kan købes i to forskellige farver, så man har noget at vælge i mellem. Den findes i både mørk antracit grå og i lys grå. Uanset hvilken farve man kunne foretrække, vil begge muligheder kunne bidrage til et flot værelse.

Sengegavlen har målene 130 cm i højden og 8 cm i dybden eller tykkelsen. Bredden for sengegavlen er 180 cm.

Designet for denne sengegavl er enkelt, men har dog et pift af mønster i form af lidt asymmetri. Stregerne på sengegavlen danner et asymmetrisk mønster, der giver lidt spil. Det er en flot forarbejdet sengegavl med et smukt design.

I forhold til opsætningen af denne sengegavl skal den blot stå på gulvet bag sangen. Den står altså løst, og man behøver ikke at montere og skrue den fast til sengen.

Sengegavlen vil være rar at kunne læne sin ryg op ad, når man sidder op i sengen, hvor den kolde væg ville være mindre behagelig.

Samtidig med at bidrage til et flot værelse, vil sengegavlen også kunne beskytte væggen fra at blive snavset eller udsat for anden slitage, der vil kunne komme.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more sengegavl sort – et simpelt look til overkommelig pris

Living&more sengegavl sort

Denne sengegavl kan købes i disse følgende mål:

 • 144 cm i bredden
 • 105 cm i højden
 • 10 cm i dybden eller tykkelsen

Sengegavlen er betrukket med møbelstof, der giver den et simpelt udseende. Der er dermed ikke noget mønster eller anden form for print på sengegavlen. Den vil kunne give et eksklusivt udseende til sengen og vil kunne give værelset et løft.

Prisen for denne sengegavl er cirka 1.999,00 danske kroner, hvilket er en meget overkommelig pris for en sengegavl.

Denne enkle sengegavl vil kunne yde en god komfort for dig og din ryg, så du ikke længere behøver at støtte ryggen direkte op ad væggen. Samtidigt med dette vil væggen også blive skånet for ridser, slitage og mærker, der muligvis kunne opstå ved for eksempel at læne ryggen direkte op ad væggen.

Sengegavlen kan kun købes i én farve, nemlig farven sort. Det er dog ikke en ulempe, at den kun kan købes i én farve, da sort er en farve, der vil kunne gå til en hvilken som helst farvepalette, som kunne være den gennemgående for et værelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more sengegavl sand – et fornyet look til soveværelset

Living&more sengegavl sand

Denne sengegavl har et tidløst design, der vil kunne give dit værelse et fornyet look med et friskt pust. Det tidløse look vil man ikke blive træt af grundet den naturlige farve. Sengegavlen kan kun købes som sandfarvet. Sandfarve er dog en klassisk farve, der kan matche enhver anden farve, der kunne præge soveværelset. Farven giver også en luksuriøs fornemmelse i rummet.

Designet på sengegavlen er eksklusivt med trenset syninger. Sengegavlen er betrukket med stof, som vil være bekvemmelig for ryggen, hvis man skulle sidde op i sengen og hygge med Netflix eller en spændende bog.

Målene for denne sandfarvede sengegavl er 10 cm i dybden eller tykkelsen. Højden er 105 cm og bredden for sengegavlen er 184 cm.

Prisen for denne sengegavl er cirka 4.499,00 danske kroner. For en luksuriøs og flot sengegavl vil dette være pengene værd.

Ud over at ville klæde et hvilket som helst soveværelse, vil denne sandfarvede sengegavl også have en praktisk funktion. Sengegavlen vil kunne skærme væggen for at blive misfarvet eller blive udsat for anden form for slitage, der kunne komme ved at læne ryggen direkte op ad væggen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more sengegavl Antracit – et spark af simplicitet

Living&more sengegavl Antracit

For en pris på cirka 2.299,00 danske kroner er det muligt at forny værelset med en flot og enkel sengegavl. Denne sengegavl kan købes i farven antracit grå, som er en mørk nuance af grå, der kan gå til alle farver. Prisen er overkommelig, og denne simple sengegavl vil klæde ethvert værelse.

Målene for denne mørkegrå sengegavl er 184 cm i bredden. Højden for sengegavlen er 105 cm og dybden eller tykkelsen er 10 cm.

Designet for denne sengegavl i antracit er enkelt og ubesmykket. Der er ingen mønstre eller syninger, hvilket gør det muligt for denne sengegavl at passe ind hvor som helst.

Sengegavlen er dækket af stof, som vil gøre den mere bekvemmelig at sidde op ad frem for en kold væg. Udover at være mere komfortabel og pynte værelset vil sengegavlen også have en praktisk funktion.

Sengegavlen vil kunne forhindre væggen i at blive slidt eller udsat for slitage som for eksempel at få mærker. Dette kunne eksempelvis henne, hvis man lænede sig direkte op ad væggen.

Hvis man står og mangler en sengegavl, der skal give et pift af farve, vil denne sengegavl være en god mulighed.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more sengegavl Grå – sengegavl med farve og trenset syninger

Living&more sengegavl Gra

Denne sengegavl har trenset syninger, som skaber et mindre tydeligt mønster på sengegavlen således, at den ikke er helt glat og blank. Det skaber lidt spil i sengegavlens look, og sengegavlen vil kunne give et flot og fornyet udseende til værelset.

Sengegavlen kan kun købes i en grå farve. Dog er grå en farve, der vil kunne klæde andre møbler i et soveværelse, som kan have andre farver.

Målene for denne grå sengegavl er følgende:

 • 105 cm i højden
 • 10 cm i tykkelsen eller dybden
 • 184 cm i bredden

Sengegavlen har et luksuriøst udseende præget af elegance, der vil klæde enhver seng. Denne grå sengegavl er også betrukket med stof.

Hvis man sidder op i sengen, vil denne sengegavl være mere komfortabel at støtte ryggen mod, end væggen ville være. Dertil vil sengegavlen også kunne beskytte væggen mod for eksempel at blive slidt eller udsat for slitage, der ellers kunne have mulighed for at opstå.

Prisen for denne grå sengegavl med trenset syning er cirka 4.499,00 danske kroner. Prisen afspejler sig i forhold til kvaliteten af sengegavlen med dens eksklusive fornemmelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&more sengegavl Peacock Sort – et anderledes twist til værelset

Living&more sengegavl Peacock Sort

Denne sengegavl har et unikt udseende, der vil kunne bringe liv til soveværelset og skabe en stemning præget af naturen. Sengegavlen har taget inspiration fra påfuglen og dens lange og iøjnefaldende fjer på halen, der danner rammen for et elegant udseende. Designet tiltrækker og fanger blikket, hvilket vil kunne forny et værelse og give det et friskt og fornyet pust.

Materialet, som denne sengegavl er fremstillet af, er rattan. Dette er med til at bringe en fornemmelse af natur ind i soveværelse.

Målene for denne smukke sengegavl er 5 cm i tykkelsen er dybden. Højden for sengegavlen er 160 cm og bredden er 187 cm.

Prisen for sengegavlen er cirka 1.999,00 danske kroner, hvilket er en overkommelig pris for en sengegavl med personlighed.

Sengegavlen kan kun købes i farven sort, hvor sort er en farve, der kan klæde alle andre farver og farvepaletter, der kunne befinde sig på dit soveværelse. I forhold til rengøring af støv, der kunne komme på sengegavlen, skal dette blot tørres af med en fugtig klud. Dette er meget nemt og hurtigt at ordne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Valg af sengegavl til værelset

Det at vælge den næste sengegavl kan være svært. Det afhænger af ens personlige budget og stil samt målene for ens seng.

Der er flere varianter af farver at vælge i mellem og dertil også forskellige stilarter. Der er både mørke og lyse farver at vælge i mellem. Derudover er der også valget mellem et simpelt udtryk, et moderne præg, et iøjnefaldende udtryk eller en retro og vintage inspiration.

Sengegavle kan være med til at udtrykke netop din personlige stil på dit værelse, og de kan samtidig give en ekstra komfort.

Se også denne artikel på inspirationtilbolig.dk: De bedste sengegavle

Læs også vores artikel om: Guiden til at udvælge det bedste kuvertlagen

Se vores artikel om: Guide: Sådan vælger du den rigtige sengeramme til din seng

Denne side er anmeldt af: Mimir M. Hedegaard Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Skriv en kommentar