En god nattesøvn er essentiel for, at du har energi og overskud til at klare dig igennem dagen. Derfor er det vigtigt, at din seng består af en god springmadras, der giver dig mulighed for virkelig at slappe af. I denne guide har du mulighed for at se nærmere på flere forskellige madrasser. Artiklen omfatter nemlig en samlet overblik af de madrasser fra tests, der er særligt populære på markedet. Her finder du de bedste madrasser, som producenterne tilbyder lige nu. Læs derfor denne artikel grundigt igennem – sådan vælger du den rigtige madras og sikrer dig selv en god nattesøvn hver eneste nat.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Krone springmadras VB 90X200 – danskproduceret kvalitetsmadras

Krone springmadras VB 90X200

Hvis du holder af danskproducerede varer, der giver god kvalitet for pengene, kan du med fordel kigge nærmere på denne enkeltmadras fra Krone. Med denne madras er du nemlig sikret optimal komfort og dermed god søvn hver evigt eneste nat.

Madrassen er temperaturregulerende, hvilket vil sige, at den tilpasser sig efter din temperatur. Det giver din krop mulighed for at ånde hele natten. Mange mennesker sveder meget, når de sover, og det kan være ubehageligt og irriterende at vågne op om morgenen og være helt fugtig og klistret af sved. Hvis du døjer med at svede om natten, kan du nemt afhjælpe generne ved at investere i en temperaturregulerende madras som denne fra Krone.

Madrasser skal gerne holde i mange år. Derfor er en særlig fordel ved denne madras også, at den er vendbar. Hvis du oplever, at madrassen efter nogle år er blevet slidt og har taget for meget form efter din krop, kan du blot vende den om. På den måde får du nærmest to madrasser i én.

Fordele ved Krone springmadras VB 90X200:

 • Produceret i Danmark
 • Regulerer sig efter din temperatur
 • Kan nemt vendes og dermed benyttes i flere år
 • Fem komfortzoner 
 • Vælg mellem tre forskellige typer fasthed

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Lux springmadras VB 120X200 har antiskrid og flytter sig ikke om natten

Norland Lux springmadras VB 120X200

Denne fine madras fra Norland Lux måler 120X200 cm. Mange par foretrækker en større madras i soveværelset, men denne mindre madras er meget anvendelig i andre situationer. Måske er du indehaver af et sommerhus, og her er værelserne ofte ikke ret store. Hvis det er tilfældet, bør du overveje at investere i en madras af denne størrelse. En 120X200 cm madras kan også være ideel for teenageren, der drømmer om lidt mere plads at sove på end en traditionel enkeltmandsmadras.

Madrassen fra Norland Lux har en antiskrid-funktion, hvilket vil sige, at den ikke rykker sig om natten, uanset hvor uroligt du sover. Både madras og topmadras bliver altså bedre liggende under dig. Det betyder, at du slipper for at skulle skubbe madrassen på plads, når du står op om morgenen eller går i seng om aftenen. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige fastheder, nemlig medium, fast og ekstra fast. Du tilpasser derfor nemt denne madras til dine ønsker og behov. Madrassen er produceret i et stof af høj kvalitet, som sikrer dig behagelige nætter. Du kan desuden få madrassen i to forskellige grå nuancer.

Fordele ved Norland Lux springmadras 120X200:

 • Skridsikker madras, der bliver liggende samme sted hele natten
 • Vendbar
 • Madrassen er polstret i cooltex-skum
 • Temperaturregulerende
 • Danskproduceret

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Cresto madras 200X210 1K F/M med ekstra aflastning omkring skuldrene

Cresto madras 200X210 1K F M

Inden for mange forskellige erhverv belastes skuldrene ofte. Uanset om du arbejder med børn, sidder på kontor eller arbejder i håndværksbranchen, kommer du nemt til at belaste dine skuldre. Hvis du kan nikke genkendende til dette, er denne springmadras fra Cresto måske den optimale løsning for dig. Madrassen giver dig nemlig en unik aflastning under og omkring skuldrene, så du virkelig kan slappe af og slippe de eventuelle spændinger, du har.

Madrassens fem komfortzoner er tilpasset til at passe særligt godt på dine skuldre, men også på dit hoved, din ryg, dine ben samt dine hofter. I hver af disse zoner er der nemlig lagt en ekstra indsats, så din støtte og komfort bliver optimal.

Udover de særligt støttende egenskaber tilbyder denne springmadras også god ventilation. Madrassen har nemlig egenskaber, der under din søvn leder både fugt og varme væk. Det betyder, at sengen holdes ren, og at du ikke bliver våd af sved. Desuden er madrassen temperaturregulerende. Alt i alt er du sikret en optimal komfort.

Fordele ved Cresto madras 200X210 1K F/M:

 • Ekstra aflastning omkring skuldrene
 • God ventilation 
 • Komfortzoner tilpasset ben, hoved, ryg, skuldre og hofter
 • Betræk, der kan temperaturregulere
 • Fast madras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vivo madras 140X200 1K M – designet til at støtte kroppens udsatte områder

Vivo madras 140X200 1K M

Hvis du har en hård eller aktiv hverdag, er det vigtigt at have en seng, der passer på de mest udsatte områder af din krop. Denne fine springmadras fra Vivo har fem støttezoner, der er designet til at passe bedst muligt på de områder af din krop, der kan blive særligt ømme og har brug for ekstra støtte, når du ligger ned.

Madrassen fra Vivo er udstyret med særligt bløde og fleksible områder omkring dine hofter og dine skuldre. Det lader dem synke godt ned i madrassen. Zonen omkring dine skuldre er desuden udstyret med et særligt lag skum, der giver dig den bedst tænkelig oplevelse af komfort og behag. Desuden giver madrassen en særligt god aflastning omkring din ryg og din lænd.

Omkring madrassens fjedre finder du et lag af Talalay naturlatex. Dette materiale er særligt åndbart, hvilket vil sige, at det nemt afleder al den fugt og varme, du daner i din seng i løbet af natten.  Endelig har denne springmadras temperaturregulerende egenskaber, der sørger for god ventilation under din søvn. Sådan sikrer du dig en god søvnoplevelse.

Fordele ved Vivo madras 140X200 1K M:

 • Særligt blød omkring hofter og skuldre
 • Ryg og lænd får god aflastning
 • Talalay naturlatex
 • Temperaturregulering
 • Bløde materialer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MB 1121 ST Madras 80X200 Sort Medium sælges til en lav pris

MB 1121 ST Madras 80X200 Sort Medium

Denne MB 1121 ST Madras befinder sig i en lavere prisklasse, hvilket gør den tilgængelig for en lang række mennesker. Dog har prisen absolut ingen betydning for kvaliteten af denne springmadras, som du sagtens kan tage med i dine overvejelser, når du skal ud at investere i en ny. Madrassen er endda vendbar, hvilket betyder, at du kan ligge på begge sider af madrassen. Når den er blevet tilpas slidt, kan du blot vende den om. Dermed kan du få glæde af den i ekstra mange år. Du kan også med fordel vende madrassen flere gange løbende, hvis du vil undgå at slide den ene side alt for meget, før du tager den anden i brug.

Madrassen fås i to forskellige fastheder, hvilket giver dig mulighed for at vælge netop den type af fasthed, som du foretrækker til din madras. Dog anbefales den mediumfaste model til alle, der vejer under 80 kg, mens den faste model anbefales til alle, der vejer over 80 kg. Når du køber din madras, kan du dog altid spørge sælgeren nærmere ind til disse anbefalinger.

Fordele ved MB 1121 ST Madras 80X200 Sort Medium:

 • God værdi for pengene
 • Danskproduceret
 • To forskellige fastheder
 • Madrassens komfortzoner giver høj komfort
 • Vendbar

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Matress Royal 90X200 X-Firm Magna Grey – håndlavet i naturlige materialer

Matress Royal 90X200 X-Firm Magna Grey

Hvis du sætter pris på godt håndværk, god kvalitet og naturlige materialer, bør du tage et nærmere kig på denne kvalitetsrige springmadras. I forhold til prisklasse befinder madrassen sig i den højere ende af madrasser på markedet lige nu, men dens komfort, kvalitet og egenskaber er også helt i top.

Madrassen er håndlavet, og hver eneste lille detalje er yderst gennemtænkt. Madrassen er udstyret med høje pocketfjedre, der fordeler sig i fem komfortzoner. Fjedrene måler 15 cm, hvilket bidrager til at give dig en høj madras med stor komfort, hvor rygsøjlen bevares i en position, der er ganske naturlig for den.

Madrassens er polstret med både uld og latex. Det bidrager til, at madrassen får en ekstra god åndbarhed. Det gør også madrassen til en hygiejnisk løsning, idet din fugt transporteres væk fra madrassen i løbet af natten. Endelig er madrassen allergivenlig. Samlet set er her tale om en madras, der scorer højt på alle parametre. Hvis budgettet tillader det, er der derfor god grund til at kigge på samt afprøve denne springmadras.

Fordele ved Mattress Royal 90X200 X-Firm Magna Grey:

 • Håndlavet madras
 • Lavet i naturmaterialer
 • Vælg mellem tre typer af fasthed
 • Høje fjedre
 • Polstring af både uld og latex

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordkap Springmadras 90X200 cm – designet med et særligt slidstærkt betræk

Nordkap Springmadras 90X200 cm

Hvis du gerne vil have en god madras, som du kan bruge i mange år, men ikke vil punge alt for meget ud, kan du vælge at tage et kig på denne madras fra Nordkap. Madrassen er produceret i Danmark, og den fås i tre forskellige farver, henholdsvis sort, antracitgrå og lysegrå. Desuden fås den i to forskellige fastheder, nemlig medium og fast.

En af madrassens særligt fine kvaliteter er, at dens betræk er yderst slidstærkt. Det giver en god og holdbar kvalitet, som ydermere gør madrassen holdbar i endnu flere år. Madrassen er desuden vendbar, hvilket vil sige, at du kan anvende begge sider af madrassen til at sove på, før du atter må investere i en ny. Her er altså tale om en madras, der er designet til at holde længe, uden at kvaliteten tager skade undervejs.

Ingen af madrassens fjedre sidder sammen, men de er i stedet placeret i individuelle filtposer. Det giver hver enkel fjeder mulighed for at tilpasse sig bedst muligt til din krops trykpunkter. Dermed får du den optimale støtte og komfort.

Fordele ved Nordkap Springmadras 90X200 cm:

 • Madrassen er produceret i Danmark
 • Madrassen er vendbar
 • Tilpasser sig kroppens trykpunkter
 • Særligt slidstærkt betræk
 • To fastheder

Tromsø Springmadras 90X200 cm i en lavere prisklasse

Tromso Springmadras 90X200

Madrasser fra Tromsø er eksklusive og af særligt god kvalitet. Her er fokus på din komfort, og på at det skal være behageligt og rart at sove. Samtidig befinder denne madras sig dog i en prisklasse, der er forholdsvis lav sammenlignet med lignende madrasser. Derfor er den helt klart værd at overveje, når du skal investere i en ny madras til din seng.

Du kan bestille madrassen fra Tromsø i henholdsvis antracitgrå, grå og sand. Det giver dig mulighed for at få den til at passe ind i farvetemaet i dit soveværelse. Madrassen kommer i to forskellige fasthedstyper, nemlig fast og medium. Den faste model anbefales, hvis du vejer over 70 kg, mens den medium model anbefales til alle under 70 kg. Dog spiller dine personlige præferencer også en rolle i valget af fasthedstype.

Madrassen er udstyret med individuelle fjedre, der på bedste vis støtter op om din krop og dens særlige trykpunkter. Hvis du vender dig om natten, tilpasser madrassen sig automatisk til dine bevægelser, så du får den bedst tænkelige støtte, uanset hvordan du ligger.

Fordele ved Tromsø Springmadras 90X200 cm:

 • Befinder sig i en forholdsvist lav prisklasse
 • Vælg mellem tre forskellige farver
 • To fasthedstyper 
 • Madrassen er danskproduceret
 • Slidstærkt tekstil

Nordkap Springmadras +100 kg 85X200 cm – fast madras med dobbelt antal fjedre

Nordkap Springmadras +100 kg 85X200 cm

Denne danskproducerede madras fra Nordkap er både særligt fast og særligt holdbar. Det er den, fordi den er udstyret med hele 500 multipocket fjedre for hver kvadratmeter. Det er et meget højt antal fjedre, idet de fleste madrasser er udstyret med ca. 250 multipocket fjedre per kvadratmeter. Denne madras har altså dobbelt så mange fjedre, hvorfor den yder en maksimal støtte af alle kroppens trykpunkter. På denne baggrund er madrassen også særligt egnet til personer, der vejer over 100 kg. For at du får en god nats søvn, er det vigtigt med god støtte, og med de ekstra fjedre kan netop denne madras tilbyde den optimale støtte til personer, der vejer mere end 100 kg.

Madrassen fra Nordkap er vendbar, så du kan have glæde af den i flere år, end du kan med mange andre tilsvarende madrasser. Samtidig befinder den sig i en meget rimelig prisklasse, når de ekstra multipocket fjedre tages i betragtning.

Fordele ved Nordkap Springmadras +100 kg 85X200 cm:

 • Betrukket med slidstærkt tekstil
 • Vendbar madras
 • Særligt egent til dig, der vejer over 100 kg
 • Fem komfortzoner designet for ekstra støtte
 • Hele 500 multipocket fjedre for hver kvadratmeter

Moment springmadras 90X210 – optimal hærdning af madrassens fjedre

Moment springmadras 90X210

Denne madras fra Moment er inddelt i fem forskellige komfortzoner, som er symmetrisk opbyggede. Det vil sige, at madrassen kan vende på alle tænkelige måder, og du modtager stadig maksimal støtte. Både skuldre, nakke og ryg modtager god støtte, selv når du ligger på siden.

Fjedrene, som madrassen er udstyret med, har en god hærdning. Rent praktisk betyder det, at fjedrene nemt rejser sig igen, når du flytter dig fra madrassen. Da fjedrene har denne funktion, er madrassen holdbar i endnu flere år, end det ofte er tilfældet med tilsvarende madrasser.

Madrassens betræk er udstyret med en lynlås, som giver dig mulighed for nemt at tage betrækket af og give det en tur i vaskemaskinen. Desuden er stoffet let blank, hvilket gør det meget nemt at rengøre. Spilder du noget på madrassen, kan du derfor meget nemt tørre det væk.

Fordele ved Moment springmadras 90X210:

 • Tre forskellige fastheder
 • Betrækket har en lynlås og kan nemt tages af
 • Symmetrisk opbyggede komfortzoner
 • God hærdning af madrassens fjedre
 • Betrækket er nemt at rengøre

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Essence springmadras 80X200 er udstyret med fugttransporterende cooltex-skum

Essence springmadras 80X200

Hvis du har tendens til at svede meget om natten, er det en god idé at lede efter en madras, som har særligt fugttransporterende egenskaber. Denne fine madras fra Essence har netop denne egenskab, hvorfor den kan være det helt rigtige valg for dig. Madrassen er udstyret med cooltex-skum, som nemt transporterer den fugt, du danner i løbet af natten, væk fra madrassen. Mange madrasser bliver ofte særligt slidte på grund af fugt. Da det særlige skum i denne madras afleder fugten, holder madrassen også sin facon i flere år sammenlignet med andre madrasser.

Denne madras har desuden et skridsikkert betræk, der sørger for at holde din madras på plads i løbet af natten. Det er en stor fordel for dig, der vender og drejer dig flere gange i løbet af natten. Endelig fås denne madras i tre forskellige fasthedstyper, nemlig medium, fast og X-fast.

Fordele ved Essence springmadras 80X200:

 • Cooltex-skummet transporterer nemt fugten væk, når du sover
 • Skridsikkert betræk
 • Materialer, der giver god holdbarhed
 • Tre fastheder
 • Madrassen holder sin facon i flere år

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Senses springmadras 90X200 – udviklet med særligt stort fokus på komfort

Senses springmadras 90X200

Når det kommer til komfort, kan du roligt overveje at investere i en madras fra Senses. Madrasserne fra dette mærket er nemlig udviklet med et særligt øje for den gode komfort, der sikrer dig en god nattesøvn.

Denne Senses madras er udstyret med pocketfjedre, som alle er adskilte fra hinanden. Der er altså ingen fjedre, der hænger sammen, hvilket betyder, at de kan tilpasse sig bedst muligt til din krop. Pocketfjedrene er fordelt over syv forskellige komfortzoner i madrassen. Hver zone er designet til at passe bedst muligt på dig og din krop. Rent praktisk betyder det, at madrassen støtter din krop forskelligt på forskellige steder. Det vil for eksempel sige, at din ryg bliver støttet anderledes end dine skuldre. Rundt om fjedrene sidder der desuden hybridskum, som er et elastisk materiale. Det giver fjedrene de absolut bedste betingelser for at passe på din krop.

Madrassen fra Sense er åndbar, hvilket betyder, at du ikke risikerer at vågne op badet i sved. Betrækket omkring madrassen er desuden allergivenligt, hvilket giver dig de optimale betingelser for et sundt miljø til din søvn.

Fordele ved Senses springmadras 90X200:

 • Udviklet i Danmark
 • Udstyret med pocketfjedre, der sikrer den gode komfort
 • Syv komfortzoner tilpasset til din krop
 • Åndbar madras
 • Allergivenligt betræk

BN Latex springmadras 80X200 med ekstra mange fjedre

BN Latex springmadras 80X200

Madrassen fra BN Latex er udstyret med flere fjedre end andre typiske madrasser. En almindelig madras af lignende størrelse har ofte 250 fjedre for hver kvadratmeter. I modsætning til disse andre madrasser har denne madras fra BN Latex 300 fjedre for hver kvadratmeter, hvilket sikrer dig den bedst mulige komfort. Samtidig er madrassen yderst ergonomisk, idet den med de mange fjedre har ekstra gode muligheder for at tilpasse sig din krop. Fjedrene er fordelt i syv komfortzoner, der tilpasser sig de enkelte dele af din krop bedst muligt. Desuden betyder de ekstra fjedre, at madrassen holder i flere år.

Omkring hver fjeder findes et lag af latex, som bidrager til, at fjedrene kan give den bedst mulige støtte. Laget er desuden åndbart, så det ikke påvirker din temperatur samt din krops mulighed for at ånde om natten. Endelig består madrassens betræk af et allergivenligt materiale, der er AEGIS-behandlet.

Fordele ved BN Latex springmadras 80X200:

 • Har flere fjedre end en typisk madras, hvilket optimerer din komfort
 • Madrassens betræk er allergivenligt
 • Fjedre inddelt i syv forskellige komfortzoner
 • Dansk design og udvikling
 • Ergonomisk madras med fokus på at støtte din krop bedst muligt

Venus springmadras 80X200 med elastiske fjedre, der tilpasser sig til din krop

Venus springmadras 80X200

Det absolut vigtigste kriterie, du skal vælge din næste madras ud fra, er dens komfort. Denne madras fra Venus er udviklet med en særligt god komfort samt i en kvalitet, der er i særklasse. Du kan derfor roligt overveje at investere i denne til din seng. Du er dermed garanteret gode og trygge nætter.

Madrassen fra Venus har komfortzoner syv steder i madrassen. Disse komfortzoner giver din krop optimal støtte ved hjælp af de pocketfjedre, som madrassen er udstyret med. Hver fjeder befinder sig i sin egen lille pose, hvorfor de alle sammen er separate fra hinanden. Det giver de bedste forudsætninger for kvalitet og komfort. Eftersom hver fjeder befinder sig i sin egen stofpose, er de ekstra elastiske. Derfor kan de nemt tilpasse sig til din krop samt belastningen fra de forskellige dele af din krop. Omkring fjedrene finder du et skumlag, der yderligere øger din komfort. Alt i alt er der i denne madras stort fokus på, at du skal ligge behageligt og sove godt, hver gang du befinder dig i din seng.

Fordele ved Venus springmadras 80X200:

 • Pocketfjedre, der sørger for den bedst mulige støtte, når du sover
 • Flere komfortzoner, der giver kroppens forskellige dele tilpasset støtte
 • Elastiske fjedre 
 • Åndbar
 • Allergivenligt betræk omkring madrassen

Denne side er anmeldt af: Ida H. Villadsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar