Her er et overblik over de sovesofaer, som klarer sig godt i test. Vi har samlet denne oversigt som en guide til, hvordan du bedst vælger den rigtige sovesofa for dig. På den måde kan redakationen give det bedste bud på den sovesofa som er bedst i test. Der bliver jævnligt udført tests af de sovesofaer som findes på markedet, og her finder du de bedste.

En sovesofa er et fantastisk møbel, som kan skabe utroligt meget værdi for ejeren, hvis du vel at mærke, har valgt den helt rigtige. Uanset hvad dine behov er, så er der en sovesofa her på listen, som matcher dem. Lad dig inspirere af nedenstående oversigt, og find den bedste for dig.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anderkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens faglige, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi hos bedzzz.dk vurderer sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Alt dette målt op imod pris og kvalitet. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogen af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Frode Sovesofa – sovesofa med springmadras

 • OEKO-TEX certificeret betræk
 • 140 x 200 cm med ekstra opbevaringsplads
 • Fås med og uden armlæn
Frode Sovesofa – 140 x 200 cm med ekstra opbevaringsplads
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Det er intet problem at have overnattende gæster, når din Frode Sovesofa kan forvandles til en god halvandenmandsseng. Madrassen er en rigtig springmadras, der giver god komfort lig en rigtig seng, mens smart opbevaringsplads gør det nemt at gemme dyner og puder væk i hverdagen.

Halvandenmandsseng med opbevaringsplads

Du kan nemt folde Frode ud, når den skal bruges som soveplads. Ryglænet kan skubbes tilbage og integreres med sædet, så du får en god seng på 140 x 200 cm. Det er standardmål for en helt almindelig halvandenmandsseng, hvor der nemt kan sove 2 personer.Sovesofaen er betrukket i et lækkert møbelstof, der både er kraftigt og blødt at røre ved. Alle tekstiler er Oeko-Tex certificerede, så du kan være tryg ved materialerne. Du kan få betrækket i lyseblå eller grå alt efter dine ønsker.Frode Sovesofa er en af modellerne i oversigten, der byder på opbevaringsplads. Det betyder, at der under madrassen i bunden af sovesofaen er et magasin, hvor du kan opbevare dyner og puder. Derfor slipper du for at skulle rode i skuffer og skabe, når dine gæster skal bruge sengetøj.

Med springmadras og valgfri armlæn

Frode er bygget op med en springmadras i bunden. Springmadrasser finder du også i almindelige senge, hvor sovesofaer oftest blot er lavet med skumkerne.Indeni springmadrassen sørger pocketfjedre for, at kroppen får den rigtige støtte, når du hviler på madrassen. Frode føles derfor præcis som en almindelig seng, hvis du kamuflerer overgangen mellem ryglæn og sæde med en topmadras.Du kan få Frode Sovesofa både med og uden armlæn. Vælger du armlæn til, er de i samme flotte lyse træ, som også benene er fremstillet i. Modellen er 200 cm i bredden uden armlæn, og armlænene giver 15 cm ekstra i bredden, som du skal være opmærksom på.

Frode Sovesofa vs. markedet

Med mange gode modeller i oversigten er det detaljerne, der kan være afgørende. Med Frode Sovesofa får du både god liggekomfort til dine gæster, mens modellen har ekstra opbevaringsplads.Sovesofaer er i forvejen multifunktionelle møbler, der sparer plads i mindre hjem. Derfor kan integreret opbevaringsplads være en rigtig god løsning. Frode har et opbevaringsmagasin, som gør den ekstra attraktiv for dig, der bor mindre eller har brug for smart plads til sengetøjet.Du kan vælge Frode, hvis opbevaringsplads er afgørende, og komforten skal være god med en rigtig springmadras.

Specifikationer:

 • Klassisk sovesofa med liggemål på 140 x 200 cm
 • Med indbyggede pocketfjedre for komfort
 • Magasin til opbevaring
 • Oeko-Tex certificeret betræk

Puzzle Cubic Sovesofa – designer sovesofa med justerbart ryglæn

 • Justerbart ryglæn
 • Nem at slå ud
 • Excess pocketfjedre som giver samme komfort som en seng
Puzzle Cubic Sovesofa – Minimalistisk design med justerbart ryglæn
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Puzzle Cubic fremstår helt enkel og minimalistisk og er designet af Peter Weiss for Innovation living. Den er derfor let at finde plads til, og den kan sikre ekstra sovepladser mange år ud i fremtiden.

Når du slår sovesofaen ud, glider delene perfekt sammen, så du får et liggemål på 115 x 200 cm til overnattende gæster.

Fra sofa til lille halvandenmandsseng

Sovesofaen Puzzle Cubic måler i sig selv H76 x B200 x D89 cm. Det er en god størrelse, hvor der nemt kan sidde 2 til 3 personer sammen. Siddehøjden på 38 cm er meget behagelig, når du skal sætte dig og rejse dig fra sovesofaens sæde.Ryglænet på Puzzle Cubic kan indstilles til 3 forskellige niveauer, så du får mange muligheder. Når ryglænet er helt oppe, er der en klassisk sofa at sidde i, og du kan tippe ryglænet let, hvis du ønsker en mere afslappet position.Du slår sovesofaen ud ved at lægge selve ryglænet ned. Ryglænet passer perfekt til selve sædet, så de glider sammen og danner en plan liggeflade.

God komfort med Excess PocketSpring

Når sovesofaen er slået ud, når du et liggemål på 115 x 200 cm. Det svarer til en lille halvandenmandsseng, hvor der kan sove 1 gæst eller et par, der ikke har noget imod at ligge tæt.Puzzle Cubic er bygget op af gode og solide boxmadrasser, der indeholder Excess pocketfjedre. De er med til at give sovesofaen en god trykaflastende komfort, der er tilsvarende en helt almindelig seng.Fordi ryglæn og sæde tilsammen danner sengefladen, kan du med fordel tilkøbe en topmadras. Topmadrassen vil kamuflere overgangen fra de to dele af sovesofaen, og det beskytter din sovesofa mod slid.

Puzzle Cubic Sovesofa vs. markedet

Puzzle Cubic er helt perfekt, hvis du foretrækker strømlinede og minimalistiske møbler i dit hjem. Sovesofaen er stringent med skarpe former, der står på helt tynde ben for et let udtryk.I forhold til mange lignende sovesofaer på markedet, er komforten rigtig god med Puzzle Cubic. Boxmadrasser med Excess pocketfjedre gør sovesofaen komfortabel, hvor mange andre modeller fremstilles med en skummadras. Du kan derfor byde dine gæster på en rigtig god soveplads, der yder samme komfort som en almindelig seng – bare uden at skulle lave plads til den i hverdagen.  

Fordele ved produktet:

 • Enkelt og minimalistisk design
 • Excess PocketSpring i madrassen
 • Justerbart ryglæn
 • Nem at slå ud

Specifikationer:

 • Højde: 81 cm
 • Bredde: 200 cm
 • Siddehøjde: 41 cm
 • Sovemål: 120 x 200 cm

Karup Chico Sovesofa

 • Unik og praktisk
Karup Chico Sovesofa
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Chico sovesofaen fra Karup er noget helt andet end de tidligere sovesofaer her på listen. Her er nemlig tale om et møbel uden armlæn, ben og ryglæn. Men hvad er der så tilbage? Sofaen er sammensat af tre forskellige elementer: to tatami måtter, to madrasser og fire puder, der fungerer som ryghynder. Sofaens dele er ikke forbundet på nogen måde, så de kan skilles ad og sammensættes præcist, som dine behov dikterer. Møblet rummer både muligheder for et helt almindeligt siddemøbel, hvis du stabler begge måtter og madrasser, men lægger du måtterne individuelt med en madras på hver, er der mulighed for både en dobbeltseng og to enkeltsenge.

Ligesom den foregående sovesofa her på listen, så har dette møbel en afslappet elegance over sig i kraft af de indbydende hynder. Også ligesom den foregående, kan hynderne til denne sovesofa fås i adskillige farver, så du kan give den det udtryk, du ønsker. Hvis du køber denne sovesofa, får du altså både et praktisk, alsidigt og utrolig komfortabelt møbel, som kan bruges ved mange lejligheder og i alle hjemmets rum.

Fordele ved produktet:

 • Indbydende og komfortabelt design
 • Praktisk og alsidigt møbel – kan tage flere former
 • Hynderne fås i flere farver
 • Anderledes og unikt møbel

Specifikationer:

 • Mål: 85 x 200 x 80 cm
 • Seng: 17,5 x 160 x 200 cm
 • Pude str: 50 x 55 cm

Dublexo Splitback Frej Sovesofa – Justerbare ryglæn og hovedende for komfort

 • Klassisk design
 • Ryglænet kan deles i to og justeres
 • Fremstillet med springmadras for optimal komfortfølelse
Dublexo Splitback Frej Sovesofa – Justerbare ryglæn og hovedende for komfort
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Dublexo Splitback Frej Sovesofa er en flot og strømlinet model fra Innovation Living. Designet er klassisk, hvilket giver elegance til din indretning.

Indbygget i sovesofaen finder du splitback-funktionen, der også giver navn til modellen. Ryglænet kan deles i to og justeres individuelt for optimal sidde- og liggekomfort.

Ekstra benlængde og splitback-funktion

Dublexo Splitback Frej Sovesofa er bygget op omkring den smarte splitback-funktion. Ryglænet kan deles i 2, hvor de kan indstilles individuelt. Du kan derfor læne dig længere tilbage, hvis du skal sidde mere behageligt, mens din sidemakker kan sidde ret op og ned.Du folder sengen ud ved at lægge begge ryglæn ned. Liggemålet på Dublexo Splitback Frej Sovesofa er 115 x 210 cm.Bredden er derfor tilsvarende en mindre halvandenmandsseng, mens der er ekstra længde til benene. Du kan derfor vælge Dublexo Splitback Frej Sovesofa, hvis du har høje familiemedlemmer eller venner, der skal kunne overnatte uden kolde tæer.

Sørg for komfort til overnattende gæster

Sovesofaen designet af Innovation Living er fremstillet med ægte springmadrasser. I mange sovesofaer finder du blot en kerne af skum, der ikke yder samme komfort som en rigtig seng. Derfor får du en ekstra god komfortfølelse, hvis du vælger Dublexo Splitback Frej.Dublexo Splitback Frej Sovesofa og Dublexo Splitback Eik er 2 sofaer fra Innovation Living, der er næsten ens. Forskellen på de to sovesofaer er, at Frej har armlæn integreret i designet.Armlænene på modellen Dublexo Splitback Frej er lavet i samme flotte lyse træ, som benene også er lavet i.

Dublexo Splitback Frej Sovesofa vs. markedet

Du skal vælge Dublexo Splitback Frej, hvis du ønsker en multifunktionel sovesofa med pocketfjedre, der yder en rigtig god komfort. De justerbare ryglæn og de 4 niveauer, som hovedenden kan indstilles til, gør det let at finde en komfortabel liggeposition, om du læser, ser fjernsyn eller sover på Dublexo Splitback Frej Sovesofa.Modellen er lidt længere end andre tilsvarende modeller i oversigten grundet armlæn. Sovesofaen er i alt 232 cm bred. Du kan derfor overveje Dublexo Splitback Frej, hvis du har god plads til den ekstra lange sofa med flotte lyse træarmlæn.

Fordele ved produktet:

 • Multifunktionel sovesofa
 • Smart splitback-funktion
 • Ekstra længde på 210 cm
 • Med springmadras for øget liggekomfort

Specifikationer:

 • Højde: 82 cm
 • Bredde: 232 cm
 • Siddehøjde: 44 cm
 • Sovemål: 115×210 cm

Grab Sovesofa

 • Skaber hygge i hjemmet
Grab Sovesofa
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du leder efter en let, praktisk og behagelig løsning på ekstra sovepladser til dit sommerhus, så er Grab den perfekte sovesofa for dig. Grabs design trækker nemlig inspiration fra hyggelige havemøbler og skaber på den måde en hyggelig sommerlig stemning i det rum, som du vælger at placere den i. Sofaen er sammensat af et sort stel, som er fyldt ud med store, fyldige hynder, som indbyder dig til at smide dig i dem. Når sofaen skal slås ud til seng, ligger man blot ryglænet ned, og så har man en madrasoverflade, der uden problemer kan fungere som soveplads for to personer.

De luksuriøse hynder i sovesofaen kan fås i flere forskellige farver og kan derved komme til at passe sammen med dine andre møbler, uanset hvilken farve de har. Overordnet set er Grab sovesofaen fra Karup Design en perfekt gæsteseng for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med din boheme indretningsstil. Dette møbel vil opfylde dine behov, uagtet om du skal bruge den som en behagelig sofa til hyggelige stunder, eller om dine overnattende gæster skal have en komfortabel soveplads.

Fordele ved produktet:

 • Afslappet bohemeagtigt design
 • Hynderne fås i flere farver
 • Sovesofaen slås nemt og hurtigt ud til seng
 • Passer perfekt til dit sommerhus

Specifikationer:

 • Mål: 93 x 204 x 90 cm
 • Seng: 43 x 130 x 204 cm
 • Madras str: 130 x 190 cm

Sigmund Sovesofa – sovesofa som dobbeltseng

 • Den ideelle gæsteseng
Sigmund sovesofa
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Sigmund er et pragteksempel på en daybed og sovesofa i én. Designet er stilrent og tillader derfor, at dette møbel sagtens kan placeres i stuen, gæsteværelset eller entréen som et elegant og behageligt slængemøbel. Madrassens overside er bulet og har et kvadratisk syningsmønster, hvilket giver denne sovesofa et indbydende og eksklusivt udtryk. Sovesofaen, Sigmund, er udstyret med en tyk madras med mørkegråt polyester betræk og nogle elegante ben i lyst egetræ, som giver et luksuriøst helhedsindtryk.

Denne daybead vil fungere perfekt som gæsteseng. Sammenfoldet måler den 200×42 og kan uden problemer rumme én person, men den øverste madras kan foldes ud, hvilket giver rigeligt soveplads til to personer. Der er altså her tale om en sovesofa, som du kan bruge på alskens måder. Som sovesofa er den ideel som gæsteseng, da det ikke er et møbel, som du behøver at gemme væk, når du ikke bruger det. Når du ikke lige har gæster, så er den et alment flot siddemøbel, som vil passe godt ind i de fleste hjem.

Fordele ved produktet:

 • Stilrent og luksuriøst design
 • Ideel som gæsteseng
 • Nem at folde ud til dobbelt bredde
 • Passer til både én og to personer

Specifikationer:

 • Højde: 82 cm
 • Bredde: 200 cm
 • Siddehøjde: 44 cm
 • Sovemål: 80/160 x 200 cm
 • 5 års garanti

Her kan man tale om tre søskende indenfor kvalitetssovesofaer – Faith, Fenton og Asger er nemlig alle sammen ens indvendigt, men adskiller sig fra hinanden, når det kommer til betrækket. Det der gør sig gældende for dem alle tre er det praktiske aspekt. Disse sovesofaer er designet, så de uden besvær kan laves fra sofa til seng og tilbage igen på få sekunder. Ryglænet er lavet med et klik-system, som lader dig indstille på ryglænet samt ligge det helt ned. Sovesofaen er sammensat af en tyk bundmadras, samt en lidt tyndere overmadras, som giver et moderne look til møblet.

Denne model af sovesofa egner sig særligt godt til børne- eller teenageværelset. Den er god at sidde og ligge i, den er pladsbesparende, og den er let at flytte rundt på, hvis værelset pludselig skal have en makeover. Hvis vi kigger på forskellene på de tre sovesofaer, så skiller Asger sig mest ud fra de to andre. Faith og Fenton er nemlig begge beklædt med Porter stof; Faith i en helt mørkegrå farve og Fenton med grå top- og hvid bundmadras. De er begge klassiske og kan passe ind på både drenge- og pigeværelser. Asger er derimod beklædt i sort kunstlæder. Det giver den det seje, rå look som lædermøbler har, men uden al den besværlige pleje, som der følger med et møbel i ægte læder.

Uanset om du vælger Faith, Fenton eller Asger, så får du altså en god sovesofa, så du kan frit vælge den, der passer bedst til den stil, du eller dit barn ønsker til sit værelse.

Fordele ved produktet:

 • Pladsbesparende
 • Nemme at folde ud til seng
 • Lette at flytte rundt på
 • Vælg den stil, der passer bedst til dig

Specifikationer:

 • Sovemål: 196 x 123 cm
 • Bredde: 196 cm
 • Højde: 91 cm
 • Dybde: 98 cm
 • Farve: Grå
 • Materiale: Stof

Innovation Living Una Deluxe Sovesofa

Innovation Living Una Deluxe Sovesofa
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Her har vi en sovesofa fra Innovation Living, som er et godt bud på en gæsteseng af meget høj kvalitet. Dette møbel har et lækkert nordisk look, som tillader den at passe ind i langt de fleste rum og hjem. Når denne sovesofa ikke er foldet ud til seng, fungerer møblet godt som en klassisk samtalesofa. Armlænene i sortlakeret egetræ gør nemlig, at dette ikke er en flydesofa men i højere grad et konferencemøbel. Udfoldningsmekanismen fungerer, ligesom den foregående på denne guide, ved at siddehynden rykkes ud, så rygstøtten kan lægges ned og dermed skabe en madrasoverflade på 140×200 cm. Også ligesom flere af de andre madrasser på denne oversigt, består indmaden i denne madras af pocketfjedre. De er pakket individuelt, så de former sig efter den person, som sidder eller ligger på madrassen, hvilket skaber en utroligt høj komfort. En ekstra fordel ved denne sovesofa er den indbyggede opbevaringsplads til sengetøj. Vælger man eksempelvis at benytte dette møbel som en gæsteseng, kan man have sit ekstra linned til gæster liggende i dette opbevaringsrum, hvor det er lettilgængeligt. Dette er altså endnu et flot eksempel på en sovesofa, der både fungerer som en god og komfortabel seng og et flot siddemøbel til dit hjem.

Fordele ved produktet:

 • Opbevaringsplads til ekstra sengelinned
 • Nem at folde ud til seng
 • Klassisk konferencesofa-look
 • Pocketfjederkerne sikrer god liggekomfort

Specifikationer:

 • Længde: 224 / 200 cm
 • Højde: 65 cm
 • Bredde: 140 cm
 • Dybde: 94 cm
 • Farve: 565 Twist Granite

Karup Beat Sovesofa

karupdesign-removebg-preview
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne sovesofa skiller sig ud fra resten af denne oversigt i kraft af dens moderne og anderledes design. Her er nemlig tale om en sovesofa, der i sammenfoldet tilstand, på mange måder er en bænk med hynder i. Stellet er nemlig lavet i lyst træ og har to høje armlæn. Ryglænet, armlænene og siddepladsen i midten er dækket af store lækre hynder, som gør sofaen utroligt indbydende at se på.

Denne sovesofa slås ud lidt anderledes end de fleste af de tidligere sovesofaer. Armlænene kan lægges ned – lægger du det ene ned, har du en behagelig chaiselong, og lægger du dem begge ned, har du en skøn enmandsseng. De lækre sofahynder kan fås i flere farver, så du kan udskifte dem løbende, hvis du ønsker lidt fornyelse. Generelt er dette et møbel, der bringer en nærmest bohemeagtig stemning ind i hjemmet. Sovesofaen er både afslappet og elegant i sin udførelse, og så giver den plads til en ekstra overnattende gæst, når der er brug for det.

Fordele ved produktet:

 • Indbydende og behageligt design
 • Nem at slå ud til chaiselong eller seng
 • Hynderne fås i flere farver
 • Passer specielt godt i sommerhuset eller udestuen

Specifikationer:

 • Mål: 77 x 162 x 80 cm
 • Sengemål: 37 x 80 x 200 cm
 • Madras str: 75 x 200 cm

Generelt omkring køb af sovesofaer

Uanset hvilken af ovenstående sovesofaer, du tænker vil passe bedst til dine behov og dit hjem, er der nogle helt grundlæggende ting, som du bør tage stilling til. En af de vigtigste ting er: hvor ofte skal der soves på denne sovesofa? For selvom sovesofaerne her på listen er af topkvalitet, så anbefales det sjældent at sove på en sovesofa hver eneste nat, fordi de grundlæggende er mere hårde end almindelige senge. Derfor kan man godt blive nødt til at gøre det alligevel. Det kan være fordi der ikke er plads til både en seng og en sofa i din studielejlighed, eller fordi din teenagedatter simpelthen ikke kan leve med andet end en sovesofa på sit nye værelse. I den type situationer, er det meget vigtigt at købe en topmadras med, som man lægger ovenpå madrassen, når sovesofaen er slået ud. I dette tilfælde kan det være smart at købe en af ovenstående muligheder med indbygget opbevaringsbokse. Så har man et sted at opbevare sin topmadras, når man ikke bruger den.

En anden af de ting der er vigtige at overveje i valget af din sovesofa, er hvis du ønsker dig en sovesofa med chaiselong. Her kan det nemlig være vigtigt at sørge for, at din chaiselongsofa er vendbar, hvis du forestiller dig, at det er en sofa, der skal med i fremtidige boliger. Der er nemlig langt større sandsynlighed for, at din sovesofa også kan komme til at passe ind i dit nye hjem, hvis du selv kan bestemme, hvilken side chaiselongen skal placeres i.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Innovation Living Aslak Sovesofa

 • Det miljøvenlige valg
Innovation Living Aslak Sovesofa

Nogle gange har man bare brug for et møbel, der tjener dets formål uden for meget ekstra lir. Her er Aslak fra Innovation Living en perfekt løsning. Der er tale om en klassisk sovesofa med lysegråt betræk uden armlæn og med ben i lakeret egetræ. Det helt enkle og klassiske design gør, at sovesofaen kan passe ind i langt de fleste hjem. Sofaen er perfekt som ekstra sovepladser på gæste- eller børneværelset, da det er et forholdsvist lille møbel, som er nemt at flytte rundt med. Madrassen i denne seng er af høj kvalitet. Den indeholder pocketfjedre, som bevæger sig individuelt og dermed sørger for den bedste komfort for hver enkelt bruger af sovesofaen. Aslak er nem at slå ud til seng. Man lægger blot ryglænet ned, men der er en ekstra detalje ved mekanismen i stellet. Når sengen er udslået, kan enden af sengen nemlig vippes lidt op til relax-position. En stor fordel ved denne sovesofa er, at den har ikke meget lav miljøbelastning, da betrækket er genanvendeligt og Øko-Tex certificeret. Der er altså tale om en minimalistisk sovesofa, som er mild mod miljøet og har et højt komfortniveau.

Fordele ved produktet:

 • Kvalitetsmadras med pocketfjedre
 • Betræk i miljøvenlige materialer
 • Kan indstillet i relax-position
 • Simpelt, minimalistisk design

Specifikationer:

 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 140 cm
 • Farve: Lys blå
 • Materiale: Innovation springmadras

Vogan Lounger Sovesofa

Vogan Lounger Sovesofa

En lækker sovesofa med bordeaux stofbetræk, som også er super populær hos Ilva. En stilren sofa, som er nem at omdanne til en behagelig seng, når du får gæster på besøg.
Denne sofa vinder uden tvivl mange point på designdelen. Sofaen er udstyret med en smart og bred ryg med tophylde, som du både kan bruge som sengebord – men også stille flotte figurer, planter eller en lille bordlampe på. Indretningsmulighederne er utallige med denne sofa i dit hjem.
Sofaen er spækket med lækre detaljer såsom splitsæde på hjul, to håndtag og aftagelige puder. Det innovative og opfindsomme koncept gør således, at du kan justere den til at være en normal sofa, en chaiselong eller en seng på 120×200 cm.
Den flotte mørke farve gør sofaen helt unik og vil hurtigt skabe et blikfang, når du træder ind i stuen.
Vogan Lounger kan både stå op ad en væg eller stå frit i rummet, som giver dig mulighed for at anvende den som rumdeler. Den er produceret i metalrammer og madrassen af kraftige pocket-fjedre på hele 16 cm.

Specifikationer:

 • Smart tophylde i sortlakereret træ
 • 16 cm. Posefjedre madras
 • Mål: højde 79 cm., længde 218 cm., bredde 160 cm. 
 • Vægt: 150,6 kg. 

Thora Luxus Sovesofa

Thora Luxus Sovesofa

Som navnet også antyder, er der her tale om en vaskeægte luksus sovesofa, der er populær hos forhandleren Ilva. Med denne sovesofa på enten teenageværelset, kontoret eller stuen får du en lækker og yderst stilren sofa.
Sovesofaen skriger af klassisk dansk design, som giver et lyst og indbydende touch til dit hjem. Det rene og enkle look med de to store puder i ryggen vil klæde ethvert hjem.
Thora-sofaens opbygning består af en kerne af posefjedre kombineret med koldskum, som giver en holdbar og behagelig komfort. Sengen har en liggeflade på 140×200 cm, som passer glimrende til to voksne personer.
Men kan man bruge denne sofa til at sove i? Her er svaret et rungende ja, der er nemlig integreret et ekstra lag af koldskum i madrassens toplag for at give madrassen en ekstra blød komfort. Derfor kan du med god samvittighed love dine gæster en god nats søvn i denne sovesofa.
Under sengen er der et indbygget sengemagasin, som giver god plads til hverdagens rod eller senge samt puder.
Alt i alt en superlækker sovesofa, hvor både komforten og designdelen topper karakterskalaen.

Specifikationer:

 • Farve: Twist 565 Granite
 • Pocketspring/hypersoft skummadras
 • Sengeben i lyst træ
 • Mål: højde 63 cm, længde 200 cm, bredde 101 cm
 • Vægt: 68 kg

Innovation Living Zeal Daybed

Innovation Living Zeal Daybed

Denne daybed fra Innovation Living er et godt eksempel på et møbel, der er lige så god en seng, som den er en sofa. Der er hverken gået på kompromis med den ene eller den anden funktion, hvilket gør, at du her får et møbel af utroligt høj kvalitet. Igen er der tale om en madraskerne af pocketfjedre, så madrassen tilpasser sig til den person, som ligger på den, og dermed sikrer bedre betingelser for en god nattesøvn. Derudover er dette møbel også forholdsvist lille. Det kan altså passe ind i langt de fleste hjem, selv hvis der ikke er synderligt meget plads at gøre med. Udfoldningsmekanismen i denne daybed er så simpel, som den kan blive. Det drejer sig i al sin enkelthed om at trække armlænene op, så de udgør armlænene på en sofa, eller lægge dem ned, så de bliver til enderne på en flad seng. Det kræver ikke nogen særlige kræfter eller evner, og kan derfor også gøres af ældre eller børn. Denne sovesofa adskiller sig fra de tidligere på denne oversigt ved, at der tilbydes en bred vifte af sammensætningsmuligheder. Du kan nemlig selv vælge mellem seks forskellige typer og farver betræk og fire forskellige slags ben. Dette gør, at du kan give sovesofaen lige netop det look, der passer ind i dit hjem. Køber du denne sovesofa, får du et moderne kvalitetsmøbel, som passer ind i alle hjem, og som ikke går på kompromis med hverken komfort eller design. Dette er et sikkert valg, hvis du ønsker en sovesofa, som du kan sætte dit eget personlige præg på.

Fordele ved produktet:

 • Særdeles moderne design
 • Nem at slå ud til seng
 • Pocketfjederkerne giver god komfort
 • Mulighed for farve- og benvalg

Specifikationer:

 • Højde: 81 cm
 • Længde: 200 cm
 • Vægt: 41 kg
 • Bredde: 70 cm

Osvald Sovesofa

Osvald Sovesofa

Osvald er det perfekte valg til den lille lejlighed eller gæsteværelset. Den alsidige og luksuriøse sovesofa er lige så god en sofa, som den er seng, og vil derfor sagtens kunne tjene som stuens primære sofa og samtidig seng, når der kommer overnattende gæster. På mange måder egner denne sovesofa sig godt til hjem, der ikke har så meget plads. Den har nemlig også et indbygget rum til opbevaring af ekstra sengelinned. Dette er altså et funktionelt møbel på alle tænkelige måder. Naturligvis er liggekomforten også i fokus på denne model. Den er udstyret med pocketfjedre i madrassen, så du får den mest optimale nattesøvn.

Udfoldningsmekanismen er let at anvende. Du løfter blot siddehynden ud af, så der bliver åbnet til det lille opbevaringsrum under. Herefter vipper du ryglænet ned over, så du igen dækker opbevaringsmagasinet til, hvilket efterlader en madrasoverflade på 150×200 cm., som uden problemer kan passe til to personer. Den ideelle sovesofa til den lille lejlighed, der har brug for et to-i-en-møbel, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Fordele ved produktet:

 • Enkelt og stilrent design
 • Pocketfjedre sikrer høj komfort
 • Opbevaringsplads til ekstra linned
 • Passer til to personer

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: Stof
 • Siddehøjde: 43 cm
 • Højde 87 cm
 • Dybde: 105 cm
 • Bredde: 200 cm
 • Pocket springmadras

Innovation Living Oldschool Sovesofa

Innovation Living Oldschool Sovesofa

Her er virkelig tale om en sofa, der skiller sig ud fra mængden. Sjældent ser man en sovesofa i Chesterfield stil, men det er lige netop, hvad denne sovesofa fra Innovation Living tilbyder. En udfordring man hurtigt støder på i indretningen af sit hjem, er hvis man foretrækker en bestemt stil, som er meget markant, men ikke kan finde møbler, der passer dertil. Foretrækker man Chesterfield møbler, ville en sovesofa normalt blive et problematisk møbel at købe, men her får du simpelthen den perfekte løsning. Designet er nemlig Lavet som en klassisk Chesterfieldsofa i brunt læder, men ryglænet kan lægges ned, så der hurtigt bliver skabt en ekstra soveplads til dig selv eller overnattende gæster. Dog får du også mere for pengene end blot et lækkert og gennemført design. Madrassen er naturligvis også med pocketfjedre og af højeste kvalitet. Den her sofa er for dig, der ønsker en særpræget sovesofa, som hverken går på kompromis med design eller madraskvalitet. Sovesofaen vil passe ind både i din retro stue eller på dit cognacfarvede herreværelse. Uanset hvor du vælger at placere den, er du sikret en sovesofa med højt komfortniveau.

Fordele ved produktet:

 • Gennemført Chesterfield stil
 • Kvalitetsmadras med pocketfjedre
 • Nem at slå ud til seng
 • Madrasmål på 115×210 cm.

Specifikationer:

 • Farve: Brun
 • Materiale: Kunstlæder
 • Siddehøjde: 38 cm
 • Højde: 79 cm
 • Dybde: 90 cm
 • Bredde: 210 cm
 • Ben i mørkt træ

Innovation Living Long Horn Sovesofa

Innovation Living Long Horn Sovesofa

Hvis du ønsker dig en sovesofa med tilnærmelsesvis samme liggekomfort som en almindelig seng, så er denne model fra Innovation Living et ideelt valg. Denne stilrene model har nemlig en madras, som er udstyret med topkvalitets Excess pocketfjedre, så du kan få en god og uforstyrret nattesøvn på din sovesofa. Udover at komforten er i højsædet, så er designet også utrolig alsidigt. Med sine lige linjer og minimalistiske look kan denne sovesofa passe ind i de fleste hjem, og også varetage flere forskellige funktioner. Den kan uden problemer både fungere som en lækker sofa til din stue men også som et loungemøbel til dit køkkenalrum. Betrækket på denne sovesofa fås også i flere farver og tilbyder dermed yderligere tilpasningsmuligheder til det rum, som du ønsker, den skal stå i. Naturligvis er udfoldningsmekanismen i sådan et kvalitetsmøbel designet til at være nem og intuitiv at bruge. Man skal blot fjerne de to rygpuder og lægge ryglænet ned, så du får en madrasstørrelse på 140×210 cm. En kvalitetssovesofa, som tilbyder en madraskomfort i særklasse og et minimalistisk og stilrent design.

Fordele ved produktet:

 • Excess pocketfjedre sikrer komfort i særklasse
 • Det minimalistiske design passer ind i de fleste hjem
 • Fås i flere farver
 • Nem og intuitiv at folde ud til seng

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: Stof
 • Siddehøjde: 37 cm
 • Højde: 79 cm
 • Dybde: 113 cm
 • Bredde: 210 cm

Innovation Living Dublexo Sovesofa

Innovation Living Dublexo Sovesofa

Dublexo sofaen er en flot og funktionel sovesofa fra Innovation Living. Der er tale om et møbel i et tidløst design, som rummer alle de ting, man kunne ønske sig af en to-i-en løsning. Dens mest særprægede kendetegn er den todelte ryg, som kan indstilles individuelt. Hvis I sidder to personer i sofaen, kan i hver især indstille jeres ryglæn, så det passer til jeres individuelle præferencer.

Sofaens overordnede udtryk er gennemført med stilede syninger på ryghynderne og mørke træben. Udover det funktionelle og flotte design er sovesofaen også udstyret med en kvalitetsmadras med pocketfjedre ligesom de fleste andre sovesofaer her på listen. Pocketfjedre er den samme type fjedre, som man benytter i almindelige senge, og der er dermed sørget for højest mulig komfort.

En ekstra bonus ved dette møbel er, at du selv kan kombinere flere forskellige typer af ben og betræk. Der er altså et hav af kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte den stil, der passer bedst ind hjemme hos dig. Denne sovesofa kan passe ind både på børneværelset, gæsteværelset eller i samtalestuen. Uanset hvor du placerer den, så vil du blive glad for dette kvalitetsmøbel.

Fordele ved produktet:

 • Todelt og indstilleligt ryglæn
 • Fås med forskellige betræk og ben
 • Madrasmål på 115×210 cm.
 • Klassisk og stilrent design

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: Stof
 • Siddehøjde: 40 cm
 • Højde: 79 cm
 • Dybde: 100 cm
 • Bredde: 210 cm
 • Mål udslået: 115 x 210 cm

Cassius D.E. Lounger

Cassius D.E. Lounger

Her er endnu et godt eksempel på en sovesofa, der ved første øjekast lige så godt kunne være en helt almindelig sofa. Her er tale om en sofa, der på alle måder er skabt med fokus på kvalitet. Designet er lækkert og eksklusivt med brede, polstrede armlæn og et bulet syningsmønster i både sidde- og ryghynderne. En særlig detalje ved lige netop denne sovesofa er, at bagsiden af møblet har samme syningsmønster som de resterende hynder. Dette gør, at sovesofaen ikke nødvendigvis behøver at stå op ad en væg, hvilket giver endnu flere indretningsmuligheder.

Vender vi fokus mod sovesofaens indre, er der her også tale om kvalitet i alle henseender. Madrassen er nemlig udstyret med topkvalitets Excess-pocketfjedre, som sikrer de mest optimale forhold for en god og dyb nattesøvn. Ind- og udfoldningsmekanismen er lig de tidligere på denne oversigt. Siddehynden har ekstra ben på undersiden, som foldes ud, og ryghynden lægges ned. Dette giver en madrasstørrelse på 155×200 cm., som uden problemer kan rumme to voksne mennesker. Køber du denne sovesofa, får du altså et kvalitetsmøbel hele vejen igennem. Der er ikke gået på kompromis med hverken komfort eller design, og det kan mærkes.

Fordele ved produktet:

 • Luksuriøst og gennemført design
 • Ligner til forveksling en almindelig sofa
 • Er udstyret med Excess-pocketfjedre
 • Passer til både én og to personer

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: Stof
 • Siddehøjde: 41 cm
 • Højde: 70 cm
 • Længde: 115 cm
 • Bredde: 230 cm
 • Mål udslået: 200 x 155 cm

Innovation Living Bragi Sovesofa

Innovation Living Bragi Sovesofa

Bragi sovesofaen fra Innovation Living er en perfekt sovesofa, hvis du leder efter et møbel, som skal fungere som den primære sofa i dagligstuen. Sovesofaen ligner nemlig en helt almindelig sofa, men gemmer på en sovesofa i særklasse. Sofaens design er let og elegant. Den har spinkle, men naturligvis stærke, metalben, som giver denne sovesofa et knapt så tungt look sammenlignet med nogle af de andre muligheder her på listen.

Endnu en ting der skiller denne sovesofa ud fra mængden er, at den i sammenfoldet tilstand er en topersonerssofa med chaiselong, og at den kommer med en lækker nakkestøtte, som øger siddekomforten markant. Dette er dog ikke blot en lækker sofa, men tilbyder også et højt komfortniveau som seng. Madrassen indeholder nemlig pocketfjedre, så madrassen tilpasser sig efter hvem end, der ligger eller sidder på den. Endnu en fordel ved dette møbel er, at den er nem at slå ud og ind. Man løfter blot de to siddehynder lidt ud og lægger ryglænet ned. I udslået tilstand måler madrassen 140×200 cm. Der er altså her tale om en topersonerssovesofa med chaiselong, der tilbyder både komfort og design af højeste kvalitet.

Fordele ved produktet:

 • Let og elegant design
 • Ligner en helt almindelig sofa
 • Pocketfjedre sikrer en høj søvnkvalitet
 • Chaiselongs og nakkestøtte medfølger

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Siddehøjde: 38 cm
 • Højde: 65 cm
 • Længde: 181 cm
 • Bredde: 238 cm
 • Madras: 12 cm posefjedre

Olan Sovesofa

Olan Sovesofa

Hvis du bor et sted med begrænset plads – eksempelvis en studiebolig eller en almindelig etværelses lejlighed, så er denne sovesofa løsningen for dig. Olan er nemlig en særdeles pladsbesparende model, som i sammenfoldet tilstand ikke fylder mere end 159×87 cm. Sofaen har et meget klassisk design med rene linjer og kan derfor tilpasses langt de fleste hjem og stilarter. Den kommer med flotte ben i lakeret egetræ og et særdeles slidstærkt og robust betræk.

Madrassen i denne sovesofa er en springmadras. Mange sovesofaer er kun udstyret med en skummadras, som ikke giver den nødvendige komfort til en god nattesøvn. Her er en springmadras betydeligt bedre og sikrer dig den nødvendige støtte, uanset om du sidder eller ligger på den. En fordel ved dette møbel er, at betrækket fås i flere forskellige farver, så du kan tilpasse det til dine personlige præferencer. Sovesofaen er nem og hurtig at folde ud til seng og kan derfor sagtens betjenes af børn. Her har vi altså at gøre med en sovesofa, som passer særligt godt ind i små hjem eller værelser. Dens lille størrelse gemmer dog på kvalitet i alle henseender. 

Fordele ved produktet:

 • Praktisk og pladsbesparende
 • Sovesofaen er udstyret med en god springmadras 
 • Betrækket fås i flere farver
 • Fylder i udslået tilstand 140×195 cm.

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Siddehøjde: 42 cm
 • Højde: 81 cm
 • Længde: 91 cm
 • Bredde: 159 cm
 • Madrasmål: 140 x 195 cm

Santo Sovesofa

Santo Sovesofa

Santo er endnu et godt eksempel på en praktisk og pladsbesparende sovesofa af høj kvalitet. Designet af denne sovesofa er meget klassisk med sine rene linjer og neutrale grå betræk. Da denne sovesofa ikke fylder særligt meget, er den specielt egnet til små hjem. Den passer perfekt ind på dit gæsteværelse, børneværelset eller i dit sommerhus. Hvis du gerne vil sætte et lidt mere personligt præg på sovesofaen, går det grå betræk godt sammen med langt de fleste farver, og du har derfor rig mulighed for at være kreativ i dine valg af pyntepuder eller -plaider.

Sovesofaens betræk er særdeles slidstærkt og holder sig godt selv ved daglig brug og slitage. Ligesom den foregående sovesofa her på listen foldes Santo også ud fremad, så du sagtens kan placere møblet op ad en væg. Sengen foldes ud ved, at der trækkes en skuffe ud under siddehynderne, hvori der er et ekstra stykke madras. Madrassen er lavet af kvalitetsmaterialet koldskum, som gør sovesofaen god både at sidde og ligge i. I udfoldet tilstand måler sovepladsen 140×197 cm., så der kan tilbydes to sovepladser. En ekstra praktisk detalje ved Santo er, at der under siddehynderne gemmer sig et lille opbevaringsrum, som kan bruges til ekstra sengelinned eller lignende. Denne sovesofa er altså ideel for dig, der leder efter en praktisk og behagelig sovesofa.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er nem at slå ud til seng
 • Særdeles pladsbesparende
 • Indbygget opbevaringsrum under siddehynderne
 • Slidstærkt betræk

Specifikationer:

 • Højde: 82 cm
 • Længde: 157 cm
 • Vægt: 79 kg
 • Bredde: 85 cm
 • Siddehøjde: 43 cm
 • Med opbevaring

Devon Flex Sovesofa

Devon Flex Sovesofa

Devon Flex er en sovesofa, som sikrer både gennemført design og et højt komfortniveau. Devon Flex er en nordisk udseende topersoners sofa med chaiselong, og den passer perfekt til dig, der leder efter en løsning, som både indeholder en kvalitetshverdagssofa men også en seng med et højt komfortniveau. Selvom sofaen i sig selv ikke udstråler megen personlighed, er det nemt at sætte et personligt præg på den med nogle pyntepuder. Det er naturligvis vigtigt, at madrassen i sovesofaen er af en vis kvalitet, hvilket Devon Flex fuldt ud lever op til. Madrassen er nemlig sammensat af højkvalitets materialer som koldskum og pocketfjedre. Dette sikrer, at møblet er særdeles godt både at ligge og sidde i.

Endnu en fordel ved denne sovesofa er, at ind- og udfoldningsmekanismen er utroligt nem at benytte. Her er endnu engang tale om at man blot trækker ud i stroppen under siddehynderne, og så kommer der et ekstra stykke madras til syne. Denne sovesofa er altså god både til gæsteværelset, den lille stue eller studieboligen. Den er lige så god en seng som den er sofa, hvilket er med til at kendetegne den som et møbel, der emmer af kvalitet hele vejen igennem.

Fordele ved produktet:

 • Enkelt og klassisk design
 • Høj madraskomfort pga. pocketfjedre og koldskum
 • Nem at folde ud til seng
 • Passer ind i de fleste hjem

Specifikationer:

 • Højde: 81 cm
 • Længde: 154 cm
 • Vægt: 68 kg
 • Bredde: 95 cm
 • Siddehøjde: 45 cm

Living&more sovesofa Vilfred

Vilfred Sovesofa

Vilfred er et fantastisk eksempel på en praktisk, pladsbesparende og moderne sovesofa af høj kvalitet. Designet er meget retro med sine rene linjer, neutrale grå betræk og knapper i ryglænet. Da denne sovesofa ikke fylder ret meget, er den særligt egnet til mindre hjem. Den passer perfekt ind på gæsteværelset, børneværelset eller i et stilrent sommerhus.

Hvis du ønsker at sætte et mere personligt præg på sovesofaen, går det grå betræk godt sammen med langt de fleste farver, og du har derfor rig mulighed for at være kreativ i dine valg af pyntepuder eller -plaider. Sovesofaens betræk er lavet af polyester og benene er i gummitræ. Vilfred er nem at holde ren. Den skal blot støvsuges og tørres af med en fugtig klud, når den trænger.

Ligesom flere af de foregående sovesofaer på listen, slås møblet nemt og hurtigt ud til seng, blot ved at lægge ryglænet ned. I udfoldet tilstand måler sovepladsen 108×180 cm., så der er god plads. Alt i alt er Vilfred sofaen fra Living&more en stilren og retro sovesofa, som er nem at holde og kan passe ind i alle hjem. Den er et holdbart og alsidigt møbel, som kan følge dig fra hjem til hjem i mange år.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er nem at slå ud til seng
 • Retro og stilrent design
 • Nem at holde ren
 • God madrasplads i udslået tilstand

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: 100% polyester stof og ben i gummitræ
 • Siddepladser: 3
 • Siddehøjde: 36 cm
 • Ryghøjde: 44 cm
 • Mål: 76 x 180 x 90 cm

Living & More Lucy sovesofa

Living&More Lucy sovesofa

Lucy sovesofaen fra Living&more er endnu et eksempel på en sovesofa, der til forveksling ligner en helt almindelig trepersoners sofa. Den har et meget klassisk design med rene linjer og træben, men det bløde, rosa velourbetræk gør, at sofaen alligevel tilføjer liv og dynamik til ethvert rum. Lucy kan passe ind alle steder, om det så er stuen, gæsteværelset eller teenageværelset. Dog er det oplagt at placere denne sovesofa i stuen, da man som nævnt ikke kan se på den, at det er en sovesofa. Sofaen slås nemt ud til seng ved at lægge ryglænet ned. I udslået tilstand måler madrassen 110×190.

Ligesom det forrige møbel på listen, er denne sovesofa nem at holde pæn i mange år. Den skal blot støvsuges, og hvis der spildes på betrækket, kan det tørres af med en fugtig klud. Når du køber denne sovesofa, køber du altså ikke blot praktiske ekstra sovepladser til dine gæster men også et møbel med masser af personlighed, som vil tilføje noget helt særligt til dit hjem.

Fordele ved produktet:

 • Nem at holde ren i lang tid
 • God soveplads til overnattende gæster
 • Lækkert og luksuriøst velourbetræk
 • Nem og hurtig at slå ud til seng

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: Polyester
 • Siddepladser: 3
 • Siddehøjde: 40 cm
 • Ryghøjde: 42 cm
 • Mål, samlet: 81 x 220 x 84 cm

Stanford LUX U-Sovesofa

Stanford LUX U-Sovesofa

Her er en sovesofa, hvor du virkelig får noget for pengene. Det er den suverænt største sovesofa på listen hidtil, og hvis den skal placeres i andre rum end i stuen, så skal der være usædvanligt god plads i de rum. Her er nemlig tale om en U-sovesofa med chaiselong i begge ender, og med det ekstra stykke madras gemt i de to midterste siddepladser. Det er dog ikke kun sofaens størrelse, som gør den imponerende. Den er nemlig et kvalitetsmøbel hele vejen igennem.

Betrækket er i Sawana møbelstof, som er et særdeles slidstærkt og modstandsdygtigt betræk overfor hverdagens slitage. Madrassen, som gemmer sig under betrækket, er også af høj kvalitet. Den består nemlig af både Bonell fjedre og koldskum, som sikrer optimal komfort, både når du sidder og ligger på den. Sovesofaen er også nem at slå ud til seng og tilbage til sofa igen. Man trækker nemlig bare ud i stroppen under siddesektionen i midten af møblet og skubber den tilbage ind, når man skal folde den sammen. Som en ekstra bonus ved dette møbel, er der opbevaring under begge chaiselongerne. Der er altså rigeligt plads til ekstra sengelinned, børnenes legetøj eller hvad end du kan forestille dig. Alt i alt et pragteksemplar af et familiemøbel med plads til alle familien medlemmer og overnattende gæster.

Fordele ved produktet:

 • Stor sovesofa med plads til hele familien
 • God madras med koldskum og Bonell fjedre
 • Opbevaring i chaiselongerne
 • Særdeles slidstærkt betræk

Specifikationer:

 • Bredde: 297 cm
 • Dybde: 203 cm
 • Højde: 85 cm
 • Dybde på chaiselong: 205 cm
 • Dybde på kort chaiselong: 165 cm
 • Bredde på kort chaiselong: 72 cm
 • Sovemål: 147 x 260 cm

Dublexo Eik Loungestol

Dublexo Eik Loungestol – En anden mulighed for afslapning

Dublexo Eik Loungestol er en del af en serie, designet af Peter Weiss for Innovation Living. Loungestolen er ikke decideret en ekstra soveplads, men den indbyder til afslapning og hvile. Stolen kan slås ud, så du kan ligge helt plan. 

Loungestol til afslapning og hvile

Loungemøblerne er for alvor kommet ind i de danske stuer og opholdsrum. De indbyder til en mere afslappet stemning, hvor man kan slænge sig i møblerne på behagelig vis.Dublexo Eik Loungestol er en del af serien Dublexo Eik, hvor du også finder en matchende sovesofa. Faktisk kan loungestolen slås ud og sættes i forlængelse af sovesofaen. Her fungerer den som en chaiselong, så benene kan komme op.Når du slår Dublexo Eik Loungestol ud, så måler den 115 x 90 cm. Den er derfor ikke lang nok i sig selv, hvis du skal have en voksen til at overnatte.Derimod er Dublexo Eik Loungestol en god størrelse, hvis du ofte har børn overnattende. De kan nemlig fint ligge udstrakt på de 115 cm, som loungestolen måler slået ud.

God komfortfølelse med pocketfjedre

Selvom Dublexo Eik Loungestol ikke er en decideret sovesofa, så er komforten helt i top. Loungestolen er bygget op omkring en Pocket Spring Dual Madras. Fjedrene i madrassen er lig dem, du har i en almindelig seng, så komfortfølelsen bliver lige så god.En springmadras giver komfort, men den sørger også for ekstra god ventilation. Luften kan cirkulere i madrassen, hvor den trækker varme og fugt med sig ud, så loungestolen forbliver ren og tør.

Dublexo Eik Loungestol vs. markedet

Dublexo Eik Loungestol er ikke det første valg, hvis du udelukkende er på jagt efter en pladsbesparende sovesofa med ekstra sovepladser. I stedet er det et afslapningsmøbel, der kan bruges alene eller i kombination med Dublexo Eik Sovesofa.Modellen skiller sig derfor også ud i oversigten, fordi det ikke er en klassisk model. Du kan dog fint få en god eftermiddagslur eller bruge den til at smække benene op på, hvis den kombineres med sovesofaen fra samme serie.Som noget ganske særligt kan Dublexo Eik Loungestol fungere, hvis du ofte har overnattende børn på besøg. Fordi modellen ikke er så lang, kan børn fint være på madrassen, mens den ikke fylder meget hverken som loungestol eller slået ud til liggeflade.

Fordele ved produktet:

 • Praktisk loungestol der kan slås ud
 • Liggemål på 115 x 90 cm
 • Med pocketfjedre og springmadras
 • Kan bruges sammen med Dublexo Eik Sovesofa

Specifikationer:

 • Madrastype: Springmadras med ekstra skumindlæg
 • Udslået mål: 115 x 90 cm
 • Dimensioner: 79 x 90 x 98 cm
 • OEKO-TEX certificeret

Innovation Living Splitback Styletto

Innovation Living Splitback Styletto

Denne sovesofa fra Innovation Living er et møbel, hvor det tydeligt kan mærkes, at der i alle henseender er kælet for detaljen. Den er skabt, ligesom foregående sovesofa her på listen, til at være lige så god en sofa, som den er seng. Madrassen har pocketfjederkerne, så den tilpasser sig, hvem end der ligger eller sidder på den. Denne sovesofa kommer også med et todelt ryglæn. Det vil sige, at de kan lægges ned individuelt. Derudover kan de hver især også indstilles på tre forskellige niveauer: Helt oprejst, halvt nedlagt og helt nedlagt, så du kan tilpasse ryglænet til lige netop dine præferencer. Udfoldningsmekanismen i denne sovesofa er meget let og enkel at bruge. Man skubber bare ryglænet lidt fremad, så det låser op, og derefter kan det lægges ned. Madrasoverfladen er på 115x210cm. og kan derfor både anvendes af én eller to personer. Som en ekstra fordel, kan man få den stilrene sofa i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer til det rum, du ønsker, den skal stå i. Her får du altså en flot og stilren topersonerssofa, som passer ind de fleste steder, og som kan benyttes af unge som gamle.

Fordele ved produktet:

 • Individuelt indstilleligt dobbeltryglæn
 • Pocketfjedre sikrer høj komfort
 • Betrækket fås i flere farver
 • Stilrent og alsidigt design

Specifikationer:

 • Farve: Blå
 • Højde: 79 cm
 • Længde: 92 cm
 • Bredde: 210 cm
 • Pocket springmadras
 • Designet af Per Weiss

Kos Sovesofa

Kos Chaiselong Sovesofa

Her har vi endnu en sovesofa, som både tilbyder lækkert design og god komfort. Kos er en flot og nordisk udseende topersoners sofa med chaiselong, og den er det ideelle valg for dig, der leder efter en løsning, som både indeholder en hverdagssofa af høj kvalitet men også en seng, der tilbyder den nødvendige komfort. Det er nemt at sætte dit personlige præg på sovesofaen ved at lægge nogle flotte pyntepuder i den eller svinge et dekorativt tæppe hen over ryggen.

En praktisk detalje ved denne sovesofa er, at den er vendbar. Det vil sige, at hvis du tager dette møbel med dig, når du flytter, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt en venstrevendt sofa nu vil passe ind i din nye stue, for chaiselongen kan nemt flyttes over på den modsatte side. Sovesofaens betræk fås i mange forskellige farver, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Ser vi på sofaens kvalitet hvad angår madrassen, så er der tale om et meget højt komfortniveau. Madrassen er nemlig sammensat af koldskum og pocketfjedre, som gør sofaen særdeles god både at sove og ligge i.

Endnu en fordel ved denne sovesofa er, at ind- og udfoldningsmekanismen er utroligt nem at benytte. Her er endnu engang tale om, at man blot trækker ud i stroppen under siddehynderne, og så kommer der et ekstra stykke madras til syne, der samlet skaber et madrasmål på 168×200 cm. Der er altså rigeligt med plads til flere overnattende gæster på denne sovesofa. Denne sovesofa er altså god både til gæsteværelset og til den lille stue. Den er lige så god en seng, som den er sofa, hvilket giver et samlet indtryk af et gennemført kvalitetsmøbel.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er vendbar
 • Pocketfjedre og koldskum sikrer højt komfortniveau
 • Nem at slå ud til seng
 • Fås i mange forskellige farver

Specifikationer:

 • Materiale: Slidstærkt stof
 • Liggemål: 145 x 195 cm
 • Bredde: 230 cm
 • Dybde: 160 cm
 • Inklusiv springindlæg

Trekanten Hestbæk Model 33

Trekanten Hestbæk Model 33

Med denne sovesofa fra Trekanten Hestbæk, som fås i et enkelt og stilrent design, går du ikke galt i byen. Model 33 er fuldt polstret, og den fås her i farven granitgrå. Der er dog rig mulighed for at få sovesofaen i andre varianter, så du kan få sofaen i en farve, som passer ind i dit hjem.

Model 33 er en dobbelt sovesofa, hvilket betyder, at sofaen kan fungere som en dobbeltseng, når den er foldet ud. Det er altså en forholdsvis stor seng, når sofaen er foldet ud.

Model 33 er designet med smalle, firkantede armlæn, hvilket giver sovesofaen et klassisk og tidløst udtryk. De smalle meder under sofaen er lavet i børstet, rustfrit stål, og også disse er elegante at se på.

Der er mange muligheder med denne sovesofa. Dette skyldes først og fremmest dens klassiske og elegante udtryk, som vil passe ind de fleste steder. Model 33 er ideel at placere i et gæsteværelse, som du også gerne vil have skal kunne fungere som en stue, og den er nem at folde ud.

Når du køber denne sovesofa, er der mulighed for tilkøb af sengetøjspose.

Specifikationer:

 • Farve: Granit
 • Med springindlæg
 • Mede i børstet, rustfrit stål
 • Mål – sofa: L: 208 x B: 82 cm
 • Mål – sovemål: 142 x 200 cm

Killian Sovesofa

Killian Sovesofa

Skal du udnytte pladsen bedst muligt? Så passer denne flotte og klassiske sovesofa perfekt til ungdomsværelset, gæsteværelset eller måske endda sommerhuset. Den er derudover også populær hos forhandleren Ilva
Sovesofaen har et flot gråt stofbetræk og sorte træben, som giver et enkelt og neutralt look. Derfor er det muligt at pynte sofaen med flotte farverige puder, som gør din indretning helt unik og humørfyldt.
Sofaen har indbygget udtræksseng med 5-zone MultiPocket springmadras, som giver en god og behagelig komfort. Du er altså med nærmest garanti lovet en god nats søvn med denne sofa.
Den har et udtræk, som gemmer og komprimerer madrassen væk inde i sofaen. Funktionen er nem at anvende for alle, da den kan betjenes med blot én enkelt hånd. Den robuste madras besidder hele 650 multipocket-fjedre per m2, som gør, at sofaen kan benyttes til en god søvn hver eneste nat, ligesom en normal seng ville kunne. 
Madras-betrækket kan desuden afmonteres og vaskes ved op til 60 grader. Så er uheldet ude, er der ingen ko på isen – da du let kan rengøre sofaen.
Med dette køb får du en solid sovesofa, som kan holde ufatteligt mange år fremadrettet.

Specifikationer:

 • Farve: Kenya 577 Dark Grey
 • Inklusiv fold-ud seng
 • Madras: 5-zonet MultiPocket springmadras
 • Mål: højde 75 cm, længde 197 cm, bredde 101 cm. 
 • Vægt: 120 kg. 

Innovation Living Trym Sovesofa

Innovation Living Trym Sovesofa

Hvis du leder efter en sovesofa med et klassisk design, så er Trym fra Innovation Living lige noget for dig. Her er nemlig tale om et stilrent design, med rene linjer og uden alt for meget personlighed. Denne sovesofa tager nemlig personlighed alt efter hvilket rum, du placerer den i, og kan dermed passe ind uanset hvor i dit hjem, du vælger at placere den. Eftersom denne liste jo dækker over de bedste sovesofaer, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at også denne model kommer med en madras med pocketfjederkerne. Udfoldningsmekanismen på denne sovesofa fungerer således, at du fjerner rygpuderne, løfter op i siddehynden og til sidst udfolder de ekstra ben, så madrassen kan trækkes ud. Så er der plads til, at du kan lægge ryglænet ned, hvilket giver en sengestørrelse på 200×137 cm. Ligesom den foregående kan du også på denne model selv vælge, hvilket betræk du ønsker på din nye sovesofa. Det fås i to forskellige materialer og farver, så du har mulighed for at tilpasse det til de andre møbler i dit hjem. En ekstra fordel ved denne sovesofa er det smarte opbevaringsrum til ekstra sengelinned under siddehynden. Trym er altså perfekt både som seng og som et stilrent siddemøbel til din stue, børneværelse eller dit sommerhus.

Fordele ved produktet:

 • Mulighed for at vælge forskelligt betræk
 • Pocketfjedre sikrer højt komfortniveau
 • Nem at folde ud til seng
 • Praktisk opbevaringsrum under siddehynden

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Siddehøjde: 38 cm
 • Højde: 65 cm
 • Længde: 93 cm
 • Bredde: 200 cm
 • Madras: 12 cm posefjedre

Dragør Sovesofa

Dragor Sovesofa

Her er endnu en sovesofa, hvor du virkelig får noget for pengene. Det er en af de største sovesofaer her på listen, og hvis den skal placeres i andre rum end stuen, skal det være fordi, der er særligt god plads. Her er nemlig tale om en hjørnesovesofa med åben ende i den ene side, og en sovesofa gemt under de to siddehynder. Det er dog ikke kun sofaens størrelse, som gør den imponerende. Den er nemlig et kvalitetsmøbel hele vejen igennem. Betrækket er i dessin Portland, som er af særdeles høj kvalitet.

Madrassen, som gemmer sig bag betrækket, er også af høj kvalitet. Den består nemlig af både Bonell fjedre og koldskum, som sikrer optimal komfort, både når du sidder og ligger på den. Sovesofaen er også nem at slå ud og ind. Man trækker nemlig bare ud i stroppen under siddehynderne og skubber den tilbage ind, når man skal folde den sammen. Som en ekstra bonus ved dette møbel, er der opbevaring under chaiselongen. Der er altså rigeligt plads til ekstra sengelinned, børnenes legetøj eller hvad end, du kan forestille dig. Alt i alt er denne sovesofa fra Dragør et dejligt møbel, som kan rumme hele familien.

Fordele ved produktet:

 • Stor og rummelig sovesofa
 • God madras med koldskum og Bonell fjedre
 • Praktisk opbevaring i chaiselongen
 • Betræk i høj kvalitet

Casperia Sovesofa

Casperia Sovesofa

Hvis man ønsker sig ekstra soveplads i hjemmet, men stadig gerne vil have et moderne og stilet møbel, så er Casperia sovesofaen et perfekt valg for dig. Her har designet nemlig haft højeste prioritet i skabelsen af møblet, hvilket har resulteret i en sovesofa med masser af stil og personlighed. Sofaen har med sine rene linjer og klare blå velourbetræk et smukt og nordisk design, som kan skabe liv uanset om du placerer den i stuen eller på gæsteværelset. Sofaens ryghynder har en vandret syning, som tilføjer et luksuriøst udtryk til det i forvejen flotte design.

Sammenfoldet fylder sofaen ikke ret meget og kan derfor sagtens passe ind i en lille studielejlighed eller på mindre værelser. I udslået tilstand måler sovesofaen 114×195 cm. og madrassen er lavet af koldskum, så dine overnattende gæster kan få sig en god nattesøvn. Casperia er også nem at folde ud til seng. Man bruger blot klikmekanismen i ryglænet og lægger det ned. Samme procedure gør sig gældende, når den skal foldes sammen igen. Samlet set er dette den ideelle løsning til dig, der som udgangspunkt leder efter en flot sofa og sekundært ønsker ekstra soveplads til dine gæster. Et møbel med design i topklasse, som giver liv til ethvert rum.

Fordele ved produktet:

 • Moderne, nordisk design
 • Nem at slå ud til ekstra sovepladser
 • Kan rumme både én og to personer
 • Pladsbesparende i sammenfoldet tilstand

Idum Sovesofa

Idum Sovesofa – Stor sovesofa med ekstra siddepladser

Det smarte ved en sovesofa er, at den i hverdagen ikke fungerer som soveplads. Her er det i stedet en behagelig sofa. Idum er en sovesofa, hvor der er ekstra god plads til familie og venner. Du får 3-4 ekstra siddepladser i hjemmet til fx hyggelige spille- og filmaftener. 

Trykaflastende komfort med pocketfjedre

Sovesofaen Idum fra Innovation Living er god, hvis familien skal have en god siddeplads i hverdagen. Idum er bygget op af madrasser med pocketfjedre, som du også finder i en almindelig seng. Liggekomforten er god, fordi fjedrene yder en støtte og trykaflastning, som lå du i en kvalitetsseng.Til hverdag kan du bare nøjes med at fjerne puderne fra sovesofaen, hvis du skal have en middagslur eller hvile på Idum Sovesofa. Madrassen er nemlig indbydende og komfortabel, selv når sovesofaen ikke er slået ud til seng.

Smart opbevaring til dyner og puder

Har du flere overnattende gæster, kan op til 2 sove ved siden af hinanden, når du slår Idum ud. Herefter bliver liggemålet 140 x 200 cm, så der er god plads til 2 personer.Sovesofaen laves til soveplads ved at lægge ryglænet ned, så sæde og ryglæn tilsammen danner en behagelig plan flade. Under madrassen finder du en lukkemekanisme, der gør det muligt at folde sengen ud og spænde den igen.Under madrassen kan du opbevare dyner og puder i det praktiske opbevaringsmagasin. Det betyder mindre rod, og sengetøjet er let tilgængeligt, hvis gæster skal blive til natten.

Idum Sovesofa vs. markedet

Mange sovesofaer er designet, så der kan sidde 2 til 3 personer i den til hverdag. Her adskiller Idum Sovesofa sig med sin ekstra store størrelse. Med plads til 3 til 4 personer er modellen oplagt til familien eller den større husstand, hvor I gerne vil udnytte sovesofaen til sofa, når der ikke er overnattende gæster.Når gæsterne kommer på besøg, så udmærker Idum sig med sin gode springmadras med pocketfjedre. Til sammenligning er mange sovesofaer fremstillet med skummadrasser, der ikke yder hverken samme komfort eller åndbarhed som en rigtig seng.Idum føles derfor som en helt rigtig seng, fordi pocketfjedrene giver en god trykaflastning, komfort og ventilation.

Fordele ved produktet:

 • Minimalistisk design
 • Sovesofa med siddeplads til 3 til 4 personer
 • Med pocketfjedre for øget komfort
 • Smart opbevaringsmagasin

Innovation Living Bifrost Nordic Sovesof

Innovation Living Bifrost Nordic Sovesofa

Denne sovesofa fra Innovation Living kan både købes med sofa- og sengefunktionen som hovedfunktion. Den har et flot og alsidigt look, som vil passe lige så godt ind på et gæsteværelse såvel som i en tv-stue. Madrassen tilbyder en høj liggekomfort i kraft af pocketfjedrene indeni. Deres individuelle bevægelse gør, at madrassen tilpasser sig den person, som ligger på den. Sofaens lysegrå betræk er behageligt og af en høj kvalitet. Sovesofaens rygstøtte består af to store puder, som fjernes, når sofaen skal slås ud til seng. Udfoldningsmekanismen er nem og hurtig at benytte. Siddehynden i sofaen løftes op og ud, så ryglænet kan ligges ned og dermed skabe en madrasoverflade med målene 155×210 cm. Sovesofaen kan altså uden problemer bruges af to personer på én gang. Man behøver ikke være bekymret for, om mekanismen bliver slidt med tiden. Sovesofaens stel er nemlig lavet af kraftigt og holdbart metal, som sikrer en lang levetid. Denne sovesofa er ideel til dig der ønsker et funktionelt og behageligt men også stilrent sovemøbel, som kan passe ind i langt de fleste hjem. Brifrost Nordic er et to-i-et møbel, som udstråler kvalitet, uanset om du sidder eller ligger i den.

Fordele ved produktet:

 • Flot og funktionelt design
 • Nem at slå ud til seng
 • Passer både til én og to personer
 • Pocketfjedre giver høj liggekomfort

Innovation Living Tripplebag Sovesofa

 • Et praktisk og moderne valg
Innovation Living Tripplebag Sovesofa

Denne tripplebag sovesofa fra Innovation Living er på mange måder et både funktionelt og behageligt valg af sovesofa. Ryglænet er, som navnet indikerer, tredelt, og de tre dele kan derfor slås op og ned uafhængigt af hinanden. De tre ryglæn er også indstillelige på tre forskellige niveauer, så den kan tilpasses til brugerens individuelle siddekomfort. Ligge komforten i denne sovesofa fejler bestemt heller ingenting. I madrassen er der pocketfjedre, som bevæger sig individuelt af hinanden og dermed sikrer, at madrassen arter sig efter den krop, som ligger på den. Det røde betræk er ikke kun et frisk pust til ethvert værelse men er også lavet af et kraftigt og slidstærkt materiale, som uden problemer modstår hverdagens slid. Sovesofaens stel i sort metal sikrer, at sengen er stabil og ikke bliver vaklende eller svag med tiden. Når sengen er slået ud, måler den 115×210 og kan dermed sagtens bruges af to personer på en gang. Der er altså her tale om en både flot og funktionel sovesofa, som vil fungere upåklageligt om hovedfunktionen er sofa eller seng. Uanset om du vælger at placere den i stuen eller på gæsteværelset, vil dette kvalitetsmøbel tilføje karakter til rummet.

Fordele ved produktet:

 • God madras med pocketfjedre
 • Slidstærkt betræk, som holder til det meste
 • Tredelt og individuelt indstilleligt ryglæn
 • Sengemål på 115×210, som passer til to personer

Vito sovesofa

Vito sovesofa

Vito er endnu en sovesofa, som både tilbyder lækkert design og god komfort. Vito er en elegant og stilren topersoners sofa med chaiselong, og den er det ideelle valg for dig, der leder efter en løsning, som både indeholder en hverdagssofa af høj kvalitet men også en seng, der tilbyder den nødvendige komfort. Det er nemt at sætte dit personlige præg på sovesofaen ved at lægge nogle flotte pyntepuder i den eller lægge et dekorativt tæppe hen over ryggen.

En praktisk detalje ved denne sovesofa er, at den er vendbar. Det vil sige, at hvis du tager dette møbel med dig, når du flytter, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt en venstrevendt sofa passer ind i din nye stue, for chaiselongen kan nemt flyttes over på den modsatte side. Sovesofaens betræk er lavet i praktisk grå polyester, som holdes rent med støvsugning og aftørring med fugtig klud. En fordel ved Vito er, at ind- og udfoldningsmekanismen er utroligt nem at benytte. Her er endnu engang tale om, at man blot lægger sovesofaens ryglæn ned. I udslået tilstand måler madrassen 130×198 cm. Der er altså rigeligt med plads til flere overnattende gæster på denne sovesofa. Vito er altså god både til gæsteværelset og til den lille stue.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er vendbar
 • Moderne og elegant design
 • Sovesofaen slås hurtigt og nemt ud til seng
 • Passer til både én og to personer

Stanford LUX Sovesofa

Stanford LUX Sofa Bed

Her er igen en sovesofa, som sikrer, at der er plads til hele familien. Det er en af de større modeller i denne guide, og den hører bestemt til i stuen. Her er nemlig tale om en sofa med chaiselong, som har en sovesofa gemt i de to almindelige siddepladser. Det er dog ikke kun sofaens størrelse, som gør, at den skiller sig ud fra mængden. Den er nemlig skabt med kvaliteten i højsædet, og der er derfor ikke gået på kompromis med noget.

Sofaens betræk er i Sawana møbelstof. Denne type betræk er særligt modstandsdygtigt og kan tåle mere end bare den sædvanlige slitage. Dette er specielt en fordel, hvis du har dyr, der må komme i møblerne. Madrasfyldet er sammensat af Bonell fjedre og koldskum, som er kvalitetsmaterialer, der sikrer optimal komfort for dig og dine nærmeste, når I sidder eller ligger i sovesofaen. Udfoldningsmekanismen er designet til at være nem og hurtig at bruge. Man trækker nemlig bare ud i stroppen under de to siddemoduler, og så har du en madrasoverflade på 140×90 cm. plus chaiselongen.

Som en ekstra bonus ved dette møbel, er der opbevaring under chaiselongen. Der er altså indbygget plads til at opbevare sengelinned til din sovesofa, eller hvad du ellers kunne have brug for at opbevare. Dette er alt i alt en kvalitetssovesofa hele vejen igennem, som passer til den store familie, og som sagtens kan holde til, at både børn og husdyr benytter sig af den.

Fordele ved produktet:

 • Rummelig sovesofa med plads til hele familien
 • Komfortabel madras med koldskum og Bonell fjedre
 • Praktisk opbevaring i chaiselongen
 • Ekstra slidstærkt betræk

Ravenna Sovesofa

Ravenna Sovesofa

Ravenna er en oplagt løsning til dig, der ønsker en praktisk og pladsbesparende sovesofa af høj kvalitet. Sovesofaen har et meget klassisk design. Den har rene linjer og er kompakt i sin opbygning. Når du køber sovesofaen, følger der to puder med, i samme betræk som selve sofaen. Derudover er der på armlænene indbygget lommer i betrækket, som kan bruges til opbevaring af alt fra magasiner til fjernbetjeninger. Der er altså mange praktiske detaljer inkorporeret i dette ellers kompakte møbel.

Ønsker man at tilføje lidt mere personlighed til Ravenna sofaen, passer det grå betræk til langt de fleste farver, og det er derfor nemt at lægge en pyntepude eller lignende i møblet. Endnu en praktisk fordel ved denne sovesofa er, at den foldes ud fremad. Det vil sige, at du ikke behøver overveje, om der er plads til at lægge et ryglæn ned eller om sofaen er for tung til at trække ud fra væggen. Det er ikke et problem med denne sovesofa, fordi sengen foldes ud ved, at der trækkes et ekstra stykke madras ud under sofaens siddehynder.

Madrassen er lavet af koldskum, som er et kvalitetsmateriale, der gør, at man både ligger og sidder godt i møblet. I udfoldet tilstand måler sovepladsen 116×190 cm., så der er god plads til flere overnattende gæster. Køber du denne sovesofa, får du et pladsbesparende kvalitetsmøbel med det praktiske i fokus.

Fordele ved produktet:

 • Pladsbesparende sovesofa
 • Praktiske lommer på armlænene
 • Nem at trække ud til seng
 • Stilrent og neutralt design

Hestbæk Sovesofa 144 & 414

Hestbaek Sovesofa 144 & 414

Endnu engang er der tale om to sovesofaer, som er samme model, men som adskiller sig fra hinanden i deres udtryk. De to Hestbæk sovesofaer tilhører typen konferencemøbel og er dermed ikke et slængemøbel. Den har derimod et mere bænklignende udtryk, der gør den perfekt til placering i et gæsteværelse eller i udestuer. Den er i hvert fald et møbel, som sagtens kan stå fremme og benyttes til daglig.

Madrassen i disse sovesofaer tilbyder brugeren en helt særlig komfort. Den er nemlig lavet med Bonell fjedre og sikrer dermed dine overnattende gæster de optimale forhold for en god nattesøvn. Sovesofaen er også hurtig at slå ud til seng. Man trækker blot et ekstra stykke madras ud under sofaens siddehynde og fjerner ryghynderne. Udslået måler madrasoverfladen 140×200 cm, og kan passe til både én og to personer. Ser vi på forskellen på de to modeller, så er 414 klædt helt i ensfarvet mørkegråt stof, som giver sovesofaen et klassisk ensartet udtryk. 144 skiller sig en smule mere ud. Hynderne er beklædt med lysegråt betræk, mens stellet er i flot hvidolieret eg.

Uanset hvilken af de to versioner du vælger, får du et smukt og elegant møbel, hvor du hverken behøver at gå på kompromis med design eller komfort.

Fordele ved produktet:

 • Elegant konferencemøbel design
 • Komfortabel madras med Bonell fjedre
 • Nem at slå ud til seng
 • Fås i to elegante versioner

Innovation Living Ziggi Sovesofa

Innovation Living Ziggi Sovesofa

Nogle gange behøver tingene ikke kompliceres unødvendigt. Det er Ziggi sovesofaen fra Innovation Living et fantastisk eksempel på. Her er nemlig tale om en sovesofa, der ikke har noget udfoldningssystem. Den er nemlig altid foldet ud. Dette møbel er bygget op således, at madrassen er helt flad, og ryglænet ganske enkelt bygges op af løstsiddende hynder, som tilkøbes og placeres ovenpå madrassen. Hynderne kan fås i flere forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget personlige præg på møblet. Eftersom sovesofaen konstant er slået ud, fylder den som udgangspunkt også lidt mere end normalt, men det har også sine fordele. Den er særligt god til hjem, hvor brugerne er ældre mennesker eller folk med rygproblemer.

Med sovesofaen medfølger også en opbevaringsboks til at ligge under madrassen. Selve madrassen er, ligesom samtlige af de foregående, af meget høj kvalitet. Den indeholder pocketfjedre, så madrassen tilpasser sig den enkelte brugers individuelle vægt og form. Udover den i forvejen suveræne madras, følger der også en god og tyk topmadras med i købet. Dette sikrer en endnu bedre nattesøvn for brugeren.

Fordele ved produktet:

 • Behøver ikke ind- og udfoldning
 • Kvalitetsmadras med medfølgende topmadras
 • Opbevaringsboks under sengen
 • Hynder i forskellige mønstre kan tilkøbes

Istria Sovesofa

Istria Sovesofa

Dette er et fantastisk eksempel på en praktisk, pladsbesparende og elegant sovesofa af høj kvalitet. Designet er retro med sine rene linjer, neutrale grå betræk og syningsmønster i hynderne. Da denne sovesofa ikke fylder ret meget, er den særligt egnet til mindre hjem. Den passer perfekt ind på gæsteværelset eller i dit sommerhus.

Hvis du ønsker at sætte et mere personligt præg på sovesofaen, går det grå betræk godt sammen med langt de fleste farver, og du har derfor rig mulighed for at være kreativ i dine valg af pyntepuder eller -plaider. Sovesofaens betræk er lavet af polyester, og benene er i sortmalet gummitræ. Stoffet er nemt at holde rent. Det skal blot støvsuges og tørres af med en fugtig klud, når det trænger. Ligesom flere af de foregående sovesofaer på listen, slås møblet nemt og hurtigt ud til seng, blot ved at lægge ryglænet ned. Alt i alt er dette en stilren og retro sovesofa, som er nem at holde, og som kan passe ind i alle hjem. Den er et holdbart og alsidigt møbel, som kan holde til at blive brugt i mange år.

Fordele ved produktet:

 • Sovesofaen er nem at slå ud til seng
 • Retro og stilrent design
 • Nem at holde ren
 • Sovesofaen er slidstærk og holder i mange år

Sacramento Sovesofa

Sacramento Sovesofa

Hvis man gerne vil have en sovesofa, som også fungerer som den primære sofa i stuen, ønsker de fleste nok, at møblet i sammenfoldet tilstand ligner og føles som en helt almindelig sofa. Her er Sacramento sofaen det ideelle valg, hvis du leder efter en løsning, der kan fungere som chaiselongsofa til hverdag, men samtidig rummer ekstra sovepladser til overnattende gæster. Selve designet på sofaen er meget klassisk og stilrent, og den kan derfor tilpasses dit hjem, som du ønsker det. Det er nemt at sætte dit personlige præg på sofaen i form af dekorative puder eller tæpper. Som en ekstra bonus, så er betrækket på sofaen ekstremt slidstærkt og kan derfor nemt holde til, at der kommer små børn og dyr i sofaen. Betrækket fås også i flere forskellige farver, som du frit kan vælge imellem, alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem.

Dette er dog ikke blot en praktisk sofa, hvad angår design. Den tilbyder nemlig også et særdeles højt komfortniveau. Madrassen indeholder nemlig koldskum, som er et sofafyld af højeste kvalitet. Endnu en fordel ved dette møbel er, at den er nem at slå ud til seng. Man trækker blot ud i stroppen under siddehynderne, og så trækker man en slags skuffe ud med det ekstra stykke madras i. I udslået tilstand måler madrassen 140×195 cm.

En ekstra fordel ved denne sovesofamodel er, at der er opbevaringsplads i chaiselongen. Denne plads kan med fordel bruges til ekstra sengelinned, eller hvad der nu skulle være brug for at opbevare. Selvom dette ikke er den mindste sofa på listen, så er det stadig et rigtig godt valg til eksempelvis en studielejlighed. Den ekstra opbevaringsplads er rar, hvis man bor på få kvadratmeter, og det er altid kærkomment at have ekstra sovepladser til venner og familie.

Fordele ved produktet:

 • Robust og slidstærkt betræk
 • Ligner en helt almindelig sofa
 • Opbevaringsplads i chaiselongen
 • Nem at slå ud til seng

Innovation Living Clubber Sovesofa

Innovation Living Clubber Sovesofa

Denne sovesofa fra Innovation Living er et godt eksempel på en sofa, der kan tilpasses flere stilarter. I sit udgangspunkt er der nemlig tale om et helt stilrent design med rene linjer og knapper i ryghynden, men samtidig er der mulighed for at tilføje mere personlighed til sovesofaen. Der kan nemlig tilkøbes flotte armlæn i valnøddetræ, hvilket transformerer sofaen til en stilet og karakteristisk konferencesofa. Denne sofa kan altså både passe ind hos dig, der ønsker et forholdsvist anonymt møbel, som skal kunne passe til det meste, men også hos dig, der ønsker et møbel, der skiller sig ud fra mængden.

Sofaen her har også justerbart ryglæn, som kan indstilles på tre forskellige niveauer via udfoldningsmekanismen. I udslået tilstand måler sovesofaen 115×210 cm. Ligesom resten af dette multifunktionelle møbel er madrassen også af højeste kvalitet. Den indeholder pocketfjedre, som sørger for, at du får en komfortabel nattesøvn. Denne sofa er altså et godt valg for mange mennesker. Om du leder efter en sovesofa, der skal stå i din dagligstue eller på dit herre- eller gæsteværelse, så er dette et ideelt valg.

Fordele ved produktet:

 • Alsidigt og justerbart design
 • Kvalitetsmadras med pocketfjederkerne
 • Indstilleligt ryglæn
 • Passer både til én og to personer

Bloomingville Daybed Sovesofa

Bloomingville Daybed Sovesofa

Denne daybed fra Bloomingville er en særdeles alsidig sovesofa. Det stilrene design tillader, at dette møbel sagtens kan placeres i stuen elInnovation Living Puzzle Wood Sovesofaler entréen som et flot og behageligt slængemøbel. Overfladen af madrassen er bulet i kraft af det kvadratiske syningsmønster, hvilket giver denne sovesofa et indbydende og eksklusivt udtryk. Der er tale om en tyk madras med mørkegråt polyester betræk, som står på nogle flotte ben i lyst egetræ. Denne daybead vil fungere upåklageligt som en gæsteseng. Sammenfoldet måler den 200×42 cm. og kan uden problemer rumme én person. Benytter man dog muligheden for at folde sengen ud, kan der også sagtens ligge to mennesker på denne sovesofa. Madrassen er nemlig todelt, så man kan folde den øverste halvdel ud og dermed fordoble sovesofaens bredde. Der er altså her tale om en sovesofa, som du kan bruge på alskens måder. Som sovesofa er den ideel som gæsteseng, da det ikke er en sovesofa, som du behøver at gemme væk, når du ikke bruger den. Når du ikke lige har overnattende gæster, så er den et alment flot siddemøbel, som giver dit hjem et moderne og luksuriøst look.

Fordele ved produktet:

 • Stilrent og alsidigt design
 • Passer både til én og to personer
 • Nem at slå ud til dobbeltseng
 • Ideel som gæsteseng

FAQ

🤓 Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en sovesofa?

Pris, størrelse og design er et godt udgangspunkt. Du bør dog også have øje for, om sovesofaen har den rette polstring. Det kan være en god idé at vælge en med både skum og f.eks. pocketfjedre, så du eller dine gæster sover bedst muligt.

🧐 Skal en sovesofa trækkes ud?

Hele idéen med en sovesofa er, at den på få sekunder kan forvandles fra en sofa/stol til en seng. Her gør du brug af udtræksmekanismen. Vil du undgå udtræksmekanismen, kan du i stedet bevæge dig over i retning af en daybed.

🤔 Er der forskel på sovesofaer?

Der kan være stor forskel – præcis som med helt almindelige sofaer. Går du op i pris, får du typisk også et bedre produkt – og vælg gerne en model med fjedre, så komforten er i højsædet. Nogle modeller er udelukkende med skum.

🤩 Kan jeg bruge en almindelig madras til min sovesofa?

Du kan købe både topmadrasser og rullemadrasser til din sovesofa, hvis den er hård. Det er en god løsning, hvis du bruger sengen ofte og vil optimere både komforten og slidstyrken. Nogle sovesofaer er også kun med skum, og her kan det være et godt tip at tilføje en madras.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar