En god nattesøvn er essentiel for, at du har energi og overskud til at klare dig igennem dagen. Derfor er det vigtigt, at din seng består af en god springmadras, der giver dig mulighed for virkelig at slappe af. I denne guide har du mulighed for at se nærmere på flere forskellige madrasser. Artiklen omfatter nemlig en samlet overblik af de madrasser fra tests, der er særligt populære på markedet. Her finder du de bedste madrasser, som producenterne tilbyder lige nu. Læs derfor denne artikel grundigt igennem – sådan vælger du den rigtige madras og sikrer dig selv en god nattesøvn hver eneste nat.

Sådan vurderer og udvælger vi madrasser

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære madrasser og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af madrasser til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste madrasser.

Hos bedzzz.dk vurderer vi madrasserne på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Madrassernes egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af madrasser

Disse parametre bliver sammenstillet med pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Huma Basic Box – 140×120 springmadras med PU skum

Huma Basic Box

Denne Huma Basin Box springmadras er ligeledes også blandt de mest populære produkter i dens kategori på Pricerunner.dk. På denne side har den opnået en placering som den 18. mest populære madras i dens kategori, hvilket altså indikerer, at den kan være en god ekstra madras at have liggende i tilfælde af, at du får overnattende gæster. 

Hvis du mangler en ekstra madras til sommerhuset eller gæsteværelset, som skal være god, men ikke koste det hvide ud af øjnene, så bør du tage et ekstra kig på denne Huma Basic Box springmadras. Selvom den måske ikke ligefrem er den allerbedste madras på markedet, så indeholder den en række gode kvaliteter, som bestemt gør den prisen værd. 

Denne madras er for eksempel udstyret med PU skum omkring fjedrene, hvilket er med til at sørge for, at du får en god liggekomfort. Skummet har nemlig en åben cellestruktur, som skaber en god basis komfort for de personer, som ligger sig på madrassen. 

Dertil er madrassen også udstyret med Bonell fjedre, som er spiralformede. Det har den effekt, at en persons vægt fordeles på alle fjedrene, og dermed bliver de fastere ved øget belastning. På den måde giver fjedrene dig den bedste støtte muligt. 

Selvom denne madras indeholder en række rigtig gode egenskaber, så egner den sig klart bedst til at være en ekstra madras, da du netop kan få bedre madrasser. Dog er den klart et rigtig godt køb til prisen.

Fordele ved Huma Basic Box 

 • Udstyret med PU skum i polstringen med en åben cellestruktur for en god komfort, ventilation og fugtabsorption 
 • Madrassen har fastheden medium
 • Indeholder 105 stk. fjedre pr. m2, som er polstret med PU 15 mm skum 
 • Topmadras medfølger ikke med denne madras, så husk at tilkøbe den ved siden af
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Huma Classic – 120×120 springmadras som er perfekt til sommerhuset

Huma Classic

Denne Huma Classic springmadras er på Pricerunner.dk placeret som nr. 28 i dens kategori. Der er dermed tale om en relativ populær madras, som flere forbrugere altså har været glade for at investere i. Generelt er en af de helt store fordele ved dette produkt, at du får en relativ stor madras for en relativ lav pris, hvilket kan være en stor fordel for nogle forbrugere. 

Denne Huma Classic springmadras er endnu en madras, som egner sig rigtig godt til at blive brugt i enten gæsteværelset eller i sommerhuset. Den er udstyret med Bonell fjedre, som er spiralformede, hvilket netop er med til at fordele vægten fra personen, som ligger på madrassen. Dette er med til at sørge for, at du får en stor grad af komfort. 

Når det så er sagt, så er det ikke en madras, som er optimal til at sove på hver eneste nat. Dette skyldes generelt, at der findes en række langt bedre madrasser på markedet. Men mangler du dog en ekstra madras til overnattende gæster, så kan denne madras være et rigtig godt køb, da den netop fås til en relativ lav pris sammenlignet med så mange andre lignende produkter på markedet.  

Endnu en god fordel ved denne madras er, at den kommer med fem års garanti mod fjederbrud. Skulle en af fjedrene i madrassen dermed knække inden for de fem år, så har du altså mulighed for at kontakte stedet, som du har købt madrassen fra, og få det fikset. 

Fordele ved Human Classic 

 • Udstyret med en massivtræramme, trælameller og 115 stk. fjedre pr. m2 
 • Er polstret med PU skum for en bedre liggekomfort 
 • Indeholder spiralformede Bonell fjedre, som fordeler vægten 
 • Huma Classic madrassen inkluderer 5 års garanti mod fjederbrud
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Nordisk Fjer 7-zone – 140×200 springmadras til en attraktiv pris

Nordisk Fjer 7-zone

Denne Nordisk Fjer 7-zone springmadras’ popularitet blandt kunderne er ligeledes også blevet vurderet af Pricerunner.dk, som har placeret denne springmadras som den 25. mest populære produkt i dens kategori. Dette er dermed en ganske fin placering, når man tager markedet i betragtning. 

Hvis du altså søger en god kvalitetsmadras, som ikke behøver at dræne hele din opsparing, så er der en mulighed for, at denne Nordisk Fjer 7-zone springmadras er lige netop det produkt, som du leder efter. Denne madras indeholder nemlig en række gode fordele, samtidig med den kommer til en relativ billig pris for en madras med dens egenskaber. 

I denne madras får du for eksempel hele 240 pocketfjedre pr. m2, hvilket altså er en hel del flere, end hos mange andre madrasser, som ligger i nogenlunde samme prisklasse, som denne madras. Dertil er der tale om pocketfjedre, som er inddelt i hele 7 komfortzoner. Dette har den effekt, at fjedrene er koncentreret omkring de steder, hvor din krop har brug for mest støtte. 

Dermed er det altså en madras, som formår at støtte og aflaste dine muskler og led, sådan at du vågner op veludhvilet og frisk – både mentalt, men også fysisk. Dette er selvfølgelig optimalt, hvormed denne madras altså kan være en rigtig god investering – specielt hvis du ikke ønsker at bruge for mange penge på en god madras. I så fald vil denne Nordisk Fjer springmadras være et rigtig godt valg. 

Fordele ved Nordisk Fjer 7-zone 

 • En kvalitetsmadras som er vendbar og har en højde på 19 cm
 • Indeholder 240 fjedre pr. m2, som skaber en enormt god liggekomfort
 • Fjedrene er inddelt i 7 komfortzoner, som støtter og aflaster kroppen de rigtige steder
 • Pocketfjedrene tilpasser sig efter den krop, som ligger på dem
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Andre relevante artikler

FAQ

👍 Er springmadrasser gode for ryggen?

Alle rygge er forskellige, og der er derfor heller ikke én madras, som passer til alle rygge. Det er din rygsøjle, der er vigtig, når du ligger på madrassen. Den skal være lige, og du skal have en god følelse af komfort.

🤔 Er springmadrasser dårlige for ryggen?

Nej, springmadrasser er ikke dårlige for din ryg. En seng, der er udslidt eller ikke er tilpasset dig, kan være dårligt for din ryg og give dig smerter og urolige nætter. Invester tid i at finde ud af hvad der passer til dit behov.

🤓 Hvad er en skumstøttemadras?

En støttende skummadras er en madras, som er kendetegnet ved at den har et højt luftindhold, som bliver trykket sammen når det udsættes for tryk og belastning fra kroppen, men har en høj elasticitet der presser tilbage mod kroppen samtidig.

🧐 Er det bedre med mange fjedre i en madras?

Det er en myte at jo flere jo bedre. Dette kommer fuldstændig an på din kropsvægt. Hvis du ikke vejer så meget så meget eller er meget spinkel af bygning, så bør du ikke have mange en madras med mange fjedre.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Beliani Bliss 160×200 springmadras – god nats søvn i optimal komfort

Beliani Bliss

Denne Beliani Bliss springmadras er også blevet vurderet af Pricerunner.dk, som har tildelt dette produkt pladsen som den 88. mest populære madras i dens kategori på siden. Dette er altså en ganske fin placering, når man tager i betragtning, hvor mange individuelle produkter, som findes i denne kategori. 

Hvis du søger en madras, som egner sig til at blive sovet på hver nat, men som samtidig ikke må være alt for dyr, så kan denne Beliani Bliss springmadras måske være det, som du mangler. Denne madras fås nemlig til en overkommelig pris, samtidig med at den faktisk egner sig glimrende til at blive brugt hver nat. Til sammenligning er der andre madrasser i denne oversigt, som egner sig bedre til gæsteværelser eller i sommerhuse. 

Når man tager et kig på indmaden i denne madras, som er den fyldt med pocketfjedre – eller lommefjedre, som de ofte kaldes på dansk. Disse fjedre er inddelt i en række forskellige rum, sådan at de er placeret, så de er i stand til at yde dig og din krop den bedste støtte muligt. 

Dermed er det altså en madras, som kan give dig en god nats søvn i optimal komfort, hvilket naturligvis er en egenskab, som man gerne vil have, at ens madras indeholder. Når man dertil tager madrassens pris i betragtning, så er det bestemt et produkt, som kan være pengene værd. 

Fordele ved Beliani Bliss 

 • Madrassen måler 20 cm i højden, og den har en hårdhed på Medium/Hård 
 • Indeholder pocketfjedre, som er fordelt i en række lommer rundt i madrassen 
 • Blød og let skumpåfyldning som afbalancerer lommens faste struktur
 • Betrukket med 100 % polyesterstof, som beskytter madrassen og forlænger dens levetid

Matress Royal X-Firm Magna Grey – 90×200 springmadras håndlavet i naturlige materialer

Matress Royal 90X200 X-Firm Magna Grey

Hvis du sætter pris på godt håndværk, god kvalitet og naturlige materialer, bør du tage et nærmere kig på denne kvalitetsrige springmadras. I forhold til prisklasse befinder madrassen sig i den højere ende af madrasser på markedet lige nu, men dens komfort, kvalitet og egenskaber er også helt i top.

Madrassen er håndlavet, og hver eneste lille detalje er yderst gennemtænkt. Madrassen er udstyret med høje pocketfjedre, der fordeler sig i fem komfortzoner. Fjedrene måler 15 cm, hvilket bidrager til at give dig en høj madras med stor komfort, hvor rygsøjlen bevares i en position, der er ganske naturlig for den.

Madrassens er polstret med både uld og latex. Det bidrager til, at madrassen får en ekstra god åndbarhed. Det gør også madrassen til en hygiejnisk løsning, idet din fugt transporteres væk fra madrassen i løbet af natten. Endelig er madrassen allergivenlig. Samlet set er her tale om en madras, der scorer højt på alle parametre. Hvis budgettet tillader det, er der derfor god grund til at kigge på samt afprøve denne springmadras.

Fordele ved Mattress Royal 90×200 X-Firm Magna Grey:

 • Håndlavet madras
 • Lavet i naturmaterialer
 • Vælg mellem tre typer af fasthed
 • Høje fjedre
 • Polstring af både uld og latex

MB 1121 ST – danskproduceret springmadras 80×200

 • Vendbar madras
 • Komfortzoner som giver dig den rette støtte afhængig af kropsdel
 • Dansk produceret
MB 1121 ST Madras 80X200 Sort Medium

Denne MB 1121 ST Madras befinder sig i en lavere prisklasse, hvilket gør den tilgængelig for en lang række mennesker. Dog har prisen absolut ingen betydning for kvaliteten af denne springmadras, som du sagtens kan tage med i dine overvejelser, når du skal ud at investere i en ny. Madrassen er endda vendbar, hvilket betyder, at du kan ligge på begge sider af madrassen. Når den er blevet tilpas slidt, kan du blot vende den om. Dermed kan du få glæde af den i ekstra mange år. Du kan også med fordel vende madrassen flere gange løbende, hvis du vil undgå at slide den ene side alt for meget, før du tager den anden i brug.

Madrassen fås i to forskellige fastheder, hvilket giver dig mulighed for at vælge netop den type af fasthed, som du foretrækker til din madras. Dog anbefales den mediumfaste model til alle, der vejer under 80 kg, mens den faste model anbefales til alle, der vejer over 80 kg. Når du køber din madras, kan du dog altid spørge sælgeren nærmere ind til disse anbefalinger.

Fordele ved MB 1121 ST springmadras 80×200 Sort Medium:

 • God værdi for pengene
 • Danskproduceret
 • To forskellige fastheder
 • Madrassens komfortzoner giver høj komfort
 • Vendbar

Flexa Basic 90×200 springmadras

Flexa Basic

Flexa Basic, som er lavet specifikt til børn, er blandt de mest populære produkter i dens kategori på salgssiden Shopping.Coop.dk. Dette er dermed et super godt kvalitetsstempel til produktet, da dets popularitet indikerer, at mange andre kunder har været glade for at investere i denne madras. 

Det er naturligvis vigtigt, at man som voksen har en madras, som formår at støtte og aflaste kroppen. Men det er faktisk endda en lille smule vigtigere, at børn har en madras, som passer til deres krop, da de netop stadig er i gang med at vokse og udvikle sig – både fysisk og mentalt. Derfor er et ekstra vigtigt, at de små får en god og komfortabel nattesøvn. 

Hvis du derfor søger en rigtig god madras til dit barn, så bør du tage et kig på denne Flexa Basic Bonnel springmadras. Denne madras er udstyret med springfjedre, som er placeret sådan, at de støtter dit barns krop optimalt. Dertil er de dækket af et lag blødt HR skum, som former sig efter kroppen. 

Dertil er en rigtig stor fordel ved denne madras, at den er udstyret med et aftageligt betræk, som er lavet af 100 % bomuld. Dermed kan du tage betrækket af og vaske det, når det bliver nødvendigt. Dertil har betrækket også et vandafvisende underbetræk, hvilket er med til at gøre det lettere at rydde op efter eventuelle uheld, hvilket er dejligt praktisk for dig som forælder. 

Fordele ved Flexa Basic 

 • Madrassen er temperaturregulerende, hvilket fremmer en bedre nattesøvn
 • Måler 12 cm i højden og af lavet med individuelle springfjedre
 • Fjedrene er dækket med et lag af HR skum
 • Betrækket, som er lavet af 100 % bomuld, kan tages af og vaskes

Nordkap Springmadras +100 kg 85×200 cm

Nordkap Springmadras +100 kg 85X200 cm

Denne danskproducerede madras fra Nordkap er både særligt fast og særligt holdbar. Det er den, fordi den er udstyret med hele 500 multipocket fjedre for hver kvadratmeter. Det er et meget højt antal fjedre, idet de fleste madrasser er udstyret med ca. 250 multipocket fjedre per kvadratmeter. Denne madras har altså dobbelt så mange fjedre, hvorfor den yder en maksimal støtte af alle kroppens trykpunkter. På denne baggrund er madrassen også særligt egnet til personer, der vejer over 100 kg. For at du får en god nats søvn, er det vigtigt med god støtte, og med de ekstra fjedre kan netop denne madras tilbyde den optimale støtte til personer, der vejer mere end 100 kg.

Madrassen fra Nordkap er vendbar, så du kan have glæde af den i flere år, end du kan med mange andre tilsvarende madrasser. Samtidig befinder den sig i en meget rimelig prisklasse, når de ekstra multipocket fjedre tages i betragtning.

Fordele ved Nordkap Springmadras +100 kg 85×200 cm:

 • Betrukket med slidstærkt tekstil
 • Vendbar madras
 • Særligt egent til dig, der vejer over 100 kg
 • Fem komfortzoner designet for ekstra støtte
 • Hele 500 multipocket fjedre for hver kvadratmeter

Vivo madras 140×200 1K M

 • Temperaturregulerende
 • Formet, så den støtter kroppens udsatte områder
 • 5 års garanti
Vivo madras 140X200 1K M

Hvis du har en hård eller aktiv hverdag, er det vigtigt at have en seng, der passer på de mest udsatte områder af din krop. Denne fine springmadras fra Vivo har fem støttezoner, der er designet til at passe bedst muligt på de områder af din krop, der kan blive særligt ømme og har brug for ekstra støtte, når du ligger ned.

Madrassen fra Vivo er udstyret med særligt bløde og fleksible områder omkring dine hofter og dine skuldre. Det lader dem synke godt ned i madrassen. Zonen omkring dine skuldre er desuden udstyret med et særligt lag skum, der giver dig den bedst tænkelig oplevelse af komfort og behag. Desuden giver madrassen en særligt god aflastning omkring din ryg og din lænd.

Omkring madrassens fjedre finder du et lag af Talalay naturlatex. Dette materiale er særligt åndbart, hvilket vil sige, at det nemt afleder al den fugt og varme, du daner i din seng i løbet af natten.  Endelig har denne springmadras temperaturregulerende egenskaber, der sørger for god ventilation under din søvn. Sådan sikrer du dig en god søvnoplevelse.

Fordele ved Vivo springmadras 140×200 1K M:

 • Særligt blød omkring hofter og skuldre
 • Ryg og lænd får god aflastning
 • Talalay naturlatex
 • Temperaturregulering
 • Bløde materialer

Cresto springmadras 200×210 1K F/M

 • Komfortzoner tilpasset hoved, skuldre, ryg, hofter og ben
 • Temperaturregulerende betræk
 • God ventilation, så du nemt kommer af med sved
Cresto madras 200X210 1K F M

Inden for mange forskellige erhverv belastes skuldrene ofte. Uanset om du arbejder med børn, sidder på kontor eller arbejder i håndværksbranchen, kommer du nemt til at belaste dine skuldre. Hvis du kan nikke genkendende til dette, er denne springmadras fra Cresto måske den optimale løsning for dig. Madrassen giver dig nemlig en unik aflastning under og omkring skuldrene, så du virkelig kan slappe af og slippe de eventuelle spændinger, du har.

Madrassens fem komfortzoner er tilpasset til at passe særligt godt på dine skuldre, men også på dit hoved, din ryg, dine ben samt dine hofter. I hver af disse zoner er der nemlig lagt en ekstra indsats, så din støtte og komfort bliver optimal.

Udover de særligt støttende egenskaber tilbyder denne springmadras også god ventilation. Madrassen har nemlig egenskaber, der under din søvn leder både fugt og varme væk. Det betyder, at sengen holdes ren, og at du ikke bliver våd af sved. Desuden er madrassen temperaturregulerende. Alt i alt er du sikret en optimal komfort.

Fordele ved Cresto springmadras 200×210 1K F/M:

 • Ekstra aflastning omkring skuldrene
 • God ventilation 
 • Komfortzoner tilpasset ben, hoved, ryg, skuldre og hofter
 • Betræk, der kan temperaturregulere
 • Fast madras

Huma Premium Box

Huma Premium Box

Denne Huma Premium Box springmadras bliver af Pricerunner.dk beskrevet som en af de mest populære produkter i den kategori, hvilket altid er et super godt kvalitetsstempel for et produkt. Faktisk er madrassen så god, at den har opnået en femte plads i dens kategori, hvilket er et enormt godt resultat. 

Denne Box springmadras er enorm praktisk, da den er super solid. Den er nemlig bygget på en massivtræramme med trælameller, hvormed den altså er helt stabil at ligge i, hvilket er en rigtig god egenskab ved madrassen. Dertil er den udstyret med ben, sådan at du kommer op og ligger i højden fremfor at skulle ligge næsten i gulvhøjde. 

Hvis du søger en madras, som har en rigtig høj liggekomfort, så kan denne Huma Premium Box springmadras godt være noget for dig. Den er nemlig lavet med en kernekonstruktion, som indeholder to forskellige lag af fjedre. Dermed kombineres den traditionelle Bonell fjeder med et lag pocketfjedre i denne madras. Dette er med til at sørge for, at madrassen har en ekstra god evne til at tilpasse sig efter din krop.

Denne tilpasningsevne er med til at sørge for, at du får den bedste nattesøvn muligt, hvor dine muskler og led får muligheden for en naturlig afspænding. På den måde kan du vågne frisk og udhvilet i hele kroppen om morgenen.

Fordele ved Huma springmadras Premium Box 

 • Lavet med en kernekonstruktion med to lag fjedre, som kombinerer den traditionelle Bonell fjeder med et lag pocketfjedre
 • Indeholder 250 stk. pocketfjedre pr. m2, og hver fjeder er monteret i en åndbar pose for at sikre holdbarheden
 • Pocketfjedrene er inddelt i 3 komforzoner, hvilket skaber en helt lydløs madras
 • HUMA Premium madrassen inkluderer 10 års garanti mod fjederbrud

Essence springmadras 80X200 er udstyret med fugttransporterende cooltex-skum

Essence springmadras 80X200

Hvis du har tendens til at svede meget om natten, er det en god idé at lede efter en madras, som har særligt fugttransporterende egenskaber. Denne fine madras fra Essence har netop denne egenskab, hvorfor den kan være det helt rigtige valg for dig. Madrassen er udstyret med cooltex-skum, som nemt transporterer den fugt, du danner i løbet af natten, væk fra madrassen. Mange madrasser bliver ofte særligt slidte på grund af fugt. Da det særlige skum i denne madras afleder fugten, holder madrassen også sin facon i flere år sammenlignet med andre madrasser.

Denne madras har desuden et skridsikkert betræk, der sørger for at holde din madras på plads i løbet af natten. Det er en stor fordel for dig, der vender og drejer dig flere gange i løbet af natten. Endelig fås denne madras i tre forskellige fasthedstyper, nemlig medium, fast og X-fast.

Fordele ved Essence springmadras 80X200:

 • Cooltex-skummet transporterer nemt fugten væk, når du sover
 • Skridsikkert betræk
 • Materialer, der giver god holdbarhed
 • Tre fastheder
 • Madrassen holder sin facon i flere år

Moment springmadras 90X210 – optimal hærdning af madrassens fjedre

Moment springmadras 90X210

Denne madras fra Moment er inddelt i fem forskellige komfortzoner, som er symmetrisk opbyggede. Det vil sige, at madrassen kan vende på alle tænkelige måder, og du modtager stadig maksimal støtte. Både skuldre, nakke og ryg modtager god støtte, selv når du ligger på siden.

Fjedrene, som madrassen er udstyret med, har en god hærdning. Rent praktisk betyder det, at fjedrene nemt rejser sig igen, når du flytter dig fra madrassen. Da fjedrene har denne funktion, er madrassen holdbar i endnu flere år, end det ofte er tilfældet med tilsvarende madrasser.

Madrassens betræk er udstyret med en lynlås, som giver dig mulighed for nemt at tage betrækket af og give det en tur i vaskemaskinen. Desuden er stoffet let blank, hvilket gør det meget nemt at rengøre. Spilder du noget på madrassen, kan du derfor meget nemt tørre det væk.

Fordele ved Moment springmadras 90X210:

 • Tre forskellige fastheder
 • Betrækket har en lynlås og kan nemt tages af
 • Symmetrisk opbyggede komfortzoner
 • God hærdning af madrassens fjedre
 • Betrækket er nemt at rengøre

Krone springmadras VB 90X200

Krone springmadras VB 90X200

Hvis du holder af danskproducerede varer, der giver god kvalitet for pengene, kan du med fordel kigge nærmere på denne enkeltmadras fra Krone. Med denne madras er du nemlig sikret optimal komfort og dermed god søvn hver evigt eneste nat.

Madrassen er temperaturregulerende, hvilket vil sige, at den tilpasser sig efter din temperatur. Det giver din krop mulighed for at ånde hele natten. Mange mennesker sveder meget, når de sover, og det kan være ubehageligt og irriterende at vågne op om morgenen og være helt fugtig og klistret af sved. Hvis du døjer med at svede om natten, kan du nemt afhjælpe generne ved at investere i en temperaturregulerende madras som denne fra Krone.

Madrasser skal gerne holde i mange år. Derfor er en særlig fordel ved denne madras også, at den er vendbar. Hvis du oplever, at madrassen efter nogle år er blevet slidt og har taget for meget form efter din krop, kan du blot vende den om. På den måde får du nærmest to madrasser i én.

Fordele ved Krone springmadras VB 90X200:

 • Produceret i Danmark
 • Regulerer sig efter din temperatur
 • Kan nemt vendes og dermed benyttes i flere år
 • Fem komfortzoner 
 • Vælg mellem tre forskellige typer fasthed

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar