Er du på udkig efter en nytænkende og smart løsning til gæsteseng? Så er du kommet til det helt rette sted. Her får du nemlig inspiration til, hvilken type af gæsteseng, du bør søge i den situation, du end måtte være i. Måske har du behov for at spare på pladsen i en mindre lejlighed, hvor sovesofaen kan være en god løsning. Omvendt kan det være, at du har plads nok i eksempelvis et gæsteværelse, hvorfor du har lidt mere frihed til at vælge senge, der ikke behøver at have andre funktioner.

Snefrid Älv – Bedste kontinentalseng til prisen

Redaktionens Anbefaling

 • 25 års garanti
 • Produceret i Danmark
 • 7 komfortzoner som giver optimal støtte
Snefrid Älv 180x200
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Foretrækker du dansk design, så er sengen Snefrid fra Nordic Dream et godt valg i vores oversigt over gæstesenge.

Sengen er fremstillet i Danmark, hvor dygtige sengehåndværkere bygger i gode materialer af høj kvalitet. Du kan derfor nyde godt af de ekstra sovepladser, du får med Snefrid, og der er 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud.

Kontinentalseng i 3 lag

Sengen Snefrid er en kontinentalseng i 3 lag, der nok skal give glæde på gæsteværelset. Udviklet af eksperter og fysioterapeuter, er der brugt efter krudt og energi på at optimere komforten i Snefrid, så du eller dine gæster få en god nattesøvn.Kontinentalsengen er udstyret med 7 komfortzoner i springmadrassen, der støtter og former sig efter kroppens naturlige trykpunkter. Der er derfor ekstra kraftige fjedre der, hvor din krop tynger mest omkring hoftezonen.De 7 zoner er udviklet, så din og dine gæsters krop støttes på en ergonomisk måde, der får rygsøjlen til at slappe af. Når du kan slappe af i madrassen, giver det en mere dyb og god søvn. 

Ekstra høje danskproducerede pocketfjedre

Udvendigt er sengen enkel og strømlinet med et moderne nordisk look. Designet er med rene linjer, der vil være flot både i soveværelset, gæsteværelset, eller hvor du skal have sengen placeret. Det er dog indvendigt at komforten skal hentes.Indvendigt er springmadrassen fyldt med ekstra høje danskproducerede pocketfjedre i 2 lag, der giver en god fleksibilitet og støtte.Almindelige pocketfjedre er som udgangspunkt 2 cm lavere end pocketfjedrene i Snefrid. Den ekstra højde gør det mere rart, når du vender dig i sengen eller skal op, fordi de gør madrassen dybere og fleksibel.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Derfor bør du vælge Snefrid Älv

 • Kontinentalseng i dansk design
 • Ekstra høje pocketfjedre
 • 7 komfortzoner

Snefrid Älv vs. markedet

Skal det være danskproduceret, så er Snefrid et godt valg til gæsteværelset. Modellen er én af de mere klassiske modeller i form af en kontinentalseng, der består af 3 madraslag. Du kan derfor forkæle overnattende gæster med god komfort, så de vågner udhvilede.Modellen kommer i flere størrelser, og du kan selv vælge både ben, farve på møbelstof og eventuelt supplere med en gavl. Du har derfor mulighed for at skabe din helt egen gæsteseng, der ikke kun opfylder behovet for ekstra sovepladser, men også er elegant og lækker at se på.

Snefrid Älv fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Ghia Wood sovesofa

Daybed i flot og smart udformninger

Ghia Wood Sofa Bed
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis ikke du har behov for så stor en sovesofa, eller hvis du ikke har plads til en sådan, så kan det være, at en daybed med hele tre funktioner er noget for dig. De tre funktioner er:

 1. Lang daybed, hvor du kan finde ro i en travl hverdag
 2. Sofa, hvori du kan se fjernsyn, læse en bog osv.
 3. Komfortabel seng til dine overnattende gæster

Men kræver det så meget omrokering, og er den så svær at slå ud? Svaret her er et rungende nej. Det er let at slå sengen ud, da du blot skal folde hver ende ud, hvorefter du har en 210 cm lang daybed eller seng. De flere forskellige funktioner sikrer også bedst komfort, da du kan indstille den til netop det, du har behov for. Uanset om du skal ligge oprejst med overkroppen, om du vil ligge helt ned, om du vil sidde op ad ryglænet, eller hvad du end måtte have behov for.Hvis du er til kompromisløst og stilrent design, så er denne model med garanti noget for dig. Den har et unikt og lækkert stel i træ, som kombineret med det elegante og flotte stof giver en flot harmonisk enhed. Her er altså en smuk forening mellem det praktiske og design, hvilket er en svær disciplin at mestre.

Frode – Bedste gæsteseng + vores anbefaling

 • Bedste sovesofa til prisen
 • Komfortabel sovesofa til det lille hjem
 • Behagelig sofa såvel som seng
Frode Sovesofa
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vil du gerne have et multifunktionelt møbel, der både fungerer som gæsteseng og en hyggelig sofa, så er sovesofaen altid et godt valg. De har ry for ikke at være de bedste at sove på, men det gør Frode fra Nordic Dream op med. Det er en komfortabel sovesofa med et liggemål på 140 x 200 cm, og rigtige fjedre i madrassen sikrer god komfort.

Komfort med danskproducerede pocketfjedre

Dine gæster vil sove komfortabelt, hvis du vælger Frode, for madrassen er fyldt med danskproducerede pocketfjedre. Sovesofaer bliver ofte fremstillet med en skummadras, men Frode sovesofa er lige så behagelig som en almindelig seng, fordi der er pocketfjedre i madrassen.Pocketfjedre sørger for at støtte og tilpasse sig din krop, og luften kan let cirkulere i madrassen for det mest optimale sovemiljø.Frode giver ekstra plads, for udover at den lille sofa rummer en gæsteseng, så kan du også have dine ekstra dyner og puder til gæsterne til at ligge i Frodes smarte opbevaringsboks. Under selve madrassen er boksen, hvor der er god plads til dit ekstra sengetøj.

Plads til 2 overnattende gæster

Når Frode ikke er slået ud, så fylder sovesofaen 83 x 200 x 215 cm. Det svarer til en to personers sofa, der kan bruges i gæsteværelset, i sommerhuset, eller hvor du ellers har brug for en ekstra praktisk soveplads.Foretrækker du modellen uden armlæn, kan du også få det, så er Frode bare 15 cm kortere i længden.Udslået får du et liggemål på 140 x 200 cm med Frode, hvilket svarer til en almindelig halvandenmandsseng. Der kan snildt ligge op til 2 personer i gæstesengen, så du også kan have par på besøg med overnatning.

Derfor bør du vælge Frode

 • Smart sovesofa i nordisk design
 • Plads til 2 overnattende gæster
 • Med ekstra opbevaringsboks under madrassen

Frode vs. markedet

Når det kommer til gæstesenge, så er sovesofaen lidt en race for sig selv. Hvor en traditionel gæsteseng ofte står tom i de dage, hvor der ikke er overnattende gæster, kan Frode give ekstra siddepladser til hverdagslivet.I forhold til de andre modeller i oversigten, kan du gå med en sovesofa lig Frode, hvis du ikke har plads til en stor gæsteseng. Derfor kan sovesofaen være det bedste valg, hvis du bor småt og skal bruge en gæsteseng til sommerhuset eller studieboligen.

Frode fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Ghia Chrome Sovesofa – delvis sammenklappelig gæsteseng

Moderne og komfortabel løsning med mulighed for foldning

Ghia Chrome Sofa Bed

Hvis du synes, at en kombination af sofa, daybed og seng kan lyde for noget for dig, så er det faktisk ikke en helt umulig mission at finde en god løsning. Det er nemlig gældende for Ghia Chrome Sovesofa, som er en blanding af de tre dele. En model som denne kan foldes op i enderne, således de kommer til at udgøre armlæn i en sofa. Her er der et elegant og smart ryglæn, som kan udstyres med puder, så du får en helt almindelig sofa. 

Disse ender kan også slås ud, således du har en daybed, som du kan slappe af i, når du har behov for det. Når den er slået ud, vil den have en længde på 210 m og bredde på 93 cm, hvilket giver dig en række af fordele. Først og fremmest, at den kan benyttes som daybed, men det gør ligeledes, at den egner sig godt til gæsteseng. Du kan eksempelvis nøjes med folde den ene af enderne ud, hvormed du kan ligge oprejst med overkroppen, hvis du eksempelvis skal læse, se fjernsyn eller lignende. 

Praktiske funktioner

Du får altså tre praktiske funktioner i et med et produkt som dette. Derudover får du:

 • Stilrent udseende, som kan passes ind i enhver indretning
 • Mulighed for valg af farve
 • God kvalitet, der sikrer komfort


Pure Boxmadras Enkeltseng fra Dunlopillo – Velegnet til dig der selv vil vælge

Pure Boxmadras Enkeltseng fra Dunlopillo - Velegnet til dig der selv vil vælge

Et gæsteværelse er ofte indrettet i en enkel stil; en stil der passer og behager enhver, der kunne være gæst i hjemmet. Hvis dette også er tilfældet i dit gæsteværelse, så er Lama First Box multipocket det ideelle valg til dig, da det er en klassisk boksmadras med et simpelt og enkelt udseende, der giver udsøgt komfort. 

Passer til ethvert gæsteværelse i enkel og moderne stil

Lama First Box multipocket er udstyret med indlæg i form af en 5-zonet multipocket madras, der har et komfortlag bestående af purskum og har hårdheden X-fast. 

Lama First Box Multipocket vs. markedet

Boksmadrassen adskiller sig fra markedet, da den både findes med grå eller sort møbelstof, hvorfor du kan tilpasse dette til indretningen – vælg den grå, hvis du søger et rum med lysere toner, mens den sorte passer perfekt ind i moderne, stilrene hjem, der også benytter mørkere accenter. Boksmadrassen måler 30 cm i højden eksklusive ben; disse skal tilkøbes, hvis du går efter et look af denne type. Den medfølgende topmadras har et hvid strikket betræk, der er vaskbart ved 60 grader, og denne er udstyret med indlæg i 40 mm latex eller visco skum. 

Derfor bør du vælge denne gæsteseng:

 • Fås i grå og sort
 • 5 komfortzoner
 • Fås i flere størrelser

Lama First Box multipocket – Ideel til det enkle gæsteværelse

Lama

Et gæsteværelse er ofte indrettet i en enkel stil; en stil der passer og behager enhver, der kunne være gæst i hjemmet. Hvis dette også er tilfældet i dit gæsteværelse, så er Lama First Box multipocket det ideelle valg til dig, da det er en klassisk boksmadras med et simpelt og enkelt udseende, der giver udsøgt komfort. 

Passer til ethvert gæsteværelse i enkel og moderne stil

Lama First Box multipocket er udstyret med indlæg i form af en 5-zonet multipocket madras, der har et komfortlag bestående af purskum og har hårdheden X-fast. 

Lama First Box Multipocket vs. markedet

Boksmadrassen adskiller sig fra markedet, da den både findes med grå eller sort møbelstof, hvorfor du kan tilpasse dette til indretningen – vælg den grå, hvis du søger et rum med lysere toner, mens den sorte passer perfekt ind i moderne, stilrene hjem, der også benytter mørkere accenter. Boksmadrassen måler 30 cm i højden eksklusive ben; disse skal tilkøbes, hvis du går efter et look af denne type. Den medfølgende topmadras har et hvid strikket betræk, der er vaskbart ved 60 grader, og denne er udstyret med indlæg i 40 mm latex eller visco skum. 

Derfor bør du vælge denne gæsteseng:

 • Fås i grå og sort
 • 5 komfortzoner
 • Fås i flere størrelser

Edda Fjord – Billig gæsteseng og god kontinentalseng

Bedste budget valg

 • 7 trykaflastende komfortzoner
 • 15 års garanti og produceret i Danmark
 • 3 forskellige madraslag for øget komfort
Edda Fjäll - 180x200

I denne oversigt over de bedste senge er Edda Fjord et sikkert valg. Sengen er produceret af danske Nordic Dream, som laver kvalitetssenge med fokus på håndværket og de gode materialer. Med Edda Fjord får du en seng i høj kvalitet, hvor designet slår rødder i de rene nordiske linjer.

3 madraslag for ekstra komfort

Kontinentalsengen er indrammet af svensk fyrretræ og opbygget af tre separate lag; en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras. Boxmadrassen er udstyret med ét lag ergonomiske fjedre, hvorimod springmadrassen har 2 lag pocketfjedre. Et dobbelt lag fjedre giver ekstra trykaflastning, som fordeler sig over hele 7 komfortzoner. De 7 komfortzoner hjælper din krop. Det betyder, at de kropsdele, der synker mest ned i madrassen, får den rigtige støtte. Derfor er madrassen ekstra fast omkring nakkeområdet, lænden og hofterne, hvor der er ekstra tyngde.

ErgoFlex topmadras

Fjord topmadrassen har en 6,5 cm kerne af ErgoFlex skum. Den er udviklet med tanke for ergonomi og fleksibilitet. Skummet har en åben cellestruktur, der reagerer på din kropstemperatur, tryk og fugtighed, så der er optimal luftstrømning i madrassen. På den måde kan den justere sig efter temperaturen, så kroppen aflastes korrekt. Topmadrassen er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart.

Den har forskellige fastheder på hver side, så du kan vende topmadrassen, hvis du vil justere den hårdhed, du ligger på. Den ene side har små forhøjninger på overfladen, hvilket giver kroppen rigtig god støtte og fremmer komforten. Den er oplagt at bruge, hvis du har problemer med lænden og skal bruge lidt ekstra støtte.

Den modsatte side er mere fast, så den er mere stabil, når du lægger dig på den. De to fastheder gør den meget alsidig og til en topmadras, du kan have i mange år, fordi du kan tilpasse den, som dine behov skifter.

Udvalgte fordele ved Edda Fjord kontinentalseng

 • Kontinentalseng produceret af danske Nordic Dream
 • 7 trykaflastende komfortzoner
 • 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud

Edda Fjord vs. markedet

Skal du bruge en trekvart-seng eller en dobbeltseng, er Edda Fjord udviklet med tanke på din komfort. De 7 komfortzoner i madrassen gør sengen ekstra god og behagelig, så du opnår en afslappende og god restitution. Søvn er afgørende for din sundhed og dit helbred, så du skal sørge for at ligge så godt som muligt, når du vælger seng.Som kunde hos Nordic Dream kan du få sengen Edda Fjord leveret direkte til døren, og du har en prøveperiode på 100 dage. Lever sengen ikke op til dine forventninger, kan du returnere den kvit og frit.Nordic Dream er et kvalitetsmærke, hvor du betaler for de ekstra lækre detaljer og gennemført design. Alle sengens materialer er solide – du får altså en seng, der kan holde mange år ud i fremtiden. Med hele 15 års garanti på både ramme og fjedre-brud, kan du bekymringsfrit få ordnet din sengen, hvis der skulle opstå problemer. 

Edda Fjord fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm

Flexa White 90×200 cm

Flexa White 90x200 cm

Hvidlakeret MDF kan indpasses i stort set alle former for indretninger. Du kan også få en gæsteseng i netop dette materiale, som du kan få til at passe ind i netop din indretning. Modellen hedder Flexa White. Den passer godt til dig, der gerne vil have sengen stående, uden at den skal fylde for meget eller komme til at skille sig ud. Den er i et moderne og minimalistisk design, som både kan passe ind i ældre såvel som mere moderne boliger. 

Den egner sig ligeledes godt til dig, der gerne vil have opbevaringsplads forbundet med gæstesengen. Modellen her har nemlig to opbevaringsskuffer under, som du kan bruge til netop det, du ønsker. Måske du vil pakke dyner, puder og lignende fra sengen derned, når der ikke er gæster. Måske vil du opbevare billeder, bøger eller lignende – mulighederne er mange. 

Det er netop det, der er smart med en gæsteseng af denne type. Den har flere anvendelsesmuligheder. Derudover er dens størrelse på 90×200 cm. Derfor er den stor nok til, at den er komfortabel for selv en voksen at sove i, uden at den kommer til at fylde overdrevet meget på gæsteværelset.

Dublexo Mixed Dance Neutral

Elegance og komfort

Dublexo - Mixed Dance Natural

Vigtigheden af designet på en sovesofa skal ikke undermineres. Det er nemlig vigtigt, at den passer godt til indretningen, så den harmonerer, når den bruges som sofa. Det kan gøres ved at vælge det rette udseende i forhold til sofaens opbygning. Med Dublexo – Mixed Dance Neutral får du en almindelige sofa med ryglæn uden armlæn. Den er minimalistisk og tidløs i sit design, så den kan altså passe ind i mange forskellige boliger. Samtidigt kan du vælge den farve på modellen, som passer netop til din bolig. Du kan også vælge specialstof, såfremt du har nogle specielle krav til dette. 

Det praktiske er vigtigt

Det er naturligvis vigtigt, at sengen hurtigt kan foldes ud og ind, så der ikke skal bruges for lang tid på dette. Denne model er udstyret med et unikt splitback-system, som gør det enkelt, let og hurtigt at folde sengen ud til en seng i god bredde på 115 cm. Systemet sikrer også, at der benyttes mindst muligt plads på sovesofaen, hvormed denne egner sig godt til selv de mindste lejligheder. Det vil også sige, at sengen vil kunne benyttes som en mindre dobbeltseng, hvorfor det er muligt at have to overnattende gæster.Sovesofaen er udstyret med en madras af pocketfjedre på lige fod med mange typer af senge, hvorfor dine gæster med denne model får behagelig nattesøvn. Derudover vil sofaen også være komfortabel at sidde i, når den ikke er foldet ud.

Bloomingville Bulky Daybed

Elegant daybed kan også anvendes som gæsteseng

Bloomingville Bulky Daybed

Daybeds er i højere og højere grad begyndt at træde ind i indretningen i det danske land. Den egner sig særdeles godt til at få sig et lille hvil i en travl hverdag, mens det også er her, du kan se en film, sidde og spille spil med vennerne, læse en bog, eller hvad der nu måtte være behov for. Det er også muligt at få daybeds i så god kvalitet, at de også kan benyttes som gæsteseng. Det er blandt andet gældende for Bloomingville Bulky Daybed. 

Dennes design er yderst stilfuldt og enkelt, hvilket medfører, at du sagtens kan bruge den til daybed, når der ikke er overnattende gæster. På den måde får du et godt og stilfuldt alternativ til sovesofaen eller den regulære gæsteseng. Det er en af de smarteste og mest moderne løsninger inden for gæstesenge. Den kan give ro i det område af hjemmet, hvor den er placeret, mens den praktisk kan benyttes til overnattende gæster.

Derfor er det hurtigt for dig at rede op til overnattende gæster, mens du samtidigt får et produkt, du vil få gavn af i din hverdag.

Luksus gæsteseng 90×200 cm

Smart og komfortabel gæsteseng med mulighed for foldning

Luksus gaesteseng 90×200 cm

Har du krav om at forene komfort, æstetik og det praktiske i en smuk enhed? Så er denne luksus gæsteseng 90×200 cm noget for dig. Den er luksuriøs på flere forskellige områder, hvilket er gældende for:

 • Den er praktisk og kan let pakkes sammen og rulles på plads
 • Dens madras er af særdeles høj kvalitet
 • Stilfuld gråt quilet møbelstof på siderne
 • Madrassen ligger på en fast plade
 • Lavt hovedgærde, der også benyttes, når sengen skal lukkes

Der hersker ingen tvivl om, at denne seng er en af de mest praktiske på markedet. Der er nemlig hjul under den, så du kan let rulle den frem, når du skal have gæster. Når de overnattende gæster så er taget hjem, kan du hurtigt rede sengen af og slå den sammen til halv størrelse på en sådan måde, at den er stående. Under den vil der være hjul, således du let kan rulle den hen for enden af skabet, over i hjørnet af lokalet, eller hvor du end måtte ønske at placere den.Denne gæsteseng egner sig derfor bedst til dig, der ikke ønsker en permanent løsning i form af sovesofa eller almindelig gæsteseng. Den passer godt til lejligheder, mindre boliger, sommerhuse eller lignende.

God størrelse

Modellen måler 155×200 cm, når den er slået ud, og har derfor plads til to overnattende gæster. Er den ikke slået ud, er den blot 102 cm bred, hvormed den altså ikke vil fylde så meget i det daglige. Dette kombineret med de fire indledende punkter samt komforten gør det til en model passende til dig, der er er bevidst om indretning, det praktiske samt komfort.

Norland Eksklusiv EL 80x200 cm.

Bemærk: Norland Eksklusiv El størrelsen 80 x 200 koster i øjeblikket 18.795kr.

Er du på jagt efter en elevationsseng som gæsteseng? Men er ovenstående ikke helt noget for dig? Så er Norland Eksklusiv EL 80×200 cm måske noget for dig. Denne er mindende om ovenstående, men den har mere eksklusiv komfort. Andre specifikationer minder dog en del om ovenstående. Her får du også en holdbarhed, der er til at føle på. Den fås nemlig hos nogle forhandlere med hele 25 års garanti og 5 års garanti på elevationsmotoren. 

Så hvis du har et gæsteværelse med plads til en seng som denne, så vil det helt klart være et must for dig. Dine gæster vil med garanti sætte pris på at overnatte hos dig med en seng som denne. Udover det kan du også selv bruge den, hvis du skal sidde komfortabelt og læse, se fjernsyn eller lignende. Anvendelsesmulighederne for en gæsteseng som denne er mange, hvilket også yderligere kan retfærdiggøre, at der investeres mere i en anvendelig gæsteseng.

Flere løsninger inden for sovesofaer

Hvis det er en sovesofa, du er på jagt efter, så er ovenstående beskrivelser ikke de eneste muligheder for dig. Du kan finde mange forskellige smarte og enkle løsninger, som kan opfylde dine behov og krav. Det kan være en god fordel at orientere dig i et udvalg af sovesofaer, så du finder en løsning, der funktionelt og stilmæssigt er passende i forhold til det, du har behov for. Du kan finde sovesofaer i mange forskellige udgaver, og de adskiller sig oftest fra hinanden ved:

 • Størrelse
 • Chaiselong eller ej
 • Design
 • Farver
 • Magasin til opbevaring eller ej
 • Materialer
 • Madrasser

Når du skal vælge en sovesofa, er det vigtigt både at afstemme med komfort og stil. Der må helst ikke gås for meget på kompromis med komfort, da det skal være komfortabelt at sove i sengen. Samtidigt er det vigtigt, at sofaens design og stil stemmer overens med indretningen. Samtidigt er det også vigtigt at have plads til sovesofaen, uanset om den er slået ud eller ikke slået ud. Dog vigtigst er det, at den passer ind i hverdagen, når den står som sofa, da det formentlig er sådan, den oftest vil være.

Orienter dig i de store udvalg for yderligere inspiration

Inspirationsfasen er vigtig for dig, når du skal vælge en ny løsning til gæsteseng. Du kan få:

 • Daybeds
 • Sovesofaer
 • Almindelige senge
 • Blanding af sovesofa og daybed

Derfor har du en række af muligheder, men når alt kommer til alt, handler det om, at du spørger dig selv, hvad du egentlig har behov for. Er der plads til det, og har du et gæsteværelse, som ikke bruges til så meget andet, kan det måske være en fordel med en seng. Er der ikke plads, eller ønsker du multifunktionelle løsninger, så er daybed eller sovesofa med garanti noget for dig. Her får du flere funktioner, lækkert design og god komfort samlet i ét. Et godt tip for yderligere inspiration er at gå online og finde større udvalg, du kan orientere dig i for at finde en smart løsning passende til din bolig.

Se også disse lignende artikler på vores side:

FAQ

🤔 Hvilken gæsteseng er den bedste?

Den bedste gæsteseng afhænger selvfølgelig af dit gæsteværelse og din personlige smag. Dog findes der mange smarte løsninger, som du kan undersøge, hvis du for eksempel vil spare plads. Det kan også være, at gæsteværelset skal være multifunktionelt og sengen derfor skal fungere som sofa eller andre formål også.

🤓 Hvilken er den bedste foldeseng?

En foldeseng har mange fordele. Den er nem at slå ud, når den skal bruges, og den fylder ikke meget, når den er foldet sammen. Du finder en af de bedste modeller på markedet hos Unoliving.com, der har en luksus gæsteseng, der slået ud måler 90 cm x 200 cm.

🧐 Hvilken madras er den bedste type til gæsteværelset?

Madrassen til gæsteværelset er selvfølgelig ikke lige så vigtig som madrassen til soveværelset, da gæsterne typisk ikke overnatter mere end en enkelt nat eller to. Dog er madrasser med pocketfjedre en model, der anbefales, da det giver en god og komfortabel madras. Du kan også få sovesofaer med pocketfjedre.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar