Innovation Living Tripplebag Sovesofa

Et praktisk og moderne valg

Innovation Living Tripplebag Sovesofa

Denne tripplebag sovesofa fra Innovation Living er på mange måder et både funktionelt og behageligt valg af sovesofa. Ryglænet er, som navnet indikerer, tredelt, og de tre dele kan derfor slås op og ned uafhængigt af hinanden. De tre ryglæn er også indstillelige på tre forskellige niveauer, så den kan tilpasses til brugerens individuelle siddekomfort. Ligge komforten i denne sovesofa fejler bestemt heller ingenting. I madrassen er der pocketfjedre, som bevæger sig individuelt af hinanden og dermed sikrer, at madrassen arter sig efter den krop, som ligger på den. Det røde betræk er ikke kun et frisk pust til ethvert værelse men er også lavet af et kraftigt og slidstærkt materiale, som uden problemer modstår hverdagens slid. Sovesofaens stel i sort metal sikrer, at sengen er stabil og ikke bliver vaklende eller svag med tiden. Når sengen er slået ud, måler den 115×210 og kan dermed sagtens bruges af to personer på en gang. Der er altså her tale om en både flot og funktionel sovesofa, som vil fungere upåklageligt om hovedfunktionen er sofa eller seng. Uanset om du vælger at placere den i stuen eller på gæsteværelset, vil dette kvalitetsmøbel tilføje karakter til rummet.

Fordele ved produktet:

 • God madras med pocketfjedre
 • Slidstærkt betræk, som holder til det meste
 • Tredelt og individuelt indstilleligt ryglæn
 • Sengemål på 115×210, som passer til to personer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bloomingville Daybed Sovesofa

Luksuriøs og moderne gæsteseng

Bloomingville Daybed Sovesofa

Denne daybed fra Bloomingville er en særdeles alsidig sovesofa. Det stilrene design tillader, at dette møbel sagtens kan placeres i stuen eller entréen som et flot og behageligt slængemøbel. Overfladen af madrassen er bulet i kraft af det kvadratiske syningsmønster, hvilket giver denne sovesofa et indbydende og eksklusivt udtryk. Der er tale om en tyk madras med mørkegråt polyester betræk, som står på nogle flotte ben i lyst egetræ. Denne daybead vil fungere upåklageligt som en gæsteseng. Sammenfoldet måler den 200×42 cm. og kan uden problemer rumme én person. Benytter man dog muligheden for at folde sengen ud, kan der også sagtens ligge to mennesker på denne sovesofa. Madrassen er nemlig todelt, så man kan folde den øverste halvdel ud og dermed fordoble sovesofaens bredde. Der er altså her tale om en sovesofa, som du kan bruge på alskens måder. Som sovesofa er den ideel som gæsteseng, da det ikke er en sovesofa, som du behøver at gemme væk, når du ikke bruger den. Når du ikke lige har overnattende gæster, så er den et alment flot siddemøbel, som giver dit hjem et moderne og luksuriøst look.

Fordele ved produktet:

 • Stilrent og alsidigt design
 • Passer både til én og to personer
 • Nem at slå ud til dobbeltseng
 • Ideel som gæsteseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Bifrost Nordic Sovesofa

Design og funktionalitet i én

Innovation Living Bifrost Nordic Sovesofa

Denne sovesofa fra Innovation Living kan både købes med sofa- og sengefunktionen som hovedfunktion. Den har et flot og alsidigt look, som vil passe lige så godt ind på et gæsteværelse såvel som i en tv-stue. Madrassen tilbyder en høj liggekomfort i kraft af pocketfjedrene indeni. Deres individuelle bevægelse gør, at madrassen tilpasser sig den person, som ligger på den. Sofaens lysegrå betræk er behageligt og af en høj kvalitet. Sovesofaens rygstøtte består af to store puder, som fjernes, når sofaen skal slås ud til seng. Udfoldningsmekanismen er nem og hurtig at benytte. Siddehynden i sofaen løftes op og ud, så ryglænet kan ligges ned og dermed skabe en madrasoverflade med målene 155×210 cm. Sovesofaen kan altså uden problemer bruges af to personer på én gang. Man behøver ikke være bekymret for, om mekanismen bliver slidt med tiden. Sovesofaens stel er nemlig lavet af kraftigt og holdbart metal, som sikrer en lang levetid. Denne sovesofa er ideel til dig der ønsker et funktionelt og behageligt men også stilrent sovemøbel, som kan passe ind i langt de fleste hjem. Brifrost Nordic er et to-i-et møbel, som udstråler kvalitet, uanset om du sidder eller ligger i den.

Fordele ved produktet:

 • Flot og funktionelt design
 • Nem at slå ud til seng
 • Passer både til én og to personer
 • Pocketfjedre giver høj liggekomfort

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Una Deluxe Sovesofa

Konferencesofa med opbevaring

Innovation Living Una Deluxe Sovesofa

Her har vi en sovesofa fra Innovation Living, som er et godt bud på en gæsteseng af meget høj kvalitet. Dette møbel har et lækkert nordisk look, som tillader den at passe ind i langt de fleste rum og hjem. Når denne sovesofa ikke er foldet ud til seng, fungerer møblet godt som en klassisk samtalesofa. Armlænene i sortlakeret egetræ gør nemlig, at dette ikke er en flydesofa men i højere grad et konferencemøbel. Udfoldningsmekanismen fungerer, ligesom den foregående på denne guide, ved at siddehynden rykkes ud, så rygstøtten kan lægges ned og dermed skabe en madrasoverflade på 140×200 cm. Også ligesom flere af de andre madrasser på denne oversigt, består indmaden i denne madras af pocketfjedre. De er pakket individuelt, så de former sig efter den person, som sidder eller ligger på madrassen, hvilket skaber en utroligt høj komfort. En ekstra fordel ved denne sovesofa er den indbyggede opbevaringsplads til sengetøj. Vælger man eksempelvis at benytte dette møbel som en gæsteseng, kan man have sit ekstra linned til gæster liggende i dette opbevaringsrum, hvor det er lettilgængeligt. Dette er altså endnu et flot eksempel på en sovesofa, der både fungerer som en god og komfortabel seng og et flot siddemøbel til dit hjem.

Fordele ved produktet:

 • Opbevaringsplads til ekstra sengelinned
 • Nem at folde ud til seng
 • Klassisk konferencesofa-look
 • Pocketfjederkerne sikrer god liggekomfort

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Zeal Daybed

Tilpas den til din helt egen stil

Innovation Living Zeal Daybed

Denne daybed fra Innovation Living er et godt eksempel på et møbel, der er lige så god en seng, som den er en sofa. Der er hverken gået på kompromis med den ene eller den anden funktion, hvilket gør, at du her får et møbel af utroligt høj kvalitet. Igen er der tale om en madraskerne af pocketfjedre, så madrassen tilpasser sig til den person, som ligger på den, og dermed sikrer bedre betingelser for en god nattesøvn. Derudover er dette møbel også forholdsvist lille. Det kan altså passe ind i langt de fleste hjem, selv hvis der ikke er synderligt meget plads at gøre med. Udfoldningsmekanismen i denne daybed er så simpel, som den kan blive. Det drejer sig i al sin enkelthed om at trække armlænene op, så de udgør armlænene på en sofa, eller lægge dem ned, så de bliver til enderne på en flad seng. Det kræver ikke nogen særlige kræfter eller evner, og kan derfor også gøres af ældre eller børn. Denne sovesofa adskiller sig fra de tidligere på denne oversigt ved, at der tilbydes en bred vifte af sammensætningsmuligheder. Du kan nemlig selv vælge mellem seks forskellige typer og farver betræk og fire forskellige slags ben. Dette gør, at du kan give sovesofaen lige netop det look, der passer ind i dit hjem. Køber du denne sovesofa, får du et moderne kvalitetsmøbel, som passer ind i alle hjem, og som ikke går på kompromis med hverken komfort eller design. Dette er et sikkert valg, hvis du ønsker en sovesofa, som du kan sætte dit eget personlige præg på.

Fordele ved produktet:

 • Særdeles moderne design
 • Nem at slå ud til seng
 • Pocketfjederkerne giver god komfort
 • Mulighed for farve- og benvalg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Trym Sovesofa

Kvalitetsmøbel hele vejen igennem

Innovation Living Trym Sovesofa

Hvis du leder efter en sovesofa med et klassisk design, så er Trym fra Innovation Living lige noget for dig. Her er nemlig tale om et stilrent design, med rene linjer og uden alt for meget personlighed. Denne sovesofa tager nemlig personlighed alt efter hvilket rum, du placerer den i, og kan dermed passe ind uanset hvor i dit hjem, du vælger at placere den. Eftersom denne liste jo dækker over de bedste sovesofaer, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at også denne model kommer med en madras med pocketfjederkerne. Udfoldningsmekanismen på denne sovesofa fungerer således, at du fjerner rygpuderne, løfter op i siddehynden og til sidst udfolder de ekstra ben, så madrassen kan trækkes ud. Så er der plads til, at du kan lægge ryglænet ned, hvilket giver en sengestørrelse på 200×137 cm. Ligesom den foregående kan du også på denne model selv vælge, hvilket betræk du ønsker på din nye sovesofa. Det fås i to forskellige materialer og farver, så du har mulighed for at tilpasse det til de andre møbler i dit hjem. En ekstra fordel ved denne sovesofa er det smarte opbevaringsrum til ekstra sengelinned under siddehynden. Trym er altså perfekt både som seng og som et stilrent siddemøbel til din stue, børneværelse eller dit sommerhus.

Fordele ved produktet:

 • Mulighed for at vælge forskelligt betræk
 • Pocketfjedre sikrer højt komfortniveau
 • Nem at folde ud til seng
 • Praktisk opbevaringsrum under siddehynden

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Supremax Deluxe E.L

En sovesofa med komforten i højsædet

Innovation Living Supremax Deluxe E.L

Dette er endnu en kvalitetssovesofa fra Innovation Living. Den er produceret her i Danmark og er et møbel i særklasse. Designet er klassisk. Den har rene linjer, ingen armlæn og ryglænet består af to store, bløde hynder. Udformningen på dette møbel er altså ikke det sted, du skal finde denne sovesofas unikke karakter – det skal du nemlig i madrassen. Her skiller denne sofa sig nemlig ud fra de foregående på denne oversigt ved ikke bare at have almindelige pocketfjedre som kerne i madrassen men i stedet Excess-pocketfjedre. Excess-pocketfjedre er den opgraderede version af den almindelige pocketfjeder, og den giver dermed endnu bedre komfort. Dette giver ikke blot en skøn siddeoplevelse i sofaen men sikrer også de optimale forhold for en god nattesøvn. Udfoldningsmekanismen er magen til flere af de foregående. Man rykker siddehynden lidt ud og lægger ryglænet ned. Hurtigt og enkelt får du en seng på 200x155cm. Det blanke metalstel er stærkt og sikrer at sovesofaen har en lang levetid, selvom den bliver slået ind og ud mange gange. Her køber du altså en sovesofa med komforten i højsædet. Hvis du ikke har nogle særlige ønsker til design, er dette den optimale sofa for dig.

Fordele ved produktet:

 • Excess-pocketfjedre sikrer højest mulig komfort
 • Hurtig og simpel at folde ud
 • Passer til både én og to personer
 • Klassisk og stilrent design

Osvald Sovesofa

Det praktiske og funktionelle valg

Osvald Sovesofa

Osvald er det perfekte valg til den lille lejlighed eller gæsteværelset. Den alsidige og luksuriøse sovesofa er lige så god en sofa, som den er seng, og vil derfor sagtens kunne tjene som stuens primære sofa og samtidig seng, når der kommer overnattende gæster. På mange måder egner denne sovesofa sig godt til hjem, der ikke har så meget plads. Den har nemlig også et indbygget rum til opbevaring af ekstra sengelinned. Dette er altså et funktionelt møbel på alle tænkelige måder. Naturligvis er liggekomforten også i fokus på denne model. Den er udstyret med pocketfjedre i madrassen, så du får den mest optimale nattesøvn.

Udfoldningsmekanismen er let at anvende. Du løfter blot siddehynden ud af, så der bliver åbnet til det lille opbevaringsrum under. Herefter vipper du ryglænet ned over, så du igen dækker opbevaringsmagasinet til, hvilket efterlader en madrasoverflade på 150×200 cm., som uden problemer kan passe til to personer. Den ideelle sovesofa til den lille lejlighed, der har brug for et to-i-en-møbel, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Fordele ved produktet:

 • Enkelt og stilrent design
 • Pocketfjedre sikrer høj komfort
 • Opbevaringsplads til ekstra linned
 • Passer til to personer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Oldschool Sovesofa

Klassisk Chesterfield Design

Innovation Living Oldschool Sovesofa

Her er virkelig tale om en sofa, der skiller sig ud fra mængden. Sjældent ser man en sovesofa i Chesterfield stil, men det er lige netop, hvad denne sovesofa fra Innovation Living tilbyder. En udfordring man hurtigt støder på i indretningen af sit hjem, er hvis man foretrækker en bestemt stil, som er meget markant, men ikke kan finde møbler, der passer dertil. Foretrækker man Chesterfield møbler, ville en sovesofa normalt blive et problematisk møbel at købe, men her får du simpelthen den perfekte løsning. Designet er nemlig Lavet som en klassisk Chesterfieldsofa i brunt læder, men ryglænet kan lægges ned, så der hurtigt bliver skabt en ekstra soveplads til dig selv eller overnattende gæster. Dog får du også mere for pengene end blot et lækkert og gennemført design. Madrassen er naturligvis også med pocketfjedre og af højeste kvalitet. Den her sofa er for dig, der ønsker en særpræget sovesofa, som hverken går på kompromis med design eller madraskvalitet. Sovesofaen vil passe ind både i din retro stue eller på dit cognacfarvede herreværelse. Uanset hvor du vælger at placere den, er du sikret en sovesofa med højt komfortniveau.

Fordele ved produktet:

 • Gennemført Chesterfield stil
 • Kvalitetsmadras med pocketfjedre
 • Nem at slå ud til seng
 • Madrasmål på 115×210 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Long Horn Sovesofa

Klassisk design og høj komfort

Innovation Living Long Horn Sovesofa

Hvis du ønsker dig en sovesofa med tilnærmelsesvis samme liggekomfort som en almindelig seng, så er denne model fra Innovation Living et ideelt valg. Denne stilrene model har nemlig en madras, som er udstyret med topkvalitets Excess pocketfjedre, så du kan få en god og uforstyrret nattesøvn på din sovesofa. Udover at komforten er i højsædet, så er designet også utrolig alsidigt. Med sine lige linjer og minimalistiske look kan denne sovesofa passe ind i de fleste hjem, og også varetage flere forskellige funktioner. Den kan uden problemer både fungere som en lækker sofa til din stue men også som et loungemøbel til dit køkkenalrum. Betrækket på denne sovesofa fås også i flere farver og tilbyder dermed yderligere tilpasningsmuligheder til det rum, som du ønsker, den skal stå i. Naturligvis er udfoldningsmekanismen i sådan et kvalitetsmøbel designet til at være nem og intuitiv at bruge. Man skal blot fjerne de to rygpuder og lægge ryglænet ned, så du får en madrasstørrelse på 140×210 cm. En kvalitetssovesofa, som tilbyder en madraskomfort i særklasse og et minimalistisk og stilrent design.

Fordele ved produktet:

 • Excess pocketfjedre sikrer komfort i særklasse
 • Det minimalistiske design passer ind i de fleste hjem
 • Fås i flere farver
 • Nem og intuitiv at folde ud til seng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Edvard Sovesofa

Funktionalitet i højsædet

Innovation Living Edvard Sovesofa

Denne sovesofa fra Innovation Living har sat funktionaliteten i højsædet. Et multifunktionelt møbel, som emmer af praktik og kvalitet, og så er den endda en af de billigste muligheder her på listen. Hvis vi starter med betrækket, så er det smuds- og væskeafvisende og skal blot tørres af med en fugtig klud, hvis det bliver beskidt. Det er altid essentielt for et møbel, hvor nemt det er at holde rent, og det bliver næsten ikke nemmere end med Edvard.

Ser vi på madraskvaliteten, er der heller ikke noget at komme efter på det punkt. Madrassen er nemlig udstyret med hele 250 pocketfjedre pr. m2, som bevæger sig individuelt og dermed former sig efter, hvem end der sidder eller ligger på møblet. Også for denne sovesofa gælder det, at den er nem at slå ud og ind. Mekanismen fungerer således, at siddehynden løftes lidt ud, så ryglænet kan klappes ned, hvilket skaber en sengeoverflade på 150×200 cm. Som en ekstra bonus, er der under siddehynden en opbevaringsboks til ekstra sengelinned, så det er lige ved hånden. Dette er den ideelle sovesofa, hvis du leder efter en praktisk og funktionel sovesofa til en billig pris.

Fordele ved produktet:

 • Nem at holde ren
 • Madras med pocketfjederkerne
 • Kan rumme både én og to personer
 • Opbevaringsrum under siddehynden

Innovation Living Dublexo Sovesofa

Todelt ryg og høj komfort

Innovation Living Dublexo Sovesofa

Dublexo sofaen er en flot og funktionel sovesofa fra Innovation Living. Der er tale om et møbel i et tidløst design, som rummer alle de ting, man kunne ønske sig af en to-i-en løsning. Dens mest særprægede kendetegn er den todelte ryg, som kan indstilles individuelt. Hvis I sidder to personer i sofaen, kan i hver især indstille jeres ryglæn, så det passer til jeres individuelle præferencer.

Sofaens overordnede udtryk er gennemført med stilede syninger på ryghynderne og mørke træben. Udover det funktionelle og flotte design er sovesofaen også udstyret med en kvalitetsmadras med pocketfjedre ligesom de fleste andre sovesofaer her på listen. Pocketfjedre er den samme type fjedre, som man benytter i almindelige senge, og der er dermed sørget for højest mulig komfort.

En ekstra bonus ved dette møbel er, at du selv kan kombinere flere forskellige typer af ben og betræk. Der er altså et hav af kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte den stil, der passer bedst ind hjemme hos dig. Denne sovesofa kan passe ind både på børneværelset, gæsteværelset eller i samtalestuen. Uanset hvor du placerer den, så vil du blive glad for dette kvalitetsmøbel.

Fordele ved produktet:

 • Todelt og indstilleligt ryglæn
 • Fås med forskellige betræk og ben
 • Madrasmål på 115×210 cm.
 • Klassisk og stilrent design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Clubber Sovesofa

To sovesofaer i én

Innovation Living Clubber Sovesofa

Denne sovesofa fra Innovation Living er et godt eksempel på en sofa, der kan tilpasses flere stilarter. I sit udgangspunkt er der nemlig tale om et helt stilrent design med rene linjer og knapper i ryghynden, men samtidig er der mulighed for at tilføje mere personlighed til sovesofaen. Der kan nemlig tilkøbes flotte armlæn i valnøddetræ, hvilket transformerer sofaen til en stilet og karakteristisk konferencesofa. Denne sofa kan altså både passe ind hos dig, der ønsker et forholdsvist anonymt møbel, som skal kunne passe til det meste, men også hos dig, der ønsker et møbel, der skiller sig ud fra mængden.

Sofaen her har også justerbart ryglæn, som kan indstilles på tre forskellige niveauer via udfoldningsmekanismen. I udslået tilstand måler sovesofaen 115×210 cm. Ligesom resten af dette multifunktionelle møbel er madrassen også af højeste kvalitet. Den indeholder pocketfjedre, som sørger for, at du får en komfortabel nattesøvn. Denne sofa er altså et godt valg for mange mennesker. Om du leder efter en sovesofa, der skal stå i din dagligstue eller på dit herre- eller gæsteværelse, så er dette et ideelt valg.

Fordele ved produktet:

 • Alsidigt og justerbart design
 • Kvalitetsmadras med pocketfjederkerne
 • Indstilleligt ryglæn
 • Passer både til én og to personer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Cassius D.E. Lounger

Kvalitet hele vejen igennem

Cassius D.E. Lounger

Her er endnu et godt eksempel på en sovesofa, der ved første øjekast lige så godt kunne være en helt almindelig sofa. Her er tale om en sofa, der på alle måder er skabt med fokus på kvalitet. Designet er lækkert og eksklusivt med brede, polstrede armlæn og et bulet syningsmønster i både sidde- og ryghynderne. En særlig detalje ved lige netop denne sovesofa er, at bagsiden af møblet har samme syningsmønster som de resterende hynder. Dette gør, at sovesofaen ikke nødvendigvis behøver at stå op ad en væg, hvilket giver endnu flere indretningsmuligheder.

Vender vi fokus mod sovesofaens indre, er der her også tale om kvalitet i alle henseender. Madrassen er nemlig udstyret med topkvalitets Excess-pocketfjedre, som sikrer de mest optimale forhold for en god og dyb nattesøvn. Ind- og udfoldningsmekanismen er lig de tidligere på denne oversigt. Siddehynden har ekstra ben på undersiden, som foldes ud, og ryghynden lægges ned. Dette giver en madrasstørrelse på 155×200 cm., som uden problemer kan rumme to voksne mennesker. Køber du denne sovesofa, får du altså et kvalitetsmøbel hele vejen igennem. Der er ikke gået på kompromis med hverken komfort eller design, og det kan mærkes.

Fordele ved produktet:

 • Luksuriøst og gennemført design
 • Ligner til forveksling en almindelig sofa
 • Er udstyret med Excess-pocketfjedre
 • Passer til både én og to personer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sigmund Sovesofa

Den ideelle gæsteseng

Sigmund Sovesofa

Sigmund er et pragteksempel på en daybed og sovesofa i én. Designet er stilrent og tillader derfor, at dette møbel sagtens kan placeres i stuen, gæsteværelset eller entréen som et elegant og behageligt slængemøbel. Madrassens overside er bulet og har et kvadratisk syningsmønster, hvilket giver denne sovesofa et indbydende og eksklusivt udtryk. Sovesofaen, Sigmund, er udstyret med en tyk madras med mørkegråt polyester betræk og nogle elegante ben i lyst egetræ, som giver et luksuriøst helhedsindtryk.

Denne daybead vil fungere perfekt som gæsteseng. Sammenfoldet måler den 200×42 og kan uden problemer rumme én person, men den øverste madras kan foldes ud, hvilket giver rigeligt soveplads til to personer. Der er altså her tale om en sovesofa, som du kan bruge på alskens måder. Som sovesofa er den ideel som gæsteseng, da det ikke er et møbel, som du behøver at gemme væk, når du ikke bruger det. Når du ikke lige har gæster, så er den et alment flot siddemøbel, som vil passe godt ind i de fleste hjem.

Fordele ved produktet:

 • Stilrent og luksuriøst design
 • Ideel som gæsteseng
 • Nem at folde ud til dobbelt bredde
 • Passer til både én og to personer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Bragi Sovesofa

Elegant chaiselongsofa

Innovation Living Bragi Sovesofa

Bragi sovesofaen fra Innovation Living er en perfekt sovesofa, hvis du leder efter et møbel, som skal fungere som den primære sofa i dagligstuen. Sovesofaen ligner nemlig en helt almindelig sofa, men gemmer på en sovesofa i særklasse. Sofaens design er let og elegant. Den har spinkle, men naturligvis stærke, metalben, som giver denne sovesofa et knapt så tungt look sammenlignet med nogle af de andre muligheder her på listen.

Endnu en ting der skiller denne sovesofa ud fra mængden er, at den i sammenfoldet tilstand er en topersonerssofa med chaiselong, og at den kommer med en lækker nakkestøtte, som øger siddekomforten markant. Dette er dog ikke blot en lækker sofa, men tilbyder også et højt komfortniveau som seng. Madrassen indeholder nemlig pocketfjedre, så madrassen tilpasser sig efter hvem end, der ligger eller sidder på den. Endnu en fordel ved dette møbel er, at den er nem at slå ud og ind. Man løfter blot de to siddehynder lidt ud og lægger ryglænet ned. I udslået tilstand måler madrassen 140×200 cm. Der er altså her tale om en topersonerssovesofa med chaiselong, der tilbyder både komfort og design af højeste kvalitet.

Fordele ved produktet:

 • Let og elegant design
 • Ligner en helt almindelig sofa
 • Pocketfjedre sikrer en høj søvnkvalitet
 • Chaiselongs og nakkestøtte medfølger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Olan Sovesofa

Lille men praktisk

Olan Sovesofa

Hvis du bor et sted med begrænset plads – eksempelvis en studiebolig eller en almindelig etværelses lejlighed, så er denne sovesofa løsningen for dig. Olan er nemlig en særdeles pladsbesparende model, som i sammenfoldet tilstand ikke fylder mere end 159×87 cm. Sofaen har et meget klassisk design med rene linjer og kan derfor tilpasses langt de fleste hjem og stilarter. Den kommer med flotte ben i lakeret egetræ og et særdeles slidstærkt og robust betræk.

Madrassen i denne sovesofa er en springmadras. Mange sovesofaer er kun udstyret med en skummadras, som ikke giver den nødvendige komfort til en god nattesøvn. Her er en springmadras betydeligt bedre og sikrer dig den nødvendige støtte, uanset om du sidder eller ligger på den. En fordel ved dette møbel er, at betrækket fås i flere forskellige farver, så du kan tilpasse det til dine personlige præferencer. Sovesofaen er nem og hurtig at folde ud til seng og kan derfor sagtens betjenes af børn. Her har vi altså at gøre med en sovesofa, som passer særligt godt ind i små hjem eller værelser. Dens lille størrelse gemmer dog på kvalitet i alle henseender. 

Fordele ved produktet:

 • Praktisk og pladsbesparende
 • Sovesofaen er udstyret med en god springmadras 
 • Betrækket fås i flere farver
 • Fylder i udslået tilstand 140×195 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stanford LUX U-Sovesofa

Stort og lækkert familiemøbel

Stanford LUX U-Sovesofa

Her er en sovesofa, hvor du virkelig får noget for pengene. Det er den suverænt største sovesofa på listen hidtil, og hvis den skal placeres i andre rum end i stuen, så skal der være usædvanligt god plads i de rum. Her er nemlig tale om en U-sovesofa med chaiselong i begge ender, og med det ekstra stykke madras gemt i de to midterste siddepladser. Det er dog ikke kun sofaens størrelse, som gør den imponerende. Den er nemlig et kvalitetsmøbel hele vejen igennem.

Betrækket er i Sawana møbelstof, som er et særdeles slidstærkt og modstandsdygtigt betræk overfor hverdagens slitage. Madrassen, som gemmer sig under betrækket, er også af høj kvalitet. Den består nemlig af både Bonell fjedre og koldskum, som sikrer optimal komfort, både når du sidder og ligger på den. Sovesofaen er også nem at slå ud til seng og tilbage til sofa igen. Man trækker nemlig bare ud i stroppen under siddesektionen i midten af møblet og skubber den tilbage ind, når man skal folde den sammen. Som en ekstra bonus ved dette møbel, er der opbevaring under begge chaiselongerne. Der er altså rigeligt plads til ekstra sengelinned, børnenes legetøj eller hvad end du kan forestille dig. Alt i alt et pragteksemplar af et familiemøbel med plads til alle familien medlemmer og overnattende gæster.

Fordele ved produktet:

 • Stor sovesofa med plads til hele familien
 • God madras med koldskum og Bonell fjedre
 • Opbevaring i chaiselongerne
 • Særdeles slidstærkt betræk

Sacramento Sovesofa

Perfekt til studieboligen

Sacramento Sovesofa

Hvis man gerne vil have en sovesofa, som også fungerer som den primære sofa i stuen, ønsker de fleste nok, at møblet i sammenfoldet tilstand ligner og føles som en helt almindelig sofa. Her er Sacramento sofaen det ideelle valg, hvis du leder efter en løsning, der kan fungere som chaiselongsofa til hverdag, men samtidig rummer ekstra sovepladser til overnattende gæster. Selve designet på sofaen er meget klassisk og stilrent, og den kan derfor tilpasses dit hjem, som du ønsker det. Det er nemt at sætte dit personlige præg på sofaen i form af dekorative puder eller tæpper. Som en ekstra bonus, så er betrækket på sofaen ekstremt slidstærkt og kan derfor nemt holde til, at der kommer små børn og dyr i sofaen. Betrækket fås også i flere forskellige farver, som du frit kan vælge imellem, alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem.

Dette er dog ikke blot en praktisk sofa, hvad angår design. Den tilbyder nemlig også et særdeles højt komfortniveau. Madrassen indeholder nemlig koldskum, som er et sofafyld af højeste kvalitet. Endnu en fordel ved dette møbel er, at den er nem at slå ud til seng. Man trækker blot ud i stroppen under siddehynderne, og så trækker man en slags skuffe ud med det ekstra stykke madras i. I udslået tilstand måler madrassen 140×195 cm.

En ekstra fordel ved denne sovesofamodel er, at der er opbevaringsplads i chaiselongen. Denne plads kan med fordel bruges til ekstra sengelinned, eller hvad der nu skulle være brug for at opbevare. Selvom dette ikke er den mindste sofa på listen, så er det stadig et rigtig godt valg til eksempelvis en studielejlighed. Den ekstra opbevaringsplads er rar, hvis man bor på få kvadratmeter, og det er altid kærkomment at have ekstra sovepladser til venner og familie.

Fordele ved produktet:

 • Robust og slidstærkt betræk
 • Ligner en helt almindelig sofa
 • Opbevaringsplads i chaiselongen
 • Nem at slå ud til seng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stanford LUX Sovesofa

Det ideelle valg til dyreejeren

Stanford LUX Sofa Bed

Her er igen en sovesofa, som sikrer, at der er plads til hele familien. Det er en af de større modeller i denne guide, og den hører bestemt til i stuen. Her er nemlig tale om en sofa med chaiselong, som har en sovesofa gemt i de to almindelige siddepladser. Det er dog ikke kun sofaens størrelse, som gør, at den skiller sig ud fra mængden. Den er nemlig skabt med kvaliteten i højsædet, og der er derfor ikke gået på kompromis med noget.

Sofaens betræk er i Sawana møbelstof. Denne type betræk er særligt modstandsdygtigt og kan tåle mere end bare den sædvanlige slitage. Dette er specielt en fordel, hvis du har dyr, der må komme i møblerne. Madrasfyldet er sammensat af Bonell fjedre og koldskum, som er kvalitetsmaterialer, der sikrer optimal komfort for dig og dine nærmeste, når I sidder eller ligger i sovesofaen. Udfoldningsmekanismen er designet til at være nem og hurtig at bruge. Man trækker nemlig bare ud i stroppen under de to siddemoduler, og så har du en madrasoverflade på 140×90 cm. plus chaiselongen.

Som en ekstra bonus ved dette møbel, er der opbevaring under chaiselongen. Der er altså indbygget plads til at opbevare sengelinned til din sovesofa, eller hvad du ellers kunne have brug for at opbevare. Dette er alt i alt en kvalitetssovesofa hele vejen igennem, som passer til den store familie, og som sagtens kan holde til, at både børn og husdyr benytter sig af den.

Fordele ved produktet:

 • Rummelig sovesofa med plads til hele familien
 • Komfortabel madras med koldskum og Bonell fjedre
 • Praktisk opbevaring i chaiselongen
 • Ekstra slidstærkt betræk

Casperia Sovesofa

Moderne, nordisk design

Casperia Sovesofa

Hvis man ønsker sig ekstra soveplads i hjemmet, men stadig gerne vil have et moderne og stilet møbel, så er Casperia sovesofaen et perfekt valg for dig. Her har designet nemlig haft højeste prioritet i skabelsen af møblet, hvilket har resulteret i en sovesofa med masser af stil og personlighed. Sofaen har med sine rene linjer og klare blå velourbetræk et smukt og nordisk design, som kan skabe liv uanset om du placerer den i stuen eller på gæsteværelset. Sofaens ryghynder har en vandret syning, som tilføjer et luksuriøst udtryk til det i forvejen flotte design.

Sammenfoldet fylder sofaen ikke ret meget og kan derfor sagtens passe ind i en lille studielejlighed eller på mindre værelser. I udslået tilstand måler sovesofaen 114×195 cm. og madrassen er lavet af koldskum, så dine overnattende gæster kan få sig en god nattesøvn. Casperia er også nem at folde ud til seng. Man bruger blot klikmekanismen i ryglænet og lægger det ned. Samme procedure gør sig gældende, når den skal foldes sammen igen. Samlet set er dette den ideelle løsning til dig, der som udgangspunkt leder efter en flot sofa og sekundært ønsker ekstra soveplads til dine gæster. Et møbel med design i topklasse, som giver liv til ethvert rum.

Fordele ved produktet:

 • Moderne, nordisk design
 • Nem at slå ud til ekstra sovepladser
 • Kan rumme både én og to personer
 • Pladsbesparende i sammenfoldet tilstand

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ravenna Sovesofa

Det kompakte og praktiske valg

Ravenna Sovesofa

Ravenna er en oplagt løsning til dig, der ønsker en praktisk og pladsbesparende sovesofa af høj kvalitet. Sovesofaen har et meget klassisk design. Den har rene linjer og er kompakt i sin opbygning. Når du køber sovesofaen, følger der to puder med, i samme betræk som selve sofaen. Derudover er der på armlænene indbygget lommer i betrækket, som kan bruges til opbevaring af alt fra magasiner til fjernbetjeninger. Der er altså mange praktiske detaljer inkorporeret i dette ellers kompakte møbel.

Ønsker man at tilføje lidt mere personlighed til Ravenna sofaen, passer det grå betræk til langt de fleste farver, og det er derfor nemt at lægge en pyntepude eller lignende i møblet. Endnu en praktisk fordel ved denne sovesofa er, at den foldes ud fremad. Det vil sige, at du ikke behøver overveje, om der er plads til at lægge et ryglæn ned eller om sofaen er for tung til at trække ud fra væggen. Det er ikke et problem med denne sovesofa, fordi sengen foldes ud ved, at der trækkes et ekstra stykke madras ud under sofaens siddehynder.

Madrassen er lavet af koldskum, som er et kvalitetsmateriale, der gør, at man både ligger og sidder godt i møblet. I udfoldet tilstand måler sovepladsen 116×190 cm., så der er god plads til flere overnattende gæster. Køber du denne sovesofa, får du et pladsbesparende kvalitetsmøbel med det praktiske i fokus.

Fordele ved produktet:

 • Pladsbesparende sovesofa
 • Praktiske lommer på armlænene
 • Nem at trække ud til seng
 • Stilrent og neutralt design

Santo Sovesofa

Pladsbesparende design

Santo Sovesofa

Santo er endnu et godt eksempel på en praktisk og pladsbesparende sovesofa af høj kvalitet. Designet af denne sovesofa er meget klassisk med sine rene linjer og neutrale grå betræk. Da denne sovesofa ikke fylder særligt meget, er den specielt egnet til små hjem. Den passer perfekt ind på dit gæsteværelse, børneværelset eller i dit sommerhus. Hvis du gerne vil sætte et lidt mere personligt præg på sovesofaen, går det grå betræk godt sammen med langt de fleste farver, og du har derfor rig mulighed for at være kreativ i dine valg af pyntepuder eller -plaider.

Sovesofaens betræk er særdeles slidstærkt og holder sig godt selv ved daglig brug og slitage. Ligesom den foregående sovesofa her på listen foldes Santo også ud fremad, så du sagtens kan placere møblet op ad en væg. Sengen foldes ud ved, at der trækkes en skuffe ud under siddehynderne, hvori der er et ekstra stykke madras. Madrassen er lavet af kvalitetsmaterialet koldskum, som gør sovesofaen god både at sidde og ligge i. I udfoldet tilstand måler sovepladsen 140×197 cm., så der kan tilbydes to sovepladser. En ekstra praktisk detalje ved Santo er, at der under siddehynderne gemmer sig et lille opbevaringsrum, som kan bruges til ekstra sengelinned eller lignende. Denne sovesofa er altså ideel for dig, der leder efter en praktisk og behagelig sovesofa.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er nem at slå ud til seng
 • Særdeles pladsbesparende
 • Indbygget opbevaringsrum under siddehynderne
 • Slidstærkt betræk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hestbæk Sovesofa 144 & 414

To kvalitetssovesofaer

Hestbaek Sovesofa 144 & 414

Endnu engang er der tale om to sovesofaer, som er samme model, men som adskiller sig fra hinanden i deres udtryk. De to Hestbæk sovesofaer tilhører typen konferencemøbel og er dermed ikke et slængemøbel. Den har derimod et mere bænklignende udtryk, der gør den perfekt til placering i et gæsteværelse eller i udestuer. Den er i hvert fald et møbel, som sagtens kan stå fremme og benyttes til daglig.

Madrassen i disse sovesofaer tilbyder brugeren en helt særlig komfort. Den er nemlig lavet med Bonell fjedre og sikrer dermed dine overnattende gæster de optimale forhold for en god nattesøvn. Sovesofaen er også hurtig at slå ud til seng. Man trækker blot et ekstra stykke madras ud under sofaens siddehynde og fjerner ryghynderne. Udslået måler madrasoverfladen 140×200 cm, og kan passe til både én og to personer. Ser vi på forskellen på de to modeller, så er 414 klædt helt i ensfarvet mørkegråt stof, som giver sovesofaen et klassisk ensartet udtryk. 144 skiller sig en smule mere ud. Hynderne er beklædt med lysegråt betræk, mens stellet er i flot hvidolieret eg.

Uanset hvilken af de to versioner du vælger, får du et smukt og elegant møbel, hvor du hverken behøver at gå på kompromis med design eller komfort.

Fordele ved produktet:

 • Elegant konferencemøbel design
 • Komfortabel madras med Bonell fjedre
 • Nem at slå ud til seng
 • Fås i to elegante versioner

Innovation Living Aslak Sovesofa

Det miljøvenlige valg

Innovation Living Aslak Sovesofa

Nogle gange har man bare brug for et møbel, der tjener dets formål uden for meget ekstra lir. Her er Aslak fra Innovation Living en perfekt løsning. Der er tale om en klassisk sovesofa med lysegråt betræk uden armlæn og med ben i lakeret egetræ. Det helt enkle og klassiske design gør, at sovesofaen kan passe ind i langt de fleste hjem. Sofaen er perfekt som ekstra sovepladser på gæste- eller børneværelset, da det er et forholdsvist lille møbel, som er nemt at flytte rundt med. Madrassen i denne seng er af høj kvalitet. Den indeholder pocketfjedre, som bevæger sig individuelt og dermed sørger for den bedste komfort for hver enkelt bruger af sovesofaen. Aslak er nem at slå ud til seng. Man lægger blot ryglænet ned, men der er en ekstra detalje ved mekanismen i stellet. Når sengen er udslået, kan enden af sengen nemlig vippes lidt op til relax-position. En stor fordel ved denne sovesofa er, at den har ikke meget lav miljøbelastning, da betrækket er genanvendeligt og Øko-Tex certificeret. Der er altså tale om en minimalistisk sovesofa, som er mild mod miljøet og har et højt komfortniveau.

Fordele ved produktet:

 • Kvalitetsmadras med pocketfjedre
 • Betræk i miljøvenlige materialer
 • Kan indstillet i relax-position
 • Simpelt, minimalistisk design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Devon Flex Sovesofa

Sammensat af højkvalitets materialer

Devon Flex Sovesofa

Devon Flex er en sovesofa, som sikrer både gennemført design og et højt komfortniveau. Devon Flex er en nordisk udseende topersoners sofa med chaiselong, og den passer perfekt til dig, der leder efter en løsning, som både indeholder en kvalitetshverdagssofa men også en seng med et højt komfortniveau. Selvom sofaen i sig selv ikke udstråler megen personlighed, er det nemt at sætte et personligt præg på den med nogle pyntepuder. Det er naturligvis vigtigt, at madrassen i sovesofaen er af en vis kvalitet, hvilket Devon Flex fuldt ud lever op til. Madrassen er nemlig sammensat af højkvalitets materialer som koldskum og pocketfjedre. Dette sikrer, at møblet er særdeles godt både at ligge og sidde i.

Endnu en fordel ved denne sovesofa er, at ind- og udfoldningsmekanismen er utroligt nem at benytte. Her er endnu engang tale om at man blot trækker ud i stroppen under siddehynderne, og så kommer der et ekstra stykke madras til syne. Denne sovesofa er altså god både til gæsteværelset, den lille stue eller studieboligen. Den er lige så god en seng som den er sofa, hvilket er med til at kendetegne den som et møbel, der emmer af kvalitet hele vejen igennem.

Fordele ved produktet:

 • Enkelt og klassisk design
 • Høj madraskomfort pga. pocketfjedre og koldskum
 • Nem at folde ud til seng
 • Passer ind i de fleste hjem

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Ziggi Sovesofa

Sovesofaen til de ældre

Innovation Living Ziggi Sovesofa

Nogle gange behøver tingene ikke kompliceres unødvendigt. Det er Ziggi sovesofaen fra Innovation Living et fantastisk eksempel på. Her er nemlig tale om en sovesofa, der ikke har noget udfoldningssystem. Den er nemlig altid foldet ud. Dette møbel er bygget op således, at madrassen er helt flad, og ryglænet ganske enkelt bygges op af løstsiddende hynder, som tilkøbes og placeres ovenpå madrassen. Hynderne kan fås i flere forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget personlige præg på møblet. Eftersom sovesofaen konstant er slået ud, fylder den som udgangspunkt også lidt mere end normalt, men det har også sine fordele. Den er særligt god til hjem, hvor brugerne er ældre mennesker eller folk med rygproblemer.

Med sovesofaen medfølger også en opbevaringsboks til at ligge under madrassen. Selve madrassen er, ligesom samtlige af de foregående, af meget høj kvalitet. Den indeholder pocketfjedre, så madrassen tilpasser sig den enkelte brugers individuelle vægt og form. Udover den i forvejen suveræne madras, følger der også en god og tyk topmadras med i købet. Dette sikrer en endnu bedre nattesøvn for brugeren.

Fordele ved produktet:

 • Behøver ikke ind- og udfoldning
 • Kvalitetsmadras med medfølgende topmadras
 • Opbevaringsboks under sengen
 • Hynder i forskellige mønstre kan tilkøbes

Vilfred Sovesofa

Det retro valg

Vilfred Sovesofa

Vilfred er et fantastisk eksempel på en praktisk, pladsbesparende og moderne sovesofa af høj kvalitet. Designet er meget retro med sine rene linjer, neutrale grå betræk og knapper i ryglænet. Da denne sovesofa ikke fylder ret meget, er den særligt egnet til mindre hjem. Den passer perfekt ind på gæsteværelset, børneværelset eller i et stilrent sommerhus.

Hvis du ønsker at sætte et mere personligt præg på sovesofaen, går det grå betræk godt sammen med langt de fleste farver, og du har derfor rig mulighed for at være kreativ i dine valg af pyntepuder eller -plaider. Sovesofaens betræk er lavet af polyester og benene er i gummitræ. Vilfred er nem at holde ren. Den skal blot støvsuges og tørres af med en fugtig klud, når den trænger.

Ligesom flere af de foregående sovesofaer på listen, slås møblet nemt og hurtigt ud til seng, blot ved at lægge ryglænet ned. I udfoldet tilstand måler sovepladsen 108×180 cm., så der er god plads. Alt i alt er Vilfred sofaen fra Living&more en stilren og retro sovesofa, som er nem at holde og kan passe ind i alle hjem. Den er et holdbart og alsidigt møbel, som kan følge dig fra hjem til hjem i mange år.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er nem at slå ud til seng
 • Retro og stilrent design
 • Nem at holde ren
 • God madrasplads i udslået tilstand

Living & More Lucy sovesofa

Romantisk design

Living&More Lucy sovesofa

Lucy sovesofaen fra Living&more er endnu et eksempel på en sovesofa, der til forveksling ligner en helt almindelig trepersoners sofa. Den har et meget klassisk design med rene linjer og træben, men det bløde, rosa velourbetræk gør, at sofaen alligevel tilføjer liv og dynamik til ethvert rum. Lucy kan passe ind alle steder, om det så er stuen, gæsteværelset eller teenageværelset. Dog er det oplagt at placere denne sovesofa i stuen, da man som nævnt ikke kan se på den, at det er en sovesofa. Sofaen slås nemt ud til seng ved at lægge ryglænet ned. I udslået tilstand måler madrassen 110×190.

Ligesom det forrige møbel på listen, er denne sovesofa nem at holde pæn i mange år. Den skal blot støvsuges, og hvis der spildes på betrækket, kan det tørres af med en fugtig klud. Når du køber denne sovesofa, køber du altså ikke blot praktiske ekstra sovepladser til dine gæster men også et møbel med masser af personlighed, som vil tilføje noget helt særligt til dit hjem.

Fordele ved produktet:

 • Nem at holde ren i lang tid
 • God soveplads til overnattende gæster
 • Lækkert og luksuriøst velourbetræk
 • Nem og hurtig at slå ud til seng

Istria Sovesofa

Praktisk og elegant

Istria Sovesofa

Dette er et fantastisk eksempel på en praktisk, pladsbesparende og elegant sovesofa af høj kvalitet. Designet er retro med sine rene linjer, neutrale grå betræk og syningsmønster i hynderne. Da denne sovesofa ikke fylder ret meget, er den særligt egnet til mindre hjem. Den passer perfekt ind på gæsteværelset eller i dit sommerhus.

Hvis du ønsker at sætte et mere personligt præg på sovesofaen, går det grå betræk godt sammen med langt de fleste farver, og du har derfor rig mulighed for at være kreativ i dine valg af pyntepuder eller -plaider. Sovesofaens betræk er lavet af polyester, og benene er i sortmalet gummitræ. Stoffet er nemt at holde rent. Det skal blot støvsuges og tørres af med en fugtig klud, når det trænger. Ligesom flere af de foregående sovesofaer på listen, slås møblet nemt og hurtigt ud til seng, blot ved at lægge ryglænet ned. Alt i alt er dette en stilren og retro sovesofa, som er nem at holde, og som kan passe ind i alle hjem. Den er et holdbart og alsidigt møbel, som kan holde til at blive brugt i mange år.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er nem at slå ud til seng
 • Retro og stilrent design
 • Nem at holde ren
 • Sovesofaen er slidstærk og holder i mange år

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Karup Chico Sovesofa

Unik og praktisk

Karup Chico Sovesofa

Chico sovesofaen fra Karup er noget helt andet end de tidligere sovesofaer her på listen. Her er nemlig tale om et møbel uden armlæn, ben og ryglæn. Men hvad er der så tilbage? Sofaen er sammensat af tre forskellige elementer: to tatami måtter, to madrasser og fire puder, der fungerer som ryghynder. Sofaens dele er ikke forbundet på nogen måde, så de kan skilles ad og sammensættes præcist, som dine behov dikterer. Møblet rummer både muligheder for et helt almindeligt siddemøbel, hvis du stabler begge måtter og madrasser, men lægger du måtterne individuelt med en madras på hver, er der mulighed for både en dobbeltseng og to enkeltsenge.

Ligesom den foregående sovesofa her på listen, så har dette møbel en afslappet elegance over sig i kraft af de indbydende hynder. Også ligesom den foregående, kan hynderne til denne sovesofa fås i adskillige farver, så du kan give den det udtryk, du ønsker. Hvis du køber denne sovesofa, får du altså både et praktisk, alsidigt og utrolig komfortabelt møbel, som kan bruges ved mange lejligheder og i alle hjemmets rum.

Fordele ved produktet:

 • Indbydende og komfortabelt design
 • Praktisk og alsidigt møbel – kan tage flere former
 • Hynderne fås i flere farver
 • Anderledes og unikt møbel

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Grab Sovesofa

Skaber hygge i hjemmet

Grab Sovesofa

Hvis du leder efter en let, praktisk og behagelig løsning på ekstra sovepladser til dit sommerhus, så er Grab den perfekte sovesofa for dig. Grabs design trækker nemlig inspiration fra hyggelige havemøbler og skaber på den måde en hyggelig sommerlig stemning i det rum, som du vælger at placere den i. Sofaen er sammensat af et sort stel, som er fyldt ud med store, fyldige hynder, som indbyder dig til at smide dig i dem. Når sofaen skal slås ud til seng, ligger man blot ryglænet ned, og så har man en madrasoverflade, der uden problemer kan fungere som soveplads for to personer.

De luksuriøse hynder i sovesofaen kan fås i flere forskellige farver og kan derved komme til at passe sammen med dine andre møbler, uanset hvilken farve de har. Overordnet set er Grab sovesofaen fra Karup Design en perfekt gæsteseng for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med din boheme indretningsstil. Dette møbel vil opfylde dine behov, uagtet om du skal bruge den som en behagelig sofa til hyggelige stunder, eller om dine overnattende gæster skal have en komfortabel soveplads.

Fordele ved produktet:

 • Afslappet bohemeagtigt design
 • Hynderne fås i flere farver
 • Sovesofaen slås nemt og hurtigt ud til seng
 • Passer perfekt til dit sommerhus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Innovation Living Puzzle Wood Sovesofa

Unikt design

Innovation Living Puzzle Wood Sovesofa

Dette er endnu en kvalitetssovesofa fra Innovation Living. Her er dog ikke tale om en helt så klassisk model som de tidligere. Denne har nemlig et meget særpræget udseende, som også indikeres i navnet, da de to dele af møblet passer sammen som puslespilsbrikker. Dette giver et karakteristisk og unikt udseende, som virkelig skiller sig ud og giver karakter til hjemmet. De specielle hyndeformer er placeret på nogle stilrene egetræsben, som skaber et lækkert helhedsindtryk. Da dette, ligesom de foregående, er en kvalitetssovesofa, er den naturligvis også udstyret med pocketfjedre i madrassen for en høj komfort. Betrækket til dette møbel fås i flere forskellige materialer, så du kan vælge netop den stil, der vil passe bedst ind hos dig, uanset om det skal stå i et gæsteværelse, i sommerhuset eller på teenageværelset. Udfoldningsmekanismen på denne sovesofa er hurtig og nem at bruge og kan benyttes af alle. Man klikker blot ryglænet lidt fremad, og så kan det uden besvær lægges ned. Udslået måler madrassen 110×200 og kan derfor tilbyde liggeplads til både én og to overnattende gæster. Her får du altså den ideelle sovesofa, hvis du leder efter et kvalitetsmøbel med masser af personlighed.

Fordele ved produktet:

 • Karakteristisk og unikt design
 • Pocketfjederkerne sikrer optimal komfort
 • Fås med betræk i forskellige materialer
 • Nem at slå ud til seng

Karup Beat Sovesofa

Bohemeagtigt design

Karup Beat Sovesofa

Denne sovesofa skiller sig ud fra resten af denne oversigt i kraft af dens moderne og anderledes design. Her er nemlig tale om en sovesofa, der i sammenfoldet tilstand, på mange måder er en bænk med hynder i. Stellet er nemlig lavet i lyst træ og har to høje armlæn. Ryglænet, armlænene og siddepladsen i midten er dækket af store lækre hynder, som gør sofaen utroligt indbydende at se på.

Denne sovesofa slås ud lidt anderledes end de fleste af de tidligere sovesofaer. Armlænene kan lægges ned – lægger du det ene ned, har du en behagelig chaiselong, og lægger du dem begge ned, har du en skøn enmandsseng. De lækre sofahynder kan fås i flere farver, så du kan udskifte dem løbende, hvis du ønsker lidt fornyelse. Generelt er dette et møbel, der bringer en nærmest bohemeagtig stemning ind i hjemmet. Sovesofaen er både afslappet og elegant i sin udførelse, og så giver den plads til en ekstra overnattende gæst, når der er brug for det.

Fordele ved produktet:

 • Indbydende og behageligt design
 • Nem at slå ud til chaiselong eller seng
 • Hynderne fås i flere farver
 • Passer specielt godt i sommerhuset eller udestuen

Faith, Fenton og Asger

Perfekt til børneværelset

Faith, Fenton and Asger

Her kan man tale om tre søskende indenfor kvalitetssovesofaer – Faith, Fenton og Asger er nemlig alle sammen ens indvendigt, men adskiller sig fra hinanden, når det kommer til betrækket. Det der gør sig gældende for dem alle tre er det praktiske aspekt. Disse sovesofaer er designet, så de uden besvær kan laves fra sofa til seng og tilbage igen på få sekunder. Ryglænet er lavet med et klik-system, som lader dig indstille på ryglænet samt ligge det helt ned. Sovesofaen er sammensat af en tyk bundmadras, samt en lidt tyndere overmadras, som giver et moderne look til møblet.

Denne model af sovesofa egner sig særligt godt til børne- eller teenageværelset. Den er god at sidde og ligge i, den er pladsbesparende, og den er let at flytte rundt på, hvis værelset pludselig skal have en makeover. Hvis vi kigger på forskellene på de tre sovesofaer, så skiller Asger sig mest ud fra de to andre. Faith og Fenton er nemlig begge beklædt med Porter stof; Faith i en helt mørkegrå farve og Fenton med grå top- og hvid bundmadras. De er begge klassiske og kan passe ind på både drenge- og pigeværelser. Asger er derimod beklædt i sort kunstlæder. Det giver den det seje, rå look som lædermøbler har, men uden al den besværlige pleje, som der følger med et møbel i ægte læder.

Uanset om du vælger Faith, Fenton eller Asger, så får du altså en god sovesofa, så du kan frit vælge den, der passer bedst til den stil, du eller dit barn ønsker til sit værelse.

Fordele ved produktet:

 • Pladsbesparende
 • Nemme at folde ud til seng
 • Lette at flytte rundt på
 • Vælg den stil, der passer bedst til dig

Vito sovesofa

Passer ind i alle hjem

Vito sovesofa

Vito er endnu en sovesofa, som både tilbyder lækkert design og god komfort. Vito er en elegant og stilren topersoners sofa med chaiselong, og den er det ideelle valg for dig, der leder efter en løsning, som både indeholder en hverdagssofa af høj kvalitet men også en seng, der tilbyder den nødvendige komfort. Det er nemt at sætte dit personlige præg på sovesofaen ved at lægge nogle flotte pyntepuder i den eller lægge et dekorativt tæppe hen over ryggen.

En praktisk detalje ved denne sovesofa er, at den er vendbar. Det vil sige, at hvis du tager dette møbel med dig, når du flytter, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt en venstrevendt sofa passer ind i din nye stue, for chaiselongen kan nemt flyttes over på den modsatte side. Sovesofaens betræk er lavet i praktisk grå polyester, som holdes rent med støvsugning og aftørring med fugtig klud. En fordel ved Vito er, at ind- og udfoldningsmekanismen er utroligt nem at benytte. Her er endnu engang tale om, at man blot lægger sovesofaens ryglæn ned. I udslået tilstand måler madrassen 130×198 cm. Der er altså rigeligt med plads til flere overnattende gæster på denne sovesofa. Vito er altså god både til gæsteværelset og til den lille stue.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er vendbar
 • Moderne og elegant design
 • Sovesofaen slås hurtigt og nemt ud til seng
 • Passer til både én og to personer

Dragør Sovesofa

Masser af sofa for pengene

Dragor Sovesofa

Her er endnu en sovesofa, hvor du virkelig får noget for pengene. Det er en af de største sovesofaer her på listen, og hvis den skal placeres i andre rum end stuen, skal det være fordi, der er særligt god plads. Her er nemlig tale om en hjørnesovesofa med åben ende i den ene side, og en sovesofa gemt under de to siddehynder. Det er dog ikke kun sofaens størrelse, som gør den imponerende. Den er nemlig et kvalitetsmøbel hele vejen igennem. Betrækket er i dessin Portland, som er af særdeles høj kvalitet.

Madrassen, som gemmer sig bag betrækket, er også af høj kvalitet. Den består nemlig af både Bonell fjedre og koldskum, som sikrer optimal komfort, både når du sidder og ligger på den. Sovesofaen er også nem at slå ud og ind. Man trækker nemlig bare ud i stroppen under siddehynderne og skubber den tilbage ind, når man skal folde den sammen. Som en ekstra bonus ved dette møbel, er der opbevaring under chaiselongen. Der er altså rigeligt plads til ekstra sengelinned, børnenes legetøj eller hvad end, du kan forestille dig. Alt i alt er denne sovesofa fra Dragør et dejligt møbel, som kan rumme hele familien.

Fordele ved produktet:

 • Stor og rummelig sovesofa
 • God madras med koldskum og Bonell fjedre
 • Praktisk opbevaring i chaiselongen
 • Betræk i høj kvalitet

Kos Sovesofa

Et vendbart kvalitetsmøbel

Kos Chaiselong Sovesofa

Her har vi endnu en sovesofa, som både tilbyder lækkert design og god komfort. Kos er en flot og nordisk udseende topersoners sofa med chaiselong, og den er det ideelle valg for dig, der leder efter en løsning, som både indeholder en hverdagssofa af høj kvalitet men også en seng, der tilbyder den nødvendige komfort. Det er nemt at sætte dit personlige præg på sovesofaen ved at lægge nogle flotte pyntepuder i den eller svinge et dekorativt tæppe hen over ryggen.

En praktisk detalje ved denne sovesofa er, at den er vendbar. Det vil sige, at hvis du tager dette møbel med dig, når du flytter, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt en venstrevendt sofa nu vil passe ind i din nye stue, for chaiselongen kan nemt flyttes over på den modsatte side. Sovesofaens betræk fås i mange forskellige farver, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Ser vi på sofaens kvalitet hvad angår madrassen, så er der tale om et meget højt komfortniveau. Madrassen er nemlig sammensat af koldskum og pocketfjedre, som gør sofaen særdeles god både at sove og ligge i.

Endnu en fordel ved denne sovesofa er, at ind- og udfoldningsmekanismen er utroligt nem at benytte. Her er endnu engang tale om, at man blot trækker ud i stroppen under siddehynderne, og så kommer der et ekstra stykke madras til syne, der samlet skaber et madrasmål på 168×200 cm. Der er altså rigeligt med plads til flere overnattende gæster på denne sovesofa. Denne sovesofa er altså god både til gæsteværelset og til den lille stue. Den er lige så god en seng, som den er sofa, hvilket giver et samlet indtryk af et gennemført kvalitetsmøbel.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er vendbar
 • Pocketfjedre og koldskum sikrer højt komfortniveau
 • Nem at slå ud til seng
 • Fås i mange forskellige farver

Innovation Living Splitback Styletto

Tilpasses for bedst mulig komfort

Innovation Living Splitback Styletto

Denne sovesofa fra Innovation Living er et møbel, hvor det tydeligt kan mærkes, at der i alle henseender er kælet for detaljen. Den er skabt, ligesom foregående sovesofa her på listen, til at være lige så god en sofa, som den er seng. Madrassen har pocketfjederkerne, så den tilpasser sig, hvem end der ligger eller sidder på den. Denne sovesofa kommer også med et todelt ryglæn. Det vil sige, at de kan lægges ned individuelt. Derudover kan de hver især også indstilles på tre forskellige niveauer: Helt oprejst, halvt nedlagt og helt nedlagt, så du kan tilpasse ryglænet til lige netop dine præferencer. Udfoldningsmekanismen i denne sovesofa er meget let og enkel at bruge. Man skubber bare ryglænet lidt fremad, så det låser op, og derefter kan det lægges ned. Madrasoverfladen er på 115x210cm. og kan derfor både anvendes af én eller to personer. Som en ekstra fordel, kan man få den stilrene sofa i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer til det rum, du ønsker, den skal stå i. Her får du altså en flot og stilren topersonerssofa, som passer ind de fleste steder, og som kan benyttes af unge som gamle.

Fordele ved produktet:

 • Individuelt indstilleligt dobbeltryglæn
 • Pocketfjedre sikrer høj komfort
 • Betrækket fås i flere farver
 • Stilrent og alsidigt design

Innovation Living Idun Sovesofa

Designet som en helt almindelig sofa

Innovation Living Idun Sovesofa

Hvis man leder efter en sovesofa, som også skal tjene som den primære sofa i dagligstuen, så vil man oftest lede efter en sovesofa, som ikke ligner en sovesofa. Her er Idun fra Innovation Living en fantastisk løsning. I sammenfoldet tilstand ligner den nemlig intet andet end en rigtig flot og komfortabel almindelig sofa. Hvis man ikke ved det, er der ingen tydelige tegn på, at dette møbel er lige dele sofa og seng. Idun har et luksuriøst udseende med lækre, polstrede armlæn og ben i træ. Hvad angår komfort, er denne sovesofa også i topklasse. Madrassen er udrustet med en pocketfjederkerne, som sikrer at madrassen tilpasser sig den enkelte bruger af sengen.

Som en sidste fordel er sovesofaen nem at slå ud og ind. Dette er altså et kvalitetsprodukt, som egner sig særligt godt som stuemøbel, da det til forveksling ligner en helt almindelig sofa. Sovesofaen er gennemført, både hvad angår design og komfort, så du ikke behøver at gå på kompromis med din forventninger til en god sovesofa.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen kommer med lækre, polstrede armlæn
 • Ligner en helt almindelig sofa
 • Pocketfjedre giver dig en optimal nattesøvn
 • Nem at folde ud til seng

Cubed 140 Deluxe

Det pladsbesparende valg

Cubed 140 Deluxe

Denne sovesofa er en fantastisk mulighed for alle, der ikke har synderligt meget plads i hjemmet. Den er nemlig designet således, at den i sammenfoldet tilstand er meget lille og kompakt, men alligevel kan slås ud til en stor seng på 140×200 cm., som uden problemer kan rumme to personer. Sofaens klassiske design egner sig særligt godt til et gæsteværelse eller børneværelse, da den, som nævnt, er yderst pladsbesparende.

Endnu engang er der tale om et møbel med en håndsyet kvalitetsmadras. Den indeholder fjedre, som sørger for, at madrassen tilbyder et højt komfortniveau. Betrækket fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den mulighed, som passer til dine personlige præferencer. Ind- og udfoldningsmekanismen på denne sovesofa er lidt anderledes end på de foregående sovesofaer. Siddehynden ligger nemlig dobbelt, og den ene halvdel af madrassen kan dermed foldes ud fortil. Under siddehynden sidder også et ekstra sæt ben, som man nemt og hurtigt folder ud og ind, når man skal benytte senge funktionen. Til sidst vipper man blot ryglænet ned, og så er den lille, kompakte sofa blevet til en stor dobbeltmadras. Dette er altså sofaen til dig, som ikke leder efter et kæmpe møbel, men derimod kæmpe komfort gemt i et lille møbel.

Fordele ved produktet:

 • Fylder meget lidt i sammenfoldet tilstand
 • God og komfortabel madras
 • Fås i flere farver
 • Passer til både én og to personer

Generelt omkring køb af sovesofaer

Uanset hvilken af ovenstående sovesofaer, du tænker vil passe bedst til dine behov og dit hjem, er der nogle helt grundlæggende ting, som du bør tage stilling til. En af de vigtigste ting er: hvor ofte skal der soves på denne sovesofa? For selvom sovesofaerne her på listen er af topkvalitet, så anbefales det sjældent at sove på en sovesofa hver eneste nat, fordi de grundlæggende er mere hårde end almindelige senge. Derfor kan man godt blive nødt til at gøre det alligevel. Det kan være fordi der ikke er plads til både en seng og en sofa i din studielejlighed, eller fordi din teenagedatter simpelthen ikke kan leve med andet end en sovesofa på sit nye værelse. I den type situationer, er det meget vigtigt at købe en topmadras med, som man lægger ovenpå madrassen, når sovesofaen er slået ud. I dette tilfælde kan det være smart at købe en af ovenstående muligheder med indbygget opbevaringsbokse. Så har man et sted at opbevare sin topmadras, når man ikke bruger den.

En anden af de ting der er vigtige at overveje i valget af din sovesofa, er hvis du ønsker dig en sovesofa med chaiselong. Her kan det nemlig være vigtigt at sørge for, at din chaiselongsofa er vendbar, hvis du forestiller dig, at det er en sofa, der skal med i fremtidige boliger. Der er nemlig langt større sandsynlighed for, at din sovesofa også kan komme til at passe ind i dit nye hjem, hvis du selv kan bestemme, hvilken side chaiselongen skal placeres i.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Denne side er anmeldt af: Nansen T. Andresen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar